עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by davli,

המפרט: מעבד e8400 לוח ASUS P5Q זכרון 4GB DDR2 800 כ. מסךpalit 4870 512mb הארד דיסקים WD 320gb antec 300 Arctic Cooling freezer 7 pro מתכוון לעשות OC.... אם אפשר זול אבל שיחזיק את המפרט תחת הOC. והרעש לא מטריד אותי במיוחד כי המחשב בחדר משלו תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by wariror42,

היי חברים. אני מתכנן לשפר את המחשב ואני רוצה להחליף כמה חלקים: מה דעתכם על הספק הזה? זה בשביל כרטיס מסך 1080 TI יש לי מחשב חזק I7 6700 32 RAM DDR 4 לוח ASUS z170

3. Started by Cons,

איזה מארז כדאי לי לקנות ? ATX וגם mATX יתאים יש איזה דיל טוב ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. מה אתם אומרים על מארזים שבאים עם מערכת קירור מים? ועל איזה מארז כזה אתם יכולים להמליץ לי? איך זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16200&catid=666

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש לאחי מחשב עם לוח אם הנ"ל וספק כח הנ"ל (ג'נרי, קנה אותו ב100 שח באיזו חנות סטאר בדיזינגוף סנטר קיצר יש לו איזו תקלה ברגע שמחבר הארד דיסק נייד לחיבור של היו אס בי המחשב פשוט קורס, נכבה זה קרה גם פעם אחת עם דיסק און קי שחברה שלו חיברה אבל שהוא חיבר לא קרה (לא אותו דיסק און קי) וכל עוד מחובר הנייד אי אפשר להדליק את המחשב וגם צריך לכבות את הספק כח מאחורה בשביל שיהיה א פשר להדליק שוב על הדרך הנפילת מתח הזו גם גבתה עוד קורבנות דפק לו את הווינדואז קצת וגם משום מה הווליום של הסאונד נמצא על אפור וגם במנהל ההתקנים האודיו על אפור... יכול להיות שהקריסה היאבגלל הספק הג'נרי? התקן אחר (קורא כרטיסים) עובד וגם דיסק און קי עובד אז בעיה ביציאה של הUSB זה לא מפרט המערכת Asus P5vd2-mx int…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי שאלתי כבר, אבל עדיין מאוד קשה לי להחליט במה לבחור - 3d aurora 570 או nzxt zero או אולי משהו אחר? נראה לי שאני אלך על אחד מהשניים אבל אני לא יודע על איזה, ה zero נראה לי יותר טוב (יותר מאוורר ונותן יותר תמורה למחיר) אבל אני לא בטוח ה 570 יותר יפה לטעמי. על מה כדאי ללכת? מה יותר איכותי? את המארזים של antec לא אהבתי עוד שאלה קטנה: בחלק מהתמונות של ה zero רואים שיש לו צג שמראה טמפ', המארז מגיע עם הצג או שזה אופציונלי? מצטער שאני שואל שוב, אבל אני רוצה כבר לקנות

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. זה למחשב ישן יחסית: ATHLON X2 3800 HD4670 3G DDR2 2 דיסקים קשיחים 2 כוננים אני צריך אותו למחר (קשה לי להאמין שאני אראה הרבה תגובות עד מחר בבוקר ) אז חובה מחנויות בירושלים (מה שאומר P-SEE, KSP, IVORY). לא מצאתי הרבה אפשרויות: http://www.p-see.co.il/pl_product~EA-500~8~0.htm http://www.p-see.co.il/pl_product~ENP450AST~8~0.htm http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=11684 ה SS-500ET מעט יקר אבל יכול להיות שגם הוא אפשרות (אני יודע שהוא עדיף על האחרים אבל הוא גם יקר יותר). ראיתי עוד כמה ספקים שמיוצרים על ידי FSP אבל חלק מהדגמים שלהם לא טובים כל כך ואני מעדיף להתרחק

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Tomer70,

צריך המלצה לספק שקט. התקציב הוא עד 400 שקל. מפרט שאליו מיועד הספק - מעבד E7300, לוח GA-EP43-DS3, זיכרון 4GB (2x2GB) 800MHz כ.מ Geforce 8600GT תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. זה יכל לעזור להרבה אנשים.. ולתת ציונים לספקים המומלצים ומה הכי מומלץ בטווחי מחירים שונים.. אם צריך אני מוכן בהחלט לעזור להקמת כזה סטייקי.. קצת אבל לא מובן לי למה הפורום היחיד מכל הפורומים שיש בו סטייקי כזה זה פורום גרפיקה..

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, אני מחפש מארז ללוח micro atx שהמגבלה שלו היא גובה המאוורר של המעבד שהוא 8 ס"מ. הדרישה היא שהמארז יהיה קטן ככל האפשר ולא משנה אם הוא יהיה קוביה או SLIM. התקציב שלי לא מוגבל. ראיתי למשל שהמארז ANTEC 1380 לא מתאים כי הספק נמצא מעל לוח האם והגובה המקסימלי של המאוורר צריך להיות 6 ס"מ. כך גם למארז JSP-TECH R120D שהגובה שלו הוא 10 ס"מ אבל הגובה של לוח האם עם המאוורר, עובר את הגובה הזה. אשמח לכל הצעה שתתקבל תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי כרגע מארז מדגם CM690 והוא קטן לי מדיי. אני מחפש מארז גדול ממנו ומארז שיאפשר גישה לפלטה של הקירור מבלי לפרק את כל הלוח . התקציב שלי 500 שקלים . תודה .

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ozshurki,

מישהו יכול להמליץ לי על ספק טוב, שקט ומחברה טובה בין 400-500 ש"ח? הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא HD4670 אבל אני מעוניין לקנות HD6950 ובגלל זה אני רוצה להחליף את הספק כי מה שיש לי עכשיו זה 430W. המעבד לי זה Q9450. אשמח להמלצות טובות.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. האם הספק הנל של אנרמקס ה PRO 525W יחזיק מערכת עם 4 הרדיסקים. כרטיס מסך EVGA 260GTX 216 SUPERCLOCK +Ci7 באוברקלוק ל 4 ג'יגה הרץ האם הספק יחזיק את הכל פנטסטי? או צריך ספק חזק יותר ? פשוט בביקורת וידיאו פה אמרו שהוא צריך הרבה חמשל הכרטיס הזה אודה לתשובה מהירה, מחר אני לוקח חלקים !!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. האפולו יותר זול. ואם יש לכם מארז במחיר של אפולו והוא יותר כדאי אז תגידו. ושיהיה מסקאי פיסי

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by pure perfection,

שלום , קניתי מאוררים של CORSAIR AF120MM . רציתי לשאול באיזה כיוון להתקין אותם כי אין עליהם חץ שמצביע על כיוון יציאת האוויר . תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ar2r,

שלום אני מחפש מארז לא סיני שייתן סירקולציה טובה שתיהיה כמות של מאווררים במקומות הנכונים לא אכפת לי מהרעש והגודל תקציב 400 שח אולי תגידו איזה מארז הוא פופולארי ויש עליו תגובות טובות אני יקנה אותו

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Dor Cohen,

לא מזמן קניתי מחשב חדש, הספק הוא ne550m של antec צלמתי סירטון כדי שתבינו על מה מדובר: https://vimeo.com/174831796 *צריך להגביר קצת את הווליום כדי לשמוע.. מצטער על האיכות אני חייב לציין שהמיקרופון של הפלאפון היה ממש צמוד לפתח איוורור של הספק. כשאני מול המסך הרעש לא חזק במיוחד. הרעש נשאר זהה גם במשחקים וגם שאני סתם גולש. זה רעש נורמלי של ספק כוח?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Rammler1983,

היי מה אתם אומרים על הXFX PRO750W Core Edition ? הנה ביקורת http://www.hardwaresecrets.com/article/XFX-PRO-750-W-Power-Supply-Review/1182

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by eladiko,

אני קונה מחשב חדש והמארז שאני רוצה לקנות הוא: Thermaltake Armor A60 black לפי מה שראיתי המארז מגיע עם שלושה מאווררים. מחיר המארז הוא בסביבות ה-400 שקלים. האם הוא שווה את המחיר? לא קראתי עליו ביקורות בעייתיות, האם הוא שקט? מבחינת פתרונות קירור הבנתי שהוא מעולה, אני שוקל להוסיף מאוורר צידי. אשמח לשמוע דעות / הצעות למארזים אחרים בתקציב דומה.. (mid tower)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

אהלן, דרוש מארז HTPC כמה שיותר קומפקטי שיכול להכיל לוח ATX עד 400 ש"ח, תודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ofir38,

הגעתי להחלטה שאני כנראה יקנה את אחד משתי אלו ההתלבטות העיקרית שלי היא בקשר לשקט+איוורור שמתי לב שלTEMPEST יש 6 מאווררים האם זה לא הופך אותו למרעיש בטירוף? לעומתו יש את ה690 שניראה הרבה יותר סולידי ויפה... אך אין לי מושג מה לגבי איכות הסירקולציה שלו ומידת הרעש.. מי שיכול לעזור ולייעץ לי אני אשמח תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by was955,

היי שאלה למומחים האם יש מארז FULL TOWER ושקט או שרק Midi ATX ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by R3DFOX,

שלום. אני מחפש מארז למפרט שאני בונה: מעבד i5 4690 לוח אם Gigabyte GA-H97-D3H כרטיס מסך GF 630 מחפש מארז: מרווח שקט עם 2 מאווררים לפחות עם 2 חיבורי USB לפחות +חיבור לכרטיס הקול בחזית וכפתורי הדלקה וריסטרט יפים. שיהיה מקום לכונן צורב DVD ולשלושת הדיסקים הקשיחים שלי לא מחפש מארז צעקני או זוהר אלא מארז פשוט ואלגנטי אבל יפה קונה מKSP או אייבורי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היי, הבקשה,שבנושא+שאלה:איזו חברה/פירמה מובילה מבין יצרניות ספקי הכוח? בתודה רבה מאוד... יוסי.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים