ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
-
המארז של TT משך את עיני, בשל מבנהו הייחודי, וכן הפשטות העיצובית שבו, שתאפשר לי לתמרן הרבה בפרוייקט המודינג שיעבור, במידה ואני ארכוש אותו האם מישהו התנסה עם המארז? עבד איתו? הבנתי שהוא מגיע בכמה דגמים (עם חלונות , ללא חלונות, דלתות בצבע שחור \ כסוף) ההתלבטות שלי היא בין 3 מארזים, כאשר ה2 הנוספים הם 1.CM STRAKER 2. LIAN LI V2000 (הגדול יותר מהV1000 ) מה לדעתכם יהיה יותר קל להשיג בארץ באופן מיידי, ומה נחשב למוצלח יותר בסופו של דבר? אני מחפש מארז ענק, עם מרחב גדול, כדי שאוכל לתמרן ולדחוף המון רכיבים אשמח לקבל ביקורות על הTT..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בדיוק בדרך לשדרוג מחשב וחשבתי להעביר את הספק מהמחשב הישן. המערכת היא כזו: I5 - 4590 + Retail Cooler Kingston ValueRam 8GB DDR3 1600Mhz KVR16N11/8 Asus H81M-PLUS LGA1150 כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III SSD 128GB אופציונלי SAPPHIRE DUAL-X R9 280X 3GB GDDR5 OC Seasonic SII12 520W אני משדרג את הכרטיס מסך מ- 650TI boost ל 280x ורציתי לדעת אם הספק יחזיק. אני לא עושה OC בשום צורה. תודה על המענה וסופ"ש נעים.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אשמח לייעוץ לגבי בחירת מארז חשוב שקט,שיתאים לכרטיסי מסך ארוכים למשחקים,בקר מאווררים וכניסת הרד דיסק חיצוני מומלצת המתמודדים הם nzxt h2 nzxt phantom coolermaster sniper coolermaster cm690 advanced גם שאלה האם ללכת על full tower או לא?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המפרט שאני בונה הוא: מעבד I3 530 לוח אם gigabyte ga-h57m-usb3 זיכרונות g.skill 1333mhz cl7 2x2gb דיסק samsung hd103sj צןרב lg gh22np20 בלי OC רציתי המלצה למארז בלי קשקושים וספק כח שלא יהיו גנריים אך יספיקו למפרט וכן לכרטיס מסך עתידי מבוסס ATI סדרה 5xxx בסיסי(מהנמוך ביותר) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הממ.... שלום לכולם אני קונה מחשב חדש, והחלטתי להשאיר לעצמי את בחירת המארז, לעמות שאר המפרט אותו בונים האנשים החביבים בפורום מפרטים. למרות שהתקציב לא מוגבל, אשמח לשלושה תקציבים שונים כדי שאוכל לשחק עם זה. לגבי המארז: שיהיה שקט, עד כמה שיותר שקט. מיוחד כמו הP180, מצידי, העיקר שיהיה שקט. כמובן, שיקרר, אני לא רוצה מארז לוהט, או מחשב שנופל כל כמה דקות בגלל שהוא חם. פרונט USB (לא מאחורי דלת גדולה, מקסימום מכסה), תמיד עדיפים שניים על האחד. דבר אחרון - שיהיה מרווח מבפנים, כשאני משנה דברים מאוד קשה לתמרן... ושיהיה, דבר אחרון חביב ודי - כמה שיותר נוח לתפעול ומלא ב"פטנטים" חסרי ברגים, לנוחות התקנה. הספק לא חשוב לי, רק שיהיה טוב.. אני כנראה אקנה 8800GTX, Q6600. אם יש עוד משהו ש…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקווה שאני לא טוחן כאן מים... הספק דרוש למערכת הבאה: intel c2q q9550 asus p5q gainward gtx260 216sp samsung 1tb hdd עם אפשרות להוספת כונן קשיח נוסף בעתיד. הבנתי מקריאה בפורום שהאנרמקס שקט מאוד. האם הוא שקט משמעותית מהקורסאיר? האם הוא שווה את ההבדל במחיר לעומת הקורסאיר? (100 שקל בפנדה) לצורך העניין המארז הוא אנטק P182B. ובאופן כללי, האם למערכת הנ"ל אוכל להסתפק בספק כוח חלש יותר? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Athlon™64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore ASUS M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E DDR II 667 1GB Corsair GIGABYTE 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 המארז הוא: Thermaltake Suprano VB1000SWS אני יודע שהוא לא מומלץ אבל בכל זאת אני קונה את המחשב מKSP כמובן במחיר המינימלי שיש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לקבל חוות דעת על המארז שכתוב למעלה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי בפרופיל, אני רוצה להחליף את הטרנספורמר...התקציב הוא 500 גג גג גג על מה תמליצו לי?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרכבתי אותו במחשב כבר בהתחלה היה ריח ועבר כמעט יום שלם ועדיין יש ריח נחזור לישן ? עריכה: חזרתי לישן
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני נעול על המארז הזה כבר די הרבה זמן- מה דעתכם עליו? אני אוהב את העיצוב שלו ואת כניסות הUSB וכו' בלמעלה שלו. עכשיו מה מעבר לזה- איך הוא נבוי מבחינה פנימית? האם הוא מארז סביר למערכת כבדה יחסית? ראיתי איפהשהו באינטרנט מעין "מחשבון" לחישוב כמה מתח אני צריך במחשב- יש למישהו לינק? אני מתכוון לקנות מערכת E6300 X1900GT PQI 1GB 667 1 HD 1 DVDRW איזה ספק אני צריך? האם 400 מספיק? או שכדאי לא לקחת סיכון וללכת על איזור ה480? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד Q9300 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3R 2X1G DDR3 OCZ WD 320X2 WD 500X2 gigabyte 9800gx2 THERMALTAKE TOUGHPOWER QFAN 650W W0163 חשוב שיהיה קירור מטורף כי הכרטיס מתחמם וחלון צד . המון תודות לעוזרים!!!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 לוח אם : Gigabyte GA-B75-D3V מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE כרטיס מסך: Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail מאורר: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan מאוורר ZALMAN CNPS5X SI EDITION וכונן DVD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך Geforce GTX 970 של Gigabyte, והוא לא נכנס במארז הנוכחי שלי,לכן אני מעוניין להחליף מארז.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ואני רוצה לדעת האם אצטרך לשדרג את הספק או שאפשרי להשתמש בקיים מה שיש לי כרגע- Intel Core i5 2400@ 3.1Ghz Motherboard: H61M-S2PV Rev.2.2 Gigabyte 8GB Ram DDR3 Nvidia Geforce GT440 --- ספק הכוח שלי הוא של חברת Solid עם 600W אני מעוניין לשדרג ל Nvidia Geforce GTX760 2GB ddr5 אשמח לדעת אם יש משהו שאצטרך מעבר לקנית כרטיס המסך (: - והאם אחרי השדרוג המחשב יוכל להריץ משחקים שיוצאים ב2014-2015 *כנראה שהספק זה- http://www.solidgearusa.com/en/product_4/41/ כאילו 90% זה אפשרי לחבר אליו את הכרטיס מסך GTX760 (הוא דורש 2 חיבורי 6-pin ) ויש לו רק אחד.. יש מתאם ? זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי NAS שישמש להזרמת תכנים ברשת, אבל המחירים שלהם גבוהים והיקרים שבינהם יכולים להכיל עד 6 דיסקים קשיחים. היום אני משתמש להזרמת תכנים במחשב הביתי שמכיל 9 דיסקים קשיחים (CM 690 שמכיל כלוב של 4 דיסקים) . אני רוצה להרכיב מחשב ייעודי למטרת זו (בדומה ל NAS), עם מארז שוכב (שיהיה אסטטי בסלון), שיכול להכיל כמה שיותר דיסקים קשיחים. האם קיים מארז כזה? מה הפתרון המומלץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך ספק איכותי שיחזיק את המפרט שלי: Q6600 QUADRO FX580 דיסק הפעלה-160 גיגה דיסק נוסף-500 גיגה רייד-1 טרה GIGABYTE GA-P35-DS3P 2 גיגה זכרון CORSAIR אני עוסק בעריכת וידאו והתקציב הוא בסביבות ה-600 ש"ח הבנתי שאני צריך לפחות 600W תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 ספקי SFF של Silverstone למחשב במארז ITX- https://www.amazon.com/SilverStone-Technology-Factor-BRONZE-ST30SF-V2/dp/B01LZFMSFK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1513106047&sr=8-1&keywords=st30sf+v2 https://www.amazon.com/SilverStone-Technology-Factor-BRONZE-ST45SF-V3/dp/B01LZFMKCI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1513104156&sr=8-1&keywords=st45sf השתמשתי באתר הזה לחישוב של ההספק הכולל הנדרש: OuterVision PSU Calculator part list https://outervision.com/b/HRPkOH Motherboard: Mini-ITX CPU: 1 x Intel Core i5-3570K 3400 MHz Ivy Bridge CPU Speed: 3400MHz CPU Vcore: 1.25V CPU Utilization: 90% Memory: 2 x 4GB DDR3 Module Video Card Set …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! חיפשתי איזה סקיצה שאיתה אני מבקש עזרה למציאת מארז אבל לא מצאתי. אני מחפש להזמין מארז מחו"ל רציתי לדעת מאיפה ניתן להזמין בחו"ל??, חשוב לי שהיה קריר מאוד עם אופציות למאווררים כמה שאפשר,שהיה מחומרים טובים כמובן מארז גדול. לא משנה לי חברה או דגם או עיצוב אתם תציעו אני כבר יבחר,אני מתעסק ב OC. תקציב אין תציעו משהו טוב אם אני יראה לנכון אז אין בעיה עם הכסף.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה בעוד כיומיים מחשב חדש ועדיין לא בחרתי מארז, איזה בין שתי אלה מומלץ יותר: Tagan El-Diablo Or Enermax Uber Chakra כמובן שדעות על מארזים אחרים יתקבלו בברכה! כפי שהבנתם אני הולך לעשות OC רציני למעבד Q6700, לכן חשוב שהמארז יאוורר טוב, יהייה אסטתי ומסודר מבחינת החוטים. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מביאים לי ספק מחו"ל : enemarx eg425p-ve sfma 2.0 atx12v 420w 1.האם הוא טוב? 2. האם הוא יחזיק מערכת עם E6400, כ.מסך 7600GT, ג"ב 2 זכרון, 250 ג"ב הארד דיסק, + OC בינוני? 3. כמה הוא עולה [פחות או יותר] בארץ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול מה ההבדל בין האל פסק שנטען (יחסית גדולים) לאלה שמתחברים לשקע ונראים כמו שקע בעצמם ויחסית מאוד זולים וקטנים (30-50 שח בערך). אני מעוניין לאבזר את הבית לפני הקיץ. שנה שעברה היו כמה נפילות והיום הבית מאובזר במוצרים חשמליים חדשים (מחשב נייח, מזגן, תנור, טלויזיה, מחשבים ניידים) האם אחד קטן יספיק למחשב נייח שמחוברים אליו כמה מכשירים? לטלויזיית סאמסונג 65''?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים ברשותי הספק הנ"ל חדש בקופסא שרכשתי מזמן לשדרוג המחשב, אבל, מה לשות, לא יצא, והוא נשאר בקופסה. בימים האלה אני מרכיב מחשב חדש מבוסס i5, לוח H97 של ג'יגהבייט, 2x8 זיכרון, וכנראה ישודך להם איזה כרטיס מסך חביב. אז, האם הספק הנ"ל מתאים למערכת עכשוית כפי שהצגתי? יש לו את כל החיבורים המתאימים? משהו בתאימויות השתנה בשנים האחרונות? בזמנו הוא נחשב ספק טוב ואיכותי. אני מעוניין לבנות מערכת טובה, איכותי ושקטה, עם תאימות מקסימלית. אין לי בעייה לקנות ספק חדש ואיכותי אם צריך, אבל אם לא, אז חבל לא? תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-