ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
שלום. בתמונה כאן אפשר לראות את הצינורות שבהם הבחור השתמש כדי לתת מראה אסטתי יותר לכבלים. היכן רוכשים כבלים כאלה בארה"ב (שם אני גר)? אולי יותר נכן לשאול - איך קוראים לציורות הללו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
GA-X58A-UD3R Core i7 930 6GB DDR3 9500GT 500GB 1TB קודם כל, האם 500W יספיקו למפרט כזה, או שרצוי קצת יותר? ואיזה דגמים הכי שקטים תוכלו להמליץ לי, בתקציב של עד 1שח ל1W. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני יודע אם אני צריך ספק 300 או 600 ווט ? איך עושים את החישוב?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בקרוב ארכוש את המארז HAF 932 ואני מחפש כל מיני פתרונות לפילטרי אבק.. (כן ראיתי באתר את המדריך עם הסנו רב מגבת..) מישהו יודע אם יש מקום שאפשר לקנות בו פילטר לפי מידות או משהו כזה? למישהו יש רעיון לגבי פילטרים למארז? (אני לא מתכוון להחליף את המאווררים ל 120 או 140, ראיתי שהציעו את זה פה באשכולות אחרים והדבר נשמע מגוכך..מכיוון שההחלפה עולה הרבה כסף). תודה. מצאתי פורום באנגלית ששם מישהו קנה גרביונים בגודל SUPER EXTRA LARGE ופשוט כיסה איתם את הדלת הצדדית ואז גזר את מה שנשאר. זה נשמע אחלה אבל אולי יש משהו יותר טוב? [br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 17:18:10 מצאתי את זה:http://cgi.ebay.com/3M-Filtrete-983-3M-Filtrete-Dust-and-Pollen-HVAC-Filter_W0QQitemZ300286168526QQihZ0…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למחשב שעובד 24/7.. אבל לא כל הזמן במצב עומס (לפעמים אפילו מנותק מהאינטרנט ולא עושים בו כלום למספר שעות).. עד כמה רמת היעילות של הספק (80+/BRONZE/SILVER/GOLD/ללא) תשפיע על חשבון החשמל החודשי? אם אקח ספק חזק יותר ממה שאני צריך, כך שבצריכה המכסימלית שלי לא אאמץ אותו יותר מדי, האם זה יועיל משהו? לחשבון החשמל אולי? אז אם למחשבים עם OC "רציני" + שני כרטיסי מסך "חזקים" אומרים ש- 700W (אמיתיים) מספיקים, אז מי צריך יותר? (יש אפילו 1000W+)?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז למחשב החדש שאני מתכנן.חשוב לי: שיהיה שקט עם חלון עד 500 ש"ח (עדיף פחות כמובן) בעל מקום לכונן דיסקים (1 מספיק). האם יש אחד שעונה על כל דרישותי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני רוצה שמישהו יעזור לי בקניה של ספק כוח טוב שיתאים למחשב שלי של חברת HEC. זה מה שיש לי: http://www.swf.co.il/out.php/i25202_comp.JPG אם תוכלו להגיד לי כמה W המחשב שלי צריך ווכה אני ידע סכום מדוייק. אבל תגידו לי איזה ספק טוב של HEC יוכל להתאים לי למחשב ותנו לי קישור לקניה שלו או שם מלא שלו. תודה. **ההודעה נערכה**
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://extreme.outervision.com/PSUEngine לי יצא משום מה 441W... נראה לי קצת מוזר תגידו כמה יוצא לכם...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר קנה מחשב חדש והוריש לי את הספק הבא- chieftec aps-550s, האם זהו ספק איכותי? אני מתכנן לקנות עוד חודשיים בערך מחשב חדש לגיימינג אך לא כבד במיוחד, מניח משהו בסגנון i5-4570 וgtx770, וחשבתי לחסוך לעצמי את ההוצאה על ספק ולהשתמש במה שהחבר הכי, לדעתכם זה כדאי?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה- 350W EG365P או Thermaltake - Purepower Butterfly 480W או בכלל FSP 350W THN מאותה חברה ישנם עוד שני דגמים, אחד שעולה אותו דבר, FSP300-60PLN ו-Fortron FSP300-60GNF. שאלה שנייה האם ישנה חנות חוץ מנועה שנמצאת במרכז ומוכרת ספקים של FSP ושאלה שלישית ואחרונה הדגם Fortron FSP300-60GNF נמצא בארץ בכלל, תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיפעיל לי את כל המשחקים : COD:MW3/2 , AVA , BF:BC2, BF3, APB עכשיו... אני רציתי לקנות מחשב נייד כדי שאני אוכל לקחת אותו למקומות .. אבל..... אין ל מספיק כסף. אז חשבתי אולי אני אקח מחשב נייח עם מארז קטן... אז אני רוצה לדעת אם אני אקח מחשב נייח עם מארז קטן כמו זה, זה ישפיע על איכות החומרים??: Thermaltake ARMOR A30 Mini Black Case (No PSU) תודה ושנה נפלאה לכולכם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי לפעמים הפסקות חשמל של כמה שניות / דקות וזה כבר לפעמים קורה באמצע שאני בדברים חשובים במחשב וזה כבר בלתי נסבל. אני מחפש אל פסק שיהיה אפשר גם לחבר אליו את הראוטר, המחשב והמסך כך שהאינטרנט ימשיך לפעול במקרה של הפסקת חשמל. האם יש לכם המלצה למשהו שיתאים לדרישות, יהיה יעיל ויחסית זול? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם כמה מאוררים הוא מגיע ? וכמה אפשר להוסיף לו? (הוא נראה מגנט של אבק )
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה קטנה ואני אשמח עם תעזרו לי.. ניקיתי את המחשב שלי, שמתי קיסם כדי לעצור את המאוורר (של הספק כוח) וברגע אחד של חוסר תשומת לב, הקיסם נפל פנימה ... עד כאן אין בעיה, אבל כשפתחתי את הספק להוציא את הקיסם מהספק נקרע המדבקה של האחריות :'(... מדובר מספק איכותי יחסית של חברת ULTRA (אין בארץ) והיתה עליו אחריות לכל החיים.. מה אני יכול לעשות? יכול להיות שאם אני אכתוב להם יחזירו לי את האחריות? תודה על העזרה..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן רכישה של כרטיס המסך הבא:ati HD4870 TOXIC 512 mb ddr5 retail. המארז שלי הוא:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114_3031&products_id=17402 הספק שלי הוא:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=22895 כמו שהבנתי,מבחינת הספק לא תיהיה שום בעייה,והוא יוכל בקלות להחזיק את ה4870 איך זה יהיה מבחינת המארז?האורך של ה4870 הוא 24CM משהו כזה.אני לא מצליח לפתוח את המארז לראות אם יש לי את המקום הדרוש,ולכן הייתי רוצה שבתור מביני עיניין בנושאים האלו,תוכלו להגיד לי:האם יש לי מספיק מקום לכרטיס מסך הזה?או שזה לא יכנס?או שכן יכנס אבל יהיה בפנים "כור גרעיני"? תודה לילה טוב סוף שבוע מצויין לכולם
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי מחו"ל כמעט את כל הרכיבים להוציא מארז וקרור: I7 9700 GIGABYTE Z390 AORUS Ultra Seasonic SSR-850PX GIGABYTE GeForce RTX 2070 Super אשמח להמלצה על מארז מרווח ושקט. עדיפות לכניסת USB C בפרונט + פילטרים לניקוי קל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט: Core i7 2600k 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray - מחיר 1410 ש"ח Gigabyte Z68A-D3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E - מחיר 695 ש"ח DDR3 1333MhZ 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 X 2 - מחיר 580 ש"ח GigabyteGTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E - מחיר 1110 ש"ח SAMSUNG 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ - מחיר 690 ש"ח SAMSUNG 2TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI - מחיר 740 ש"ח Scythe Mugen 3 CPU Cooler (למעבד) - מחיר 220 ש"ח Pioneer DVR-219LBK DVD±RW x24 Black SATA LabelFlash - מחיר 150 ש"ח מארז fractal design r3 עם שלושה מאווררים וספק seasonic s12II 620w ומסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הוא המארז הכי טוב לגיימינג לדעתכם (אנא התעלמו משיקולי כסף ורעש): Lian Li: TYR PC-X2000 http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=258&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=61 Lian Li: Armorsuit PC-P80 http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=131&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=61 Antec: Antec 1200 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=Njkz אחר?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי כ.מסך Sapphire R9 280x Vapor-X וכשהגיע גיליתי שצריך בשבילו שני חיבורים של 8 פינים. אצלי יש רק 2x6pin בלי ה 6+2. מה ניתן לעשות ?? לא באייבורי ולא בKSP מוכרים מתאמים וכבלים של ספקי כוח, בעוד חנות מקומית אמרו שאין להם. בחנות שאני מתכנן לשדרג דרכה את המעבד הציעו לקנות כבר ספק כוח חדש כדי לחסוך כאב ראש עכשיו וגם בעתיד. המפרט הנוכחי והשדרוג העתידי: core i3-2100 -->>> שדרוג ל i5 3470/ i7 3770 radeon 6870 hd --> שדרוג ל sapphire r9 280x vapor-x 8gb ram 1333/1600mhz ssd 840 120gb samsung 500gb 7200 rpm HDD Antec Earthwatts 500w PSU ----> דרוש שדרוג ? העניין הוא כזה: אם אצטרך לשדרג ספק כוח, סביר להניח שאצטרך להתפשר ולקנות את המעבד הזול יותר i5 3470…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קניתי UPS כדי שישמור לי על המחשב היות וקרו מספר מקרים של הפסקת חשמל בבית. המכשיר הוא מסוג VT-650 של eitan engineering התקנתי את התוכנה ועשיתי בדיקה מהתוכנה של כיבוי, זה כיבה את המחשב בצורה תקינה אחרי שראיתי שזה עובד כמו שצריך אמרתי לעצמי נעשה ניסיון כאילו יש הפסקת חשמל ו.... הוא פשוט כיבה את המחשב והמסך מיידית והתחיל לצפצף מה צריך לעשות בשביל שזה יעבוד? אני מצרף תמונה של התוכנה שלו תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב ב4000-4400 שקל ודגש חשוב בשבילי זה המארז והספק -אני רוצה שהספק יהיה חזק שבעתיד בקניה של כ.מסך חזק יותר ממה שיש בשוק היום אני לא יצטרך לקנות חדש(יש לי אל פסק אם זה שיקול) עכשיו למארז הוא מאוד מאוד חשוב אני רוצה מארז דיי שקט עם קירור וסירקולציה ברמה טובה ומסודר מבפנים, אני דיי סגור על Cooler Master 690 2 Advance Black האם יש המלצות נוספות למארז בסגנון הזה ?חשבתי על : LIAN LI Lancool PC-K62 Cooler Master HAF 932 Full Tower Black Case Cooler Master Haf 922 Mid Tower איזה מהם הוא הטוב ביותר תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הי, בזמן שהייתי בברזיל ההורים שלי הצליחו לשרוף לי את הספק. (ומחר עם פתיחת החנויות נגלה האם זה רק את הספק) אני זקוק להמלצה לאחד חלופי כאשר התקציב הוא בסביבות ה300 שקלים, וכמובן שאם ספק זול/חלש יותר (אבל איכותי) יחזיק את המערכת בלי בעיה אז אין צורך לבזבז כספים. (בכל מקרה, מחשב חדש יגיע בשנה הבאה) חשוב להדגיש, אני לא עושה שום OC. המפרט: Chenbro Gaming Bomb AMD A64 3200 MSI Neo 4 Platinum MSI Geforce 6600GT + NV Silencer 6 160GB HD Nec 3520 DVDRW LiteON DVD G5 בחיבור USB. בנוסף יש מאוורר 80 במארז. אין לי העדפה מסויימת לחנות כלשהיא אבל חשוב לי שהספק יהיה שקט ככל האפשר ואם אפשר אז בצבע שחור. (מקסימום נצבע) זהו, אשמח להמלצות. תודה, LazyBoy
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום הרכבתי את המחשב החדש ויש לי בעיה שהכבל 4 פינים של הספק אנטק באסיק לא מתאים ללוח האם שיש שם 8 פינים. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר את ה4 פינים של הספק ואת ה4 פינים המשלימים מ20 ל24 שלמיטב הבנתי הם גם למתח (או שלא)יחד לחריץ המתח של ה8 פינים בלוח אם? או שכדי לקנות מפצל מ4 פינים ל8 ולחבר כך? תודה לעוזרים העניין קצת דחוף כי כרגע הילדים ללא מחשב.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בשלבי רכישת מחשב חדש המפרט החלקים כבר הושלם פרט למארז וספק, המחשב מתבסס על Core 6300 וכרטיס מסך 7600GT עכשיו אני מחפש מארז וספק ,רצוי שיהיה שקט , מארז סטנדטרי(ללא חלונות שקופים,תאורה וכו...) רצוי עם פתח איוורור צדדי ,בעל צירקולצית אוויר טובה(מרווח), בעל שני מאווררים לפחות ,ורצוי בעל USB בפרונט. כמובן שמחיר יהיה הגיוני לרכיב זה . תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-