ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה רכשתי עבור ההורים שלי מחשב חדש.. הספק הוא למעשה 600W, אבל מה שכן במארז, יוצא ממנו כמין כבל כחול (נראה שזה הצד הראשי שלו מחובר למאוורר האחורי), וזה למעשה חיבור USB. למה הדבר הזה? האם לא כל המאווררים נמצאים על הספק? אם לא, אז זה אומר שאני צריך "לבזבז" חיבור USB בשביל הדבר הזה? אפשר סתם לדעת למה זה טוב ומה עושים במצב שלי עכשיו? 600W זה לטעמי המון בשביל לחבר עכשיו עוד שנאי בשביל USB.. אגב, אולי זה לא קשור למאוורר? ואם זה לא קשור, אז למה זה טוב? עריכה: המארז: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12593 הספק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10264
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לטובת המחשב הבא שלי, מחפש מארז+ספק עד 900 ש"ח מארז HTPC שוכב לסלון, שקט עד כמה שאפשר, קל משקל עד כמה שאפשר (יש לי סיוטים מלסחוב את האנטק המפלצתי שלי בקיץ לאוטו כשאני לוקח אותו לעבודה לניקוי) מודולרי עד כמה שאפשר (אני מת לכזה שמאפשר להוציא את הלוח בשליפה, ללא ברגים) ספק- לא מבין בזה מספיק, אבל איכותי ושיחזיק מערכת I7-2600K עם 5-6 דיסקים קשיחים וכרטיס מסך 9600GT (ישודרג בעתיד) אפשר לחרוג בכמה מאות מהתקציב אם יש צורך וזה ממש שווה את זה (אני מעדיף לחסוך) אשמח להצעות תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מארז: האם ה- Antec Sonata III הוא השקט יותר בטווח מחירים זה (עד 400) ? הציעו לי גם את LANCOOL PC-K60B ספק כח: ENERMAX PRO82+ 525W או Seasonic - איזו חברה אמינה יותר ?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, לאחר שדרוג מחדש אני צריך לקנות ספק חדש (על פי רוב התגובות בפוסט פה ) מחשב שלי כרגע : c2q q6600+zalman 9700led,GTX 480, 2gb DDR2 800mhz, 2 hdd (1 regular,1 green series) 1pci X-FI extreme gamer, 2 fans 80mm ואני מעוניין לעשות OC כבד למחשב ... התקציב שלי גג 600 שח! ספק שמצאתי הינו chieftec CFT-750-14CS , להתחשב בעובדה שעם כל שנה ספק מאבד 10% מהספק שלו נראה לי שזה ספק אידיאלי בשבילי... מה דעתכם על הספק ? שווה את ההשקעה ? או שעדין משהו אחר? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ATHLON X2 5000 שירת אותי לאורך תקופה די ארוכה ועבר הרבה התעללויות אך לצערי הוא כבר לא מציע את כל מה שאני צריך ממחשב והגיע הזמן לעבור הלאה, ולהפתעתי נתקעתי דווקא בבחירת מארז. קודם כל אני רוצה לציין מה אני רוצה מהמארז - מארז MID-TOWER (לא בגלל שאין לי מקום לFULL אלה פשוט בגלל שהתקציב שאני מוכן להשקיע לא יספיק לFULL טוב), בעל מראה יפה, ואיכות בנייה גבוהה, בלי חשיבות מיוחדת לרמת הרעש. איכות הבנייה חשובה לי יותר מהמראה, יצא לי פעם לראות מארז אצל חבר, המארז נראה מאוד נחמד ממרחק של חמישה מטרים כשהוא נמצא בפינה חשוכה מתחת לשולחן אבל כשהתקרבתי אליו הוא איבד את החן.... מכירים את החיקויים הזולים של הרובוטריקים שיש בחנויות צעצועים? זאת הייתה ההרגשה. השקט לא מהווה גורם משמעותי ואין לה…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המארז הזה וישר נדלקתי.. Thermaltake Chaser MK-I http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001719 אני רוצה לרכוש אותו בארץ או בחו"ל (ארצות הברית בלבד) אשמח לקבל לינק לחנות ואם אפשר אולי חוות דעת תודה רבה. ביקורת על המארז הנפלא הזה: http://www.vortez.net/articles_pages/thermaltake_chaser_mk_i_review,1.html
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הספק הזה: http://skypc.co.il/Product.asp?Pid=RS-460-PCAR-A3&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=0 כרגע תצורת המחשב היא i3 עם 4 גי'גה זכרון ושני דיסקים קשיחים וכרטיס מסך GEFORCE 260 האם הספק הזה יוכל להחזיק כרטיס GEFORCE 560?
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
זה יחזיק ? Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אם הבאנדל הזה http://tms.co.il/product/10126 קישור לספק http://tms.co.il/product/6850 הבעיה ואפשר לראות זאת גם בתמונה באתר, שאני לא רואה את המתג האדום (שבדרך כלל ליד כניסת כבל החשמל) שאמור להיות מכוון ל230V. זה ספק אוניברסלי או משהו? או שאני פשוט צריך לפרק את הספק מהמארז ולחפש עוד?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם למישהו יש ניסיון בספקי 620w seasonic,antec,corsair מי הכי שקט והכי איכותי? כולם נראים טוב ומציגים כמעט אותם נתונים "יבשים" מי הכי שקט?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי 6 שנים של עבודה ה-Enermax Liberty 500W שלי הפסיק לעבוד. היו כמה סימנים לפני כן (מסך לא נדלק שאני מפעיל את המחשב), אבל אתמול המחשב כבר התחיל לצפצף והספק שבק חיים. מאחר שאני לא יכול לקנות מחשב כמו שאני רוצה בתקציב שיש לי, החלטתי לקנות ספק חדש. המפרט בפרופיל שלי. הספק הוא Corsair CX430.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ספק למערכת: i5 2500K GTX560 ti P8P67-M חשבתי על : Antec Neo Eco 620C 620W Active PFC 12cm וצריך המלצה על מארז קריר ושקט בטווח מחירים של עד 400 שקל
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1161&ID=1448 אני צריך לדעת בברור אם נכנס למארז. כמו הכרטיס 6950 או 570GTX . כי פשוט מבט בעיניים אל תוך המארז מבפנים ,זה נראה לא גדול מידי.
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום , מפרט שלי כרגע : c2d q6600,8800gts 512, 2gb ddr2 800mhz, 2 hdd (1 regular,1 green series) 1pci X-FI extreme gamer, 2 fans 80mm מעוניין להחליף את כרטיס מסך ל: zotac gtx 480 נתוני ספק שלי : האם הוא יספיק למערכת החדשה ?? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מאוורר אחורי במארז התקלקל. מאוורר זה היה מחובר לכבל ספק כח. רכשתי מאוורר חדש,כאשר החיבור שלו הוא ללוח אם. 1 האם יש הבדל בין מאוורר מארז שמחובר דרך כבל ספק כח לבין מאוורר שמחובר דרך לוח אם מבחינת בטיחות המחשב?,מה היתרון בין, או ההבדלים בין סוגי החיבורים של מאווררים. 2 יש לי בנוסף מאוורר על המארז מקדימה שמכניס אוויר למארז יש לי מאוורר בדופן המארז שמוציא אוויר הרכבתי את המאוורר האחורי על המארז בצורה כזאת שהוא מכניס אוויר. האם זה תקין? תודה מראש על תשובותכם.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום חברים, לא ידעתי לאיזה פורום לשייך, כיוון שזו נראת בעיה בחשמל מאשר במחשב, אבל בכל זאת, בחדר השינה יש לי מזגן ELECTRA 1.0 כ"ס שמדי פעם משמיע סוג של "קליק" ולאחר מכן הטלויזיה והמסך "קופצים" - המסך מחשב רק מראה סוג של כתם לחצי שניה, אך הטלויזיה מראה מסך שחור ל2 שניות ואז חוזרת לשדר תוכן - ולפעמים לא בצורה אופטימלית (קרה בעבר שהתצוגה חזרה בצורה מטושטשת). האם UPS או מייצב מתח יפתור את הבעיה ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! בתחילת השבוע הלך לנו הups בעבודה. הוא נדלק ועובד, אבל ברגע שיש איזשהו נפילה קצרה במתח הוא נכבה, ואיתו ביחד כל מה שהוא מחזיק. כנראה שהוא עשה את שלו כבר אם הוא לא מצליח לייצב את הזרם (אם זה המושג, לא מבין בזה כל כך) ולהחזיק את כל מה שמחובר אליו. רשת החשמל כאן לא כ"כ יציבה ולפעמים יש כאן נפילות קצרות של כמה שניות, בד"כ בשעות הערב. זה קורה פעם - פעמיים בשבוע. מה שיש לנו עכשיו זהprpc1050 של advice קנו אותו לפני כמה שנים והאחריות עליו כבר נגמרה. בכל מקרה רציתי לקבל המלצה לאל-פסק, ואת זה הוא אמור להחזיק: ראוטר של NetGear DGFV338 p4 מבוסס פרסקוט שמשמש כפיירוול (SmoothWall) שרת של HP ישן - ProLiant ML350 (מעבד Xeon 5110, זיכרון 2GB וזוג HD, לא יותר מידי נראה לי) בגדול …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אומרים שמצאו שיכול להיות שהספק שקניתי מהם גורם לחימום יתר ולהמסת קונקטורים. הזמינו אותי לבוא אליהם ושיחליפו לי ספק לדגם חדש יותר, על חשבונם. קניתי מהם את המחשב (כולל הספק) לפני כמעט 4 שנים! כמובן שאין לי ממש בעיות איתו אבל מה איכפת לי להחליף לחדש? אני חושב שזה שירות יוצא מן הכלל. ואני לא שתול של אייבורי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכל באי הפורום שלום רב, לצערי לפני כשבוע ספק הכוח של המחשב הנייח שלי שבק חיים. מדובר היה ב-ThermalTake TR2 500W מהסדרה הישנה (2007). נכון להיום בשל אופי המערכת אין בכוונתי לתכנן שדרוג משמעותי למעט אולי הרחבת זיכרון או החלפה לכרטיס מסך מעט טוב יותר. להלן מפרט המערכת: זיכרון -1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original כונן קשיח - WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II כונן אופטי - Sony’s Double Layer(DWQ120AB) - BLACK - DVD±RW x 16 - Bulk מארז - COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE לוח אם - GIGABYTE GA-M55S-S3 (nForce 550) - ATX מעבד - AMD Athlon 64 (3800+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL כרטיס מסך - ASUS RADEON X1950 PRO HTDP 256MB D…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש i3 550 gigabyte h55m-d2h kingstone 2x2GB samsubg 500GB F3 וחסר לי רק מארז + ספק שהתקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. לא איכפת לי שהמארז יהיה פשוט (רעש הוא לא גורם קריטי) אבל אני לא מעוניין בספק גנרי. יש המלצות? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם המאורר בספק שלי מתחיל להרעיש בצורה בלתי נסבלת פירקתי אותו כבר כמה פעמים וחיפשי אולי יש איזה כבל שנתקע לו אבל אין כלום אחרי כמה זמן שמתי לב שהוא פשוט מרעיש בגלל שהוא רועד בטירוף ודופק על הפח של הספק קניתי מאורר חדש (140ממ) עכשיו הבעיה היא שהחיבור המקורי שיש בלוח הספק הוא 2פינים קטן כזה והמאורר מגיע עם חיבור 3 פינים מישהו מכיר מתאם כלשהוא שיכול לעזור לי פה? אם אין אני יאלץ לעשות חור בצד הפח של הספק ולהעביר את הכבל החוצה כדי לחבר אותו ישירות ללוח אם
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות שדרוג למחשב. מדובר ברכיבים הבאים: + כרטיס מסך שיש לי כרגע שאני נשאר איתו - NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB הספק שיש לי עכשיו - Thermaltake TR2-420W. הוא יחזיק את המערכת? תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
-
לפי מה שהצלחתי לקרוא ולראות אין ל- HAF 922 מסנן אבק למאוורר שבדלת. האם יש לזה פיתרון? איפה אפשר למצוא מסנני אבק להוספה עצמאית למארז?
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-