ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי את המחשב שלי בסוף ינואר השנה עם HD אחד מסוג SATA. שלקחתי את המחשב הוא כבר היה מורכז אז לא בדקתי אותו יותר מידי. השבוע קיבלתי עוד HD SATA מתנה בנפח של 160GB. כשפתחתי את המחשב ורציתי לחבר את ה HD גליתי שאין לי עוד כבל חשמל מהספק ל HD (כבל מולקס). יש לי רק כבלי מתח שמתאימים ל IDE. השאלה היא מה לעשות? האם יש מחבר מ IDE ל SATA? או פתרונות אחרים?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום.יש לי מארז thermaltake swing vb6000sns atx. הסד-רום התקלקל אך אני לא מוצא דרך להוציא אותו.הסדרום יושב על מסילות אך לא יכול לצאת מאחורה בגלל הלוח אם. :'( :'( :'( .please help
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום כולם! רכשתי אתמול מארז של coolermaster cm 690, למי שכבר יודע הספק יושב בתחתית המארז מה שיוצר בעיה עם אורך החוטים של הספק שלא מגיעים אל הלוח אם. רציתי לשאול אם צריך ספק מסויים בשביל המארז הזה או לחלופין יש איזה כבל מאריך לכבלים שמתחברים אל הלוח. תודה לעוזרים. סליחה לא שמתי לב שכתבתי את זה בפורום של מע' הפעלה האם אפשר להעביר את ההודעה לפורם "ספקים ומארזים"?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חצי שנה רכשתי את המארז Coolermaster Centurion 6 יחד איתו הגיעו 2 מסילות עגינה להארדיסקים של 3.5 באותה תקופה זה לא הפריע לי כי היה לי הארדיסק אחד אבל לא מזמן רכשתי עוד הארדיסק והמחסה שלי התמלאה למרות שיש עוד הרבה מקום להארדיסקים, בגלל המחסור במסילות. לאחר חיפוש באינטרנט הסתבר לי שזו בעיה עם הדגם הזה שCOOLERMASTER בחרו לשים רק 2 מסילות (כמו שרשום בסקירה הזאת: http://hwzone.co.il/hardware/reviews/psu/CoolerMaster_Centurion6_Review ) זה הדבר הכי קרוב פתרון שמצאתי: http://www.coolermaster.com/case/case-accessories/4-in-3-device-module/ ולא ראיתי את זה בארץ... למישהו יש עצה או פתרון לבעיה המוזרה שלי? תודה רבה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב היום שהספק שלי מרעיש. הרעש הוא מן חריקה כזאת והוא קורה רק כשאני מפעיל משחק או 3Dmark. מה זה יכול להיות?
-
כל פעם יש כאן הפסקות חשמל והמחשב נכבה אני לא יודע מה לעשות הוא יכול לההרס (נשרף לי אחד לפני מספר ימים מברק =\) ואני לא יודע מה לעשות אני מאוד חושש אם למישהו יש פיתרון אני אשמחח
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי את המארז הזה אך הבעיה היא שאיני מצליח לקבע את הכונן דיסקים. בכל מארז אחר מבריגים מספר בגדים שיתפסו את הכונן אך במסילה של המארז [איפה שהכונן יושב] אין חורים להברגה. איני יודע אם זה קשור אך הכונן קשיח שלי מחובר עם 2 תופסנים מפלסטיק כאלה מהצדדים שלו, במקומות של הברגים. חשבתי להשתמש בהם אבל התופסנים האלה לא נכנסים לחורים של הכונן דיסקים [אם לדוגמה הכנסתי פין אחד של התופסן, הפין השני לא ייכנס כיוון שהוא לא נמצא בנקודה של החור השני]. למישהו יש מושג איך לחבר את הכונן דיסקים? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי . אז לעיניין , החלפתי מארז ( לANTEC 300 אם זה משנה .. ) , וכשאני מדליק את המחשב , מופיע לי השגיאה הזאת : BOOTMGR is missing , ריסטרט בלה בלה בלה .. למישהו יש פיתרון ? תודה , אור
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לפני חודש התחיל בעיה. אני רוצה לבדוק תוכנה UPSMON PLUS ללחץ בדיקה עצמית, מיד כבוי אל פסק ולא דולק. גם נתקתי שקע של אל פסק גם כבוי לא גיבוי 15 דקות או פחות... אני בודק כבלים..הכול נכונים עם חוברת מדריך 1 שקע הגנה לבן של המדפסת משולב... 2 שקעי יציאת מתח של מחשב ומסך LCD 22 3 הגנת מודם קו טלפון ומודם אותו דבר קודם... הראה תמונה קשור תמונה record viewer קו ירוק זה זמן אל פסק לא גיבוי מה בעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי חבר'ה שדרגתי את הספק הקיים שלי- NEXT 500W לספק HEC Zephyr 650W הנתונים שלו: +3.3V@24A,+5V@24A,+12V1@17A,+12V2@17A,+12V3@17A, +12V4@17A,-12V@0.5A,+5VSB@3.0A העניין שכאשר הדלקתי לראשונה את המחשב כל המאוררים החלו לפעול, הנורית של המחשב נדלקה הכל עבד אבל המסך הראה שהוא מחפש אות מידע. חיברתי לכרטיס המסך שלי HD4870 קבל אחד של 6PIN. כאשר החלפתי בחזרה לספק הישן לבדוק מה הבעיה המחשב עשה את אותה הבעיה. הוא כל 20 שניות עושה פיפס קטן ושקט אחד(כאילו רק נדלק) אבל על המסך יש הודעה שהוא מחפש אות(ריבוע קטן שעליו כתוב" דיגיטל" ומתחלף "לאנלוג" )-אין שום תמונה.חיברתי את כל החיבורים של הספק בצורה נכונה- 24PIN לATX וה4PIN ללוח אם וה6PIN לכרטיס מסך והSERIAL ATA לדיסק הקשיח ואת המאורר של המ…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אל פסק Advice PR600 בוקר אחד פשוט נדלקה הנורה של בטריה ועליה X ומאז הוא לא טוען מישהו יכול לשער מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
קניתי מחשב יחד אם על פסק ובהתחלה הכל היה טוב הוא שמר על המחשב מהפסקות חשמל..ולאחרונה הוא לא מצליח "לסחוב" את המחשב .. יכול להיות שצריך להטעין שוב את האל פסק? ואם כן האים זה שונה מהטעינה הראשונה?.. אשמח לעזרה בנושא תודה מראש למגיבים
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם בגלל שהרגליים של האורורה לא מבודדות בגומי הן שורטות לי את השולחן ומשאירות צבע קצת, רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות משהו שמונע את זה ואם כן אז איפה. תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים אל פסק של ADVICE מדגם PRPC 750 לתומי חשבתי שהוא יספיק למערכת שלי שמשתמשת בספק כוח של 600 ומסך אבל משום זה היה יותר מדי והייתי צריך לנתק את המסך מהלופ ועכשיו רק המחשב יושב על הספק אחרי בדיקה ב3D MARK VABTAGE ראיתי שרק המחשב לבד משתמש ב 95% מה LOAD ויותר גרוע מזה לאחרונה באחד המשחקים ששיחקתי זה ממש הוציא אותי מהמשחק כמה פעמים בגלל OVER LOAD השאלה שלי היא א איך זה יתכן שהאל פסק שאמור להיות 750 לא מצליח להחזיק את המערכת שלי שמשתמשת בספק כוח 600 ? ב איך אני יכול לוודא שזה הדגם 750 בתכלס מסומן בטוש מתוך בחירה מרובה שזה זה אבל איך אני יכול לבדוק את זה בעזרת תוכנה ? __________________ E8400 3.0@3.8 + NV 120 ASUS P5Q DELUXE G.SKILL 1000 MHZ CL5 SAPPHIRE RADEON 4…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם היום בבוקר התחילו לי בעיות בשני אל פסק של Advice.. אני יודע שהם לא משהו אבל הם משרתים אותי יפה כבר 3+ שנים. מדי פעם הם מתכבים ברנדומליות, ממש כאילו כיביתי אותם בעצמי מה שגורם לקריסה של כל המחשב. מצד שני יש גם בעיות עם חברת חשמל, מדי פעם האל פסק מפסיק לקבל מתח וגם האור בחדר מהבהב כזה. מישהו נתקל בבעיה דומה ?
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי, רק שאלה זריזה. קניתי מחשב אתמול והדלת של ה-182 לא נפתחת עד הסוף איך שהיא אמורה, אלא רק עד האמצע כמו בסונטה. האם זאת בעיה ידועה? זה לא קריטי אבל עדיין זה מציק..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה. יש לי מחשב חדש (בערך 3 חודשים) עבד מצויין למשך חודש וקצת ואחרי זה הוא לא נדלק (לא אורות ולא מאווררים). לקחתי למעבדה אצלם עבד. החזרתי לבית, עבד אצלי למשך יומיים בערך ואז שוב לא עבד. חיכיתי כמה ימים ואז עבד שוב למספר ימים ואז עוד הפעם לא עבד. השארתי שבועיים במעבדה הם אמרו שהם עשו בדיקות של ספק ועוד דברים כאלה. לקחתי משם עבד יום אחד ואז שוב לא עבד (וזה חזר ככה למשך שבוע). כמו כן קניתי מגן ברקים במטרה שזה יעזור (לא עזר). כמו כן בדקתי בעוד 3 מעבדות ואצלם עבד ישר. אתמול החליפו לי לספק חדש (700 במקום 650 שהיה לי לפני). עבד אתמול אצלי בבית והיום הוא שוב לא נדלק. אני חושש שיש קפיצות של חשמל בבית או בביניין שלי ובגלל זה נסתם הספק כוח וצר…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
טוב אז רכשתי את הCM690 היום ונתקלתי בבעיה בהרכבה... הבעיה היא שהכבלים של הספק של ה20 פינים וה4 פינים שמתחברים ללוח אם קצרים מידי בהרבה מה לעשות? מישהו יודע היכן ניתן לרכוש הארכה? העדיפת היא להארכה ולא להתחיל עכשיו להלחים כי לא בא לי לעשות כל כך הרבה הלחמות תודה מראש מורן
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי: Q6600 B3+BIG TYPHOON VX GIGA BYTE 965P-DS3P 8800GTS-320MB WD 250GB WD 80GB וספק של חברה לא ידועה אבל אני שהספק הוא 400W לא יודע אים הוא ג'נרי או לא. ועכשיו השאלה שלי היא כזאת הרצתי FAR CRY2 וברגע שהדלקתי את המישחק הספק עשה רעשים כמו של קצר והמחשב עשה פירמוט. למה זה קורה? ואם זה בעיה של הספק תביאו לי המלצה לספק חדש. בתודה מראש, ליאור
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, בזמן עליית המחשב המחשב מתקשה בגישה להארדדיסק. מערכת ההפעלה לא עולה, ישנם שגיאות על קריאה הארדדיסק. גם לאחר החלפת הארד דיסק יש אותה בעיה. חשדתי בבעיה בספק כוח עקב בתמונה המצורפת (קריאת מוזרה של 5V). החלפתי לספק כוח חדש - אך עדיין אותה בעיה עם אותה קריאה מוזרה ב- Bios? מה דעתכם? הלך הלוח אם? אולי בעיה אחרת? הצעותת רעיונות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם... קיבלתי עכשיו את הכרטיס הנ"ל : ATI - GeCube Radeon X2900PRO 512MB DDR3 ובקיצור באתי לחבר אותו למחשב ואז גיליתי שאני צריך לחבר שני חוטים מספק ישירות אליו..וכאן מתחילה הבעיה , אין לי את הפאקינג חוטים האלה ~~~~!!!!! בכרטיס הקודם שלי X1950GT אני קיבלתי בקופסה של הכרטיס שני חוטים...ואז שמכרתי אותו מכרתי גם אותם . אני ציפיתי לקבל את החוטים האלה גם עם הכרטיס החדש...וכאילו שלא ראיתי את זה בא פשוט אין אותם . יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להשיג את החוטים האלה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה תראו http://img145.imageshack.us/img145/9766/45502053gj2.jpg
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח האם P7P55D-E Premium שרכשתי לפני חודש והתחלתי להרכיב את והמחשב נכבה 4 שניית לסירוגין השתמשתי בספק כוח Seasonic Power Supply 850Watt M12D-850 רק כאשר שיניתי לספק THERMALTAKE המחשב עבד מצוין. גם ערכת את הבדיקה אם ספק Seasonic 750Watt M12D-750 הבעיה חזרה על עצמה. אני חושב שיש אי תאימות עם ספקים של Seasonic. כל הרכיבים חדשים והלוח אם ונבדקו ונמצא תקין על ידי אחריות במעבדה. המעבד שלי i7 860 זיכרונות crucial 4gb kit ddr3 1600 ballistix HDD: 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS ATI 5770 cf אם משהו יודע על בעיית אי תיאמות בן הספק כוח ללוח אם. לחפש מידע באתרים בחול
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם מארז של הק http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1309 מידי פעם שאני מכניס את הדיסק און קי לכניסות USB שבפאנל הקדמי, המחשב עושה ריסטרט. שיחקתי עם זה קצת ניסתי ללחוץ עם האצבע, עיפרון.. הכל בסדר, אבל ברגע שנגעתי במסגרת של הכניסה עם מפתח (ממתכת) המחשב עושה ריסטרט. האם זה נורמלי ? כלומר ככל הנראה יש כאן קצר, שנגרם בגלל המפתח וכנראה מידי פעם גם הדיסק און קי של מקצר (הוא גם התחיל לאחרונה לתקוע לי את הדיוידי). או שזה לא אמור להיות ככה ואני צריך לחזור עם המארז לחנות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-