עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by google741,

הי כמו שידוע לכולם אין יבוא סדיר של מארזי ליאן לי לארץ, ואני מחפש מארז מאוד ספציפי PC-A77A. שאלתי היא האם התנסתם ביבוא מארזים מחול? אם כן מהיכן? ומה הן עלוית המשלוח? תודה

2. Started by Vatos-Locos,

היי, אני רוצה ללכת על הדגם הזה, נראה לי נחמד. הייתי שמח לקבל חוות דעת עליו, ועוד כמה פרטים (האתר של אדוויס ממש דל ואין בו אזכור לשום דבר), כמה יציאות חשמל לגיבוי יש לו, כמה יציאות להגנה ממתח גבוה וכו... תודה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by MagnuM_47,

שלום קניתי לפני שבוע את המארז של ANTEC 9HUNDRED הנה כמה תמונות שעשיתי לו: רציתי לדעת מה דעתכם עליו ומה אתם ממליצים להוסיף לו (מבחוץ או מבפנים) - (לדים מדבקות וכו')

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by avner_100,

יש לי ספק כוח ?RockeTeer II 400W Silent (24pin)? ורציתי לדעת אם הוא יתאים למפרט שלי ויחזיק אותו המפרט הוא : מעבד: ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache? מחיר - 1180 לוח אם: ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E מחיר - 550 כרטיס מסך: Sapphire ATI RADEON X1800GTO2 512 mb VIVO Retail מחיר - 1500 זכרון: (Kingston DDR2 667MHZ 512MB CL5 x2 (1024 מחיר - 708 דיסק קשיח: WD2500JS Western Digital - מחיר- 414 מארז: M-Com 402K TK Silver מחיר - 261 כונן די.וי.די: ?NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black? מחיר- 195 עכשיו יש לי שאלה : על המפרט הזה איזה כרטיס מסך יהיה יותר טוב ? Sapphire ATI RADEON X1800GTO2 512 mb VIVO Retail או ?Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI,…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן חברים, אני אשמח מאוד לקבל המלצה על מארז הכי שקט שיכול להיות עד תקציב של 400 שקלים שיתאים למפרט הנ"לח תודה I3-540 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 rev 2 Gigabye-H55M-UD2H Kingston DDR3 2048 1333 CL 9-9-9-27 Western Digital WD500AADS 3.5" 500GB SATA 2 32MB

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by yonni,

מתכנן קנייה של Q6600 - מתוכנן OC ל 3.0 -3.2 GHZ כרטיס מסך- משהו ברמה של 8600GTS או 7900GS 4 הרד דיסקים- כנראה שניים מהם ברייד 0 לא SLI ולא בטיח. דרישות: - ספק שיחזיק ויהיה יציב גם לOC - מארז שיהיה מאוורר טוב - שיהיה שקט יחסית - שיוכל להכיל 4 הרד דיסקים - ושיוכל להכיל קירור אויר גדול (TUNIQ/ BIG TYPHOON) רצוי מהחנות IQPC ושיהיה במלאי אה ועוד משהו חשוב מאוד- מארז נקי סולידי יפה, לא של גיימרים בלי חלונות ולדים וכל מיני חייזריםולא מכוער כמו הצ'אקרה- אני שונא אותו תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. חוץ מעיצוב הפאנל הקדמי? האם הישן בגודל בערך של הטרנס'? יותר גדול? יותר קטן? האוורור שם אני יודע שיותר טוב בודאות האם שווה לי הישן ב-600?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by KaPuT,

אחרי שנמאס לי לראות את המארזים שלי מחלידים כל שנתיים הקורבן האחרון HAF X שהתחיל בפתאומיות להחליד אחרי שנתיים וחצי מחפש רק פול טאוור כרגע יש 3 כוננים קירור D14 וGTX 580 DCII של אסוס שגם די מפלצתי בגודל שלו, המארז שכרגע אני חושב עליו זה ה900D של קורסייר ברגע שיגיע לארץ

