ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
תיהנו! https://www.youtube.com/watch?v=NEpDdY4t1Y4
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי , אני חוזר היום הבייתה מדליק את המחשב ולא נדלק אז החלטתי לשחק קצת עם הכפתור של ההדלקה של הספק ובסוף הוא נדלק לי אבל התכבה עוד לפני שהווינדוס עלה ולא הציג למטיב ידיעתי שום הודעה חריגה ואחרי זה היה כבר ריח של משו שרוף ומסריח. מה עוד זה יכול להיות אם לא ספק? עכשיו במידה וזה ספק אשמח להמלצה לספק חדש בסביבות ה200~250 ש''ח גג. המערכת שלי AMD AM2 4000X2 Foxconn K8M890M2MA-RS2H 1GBX2 OCZ DDR 2 Golden Kit CL 5 X1650XT Gamer's Edition HEC 6C11 HEC 300W ART
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שאלה למומחים האם יש מארז FULL TOWER ושקט או שרק Midi ATX ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מארז למפרט שאני בונה: מעבד i5 4690 לוח אם Gigabyte GA-H97-D3H כרטיס מסך GF 630 מחפש מארז: מרווח שקט עם 2 מאווררים לפחות עם 2 חיבורי USB לפחות +חיבור לכרטיס הקול בחזית וכפתורי הדלקה וריסטרט יפים. שיהיה מקום לכונן צורב DVD ולשלושת הדיסקים הקשיחים שלי לא מחפש מארז צעקני או זוהר אלא מארז פשוט ואלגנטי אבל יפה קונה מKSP או אייבורי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין במארז מאלומינים אם מאווררים 120MM(כי הבנתי שהם יותר שקטים מה80MM) ,ושבצד יהיה פנל שקוף וגישה מהירה לתוך המארז (אני נוהג להכניס ידיים ולהסתכל לעיתים קרובות),ושלא יהיה כלול ספק ,ושיהיה גדול מספיק להכניס קירור(טייפון) ושלא יהיה יקר כעיקרון אין לי בעיה של תקציב אבל שלא יהיה משהו מיותר(אתם מבינים למה אני מתכוון משהו שהייתם קונים בשבילי בכסף שלכם), אודה מאוד למלצות תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, למחשב לעסק שאמור להכיל: Core i5-760 - ללא OC 4X2GB DDR3 (8GB) - ללא OC HD-6850 / GTX-460 - ללא OC 2-3 דיסקים קשיחים 1 מאוורר למעבד. - האם יספיק Corsair VX-450W ? - האם זה אמור לשתנות אם זה יהיה HD-6870 / GTX-470? או שהכרטיס יגיע כבר מומהר? - ה- Corsairיעלה 300₪, המלצות אחרות? - האם יש המלצה לאל-פסק (UPS) למערכת הנ"ל ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , קניתי מאוררים של CORSAIR AF120MM . רציתי לשאול באיזה כיוון להתקין אותם כי אין עליהם חץ שמצביע על כיוון יציאת האוויר . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בתקופה אחרונה אני רואה לפעמים אספקה לא תקינה של חשמל בדירתי - הפסקות חשמל רגעיות או עוצמת האורות בדירה משתנה רגעית החלטתי שאני רוצה להגן על המחשב ולכן אני רוצה לרכוש אל פסק (UPS) המחשב כולל: לוח אם Intel DP67BG מעבד Intel i7 2600K כרטיס מסך sapphire 6950 2GB GDDR5 4 כרטיסי זיכרון DDR3 3 דיסקים קשיחים 1 SSD ספק כח seasonic M12II 620W כרגע כל המרכיבים בתדרי סטוק, כלומר, ללא OC. בעתיד אני מתכנן לעשות OC למעבד וכרטיס מסך, זאת גם הסיבה שלקחתי ספק עם הספק גבוה מהנדרש. מאוד אשמח לשמוע המלצות לאל-פסק תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגעתי להחלטה שאני כנראה יקנה את אחד משתי אלו ההתלבטות העיקרית שלי היא בקשר לשקט+איוורור שמתי לב שלTEMPEST יש 6 מאווררים האם זה לא הופך אותו למרעיש בטירוף? לעומתו יש את ה690 שניראה הרבה יותר סולידי ויפה... אך אין לי מושג מה לגבי איכות הסירקולציה שלו ומידת הרעש.. מי שיכול לעזור ולייעץ לי אני אשמח תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.itrends.co.il/uid_40109/MUSTIFF-550W-MU550W-SATA-%2B-PCI-E.htm מה שיש לי או מה שהיה לי 400W LED 12cmf real EZcool ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הביאו אותם לחנות KSP עכשיו רציתי לשאול האם אם טובים מספיק גם ל-OC
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הספק מספיק כדי להריץ את הgtx 590 ? לפי nvidia דרישה מינימלית 700 . עם 700 אני יכול להיות רגוע שהמערכת לא תקרוס ? vertex 3 120gb ci7 sb 2600k gtx590 p67-ud3-b3 kingston 4 gb 1600mhz scythe shuriken windows 7 enermax 700w modular 80+ gold ss raven 2
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הוצע לי המארז הבא http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1609 איך המארז מבחינת שקט ויכולות OC? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבחירת מארז למחשב. הלוח הוא בגודל ATX: ROG STRIX H370-F GAMING, ומעבד I5-8600. https://www.asus.com/Motherboards/ROG-STRIX-H370-F-GAMING/overview/ ספק - http://www.thermaltake.com/This/TR2_Series_/TR2/C_00001653/TR2_380W/design.htm אני לא גיימר אז אין כרטיס מסך כרגע וגם קירור המעבד סטנדרטי. יהיה במחשב דיסק SSD, ודיסק רגיל 3.5. צריך גם מקום לצורב. מה לעשות, לפעמים צריך לצרוב דיסקים לילדים לגן בלוח יש תמיכה בUSB 3.1 אבל הבנתי כבר שקשה להשיג מארז שתומך ואם כן לא במחירים הזולים ולכן אסתדר מקסימום עם היציאה האחורית אם אצטרך (TYPE C) חשבתי לקנות מארז עם חלון שקוף. קראתי בפורום על ההמלצות לחלו…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדגם המדוייק הוא : 5DR-B500E רשום עליו 500WATT וקיבלתי אותו עם מארז שדיי דומה לזה : http://uploaded.fresh.co.il/2005/12/08/91209534.jpg הוא יחזיק את המפרט שלי כרגע + עוד הארד דיסק + 1950XT ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש ספק טוב שיחזיק לי CF של 4850 וE8400 ב OC תקציב בשבילו 600-700 שקל חשבתי על הCorsair 650TX או Thermaltake Though Power 650W Seasonic S12 SS-650HT אוPCPOWER&COOLING S75QB QUAD Silencer ואני פשוט לא יודע מה עדיף וגם מארז שיחזיק את החומרה בתקציב של 400-600 שקל עדיף מארז כמה שיותר גדול עדיף מארז פול טאוור ומאוורר (לא אכפת לי משקט) בקשר למארזים הCM690 נראה סבבה אבל אני חושש שהוא יהיה קטן מידיי וצפוף ככה שלא יהיה הרבה מקום ואני לא אוהב את זה. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק שיתמוך בעתיד אם ארצה להוסיף למערכת המחשב עוד כרטיס של 260X ב SLI. יש ספק מומלץ במחיר סביר?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב שיושב בתוך מארז z3 mid atx zalman: i5-4440 עם מאורר freezer 13 של arctic cooling , לוח אם micro atx ספק כוח 400w של antec כרטיס מסך geforce 750ti דיסק קשיח 7200rpm דיסק ssd רגיל פרט לזה אין כוננים או כרטיסים נוספים. המחשב נמצא בסלון, והוא די מכער אותו. הוא נמצא בצמוד לשידת טלויזיה עם הרבה מקום פנוי (אבל לא מספיק כדי לדחוף את המארז הגדול פנימה 9. אני מתלבט בין האופציה הפשוטה של לקנות מארז htpc, לבין לחבר את החלקים ישירות לחלק פנוי בשידת הטלויזיה ואז להסתיר את הכל מקדימה עם איזו רשת שתראה דקורטיבית אבל תעביר אוויר. אפשר לעשות משהו כזה? אני מוטרד מ: 1. קירור אפקטיבי. 2. רעש מוגבר כי הרכיבים לא בתוך מארז. 3. פגיעות יותר גדולה של הרכיבים (לדוגמה הדיסק הקשיח). תוד…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
נכון לעכשיו יש לי את ה HAF 932 שהוא מעולה אבל פשוט נמאס מהגודל CM HAF XB אני לא מוצא בארץ משום מה THERMALTAKE ARMOR 30 לאע מצאתי סקירה באתר עליו במארז יהיה מותקן לוח ASUS MAXSIMUS VI GENE ספק סיסוניק מעבד I5 4670K כרטיס מסך לא משהו מפלצתי אם למישהו יש הצעות למארזי קוביה אחרים אשמח לדעת תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. רציתי לדעת מה ההבדל בין ה Enermax: ?Noisetaker EG425P-VE 420W? לבין ?Liberty ELT400AWT 400W? בעיקרון ה ?Liberty ELT400AWT יותר יקר אבל יש לו הספק נמוך יותר. מה ההבדלים ביניהם? מה יותר כדאי?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים. אני מתכנן לשפר את המחשב ואני רוצה להחליף כמה חלקים: מה דעתכם על הספק הזה? זה בשביל כרטיס מסך 1080 TI יש לי מחשב חזק I7 6700 32 RAM DDR 4 לוח ASUS z170
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבר שלי קונה בקרוב אל פסק ורציתי לדעת איזו חברה עדיפה מאלה אחת מהחברות של האל פסק מומלץ הכי ליקנות : או APC או gamatronic או Advice או חברות אחרות שאפשר ליקנות בארץ מבחינת : 1.איכות בניה ואיכות רכיבים ותו תקן ומוצרים מיתקדמים 2.הגנות ומסננים לברקים, מייצב מתח רעשים והפרעות והגנת ברקים ל-ADSL +מייצב מתח 3.מצברים איכותיים וחזקים לאורך זמן 4.עמיד למשך שנים כמה שיותר שלא אחריי שנתיים המצבר יגמר 5.אמינות שירות תיקונים וכו" השאלה מכווונת לאל פסק מיכול הסידרות : 1. Line Interactive 2. Smart Line Interactive- גל מוצא סינוס טהור On Line .3 - גל מוצא סינוס טהור אם אפשר לציין עם חברה למשל מיתמחה יותר מסוג 1 ופחות מיתמחה מסוג 2 למשל תודה לעוזרים !!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
עקב התקלה שתיארתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=505770.0 אני מבקש המלצה לספק כוח חדש (לפחות 500 וואט) שנמכר ב-KSP עבור המפרט המפרט הבא. אם ורק אם התקציב לא מספיק לספק איכותי אז אפשר לחרוג קצת, ולהפך - אם יש משהו איכותי במחיר נמוך יותר אז עדיף לחסוך כמה שיותר: Motherboard: Gigabyte GA-HA65M-UD3H-B3 CPU: Intel Core i5-2500 CPU Cooler: Cooler Master Hyper TX3 RAM: Transcend 8 GB Kit (4 GB x2) DDR3 1333Mhz GPU: Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme HDD: Samsung HD103SJ PSU: Enermax Liberty 400w Network Adapter: TP-LINK TL-WN951N DVD Burner: LG GH22N Case: Gigabyte Poseidon תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
tagidu eh amaaraz aze hu tov ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4054
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-