ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
רכשתי מחשב חדש עם המארז הנ"ל ואני שומע המהום נמוך כשהוא עובד. קשה להבין ממה הוא מגיע אבל אם אני לוחץ על הדפנות הרעש קטן. יש גם הבדל אם המחשב נמצא על הריצפה או על מעמד גלגלים. הניסיון הקודם שלי היה עם CompuCase 6A21 שהייתי מאד מרוצה ממנו. בניגוד ל 310 היו לו גומיות לחיבור של הדיסקים והפח היה יחסית עבה 0.7ממ. יכול להיות שהמארז החדש פשוט קל יותר ולכן הרעידות של הדיסקים והמאווררים יוצרים את הרעש?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה ללכת על הדגם הזה, נראה לי נחמד. הייתי שמח לקבל חוות דעת עליו, ועוד כמה פרטים (האתר של אדוויס ממש דל ואין בו אזכור לשום דבר), כמה יציאות חשמל לגיבוי יש לו, כמה יציאות להגנה ממתח גבוה וכו... תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב 400-750 דרישות: בניה איכותית. סרקולזציה טובה. חברה ידועה. חלון שמאלי. מקום לרדיאטור 280 (crosair 110). עיצוב מוקפד, לא של גיימינג אבל גם לא מיושן או משעמם. הגודל: יכול להיות פול טאואר אבל לא ענק. (פחות מ60 סנטי' גובה) תיכננתי בעיקרון משהו כמו Thermaltake Chaser A71 אבל כבר לא ניתן למצוא אותו בארץ יש את הFractal Design Define R4 המצויין. אבל העיצוב שלו קצת מידי סולידי פתוח להצעות [h=1][/h]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי: מעבד: Intel Core2 Duo E6600 לוח: GIGABUTE 965P-DQ6 זיכרון: 2X1GB DDR II 800 כרטיס מסך: GIGABYTE 7900GS 256MB כונן כשיח: Western Digital WD2500KS צורב DVD + כונן DVD אני צריח ספק טוב עד 500 ש"ח
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות היה לי הפסקת חשמל מתי שהמחשב שלי היה מחובר וזה שרף לו את הספק . עכשיו קניתי מחשב חדש ואני לא רוצה לחבר אותו לפני שאני ידע מה דברים כי זה חשוב לי שמונע מהמחשב שלי להיהרס בצורה כזאת לכן אני מבקש מכם להגיד לי מה מונע מהמחשב שלי נזק מהפסקות חשמל וכאלה לא יקרה אותו דבר גם למחשב החדש שלי (אני שמעתי על שתי דברים מיצב מתח ואל פסק אני רוצה לדעת אם יש עוד משהו שמונע נזק מהפסקות חשמל ודברים כאלה, ומה ההבדל בינהם בדרך הפעולה וכו', ומה יותר טוב מבניהם, וגם מה עולה יותר ? בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר על השאלה כי אני כבר רוצה לחבר את המחשב החדש שלי בלי דאגות תודה מראש לכול העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום IV 3.06. בעקבות רעש בלתי נסבל החלפתי את המאוורר של במעבד בזלמן 950. Motherboard Intel Brownsville II כרטיס מסך On Board 1 * HDD 40 GB WD 1 * HDD 80 GB WD זיכרון Kingston 750 DDR 2 * צורבי DVD מערכת הפעלה XP עדין המחשב מרעיש (אומנם פחות) אז הפריט הבא שאני רוצה להתמקד בו זה ספק הכח: מחפש את עזרתכם להחלפת ספק הכח בספק שקט. האם יש ספק כח ללא חלקים מכאנים וללא מאווררים? מה לגבי החלפת המארז? האם לא שווה להשקיע בהחלפת המארז? ברצוני להשקיע עד ל 500 ש"ח בבעיית הרעש. תודה על עזרתכם, אוריאל
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1404/1376 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 613/601 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10FK2_16 - Kingston - 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue,... כמות: - 1 - 815/799 ₪ כרטיסי מסך - AMD PCIe GV-R928XOC-3GD - Gigabyte…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מתכנן על קניית מחשב סוף סוף השבוע וחשבתי ללכת על המארז של fd define c וראיתי שמגבלת אורך כרטיס המסך הוא 31.5 ס"מ(אחרי זה יושבים המאווררים הקדמיים של המארז) והכרטיס מסך שלי הוא asus gtx 1080 ti rog strix והאורך שלו הוא 29.8 ס"מ. האם זה צמוד מידי או לא? והאם כדאי לי ללכת על מארז כזה מבחינת יכולת קירור? ואם כן איך כדאי לי לסדר את המאווררים במארז(להוסיף עוד או להישאר עם שני המאווררים שמגיכים עם המארז)? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הזמנתי כרטיס מסך 6870 הספק שיש לי הוא MODU82+ II 425W ENERMAX שאר המפרט שלי בצד אני לא מתכנן לעשות OC לשום חלק במחשב הספק יחזיק את המערכת שלי עם הכרטיס החדש ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש ורק רציתי לעדכן לכל מי שתהה לעצמו ולא ידע או לא היה בטוח,הgtx 970 g1 של gigabyte נכנס למארז בכיף גם ללא הוצאת המגירות של הכוננים הקשיחים רק אם זה משנה למישהו בכל מקרה גם אחלה של מארז
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הספק הנ"ל יחזיק מערכת של Intel Core i5-4670K Asus Z87-C 780GTX 8GB RAM 3 דיסקים קשיחים 2 כוננים אופטיים ללא OC. אם לא, מה מומלץ עד 600 ש"ח? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את מארז ה-GRone החדש של IN WIN – בואו להכיר את הצד האומנותי של שוק מארזי ה-Full Tower לכתבה: http://hwzone.co.il/hardwarereviewspsuin_win_grone_full_tower/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי קצת יותר משלוש שנים, ספק הכח ב-Arctic Cooling Silentium T2 Pro החליט להתפגר (כולל תצוגה פירוטכנית לא רעה בכלל). בגדול הייתי מרוצה מהמארז המאד יחודי הזה, אבל החיסרון המרכזי שלו היה ספק הכח הלא סטנדרטי שלהם שיושב בתחתית המארז מקדימה ופשוט אי אפשר להחליף בכל ספק כח רגיל אחר. כבר לא מוכרים אותו בארץ, ולהביא אותו מחו"ל יקח גם לא מעט זמן (שאין לי) וגם לא מעט כסף (בעיקר בזכות המשקל שמנפח את מחיר המשלוח). בלית ברירה הגעתי למסקנה שכבר עדיף לקנות מארז חדש. ברירת המחדל שלי היא Altec Sonata III: בדומה לSilentium הוא גם מארז עם מראה סולידי שאמור להבטיח עבודה שקטה יחסית וספק כח יעיל שכבר מובנה במארז, וזה בדיוק מה שאני מחפש. אני לא צריך ספקי כח צבעוניים ומודולריים, לא צריך חלונות ר…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שבוע את המארז של ANTEC 9HUNDRED הנה כמה תמונות שעשיתי לו: רציתי לדעת מה דעתכם עליו ומה אתם ממליצים להוסיף לו (מבחוץ או מבפנים) - (לדים מדבקות וכו')
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי התעניינות קצרה הלוח Gigabyte GA-B85N נראה הכי מתאים לצרכים שלי ואני מנסה למצוא מארז וספק שילכו איתו. הבעיה שכמות המארזים השוכבים + דקים שמצאתי בחנויות בארץ דל אם בכלל. הייתי מעוניין במארז דק ככול האפשר (בעובי של ספק סטנדרטי זה בסדר) שדומה יותר לממיר מאשר למארז מחשב. ראיתי כמה ב tms אבל לא משהו מלהיב מידי. אשמח להמלצות. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 ספקי SFF של Silverstone למחשב במארז ITX- https://www.amazon.com/SilverStone-Technology-Factor-BRONZE-ST30SF-V2/dp/B01LZFMSFK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1513106047&sr=8-1&keywords=st30sf+v2 https://www.amazon.com/SilverStone-Technology-Factor-BRONZE-ST45SF-V3/dp/B01LZFMKCI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1513104156&sr=8-1&keywords=st45sf השתמשתי באתר הזה לחישוב של ההספק הכולל הנדרש: OuterVision PSU Calculator part list https://outervision.com/b/HRPkOH Motherboard: Mini-ITX CPU: 1 x Intel Core i5-3570K 3400 MHz Ivy Bridge CPU Speed: 3400MHz CPU Vcore: 1.25V CPU Utilization: 90% Memory: 2 x 4GB DDR3 Module Video Card Set …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עוד מספר ימים מקבל GTX 550 TI FPB מ EVGA, הם החליפו לי את ה GT545 ועכשיו אני צריך להשיג ספק כוח מתאים מכיוון שיש לי 300W עם 18A במסילת ה12V וגם כי אין לי אפשרות לחבר אותו בכלל לספק בגלל חוסר 6PIN ו 4PIN MOLEX את הספק אני קונה בארה"ב מכיוון שזה מקום מגוריי, כך שהמחירים בדולרים. חשבתי על הספק הזה http://www.bestbuy.com/site/Cooler+Master+-+eXtreme+Power+Plus+500-Watt+ATX+CPU+Power+Supply/1510585.p?skuId=1510585&productCategoryId=abcat0507009&id=1218265778423 מצאתי אותו גם ב35$ ב AMAZON בכול אופן אם למישהו יש הצעות לספק שיעשה את העבודה כיום ואף יאפשר לי לשים כרטיס אחר בעתיד שידרוש 2 6PIN PCIE אשמח לשמוע אני מתכוון לקנות אותו בעוד 2-5 ימים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. ראשית - האם יש אתר שבו אני יכול להרכיב מפרט ושם הוא ממליץ על ספק מומלץ (היה כזה משהו אני זוכר) ? להלן המפרט: מעבד 3470 כ.מסך 7850 2 GB HD 1 TB לוח אם - H77 D3H זכרון DDR3 1333 CL 9 4*2 צורב סמסונג סטנדרטי SCYTHE KATANA 3 שימושים: -- אני לא עושה OC (מעבד+כ.מסך) -- בעיקר לגלישה / סרטים / מוזיקה / ומשחקים. -- אני רגיל שלא לכבות את המחשב שלי. אודה לעזרתכם
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר הפסקת חשמל המחשב לא נדלק וגם המנורה של הספק כח לא עובדת, מדובר בקרואייר HX520 שהחזיק כרטיס 4870x2 מעבד q6600@3.2Ghz ו4 ג'יגה זכרון 800Mhz עד היום המערכת החזיקה יופי וחשבתי לקנות קרוסאייר GS600w. דעות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט המחשב: Asrock h61 Intel G2020 ספק כוח Antec BP400 מארז Antec Six-hundred אני מעוניין לרכוש את Sapphire Radeon 7850 2GB. האם הכרטיס יתאים לספק?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את המארז TMS S1 והמאוור שמוציא אוויר מאוחרה מרעיש ומסתובב לאט בעת הפעלת המחשב(לאחר כמה דקות חוזר) איך אפשר לתקן? ואם כדאי לקנות אחד חדש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום האם המארז הזה טוב או שזה סתם בלוף כי זה רק 375 ש"ח NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU הוא מהאתר foxpc.co.il
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש ספק זול אך יעיל (כמו שכתבתי) למארז שלי ראיתי כל מני ספקים וחברות יש חברות מוכרות יותר ויש פחות התקציב אולי מצחיק אבל זה מה יש כרגע אני לא שואל כאחד שלט יודע מחירים אלה כאחד שרואה שיש ספק של 600 וואט במחיר נמוך של TrendSonic למרות שקראתי על זה שזה מה שהוא לוקח לא מה שהוא נותן אבל אולי חלומות מתגשמים אז בבקשה אם אפשר לעזור אם אין כזה דבר לא להתעצבן עלי אני לא מכיר את השוק או את הביפנוכו של הספק!!! ועוד שאלה לוח אם ga-p55-ud3r יכנס במארז הזה 6a21+hec-400ld-t
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1096 קבלו איזה מארז !!! מה זה !!! מקדימה 2 מאווררי 140 וכתוב שיש עוד 4 מאווררי 120 - רק איפה דחפו אותם !?!!? למשהו יש מידע אליו, כי במחיר הזה אני לוקח אותו בטוח (במקום ה LEXA) אם הוא באמת טוב.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק כוח חדש מהחנות KSP במחיר של 400-500 שקל בלי חריגה זה לפרוייקט מסויים אבל אני לא מצליח לבחור ביניהם
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-