עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Os.Master,

האם יש אפשרות להכניס כרטיס כמו GTX275 או 5850 לא מצאתי פירוט את המידות שלו באינטרנט . האתר של ריידמקס לא ברור בכלל...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ערב טוב, יש לי מחשב ממותג של לנובו שמשמש כhtpc, ולפני כמה ימים הספק החליט למות. הספק עצמו זה ספק בצורה קצת שונה מספק רגיל,כנראה ספק שהם בנו בעצמם בשביל המארז המוקטן. אחרי חיפושים ארוכים באינטרנט לא מצאתי ספק אחר, כרגע הגיע לידי ספק של antec מדגם vp400pc. הבעיה היא שבלוח אם יש יציאה של 14pin ועוד שתי יציאות בודדות של 4pin לידו ולספק יש רק יציאת 24pin רגילה. מאיפה אפשר למצוא ספק אחר שיתאים לדרישות הנ''ל או מתאם לספק של antec?

3. שלום נראה לי הגיע הזמן לשדרג את המארז הגינירי משנת 2000. (כן כן, הוא הגיע עם הפנטיום 3 החדש שלי אז) נא בקשה להמליץ לי למארז שקט שיחזיק הרבה זמן, שיהי לו אורות מקדימה (לפי בקשתו של האח שלי). ולצערי הוא צריך להימכר ב KSP כי הם היחידם שקרובים אלי. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by The Coolest,

מישהו מכיר חנות או מקום שמוכר את ה-Phanteks Evolv X בארץ? מצאתי את ה-Evolv ATX ועוד במחיר "קצת" מופרז באחת החנויות, אבל לא מצאתי את ה-X בכלל.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אם אין ברירה אז אני אוסיף עוד קצת כסף ספק S12 430 של seasonic ומסך SAMSUNG 2233 \תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש ביניהם הבדל של 100 שקל, ככה שאני מניח שהאנטק יותר טוב, אבל השאלה אם הקולר מסטר מספיק טוב זה למחשב ללא OC , ובלי דרישות מיוחדות. core i5 ו GTX460 מישהו יכול להגיד במה בדיוק האנטק עדיף? ואיזה ספק עדיף: Antec Basiq VP-450P 450W 2yr או HEC 450W ATX PSU BULK

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ‏Chieftec Giga GX-01B Midi-Tower http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=260 האם הוא איכותי , קריר\שקט?... יש למישהו נסיון איתו? * עריכה- תקראו בהמשך הנושא ותראו את שאר המארזים..

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by google741,

הי כמו שידוע לכולם אין יבוא סדיר של מארזי ליאן לי לארץ, ואני מחפש מארז מאוד ספציפי PC-A77A. שאלתי היא האם התנסתם ביבוא מארזים מחול? אם כן מהיכן? ומה הן עלוית המשלוח? תודה

9. Started by eyalsha,

שלום, אני קונה מחשב חדש ומעוניין לדעת איזה מארז עדיף. ננעלתי כמעט סופית על EZ COOL H-990D-F25 http://www.com4u.co.il/Pic_Pop.asp?lang=&ItemID=H-990D-F25 הוא מגיע עם ספק 400W של EZ COOL כמובן. האופציה השניה היא COMPUCASE CA-6A19 עם ספק 300W HEC שמגיע איתו. העלות היא דומה פחות או יותר. ה EZ COOL כולו מחורר ,כולל מאוורר צידי ענק ובעל צג LCD קדמי שזה גימיק נחמד אבל לא יותר מזה. מה דעתכם? תודה מראש. אני מזמין מחר אז אשמח לתגובות.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם, ברשותי ספק הכח הזה http://www.bjorn3d.com/2006/07/thermaltake-toughpower-750w/#.UazZuEDxpYw והכרטיס מסך הזה http://www.zotac.com/products/graphics-cards/geforce-600-series/gtx-680/product/gtx-680/detail/geforce-gtx-680-4gb.html אני מבין שהכרטיס לפי היצרן זקוק ל38 אמפר והספק נותן 18 אמפר בכל מסילה(4 מסילות),לכרטיס 2 כניסות של 6 פינים ולספק 3 יציאות של 6 פינים,איך לחבר כדי שהכרטיס יקבל מספיק כח? תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ZUMARA1,

טוב כל המיפרט מוכן ואמרו שאין את הספק של אנרמקס במלאי 500W ליברטי קיצר יש משהו אחר מומלץ עד 750 שח הציעו טאמילטק 550W ToughPower ב730 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by dudidu08,

טוב אז ככה יש לי UPS של גמאטרוניק דגם G-ME 750 אמפר מחוברים אליו מסך מחשב 22 אינץ', מחשב-עם ספק ג'נרי של 500W ורמקולים של לוגיטק דגם X530 בדקתי שהוא מחזיק את שלושתם יחד והוא תקין והכל עובד מעולה... אני חייב לציין כי הייתה בעיה עם הUPS בעיה חשמלית שכל החוטים שלו יצאו החוצה מהאחורה והוא לאחר תיקון ע"י גמאטרוניק. עכשיו הבעיה שלי היא כזאת קורה לי לעיתים קרובות שבאמצע שאני עובד במחשב האל פסק מצפצף צפצוף אחד כאילו אין לו חשמל אבל בכל הבית יש חשמל ואחרי הצפצוף הזה הוא מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש..כאילו אין חשמל כשבעצם כן יש חשמל אני לא יודע מה הבעיה אם תוכלו לעזור לי כי זה קורה לי הרבה כשאני באמצע דברים חשובים ואז פתאום יש צפצוף מהUPS ואז המחשב עושה ריסטרט תודה מראש למי שיעזו…

13. Started by none77,

Define R6 http://www.fractal-design.com/home/product/cases/define-series/define-r6-black

14. מביאים לי ספק מחו"ל : enemarx eg425p-ve sfma 2.0 atx12v 420w 1.האם הוא טוב? 2. האם הוא יחזיק מערכת עם E6400, כ.מסך 7600GT, ג"ב 2 זכרון, 250 ג"ב הארד דיסק, + OC בינוני? 3. כמה הוא עולה [פחות או יותר] בארץ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני רוצה לארגן הגנה לציוד פה, ויש פה המון ת'רדים שקשורים לנושא הזה אבל החומר מאד מפוזר - אני לא ממש מצליח להבין מה בדיוק אני צריך, רוצה, יכול וכו'. בכל ת'רד נזרקים המון מושגים והדיון בד"כ גולש לוויכוחים טכניים על דברים שאני לא ממש מבין. יש לי בסלון: 1. מסך 50 אינץ' 2. , HTPC - עם מעבד i3 ובלי כ. מסך או כרטיסים אחרים - לא צורך יותר מדי חשמל. 3. רסיבר 6 ערוצים של 80 וואט לערוץ. 4. סאב אקטיבי 200 וואט. כל המטרה שלי היא לשמור על הציוד - גם מברקים וגם מהפרעות אחרות במתח (יש עוד משהו שצריך להזהר ממנו מבחינת חשמל?). לא חושב שאני צריך UPS - אין לי בעיה שהמחשב ייכבה פתאומית מבחינת מסמכים לא שמורים וכו' - רק צריך שלא יתקלקל כלום. אני אשמח לשמוע הסברים והמלצות, גם באופן כללי וגם לדג…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by fab333,

יש לי מסך גדול פלזמה מחשב +OC +כרטיס מסך 7970 +++ האם יש מוצר שגם מיישר זרם וגם מגן ברקים http://ksp.co.il/?uin=15421 האם מוצר כזה לדוגמא מגן ברקים וגם מיישר זרם איך בודקים איכות מוצר

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני קונה בעוד כיומיים מחשב חדש ועדיין לא בחרתי מארז, איזה בין שתי אלה מומלץ יותר: Tagan El-Diablo Or Enermax Uber Chakra כמובן שדעות על מארזים אחרים יתקבלו בברכה! כפי שהבנתם אני הולך לעשות OC רציני למעבד Q6700, לכן חשוב שהמארז יאוורר טוב, יהייה אסטתי ומסודר מבחינת החוטים. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לדעת האם הספק הנ"ל (הגרסא העומדת בסטנדרט הגולד, המודולארי) יוכל להחזיק מחשב עם הרכיבים הבאים: כרטיס מסך GTX780 (גרסת OC\Windforce של ג'יגהבייט) מעבד 4570 3-4 מאווררים כונן קשיח אחד כונן דיסקים יחיד בתודה מראש (:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. כותרת.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by kipi25,

הלך לי הספק הנוכחי, צריך חדש... בהסתמך על ההמלצות כאן בפורום על ספקים של Seasonic, נותר לי להתלבט בין שני ספקים: SeaSonic SS-400ET SeaSonic S12II-430 בהנחה ושניהם נמכרים באותו מחיר, איזה מהם עדיף לקנות? המחשב משמש לגלישה + צריכת מדיה (אולי יצורף בעתיד הקרוב כרטיס מסך ATI HD5450). לא משמש למשחקים/משימות כבדות אחרות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום אני רוצה לקנות CORE I5-650 עם לוח H57 של GIGABYTE זכרון 4G של KINGSTONE , דיסק של 500GB מארז Cooler Master Elite 335 ,כרגע בלי כ.מסך בעתיד מתכנן לקנות כרטיס ב400-500 ש"ח. אני מתלבט בין הספקים 1.Seasonic S12II 430W .Seasonic SS-500ET.2 .Enermax Tomahawk ETK450AWT.3 hec raptor 450w.4בגלל המחיר שלו מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. קניתי את המארז הנ"ל ונאמר לי שניתן להרכיב בו מאוורר קדמי ואחורי 80 או 90. פתחתי את הפנל הקדמי של המארז, ולא ברור לי איך אפשר להתקין בו מאוורר... יש שם את כל הכפתורים של power, restart, hdd light. מישהו יכול לעזור עם זה ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by avid,

שלום, הציעו לי בחנות לרכוש ספק Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD במסגרת באנדל. באתר של seasonic קראתי שהוא מיוצר במפעל ATX. http://www.seasonicusa.com/atx.htm מה המשמעות של זה? האם עדיף לי להוסיף כ-150 ש"ח ולקחת ספק מסדרה חדשה יותר Seasonic S12G-550W 80+ Gold תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by showbiz,

שלום, הספק כוח שלי מרעיש כמו טרקטור ואני חייב להחליף אותו. יש לי כרגע ספק שהגיע עם המארז הבא: compucase (hec) CI-6a19 MIDI TOWER אני לא יודע אם יש דבר כזה גודל של ספק כוח אז אני צריך שהוא יתאים לו. אני רוצה שהספק יהיה עם הספק של 350-400 וואט. וזהו. שיהיה שקט, ושיהיה מתאים למארז. מחיר עד 400, אם יש משהו טוב יותר זול אז מעולה, אין לי רצון להוציא כסף סתם תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by shahar0592,

השאלה היא העם הוא יחזיק E8400 בOC ל-4.6 וכרטיס מסך HD4670 ATI לוח אם ‏EP43-UD3L ושתי ג'יגה זיכרונות (הספק Real P) ואם לא יש משהוא זול ויעיל לעבודה (חסר תקציב ^^")

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.