עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by דניאל סלומון,

אז ככה, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיפעיל לי את כל המשחקים : COD:MW3/2 , AVA , BF:BC2, BF3, APB עכשיו... אני רציתי לקנות מחשב נייד כדי שאני אוכל לקחת אותו למקומות .. אבל..... אין ל מספיק כסף. אז חשבתי אולי אני אקח מחשב נייח עם מארז קטן... אז אני רוצה לדעת אם אני אקח מחשב נייח עם מארז קטן כמו זה, זה ישפיע על איכות החומרים??: Thermaltake ARMOR A30 Mini Black Case (No PSU) תודה ושנה נפלאה לכולכם

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. http://extreme.outervision.com/PSUEngine לי יצא משום מה 441W... נראה לי קצת מוזר תגידו כמה יוצא לכם...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by mwalker03,

שלום חברה, אני מתלבט בין המארזים Thermaltake V9 BlackX או Thermaltake Armor A60 או ANTEC 902 רציתי חוות דעת על שלושת המארזים האלו .. קראתי קצת בפורום וראיתי חוות דעת מאוד טובות על ה V9 וה ANTEC 902 ולכן אשמח אם תתמקדו ב A60 ועל ההבדלים. יש מצב שאני ארצה לשים גם קירור מים, המארזים יתאימו ??

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Bengo5,

לפי מה שהבנתי הספק שלי הוא האמא של הג'נריים.. אז אני צריך להחליף ספק.. משהו חזק שיהיה טוב להרבה מאווררים ואוברקלוק

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום. בתמונה כאן אפשר לראות את הצינורות שבהם הבחור השתמש כדי לתת מראה אסטתי יותר לכבלים. היכן רוכשים כבלים כאלה בארה"ב (שם אני גר)? אולי יותר נכן לשאול - איך קוראים לציורות הללו? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by nani50,

לאור כל ההזדמנויות לתפוס 7950 במחיר טוב חשבתי לעשות CF.. השאלה היא האם הספק שלי יחזיק בכלל את ה CF. הספק שלי הוא http://store.antec.com/Product/power_supply-high_current_gamer/hcg-620/0-761345-23860-1.aspx HCG 620 של ANTEC במחשבון PSU יצא לי 580... הגיוני? החישוב כמובן כולל את הקירור מים שלי ומצורף בתמונה. מה אתם אומרים..? המפרט המלא שלי בחתימה..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מה הוא המארז הכי טוב לגיימינג לדעתכם (אנא התעלמו משיקולי כסף ורעש): Lian Li: TYR PC-X2000 http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=258&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=61 Lian Li: Armorsuit PC-P80 http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=131&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=61 Antec: Antec 1200 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=Njkz אחר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by The Ripper,

הספק הנוכחי היה 450W ג'נרי, ולאחר זמן רב שלא כיבו את המחשב, הוא חזר יותר לחיים. החלפתי את הספק בFSP-300W. הלדים בלוח-אם דלקו הפעם וגם המחשב (לא חיברתי מסך). הבעיה היא שה-FSP מגיע עם חיבור ללוח-אם של 20 פינים (P4) לעומת 24 או משהו כזה, שנחוץ היום. האם יש דרך לעקוף את זה עם איזה מתאם? במידה ויש האם 300W יספיקו למפרט המחשב עם OC בקירור סטוק? לוח-אם: Abit AB9 Pro - P965 Express כ. מסך: 7300GT זיכרונות: G. Skill PC2-6400 (DDR2-800) 5-5-5-15 Dual Channel 2x512MB מעבד: כנראה E6400 אני מניח שהתשובה לשאלה לעיל היא לא, אם כך, איזה הספק מינימלי נחוץ פה? חשוב גם שהספק לא יהיה רועש, ולצערי מאייבורי, KSP או חנות אחרת בי-ם. תודה, ריפר.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by LockOn,

היי, יש לי בעיה קטנה ואני אשמח עם תעזרו לי.. ניקיתי את המחשב שלי, שמתי קיסם כדי לעצור את המאוורר (של הספק כוח) וברגע אחד של חוסר תשומת לב, הקיסם נפל פנימה ... עד כאן אין בעיה, אבל כשפתחתי את הספק להוציא את הקיסם מהספק נקרע המדבקה של האחריות :'(... מדובר מספק איכותי יחסית של חברת ULTRA (אין בארץ) והיתה עליו אחריות לכל החיים.. מה אני יכול לעשות? יכול להיות שאם אני אכתוב להם יחזירו לי את האחריות? תודה על העזרה..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by bugosdckh,

שלום אתמול המחשב שבק חיים כל פעם שמדליקים את המחשב נכבה ומדליק את עצמו. ניסיתי לבודד את הבעיה והבנתי שהבעיה היא בספק. היום יש לי את הספק הזה. http://www.grandadvance.co.il/mobile/?g=products&a=view&pid=19625 מה אתם ממליצים לקחת במקומו? יש את הגרסה המעודכנת שלו. http://www.grandadvance.co.il/mp21505 או לקחת משהו אחר בהנחה שהוא יתחבר לכל הדברים שיש לי במחשב. זה הלוח אם שיש לי היום. כרטיס מסך שצורך חשמל 3 ארדיסקים. תודה רבה על העזרה

11. Started by ksn1981,

למחשב שעובד 24/7.. אבל לא כל הזמן במצב עומס (לפעמים אפילו מנותק מהאינטרנט ולא עושים בו כלום למספר שעות).. עד כמה רמת היעילות של הספק (80+/BRONZE/SILVER/GOLD/ללא) תשפיע על חשבון החשמל החודשי? אם אקח ספק חזק יותר ממה שאני צריך, כך שבצריכה המכסימלית שלי לא אאמץ אותו יותר מדי, האם זה יועיל משהו? לחשבון החשמל אולי? אז אם למחשבים עם OC "רציני" + שני כרטיסי מסך "חזקים" אומרים ש- 700W (אמיתיים) מספיקים, אז מי צריך יותר? (יש אפילו 1000W+)?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ofir667,

שלום, זה המפרט: Core i7 2600k 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray - מחיר 1410 ש"ח Gigabyte Z68A-D3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E - מחיר 695 ש"ח DDR3 1333MhZ 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 X 2 - מחיר 580 ש"ח GigabyteGTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E - מחיר 1110 ש"ח SAMSUNG 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ - מחיר 690 ש"ח SAMSUNG 2TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI - מחיר 740 ש"ח Scythe Mugen 3 CPU Cooler (למעבד) - מחיר 220 ש"ח Pioneer DVR-219LBK DVD±RW x24 Black SATA LabelFlash - מחיר 150 ש"ח מארז fractal design r3 עם שלושה מאווררים וספק seasonic s12II 620w ומסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום קניתי מחשב והמפרט הוא כזה: מעבד : amd 8650 phenom לוח אם : ma 790gp ds4h זכרון פנימי : 4gb כונן קשיח : 1tb 7200 כרטיס מסך : hd4850 512 עכשיו ברגע הקנייה המוכר אמר שספק כוח של 520 W יעשה את העבודה כל הקטע שבסופו של דבר בקשתי להחזיר את הכרטיס מסך הזה ולהביא לי 4870 1gb עכשיו השאלה שלי אם עקב החלפת הכרטיס אני אצטרך להביא ספק כוח חזק יותר אם כן באיזה עוצמה ובבקשה תגידו לי רק אם חייב חוץ מזה אם מישהו מבין בקירור אז האם צריך על זה קירור מיוחד או שאפשר להסתפק במה שהכרטיס בא איתו ואם צריך קירור על חלק אחר במחשב אז בבקשה גם תגידו הכרטיס הוא של חברת palit אם זה משנה משהו תודה רבה חבר'ה ויום טוב מביקור זריז בפורום הבנתי שלגבי הקירור יהיה רלוונטי לרשום את המארז ..אז soprano של…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by electricity86,

אינני משחק במשחקי מחשב, כך שקניתי כרטיס מסך פשוט של GEFORCE בכ-200 ש"ח. איך לדעתכם ספק הכוח של Thermaltake TR2 RX 450W ? האם הוא משתווה ל- ‏Tomahawk 450W Active PFC 12cm‎ של ENERMAX? תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ilanadler,

אני מעוניין לרכוש ספק כוח למסך דק 12V 60W היכן ניתן לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. כותרת.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היום הרכבתי את המחשב החדש ויש לי בעיה שהכבל 4 פינים של הספק אנטק באסיק לא מתאים ללוח האם שיש שם 8 פינים. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר את ה4 פינים של הספק ואת ה4 פינים המשלימים מ20 ל24 שלמיטב הבנתי הם גם למתח (או שלא)יחד לחריץ המתח של ה8 פינים בלוח אם? או שכדי לקנות מפצל מ4 פינים ל8 ולחבר כך? תודה לעוזרים העניין קצת דחוף כי כרגע הילדים ללא מחשב.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. המיפרט שלי: 1. מעבד E6600 2. לוח אם ASUA P5B Deluxe 3. זיכרון 2GB מהירות 800MHz 4. כרטיס מסך 8800GTS 320MB 5. דיסק קשיח 320GB עם באפר 16MB 6. צורב/קורא DVD 7. מארז Gigabyte Aurora. 8. ספק כוח 500-550W. צ"ל איכותי מבחינת צריכת אנרגיה ורעש 9. קרור למעבד Zalman 7700Cu ולשאלה המתבקשת מדוע 500-550 וואט לכרטיס 8800GTS? אז בעתיד אני מתכנן לשדרג לכרטיס חזק וזללן יותר. ע"ע 8800GTX תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יצרנית החומרה CoolerMaster מעלה הילוך ומשיקה ספינת דגל חדשה לסדרת Cosmos היוקרתית תחת השם C700P לכתבה

20. שלום מחפש ספק כח שהדגש העקרי הוא אמינות. שיחזיק כמה שיותר שנים. חברה מוכרת. רעש ממש לא משנה. משהו בגודל 600W או 550W יתאים. תקציב עד 600 ש"ח צריך להחזיק לוח עם פנטיום 4 ישן מארז עם 4 מאווררים 120ממ ועוד כמה צרכנים קטנים (ספק בגודל 550 600 זה אובר קיל אבל אני משער שזה יתרום בעמידות ליותר שנים) תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי חברים, הזמנתי את המארז הזה לפני כמה ימים אבל מסתבר שהוא לא במלאי. אני לא יודע כמה זמן יקח וגם באמזון לא יודעים (מזמין רק משם). מה שנשאר הוא לקחת מארז אחר. הכי חשוב לי זה שקט. הכרטיס שיכנס אליו אני מניח שיהיה 2080TI. מעבד: 4790K לוח: z87-gd65-gaming כרטיס מסך: 2080TI ראם: 4 סטיקים של HyperX 8GB ספק: EVGA G3 750W זיכרון: 1TB SSD Sata 3 קשיח: WD Blue 4TB רציתי לקחת H440 מהסיבות הבאות (החשיבות לפי הסדר ) 1. שקט, מאוד חשוב לי שקט. לא רוצה לשמוע אותו. 2. הוא נשלח לארץ מאמזון אנגליה או ארה"ב. 3. הוא ישב כשצד שמאל שלו (איפה שנמצא החלון בדר"כ) צמוד לדופן השולחן, כלומר אין אוויר נכנס משם. …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני קונה מחשב חדש בקרוב, ומה שחשוב לי במארז, בגלל נסיון העבר- זה איכות הבניה. אני לא צריך 5 מאווררים וכל מיני מנורות מצחיקות. במחשב הנוכחי שלי, שנקנה לפני 7 שנים, יש מארז silentium t11 של artic cooling, והאיכות בניה שלו גרועה יותר מהמארזים ה"גנריים" שזכורים לי מלפני 20 שנה. ההברגות נהרסו אחרי כמה הוצאות והכנסות של הארדיסקים. מה שכן, אין לי שום צורך במארז נוצץ, ולא רואה טעם לשלם 700 שקל על איזה מארז גיימינג, רק בתקווה שהבנייה תהיה איכותית. האם ניתן להשיג בימינו מארז פשוט ואיכותי, עד 400 ש"ח?(רצוי פחות..) אציין גם שאני קונה את המחשב באייבורי, אז רצוי מאד שהמארז הנבחר יופיע פה ברשימה: https://www.ivory.co.il/computer_case.html …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. מה ההבדל בין ספק שיש לו מסילה אחת של 12V עם 26A לעומת ספק עם מסילה מפוצלת 12V ו18A בכל אחת?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by נודלר,

שלום לפורום המכובד! (זה מצחיק כי זה *פורום*) ספק הכוח שלי חורק. למעשה, אני לא יודע בוודאות שזה ספק הכוח, אבל ניסיתי לנתק כל דבר מכני אחר במחשב - דיסקים קשיחים, מאווררים, DVD - וזו ממש האפשרות האחרונה שנותרה לי. הרעש גם נשמע מכיוונו. המצב הזה ככה כבר כמה חודשים. הוא לא כל הזמן חורק, רק לפעמים. אני לא חושב שיש איזשהו סיכון שיתחמם או משהו כזה, המחשב שלי פועל בלי שום בעיות גם לתקופות ארוכות (עכשיו בסוכות הוא היה דלוק איזה שבועיים ברצף), אבל זה מעצבן. עכשיו, השאלה היא, האם יש סיכוי לתקן אותו - למשל, לנקות אותו עם לחץ אויר (אם אני אצליח למצוא מקום על לחץ אויר שאפשר להשתמש בו ככה), יכול לפתור את הבעיה? ואם לא, השאלה היא... איזה ספק כוח כדאי לי לקנות? אני לא מוצא את אותו דגם בדיו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by lipa,

יש לי את הספק OCZ ModStream 450W מלפני שנה וחצי , שמתי לב שבזמן האחרון הוא קצת פחות יציב במתחים , לא משהו קריטי , אבל מעורר סימני שאלה בקשר לפקטור הזמן ביחס לביצועי הספק

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.