עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by XpHunTeR,

אפשר לדעת מה בדיוק עובר על כל מסילה? ה 3.3V, 5V וכל השאר..(אני זוכר שהדבר העיקרי שעובר ב 12V זה הכרטיס מסך כמובן, אבל מה עוד?) נעבור ל EZCOOL 400W (ראיתי הרבה שאלות על הספק הזה..) מצאתי כאן פירוט של הספק: http://www.lightcomputers.com/product.asp?code=CA3500 20A ב 3.3V ו 30A ב +5V ב MAXIMUM LOAD, ואי אפשר לדעת מה המקסימלי המירבי כי לא כתבו. כמו כן, הם כתבו שהם העבירו חלק מההספק של ה 12V בשביל PIV - מה זה PIV? וכתוצאה מכך כתוב שיש ב 12V רק 15A - שזה יוצא 180W האם זה נכון? כתוצאה מכך, אם נקח מפרט בסיסי של: E7200 P35 9800GT 2GB of RAM 800mhz צורב, הארדיסק, מארז 2 מאווררים האם ספק זה אמור להחזיק מערכת כזו? כמו כן, כתוב שהמערכת הזו: http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardwar…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Jekin,

מחפש מארז אם זרימת אוויר טובה וחיבורים חיצוניים נוחים עדיף גם אם יש שליטה על המאוררים . מומלץ פול טאוור . מעבד AMD לוח גיגהבייט. תקציב 500 ש"ח +-. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. האם הספק HX1000 corsair מתאים למארז CM 690 II Advanced (הכוונה מבחינת גודל) דבר נוסף הספק יכול להחזיק מערך SLI של 580GTX עם מעבד I7 950 והאם המארז שבחרתי מומלץ לתקציב של 450~500 שקל? ואיך הוא יחסית שקט? ועוד שאלה קטנה 580GTX נכנס באורך שלו נכון? תודה רבה לעוזרים המשך יום טוב

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Tomer70,

צריך המלצה לספק שקט. התקציב הוא עד 400 שקל. מפרט שאליו מיועד הספק - מעבד E7300, לוח GA-EP43-DS3, זיכרון 4GB (2x2GB) 800MHz כ.מ Geforce 8600GT תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Hoobastank,

אנחנו בתקופה שבדיוק USB-C מתחיל לקבל תאוצה, אני מתכוון לקנות מחשב חדש, רציתי לשאול אם יש חיה כזאת מארז כזה ולוחות אם שמותאמים לזה? גם מארזים עם חיבור 3.1 מקדימה לא מצאתי, למה היצרניות ממשיכות עם 3.0? כבר שלוש שנים התקן הזה קיים, לא? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם , המחשב של אחותי לא מגיב ללחיצה על כפתור הדלקה , עד אז במשך כחודש היא היתה מנתקת מהחשמל לכ 10 שניות ואז מחזירה חשמל והוא היה מגיב ומתחיל לפעול. לאור הסיפטומים האלה אני מניח שמדובר בספק כוח שהלך לעולמו (למרות שזה ספק טוב - globalwin saf eleel 450W שנקנה בזמנו מ TMS , אני מעריך שלפני כ 4 שנים ) בכל מקרה , כיום המחשב אצלה ולא מתאמץ יותר מדיי , בעיקר אינטרנט , win7 וכו' . מה שכן , הוא מריץ כ.מסך HD4850 של powerColor . אני רוצה להזמין את הספק הזול ביותר שיעשה את העבודה , ככל הנראה בקרוב אמכור את המחשב ואקנה חדש. תודה רבה על העזרה חברים עריכה : שכחתי לכתוב שכל חנות אונליין עם משלוח יכולה לעזור חוץ מ KSP שוב תודה .

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי חברים.. מעניין אותי כמה המערכת שלי באמת צורכת ואני מחפש מד צריכה יעיל ואמין. מישהו יודע על אחד לא יקר שיעשה את העבודה? ראיתי את זה ב-EBAY : http://www.ebay.com/itm/energy-meter-power-meter-power-consumption-monitor-saving-your-power-bill-/320950183470?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item4aba1f262e מצאתי אותו באתר ישראלי: http://www.gmall.co.il/store/Product.aspx?store=887&pr=70581 מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by VanStyle,

טוב ככל הנראה מה שיש לי כרגע קצת נדפק מה שיש לי כרגע זה G&T model atx-550wce-p4 החומרה של המחשב: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN 4GB ראמ כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4830 (512 MB מחשב סביר מינוס, לדעתי לא אמור לעלות הרבה הספק צריך משהו אמין מתאים ובמינימום מחיר תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שאלה בבקשה: כל המארזים האלה עם הדלת מקדימה שסוגרת את הפאנל של הכוננים - כאשר היא סגורה זה לא מפריע לשאיבת האויר ע"י המאוורר הקדמי כך שצריך להשאיר אותה פתוחה בכל מקרה - ואז למה צריך אותה בכלל... (הכוונה לדלת כמו שיש באנטק P182 וב TT EUREKA למשל ?????

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, בתקופה אחרונה אני רואה לפעמים אספקה לא תקינה של חשמל בדירתי - הפסקות חשמל רגעיות או עוצמת האורות בדירה משתנה רגעית החלטתי שאני רוצה להגן על המחשב ולכן אני רוצה לרכוש אל פסק (UPS) המחשב כולל: לוח אם Intel DP67BG מעבד Intel i7 2600K כרטיס מסך sapphire 6950 2GB GDDR5 4 כרטיסי זיכרון DDR3 3 דיסקים קשיחים 1 SSD ספק כח seasonic M12II 620W כרגע כל המרכיבים בתדרי סטוק, כלומר, ללא OC. בעתיד אני מתכנן לעשות OC למעבד וכרטיס מסך, זאת גם הסיבה שלקחתי ספק עם הספק גבוה מהנדרש. מאוד אשמח לשמוע המלצות לאל-פסק תודה !

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, ברשותי מחשב נייח עם לוח אם Micro Atx ועם כרטיס מסך GTX 960, אני רוצה להעביר אותו לסלון כדי שיתחבר לטלויזיה אבל לא בא לי לשים מארז גדול ומגושם בסלון, אני מחשב מארז מספיק קטן כדי שיוכל לשבת בסלון בלי לכער אותו ושיהיה מספיק גדול בשביל להכיל כרטיס מסך מתקדם, אשמח לקבל המלצות, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Dor Cohen,

לא מזמן קניתי מחשב חדש, הספק הוא ne550m של antec צלמתי סירטון כדי שתבינו על מה מדובר: https://vimeo.com/174831796 *צריך להגביר קצת את הווליום כדי לשמוע.. מצטער על האיכות אני חייב לציין שהמיקרופון של הפלאפון היה ממש צמוד לפתח איוורור של הספק. כשאני מול המסך הרעש לא חזק במיוחד. הרעש נשאר זהה גם במשחקים וגם שאני סתם גולש. זה רעש נורמלי של ספק כוח?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by hosham,

המפרט יכלול Q6600 ו 8500GT לא מתוכנן OC. המארז יהיה COMPUCASE 6A19. חשבתי על ספק של FSP או NOISETAKER 370W.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. הביאו אותם לחנות KSP עכשיו רציתי לשאול האם אם טובים מספיק גם ל-OC

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by RONG23,

שלום אשמח לייעוץ לגבי בחירת מארז חשוב שקט,שיתאים לכרטיסי מסך ארוכים למשחקים,בקר מאווררים וכניסת הרד דיסק חיצוני מומלצת המתמודדים הם nzxt h2 nzxt phantom coolermaster sniper coolermaster cm690 advanced גם שאלה האם ללכת על full tower או לא?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by avivgenius,

האם המארז הבא ‏XClio‎ - ‏Coolbox Advanced ATX Mid Tower Black (No PSU) יספק אותי מבחינת שקט וקירור? האם הוא מתאים מבחינת הגודל לכרטיס HD5770 ולקרור מעבד freezer pro rev.2 של arctic cooling? האם בכלל יש צורך בקירור במארז זה (האם הקירור הבסיסי שלו טוב)?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by טל משעלי,

שלום מתלבט בין שני ספקים אחד ספק כח אקטיבי ומודולארי seasonic 850w 80+ bronze m12ii-850 והשני ספק כח מודולרי CORSAIR CX750M 750W המפרט שלי הוא Core i5 4690k oc4.4ghz Z97x gaming 7 Gtx 770oc 4gb rev2 16gb ram

18. שלום יש לי אלפסק Ippon Backpower Pro 850VA Arista לאחרונה היו כמה פעמים בהן הוא התחיל להשמיע צפצופים קבועים מהירים שנפסקו לאחר זמן קצר (בדרך כלל דקה או שתיים) ולפעמים נמשכו יותר (במקרים האלה סגרתי את המחשב). קורה ללא קשר לכמות העומס על המחשב. לפי החוברת זה אומר שיש עומס יתר עליו. לפי תוכנת הבקרה בזמן הצפצופים היה עומס של פחות מ50% ושבכלל יש הפסקת חשמל (בפועל לא הייתה). מישהו נתקל במקרה כזה ויודע מה ניתן לעשות? (נגמרה האחריות). לצורכי בדיקה, כיביתי את החשמל, והצפצופים של האלפסק היו שונים (צפצופים איטיים) ובמקרה הזה גם שמעתי את הרעש שנוצר מהשימוש בסוללה (מן זמזום) שלא היה בזמן הצפצופים המהירים. יש לי אלפסק נוסף שדורש החלפת סוללה. הסוללה היא 12v 7ah. ראיתי שיש של כמה חברות …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by kibub,

http://www.canadacomputers.com/index.php?do=ShowProduct&cmd=pd&pid=010690&cid=CS.220 חשבתי לקנות את המארז הזה השיקולים שלי הם: שיהיה לו מאוררים 120MM שקטים שיהיה לו חלון צד שקוף אם גישה קלה ושיהיה מאלומינים, אני גם מתכנן OC אם קירור TONIQ TOWER 120 אז צריך שיהיה מקום בפנים אז מה דעתכם עומד בציפיות שלי? והאם זה מארז מומלץ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by KiDi,

אהלן, אני מחפש מארז וספק שיתאימו למפרט הבא: Core i7 Haswll 4770 Intel SSD 530 240GB Gigabyte Q87M-D2H 8GB RAM WD Green 1TB חשוב שהמארז לא יהיה מצועצע, לא מחפש לדים וכל מיני שטיקים אחרים. לא צריך הרבה BAYS של 5 אינץ' (אחד-שניים מספיקים). אם יש באנל של ספק\מארז זה מעולה, אם לא אז בנפרד. אני יודע שכל ספק כיום אמור להריץ את המערכת הזאת, פשוט לא מבין באיזה ספקים עדיפים על אחרים. לא רוצה לקנות משהו גנרי או באיכות גרועה. חשבתי על http://ksp.co.il/?uin=20369 מה אתם אומרים עליו? אם אין באנדל טוב, איזה ספק לקחת איתו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by haim855,

קניתי תספרי אוויר הזה לניקוי אבק..נקיתי את כל חלקי המחשב כולל הספק ...לאחר מכן חברתי לחשמל ...איך שמחבר כבל לספק ולחשמל מקצר..ללא הדלקה המחשב.. זהו נהרס ?0: נ.ב כמובן שהספרי מיועד לזה.רשום גם!

22. Started by Tomersoni,

עד עכשיו הייתי סגור על הfsp 350gln שהיה חזק יותר מה400trt של hec אבל המערכת השתדרגה במקצת ולכן אני שוב תוהה איזה ספק אני צריך. המערכת המשודרגת היא: amd 4600 8800gts 320 2 ג'יגה זכרון של g.skill. WD 250GB (ks( asus m2n-e מארז 6a21 hec. השאלה היא האם 350gln יחזיק את המערכת בקלות.. במידה ולא, מה הספק הבא בתור שיחזיקה בקלות.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by EgoManiac,

AMD Phenom X3 8450 Gigabyte MA78GM-US2H OCZ 2GB Vista Upgrade Edition XTC 800Mhz Gigabyte 9500GT 512MB GDDR3 250GB SATA2 יחזיק? אני יודע גם שהספק הזה מומלץ להיתרחק ולא ספק טוב אבל התקציב מאוד הגביל אותי אבל אני מכנן לשדרג גם ככה בעוד כמה חודשים אבל לבנתיים יחזיק?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by oshoman,

אני צריך ספק איכותי שיחזיק את המפרט שלי: Q6600 QUADRO FX580 דיסק הפעלה-160 גיגה דיסק נוסף-500 גיגה רייד-1 טרה GIGABYTE GA-P35-DS3P 2 גיגה זכרון CORSAIR אני עוסק בעריכת וידאו והתקציב הוא בסביבות ה-600 ש"ח הבנתי שאני צריך לפחות 600W תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. בניתי כבר מפרט לגיימינג אבל קצת שובר תראש בנוגע למארז :s07:...עכשיו אני לא רוצה לחרוג הרבה וצריך להקציב גג 320 ש"ח. אני לא מבין גדול בזה תכוונו אותי איך זה Thermaltake VC2000BNSD MAMBO Black Case תמונה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8490

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים