עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום, קניתי לפני חודשיים מחשב חדש, והייתי רוצה לקנות לו הגנת מתחים. אני לא כ"כ מבין בזה, ואני אשמח אם תעזרו לי להבין איזה סוג של הנה אני צריך ולמה אני צריך לצפות ממנה (אם למשל יש תחזוקה כלשהי). מחוברים לי לאותו שקע בקיר (דרך מפצל) הרכיבים הבאים: המחשב - ספק כוח Seasonic SS-650RT מסך - Dell P2414H רמקולים - MicroLab M700U כמעט כל יום אני גם מטעין את הסמארטפון שלי (נקסוס), אבל אף פעם לא משאיר אותו בשקע הזה בלילה פעם-פעמיים בשבוע אני מטעין מכונת תספורת (בד"כ 20 דקות של טעינה) שוב, אין לי הרבה הבנה בתחום, לכן אם אני יכול לספק עוד פרטים שיעזרו - תגידו לי. לגבי מחיר - קצת קשה לי לומר. אני מבין שמדובר כנראה בכמה מאות שקלים, אבל לא ברור לי כמה - אז פשוט ספרו לי (: תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yaniv_appX,

אני מאוד מתלבט בין הp100 לfractal r4 אני רוצה מארז שקט שבנובף יהיה קריר בעל זרימת אוויר טובה ואני לא יודע מה לבחור מבין 2 אילו, יש למישהו דעה לגביהם? הp100 יותר זול ויש שאומרים שהוא גם פחות טוב אבל אשמח לדעת ממישהו שמבין

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Bartleby,

האם הספק הנ"ל יחזיק מערכת של Intel Core i5-4670K Asus Z87-C 780GTX 8GB RAM 3 דיסקים קשיחים 2 כוננים אופטיים ללא OC. אם לא, מה מומלץ עד 600 ש"ח? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by carz12345,

היי אני מתכנן על קניית מחשב סוף סוף השבוע וחשבתי ללכת על המארז של fd define c וראיתי שמגבלת אורך כרטיס המסך הוא 31.5 ס"מ(אחרי זה יושבים המאווררים הקדמיים של המארז) והכרטיס מסך שלי הוא asus gtx 1080 ti rog strix והאורך שלו הוא 29.8 ס"מ. האם זה צמוד מידי או לא? והאם כדאי לי ללכת על מארז כזה מבחינת יכולת קירור? ואם כן איך כדאי לי לסדר את המאווררים במארז(להוסיף עוד או להישאר עם שני המאווררים שמגיכים עם המארז)? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by dennis1805,

יש לי מחשב שלHP Pavilion HPE h8-1200ejעם לוח אם של SandyBridge H67 2AB5 וקניתי כרטיס מסך חדש R9 280X וצריך אליו מארז חדש. וטכני של אייבורי אמר שזה לא אפשרי, בדקתי באינטרנט וראיתי שזה אפשרי להפוך את הלוח למארז רגיל של MID /MICRO TOWER. אפשרי להחליף?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by KaPuT,

אחרי שנמאס לי לראות את המארזים שלי מחלידים כל שנתיים הקורבן האחרון HAF X שהתחיל בפתאומיות להחליד אחרי שנתיים וחצי מחפש רק פול טאוור כרגע יש 3 כוננים קירור D14 וGTX 580 DCII של אסוס שגם די מפלצתי בגודל שלו, המארז שכרגע אני חושב עליו זה ה900D של קורסייר ברגע שיגיע לארץ

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by saarxee,

I3 2100 1X4GB RAM DDR3 1333MHZ GT430 1 HDD SATA 1 DVDROM SATA 1 FAN 80MM 1 LED 80MM תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by gal505,

שלום יש ברשותי את המארז TMS S1 והמאוור שמוציא אוויר מאוחרה מרעיש ומסתובב לאט בעת הפעלת המחשב(לאחר כמה דקות חוזר) איך אפשר לתקן? ואם כדאי לקנות אחד חדש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by zeev1,

האם הספק ספק כח FSP 350-60HCN 350W זהה לספק כח FSP 350W : ATX350-PNR140 וטוב עבור המערכת : מעבדIntel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz450 לוח-אםGIGABYTE GA-EG41MF-US2H400 זכרונות2GB DDR2 800MHz - A-Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL170 כונן קשיחSeagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2275 כונן אופטיDVD-RW - SATA135 מארזANTEC NSK6500240 ספק כחFSP 350W : ATX350-PNR140

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Shasoosh,

אחרי התעניינות קצרה הלוח Gigabyte GA-B85N נראה הכי מתאים לצרכים שלי ואני מנסה למצוא מארז וספק שילכו איתו. הבעיה שכמות המארזים השוכבים + דקים שמצאתי בחנויות בארץ דל אם בכלל. הייתי מעוניין במארז דק ככול האפשר (בעובי של ספק סטנדרטי זה בסדר) שדומה יותר לממיר מאשר למארז מחשב. ראיתי כמה ב tms אבל לא משהו מלהיב מידי. אשמח להמלצות. תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Ominush,

