עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. יש לי מעבד e8400 2 ג'יגה זיכרון דיסק קשיח 320 גיגה הספק שיש לי עכשיו נדפק ואני צריך אחד חדש.. איזה מומלץ? ואם אפשר מחברת ksp כי הם קרובים אליי זה יהיה טוב, לא צריך משהו מפוצץ אלא משו אמין ושיחזיק להרבה זמן. תקציב חופשי לנוכח הדרישות. תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by חן מ,

שלום אני מתכנן רכישה של כרטיס המסך הבא:ati HD4870 TOXIC 512 mb ddr5 retail. המארז שלי הוא:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114_3031&products_id=17402 הספק שלי הוא:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=22895 כמו שהבנתי,מבחינת הספק לא תיהיה שום בעייה,והוא יוכל בקלות להחזיק את ה4870 איך זה יהיה מבחינת המארז?האורך של ה4870 הוא 24CM משהו כזה.אני לא מצליח לפתוח את המארז לראות אם יש לי את המקום הדרוש,ולכן הייתי רוצה שבתור מביני עיניין בנושאים האלו,תוכלו להגיד לי:האם יש לי מספיק מקום לכרטיס מסך הזה?או שזה לא יכנס?או שכן יכנס אבל יהיה בפנים "כור גרעיני"? תודה לילה טוב סוף שבוע מצויין לכולם

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by bbking,

שלום לכם במארז הנ"ל יש כפתור בצד שמאל (on/off) שזה קשור למאווררים השאלה שלי איפה מחברים את 2 הכבלים האלה כי לא מצאתי חיבורים כאלה בלוח אם תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by InspiteL,

המפרט של שאר המחשב: i7 4970k Gigabyte GA-H97M-D3H (הלוח הוא MicroATX) Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) 1600Mhz 1.5V Intel SSD 730 Series 240GB Samsung HD502HJ 500GB GTS450 האם SeaSonic SS-400ET מספיק למערכת? אם לא, SS-500ET מומלץ או שיש ספק יותר טוב באותו טווח מחיר? לא מתכנן אוברקלוק רציני. לגבי מארז - אני מחפש מארז באיזור ה300 ש"ח, שיהיה שקט כמה שהמחיר מאפשר, רצוי עם פילטר לאבק, ושלא יהיה בו צפוף מדי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by vsync,

שלום, ב BOOT ה BIOS מראה שה +5 שלי נמוך מדי, ועומד בין 4.27 ל 4.85 במקרה הטוב. שאני אומר מקרה טוב זה אומר שאני מנתק מחשמל רכיבים כמו סידירום ומאוררים נוספים, ושהלוח רץ על 200MHz במקום על 266MHz. פעם הכל עבד טוב אבל לפני תקופה זה התחיל לעשות בעיות, והיות ממש הוא מסרב לעבור BOOT בגלל זה. המערכת שלי : AthlonXP 2100 Asus A7M266 256MB + 512MB DDR 120GB HD 60GB HD Gigabyte Nvidia Geforce 5900fx DVDRW 5.1 Creative Live TV Card 5 FANS not including north bridge fan, PSU and Geforce

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by TinMan,

שלום, למחשב חדש, דרוש ספק כח. לא למטרת משחקים כך ש300W או מקסימום 350W זה מספיק. ראיתי שבפורום ממליצים על - 300W DUAL RAIL FSP LGA775 24pin SATA 12cm מנעה אך הם אומרים שאין להם במלאי ספקים של 24pin. מה זה 24פין? האם לקנות FSP 350W BLUE STORM PFC FSP350-60THN Retail (יש בפנדס)? זה אמנם 250 ולא 190 שקל אבל אין לי אלטרנטיבה..... או לקחת - FSP 300W Noise Killer A.PFC FSP300-60PFN ?? זה מומלץ? זה dual rail? מה החשיבות של dual rail ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. בקיצור ולעניין, אם למישהו יש חוות דעת שלילית לגבי מכשיר מסויים שהיה לו ניסיון איתו, תרשמו פה את החברה\דגם ומה שקרה. העניין הוא, ש"על הנייר" אין הרבה הבדל בין המכשירים וכל אחד יכול לקנות מה שנראה לו הכי יפה או מה שהכי זול, אבל בתכלס אין בארץ שום תגובות וחוות דעת רציניות ואמינות על תפקוד המכשיר לאורך זמן (סקירות אחרי שימוש של שעה לא נחשבות אמינות). נ.ב, למי שאין שום דבר רע להגיד על מכשיר, אין צורך לרשום "לי יש X כבר שנה ואין שום בעיות איתו!" זה לא כל כך עוזר לדעתי... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מה ההבדל בין ספק שיש לו מסילה אחת של 12V עם 26A לעומת ספק עם מסילה מפוצלת 12V ו18A בכל אחת?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by bugosdckh,

שלום אתמול המחשב שבק חיים כל פעם שמדליקים את המחשב נכבה ומדליק את עצמו. ניסיתי לבודד את הבעיה והבנתי שהבעיה היא בספק. היום יש לי את הספק הזה. http://www.grandadvance.co.il/mobile/?g=products&a=view&pid=19625 מה אתם ממליצים לקחת במקומו? יש את הגרסה המעודכנת שלו. http://www.grandadvance.co.il/mp21505 או לקחת משהו אחר בהנחה שהוא יתחבר לכל הדברים שיש לי במחשב. זה הלוח אם שיש לי היום. כרטיס מסך שצורך חשמל 3 ארדיסקים. תודה רבה על העזרה

10. Started by SweeT_EviL,

אני עכשיו אחרי שעת משחק (משחק ראשון עם המעבד והלוח) ופתאום הכל עצר וניהיה לי מסך שחור(הנורית הבהבה). אני מנסה להבין ממה זה נבע. מעבד ממש לא נראה לי כי עוד לא התחלתי OC, כנל לGPU ככה שאני מאמין שהם לא הגיעו לטמפ' גבוהה מידי מה שנשאר לי זה הספק, נראה לי. בכל מקרה המערכת רשומה בצד...

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by spider272,

האם הספק enermax naxn 550 יחזיק תכרטיסים עםאוברקלוק למעבד ולא יתאמץ? 79503GB OC 7870 6950 מיפרט: e7500 2.93-3.30 ep45 ud3lr 6GB ram 3HDD 1 cd rom

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by devek,

שלום לכם קניתי לפני שבוע כרטיס מסך HD5850 שאמור לתמוך בספקי 500W , אבל .. מאותו יום שהתקנתי את הכרטיס אני מקבל ריסטרסטס ומסכים כחולים כשאני רואה סרטונים או משחק משחקים. ניסיתי להחזיר לכרטיס הישן שלי ולראות שזה לא חוזר ואכן הבעייה נפתרה. התקשרתי לחנות שבה נקנה המחשב לשאול אם הספק באמת אמור לתמוך בכרטיס והתשובה שלהם הייתה שכן זה אמור לתמוך אבל למרות שזה ספק 500 יכול להיות שהוא נותן רק 300 . עכשיו אני שואל את עצמי WTF? אני בונה לעצמי מפרט במחשב בוחר ספק 500 משקיע את הכסף והם אומרים שיכול להיות שהוא נותן רק 300 מזה אומר איך זה בכלל יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. קראתי כאן שיש קיט מדגם Thermaltake A2384 Noise dampening Kit השאלה שלי היא אם זה בכלל אפקטיבי ואם מורגש שינוי ? לי יש מארז ANTEC SONATA 3, הקיט יתאים למארז ? ושאלה אחרונה: זה לא יפגע בפיזור האוויר ? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by amadey,

היי, כרגע יש לי המארז CM690 ואני רוצה להחליף אותו מכמה סיבות : 1. גודל - המארז קטן (יחסית) ולא נוח לעבודה 2. הבנייה שלא לדעתי לא נוחה - בעיקר בגג (סיוט לפרק את הגג) 3. המארז שואב אבק לא קטן . לכן אני רוצה לרכוש מארז חדש, הדרישות שלי מהמארז: 1. עבודה נוחה \סידור כבלים 2.נ וח לפירוק 3. כמה שיותר חסין מאבק . נושא הקירור והשקט פכו חשוב לי . התקציב - עד 1500. חשבתי על כמה דגמים: 1. Corsair Obsidian 800D - "הבעיה" היחידה של המארז הזה שהוא מתאים לקירור מים בעיקר. 2.cooler master ATCS 840 Full Tower 3.LIAN-LI PC A70F

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום חברים נתחיל במפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ ספק: EZCOOL 600W לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 2GB DDR2 800 KINGSTON דיסק קשיח: SATA-2 400GB SEAGATE 7200RPM 16MB כרטיס מסך: HD6850 1GB כרטיס קול: SOUND MAX 6/8 CHANNEL AUDIO O.B צורב די וי די : SAMSUNG DLX20 BLACK SATA יש לי מחשב בן 4 שהכרטיס מסך מת (8800GTS 512MB), אז החלפתי אותי ל - HD6850 1GB בהפעלה הראשונה המחשב נדלק, הופיע לי המסך פתיחה של הביוס, ואז המסך נהיה שחור. שמתי לב שהמאוורר הפסיק לפעול, ומנסה בשארית כוחותיו להסתובב. עשיתי ריסטרט והמחשב נדלק, הכל היה בסדר. שיחקתי באיזשהו משחק, שיניתי להגדרות הכי גבוהות, לאחר כ - 10 דקות המשחק קפא ולא יכלתי לצאת ממנו. עשיתי שוב ריסטרט, המס…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by spektor,

שלום אני צריך המלצה למארז חדש Full-Tower יש לי : 2xhd6970 אז שיהיה קריר ואם אפשרי שגם שקט אבל זה לא קריטי. תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ddad,

מדובר על 2 מארזים עם ספק 430W של SS מכיוון שאין ברשת פרטים על המארז של TMS השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את המארז ומה יותר עדיף? האם יש לTMS חיבור של MATX והאם הוא TOOLLESS? האם המארז מגיע עם כבלים לחיבור היציאות הקדמיות ועם ברגים מתאימים לחיבור החומרה השונה? האם יש לו חלון צד? על הRAIDMAX יש מלא מידע אז אם מישהו יוכל לשפוך אור על המארז של TMS אני אודה לו

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by נודלר,

שלום לפורום המכובד! (זה מצחיק כי זה *פורום*) ספק הכוח שלי חורק. למעשה, אני לא יודע בוודאות שזה ספק הכוח, אבל ניסיתי לנתק כל דבר מכני אחר במחשב - דיסקים קשיחים, מאווררים, DVD - וזו ממש האפשרות האחרונה שנותרה לי. הרעש גם נשמע מכיוונו. המצב הזה ככה כבר כמה חודשים. הוא לא כל הזמן חורק, רק לפעמים. אני לא חושב שיש איזשהו סיכון שיתחמם או משהו כזה, המחשב שלי פועל בלי שום בעיות גם לתקופות ארוכות (עכשיו בסוכות הוא היה דלוק איזה שבועיים ברצף), אבל זה מעצבן. עכשיו, השאלה היא, האם יש סיכוי לתקן אותו - למשל, לנקות אותו עם לחץ אויר (אם אני אצליח למצוא מקום על לחץ אויר שאפשר להשתמש בו ככה), יכול לפתור את הבעיה? ואם לא, השאלה היא... איזה ספק כוח כדאי לי לקנות? אני לא מוצא את אותו דגם בדיו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. נתקלתי במשהו דיי מוזר, לוח אם gigabyte תושבת 775 שמסיבה לא ברורה קורס כל כמה דקות, בדקתי את כל האופציות, טמפרטורה תקינה, החלפתי זכרונות, דיסקים נותקו, החלפתי מעבד, בקיצור כל מה שיכולתי בדקתי והחלפתי, לבסוף החלטתי להחליך ספק לבדיקה, הבאתי ספק חדש של קורסאייר vs350 והוא לא הדליק אותו, נדלק וכבה מיד, והספק הגנרי כן מדליק, בדקתי והספק תקין (עובד עם לוח אחר ונבדק בחנות) הבאתי ספק אחר חזק יותר vs450 למרות שאין כל סיבה שהקודם לא מספיק או משהו, עדיין, אותו הדבר.. יש רעיונות ממה זה יכול להיות? לוח מקצר? מה יכול לגרום ללוח לא לעבוד ככל עם ספק מסויים ועם אחר כן, תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מפרט המחשב: http://img168.imageshack.us/img168/9384/98851995ql3.jpg האם הספק יחזיק את המערכת כמו שצריך שהתיכנון לעתיד הוא לעשות OC מכובד ואולי הוספת 3870x2 במערך CF כמו כן הHD'S במערך RAID 0 (אם זה משנה משהו) רק רציתי לדעת האם הוא יתאים לי או שאני יאלץ לחרוג ל620W? שבת שלום ותודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מאמר מאוד מעניין. כל מי שמתלבט איזה ספק כח לבחור למערכת שלו - מומלץ לקריאה לפני. שווה אולי אפילו לצרף לסטיקי: http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3413&p=1

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by guylederer0,

אוקי המארז GUARDIAN 921 של חברת NZXT אני כנראה קונה אותו רציתי רק לשמוע אולי יש עוד אנשים שקנו אותו ואני צריך ביקורת קטנטנה http://www.nzxt.com/products/guardian_921/ קצת פרטים עליו יש לו 3 מאווררים 120 מ"מ מקדימה בצד ואחד לפליטה מאחורה יש לו גם מד טמפרטורה ( שגם לפי מה שראיתי די מדויוק וטוב ) אז אפשר לדעת מה הולך שם ואם הכל מתבשל כמו שצריך העיצוב שלו גם יפה מאד ואהבתי את הפרצוף שלו מקדימה אז אם למישו יש מה להגיד חופשי המחיר שלו סבבה 430 ( ושלי 450 )

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by skywalker30,

seasonic x-660 vs corsair ax650 ה- corsair יקר בכ-100 ש"ח. שניהם מדורגים כ- gold. יש אומרים ש corsair מבוסס על seasonic. איזה מבין השניים לרכוש?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by andrei21,

מצאתי מארז פשוט וזול שנראה שיש בו את הכל: [h=1]Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black[/h] יהיה בו core i7 4770k asus z78 deluxe GTX770 4GB אולי מאורר Noctua NH-C14 CPU Cooler OC ברמה בינונית האם מארז הזה יצליח לעזור לי לשמור על טמפ' נמוכות? ראיתי שיש לו מקום לכבלים מאחור יוש בו לא מעט מאווררים... האם יש תכונות שפספתי במארז הזה? אם יש לכם הצעות למארזים אשמח לשמוע.(אני מעוניין לקנות בKSP או איבורי - זה מה שיש לי בעיר)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by d30DK,

אני מתכנן להרכיב את החומרה הישנה שלי (i7 920, לוח אם X58 וכו'...) למחשב עבור הגיס שלי. הוא מספק את הספק כוח של סיסוניק. המחשב הנוכחי שלו נמצא מאחורי טלוויזיה בסלון, שקרובה לחדר שינה (דירה קטנה מאוד). המלצתי לו אם כבר מרכיבים מחשב 'חדש', עדיף להשקיע במארז נורמאלי ובמיוחד כמה שיותר שקט. המרחק בין המחשב לספה בסלון הוא בערך 2 מטר ומהמחשב למיטה בערך מטר וחצי. אז חשוב שהמארז יהיה שקט ככל שניתן. התקציב הוא בערך 400 ש"ח. עדיפות לחנות TMS. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים