עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by amadey,

היי, כרגע יש לי המארז CM690 ואני רוצה להחליף אותו מכמה סיבות : 1. גודל - המארז קטן (יחסית) ולא נוח לעבודה 2. הבנייה שלא לדעתי לא נוחה - בעיקר בגג (סיוט לפרק את הגג) 3. המארז שואב אבק לא קטן . לכן אני רוצה לרכוש מארז חדש, הדרישות שלי מהמארז: 1. עבודה נוחה \סידור כבלים 2.נ וח לפירוק 3. כמה שיותר חסין מאבק . נושא הקירור והשקט פכו חשוב לי . התקציב - עד 1500. חשבתי על כמה דגמים: 1. Corsair Obsidian 800D - "הבעיה" היחידה של המארז הזה שהוא מתאים לקירור מים בעיקר. 2.cooler master ATCS 840 Full Tower 3.LIAN-LI PC A70F

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Rhiadara,

אהלן, אני מחפש לעצמי מארז למחשב שאני מתכנן לקנות בעוד כמה ימים, לא אכפת לי אם הוא שקט או רועש, רק אכפת לי מהעיצוב שלו . אני מחפש משהו יפה מאוד ובמחיר עד 800 ש"ח. אני לא ממש מבין בזה, אבל הוא אמור להכיל ספק כוח של 500 WATT , כרטיס מסך 4870 ומעבד דו ליבתי. אז אני לא יודע באיזה גודל הוא צריך להיות. תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן, אני מתעניין לגבי מארז למחשב החדש שלי בתקציב של עד 500 ש"ח. חשבתי ללכת על ה-Centurion 5 של CM, ורציתי לשאול מה דעתכם עליו. כמו כן, אשמח להמלצות נוספות על מארזים טובים במסגרת תקציב זה. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Dubliner,

ראיתי ב-KSP את שני המארזים הנ"ל כאשר ההבדל ביניהם הוא 50 ש"ח (500 ש"ח לסולו ו-550 ל-P280). בעקרון זה מיועד למחשב ביתי עם מעבד I3 ללא כרטיס מסך, סטנדרטי לחלוטין, כך שאין צורך ביכולות קירור מיוחדות. שקט לעומת זאת כן חשוב. השאלה היא איזה מבין שני המארזים הנ"ל יתאים יותר. אני מניח שזה שה-P280 מגיע עם שלושה מאווררים זה קצת מיותר, אבל תמיד אפשר לנתק חלק. השאלה היא האם הוא עדיף על פני ה-SOLO II או ששניהם משתיקים באותה מידה? בנוסף, אם למישהו יש הצעות למארז שקט אחר מאותה חנות אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by sherlock1212,

עם המעבד E6750?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by CocainHore,

אהלן חברים, יש יחסית זמן עד שאני קונה מחשב אני פשוט מתלבט לגבי מארז. כמה דברים שחשובים לי מאוד - שהמארז בכללי יהיה מקורר טוב, לא משהו משוגע פשוט מקורר טוב תחת לחץ ועבודה ומשחקים כבדים. דבר שני חשוב לי שלא יהיה לי באלגן בפנים וצפוף, אני גם ככה לא משתמש בהרבה רכיבים התוכנית שלי זה לקנות iCore 5 או אולי AMD באיזור אוקטובר, מלווה בכרטיס מסך חזק אחד בלבד, הארד דיסק 1, וזהו לא משהו מעבר. חשבתי על כמה דגמים, אני אשמח לשמוע אנשים שיש להם או היה להם ניסיון אם המארזים האלה, כי ביקורות באינטרנט אפשר לקרוא עד מחר... עדיף לשמוע מישהו שיש לו או שניסה. אוקיי כמה מארזים שחשבתי עליהם : Coolermaster Cosmos S Lian Li A71 Antec 1200 אלה בינתיים עלו לי לראש, חשוב להדגיש שאני לא מתכוון לעשות…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by OmriTeram,

אני מחפש מארז פשוט, בלי ספק. הדבר הכי חשוב שיהיה זה שהוא יהיה לא יותר גבוה מ39 ס"מ.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by LOLFTW,

אני קונה מחשב חדש, ואני הולך על אחד מהבאנדלים הבאים: http://www.tms.co.il/product/12961 http://www.tms.co.il/product/12960 מארז אחד לבן והשני שחור. אבא שלי טוען שוב ושוב שלקחת מארז לבן זה טיפשי כי הוא יתלכלך ויראה זוועה מהר מאוד. ואני כמובן נורא רוצה מארז לבן כי זה מיוחד ונראה יפה. מה דעתכם? לטווח הארוך - לבן או שחור?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. הי, בזמן שהייתי בברזיל ההורים שלי הצליחו לשרוף לי את הספק. (ומחר עם פתיחת החנויות נגלה האם זה רק את הספק) אני זקוק להמלצה לאחד חלופי כאשר התקציב הוא בסביבות ה300 שקלים, וכמובן שאם ספק זול/חלש יותר (אבל איכותי) יחזיק את המערכת בלי בעיה אז אין צורך לבזבז כספים. (בכל מקרה, מחשב חדש יגיע בשנה הבאה) חשוב להדגיש, אני לא עושה שום OC. המפרט: Chenbro Gaming Bomb AMD A64 3200 MSI Neo 4 Platinum MSI Geforce 6600GT + NV Silencer 6 160GB HD Nec 3520 DVDRW LiteON DVD G5 בחיבור USB. בנוסף יש מאוורר 80 במארז. אין לי העדפה מסויימת לחנות כלשהיא אבל חשוב לי שהספק יהיה שקט ככל האפשר ואם אפשר אז בצבע שחור. (מקסימום נצבע) זהו, אשמח להמלצות. תודה, LazyBoy

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Xebu,

שלום לכולם לאחרונה המארז שלי מתחיל לעשות בעיות (קולות של הHDD זזים - הכל מחובר יציב בברגים - והHDD תקינים לאחר בדיקה) זה מעיין "ויברציות" לגוף המארז כמו כן רוב הרכיבים מתחממים (עד אזור ה50 מעלות) אז אני מניח שכדאי לרכוש מארז חדש ויעיל יותר (המארז הוא ג'נרי בן כ7-8 שנים ועם הזמן הוא שודרג ורובו תפוס בחוטים ורכיבים - ספק וכ"ו) אנא תקנו אותי אם אני טועה. אני מנסה לחשוב קצת הלאה כי בעתיד אני כן מתכנן לשדרג את המחשב אז החלטתי להשקיע עד ה450-500 שקלים במארז איכותי דרישות הן יציאת USB3 (כרגע אין בלוח אם - כשאשדרג זאת תהיה דרישה מהלוח אם גם) שיהיה שקט (שהמאווררים שאיתו יהיו שקטים יחסית) שיהיה Tool-Free (כל החיבורים של הHDD וCD וכ"ו) בשורה התחתונה שיביא תמורה למחיר. התבלטתי בין …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי שתי בעיות עם הזיווג של שניהם... א. הכרטיס דורש חיבור 6 פינים כמו הכרטיסים החדשים של PCIE ולא קיבלתי איתו מתאם . מאיכן אפשר להשיג אחד כזה ? ב. האם הספק הנ"ל אמור להספיק לכרטיס ? אני יודע ש 480W אמורים להספיק אבל האם המתח עצמו שהוא מוציא מספיקים לכרטיס ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, אחרי שקניתי לוח מעבד וזכרונות חדשים הרכבתי הכל באתי לחבר את כל הכבלים של הספק כח ופתאום אני מגלה שהלוח רוצה חיבור של 4 פינים (יש לי ספק כח 1200 וואט מפלצתי ו וואלה אין לי בנרתיק של החיבורים (הוא מודולארי) אפילו מתאם או חיבור אחד של 4 פינים, השאלה האם אני יכול לחבר את ה 6 פינים ל 4 פינים זה הכי נכנס בפוט שניים נשארים חופשיים האם למישהו יש פתרון אשמח לדעת , מאחר ולא בא לי לחכות ליום ראשון ולכת ולקנות מתאם

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by kalimero1234,

אני צריך ספק שקט עד 500 ש"ח. 550W מספיק לי.... מה דעתכם על: VX 550W Active PFC 12cm Fan GS 600W Active PFC 14cm Fan 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ (Retail) 750W Modular 14cm fan, Active PFC (Retail) איזה מהם עדיף?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by haimamazavs,

מישהו יודע על חנות שעושה משלוחים שיש להם את המארז הזה?? אני ממש רוצה אותו למחשב החדש שלי.. אני יודע שיש אותו ב ksp בצפון אבל זה רחוק לי והם לא עושים משלוחים והכי דפוק זה שהם גם לא מזמינים כשאתה מבקש מהם בסניף ( מה הקטע הזה ) בקיצור אני אשמח להכוונה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי את המארז ללא שם, אבא או אמא של אייבורי, זה עם הידית הזאת למעלה... לא ייכנס בו הקירור הנ"ל של TT נכון? וגם אם כן, אז האוורור יהיה נוראי, נכון?? יש סיכוי לטוניק?!?!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by none77,

KAKADU999‏ צילמתי לפני שראיתי את הפוסט שלך, מה אתם אומרים, האם חסרים רכיבים קריטים? ובכלל

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Bluemen,

שלום לכולם, אני קונה בקרוב את ה12600KF ולוח אם מסדרת Z690 יש לכם המלצות לספק כוח ומארז? אני לא מחפש מארז ענק, משהו שיהיה סבבה מתחת לשולחן אין חשיבות ליופי.. לא אוהב אורות ולא מעוניין שהחדר שלי יהפוך למועדון... ראיתי שהרבה מארזים באים עם חלון אחד שקוף, זה יכול להיות נחמד אבל מה שחשוב לי זה הביצועים שתהיה זרימה נכונה של אוויר, אולי חומרים יותר איכותיים לנידוף החום וכאלה.. על איזה ספקים אתם ממליצים? מחבר אליו גם כרטיס מסך מהמחשב הנוכחי שלא כל כך יהיה בשימוש GTX1660Super תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אשמח להמלצה למארז שיהיה דבר ראשון שקט דבר שני חשוך - בלי כל מני אורות ולדים. בלי חלונות שקופים או צבעים מוזרים - רצוי פשוט שחור. המחיר גמיש. כרגע יש לי NZXT H230 Glossy Black אבל הכפתורי הדלקה שלו התקלקל מזמן - ועכשיו גם השני עושה בעיות.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי היום את המערכת הזאת: http://img206.imageshack.us/img206/6497/untitled113jv.png הTT360 שלי סוחב אותה היום בלי בעיות (אלא אם כן הבעיות המוזרות שיש לי לפעמים הן מהקרציה הזה שהוא גם ספק חם בטירוף! וכן, הוא תקין לגמרי, ביררתי את זה שוב ושוב והוא אמור להיות ככה, חם אבל שקט! ויאמר לזכותו ששקט הוא מאוד..) אבל עקב מחסור באמפרים במסילת ה12V (הוא נותן 17) אני חושב שהוא לא יסחב יותר כשאני אחבר את מערכת קירור המים שלי שכוללת משאבה מדגם D5 שע"פ הנתונים צורכת בין 1.3 ל2 אמפר ממסילת ה12V. לכן חשבתי על ספק חדש, וכאן בא החלק שלכם. אני צריך ספק שיחזיק את המערכת בצורה יציבה וטובה יחד עם המשאבה של קירור המים וכו', אך אני מוכן להשקיע בספק שהוא יותר מרמה כמו של הספק שיש לי כיום ולקנות כבר…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Itzik68,

נפתח בטעות נא למחוק

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ranuch,

האם הספק ENERMAX Liberty 400W יחזיק מערכת מחשב עם הכרטיס מסך הזה? תודה מראש (אני יודע שרשום באתרים שהמינימום זה 400וואט לכרטיס הזה) זאת אומרת שהכל יהיה יציב וכל זה עם הספק והכרטיס מסך הנ"ל ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by haimamazavs,

שלום, בגדול אני די נעול על Corsair air 540. אבל אם יש הצעות מעניינות יותר או זולות יותר אני אשמח לשמוע. חשוב שיהיה שקט יחסית, שחור ומאוורר בגלל זה ה540 קורץ לי. כרגע יש לי Corsair obsidian 550d.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. קיבלתי מסך CHIMEI T39D לא עובד, (לקחתי אותו בגלל ששלי שבק חיים ואכשיו אני בתקופה של בגרויות ומובטל ככה שאין תקווה למסך חדש עד לסוף הקיץ בינתיים אני יושב בלי מחשב כבר חודש). פירקתי את המסך ומיד קפצו לי בעיניים שלושה קבלים קטנים שהיו נפוכים. השגתי קבלים זהים (25V 220MF), מסרתי את הספק הפנימי והקבלים לתכנאי המקומי שמתעסק דיי הרבה בהלחמה של רכיבים אלקטרוניים ויש לו את הציוד. לבסוף זה לא עבד: יכול להיות שזאת פאשלה שלו כי ההלחמות מאחורה נוגעות בפסים אחרים ולא זכור לי שהם היו מחוברים, מצד שני התכנאי אומר שזה זבל של לוח והוא פשוט נשרף בגלל קפיצת המתח קיצר סיפור. אכשיו אני מחפש דרכים לפטרון הבעיה כי מסך חדש אני לא יכול לקנות (תקציב 100 ש"ח) את הלוח אין לי מושג איך לתקן (אני ממש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by bears,

המאוורר שלו נמצא למעלה..זאת אומרת שצריך פתח ב"גג" של המארז,ואין לי כזה...הוא יחנק ככה ולשים אותו הפוך נראה לי מטומטם כי הוא סתם ימשוך אויר חם מהמארז אליו...מה עושים? זה הספק: http://tms.co.il/product/4576/enlarge

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני קונה מחשב חדש בקרוב, ומה שחשוב לי במארז, בגלל נסיון העבר- זה איכות הבניה. אני לא צריך 5 מאווררים וכל מיני מנורות מצחיקות. במחשב הנוכחי שלי, שנקנה לפני 7 שנים, יש מארז silentium t11 של artic cooling, והאיכות בניה שלו גרועה יותר מהמארזים ה"גנריים" שזכורים לי מלפני 20 שנה. ההברגות נהרסו אחרי כמה הוצאות והכנסות של הארדיסקים. מה שכן, אין לי שום צורך במארז נוצץ, ולא רואה טעם לשלם 700 שקל על איזה מארז גיימינג, רק בתקווה שהבנייה תהיה איכותית. האם ניתן להשיג בימינו מארז פשוט ואיכותי, עד 400 ש"ח?(רצוי פחות..) אציין גם שאני קונה את המחשב באייבורי, אז רצוי מאד שהמארז הנבחר יופיע פה ברשימה: https://www.ivory.co.il/computer_case.html …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים