ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
ספציפית המגן הזה נראה מבטיח עם "הגנה נגד ברקים, נחשולי מתח והגנה מפני מתח נמוך" ... "וניתוק דו קוטבי להגנה מלאה". השאלה אם הוא מקיים? הוא עולה פחות מחצי מה-Q-Proterctors / רטפון שהומלצו כאן בדיונים דומים בעבר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה על עזרתכם בקשר לחברות טובות שמייצרות ספקים: הבנתי שחברת Enermax מייצרת ספקים איכותיים? האם יש חברות נוספות איכותיות? האם חברת Hec נחשבת טובה? בקיצור קצת עזרה תעזור לי. אגב אני צריך ספק טוב כי המחשב הוא למשחקים (כרטיס מסך ge force 8800 GTS 320, מעבד E6300, דיסק קשיח אחד 250 ג'יגה ו- 2 ג'יגה זיכרון) תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרוב נמצא בכותרת, אשמח להמלצות.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה בקרוב את ה12600KF ולוח אם מסדרת Z690 יש לכם המלצות לספק כוח ומארז? אני לא מחפש מארז ענק, משהו שיהיה סבבה מתחת לשולחן אין חשיבות ליופי.. לא אוהב אורות ולא מעוניין שהחדר שלי יהפוך למועדון... ראיתי שהרבה מארזים באים עם חלון אחד שקוף, זה יכול להיות נחמד אבל מה שחשוב לי זה הביצועים שתהיה זרימה נכונה של אוויר, אולי חומרים יותר איכותיים לנידוף החום וכאלה.. על איזה ספקים אתם ממליצים? מחבר אליו גם כרטיס מסך מהמחשב הנוכחי שלא כל כך יהיה בשימוש GTX1660Super תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אל פסק ואני לא יודע איזה לבחור... איך זה בעצם הולך? מחברים אותו לחשמל ומאחורה מחברים את מה שרוצים? (עד כמה אשפר לחבר?) איך אני יודע עד כמה זמן הוא יכול להחזיק את המערכת??? מה זאת אומרת מתח 1200VA 600VA מה זה אומר? אתם יכולים להסביר לי איך בוחרים אל פסק ובקיצור הכל על אל פסק... תודה, דניאל.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן להרכיב את החומרה הישנה שלי (i7 920, לוח אם X58 וכו'...) למחשב עבור הגיס שלי. הוא מספק את הספק כוח של סיסוניק. המחשב הנוכחי שלו נמצא מאחורי טלוויזיה בסלון, שקרובה לחדר שינה (דירה קטנה מאוד). המלצתי לו אם כבר מרכיבים מחשב 'חדש', עדיף להשקיע במארז נורמאלי ובמיוחד כמה שיותר שקט. המרחק בין המחשב לספה בסלון הוא בערך 2 מטר ומהמחשב למיטה בערך מטר וחצי. אז חשוב שהמארז יהיה שקט ככל שניתן. התקציב הוא בערך 400 ש"ח. עדיפות לחנות TMS. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למארז שיהיה דבר ראשון שקט דבר שני חשוך - בלי כל מני אורות ולדים. בלי חלונות שקופים או צבעים מוזרים - רצוי פשוט שחור. המחיר גמיש. כרגע יש לי NZXT H230 Glossy Black אבל הכפתורי הדלקה שלו התקלקל מזמן - ועכשיו גם השני עושה בעיות.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לפני קניית מחשב חדש ואני מחפש מארז וספק טובים למערכת הזאת: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ASUS M2N-E WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS EVGA e-GeForce 8800GTS 320MB KO ACS3 חשבתי לקחת בהתחלה את ה- P180 בגלל שאני רוצה מארז שקט מאוד ומאוורר טוב ואת הENERMAX LIBERTY 400 אבל קראתי פה שהספק לא מתאים למארז בגלל שהכבלים שלו לא ארוכים מספיק.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הספק שלי הוא TOPOWER 550W. מאחורה בספק עצמו ליד חיבור החשמל ומתג הMASTER יש עוד מתג שרשום עליו V12 SPLIT/COMBINED. כרגע זה על SPLIT עם כרטיס 2600PRO שאין לו כמובן שימוש בקונקטור ה6PIN לPCIE. אם אני מחליף את כרטיס המסך שלי ל9800GT שכן עושה שימוש בקונקטור 6PIN, האם הוא צריך להישאר שם או לעבור לCOMBINED?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בסדר אז אני יחבר עם המתאם של 2 המולקס שמגיע עם הכרטיס.. העניין הוא שחיברתי מולקס לספק ובצד השני יש שני חיבורי מולקסים..האם זה מספיק?אני יחבר תמולקסים האלו למולקסים של המתאם 8pin? אם לא הבנתם אלו שני מולקסים שמחוברים לחיבור יחיד לספק..
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למארז+ספק למערכת חדשה: I5 760 HD 6870 4GB DDR3 חשבתי על: CM690 II advanced+SEASONIC M12II620 אני לא סגור על OC , מה דעתכם? אשמח לקבל דעות.עצות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני קונה את המחשב הבא: לוח אם Gigabyte דגם GA-G41M-ES2L מארז מחשב NZXT M59 דיסק קשיח Western Digital WD Caviar Black WD5001AALS זכרון Kingston HyperX KHX8500D2K2/4G דיסק קשיח חיצוני WD דגם My Book Essential נפח 1000GB מאוורר למעבד The rmaltake V1 CL-P0401 Retai צורב LG GH22LS50 DVDx22 כמובן שלמחשב יהיה מחובר כל הציוד הבסיסי ההיקפי יחובר כניראה עוד הארדיסק מעבר לאלה הנמצאים ואולי יתתווסף בעתיד כרטיס מסך לתוכן HD השאלה שלי היא מה צריך להיות הספק של ספק כח (אני לא הולך על ג'נרי אלא על חברה ידועה) שיחזיק את המערכת? תודה מראש, דימה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
seasonic x-660 vs corsair ax650 ה- corsair יקר בכ-100 ש"ח. שניהם מדורגים כ- gold. יש אומרים ש corsair מבוסס על seasonic. איזה מבין השניים לרכוש?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחד של TT : http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/sopranoDX/ve7000bws.asp השני: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/tsunami/bwa/bwa.asp השלישי של Chakra Enermax: http://www.enermax.com.tw/english/product_cases_detail.asp?PrID=46 מה כדאי יותר ? או אם יש מארז אחר שאתם ממליצים עליו שיותר כדאי תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי ביקורת שקראתי, בה סיקרו את סונטה 2 ובין השאר השוו בינו לבין ה"אורגינל", הבנתי שההבדלים היחידים הם בחורי איוורור נוספים. הגודל הוא אותו גודל וכך גם המאווררים. אם כך, למה כדאי לקנות סונטה 2 (מלבד הספק כוח הטוב יותר)?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פסח שמח כולם =) אני צריך המלצה למארז HTPC שוכב, שקט וקטן. הבת דודה ראתה את הגודל של ה-2084 של אנטק ואמרה שהיא רוצה משהו בחצי מהגודל שלו... ועוד שאלה קטנה, לא בדקתי יותר מדי אבל מארזים קטנים כל כך מקבלים גם לוחות אם וקירורים קטנים בהתאם לא? תודה על העזרה, עידו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיהיה איכותי ושקט, ללא אבק ועמיד בילדים עד כמה שניתן. תקציב 500~, אכפת לי שיהיה עם קוים נקיים מבחינה אסטטית. תודה רב לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בספק המון אבל אני רוצה לדעת אם אפשר לפרק אותו ממש ולנקות שם זה לא יגרום לבעיות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש יחסית זמן עד שאני קונה מחשב אני פשוט מתלבט לגבי מארז. כמה דברים שחשובים לי מאוד - שהמארז בכללי יהיה מקורר טוב, לא משהו משוגע פשוט מקורר טוב תחת לחץ ועבודה ומשחקים כבדים. דבר שני חשוב לי שלא יהיה לי באלגן בפנים וצפוף, אני גם ככה לא משתמש בהרבה רכיבים התוכנית שלי זה לקנות iCore 5 או אולי AMD באיזור אוקטובר, מלווה בכרטיס מסך חזק אחד בלבד, הארד דיסק 1, וזהו לא משהו מעבר. חשבתי על כמה דגמים, אני אשמח לשמוע אנשים שיש להם או היה להם ניסיון אם המארזים האלה, כי ביקורות באינטרנט אפשר לקרוא עד מחר... עדיף לשמוע מישהו שיש לו או שניסה. אוקיי כמה מארזים שחשבתי עליהם : Coolermaster Cosmos S Lian Li A71 Antec 1200 אלה בינתיים עלו לי לראש, חשוב להדגיש שאני לא מתכוון לעשות…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש דגם מארז למחשב חדש שאני קונה (רצוי כמה שיותר קטן). במארז יהיו 3-4 כונני HD וכונן SSD אחד וכן צורב. במערכת יהיה רק כרטיס מסך אחד - אך הוא צריך להיות מספיק גדול להכיל את כרטיסי המסך העתידיים (כיום יש לי NVIDIA GTX 970). חשוב נושא האוורור והקירור של הרכיבים הפנימיים (מאווררים להכנסה והוצאת אויר) וכן יציאות נוחות מקדימה ואחורה (USB, למיקרופון ואוזניות). פירוק והרכבה נוחים וקלים. אין צורך בגימיקים, אורות במארז... כיום אני משתמש ב Poseidon. חשבתי על מארז Define R5 Black. בנוסף אני זקוק להמלצה לספק איכותי למחשב - פרט לרכיבים שרשומים למעלה - כרטיס מסך מתקדם אחד. חשבתי על antec 650w 80 plus bronze. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! אני רוצה מארז חדש.. עכשיו יש לי פוסידון של ג'יגה בייט.. מה עדיף לי? 690 או HAF ולמה... טנקס..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים נתחיל במפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ ספק: EZCOOL 600W לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 2GB DDR2 800 KINGSTON דיסק קשיח: SATA-2 400GB SEAGATE 7200RPM 16MB כרטיס מסך: HD6850 1GB כרטיס קול: SOUND MAX 6/8 CHANNEL AUDIO O.B צורב די וי די : SAMSUNG DLX20 BLACK SATA יש לי מחשב בן 4 שהכרטיס מסך מת (8800GTS 512MB), אז החלפתי אותי ל - HD6850 1GB בהפעלה הראשונה המחשב נדלק, הופיע לי המסך פתיחה של הביוס, ואז המסך נהיה שחור. שמתי לב שהמאוורר הפסיק לפעול, ומנסה בשארית כוחותיו להסתובב. עשיתי ריסטרט והמחשב נדלק, הכל היה בסדר. שיחקתי באיזשהו משחק, שיניתי להגדרות הכי גבוהות, לאחר כ - 10 דקות המשחק קפא ולא יכלתי לצאת ממנו. עשיתי שוב ריסטרט, המס…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הספק הזה איכותי ? זה לא מודולרדי ואני לא צריך.. חרטבונה! דרך אגב הוא 80+ SILVER
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות ללא ספק את הקומפיוקס, ומשום שפעם קראתי שהם בסך הכל אותו דבר רציתי ללכת על האחד שמתאים לי יותר מבחינת יופי. החלטתי על ה6a21, (אני קונה מIQPC ויש לי אפשרות לבחור את שניהם) בזמן האחרון שמעתי עוד אנשים שמרוצים מה6a19 ורציתי לדעת אם זה אומר שהם היו מרוצים באותה מידה מ6a21.. הכוונה אם שני המארזים באמת אותו הדבר. ;D מבחינת קירור? סרקולציה? גודל?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. איזה ספק כח עדיף corsair rm1000 או corsair ax860i מצד אחד הRM מגיע עם 1000W אבל הAX מגיע עם רמת יעילות גבוה יותר חיפשתי בכל מיני אתרים אבל אין תשובה, עזרה בבקשה ותודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-