עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. יש לי אל פסק לא צעיר, והוא עבד מצוין, עד שלאחרונה המחשב שלי אחת לכמה ימים מתכבה בפתאומיות. ספק הכח שלי חדש. היום הוא התכבה לפתע, ולא התעורר על אף נסיונות ההחייאה - בלחיצה על כפתור ההדלקה של המחשב. אין חשמל. חשבתי שמדובר בבעיה בספק, אך בכל אופן ניסיתי לכבות את האל-פסק ולהדליקו מחדש, וראה זה פלא, המחשב חזר לחיים והסכים להידלק. מישהו מכיר כזאת בעיה? האם זה מחייב להחליף את כל האל-פסק, או חלקים מתוכו? אשמח לשמוע ולהתעדכן. שם האל-פסק [אם זה אומר משהו...] TOROID INSIDE

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, קניתי אל פסק של "איתן הנדסה" מדגם VPU625. הוא עושה רושם תקין: נורה דולקת, מצפצף בעת נפילת מתח, ובתוכנת החיווי (אמילי) ניתן לראות שהסוללה טעונה במלואה (וכל שאר הדברים תקינים). בכל זאת, כאשר המתח נופל, המחשב מתכבה מיד, על אף הצפצופים של המכשיר (הכל מחובר כמו שצריך). ייתכן שהמכשיר לא מתאים למערכת שלי? המערכת שלי היא: Enermax Liberty 400W Intel E6600 Geforce 8600GT Gigabyte P35-S3 Dell 2007fp 20" LCD ואם יש לכם המלצות לתוכנה לאל-פסק שנראית יותר חדשה מאמילי, אני אשמח. תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by mike-mt,

אל-פסק. מה זה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  4. שלום, נקודת ההתחלה שלי היא 300 ש"ח(עלות של ANTEC 300), אנא ספרו לי אילו מארזים יתנו לי טמפ' זהה (או נמוכה) ורעש נמוך יותר, בצורה שהיא משמעותית וניתן להרגיש אותה. את נקודת הרפרנס נתתי כדי לא לקפוץ ישר למארזים ב1000 ש"ח אלא להתחיל מנקודת המחיר הנמוכה ביותר שבה כבר אפשר להרגיש הבדל רציני. כמובן שאם הנקודה הזו היא אכן 1000 ש"ח, אז אין ברירה, תתחילו משם... מארז מידי ומעלה. מחיר מקסימלי:...1200 ש"ח? תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. אלו אלו מבין המארזים הבאים הכי כדאי?:<אני יודע שיש הצעות יותר טובות,אבל אלו האופציות שיש לי מ-SKYPC > <התקציב:כמה שפחות,בהנחה שהמארז והספק יחזיקו את המפרט שנים רבות..> 1- http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1942 2- http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1941 3- http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2520 4- http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2523 המארז מיועד למעבד אטלון 3500 <ליבה אחת> ולוח אם מבנה.לשימוש משרדי בלבד. האם הספק 300 של פוקסון יותר טוב מהספק 300 של HEC ? בתודה מראש שי

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by galweb,

לא ברור מדוע יש כאן מחירים מופקעים על הספקים של Corsair, בחו"ל יש עליהם אין סוף מבצעים והחזרים - בארץ - נאדא. 114$ ל-Corsair TX750W, אז למה כאן 1000 ש"ח פלוס ??? טוב, או שמישהו יצביע על מקור טוב לרכישה בארץ, או אם יש אלטרנטיבה זולה יותר בעלת ניצולת, איוורור ורמת שקט דומה.... בכל מקרה תודה

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  7. שלום לכם, עומד אני לרכוש מחשב מlogicpc, ואין להם במלאי את הP150 (לטענתם אין כרגע לרוב החנויות בארץ) אם מישהו יודע אם המארז נמצא במלאי בחנות כלשהיא באיזור המרכז, בבקשה אם אפשר כאן לכתוב או להביא לי קישור לחנות בפרטי. אם לא, רציתי לדעת האם המארז שהוצע לי: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9713 הוא אלטרנטיבה טובה לP150. במה הוא פחות טוב ממנו? ואם לא אקח אותו, אלא אבחר באלטרנטיבה שונה, איזה מארז + ספק כדאי לי ללכת?

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. למקום שממנו אני קונה את המחשב אינ את הספץ במלאי, השאלה איזה ספק אני יכול לקנות במקומ. E6300 1900xt אוברקךוק מתון

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום יש לי אלפסק Ippon Backpower Pro 850VA Arista לאחרונה היו כמה פעמים בהן הוא התחיל להשמיע צפצופים קבועים מהירים שנפסקו לאחר זמן קצר (בדרך כלל דקה או שתיים) ולפעמים נמשכו יותר (במקרים האלה סגרתי את המחשב). קורה ללא קשר לכמות העומס על המחשב. לפי החוברת זה אומר שיש עומס יתר עליו. לפי תוכנת הבקרה בזמן הצפצופים היה עומס של פחות מ50% ושבכלל יש הפסקת חשמל (בפועל לא הייתה). מישהו נתקל במקרה כזה ויודע מה ניתן לעשות? (נגמרה האחריות). לצורכי בדיקה, כיביתי את החשמל, והצפצופים של האלפסק היו שונים (צפצופים איטיים) ובמקרה הזה גם שמעתי את הרעש שנוצר מהשימוש בסוללה (מן זמזום) שלא היה בזמן הצפצופים המהירים. יש לי אלפסק נוסף שדורש החלפת סוללה. הסוללה היא 12v 7ah. ראיתי שיש של כמה חברות …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ronoz,

שלום רב, מבקש המלצה לאלפסק שיסחוב מחשב ושני מסכים בתקציב של פלוס מינוס 500 ש"ח. תודה.

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by Orenk9,

שלום, אשמח לעזרה איזה אלפסק אני צריך לרכוש בשביל להגן על מקרר ביתי. המקרר הוא גדול יחסית וקצת יקר, וגם מאחסן תרופות חשובות, ולכן חשיבות גדולה להגן עליו ככל הניתן מנפילות מתח, נחשולי מתח, וכל מיני "פינוקים" חשמליים כאלה ואחרים. האלפסק צריך להחזיק את המקרר במקרה של הפסקת חשמל כחמש דקות, היות ויש בבית גנרטור חירום אוטומטי שנכנס לפעולה תוך דקה-שתיים. כל הפוסטים באינטרנט מדברים רק על אלפסק למחשבים, ואני לא יודע איך מחשבים איזה אל פסק צריך למכשירי חשמל קצת יותר גדולים. המידע היחיד שאני יודע על המקרר הוא צריכת אנרגיה של 672 קוט"ש. האם המידע הזה מספיק? אנא עזרתכם.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 6.5k צפיות
  12. Started by yoramw,

קניתי את המיני שרת עם מערך 4* 3TB לאחרונה השרת אמור לעבוד 24*7 ואני רוצה לחברו ל UPS הבעיה היא בחיבור הUPS לשרת לצורך הורדה מסודרת מכיוון שלהבנתי, רוב הUPS בארץ לא מספקים תמיכה מובנת בlinux דרך USB ולשרת אין כניסה סיריאלית. כרגע ניראה לי שאצטרך לאלתר או לקנות UPS של APC במחיר גבוה פי שלושה... האם מישהוא נתקל בבעיה ומצא פיתרון? או לחילופין, מישהוא יכול להמליץ על אלפסק שניתמך לינוקס USB במחיר סביר?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  13. האזטק הוא 420 וה690 הוא 440 עכשיו אני מטלבט איזה מהם לקחת(מבחינת יופי האזטק לוקח) עזרה?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  14. ^ פשוט הגעתי למסקנה שהוא יקר בארץ ואני רוצה אותו מאד מאד. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. הספק שלי הוא ג'נרי ... עם מפרט נחמד שיש בצד. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אם אני אוסף מאווררים יש מצב שהספק יקרוס?(כרגע חוץ מהסטוק אין שום מאוורר במארז)?? או שיש איזה מסילה מיוחדת למאווררים, וזה לא יפגע בV ים שהספק מעביר למעבד ושאר הציוד??

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  16. אני רק צריך כבל או מתאם לכבל וזהו ??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן. יש לי מארז CM690 הדגם מלפני 3 שנים. אם אני עכשיו קונה לוח אם עם חיובורי USB 3, אני צריך גם מארז שתומך בחיבורים של הפאנל הקדמי/עליון ב-USB 3? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. או שאני יכול לשים את הלוח אם בחוץ ולשים עליו איזה שני מאווררים שיעיפו ממנו לחות ואבק? חשבתי על משהו חביב שאפשר לעשות מזה..מודינג פתוח כזה אולי משהו יחודי...

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש (מסך LCD 17" + מארז עם ספק כח EZCOOL450W + אינטל E6300 + לוח GA945P3S + כרטיס 7300GT + דיסק 160GB + זכרון 1GB....) אם אני רוצה להגן על המערכת שלי מברקים ושינויי מתח בחשמל ונזקים אפשריים, אני חייב UPS או שאפשר להסתפק במייצב מתח? למשל של SWEEX 2020. אם אני חייב UPS אז על מה אתם ממליצים? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  20. שלום, השאלה בכותרת, תודה.

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  21. מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 639 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 מארז- טרנספורמר. 2 כוננים קשיחים של 250GB, 4 מאווררים על המארז. צורב והכרטיס שהבנתי שצורך 200 וולט X2900PRO 512MB האם הספק : ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 יחזיק את המערכת? שכמובן המערכת תעבור אוברקלוק?

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by navk2,

נגיד יש לי ספק שאני לא ממש בטוח שהוא ג'נרי (TZAG-ELITA 500W), ואני רוצה לנסות להפעיל את המערכת איתו, והוא לא מספיק. מה יקרה ? משהו יכול לההרס ? הספק יכול לההרס ?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  23. ואיך אני יכול לבדוק את זה ? תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  24. יש במארז 2 אורות כחולים מקדימה, אחד מהם אמור להבהב כל הזמן?

דיונים חדשים בפורומים