עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by lior47,

שלום לכולם, הבנתי שהספק שיש לי של Zumax ZP550GW הוא נוראי ומאוד מומלץ להחליף אותו. אשמח לשמוע המלצות לספק אחר שהוא גם מאוד שקט וגם יחזיק את המפרט שלי + שידרוג לכרטיס מסך R9 280. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by omrishalev,

אחרי בירור עם אייבורי והם "נתנו" אישור להחליף את תכולת המארז הישן לחדש... אז העברתי..מה שלקח לי כולה עשר דקות... אני חייב לציין שהמארז מאוד יפה! מאוד מאורר...לא שומעים את המאוררים שלו...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by gjook,

שלום לכולם , זאת המערכת שלי: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 512 ram כפול 2...(1 ג'יגה..) וכרטיס: 6800\6800gs/800 gto (עוד לא סגור ... ...- אם יש שוני בצריכת החשמל , אז תכתבו בערך נגיד שאם ה800 אני צריך ככה וכהה , ועם 6800 אני צריך...) בכל מקרה כרגע יש לי רק 512 אחד ואת הgf 4 440mx, ויש לי ספק ג'ארי , של 300 ... ובנתיים זה מחיק כבר קרוב ל 4 שנים... השאלה שלי איזה ספק אתם ממליצים לי , שיחזיק את המערכת אחרי השידרוג (החלפה של כרטיס, והוספה של עוד 512 ראמ..) תודה רבה , ושבוע מצוין.. (ולגבי תקציב, כמה שיותר נמוך, אבל עדין שישאר איכותי , משהו בסביבות ה200 , אם אפשר , אם זה ממש נמוך אז אפשר להתגמש..)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by psyco,

שלום חברים, לאחרונה היו לי בעיות עם המחשב אז לקחתי אותו למעבדה (עוד באחריות)... לאחר בדיקה נמצא שלוח M וספק תקולים... לוח M הוחלף לאותו דגם (מפרט בצד), אך את הספק שלי (purepower 680w) אין להם (וגם ליבואן). הם מחליפים לי את הספק ל toughpower 650w, שניהם מבית THERMALTAKE (אני יודע שאתם לא מסמפטים אותם בתחום הספקים...) 680W: http://www.thermaltake.com/product/Power/PurePower/w0049/w0049.asp 650W: http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/W0104/w0104.asp על ה680W קראתי ביקורות ממש טובות ואילו ל650W אני לא מוצא. אני רוצה להשוות ביניהם ולדעת מה עדיף (שניהם נותנים 52A ב 12V - ומוסמכים SLI\CF ובעלי Active PFC). מישהו יכול לעזור? תודה, יוסי.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ksn1981,

למחשב שעובד 24/7.. אבל לא כל הזמן במצב עומס (לפעמים אפילו מנותק מהאינטרנט ולא עושים בו כלום למספר שעות).. עד כמה רמת היעילות של הספק (80+/BRONZE/SILVER/GOLD/ללא) תשפיע על חשבון החשמל החודשי? אם אקח ספק חזק יותר ממה שאני צריך, כך שבצריכה המכסימלית שלי לא אאמץ אותו יותר מדי, האם זה יועיל משהו? לחשבון החשמל אולי? אז אם למחשבים עם OC "רציני" + שני כרטיסי מסך "חזקים" אומרים ש- 700W (אמיתיים) מספיקים, אז מי צריך יותר? (יש אפילו 1000W+)?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by נודלר,

שלום לפורום המכובד! (זה מצחיק כי זה *פורום*) ספק הכוח שלי חורק. למעשה, אני לא יודע בוודאות שזה ספק הכוח, אבל ניסיתי לנתק כל דבר מכני אחר במחשב - דיסקים קשיחים, מאווררים, DVD - וזו ממש האפשרות האחרונה שנותרה לי. הרעש גם נשמע מכיוונו. המצב הזה ככה כבר כמה חודשים. הוא לא כל הזמן חורק, רק לפעמים. אני לא חושב שיש איזשהו סיכון שיתחמם או משהו כזה, המחשב שלי פועל בלי שום בעיות גם לתקופות ארוכות (עכשיו בסוכות הוא היה דלוק איזה שבועיים ברצף), אבל זה מעצבן. עכשיו, השאלה היא, האם יש סיכוי לתקן אותו - למשל, לנקות אותו עם לחץ אויר (אם אני אצליח למצוא מקום על לחץ אויר שאפשר להשתמש בו ככה), יכול לפתור את הבעיה? ואם לא, השאלה היא... איזה ספק כוח כדאי לי לקנות? אני לא מוצא את אותו דגם בדיו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Tomersoni,

אני מתכנן לקנות ללא ספק את הקומפיוקס, ומשום שפעם קראתי שהם בסך הכל אותו דבר רציתי ללכת על האחד שמתאים לי יותר מבחינת יופי. החלטתי על ה6a21, (אני קונה מIQPC ויש לי אפשרות לבחור את שניהם) בזמן האחרון שמעתי עוד אנשים שמרוצים מה6a19 ורציתי לדעת אם זה אומר שהם היו מרוצים באותה מידה מ6a21.. הכוונה אם שני המארזים באמת אותו הדבר. ;D מבחינת קירור? סרקולציה? גודל?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לא חשוב לי שקט העיקר שיהיה קריר ויפה.. חשבתי אולי ה 3D AURORA 570S

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. נתקלתי במשהו דיי מוזר, לוח אם gigabyte תושבת 775 שמסיבה לא ברורה קורס כל כמה דקות, בדקתי את כל האופציות, טמפרטורה תקינה, החלפתי זכרונות, דיסקים נותקו, החלפתי מעבד, בקיצור כל מה שיכולתי בדקתי והחלפתי, לבסוף החלטתי להחליך ספק לבדיקה, הבאתי ספק חדש של קורסאייר vs350 והוא לא הדליק אותו, נדלק וכבה מיד, והספק הגנרי כן מדליק, בדקתי והספק תקין (עובד עם לוח אחר ונבדק בחנות) הבאתי ספק אחר חזק יותר vs450 למרות שאין כל סיבה שהקודם לא מספיק או משהו, עדיין, אותו הדבר.. יש רעיונות ממה זה יכול להיות? לוח מקצר? מה יכול לגרום ללוח לא לעבוד ככל עם ספק מסויים ועם אחר כן, תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shmuelkp,

אני רוצה להגן באיזושהי דרך על המחשב והמסך ומצד שני לא רוצה להוציא 500 ש"ח על אל-פסק... הבנתי שמייצב מתח לחשמל יעשה את העבודה, הבעיה היא שאני רואה שיש לו שקע אחד והשאלה היא אם אני יכול לחבר לו מפצל של 2 או שזה לא מתאים... תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. http://extreme.outervision.com/PSUEngine לי יצא משום מה 441W... נראה לי קצת מוזר תגידו כמה יוצא לכם...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by haagy21,

אחד שיחזיק קר ושקט(דגש על שקט ) שמתאים לחומרה הזאת Intel Core 2 Duo E8400 ASUS P5QL-E Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB Enermax Pro82+ 525W cooler for case 120 mm transcend 2gbX2 ddr2 800mhz LG X20 Radeon 4870 512 ושיהיה באתר 1pc.co.il כי משם אני מזמין תודה מראש שנה טובה וחג שמח ;] חגי.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Silver Dragon,

צריך שיהיה מארז מאוורר עם מקומות טובים ולמאווררים והכל וגדול יחסית, וספק כוח שיהיה מספיק חזק להחזיק את 8800GTS מעבד C2D ... לפחות 480-500W, כנראה אני אקח ספק של HEC... אם אפשר רק לבחור מוצרים מ iqpc.co.il כנראה שאני קונה שם..[br]פורסם בתאריך: 3.06.2007 בשעה 11:42:45 Thermaltake Soprano VB1000BNS מארז 400 ש"ח Thermaltake TR2 Power W0089 470W PFC ספק כוח 370 ש"ח זה טוב??!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי ספק של 850W ואני מתנכן להביא עוד ספק של 600-650W הבנתי שיש אפשרות לקצר אחד מהם ולחבר ממנו את הכבלים והוא יעבוד השאלה שלי היא איך באמת אני מבצע את זה? המצב הוא כזה לוח אם F2A88 של גיגהבייט 4GB RAM הארד דיסק חצי טרה 2 כרטיסי R9 290 ספק 850W ועוד מעט אני רוצה להביא עוד שתי כרטיסי של 7950 ולחבר אותם לספק של 600-650W בלבד השאלה אם זה יעבוד והספק יוכל לתת לו זרם/מתח בצורה דינמית או שהוא תמיד יתן כוח מלא? ואם אפשר בלי להציע לי לקנות פשוט ספק אחד של 1350W אם מישהו יכול לתת הסבר ממש בקטנה אפילו על אם מצב שדבר כזה יכול לעבוד באמת מבלי לעשות איזשהו בעיה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by dd7,

אם כן צריך המלצה לאחד כזה לא משנה המחיר שיהיה טוב, ואולי יש דבר כזה מכשיר או חלק או משו... שברגע שיש אפסקת חשמל או קצר שהוא שומר את הנתונים שעבדתי שלא נשמרו?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by InspiteL,

המפרט של שאר המחשב: i7 4970k Gigabyte GA-H97M-D3H (הלוח הוא MicroATX) Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) 1600Mhz 1.5V Intel SSD 730 Series 240GB Samsung HD502HJ 500GB GTS450 האם SeaSonic SS-400ET מספיק למערכת? אם לא, SS-500ET מומלץ או שיש ספק יותר טוב באותו טווח מחיר? לא מתכנן אוברקלוק רציני. לגבי מארז - אני מחפש מארז באיזור ה300 ש"ח, שיהיה שקט כמה שהמחיר מאפשר, רצוי עם פילטר לאבק, ושלא יהיה בו צפוף מדי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yigal83,

מחפש דגם מארז למחשב חדש שאני קונה (רצוי כמה שיותר קטן). במארז יהיו 3-4 כונני HD וכונן SSD אחד וכן צורב. במערכת יהיה רק כרטיס מסך אחד - אך הוא צריך להיות מספיק גדול להכיל את כרטיסי המסך העתידיים (כיום יש לי NVIDIA GTX 970). חשוב נושא האוורור והקירור של הרכיבים הפנימיים (מאווררים להכנסה והוצאת אויר) וכן יציאות נוחות מקדימה ואחורה (USB, למיקרופון ואוזניות). פירוק והרכבה נוחים וקלים. אין צורך בגימיקים, אורות במארז... כיום אני משתמש ב Poseidon. חשבתי על מארז Define R5 Black. בנוסף אני זקוק להמלצה לספק איכותי למחשב - פרט לרכיבים שרשומים למעלה - כרטיס מסך מתקדם אחד. חשבתי על antec 650w 80 plus bronze. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום. בתמונה כאן אפשר לראות את הצינורות שבהם הבחור השתמש כדי לתת מראה אסטתי יותר לכבלים. היכן רוכשים כבלים כאלה בארה"ב (שם אני גר)? אולי יותר נכן לשאול - איך קוראים לציורות הללו? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by LockOn,

היי, יש לי בעיה קטנה ואני אשמח עם תעזרו לי.. ניקיתי את המחשב שלי, שמתי קיסם כדי לעצור את המאוורר (של הספק כוח) וברגע אחד של חוסר תשומת לב, הקיסם נפל פנימה ... עד כאן אין בעיה, אבל כשפתחתי את הספק להוציא את הקיסם מהספק נקרע המדבקה של האחריות :'(... מדובר מספק איכותי יחסית של חברת ULTRA (אין בארץ) והיתה עליו אחריות לכל החיים.. מה אני יכול לעשות? יכול להיות שאם אני אכתוב להם יחזירו לי את האחריות? תודה על העזרה..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by swisaman,

היי, בתמונה למטה ראיתי שחיברו את הSSD לצד המארז,הדבר אפשרי בכול מארז?או שזה מיוחד לR4? וכמובן איך עושים את זה ^^

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. קניתי למחשב ישן לפני חודש ספק HEC WIN 550W בסקאי .פי.סי במטרה להעביר אותו למחשב חדש שאני קונה אותו עוד כמה ימים מאוד מרוצה ממנו עד עכשיו , נתן לי להגיע עם מעבד 2.6 P -4 ל 3.2 MHZ ספק הקודם אחרי 2.85 היה עושה לי מסכים כחולים בחנות מאוד המליצו לי על הספק הזה ואמרו לי שזה יחזיק כל מערכת מחשב שאני יקנה בעתיד שאלה העם זה מספיק חזק 6600 Q 4 GB זכרון כרטיס מסך 8800 GTS או GTX ,תלוי העם אני ירגיש הבדל במחיר אני רוצה לוח של אסוס מאוד מתקדם וכרטיס קול איכותי אני לא רואה באף מפרט שאתם מציאים לקחת RAPTOR או לעשות RAID , הבנתי שזה מאוד משפר מהירות של המחשב תודה מראש על התגובות

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by lipa,

יש לי את הספק OCZ ModStream 450W מלפני שנה וחצי , שמתי לב שבזמן האחרון הוא קצת פחות יציב במתחים , לא משהו קריטי , אבל מעורר סימני שאלה בקשר לפקטור הזמן ביחס לביצועי הספק

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by michabb,

שלום, מבקש המלצה לאל פסק למערכת מצלמות הכוללת 16 מצלמות ו-DVR ,שיחזיק בזמן נפילה למשך כ-45 דקות עד שעה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Markis,

הוצעו לי בחנות מחשבים החלופות הבאות ואני מעוניין בחיווי שעה מקצועי עליהם: 1. מארז raidmax כולל ספק כוח מאותה פירמה 400 וואט (model tx-400 (ad-400as) atx 12o)במחיר כולל 630 ש"ח 2. מארז Gigabyte Triton Tower Case ,Aluminium Panel 120 mm יחד עם ספק A-TOP 400W PFC Sata + PCI-E + 24-Pin+120mm FAN במחיר כולל של 650 ש"ח 3. YY 5604 2X 120mm + Delta 400W PFC Ver 2.2 במחיר כולל של כ-600 ש"ח מה דעתכם על הנ"ל מבחינת איכות ? וגם מבחינת מחיר וקיום מוצרים יותר טובים במחירים קרובים ? בעל החנות מוכן שאני אקנה את חלקי המחשב ממקומות אחרים והוא ירכיב אותם המחשב המתוכנן נבנה כדי שיתאים גם למשחקים (בעיקרון: core 2 due 6300 + ati x1950pro)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by alergic,

למישהו יש ספק במפרט בכותרת שהוא קנה בארץ? או חנות בארץ שמוכרת ספק במפרט הנל. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים