ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
שלום. היום ניסתי להתקין ספק כוח מודולרי (AX 850), ונתקלתי בשאלה: האם אני בוחר לאן יתחבר הכבל לספק הכוח? יש שני מסילות, ולא ברור לי האם יש צורך לאזן ביניהן (לחבר מספר חיבורים דומה למעלה ולמטה), או שממש אין לכך שום משמעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום ספק כח Seasonic 560W gold- X מKSP מחיר הספק 535 ש"ח. מהסתכלות ראשונה על הספק ראיתי שמדבקת האחריות (שמכסה את אחד הברגים של הספק) מנוקבת-ז"א שמישהו פתח את הספק ומבחינת היצרן אין אחריות על המוצר. מלבד זאת אין אפשרות לדעת אם המוצר בכלל חדש-אין שום אריזה חתומה. נוסף על כך בחשבונית בכלל לא מצויינת תקופת אחריות כלשהי. מצד שני הספק נראה חדש לגמרי. האם למיטב הבנתכם וניסיונכם הספק חדש או שעלי ללכת ולדרוש אחר במקומו?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ע"פ האתר של NVIDIA הוא צורך 700W איזה ספק כח צריך לכרטיס כזה? אני מתשמש במעבד i5 750 כרגע יש לי ספק כוח של 625W האם יספיק? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התפגר לי הספק כוח, ושמתי עין על ה-Seasonic M12II 620W. יש לי מחשב עם לוח DFI Lanparty p45 t2rs, ושמעתי שיש בעיית תאימות מסויימת בין הספק ולוחות אם של DFI. גוגל לא מספר הרבה, אבל מצאתי את זה: http://www.overclock.net/power-supplies/48476-seasonic-problems-wirh-dfi-lanpartys.html השרשור די קצר, ומדבר בעיקר על לוחות nf4. רציתי לשאול אם מישהו מריץ בהצלחה קומבינציה של זוג הרכיבים הנ"ל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אוקי אז ממש לפני יומיים קניתי כרטיס מסך חדש gts 450 במקום ati 4850 שפשוט הלך לעולמו. אז בנתיים אני משחק והכל טוב ויפה אבל מה אני מרגיש ריח כזה של אוויר חם (כמו שיוצא ממזגן) אבל חום לא. זאת אומרת שכשאני משחק הספק מוציא אוויר פושר אבל עם ריח קל של "שרוף". עכשיו השאלה היא האם אני צריך לקנות ספק כוח יותר חזק בשביל הכרטיס? האם כבר עכשיו זה מספיק? האם אני סתם מדמיין ולכל הספקים זה ככה? האם זאת המטרה של הספק? תודה ומקווה שזאת הפעם האחורה שאני ישגע אנשים בפורום בפסח.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. דבר ראשון אני מקווה שזה התת פורום הנכון לשאול על אל-פסק. יש לי בבית מפצל חשמל בעל 6 חיבורים רגילים של חשמל. שמחוברים אליו 4 מוצרי חשמל: 1) מחשב נייח. 2) טלוויזיה LCD 46 אינץ'. (משמשת כמסך מחשב). 3) רסיבר (שאליו מחוברים רמקולים). 4) מחשב נייד שלא תמיד מחובר ולא תמיד פועל. עכשיו השאלה שלי היא האם יש אל-פסק שאותו אני יכול לחבר לכל המפצל הזה? שבמקרה ויש הפסקת חשמל כל אלו לא ייכבו מייד? כי לפי מה שאני הבנתי בעיקרון לאל-פסק אני יכול לחבר רק מחשב... אם יש דבר כזה...אפשר לתת לי שם של דגם? תודה רבה לעוזרים וסליחה אם זה בתת פורום לא נכון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי שני מכשירי אל-פסק של אדוויס. האחד חדש, דגם PRV700 שאליו מחובר המחשב. השני ישן יותר (החלפתי בו סוללה) שאליו מחובר מסך. בהיותי מחוץ לבית, הייתה הפסקת חשמל שאמנם לא הייתה ארוכה מדי, אך עדיין מעבר ליכולת הגיבוי של המצבר. לכן כאשר חזרתי, המחשב היה כבוי. מצב כזה מפספס את המטרה העיקרית ברכישת מכשיר ה-UPS, שהיא למנוע כיבויים בלתי צפויים של המחשב. ה-UPS מגיע עם תוכנת VIEW POWER,שלפי הבנתי ניתן להגדיר באמצעותה לוח זמנים לכיבוי מסודר של המחשב. השאלה היא לאיזה זמן לקבוע את הכיבוי, מרגע שהמכשיר עובר לשימוש במצבר? מצד אחד, לא הייתי רוצה לקבוע זמן קצר מדי, כדי שהמחשב לא יכבה מכל הפסקת חשמל רגעית. מצד שני, אם הזמן יהיה ארוך יותר ממשך הגיבוי שהמצבר יכול לתת, אז שוב יהיה פה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני שוכר דירה שפעם בכמה חודשים, יכול לקרות של קפיצה של הפקק בארון חשמל (לרוב זה קורה שאני מכבס, מדליק מזגן, ומפעיל את הדוד ביחד- עומס). אני הולך להחזיק בקרוב מחשב עם המפרט הבא: I7 2600K ספק 500 W כרטיס מסך NDIVIDIA 560 2 כוננים קשיחים בסך של 2.5 TERA 2 מסכי מחשב (סמסונג 24 LED, ועוד מסך LCD 17 קצת ישן יותר של חברה לא מוכרת) רמקולים 2.1 של creative אני מניח (עוד לא קניתי..) אני הולך לעבוד עם תוכנת עריכה AVID MEDIA COMPOSER עשיתי הרבה חיפושים בפורום ומרוב כל ההסברים, כל המידע כבר התבלבל לי. ההייתי שמח להמלצה לאל פסק טוב של חברה טובה, שפשוט יבטח אותי במקרה של הפסקת חשמל כמו שתיארתי. אני מחפש הגנה של הרכיבים של המחשב, ולא גיבוי פרוייקט שאני עובד עליו (כי כמו ש…
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש אל פסק שיחובר למס מכשירים. המטרה העיקרית שלו היא להגן על מקרן שברשותי. קודם כל אני מבין שבאל פסק מעבר לכך שהוא למעשה בטריה גדולה, הוא גם מספק הגנה למכשיר שמחובר, האם אני צודק? כי אם זה המקרה אני מבין שזה לא חכם להשתמש בו עבור, נגיד, קונסולת XBOX, בה לממיר חשמל יש הגנות בעצמו? (אמרו לי שזה יכול לגרום בעיות...) כעיקרון אני מחבר לאותו שקע בעזרת מפצל מקרן וXBOX, לעיתים גם הלאפטופ, ולצערי כבר חוויתי בעבר קפיצת מתח בבית שגרמה לפיצוץ הנורה של המקרן ומאז אני די חרד לו. בתחילה קניתי לו מגן ברקים, שדרכו הוא תמיד מחובר, ואני דואג לנתקו מהחשמל כשהוא לא בשימוש....לא מזמן חווינו הפסקות חשמל ואני מעוניין באל-פסק כך שאוכל לסגור את המקרן כמו שצריך, וחשבתי שאם אני כ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productID=2156 (והוא כולל 3 מאווררים) בא עם מעבד AMD 4 ליבות + כרטיס מסך GT440 או GTS450 למחשב רב תכליתי (משחקים קלים+ הורדות סרטים וצפייה 720/1080 , אינטרנט ומעבד תמלילים) תודה .
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש הרבה דיבורים על זה מי טוב יותר.. מעניין אותי מה אתם חושבים
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מקצת חיפוש בתגובות ב NEWEGG ראיתי תגובות נפלאות עליו במיוחד גם המחיר שלו ו3 שנות אחריות ! ... יש איזה חנות באיזור מרכז (מת"א) שמוכרת אותו במחיר טוב ? או את ה 520 גם טוב ... מערכת מעבד : E8400@3800 כרטיס מסך 4580 לא באובר קלוק ...לא מתכנן בעתיד SLI \ CROSSFIRE רק קניה של כרטיס בודד חזק יותר הספק הזה זו ההמלצה שלכם או שיש משהו אחר במחיר כזה + ביצועים שלא חשבתי עליו במחיר כזה ? KSP ו אייבורי אני לא רואה אותו משום מה תודה !
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מישהו מכיר את ה Lian-Li Silent Force 750W - ספק מודולרי עם 4 מסילות 12V של 18A כ"א מאוורר 13.5" עם נצילות טובה (ברונז+) נמכר ב RSM במחיר דומה ל CORSAIR TX750 המוכר והטוב ! (488 ש"ח) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2431 לפי הנתונים והבקורות שראיתי נראה לי שה LIAN LI עדיף בהרבה לגיימר שמתכנן CF עם שני 6850 ו OC כבד ל 2500K שלו... מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על שני המארזים כמו: 1. איך הם באבק ? 2. מה הרמת השקט שלהם ? 3. מי יותר שווה ? 4. יתרונות ? 5. חסרונות ? 6. ומי עדיף יותר ? ועם יש מארזים יותר טוב ומשתלמים בסוכמים האלה.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הספק כוח במחשב לחדש בתקווה שלא יעשה בעיות יותר. יש לי ספק של JSPTECH W550 עוד שאלה, האם הספק HEC 500TE יתאים למארז שלי JSP-Tech h-550d ? תודה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על ספק טוב, שקט ומחברה טובה בין 400-500 ש"ח? הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא HD4670 אבל אני מעוניין לקנות HD6950 ובגלל זה אני רוצה להחליף את הספק כי מה שיש לי עכשיו זה 430W. המעבד לי זה Q9450. אשמח להמלצות טובות.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך המלצה לספק איכותי 450-500W עם דגש על פעולה שקטה . עד 500 שקל. 80ברונז - יתרון. הייתי לוקח את ה SEASONIC X FANLESS 400W שלפי הביקורות מוציא גם 600 אבל הוא נורא יקר.
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לאיזה oc אני יכול להגיע עם הספק הזה והמעבד ? vertex 3 120gb ci7 sb 2600k gtx570 p67-ud3-b3 kingston 4 gb 1600mhz scythe shuriken windows 7 enermax 700w modular 80+ gold ss raven 2
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם יש מצב שהספק או משהו בתוכו נדפק וזה עכשיו נותן זרם חלש או אחת המסילות או חוטים במסילות כמו ה 4 פינים או 20 פינים לא נותן חשמל ? כי באמצע משחק המחשב נכבה ועכשיו לא נות סגנלים למסך למרות שהמאווררים מסתובבים ( אבל מרגיש בחפות מהירות ) ניסתי כרטיס אחר אותה בעיה ,את הספק שלי שמתי על מחשב אחר זה סובב את המאווררים והכל אבל גם לא נכנס לוינדוס אפילו לא קיבלתי דבר על המסך למרות שהמחשב והכרטיס עובדים( זה על הספק שלי ) מה דעתכם? אגב הכרטיס שלי באמצע משחקים זה זולל משהו מו 250-300 וואט
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן על שידרוג. אני רוצה ספק כח איכותי בכ 600 שקלים 600W +. המחשב אמור להכיל: 2600K עם OC גובה. ASROCK Extreme 4, 8GB DDR3 1600 שני הארדיסקים של RPM7200 ( ובעתיד עוד ו/או מוחלפים). כ.מסך GTX 260 216 גרסת OC, דיוידי ועוד שטויות קטנות.. הספק חייב להיות מודולרי ולפחות 600W. יש לי ENERMAX LIBERTY 400W והוא עושה עבודה מעולה על המחשב הנוכחי שלי ככה שאני מסכים ויודע שזו חברה איכותית ואני גם פתוח לחברות טובות נוספות כמו OCZ, CM, CORSAIR וכו'. אני ממש אודה לכם על הצעות והמלצות לספק המומלץ ביותר בטווח הזה. לגבי מארז: זה באמת הדבר שהכי קשה לי לבחור. כי אין לי ממש טעם, וחוץ מזה יותר חשוב לי סידור פנימי וקירו…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן, טוב, הפורום הזה זה המקור מידע האחרון שמצאתי ומקווה שתוכלו לעזור לי. אני בעל אולפן ביתי עם ציוד בשווי עשרות אלפי שקלים. אני מעוניין לרכוש אל פסק חזק שיוכל להחזיק את המכשור שיש ברשותי. פירוט הציוד : מוניטורים - 300 וואט ל2 המוניטורים ציוד כללי (סינטים, מגברים וכרטיס קול) - 200 וואט מחשב - ספק 500 וואט סה"כ צריכה : 1000 וואט. קראתי הסברים שמומלץ להכפיל את סכום הוואט ב1.5 ובסך הוואט שיוצא לרכוש אל פסק ז"א אל פסק של 1500W כל מידע שתתנו לי יכול לעזור.. החל מחברות מומלצות, אל פסקים נמדדים בVA - כיצד ממירים Watt ל Voltage Amper או אם יש מישהו שמשתמש בUPS בצרכים דומים לשלי ויכול להמליץ לי על דגם מסויים וכו'... תקציב : עד 2000 ש"ח תודה רבה, דור
-
- 24 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מחפש ספק כוח של 750W יש לי את האופציה הזאת - 1.ספק כוח SEASONIC 750W : SS-750JS במחיר של 465ש"ח. 2. HEC COUGAR 700W CM - RETAIL ב475ש"ח מישהו מכיר ביקורות עליו, או יכול לתת לי חוות דעת? אשמח לדעת אם יש המלצה אחרת בטווח המחיר הזה. תודה
-
- 20 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
איך הספק הזה איכותי ? זה לא מודולרדי ואני לא צריך.. חרטבונה! דרך אגב הוא 80+ SILVER
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לא יכול שלא להתפעל מהעבודה היפה שנעשתה כאן (תמונה). מעניין אותי מאוד - גם אם ברמת הסקרנות בלבד - כיצד הוא הפך את כבלי הכוח ללבנים? איך מבצעים דבר כזה בכלל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-