עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by מורן-85,

היי לכולם!! מעוניין בחוות דעת ו/או המלצות לגבי המארזים שרשמתי בכותרת!! חשוב לי החלון בצד, שקט, סידור כבלים וכו'

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yosside,

מפרט המחשב : מעבד- Intel Core 2 Duo E6400 זיכרון- G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 לוח אם- ASUS P5B דיסק קשיח- WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII כ.מסך+קירור לכרטיס - X1900XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO + Zalman VF900-CU Led SAPPHIRE RADEON צורב- DVD- LG GSA-H10LK DVD-RW LightScribe black בחנות אייבורי המליצו לאותו המחשב (רק עם כ.מ 7900GS) את המארז + ספק (ג'נרי) A-top Gladiator 500Watt Silver Gamers Dream Machine מה דעתכם???

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by פבלו,

שלום, אני כרגע בשלב של להחליף את הספק כוח שלי. יש לי Corsair RM1000X, אבל אני מחליף אותו בגלל coil whine. החנות מציעה לי להחליף לספק אחר מאחר וכל ה-RM1000X עוושים את הרעש הזה, לטענתם. חשבתי להשתמש בהזדמנות הזאת ולהחליף ל- Corsair RM850x 80+ Gold Fully Modular. לפי מה שהבנתי 850W אמור להספיק לי, אבל אני לא בטוח. זאת המערכת שלי: מעבד: Intel Core i7 12700K קירור: Noctua NH-D15 CPU Cooler כרטיס מסך: Gigabyte RTX 3080 Ti GAMING OC-12GD לום אם: Gigabyte Z690 AORUS PRO DDR4 זיכרון: Corsair Vengeance ProDDR 4 64G (32Gx2) 3200 מארז: Fractal Design Torrent עם 5 מאווררים ללא RGB. מאוורר אחורי: Fractal Design Fan…

4. שלום קניתי מחשב והמפרט הוא כזה: מעבד : amd 8650 phenom לוח אם : ma 790gp ds4h זכרון פנימי : 4gb כונן קשיח : 1tb 7200 כרטיס מסך : hd4850 512 עכשיו ברגע הקנייה המוכר אמר שספק כוח של 520 W יעשה את העבודה כל הקטע שבסופו של דבר בקשתי להחזיר את הכרטיס מסך הזה ולהביא לי 4870 1gb עכשיו השאלה שלי אם עקב החלפת הכרטיס אני אצטרך להביא ספק כוח חזק יותר אם כן באיזה עוצמה ובבקשה תגידו לי רק אם חייב חוץ מזה אם מישהו מבין בקירור אז האם צריך על זה קירור מיוחד או שאפשר להסתפק במה שהכרטיס בא איתו ואם צריך קירור על חלק אחר במחשב אז בבקשה גם תגידו הכרטיס הוא של חברת palit אם זה משנה משהו תודה רבה חבר'ה ויום טוב מביקור זריז בפורום הבנתי שלגבי הקירור יהיה רלוונטי לרשום את המארז ..אז soprano של…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by electricity86,

אינני משחק במשחקי מחשב, כך שקניתי כרטיס מסך פשוט של GEFORCE בכ-200 ש"ח. איך לדעתכם ספק הכוח של Thermaltake TR2 RX 450W ? האם הוא משתווה ל- ‏Tomahawk 450W Active PFC 12cm‎ של ENERMAX? תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by The Ripper,

הספק הנוכחי היה 450W ג'נרי, ולאחר זמן רב שלא כיבו את המחשב, הוא חזר יותר לחיים. החלפתי את הספק בFSP-300W. הלדים בלוח-אם דלקו הפעם וגם המחשב (לא חיברתי מסך). הבעיה היא שה-FSP מגיע עם חיבור ללוח-אם של 20 פינים (P4) לעומת 24 או משהו כזה, שנחוץ היום. האם יש דרך לעקוף את זה עם איזה מתאם? במידה ויש האם 300W יספיקו למפרט המחשב עם OC בקירור סטוק? לוח-אם: Abit AB9 Pro - P965 Express כ. מסך: 7300GT זיכרונות: G. Skill PC2-6400 (DDR2-800) 5-5-5-15 Dual Channel 2x512MB מעבד: כנראה E6400 אני מניח שהתשובה לשאלה לעיל היא לא, אם כך, איזה הספק מינימלי נחוץ פה? חשוב גם שהספק לא יהיה רועש, ולצערי מאייבורי, KSP או חנות אחרת בי-ם. תודה, ריפר.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ilanadler,

אני מעוניין לרכוש ספק כוח למסך דק 12V 60W היכן ניתן לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by biflush,

חבר קנה מחשב חדש והוריש לי את הספק הבא- chieftec aps-550s, האם זהו ספק איכותי? אני מתכנן לקנות עוד חודשיים בערך מחשב חדש לגיימינג אך לא כבד במיוחד, מניח משהו בסגנון i5-4570 וgtx770, וחשבתי לחסוך לעצמי את ההוצאה על ספק ולהשתמש במה שהחבר הכי, לדעתכם זה כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מחפש בנרות ערכת השקטה, ליבואן CD-LOG אין. יש משהו שאפר לאלתר מחומרי בידוד שמישהו כבר ניסה? אני מחש משהו כמה שיותר זול, נגיד ערכה של TT הייתי קונה שלוש ערכות (75 ש"J) ומדפן היטב, ככה שנאני לא רוצה לעלות ליותר יקר מזה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. שלום מחפש ספק כח שהדגש העקרי הוא אמינות. שיחזיק כמה שיותר שנים. חברה מוכרת. רעש ממש לא משנה. משהו בגודל 600W או 550W יתאים. תקציב עד 600 ש"ח צריך להחזיק לוח עם פנטיום 4 ישן מארז עם 4 מאווררים 120ממ ועוד כמה צרכנים קטנים (ספק בגודל 550 600 זה אובר קיל אבל אני משער שזה יתרום בעמידות ליותר שנים) תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by HaiPBM,

מה טוב יותר ושקט יותר לאולפן? ספק כח Seasonic SS-600ET 600W או ספק כח Seasonic M12II 520W

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Terrific Weekend 2 everybody ============================================================================================ Corsair Announces TX Series of Power Supplies for PC Enthusiasts and Extreme Gamers New High-Performance, Energy-Efficient Power Supplies Meet and Exceed the Most Demanding Requirements of Enthusiasts & Performance Seekers Fremont, CA, October 16, 2007 Corsair® www.corsair.com, a worldwide leader in design and manufacturer of high-performance memory and peripheral components, today announced the latest addition to their Corsair power supply lineup: the Corsair TX Series. Inspired by Corsairs award-winning HX Series, Corsair has engineered the…

13. אני קונה מחשב חדש בקרוב, ומה שחשוב לי במארז, בגלל נסיון העבר- זה איכות הבניה. אני לא צריך 5 מאווררים וכל מיני מנורות מצחיקות. במחשב הנוכחי שלי, שנקנה לפני 7 שנים, יש מארז silentium t11 של artic cooling, והאיכות בניה שלו גרועה יותר מהמארזים ה"גנריים" שזכורים לי מלפני 20 שנה. ההברגות נהרסו אחרי כמה הוצאות והכנסות של הארדיסקים. מה שכן, אין לי שום צורך במארז נוצץ, ולא רואה טעם לשלם 700 שקל על איזה מארז גיימינג, רק בתקווה שהבנייה תהיה איכותית. האם ניתן להשיג בימינו מארז פשוט ואיכותי, עד 400 ש"ח?(רצוי פחות..) אציין גם שאני קונה את המחשב באייבורי, אז רצוי מאד שהמארז הנבחר יופיע פה ברשימה: https://www.ivory.co.il/computer_case.html …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. ה- 350W EG365P או Thermaltake - Purepower Butterfly 480W או בכלל FSP 350W THN מאותה חברה ישנם עוד שני דגמים, אחד שעולה אותו דבר, FSP300-60PLN ו-Fortron FSP300-60GNF. שאלה שנייה האם ישנה חנות חוץ מנועה שנמצאת במרכז ומוכרת ספקים של FSP ושאלה שלישית ואחרונה הדגם Fortron FSP300-60GNF נמצא בארץ בכלל, תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by daniel123,

שלום, אני רוצה לקנות ספק חדש וטוב ולא יקר מידי בסביבות עד 450 ש'ח הינה דוגמא שראיתי תגידו לי עם זה שווה ובמחיר הנכון: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4499 מפרט טכני: לוח אם: elitegroup SiS 661FX-M P4 800 MHz מעבד:Intel Celeron D Processor CPU 2.4GHz RAM 512MB כרטיס מסך:nvidia 5200 FX דיסק קשיח:maxtor 80G

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. GA-X58A-UD3R Core i7 930 6GB DDR3 9500GT 500GB 1TB קודם כל, האם 500W יספיקו למפרט כזה, או שרצוי קצת יותר? ואיזה דגמים הכי שקטים תוכלו להמליץ לי, בתקציב של עד 1שח ל1W. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by bugosdckh,

שלום אתמול המחשב שבק חיים כל פעם שמדליקים את המחשב נכבה ומדליק את עצמו. ניסיתי לבודד את הבעיה והבנתי שהבעיה היא בספק. היום יש לי את הספק הזה. http://www.grandadvance.co.il/mobile/?g=products&a=view&pid=19625 מה אתם ממליצים לקחת במקומו? יש את הגרסה המעודכנת שלו. http://www.grandadvance.co.il/mp21505 או לקחת משהו אחר בהנחה שהוא יתחבר לכל הדברים שיש לי במחשב. זה הלוח אם שיש לי היום. כרטיס מסך שצורך חשמל 3 ארדיסקים. תודה רבה על העזרה

18. כותרת.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. איך אני יודע אם אני צריך ספק 300 או 600 ווט ? איך עושים את החישוב?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, בקרוב ארכוש את המארז HAF 932 ואני מחפש כל מיני פתרונות לפילטרי אבק.. (כן ראיתי באתר את המדריך עם הסנו רב מגבת..) מישהו יודע אם יש מקום שאפשר לקנות בו פילטר לפי מידות או משהו כזה? למישהו יש רעיון לגבי פילטרים למארז? (אני לא מתכוון להחליף את המאווררים ל 120 או 140, ראיתי שהציעו את זה פה באשכולות אחרים והדבר נשמע מגוכך..מכיוון שההחלפה עולה הרבה כסף). תודה. מצאתי פורום באנגלית ששם מישהו קנה גרביונים בגודל SUPER EXTRA LARGE ופשוט כיסה איתם את הדלת הצדדית ואז גזר את מה שנשאר. זה נשמע אחלה אבל אולי יש משהו יותר טוב? [br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 17:18:10 מצאתי את זה:http://cgi.ebay.com/3M-Filtrete-983-3M-Filtrete-Dust-and-Pollen-HVAC-Filter_W0QQitemZ300286168526QQihZ0…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by nani50,

לאור כל ההזדמנויות לתפוס 7950 במחיר טוב חשבתי לעשות CF.. השאלה היא האם הספק שלי יחזיק בכלל את ה CF. הספק שלי הוא http://store.antec.com/Product/power_supply-high_current_gamer/hcg-620/0-761345-23860-1.aspx HCG 620 של ANTEC במחשבון PSU יצא לי 580... הגיוני? החישוב כמובן כולל את הקירור מים שלי ומצורף בתמונה. מה אתם אומרים..? המפרט המלא שלי בחתימה..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by mokisho,

עם כמה מאוררים הוא מגיע ? וכמה אפשר להוסיף לו? (הוא נראה מגנט של אבק )

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אשמח להמלצה למארז שיהיה דבר ראשון שקט דבר שני חשוך - בלי כל מני אורות ולדים. בלי חלונות שקופים או צבעים מוזרים - רצוי פשוט שחור. המחיר גמיש. כרגע יש לי NZXT H230 Glossy Black אבל הכפתורי הדלקה שלו התקלקל מזמן - ועכשיו גם השני עושה בעיות.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by none,

יש לי ספק של enermax 365V, "ישן" ז.א. עם 20 פינים לחיבור ללוח האם, האם צפויה בעיה בהפעלתו עם מערכת מבוססת קונרו 6300, ולוח S3 של גיגהבייט (שכמובן בא עם חיבור 24PIN) אודה לתשובה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מה הוא המארז הכי טוב לגיימינג לדעתכם (אנא התעלמו משיקולי כסף ורעש): Lian Li: TYR PC-X2000 http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=258&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=61 Lian Li: Armorsuit PC-P80 http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=131&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=61 Antec: Antec 1200 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=Njkz אחר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים