עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. בגדול אני יודע שכל ספק שמקבל 80+ הבסיסי ביותר - 80+ bronze הכוונה שהנצילות שלו היא מעל 80% איך מתבטא ההבדל בין 80+ bronze silver GOLD ו PLATINUM?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by windows31,

הספק הנוכחי -JSP-TECH 450W 12CMF REAL EZCOOL- עושה יותר מדי רעש (רעש תקין אבל מפריע קרוב לאוזן). אני מחפש ספק שקט מאוד. לפי חישוב נדרש בערך 450W . מוכן לשלם עד 400 ש"ח. אני חשבתי על seasonic s12ii bronze 520w modo או enermax modu82+ 525w אני מאוד אשמח לקבל חוות דעת שלכם או המלצות אחרות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by paveltj,

טוב אני מתכנן לשפר את המערכת שלי בחודשים הקרובים. אז השאלה שלי היא כזאת, יש לי את הספק כוח הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139004 של 550W כמו שאתם רואים. האם הספק כוח הזה יחזיק מעבד של אינטל I5 2500 ואת הכרטיס מסך 6970? ניסיתי למצוא בפורום וחיפשתי והיה כתוב שספק טוב של 550W יחזיק את המערכת הזו, אני פשוט רוצה להיות בטוח.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  4. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ואת הספק. זה המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel Core i7 920 8M Cache, 2.66 GHz, 4.80 GT/s לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO זיכרון: G.SKILL 3GB Kit DDR3 PC3-10666 CL9 כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD5450 512MB DDR2 ספק כוח: Seasonic SS-500ET אחסון: Intel X25-M G2 80GB + Samsung 500GB Spinpoint F3 מארז: HEC Compucase 6A19B מסך: Samsung T220P - רזו' 1920X1200 אני משדרג את הכרטיס מסך ל-GTX570 של ASUS. ואת הספק ל-Seasonic M12II-620. הספק יספיק בשביל שניהם? הוא טוב גם לשדרוגים עתידיים (של מעבד לדוגמא או כרטיס מסך)? תודה על העזרה!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by none77,

שלום האם ספק שמופיע ברישמה http://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSupplies.aspx הוא בסדר\לא ג'נרי? יש היום כל כך הרבה ספקים בלי ביקורות מצד שני באתר הם נראים בסדר כולל נתונים על המסילות (ככה נדמה לי) הוספתי דוגמא האם זה נחשב נתונים של המסילות? DC Output +3.3v 30A+5v 30A +12V1 20A +12V2 20A +12V3 20A +12V4 20A +5Vsb 3.0A -12V 1A Total Continuous output 800W תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. חשבתי על משהו ואני לא יודע אם יש בשוק מארז שמיישם את זה. הרי להרבה מארזים, במיוחד האיכותיים שבהם, יש מבפנים פילטרים על פתחי האיוורור (בעיקר על פתחי היניקה, לא הפליטה). זה טוב כי זה מונע התמלאות של המארז באבק (טוב, לא ממש מונע, יותר מאיט). אבל בינינו, למי יש כוח לפתוח את המארז כל כמה חודשים, לפרק ממנו דיסקים וחלקים שונים כדי להגיע לפילטרים ולנקות אותם ? אולי בהתלהבות של ההתחלה אבל אחר כך הפילטרים לאט לאט נסתמים והאיוורור של המחשב הולך ודועך. אז למה שלא יוציאו מארז שבו הפילטרים נמצאים מבחוץ ? נכון שזה פחות אסתטי אבל אם מעצבים אותם כך שיהיו חלק מגוף המארז ותופסים אותם עם קליפסים או משהו אחר שיקל על ההסרה שלהם אז משימת הניקוי שלהם תהיה קלה להפליא ולא תהיה בעיה לנקות אפילו פעם…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by evya_co,