בשעה טובה - רכשתי לי Antec P182 - ועכשיו נותרה מלאכת ההתקנה המדוקדקת... ועלתה השאלה: כשאני מחבר ספק מודולרי TT 750W, בעל מאוורר משמעותי - להתקין אותו כך שיפנה מעלה או מטה? המצב שבו הוא פונה מעלה (כלומר, הכיתוב הפוך) יוצר מצב שהכבל של ה-8pin 12V ללוח האם מתוח כמו מיתר של גיטרה כשמעבירים אותו מאחור (למעשה הייתי צריך לחבר אותו ללוח האם ולספק הכוח - ולאלץ את ספק הכוח למקומו...). אם המאוורר יפנה כלפי מטה, גם החיבורים המודולאריים יהיו קצת יותר קרובים - מספיק בכדי להניח את דעתי ממצוקתם של הקונקטורים... באתר של ANTEC התשובה היא מעלה, אך היא אינה מנומקת - ונשאלת השאלה: כמה העניין עקרוני? אשמח אם למי מבין בעלי הנסיון יש תובנה רלוונטית בנושא. תודה! ניב

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. התקציב הוא עד 200 דולר לכל הסיפור... נכון לעכשיו אני בכיוון של: מארז: Aerocool Extremengine 3T Mid Tower Case (105$) + ספק: Enermax EG565P-VE FMA 535W Power Supply (70$) + מאוורר אחורי (במארז כבר יש צידי 25ס"מ + קידמי 14ס"מ): Enermax UC-12AEBS 120mm Case Fan (15$) איך נראה לכם הSETUP הזה? ללכת עליו? תודה רבה על התגובות, פיטר.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום נראה לי הגיע הזמן לשדרג את המארז הגינירי משנת 2000. (כן כן, הוא הגיע עם הפנטיום 3 החדש שלי אז) נא בקשה להמליץ לי למארז שקט שיחזיק הרבה זמן, שיהי לו אורות מקדימה (לפי בקשתו של האח שלי). ולצערי הוא צריך להימכר ב KSP כי הם היחידם שקרובים אלי. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by orca2k,

לפני כשבוע ביקשתי המלצה למארז+ספק עד 500 ש"ח. המליצו לי בחום על הספק FSP 350GLN, רכשתי אותו, ואכן הוא שקט ומריץ את המערכת שלי ללא שום בעיה! תודה. המליצו לי גם על המארז Antec NSK6500, הבעיה שלאחר בדיקה הוא עולה כ500 ש"ח ללא ספק שזה חרג מהתקציב המקורי שלי ולא קניתי את המארז לבסוף ביום קניית הספק. לאחר מחשבה נוספת הוחלט לבסוף לרכוש מארז חדש בתקציב של 500 ש"ח. השאלה שלי- האם לקנות לבסוף את Antec NSK6500 כפי שהומלץ, או שיש לכם המלצה נוספת. הדרישות שלי ממארז זה שקט, ושיכנס בו ללא בעיה המאוורר של המעבד- ביג טיפון. זו המערכת שלי- מעבד- פנטיום 4 2.8HT מאוורר של המעבד- ביג טיפון (נרכש בהמלצת פורום אוברקלוקינג וקירור) לוח אם ג'יגה ביט GA-8S655-FX-L כרטיס מסך 7600GS זיכרון 1 ג'יגה ד…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by nizzan7,

הכותרת אומרת הכל... ספק שיחזיק: INTEL 6320 ASUS 8600GTS 1GIGA 667 KINGSTON W.D. 2500KS TUNIQ TOWER 120 וחשוב שהיה בIQPC

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. המפרט שלי: מעבד: Intel Core2 Duo E6600 לוח: GIGABUTE 965P-DQ6 זיכרון: 2X1GB DDR II 800 כרטיס מסך: GIGABYTE 7900GS 256MB כונן כשיח: Western Digital WD2500KS צורב DVD + כונן DVD אני צריח ספק טוב עד 500 ש"ח

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Ashand,

שניהם של סילברסטון האחד הוא Fortress FT02 והשני RAVEN RV02 אני יודע שאת הראשון אין בארץ אבל אני יכול להביא מחו"ל אני מחפש מארז שקט לתחנת עבודה עם אפשרות HOTSWAP או חיבור מהיר של HD

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by eyalsha,

שלום, אני קונה מחשב חדש ומעוניין לדעת איזה מארז עדיף. ננעלתי כמעט סופית על EZ COOL H-990D-F25 http://www.com4u.co.il/Pic_Pop.asp?lang=&ItemID=H-990D-F25 הוא מגיע עם ספק 400W של EZ COOL כמובן. האופציה השניה היא COMPUCASE CA-6A19 עם ספק 300W HEC שמגיע איתו. העלות היא דומה פחות או יותר. ה EZ COOL כולו מחורר ,כולל מאוורר צידי ענק ובעל צג LCD קדמי שזה גימיק נחמד אבל לא יותר מזה. מה דעתכם? תודה מראש. אני מזמין מחר אז אשמח לתגובות.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אז ככה, אני עוד לא סגור לגבי התקציב, אבל מספר דגמים שאהבתי מבחינת מראה/יעילות וכו', וכמובן - מספר שאלות. Themaltake Kandalf LCS - זה עם המערכת קירור המובנית. המערכת הזו שווה משהו או שזה סתם גימיק שלא עושה ת'עבודה? CoolerMaster Mystique 632 - נראה טוב, אבל קצת צפוף. לא מצאתי ביקורות עליו, מומלץ? Antec P182 SE - מצד אחד יש לו גימור מדהים, מצד שני... שם זה בערך נגמר. יש לו עוד יתרונות? NZXT Zero - פשוט נראה מדהים. לא מצאתי ביקורות. לסיכום, התקציב הוא באיזור ה-700 עד 1,500 (גג, אני מעדיף להשאר מתחת ל-1,000 ש"ח למארז, אבל אם יש משהו יוצא דופן שממש שווה את זה - אני בהחלט אשקול). יש המלצות? משהו ממה שאהבתי שווה משהו? המפרט עוד לא סגור (ולמען האמת - גם לא ממש משנה). צאו מנקודת הנ…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by dudidu08,

טוב אז ככה יש לי UPS של גמאטרוניק דגם G-ME 750 אמפר מחוברים אליו מסך מחשב 22 אינץ', מחשב-עם ספק ג'נרי של 500W ורמקולים של לוגיטק דגם X530 בדקתי שהוא מחזיק את שלושתם יחד והוא תקין והכל עובד מעולה... אני חייב לציין כי הייתה בעיה עם הUPS בעיה חשמלית שכל החוטים שלו יצאו החוצה מהאחורה והוא לאחר תיקון ע"י גמאטרוניק. עכשיו הבעיה שלי היא כזאת קורה לי לעיתים קרובות שבאמצע שאני עובד במחשב האל פסק מצפצף צפצוף אחד כאילו אין לו חשמל אבל בכל הבית יש חשמל ואחרי הצפצוף הזה הוא מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש..כאילו אין חשמל כשבעצם כן יש חשמל אני לא יודע מה הבעיה אם תוכלו לעזור לי כי זה קורה לי הרבה כשאני באמצע דברים חשובים ואז פתאום יש צפצוף מהUPS ואז המחשב עושה ריסטרט תודה מראש למי שיעזו…

21. אני רוצה לארגן הגנה לציוד פה, ויש פה המון ת'רדים שקשורים לנושא הזה אבל החומר מאד מפוזר - אני לא ממש מצליח להבין מה בדיוק אני צריך, רוצה, יכול וכו'. בכל ת'רד נזרקים המון מושגים והדיון בד"כ גולש לוויכוחים טכניים על דברים שאני לא ממש מבין. יש לי בסלון: 1. מסך 50 אינץ' 2. , HTPC - עם מעבד i3 ובלי כ. מסך או כרטיסים אחרים - לא צורך יותר מדי חשמל. 3. רסיבר 6 ערוצים של 80 וואט לערוץ. 4. סאב אקטיבי 200 וואט. כל המטרה שלי היא לשמור על הציוד - גם מברקים וגם מהפרעות אחרות במתח (יש עוד משהו שצריך להזהר ממנו מבחינת חשמל?). לא חושב שאני צריך UPS - אין לי בעיה שהמחשב ייכבה פתאומית מבחינת מסמכים לא שמורים וכו' - רק צריך שלא יתקלקל כלום. אני אשמח לשמוע הסברים והמלצות, גם באופן כללי וגם לדג…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. כותרת.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by topcat115,

לוח: Gigabyte GA-X79-UD3 מעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz זיכרון: Corsair 2X8GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB קירור נוזלי: Corsair Hydro H60 צורב DVD 4 דיסקים קשיחים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by davli,

המפרט: מעבד e8400 לוח ASUS P5Q זכרון 4GB DDR2 800 כ. מסךpalit 4870 512mb הארד דיסקים WD 320gb antec 300 Arctic Cooling freezer 7 pro מתכוון לעשות OC.... אם אפשר זול אבל שיחזיק את המפרט תחת הOC. והרעש לא מטריד אותי במיוחד כי המחשב בחדר משלו תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Cha0stAlker,

שלום האם המארז הזה טוב או שזה סתם בלוף כי זה רק 375 ש"ח NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU הוא מהאתר foxpc.co.il

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.