עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by pain_killer12,

בשיחה עם חנות סקאי פיסי ועם יבואן נודע לי שהאפולו צריך להגיע רק באוגוסט, זה נכון? ולמה זה ככה, אני כבר חודש רוצה לקנות את המחשב ואני מחכה רק לאפולו הזה, יא אללה, כמה אפשר למשוך? עדיף לי לקחת טריניטי ולהוסיף לו 2 מאווררי 120? והאם GTX (לא שאני קונה אחד כזה, אלא סתם להתעניינות לעתיד) נכנס בו?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הרוב נמצא בכותרת, אשמח להמלצות.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Terrific Weekend 2 everybody ============================================================================================ Corsair Announces TX Series of Power Supplies for PC Enthusiasts and Extreme Gamers New High-Performance, Energy-Efficient Power Supplies Meet and Exceed the Most Demanding Requirements of Enthusiasts & Performance Seekers Fremont, CA, October 16, 2007 Corsair® www.corsair.com, a worldwide leader in design and manufacturer of high-performance memory and peripheral components, today announced the latest addition to their Corsair power supply lineup: the Corsair TX Series. Inspired by Corsairs award-winning HX Series, Corsair has engineered the…

4. Started by viper_sb,

מישהו מכיר מארז עם שני ספקי כוח ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי. זה דיון שני שלי היום אני מקווה שזאת לא בעייה(אני פשוט רוצה להיות בטוח שהכל ילך מושלם :[ ) אוקי לבקשה: אני מחפש מארז, העדפה לשחור שיגיע עם מאוורר או שניים(ז''א שיהיה לו קירור..לא משהו חזק, אבל לא לפחות זרימת אוויר נורמאלית), עם חלון צד שקוף ושיתאים ל8800-GTS עד נגיד 500-550 שקל. עכשיו במקרה שיש כזה מארז רק שמגיע עם ספק של400 או יותר, ושאכן יכול להחזיק מערכת עם 8800GTS אז התקציב יכול להיות עד 750-800, בשהתחשב בכך שאז אני לא אצתרך לשלם 450 של ה400W ליברטי של enremax. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by tzahi20,

הזמנתי מחשב עם המארז הזה [h=1]Sharkoon VG4-W ATX[/h] אבל אני עדיין יכול להחליף אותו. המחשב שהוזמן הוא : GAH97M-D3H I5 ספק כח אקטיבי SeaSonic 500W 80+ Bronze SS-500ET אני צריך מארז בלי ספק אבל עם מאווררים בעל חיבור USB3 מקדימה בעלות של 200 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by jeans,

אני מחפש מארז (כולל ספק כח) שמתאים למפרט הבא של Xtract, המארז המוזכר שם לא עונה לחלק מהדרישות הבאות: 1. אוורור (המחשב נמצא בחדר בלי מזגן) - לפחות 120מ"מ מקדימה ומאחור 2. חיבורים מקדימה ל- audio + USB 3. תקציב סביבות 500 עד 900 אבל היתי מעדיף לא להגיע עד לתיקרת התקציב 4. היה מאוד נחמד אם המארז היה מוצע למכירה ב tms.co.il 5. אופציונלי לפי סדר עדיפויות: LCD עם תמפרטורות הרכיבים חלון בצד המארז

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מתלבט בין שני המארזים הנ''ל KANDALF EXTREME EDITION ל- THERMALTAKE KANDALF הישן והטוב מה ההבדל בין שני המארזים? האם שווה להוסיף קצת יותר על KANDALF EXTREME EDITION מה הוא עוד נותן ביחס לקודמו דרך אגב לא מצאתי את דגם האקסטרים בארץ

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by sherlock1212,

עם המעבד E6750?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by michabb,

שלום, מבקש המלצה לאל פסק למערכת מצלמות הכוללת 16 מצלמות ו-DVR ,שיחזיק בזמן נפילה למשך כ-45 דקות עד שעה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by adi518,

לא מצאתי בזאפ וכאלה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום אני מצרף כאן את מפרט המחשב : Asus 965P DS3 2*1024 CROSAIR 667mhz Core 2 DUO E6600 Geforce 8800 GTX BFG WD 320G ספק הכח הוא של חברת הק 450 וואט שאלתי היא האם אני צריך להחליף ? או שזה יספיק. החלק שמטריד אותי בעיקר זה כרטיס המסך תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יצרנית החומרה CoolerMaster מעלה הילוך ומשיקה ספינת דגל חדשה לסדרת Cosmos היוקרתית תחת השם C700P לכתבה

14. הספק הזה טוב??? עד איזו מערכת הוא יחזיק?? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=425 ועוד שאלה......אני רואה לאחרונה בהרבה ספקים שיש שתי מסילות 12V........כאילו 12V1 ו12V2 ועל כל אחת 18A זה אומר שיש שה"כ 36A???

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by david2k,

שלום לכולם צריך חוות דעת על 2 מארזים האלה http://store.antec.com/Product/darkFleet/df-30/0-761345-15230-3.aspx http://store.antec.com/Product/darkFleet/df-35/0-761345-15231-0.aspx ומה ההבדלים בינהם! תודה רבה ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by raviv1989,

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=21572 יש להניח שייכנס בעתיד כונן ssd למרות שזה לא מזיז ממש. ואולי, בדגש על אולי ייכנס כרטיס מסך שישמש לסרטים בלבד. אתם יכולים לתת המלצה לספק מבלי להתחשב בעובדה הזאת. כמובן שמפלונטר - - - תגובה אוחדה: - - - ובנוגע למארז, מה עדיף את מה שיש לי במפרט או ללכת על משו כמו זה? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SST-PS09B

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. איזה מארז ניתן למצוא בכמה שפחות כסף, שלא ישמעו אותו. בתוכו אמור להיכנס אינטל סלרון 2.4GHZ סוקט 478, לוח אם מיקרו, 2 כוננים אופטים, 2 כוננים קשיחים, כרטיס מסך FX5200. מצד אחד יש את הSOLO, ומצד שני יש את הHUSH ומצד שלישי את ה NSK4480. השאלה מי יותר שקט והאם זה מורגש.... אני מניח שהסולו, אבל הוא מגיע עם מאוורר 120מ"מ ועוד 2 של 92מ"מ מה שעבור להיות חסרון בהשוואה לHUSH שאין לו מאווררים קטנים כאלו. באמת מעניין איך המארז חרישי אם יש לו 2 מאווררים 92מ"מ. תגובות יתקבלו בברכה, במיוחד מבעלי ניסיון. טוב האשכול הזה מופנה בעיקר לבעלי ניסיון כי תיאוריה כאן לא כל כך עוזרת לי. קראתי כבר בsilentpcreview מס' נושאים שמצאתי בחיפוש שם + את דף הנושא על כל מארז בnewgg.com. המחירים שיוצ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Yuri Malamud,

שלום לכולם יש לי התייעצות בנוגע לקניית UPS לחברה שאני עובד בה, אז ככה: להלן מאפייני הUPS שאני צריך: 1. מחיר עד 1200 שקל 2. יכולת לקבל פקודות לינוקס 3. תמיכה בפרוטוקולי NAT , SNMP 4.במקרה של הפסקת חשמל יכולת תמיכה של 20 דקות אשמח אם מישהו יכול לסייע במידע אשמח מאוד תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הספק אמור להחזיק i5 2400 ו- HD6870 חשבתי על השילוב: Cooler Master 690 2 Basic + FSP 650-80GHN(88) 80PLUS Silver http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2900 הספק קצת OVERKILL בשביל מה שאני צריך להריץ עליו, אבל הוא בא בבאנדל יחד עם המארז וזה נותן יותר חופש לשינויים בעתיד. לא מצאתי ביקורת על הספק, אז אני לא יודע איך הוא מבחינת רעש, יש למישהו נסיון עם הספק הנ"ל? בנוסף אני יודע שה 690 2 Basic הוא יחסית מארז גדול, אז כדי להיות בטוח שאפשר להעביר את הכבלים מהספק ללוח אם ולשאר הרכיבים בצורה מסודרת מאחורה הם צריכים להיות מספיק ארוכים. אז אם יש למישהו נסיון כדי להעיד גם בנושא הזה אני אשמח. כמו כן אם יש איזה הצעה יותר טובה לשימוש בתקציב אני גם אשמח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני חושב שיש לי מארז עם ספק שאי אפשר להסיר או להחליף את הספק. האם אני צודק? מה עושים במקרה כזה? המארז נקרא MUSTIFF, זה מארז ידוע או שמכרו לי את המיץ של הזבל?

21. המערכת הזאת? Gigabyte EP45-DS3 E8400 עם אוברקלוק ל3.7 בערך (אין לי מושג אם זה קשור לספק כוח אני לא מבין בחשמל חח) 2X2GB DDR2 8800gt 1TB של סמסונג ומארז Tempest תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by mikimik,

קניתי מחשב חדש די חזק. (ספק 500W , Intel i5 3.4, מאורר zalman) הנקודה היחידה היא שיש רעש של מאוורים מהמארז. המחשב הקודם שלי הרעיש פחות למרות שהיה מחשב פחות איכותי. האם הסיבה היא שה-k350 הוא מארז יחסית פתוח עם הרבה שטחים מחוררים? האם אם אני יקח מארז אחר זה יפחית את רעש המאווררים? יש המלצות על מארז שקט יותר שמשתיק את רעש המאווררים (שקטים יחסית)?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. אחי מזמין מחשב E8400 וכרטיס מסך או 8800GT עם OC . או 880GTS 512 . השאלה אם הספק הזה יחזיק את המערכת ? או שבכלל לא טוב? http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=13127&Count=0817000013 http://www.sweex.com/producten.php?sectie&item=83&artikel=355&detail=oo כי את הספק הזה כבר יש לו. והוא לא רוצה להוציא עוד כסף .

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. קניתי UPS וקיבלתי איתו כבל USB וכבל רשת למה הם נועדים? והאם האל פסק יכול לעבוד בלי שניהם ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש מד כלשהו שקובע? לדוגמה מהגרוע לטוב: ג'נרי, "רגיל" ומודולרי? ז"א מודולרי נחשב יותר טוב מרגיל? איך קובעים מה מודולרי ומה לא?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.