השתמשתי במחשבונים ולא קיבלתי תשובות הגיוניות.. (ברגע שהחלפתי ל4 ליבות פיזיות הוא קופץ באיזה 250וואט..) רגע לפני קניה, (דחוף!) האם הספק יחזיק את המערכת? הוא גבולי? מתלבט בין הדגם להלן או 430W או שאולי צריך יותר בכלל.. אגב בהמשך יצטרף כרטיס מסך, לא ברור איזה אבל יהיה בשימוש לגרפיקה ובתקציב 500-600 ש"ח. ותחובר מדפסת משולבת ואולי גם איזה קורא כרטיסים,כרטיס לחיבור פייר ווייר וכד' להם.. כמו כן עכבר לייזר אלחוטי. תודה! [table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 810 [/td] [td] 810 [/td] [td][/td][/t…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by שוהם,

קינתי היום את אה phamtom ולא הבנתי איפו הלדים שאמורים להיות על המאוורים אני צריך מדריך איך מפעילים את הלידים של המאווררים

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by danvis,

אהלן, אני מתכנן לקנות את המארז שבכותרת ויש לי שאלה על המארז מבחינת זרימת אוויר וקירור. הבנתי שהוא מגיע עם מאורר אחד של 140 מקדימה, ועוד אחד מאחורה, עם אפשרות להתקין 2 בצד (140/120) ועוד אחד מקדימה. מה שמדאיג אותי זה שיהיה יותר מדי זרימת אוויר פנימה ולא מספיק זרימת אוויר החוצה. בהנחה שאני מתכנן לקחת 2500K עם OC לאזור ה4.5, ו-GTX570 - מאורר של 140 מקדימה, עוד אחד של 140 בצד ועוד אחד של 120 מאחורה יספיקו כדי לתת קירור טוב? מבחינת זרימת אוויר זה יעבוד שייכנס הרבה אוויר מקדימה ומהצד וייצא רק מאחורה? כדאי להחליף את ה-120 בסיסי שהם מספקים מאחורה במאורר מעט איכותי יותר? דרך אגב, הדגם שמוצע ב-RSM למשל הוא PC-K57B - מה ההבדל בין ה-B לרגיל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האם יש סיבה שבחוברות הוראות אומרים בכיבוי המחשב לנתק תמיד תחילה מהשקע את המטען ולא לנתק את חוט המטען מהמחשב הנייד ? דווקא נראה הגיוני יותר לנתק קודם מהמחשב ואחכ מהשקע (כי החיבור בשקע חזק), כמו כן הגיוני יותר בהדלקת המחשב - לחבר קודם את המטען לשקע ולראות שהכל בסדר עם המטען (שאין ניצוצות או רעש) ואחכ לחבר אותו למחשב, אז למה ההוראות של המחשב הפוכות ? שאלה נוספת - האם יש בעיה לכבות את האלפסק בלילה ולנתק אותו לחלוטין מהחשמל כל יום? ולהדליק מחדש בבוקר עם הדלקת המחשב? (הוא בחדר שינה ואני לא מעוניין בקרינה או הפצת חום בלילה כשהמחשב כבוי והאלפסק כבוי ממילא). תודה.

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. תודה.

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by UHU,

שלום אנשים! אתמול הרכבתי לי מפרט מחשב מעולה, הבעיה היא שיש לי כמה שאלות המפרט הוא - מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪889 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 מחיר: ₪599 ספק כוח: FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 מחיר: ₪410 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 מחיר: ₪161 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪256 קשיח למחשב שולחני: Corsair 60G SandForce 1200 Forse series כמות: 1 מחיר: ₪661 כרטיס מסך: Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 - למזמינים מחשב ח…

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  13. Started by liram21,

שלום לכולם, עשיתי חישוב באתר של אנרמקס וזה מה שיצא: כמובן שהכללתי תוכניות עתידיות לכחצי שנה לאחר הקנייה של המחשב. עפ"י ההמלצה שלהם, אם מתכננים להשאיר את הספק כשנה אז צריך להוסיף כ20% הספק ממה שרשום. אני מתכנן להחזיק אותו בערך 10 חודשים. אז על איזה ספק אתם ממליצים ? מהחנות KSP בלבד! אל תתפלאו על מספר המאווררים זה בגלל שיהיה לי את המארז CM690II וקירור מים, אז אני רוצה שרוב האפשרויות יהיו פתוחות לפני

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by boss,

יש לי מארז CM HAF X לוח אם אסוס ASUS P8P67 Delux עם פאנל קדמי USB 3.0 גודל 2.5 בעיה אין לי מתאם פאנל 3.5 קדמי של מארז HAF X. אני צריך פאנל האחורי של USB 3.0 עם מחובר ללוח אם דומגא תמונה אני מנסה לחפש אתר אייבי יש פרטים מיליונים לא ברור, אם יש מתאם פאנל קדמי 3.5 ל5.25 של HAF X אשמח בבקשה תמצאו זה תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום אני מחפש מארז טוב איכותי לא רועש כל כך ולא תופס אבק כל כך אני גר בבאר שבע עיר החולות (מדבר) אז אני מחפש מארז שמתרים לתנאים של באר שבע. אז אני מחפש מארז לא אכפת לי איזה גודל הוא העיקר שלא יתפוס הרבה אבק ושהיה שקט ושהוא יהיה עד 600 שקל.. עם חריגה של 50-70 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by Ev,

במידה וכן, האם אני אצליח לדחוס לשם גם ספק סטנדרטי (FSP 500W)? במידה ולא, מה המחשב הכי קטן שלתוכו HD4830 וספק הנ"ל יכנסו?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by liram21,

אפשר חוות דעת על המארז NZXT M59 ? איך הוא מבחינת סידור כבלים, סירקולציית אוויר, ותמיכה בקירור מים. אני מתכנן להחזיק אותו כחצי שנה עד שנה. ועד כמה הוא "תורם" ביחס למחיר שלו.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  18. יש לי את המערכת הבאה: AMD Phenom II X4 965 ASUS M4A89GTD PRO/USB3 4GB ram (2*2GB) WD 500GB SATA WD 80 GB ATA כמו כן יש מאוורר גדול אחד (120mm), ואני מתכוון להוסיף בזמן הקרוב עוד 4GB זכרון. כל זה על Corsair 500W עד עכשיו עבדתי עם הכ.מסך המובנה, אבל אני צריך כרטיס של nvidia, ולא משהו למשחקים יותר מדי. בעיקר להפעלת סרטים בHD, ולתפעול שוטף של הדסקטופ, אבל אני כן צריך כרטיס קצת מעל המינימום כדי לא להכנס לצוואר בקבוק עם הרנדור של הדסקטופ, אז החלטתי ללכת על כרטיס high-end שעבר זמנו. שמתי עין על GTX 260, אבל מצאתי שהpeak של הצריכה שלו מגיע ל182W, והשאלה שלי היא אם המערכת שלי תעמוד בזה. לפי ההנחיה של nvidia אני במינימום. חשבתי גם ה9800GT שמגיע רק ל105W, אבל כמובן שהוא פחות מושך או…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by jangelboy,

איזה יותר איכותי ומה ההבדל חוץ מהכבלים http://tms.co.il/product/7943 http://tms.co.il/product/8788

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by THE_LORD,

שלום לכולם. כיום יש לי מארז קטן יחסית שדי צפוף לו, יש לי כרטיס מסך ענקי GTX460 וברצוני לעשות איתו SLI (חיבור של עוד כרטיס מסך) אבל אין לי מספיק מקום. ובנוסף בעתיד ארצה להוסיף מערכת קירור במים. אשמח לקבל רעיונות תקציב 600 שח

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  21. יש לי ספק ג'נרי ממחשב שהתקלקל. בקיצור בניתי מעגל אלקטרוני למגבר הספק שלא כל כך רלוונטי מה ואיך כרגע. מה שכן המעגל עובד על 12 וולט ועם הספק מכובד של 50 וואט! במקום לקנות שנאי מתאים ויקר, חשבתי להשתמש בספק הישן הזה של המחשב. לספק יש מסילה של 12 וולט והוא מסוגל בכיף לתת 50 וואט על המסילה הזו. העניין הוא שאני לא יודע איך להדליק ספק מחוץ למחשב? ז"א ספק שלא מחובר ללוח אם ונדלק בלחיצה על כפתור הדלקת המחשב. אני מניח שבטח מדובר על קיצור שני רגליים במחבר הגדול בעל ה- 2X10 חיבורים, מה שקורה בטח בלחיצה על כפתור ההדלקה במארז שמחובר ללוח אם. העניין הוא שהספק ג'נרי וכמובן שאין עליו מידע באינטרנט. יש למישהוא ניסיון בכך? זה דבר סטנדרטי וזהה בכל הספקים? דבר נוסף: לכל מי שנחרד ונזעק מלשמ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Hagaix,

המחשב שלי בן 6 שנים כבר, ובקיץ הוא לא ממש פועל טוב, מתחמם רצח ונכבה מדי פעם. הקיץ הזה אני אשפר את הקירור שלו כדי שלא ימות לי ישר. המארז הוא מארז איכותי יחסית ללפני 6 שנים, של hec יחד עם ספק כוח של hec. ניראה לי שאני אקנה מksp כי אני גר בפתח תקווה, לtms אין לי איך להגיע, לrsm אפשרי אך מעדיף עדיין ksp בגלל הקרבה, במאווררים הם דיי שווים במחירים גם נדמה לי. בכל מקרה, הנה המותק: הפלסטיק שסוגר מקדימה נאבד לי בעבר, ומאז השארתי את זה ככה פשוט. ניראה לי כדי לי לחטוף איזה חתיכת קרטון ולסגור עם קצת סלוטייפ לא? הוא דיי מבולגן גם: הנה האחוריים: האוורור מאחורה הוא arctic f12, שרץ במהירות 1350. הכרטיס מסך שלי זה 3600, שיש לו קירור דיי גרוע ניראה לי: עכשיו אני שם לב שאי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש ודיי החלטתי שאני הולך על הספק FSP EVEREST 600W Modular 80+ Bronze הייתי רוצה לדעת אם אתם חושבים שזה ספק איכותי וטוב שלא יעשה לי בעיות במחשב שנועד לגיימינג. הספק בחנות שאני קונה אותו ממנה עולה לי 465 ש"ח, אם יש לדעתכם ספק יותר טוב שכדאי לי לקחת אתם יכולים להמליץ על ספק יקר יותר ב-25 שקלים ומטה(מחיר מקסימלי 490 ש"ח). כמובן שאתם חושבים כי אין צורך לבחור ספק אחר זה יהיה אפילו יותר טוב D: תודה!

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  24. מבקש המלצה למארז MATX קולנוע ביתי (כמה שיותר קטן ואסתטי) לסלון- תקציב גמיש תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by danvis,

אהלן כולם, ספקים זה תחום די חלש אצלי אז אני אשמח לחוות דעת על הספקים הבאים בתחום של 550-650. הם אמורים לתמוך ב-OC של 2500K וכרטיס מסך GTX570 באופן כללי. רעש פחות משנה, איכות זה מה שמשנה לי. HEC Cougar 550Watt Power Supply Model COUGAR-550CM HEC Win 600Watt Power Supply Model WIN+600 Enermax NAXN 550W Active PFC PSU ENR-102 - איך האח הגדול שלו הגרסא 600 FPS 80? שווה לחצות את ה-400 ש"ח בשבילו? CoolerMaster GX 650W PSU RS-650-ACAA-E3 Thermaltake TR2 RX 550W MODULAR W0134RE Antec Neo Eco 620C 620W 80+ power supply - יקר יותר, רק אם הוא באמת איכותי ביותר, שווה לחצות את ה-400 בשבילו? אני יודע שיש ספקים נוספים שלא כללתי כגון ה-FSP 550 או ה-Antec TruePowerTrio שאני יודע שהם ספקי…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים