ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
רוצה לשמוע את דעתכם.. אני צריך מארז כמה שיותר קר, ושקט בוא זמנית. אין הגבלת תקציב למארז.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי! אני רוצה מארז חדש.. עכשיו יש לי פוסידון של ג'יגה בייט.. מה עדיף לי? 690 או HAF ולמה... טנקס..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם!! מעוניין בחוות דעת ו/או המלצות לגבי המארזים שרשמתי בכותרת!! חשוב לי החלון בצד, שקט, סידור כבלים וכו'
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למארז חדש Full-Tower יש לי : 2xhd6970 אז שיהיה קריר ואם אפשרי שגם שקט אבל זה לא קריטי. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה להגן על המחשב שלי מקפיצות מתח או ברקים. האם אני צריך UPS או שיש מתקן הגנה אחר? לא כל כך חשוב לי להגן על המחשב מהפסקות חשמל מכיוון שזה לא קורה הרבה וחוץ מזה כבר יצא לי לא פעם לבצע אתחול באמצע פעולת המחשב והוא אף פעם לא ניזוק מכך. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות עם הזיווג של שניהם... א. הכרטיס דורש חיבור 6 פינים כמו הכרטיסים החדשים של PCIE ולא קיבלתי איתו מתאם . מאיכן אפשר להשיג אחד כזה ? ב. האם הספק הנ"ל אמור להספיק לכרטיס ? אני יודע ש 480W אמורים להספיק אבל האם המתח עצמו שהוא מוציא מספיקים לכרטיס ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרוב נמצא בכותרת, אשמח להמלצות.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החווד למטה! המפרט שלי: Asus m2n-e Amd 630 seasonic 500 ac freezer 7 rev2 HD4850 vapor-x 2 מאווררים של ac pwm שקטים אז אחרי שכל הניסיונות להשתיק ולקרר את המחשב כראוי עם המארז הנוכחי (compucase 6c28) כשלו. החלפתי גוף קירור למעבד, שני מאוורים בטכנולוגית PWM שעובדים רק כשצריך ונחשבים שקטים וניסיונות אוורור שונים ומשונים. הגעתי למסקנה שצריך להחליף מארז. התקציב הוא בסביבות 300-400 ש"ח. אני ממש לא רוצה להשתגע. החשיבות העיקרית שלי היא קודם כל שיהיה שקט. שמתי לב שרוב המארזים האיכותיים בטווחי המחירים האלו כיום הם די מאווררים ומקוררים. אז שקט זה הפקטור העיקרי. לדלתות/אורות לד/עיצובים שונים אין שום דיבור אליי. לא משנה לי אם יהיה או לא יהיה. אני רק לא רוצה משהו מצועצע מדי. והדרישה היח…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המארז והספק למחשב, E6420,8800GTS,2007WFP , אני לא עושה OC. המראה של המארז פחות חשוב לי. העיקר שהספק יהיה לכמה שנים ויחזיק את המערכת בצורה יותר מטובה ושהמארז יהיה מאוורר בצורה טובה, אם יהיה שקט זה רק בונוס אבל לא על חשבון האיכות שלו ושל הספק.. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
HEC 400W HEC-400TRT - 260 VS FSP Real 400W 60GN Noise Killer - 225
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי חלקים למחשב נייח, אשמח להתאמת מארז שקט ואיכותי. (מ-KSP בלבד) תודה מראש דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i9 9900K 3.6Ghz 16MB Cache s1151v2 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-D15 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX Z390-H GAMING LGA1151v2, Intel Z390, DDR4, 3xPCI-E, HDMI, DP 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX Predator 2x16GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte RTX 2070 GAMING OC WHITE 8GB GDDR6 HDMI 3xDP USB Type-C 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 MZ-V7S500 500GB SSD 1 ספקי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לידידה שלי יש מחשב פנטיום 4 עם דיסק קשיח אחד, כונן אופטי אחד וכרטיס מסך On-board. היה לה במחשב ספק כוח ג'נרי 500 וואט שנשרף. האם הספק כוח הבא מתאים להחליף אותו? HEC (Herolchi) 400TRTF 20/24 Pin Ver 2.2 Power Supply http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7087
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את הלוח שבחתימה שיש בו את חיבורי הכח הסטנדרטיים: 20 פין + 4 פין הרגילים ועוד כניסת מולקס שיושבת בחלקו התחתון של הלוח אם. כרגע המחשב עובד מבלי שהחיבור התחתון יהיה מחובר, והוא עובד בסדר למעט מקרים שבו הלוח מתחיל לצפצף צפצופי אזהרה מבלי סיבה מסוימת, בחוברת של הלוח חברת אביט ממליצה לחבר את הספק לחיבור הנוסף לטובת יציבות מירבית של סביבת העבודה, יש לציין שיש לי כרטיס מסך מסוג X850 PRO שגם צורך כח מהספק והמערכת שלי עמוסה למדי: 2 דיסקים קשיחים, 2 כוננים אופטיים, כרטיס קול לא מובנה, כרטיס מסך זללן כפי שצוין וזהו בערך. להלן ציטוט מהחוברת של הלוח: The auxiliary 12V power connector [POWER1] provides an additional power source for devices added on PCI Express slot…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
McFly זה המשך השיחה ממקודם.. אני מקווה שלמרות השאלות הרבות תוכל לענות לי עליהן.. (כמובן כל אחד אחר שיודע אחת מהתשובות אני אשמח לקבל גם ממנו תשובה.. ) אז בעצם מעבד E6300 שצורך 76W.. ו2 כרטיסי מסך SLI X1900XT שכל אחד צורך 120W יענו 240W.. ביחד יוצא 316W.. ליבראייטי 400W מספק בשתי המסילות 12V ביחד 360W.. זאת אומרת שליבראייטי 400W מחזיק כזאת מערכת.. ושאר החלקים לוח אם זיכרון כוננים אופטיים לא מסתכלים עליהם שהרי אמרת שכמעט תמיד המסילה של ה3.3 וה5 לא מגביל.. 1.אז האם חישבתי נכון וזה באמת מחזיק כזאת מערכת? רשמת : כרטיס מסך, כוננים - 12V ו-5V 2.כמה כונן אופטי וכמה כונן קשיח לוקח מה12V? ליאור אמר לי 1.5A הכונן אופטי ו0.6 הכונן קשיח.. 3.הW של הכרטיסי מסך במאמץ מלא שבודק…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לעצמי מארז למחשב שאני מתכנן לקנות בעוד כמה ימים, לא אכפת לי אם הוא שקט או רועש, רק אכפת לי מהעיצוב שלו . אני מחפש משהו יפה מאוד ובמחיר עד 800 ש"ח. אני לא ממש מבין בזה, אבל הוא אמור להכיל ספק כוח של 500 WATT , כרטיס מסך 4870 ומעבד דו ליבתי. אז אני לא יודע באיזה גודל הוא צריך להיות. תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סמוך למשרד שלי נמצאים 2 UPS די גדולים בגובה של מטר בערך, מה הטווח שנחשב בטוח מפני הקרינה שהם פולטים? שניהם נמצאים בתוך BATTERY BOX האם זה מגן מפני הקרינה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המארז מיועד למחשב שיחזיק לפחות 4-5 שנים, האם שווה להשקיע עוד200 ש"ח במארז הזה או לא? אני כבר דיי חורג מהתקציב, אבל אני יכול להשקיע עוד טיפה במארז. האם לדעתכם זה שווה את ההשקעה הנוספת, או שאין צורך..? תודה לעונים, המחשב דיי חזק מבוסס CORE I5 וRedon 1850 hd.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב נאה לכולכם, חברי קונה עם מחשב (P43, E8400,HD4870), והוא מעוניין להתאים מארז גדול מאוד ומעוצב, עדיפות עם לדים וכדומה. הוא מעדיף FULL TOWER הרבה מקום לעבוד בתוכו. יש 2 מארזים שעולים לי (יותר נכון לו...) בראש, הראשון הוא ה אנרמקס UBER צ'קרה והשני הוא ה TWIN ENGINE של TAGAN. הטמפסט משום מה קטן מדי בשבילו והוא לא ממש אוהב את העיצוב. אני יודע ששניהם FULL TOWER, ומבין שניהם הוא מעדיף את הTAGAN משום שהוא רוצה חלון גדול בצידו של המחשב, והמארז נראה בומבסטי, לכן שאלתי היא האם המארז מספיק גדול בתוכו כדי להכיל (אולי בעתיד) כרטיסים גדולים מ HD4870 לדוגמא והאם הוא במציאות לא נראה כמו חתיכת פלסטיק מצועצעת והקירור שלו טוב. אם יש לכם עוד מארזים בסכום של עד 700 ש"ח (גמיש) שעונים על הדרי…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חבר שהלך לו תוך שנתיים ספק כוח גנרי שהתקינו לו. המערכת שלו היא : לוח gigabyte עם ציפסט P43 מעבד אינטל e8400 2GB RAM שני צורבים DRD/RW כרטיס מסך giga byte nvidia 9500GT עם קירור אקטיבי. יש לי בבית ספק seasonic 350w חדש. אני יודע שעדיף ספק 450w אבל בכל זאת בגלל שכבר יש לי ספק חדש קיים ללא שימוש האם הספק הזה יחזיק לו את המערכת ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך לקנות בקרוב מחשב עם המפרט הבא: מעבד: CORE I5 750/760 לוח אם: Gigabyte GA-H55MUSB3 זכרון: 4GB 1600 MHZ כ.מסך: GTX 460 אני לא הולך לעשות למחשב OC. קודם כל, האם אפשר להסתדר עם 700 ש"ח בשביל מארז וספק מספיק איכותיים? אין לי בעיה לחרוג מהתקציב עד משהו כמו 200-300 ש"ח, אם אפשר להסתדר בפחות אני אשמח. ועוד דבר ששכחתי לציין, אם אפשר שהמחשב יהיה לא כ"כ רועש אז כמובן שעדיף.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחד של TT : http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/sopranoDX/ve7000bws.asp השני: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/tsunami/bwa/bwa.asp השלישי של Chakra Enermax: http://www.enermax.com.tw/english/product_cases_detail.asp?PrID=46 מה כדאי יותר ? או אם יש מארז אחר שאתם ממליצים עליו שיותר כדאי תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי להחליף את הספק שקרס לי , לספק מתקדם יותר מפני אני מכוון לקנות ספק ובהמשך גם כרטיס מסך חדש, כול זה מפני שרצוני שיהיה לי ספק חזק וכרטיס מסך חזק למשחקים. המפרט שלי הוא: מעבד: E8400 לוח אם: Gigabyte P43-ES3G זיכרון : DDR2 667Mhz 4GB Kingston כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4300 Series כרגע, מפני אני מתכוון להחליף אותו . קראתי הרבה תגובות שממליצים על הספק הזה: CORSAIR 750W TX אם כן אשמח לתגובות . ועוד שאלה בקטנה האם יש אפשרות בלוח שלי להרכיב DDR3 ? תודה.....
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח להם ספק כוח שמת בתקופת האחריות
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשיחה עם חנות סקאי פיסי ועם יבואן נודע לי שהאפולו צריך להגיע רק באוגוסט, זה נכון? ולמה זה ככה, אני כבר חודש רוצה לקנות את המחשב ואני מחכה רק לאפולו הזה, יא אללה, כמה אפשר למשוך? עדיף לי לקחת טריניטי ולהוסיף לו 2 מאווררי 120? והאם GTX (לא שאני קונה אחד כזה, אלא סתם להתעניינות לעתיד) נכנס בו?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה עם המפרט החדש שלי, הספק שלי HEC WIN+ 700W לא מצליח לספק מספיק חשמל או שאני לא הבנתי משהו, המחשב מבצאה ריסטים בעת מאמץ או כשהספק כוח מתחמם יותר מידי. המפרט הנוחכי: מעבד - SB I7 2600K קירור למעבד - NOCTUA NH-D14 לוח אם - MSI P67 GD53 זיכרונות - KINGSTON 2X4GB 1333MHZ CL9 כרטיס מסך - TWINTECH GTX560TI 1GB GDDR5 בגרסת ATT כרטיס פיזיקה - PALIT 8800GT 512MB GDDR3 כונן קשיח - SAMSUNG 1TB F3 SATA2 מארז - THERMALTAKE V9 230MM+3X120MM ספק כוח - HEC WIN+ 700W ------------------------------------------------------------------- עכשיו בעצם השאלה איך הספק הזה לא מצליח להחזיק את המפרט שלי ? ראוי לציין שאין כרגע OC בשום חלק במחשב חוץ מי מצב הTURBO של המעבד, אני לא כל כך מ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-