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום חברים ברשותי הספק הנ"ל חדש בקופסא שרכשתי מזמן לשדרוג המחשב, אבל, מה לשות, לא יצא, והוא נשאר בקופסה. בימים האלה אני מרכיב מחשב חדש מבוסס i5, לוח H97 של ג'יגהבייט, 2x8 זיכרון, וכנראה ישודך להם איזה כרטיס מסך חביב. אז, האם הספק הנ"ל מתאים למערכת עכשוית כפי שהצגתי? יש לו את כל החיבורים המתאימים? משהו בתאימויות השתנה בשנים האחרונות? בזמנו הוא נחשב ספק טוב ואיכותי. אני מעוניין לבנות מערכת טובה, איכותי ושקטה, עם תאימות מקסימלית. אין לי בעייה לקנות ספק חדש ואיכותי אם צריך, אבל אם לא, אז חבל לא? תודה יניב

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. טוב ההתלבטות שלי היא בין THERMALTAKE 750W המודולרי לבין TOPOWER SILENTEZ 800W שהוא גם מודולרי לשניהם ארבעה ריילים וניצולת של 80+. כרגע יש לי TT TP 600 שאני מרוצה ממנו (אז בלי לכלוכים על TT בבקשה) אבל CF בOC ושיהיה יציב אני לא יכול לדרוש ממנו (בטמפרטורות גבוהות מרגישים את קצה גבול היכולת שלו) ובכל מקרה מדובר במערכת עתידית שתחזיק יותר מכרטיס מסך אחד. ידוע לי שTOPOWER מייצר לOCZ (ה600W SXSשלהם ככל הנראה זהה ל600 לזה של TOPOWER וגם MOD EXTREME שלהם מיוצר שם) ולCORSAIR כמו כן ידוע לי שהTT מיוצר על ידי CWT (ושהגרסא של CWT יותר איכותית רק לא ניתנת להשגה כאן). מדובר פחות או יותר על אותו מחיר 660-670 ש"ח, מה שכן יש בהחלט פחות חוויות משתמשים מהTOPOWER ברשת ובכלל. כך שאודה מאוד ל…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. איזה ספק טוב יותר מבחינת איכות Corsair HX 520W PSU או Enermax Liberty 400W? (ההספק והמחיר הוא לא שיקול..) רק איזה יותר טוב ויותר איכותי. תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by gal505,

שלום יש ברשותי את המארז TMS S1 והמאוור שמוציא אוויר מאוחרה מרעיש ומסתובב לאט בעת הפעלת המחשב(לאחר כמה דקות חוזר) איך אפשר לתקן? ואם כדאי לקנות אחד חדש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by פבלו,

שלום, אני כרגע בשלב של להחליף את הספק כוח שלי. יש לי Corsair RM1000X, אבל אני מחליף אותו בגלל coil whine. החנות מציעה לי להחליף לספק אחר מאחר וכל ה-RM1000X עוושים את הרעש הזה, לטענתם. חשבתי להשתמש בהזדמנות הזאת ולהחליף ל- Corsair RM850x 80+ Gold Fully Modular. לפי מה שהבנתי 850W אמור להספיק לי, אבל אני לא בטוח. זאת המערכת שלי: מעבד: Intel Core i7 12700K קירור: Noctua NH-D15 CPU Cooler כרטיס מסך: Gigabyte RTX 3080 Ti GAMING OC-12GD לום אם: Gigabyte Z690 AORUS PRO DDR4 זיכרון: Corsair Vengeance ProDDR 4 64G (32Gx2) 3200 מארז: Fractal Design Torrent עם 5 מאווררים ללא RGB. מאוורר אחורי: Fractal Design Fan…

14. Started by leebanami,

אז ככה.. זה הספק.. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=COUGAR-750&Cat2Cat1ID=42&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE בחופש אני קונה מחשב חדש [ עם i7 ] ויש לי עכשיו ספק HEC 750W וכרטיס מסך 9800GX2 שזה אומר שאני קונה מחשב בלי ספק וכרטיס.. עכשיו אני יראה לכם תמחשב שאני עומד ליקנות ואתם תגידו לי אם הספק יחזיק את המערכת.. תודה לעוזרים..

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. ערב טוב, יש לי מחשב ממותג של לנובו שמשמש כhtpc, ולפני כמה ימים הספק החליט למות. הספק עצמו זה ספק בצורה קצת שונה מספק רגיל,כנראה ספק שהם בנו בעצמם בשביל המארז המוקטן. אחרי חיפושים ארוכים באינטרנט לא מצאתי ספק אחר, כרגע הגיע לידי ספק של antec מדגם vp400pc. הבעיה היא שבלוח אם יש יציאה של 14pin ועוד שתי יציאות בודדות של 4pin לידו ולספק יש רק יציאת 24pin רגילה. מאיפה אפשר למצוא ספק אחר שיתאים לדרישות הנ''ל או מתאם לספק של antec?

16. Started by jbgood,

מה עדיף למחשב חדיש (לא SLI) : ENERMAX LIBERTY 400W או ANTEC TRUEPOWER2 430W לא חשוב המחיר... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by חן מ,

שלום אני מתכנן רכישה של כרטיס המסך הבא:ati HD4870 TOXIC 512 mb ddr5 retail. המארז שלי הוא:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114_3031&products_id=17402 הספק שלי הוא:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=22895 כמו שהבנתי,מבחינת הספק לא תיהיה שום בעייה,והוא יוכל בקלות להחזיק את ה4870 איך זה יהיה מבחינת המארז?האורך של ה4870 הוא 24CM משהו כזה.אני לא מצליח לפתוח את המארז לראות אם יש לי את המקום הדרוש,ולכן הייתי רוצה שבתור מביני עיניין בנושאים האלו,תוכלו להגיד לי:האם יש לי מספיק מקום לכרטיס מסך הזה?או שזה לא יכנס?או שכן יכנס אבל יהיה בפנים "כור גרעיני"? תודה לילה טוב סוף שבוע מצויין לכולם

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by lgmtk,

אז, אני קונה מחשב חדש עד 5000 ש"ח וכבר יש לי הכל מסודר בראש חוץ מהמארז. בהתחלה תכננתי על TTM9D עד שראיתי את המארז הזה, AEROCOOL EXTREMENGINE 3T, שגם בתקציב וגם בא עם המאורר הענקי בצד, שאותו אני מאמין שאני די אצטרך מכיוון שאני רוצה ללכת על ה4870 1GB של POWER COLOR הידוע בנטייתו להתחממות יתר (וגם אחרי פרופילים בCCC אני מעדיף שיהיה קריר). לא כזה אכפת לי מLEDים וחארטה, אני פשוט רוצה שיהיה כמה שיותר קריר. רעש? שיהיה נסבל, המחשב יהיה בטח על השולחן או על הרצפה, ליד המיטה שלי. מצד שני יש לי עוד 2 מאוררים בחדר אז...פשוט שיהיה נסבל, לא רוצה מטוס קרב מעל הראש, עדיין. אז, האם המארז הזה מתאים? הם יש לכם בראש מארז יותר מתאים בתקציב הנ"ל (400 לערך) יותר קריר? אני מהדרום ואני מתכוון לקנו…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי האם מישהו יודע מה מחירי הספקים בארה"ב ביחס לארץ והאם היא כדאית לא יהיה בעיה לגבי ה 110 וולט נכון? כי יש מתג אדום אני יודע שניתן לשנות ל 220 .. תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by fab333,

יש לי מסך גדול פלזמה מחשב +OC +כרטיס מסך 7970 +++ האם יש מוצר שגם מיישר זרם וגם מגן ברקים http://ksp.co.il/?uin=15421 האם מוצר כזה לדוגמא מגן ברקים וגם מיישר זרם איך בודקים איכות מוצר

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by none77,

Define R6 http://www.fractal-design.com/home/product/cases/define-series/define-r6-black

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by topcat115,

לוח: Gigabyte GA-X79-UD3 מעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz זיכרון: Corsair 2X8GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB קירור נוזלי: Corsair Hydro H60 צורב DVD 4 דיסקים קשיחים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני מתכנן לקנות את המארז Silverstone GD05B יש 2 מאווררים בצד אחד ואחד בצד השני הרוחב שלו 44, הרוחב של הארון 52, האם מספיק 4 ס"מ מכל צד כשהמחשב במאמץ ? כ"מ 270X וספק 520 תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by avid,

שלום, הציעו לי בחנות לרכוש ספק Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD במסגרת באנדל. באתר של seasonic קראתי שהוא מיוצר במפעל ATX. http://www.seasonicusa.com/atx.htm מה המשמעות של זה? האם עדיף לי להוסיף כ-150 ש"ח ולקחת ספק מסדרה חדשה יותר Seasonic S12G-550W 80+ Gold תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by lol_minbet,

סוף סוף נזכה לראות גרסה אטרקטיבית לדגם הקריר והמדהים הזה http://www.coolermaster.com/news/hotnews_content.php?language=en&year=2009&id=6190

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים