ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שניהם 80+ ברונזה מאוורר 120 מ"מ שניהם אותו מחיר 275 שח על מפרט C2D E6300 GEFORCE 250GTS 2X160GB SATA2
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והמארז שאני רוצה לקנות הוא: Thermaltake Armor A60 black לפי מה שראיתי המארז מגיע עם שלושה מאווררים. מחיר המארז הוא בסביבות ה-400 שקלים. האם הוא שווה את המחיר? לא קראתי עליו ביקורות בעייתיות, האם הוא שקט? מבחינת פתרונות קירור הבנתי שהוא מעולה, אני שוקל להוסיף מאוורר צידי. אשמח לשמוע דעות / הצעות למארזים אחרים בתקציב דומה.. (mid tower)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז לא סיני שייתן סירקולציה טובה שתיהיה כמות של מאווררים במקומות הנכונים לא אכפת לי מהרעש והגודל תקציב 400 שח אולי תגידו איזה מארז הוא פופולארי ויש עליו תגובות טובות אני יקנה אותו
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! ברצוני להחליף את המארז הנוכחי שלי (Raidmax Aztec) במארז שהיהי קצת יותר שקט. התקציב שלי עומד על כ-300 שקל. עכשיו, כמארז הוא לא רע בכלל, הבעיה היא הרעש שהמאווררים שלו יוצרים. האם עדיף פשוט להחליף מאווררים בסכום הזה או לקנות מארז חדש? המפרט שלי מופיע בפרופיל.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, המפרט עוד נסגר, אבל לא יהיה בו OC או משהו מיוחד. מה שכן, המחשב ישב בחדר שינה, ולכן חשוב לי שיהיה שקט. כמו כן, לא צריך חלון צד וכל מיני תאורות מיותרות (זה בכל זאת יהיה בחדר שינה ) ראיתי פה המלצות לNZXT HUSH ול-ANTEC SONATA, כשסונטה כבר מגיע עם ספק, אבל הוא חורג מהתקציב שלי. מישהו יכול להמליץ על ספק שילך עם NZXT HUSH ויכנס בתקציב? ואולי בכל זאת עדיף לי לחרוג ולקחת את הסונטה? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על ספק טוב, שקט ומחברה טובה בין 400-500 ש"ח? הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא HD4670 אבל אני מעוניין לקנות HD6950 ובגלל זה אני רוצה להחליף את הספק כי מה שיש לי עכשיו זה 430W. המעבד לי זה Q9450. אשמח להמלצות טובות.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נדפק לי ספק כוח מסוג Thermaltake ToughtPower 600W ששירת אותי נאמנה 5 שנים בעבודה יום-יומית של המחשב. לא יודע אם קיים עדין. אבל אני מחפש ספק כוח איכותי לא יקר שחייבים להיות בו בנוסף גם: 8 Pin PCI-E Connector 6 Pin PCI-E Connector עבור כרטיס מסך מדגם ATI Radeon 2900HD חנות במרכז. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם- רציתי לדעת אם מבין ספקי ה400W, הספק הזה הכי מומלץ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש..... כן להתחדש.... תודה, תודה. אבל לאחר ההרכבה (זו לא פעם ראשונה) כשנסיתי להדליק אותו הספק מן נדלק לשניה ונכבה וכל 3-4 שניות הוא נדלק שוב ונכבה מיד, ניסיתי לחבר את הספק ללוח אחר וזה עובד בסדר, אין לי ספק נוסף לחבר ללוח ולכן אני חושב שהלוח שרוף משום מה..... (באסה יש למישהו רעיון אחר?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מהמארזים עדיף (מזיגזג בלבד): Thermaltake Armor Jr או Coolermaster Mystique 631 (שניהם שחורים)? אם אתם מכירים מארז אחר שעדיף על שניהם, או טוב באופן כללי (ושחור) שזיגזג מציעים, אשמח לשמוע. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי מה אתם אומרים על הXFX PRO750W Core Edition ? הנה ביקורת http://www.hardwaresecrets.com/article/XFX-PRO-750-W-Power-Supply-Review/1182
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , קניתי מאוררים של CORSAIR AF120MM . רציתי לשאול באיזה כיוון להתקין אותם כי אין עליהם חץ שמצביע על כיוון יציאת האוויר . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
HEC Cougar 550 Seasonic 500W S12II-500 Bronze Enermax MODU82+ 425W Retail יש לי מחשב כרגע לא הכי חזק E8400 2G DDR2 ATI X1950 PRO 512MB 256BIT HD320G וHD80G 4 מאוררים שני צורבים מה לדעתכם ספק הכי טוב מבין השלושה מבחינת אמינות ועוצמה בעתיד אולי אני ישדרג לכרטיס מסך חזק יותר מה כדאי מבין שלושתם והאם יש במחיר שלהם או טיפה יותר משהו שהוא משתלם יותר? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
tagidu eh amaaraz aze hu tov ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4054
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. http://www.corsair.com/en/pc-cases/carbide-series-pc-case/carbide-series-500r-mid-tower-case.html איפה אפשר למצוא את המארז הזה בישראל ??? אני מדגיש, חנות פיזית בלבד שמאפשרת לשלם ולאסוף במקום... תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגעתי להחלטה שאני כנראה יקנה את אחד משתי אלו ההתלבטות העיקרית שלי היא בקשר לשקט+איוורור שמתי לב שלTEMPEST יש 6 מאווררים האם זה לא הופך אותו למרעיש בטירוף? לעומתו יש את ה690 שניראה הרבה יותר סולידי ויפה... אך אין לי מושג מה לגבי איכות הסירקולציה שלו ומידת הרעש.. מי שיכול לעזור ולייעץ לי אני אשמח תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המארז הזה הוצע לי ב כולל ספק 400 ווט אמיתי ב 450 ש"ח http://www.codegenworld.com/03_products/index.asp?max_id_search=11&min_id_search=44&pro_id_search=279 האים הוא שווה את המחירו ? האים הוא מאורר מספיק לקונרו 6600 ? TASCAM
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, למחשב לעסק שאמור להכיל: Core i5-760 - ללא OC 4X2GB DDR3 (8GB) - ללא OC HD-6850 / GTX-460 - ללא OC 2-3 דיסקים קשיחים 1 מאוורר למעבד. - האם יספיק Corsair VX-450W ? - האם זה אמור לשתנות אם זה יהיה HD-6870 / GTX-470? או שהכרטיס יגיע כבר מומהר? - ה- Corsairיעלה 300₪, המלצות אחרות? - האם יש המלצה לאל-פסק (UPS) למערכת הנ"ל ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש, הספק הוא ne550m של antec צלמתי סירטון כדי שתבינו על מה מדובר: https://vimeo.com/174831796 *צריך להגביר קצת את הווליום כדי לשמוע.. מצטער על האיכות אני חייב לציין שהמיקרופון של הפלאפון היה ממש צמוד לפתח איוורור של הספק. כשאני מול המסך הרעש לא חזק במיוחד. הרעש נשאר זהה גם במשחקים וגם שאני סתם גולש. זה רעש נורמלי של ספק כוח?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי UPS מדגם ADVICE PRPC650 , עם תוכנת UPSMON V2.743, ברצוני לדעת אם זה אפשרי בתוכנה שכאשר תהיה נפילת מתח והמחשב יכבה, אפשרות להגדיר הדלקה חוזרת של המחשב כאשר החשמל יחזור. אשמח להסבר, שבת שלום, אביתר
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לי את ה HAF 932 שהוא מעולה אבל פשוט נמאס מהגודל CM HAF XB אני לא מוצא בארץ משום מה THERMALTAKE ARMOR 30 לאע מצאתי סקירה באתר עליו במארז יהיה מותקן לוח ASUS MAXSIMUS VI GENE ספק סיסוניק מעבד I5 4670K כרטיס מסך לא משהו מפלצתי אם למישהו יש הצעות למארזי קוביה אחרים אשמח לדעת תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני לפני שידרוג ואחרי שנסגרתי על כלל החלקים בעזרת הפורומים באתר, הפינה האחרונה שנישארה לי האם הספק הישן שלי Enermax PRO82+ 525 W יחזיק את הכרטיס מסך העתידי Gigabyte GTX780 3GB GDDR5 OC GV-N780OC-3GD לפי הדרישות המינימאליות שלו הוא צריך 600W אבל נאמר לי פה בפורום (כרטסי מסך) שלא אמורה להיות בעיה, אשמח לעוד חוות דעת מקצועית לפני שאני רוכש כרטיס מסך משומש ב - 1000 שח...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לבל בעלי הספק הזה, הוא שקט? (ראיתי שהמאורר שלו עובד על 35db) זה המפרט amd 3000 1 hdd 6600gt 1 g או שעדיף משהו אחר? תודה ד"א ראיתי שלספק הזה יש 24 פינים אני חושב שללוח אם שלי יש 20 פינים, יש אפשרות להורידאת ה 4 הנוספים? זה הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1839
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט: מעבד e8400 לוח ASUS P5Q זכרון 4GB DDR2 800 כ. מסךpalit 4870 512mb הארד דיסקים WD 320gb antec 300 Arctic Cooling freezer 7 pro מתכוון לעשות OC.... אם אפשר זול אבל שיחזיק את המפרט תחת הOC. והרעש לא מטריד אותי במיוחד כי המחשב בחדר משלו תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-