ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אתמול קניתי מארז חדש של קולר מאסטר [haf 932]. כשהחלקים בפנים המחשב לא נדלק וכשאני מוציא אותם הכל עובד... מה לא בסדר פה??
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, לאחרונה קניתי מחשב חדש, עובד מצויין ואני מרוצה. העניין הוא שאני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי (450 GTS) לאיזה משהו יותר רציני. הבעיה היא שכרגע אני עם 450W ופשוט אין מצב שהוא יחזיק כרטיס יותר חזק. אז חשבתי פשוט לקנות ספק חדש וכו'. הקטע הוא שאני ממש קצר על הכסף, אז נזכרתי שיש לי תספק מהמחשב הישן, וחשבתי שבאמת זה הגיוני שיהיה אפשר לחבר את שניהם, כלומר ספק אחד למחשב ולכל השטויות והשני שיהיה רק לכרטיס מסך. אז מצאתי שני דרכים שאפשר לעשות אתזה. אחד זה לשים סיכה על הפין הירוק והשחור והשני זה ממש לקנות כבל מתאם כזה http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=186&products_id=21193 השאלה האם האפשרות הראשונה תספיק ול…
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
סמוך למשרד שלי נמצאים 2 UPS די גדולים בגובה של מטר בערך, מה הטווח שנחשב בטוח מפני הקרינה שהם פולטים? שניהם נמצאים בתוך BATTERY BOX האם זה מגן מפני הקרינה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה לאל פסק שיחזיק מערכת כבדה, הספק שלי הוא enermax 525pro, מעבד i5 2500k, כרטיס מסך hd6970 ומסך dell u2710. בגלל תחום עבודה מסוים שאני מתעסק בו אני צריך שהאל פסק יחזיק לי את המערכת לפחות לעוד חצי שעה מרגע שיש הפסקת חשמל אני מוכן לחרוג מהתקציב, אני לא כל כך מבין בתחום האל פסקים, אבל אני מבין שהמוצר שאני מבקש יקר ואני מוכן להשקיע כמה שצריך. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ספק למערכת שבצד, שבקרוב יהיה בה כרטיס hd4850x2 חשבתי על אחד מהספקים: cheftec CFT-600-14CS או SeaSonic 620w modular M12II-620 רצוי מאוד שיהיה מודולרי, וצריך שיהיה לו לפחות יציאה אחת בעלת 8 פינים לכרטיס מסך. תקציב עד 450. (יקנה מKSP). אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר קטן בקופסא... קניתי כרטיס מסך חדש asus gtx560 ti ראיתי שהצריכה שלו היא 170 וואט במקסימום ושצריך מינימום ספק 500 וואט... רציתי לדעת איך הדברים בידיוק עובדים... אחרי עיון חוזר בסטיקי הבנתי את הכתוב על הספק...{מסילת ה12 וולט שהבנתי שהיא החשובה ביותר והנצרכת לכרטיס המסך והמעבד}... יש לו שתי מסילות 12 וולט שאחת נותנת 15 אמפר ואחת 11. רציתי לדעת מדוע הספק לא מתאים לכרטיס מסך... הרי מסילת ה15 אמפר נותנת 180 וולט {בהנחה שאני ישים בה את הכרטיס מסך} והמסילה השניה של ה11 אמפר נותנת 132??
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
זה כבר עבר כל גבול הרעש הזה. כשמדליקים הוא מטרטר, ולפעמים בלי קשר הוא מתחיל לנחור. וגם הספק לא נשאר חייב ומשתתף בחגיגה. אז האם לעשות פן למחשב יסדר את זה - או שהגיע זמן למארז חדש (הישן הוא בן 7 עוד מעט) ואם כבר מארז, אז אפשר גם ספק. התקציב לא ידוע כי אני לא ממש מכיר מחירים של מארזים/ספקים אכותיים. אבל נראה לי 500 ש"ח לשניהם זה משהו סביר? אשמח אם תעזרו תמליצו על משהו שיחזיר לי שקט לחיים (לא צריך ממש דממה 24/7) המפרט הוא: AMD4800X2 ASUS M2A-VM HDMI 2G RAM DVD (3xHDs (1T, 320G, 120G תודה רבה, אייל
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
מחשב יהיה לגיימינג וכו עם שני כרטיסים גרפים SLI או CF , אני צריך מארז איכותי ,יחסית מרווח ולא יקר עם סרקולוציה טובה של אוויר. הציעו לי את ה silverStone Precision בכ -320 ש"ח לפני שאני סוגר מפרט למחשב חדש יש משהו פחות או יותר במחיר הזה ויעיל יותר או שלסגור על זה? חבל לפתוח עוד ת'רד ,אני צריך גם ספק איכותי אבל כמה שפחות יקר שיחזיק SLI GTX570 X2 ,i5 2500K ,וכמובן שאר החלקים זכרונות,קשיח,צורב ולוח אם. בעקרון מתוכנן OC בעתיד למעבד. הציעו לי בחנות לקחת delta 750watt :http://tms.co.il/product/7279 ב 670ש"ח ספק שלא שמעתי לגביו לפני כן ,האם זה איכותי ,סביר , יש יותר טובים ממנו במחיר הזה? -חברים המליצו לי על חברות כמו SEASONIC כמו הזה: http://tms.co.il/product/10028 -בנוסף רא…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! היום רכשתי בשעה טובה את המארז החדש שלי 690 basic וכאשר הרכבתי אותו הבנתי שהכבלים של ה24 פינים וה4 פינים ללוח אם לא מספיק ארוכים (ה24 פינים עוד איכשהו יכול להגיע אולי אבל ה4 פינים אפילו לא קרוב), דבר שחשדתי שיכול לקרות. רציתי לדעת מה ניתן לעשות מבחינת חיבורים אלו האם יש מאריכים לחיבורים אלו, למרות שאני בספק. במידה ולא על איזה ספק הייתם ממליצים שמתאים למארז הנ"ל, כמובן לא ג'נרי ועדיף מחיר כמה שיותר נמוך (אם אין ב200 תציעו יותר יקרים בכל מקרה, אם יש בפחות מה כי טוב). חשבתי על ה antec vp450 האם הוא מתאים למארז ולסידור כבלים נוח? איזה עוד הצעות אולי יותר משתלמות הייתם מציעים? המערכת: Athlon 64 dual core 4200+, 3850, wd 320gb, GA-SME61-S2L, 2gb אני לא מתכנן לשדרג…
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
למפרט הזה: Z68MA-D2H-B3 s1155 -לוח אם Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB -מעבד Scythe Mugen 2 CPU Cooler -קירור HD 6950 2GB CF -שני כרטיסים גרפים 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE x2 וצורב + כונן קשיח 1T האם הספק שמצויין בכותרת יספיק ?( גם OC למעבד יהיה בעתיד)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שידרגתי היום את הכרטיס מסך מ 9600GT ל HD6850 ואני חושד שהספק לא עומד בעומס. כרגע מותקן לי על המחשב zumax zp550gw כשיש לי במחשב ליד HEC-500td tf האם כדאי להחליף בינהם ? לקנות חדש ? או שבכלל הבעיה בכיוון אחר
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, האם מישהו מכיר מארז HTPC (שוכב) שיכול להכיל בתוכו לוח Z68 וכרטיס מסך GTX 580? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות ספק כוח בתקציב של עד 350 ש"ח. מפרט המחשב: E8400 GTX 560 HD * 2 CD\DVD ללא OC \ מאווררים \ לדים בעתיד יהיה שדרוג למעבד I7 930 לפי סקר קטן שבצעתי הספק שהכי משתלם לי לקנות הוא OCZ StealthXStream 600W שעולה ~350 ש"ח. הבעיה איתו היא שהוא משנת 2007. אפילו שאני קונה חדש, האם תהייה כאן איזושהי בעיה שאני מפספס (בעיקר בגלל השדרוג בעתיד ל I7)? ספק נוסף שנראה לי מעניין הוא GIGABYTE SUPERB 620 שעולה ~280 ש"ח. מדובר בעצם בספק מתוצרת FSP עם 3 שנים אחריות ונראה די סביר: שתי מסילות 12V 80+ CERTIFIED ACTIVE PFC קבל יפני מה דעתכם עליו? האם מישהו יכול להמליץ על משהו אחר במחיר הזה? תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלה בכותרת, האם ספק כח שמזייף קצת או לא תקין יגרום לקריסת המחשב? לפעמים המחשב לא מגיע ל- POST או שהוא קורס באופן אקראי במהלך עבודה על המחשב. החלפתי אותו לספק ג'נרי לחלוטין - זבל טהור והמחשב עובד איתו יותר טוב מאשר הספק "הבעייתי" שהוא של חברה נורמלית.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי אל פסק jp1500 של חברת איתן ויש בו גם חיבור לקו טלפון.. השאלה שלי אם זה נחוץ לחבר את קו הטלפון של המודם לשם ובמה זה תורם ומה יכול להיגרם אם אני לא יחבר את הקו? ויש לי עוד שאלה: למה נחוץ גל סינוס טהור מוצא ובמה זה גם תורם? תודה מראש לעונים =]
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש בקרוב מחשב חדש ומחפש מארז mATX מומלץ וזמין במלאי! יש המלצות למשהו ספציפי? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מערכת מבוססת i5, כ.מ חזק (יחיד), כונן SATA אחד, אולי בהמשך SSD ובין 2 ל 4 מאווררים. מעדיף שיהיה שקט ללא חלון צד. הייתי רוצה ספק שיחזיק גם לשדרוג הבא, כרגע אני עם 4850 בהמשך הוא אולי ייתחלף למשהו באותו סדר גודל מהדור הנוכחי (אולי 6950). מצאתי דיל טוב : http://tms.co.il/product/10381 מה אתם אומרים עליו? שווה את המחיר? יש אולי אלטרנטיבה ? אולי משהו דומה באיכות בIQPC? אני אעדיף לקנות משם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי המפרט הבא: intel i5 2500 intel b3 motherboard 4gb ram 1 tb hardisk השאלה שלי אם אני יכול להוסיף למערכת הזו כרטיס מסך nvidia gtx 560 או gtx 570 כמה בערך המערכת שלי לוקחת וכמה הכרטיס לוקח ? תודה דור
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה ספק כוח עדיף.Corsair 430W או Extreme Power Plus 460W של CoolerMaster או ספק כוח 450w של enermax דגם naxn tomahoawk2 ,תודה
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום. נראה לי שהכותרת מבהירה את השאלה. וכן, מדובר ב 590, כך שיש לנו כאן עסק עם 4 GPUs. תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
היי, ביום ראשון אני אמור לקבל GTX 460 1GB, אפשר לראות את המפרט שלי בחתימה. אני יודע שהספק שלי יחזיק אותו, הקטע אם הספק יוכל גם להחזיק גם 9600GT שמהווה בעצם כרטיס לפיזיקה. כמובן ללא OC לאף חלק במחשב. והאם בכלל שווה לעשות את זה? כלומר GTX460 ו 9600GT? או שעדיף לי לוותר כי ההבדלים הם זניחים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
אז קיבלתי מפצל לאל-פסק אחרי שהתלוננתי שאין לי אפשרות לחבר מחשב נייד. כאשר ניערתי שמעתי שמהשהו יש ביפנים כי נשמע כמו פלאסטיק ואכן ככה היה כאשר פתחתי מפצל בשבוע שעבר: יש גם יש רעיונות מה אפשר לעשות? אם לזרוק אז אצטרך לקנות בסיס פלאסטי חדש שיש ספק הם נמכרים בארץ או מפצל עם כבל. במקרא שני עדיף כבר לקנות מפצל חדש לאל-פסק בKSP
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-