עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ar2r,

שלום אני מחפש מארז לא סיני שייתן סירקולציה טובה שתיהיה כמות של מאווררים במקומות הנכונים לא אכפת לי מהרעש והגודל תקציב 400 שח אולי תגידו איזה מארז הוא פופולארי ויש עליו תגובות טובות אני יקנה אותו

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ron11,

שלום חבר שלי קונה בקרוב אל פסק ורציתי לדעת איזו חברה עדיפה מאלה אחת מהחברות של האל פסק מומלץ הכי ליקנות : או APC או gamatronic או Advice או חברות אחרות שאפשר ליקנות בארץ מבחינת : 1.איכות בניה ואיכות רכיבים ותו תקן ומוצרים מיתקדמים 2.הגנות ומסננים לברקים, מייצב מתח רעשים והפרעות והגנת ברקים ל-ADSL +מייצב מתח 3.מצברים איכותיים וחזקים לאורך זמן 4.עמיד למשך שנים כמה שיותר שלא אחריי שנתיים המצבר יגמר 5.אמינות שירות תיקונים וכו" השאלה מכווונת לאל פסק מיכול הסידרות : 1. Line Interactive 2. Smart Line Interactive- גל מוצא סינוס טהור On Line .3 - גל מוצא סינוס טהור אם אפשר לציין עם חברה למשל מיתמחה יותר מסוג 1 ופחות מיתמחה מסוג 2 למשל תודה לעוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Liorking,

קניתי מארז Antec VSK-4000, וכשבאתי להרכיב את לוח האם, קיבלתי את הרושם שחסר לי בורג פלסטיק אחד לעיגון לוח האם. אני לא רואה שום הנחיות על המארז שמסבירות איך לעגן אליו לוחות אם, אבל אני משער שאני צריך לחבר ב-4 חורים בדופן המארז ברגים משושים שחורים, ועליהם להבריג את ברגי הגומי הלבנים שייתפסו בחורים. (למרות שנדמה לי שבעבר השמשתי בברגים רגילים ולא בברגי גומי) משום מה כל הברגים בשקית הגיעו בכמות שמתחלקת ב-4, חוץ מברגי הגומי, מהם יש רק 3: חסר לי בורג, או שאני לא מבין איזה ברגים אני צריך לעיגון של לוח האם?

4. המליצו לי על ה-FRACTAL DESIGN DEFINE R5 TITANIUM-W המארז הישן שלי הוא ה-Antec P183 V3. אוהב אותו מאוד. למרות שיכול להעיד שחלקים ממנו לא היו עמידים מספיק (הדלת / פילטר למטה לא נסגרת) האם יש מארז יותר טוב מה-R5, במחיר עד 1200 ש"ח (1,000 לפני מע"מ), הזמין לרכישה בארץ? רצוי מאוד משהו שלא עולה ברוחב שלו על 20-21 ס"מ.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. כמה רועש זה יותר בין הגרסה עם החלון לבין האחת בלי? כי אני מעדיף שהמארז יהיה שקט אבל אם אפשר גם אז שיהיה חלון. אם יש עוד מארזים שקטים (אבל עם תמיכה בראדיאטורים ןI/O טוב (מיקרופון ואוזניות בנפרד 4 USB וכו) ומערכת קירור טובה) אשמח לקבל הצעות גם.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. רוצה לקנות. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by goanny,

אני מתעניין בקניית שני ספקי כוח שאני לא יכול למצוא בארץ. מעוניין לקנות אותם עם משלוח מארה"ב. האם צפויות בעיות במכס? למשל החרמה של מכון התקנים?

8. Started by IGAmiel,

חברים אני צריך המלצה למארז, מארז אלגנטי בסגנון zalman z3 plus black אבל מארז שיכול להכיל מספר כרטיסי VGA HIGH END, שיכול להכיל מספר HDD ומספר SSD. בקיצור צריך מארז שהוא קצת יותר ממדיום. כנראה TOWER או FULL TOWER אבל שוב בסגנון האלגנטי והפשוט ומצד שני מארז יפה, איכותי קל ויחסית זול. יש רעיונות?חשוב לציין שכרגע אני עם ה- Antec DF-85 שהוא בעצם מארז מאוד מגושם מבחינתי.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by mekaya,

שלום ראיתי את המארז המדהים הזה ורציתי לשאול מספר שאלות : 1. האם למישהו יש ניסיון איתו ?! לפי סרטונים ביוטיוב הם ממליצים. 2. למה לפי הסרטונים המאוורר של הספק כוח מופנה כלפי מעלה ולא החוצה ? זה לא דופק את כל הסירקולציה ? 3. האם הספק שיש איתו הוא טוב ? תודה רבה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Six-Hundred-A700 נ.ב : אני לא מוצא את המארז הזה באתר של ANTEC, מוזר..

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ksn1981,

שלום לכולם, למחשב לעסק שאמור להכיל: Core i5-760 - ללא OC 4X2GB DDR3 (8GB) - ללא OC HD-6850 / GTX-460 - ללא OC 2-3 דיסקים קשיחים 1 מאוורר למעבד. - האם יספיק Corsair VX-450W ? - האם זה אמור לשתנות אם זה יהיה HD-6870 / GTX-470? או שהכרטיס יגיע כבר מומהר? - ה- Corsairיעלה 300₪, המלצות אחרות? - האם יש המלצה לאל-פסק (UPS) למערכת הנ"ל ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכם ! בעבר הומלץ לי בפורום זה אחרי חיפושים רבים על המארז NZXT LEXA ,פירסמתי תרד בפורום מפרטי מחשב ואחראי הפורום אומר לי שה-LEXA לא מומלץ ובכלל לא שקט ושלא ערכתי תחקיר טוב בנושא והמארז בכלל לא מה שאני מחפש.. עכשיו רציתי לשאול אתכם האם זה נכון ואם כן איזה מארז אחר יש שדומה במראה ל-LEXA אך שקט לגמרי..אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי אני ממש רוצה כבר לקנות מחשב אני כבר חצי שנה בתהליך הזה של להחליט על מפרט, וכול פעם מישהו אחר בפורום משנה את דעתי. אגב אם בסוף אשאר עם הלקסה אז זה המעבד שאני אקח וזה הקירור שלו: Core 2 Quad Q6600 Box Intel THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme +Scythe 120mm MINEBEA אשמח לקבל גם את חוות דעתכם על השילוב אם הוא יהיה מספיק חזק ושקט דיו..(מבחנתי זאת אומרת ש…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by slowdive,

הי, אני בתהליכי הרכבה למחשב שלא ישמש למשחקים. מעבד intel core 2 duo E6300 לוח בצ'יפסט 945 (עוד לא סגור על דגם,כנראה הS3 של GIGABYTE) זכרון 677 512X2 HD 160GB (עוד לא סגור על חברה) כרטיס מסך הכי זול שיכיל יציאת DVI (כנראה 6200 כלשהו) שני מאווררים שקטים למארז,כנראה של AC המטרה העיקרית היא ספק שקט . המחשב כולו אמור להיות בעוצמת ווליום של שרוך לנעל דבר שני אני רוצה ספק שיעמוד בקפיצות מתח(לא נפילות-לזה יש UPS) אלא שקפיצה רגעית לא תעשה RESET קשה לי להגדיר תקציב כי אני לא יודע איזה הספק אני צריך לדרישות אבל משהו כמה שיותר זול שהוא לא ג'נרי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by _Gena_,

היי , כבר פרסמתי את הפוסט בתמיכה טכנית (לא ידעתי על קיומו של מדור זה) , אז סליחה על הכפילות. רכשתי כרטיס 7950GT SUPERCLOCKED ועכשיו אני מתלבט איזה ספק כח לקנות. בדרישות הכרטיס כתוב : Minimum of a 400 Watt power supply. (Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 20 Amps.) ראיתי ספקים רבים המציעים שני חיבורי 12V כאשר כל אחד מהם 16A. השאלה היא האם זה מספיק ? האם צריך להסתכל על הסכום בשני החיבורים או על כל אחד מהם בנפרד. כמו כן אני קונה את המערכת מ-KSP (ללא הכרטיס) , איזה מבין הספקים שלהם תוכלו להמליץ (עדיפות עד 300 ש"ח) איך הספק הזה : (יש אותו אצלם , אך אני לא רואש שיש לו חיבור 6 פינים של (PCI-E) http://www.spirecoolers.com/PSU.asp?ProdID=3 אשמח לכל …

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. המערכת השלמה בפרופיל, כשהכרטיס הוא HD 4870. הבנתי שאני אגיע ל~345W, ושהספק מספיק איכותי, אבל אני רוצא לודא. יחזיק או לא?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום יש לי ספק של אנרמקס שכל הכבלים הכבלים שיוצאים ממנו ללוח ולדיסקים , יוצאים מחיבורים נפרדים ... ככה שאם אני מחליף לאותו הספק אני יכול להימנע מלנתק את הכבלים מהלוח והדיסקים ולשנות את החיבורים בספק בלבד אני רוצה לקנות את ה-corsair 750 אבל אני פוחד שהחיבורים שלו שונים ולא אצליח לעשות את המעבר בצורה חלקה אז השאלה היא אם החיבורים שלו שונים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Liorking,

רוצה לקנות אל פסק למחשב. אין לו רכיבים מיוחדים. מעבד פשוט (i3), כרטיס מסך on board, ואולי כונן HD אחד. אני רוצה להתמודד עם קריסות של חשמל לזמן קצר - נגיד 30 שנים כדי שאוכל להספיק לשמור הכל לפני שהמחשב ייכבה. אז אולי אני ארצה שאל הפסק ידע להחזיק גם את המסך בחיים למקרה שהפסקת החשמל היא של יותר מכמה שניות. מה אני צריך, ועל מה צריך להסתכל?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, יש לי תקלה מוזרה במחשב נייח שהחלה לפני כשבועיים וגורמת לכך שכל פעם שהמזגן בסלון שלי "מתאמץ" (אני לא יודע אם זה התיאור הנכון אבל בכל פעם שהוא מתחיל לעבוד "חזק" יותר באופן אוטומטי), המחשב מאתחל את עצמו. כשהמזגן כבוי, המחשב עובד כרגיל. בתחילה חשדתי שהבעיה היא בספק הכוח אז החלפתי אותו והבעיה המשיכה. לאחר מכן, רכשתי מגן ברקים עם השהייה, בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך זה לא נפתר. ניסיתי לחבר את המחשב למספר שקעי חשמל בחדרים אחרים אך הבעיה המשיכה להתקיים. חשוב לציין שהבעיה הנ"ל לא משפיעה על מכשירי חשמל אחרים אצלי בבית, כולל על מחשב נוסף שמשמש כ- HTPC ומעולם לא אתחל את עצמו בגלל המזגן (ניסיתי לחבר את המחשב הבעייתי גם לשקע שמשמש את ה- HTPC אבל האת…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. אני נמצא היום בנהריה וחקבתי לקנות לי ספק כוח נורמלי. למי שזוכר הדרישות הן די עלובות- להחזיק כרטיס 4870 אחד ומעבד פנום מרובע מהדור הראשון. שאר המפרט סטנדרטי לחלוטין. אני מניח ש450 וואט יספיקו, וכאמור אני לא בררן מדי כי גם ככה אין לי כמעט זמן לשחק אפילו משחקי קז'ואל. רצוי מאוד שיהיה זול, ואמין (יש מבצעים, לא?) אני לא בדיוק בקיא, אשמח לעצתכם. תודה וכל טוב

19. Started by Dimka,

ערב מפחיד היה לי היום... נפל החשמל בחדר שלי וישר חשדתי שזה המחשב כי האור היה מכובה. אז ניתקתי אותו מהחשמל והלכתי ללהדליק את הסוויץ'. חזרתי לחדר וחיברתי את כבל החשמל לשקע ואני פתאום האור בחדר מהבהב ואני שומע קולות זמזום "בזזז" מכיוון המחשב, מהר הבנתי שזה בתוך הספק! את המחשב שדרגתי לפני שבוע ונשברתי באותו הרגע... בכל אופן לא אתחיל לפרט מה עשיתי ולא עשיתי... אבל החלפתי כבל חשמל והכל עובד. בדקתי את הישן עם מד מתח והוא תקין, אפילו חיברתי אותו למחשב הישן והדלקתי והוא עובד מעולה... לעומת זאת המחשב החדש עושה את קולות הזמזום כשאני מחבר את הכבל שלו... נכון לעכשיו הכל בסדר. המחשב החדש נדלק עם הכבל השני ועובד... וגם גיליתי שהיה באותו רגע המון סטטיקה בחדר, קיבלתי מכות חשמל מכל דבר כמע…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. ראיתי בחנויות בקופסה לבנה מוצר שנראה לפי הקופסה כאילו מיועד למרכיבי OEM (לא קופסת RETAIL צבעונית ומצועצעת). המוצר עצמו נראה מלוטש יפה, כבל אספקת מתח ללוח עטוף בשרוול כמו שצריך, מאוורר 120 מלמטה, שוקל משמעותית יותר מכל גנרי שמוכר סטנדרטי. כתוב עליו 450 וואט. קונקטור אחד של חיבורים 4 פין לכרטיס מסך. על הספק היתה מדבקה HUNTKEY. במחיר שנתבקש היה כמעט 350 ש"ח. האתר המוזכר www.huntkey.com עובד כאילו כל הצרות של העולם יושבות עליו, אם כך יעבוד הספק אז זה מאד חשוד. מישהו מכיר את הדבר הזה? מישהו מכיר את החברה הזו? האם זה REBRANDING של מוצר מוכר אחר? משיהו יודע מי מיבא את זה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Crown,

אז ככה כמו שהכותרת אומרת אני הולך על Core E6400 ולוח P5B DLX וצריך ספק שיחזיק אותו ב OC גבוה. (לא מתוכנן שום SLI או CF , ביינתים ) תראו את הספקים שחשבתי עליהם: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-550P5&affiliate=zap http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12144 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12152 (רצוי אחריות מעל 3 שנים, לא אוהב ספקים עם שנת אחריות אחת) ויש גם את ה JSP-Tech EZcool PS-1000 / 450Watt / Super Silent / 5-pin SATA / 6-pin PCI [PS-1000] המחיר שלו ממש זול.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. המארז הוא למחשב מבוסס Core 2 Duo, חשוב לי במארז שיהיה שקט (פח עבה יותר, חיבורים רכים להארד, תמיכה במאווררים 120mm וכדומה) וגם יפה (מארז שחור רצוי שיהיו לו כיסויים לכוננים למשל). אין צורך בספק, אשתמש ב FSP300-60PFN מהמחשב הישן. הנה רשימה של כמה דגמים שאני חושב עליהם - מה שהכי נראה לי זה ה- Frontier כי הכל בחזית "מוסתר", אם מישהו מכיר ויכול לספר על הנתונים התכניים שלו - נוחות הרכבה, רעשים, עובי פח.. Compucase/Hec 6C http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402_2249&products_id=14814&PHPSESSID=273768f4de26a9596561f00c88f030d6 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2523 Compucase/Hec 6A http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?i…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by kobi63,

אני וחבר התערבנו על משהו וגם התווכחנו האם הספק הזה מסוגל לייצר 72A בארבעת מסילות ה12V שלו. אז ככה, לי יש אותו ואני לא בטוח שהוא מחזיק את ה4870 למרות שאמרו לי שהוא יחזיק בלי בעיות גם CF. ג'נרי או לא, זה עדיין 1050W וממה שאני קורא על הקופסא של הספק(יכול להיות שהם כתבו משהו לא נכון בכוונה?) שיש 4 מסילות של 12V שבשתי הראשונות זה של 20A ובשניים האחרות זה 36A. אני לא ממש יודע איך לקרוא את זה אבל זה מה שרשום בOUTPUT על הקופסא של הספק ב- CURRENT COMBINED WATTAGE. עכשיו, זה מה שגורם לי לבעיות עם ה4870 והאם הוא באמת מייצר כמו שהוא כותב שהוא מייצר?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by R3DFOX,

שלום. אני מחפש מארז למפרט שאני בונה: מעבד i5 4690 לוח אם Gigabyte GA-H97-D3H כרטיס מסך GF 630 מחפש מארז: מרווח שקט עם 2 מאווררים לפחות עם 2 חיבורי USB לפחות +חיבור לכרטיס הקול בחזית וכפתורי הדלקה וריסטרט יפים. שיהיה מקום לכונן צורב DVD ולשלושת הדיסקים הקשיחים שלי לא מחפש מארז צעקני או זוהר אלא מארז פשוט ואלגנטי אבל יפה קונה מKSP או אייבורי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. יש לי מחשב בן 6, על הפירוט של המארז רשום שהספק הוא 400W על הספק עצמו רשום p-4 500watx12v בכל אופן אני מאמין שהוא גנרי, של חברת boxter גוגל מוצא לי חברת boxster לשימושים שיש לי עכשיו הוא מספיק אבל הוא מרעיש וגם יש לי בעיות בכרטיס מסך שגם אותו אני מתכוון לקנות , יהיה קישור בסוף ההודעה הדילמה שלי היא בין שני אלה או משהו אחר שיומלץ 400W שעולה 245 של סיסוניק http://ksp.co.il/?uin=17654 לבין 500W שעולה 340 שקל של סיסוניק http://ksp.co.il/?uin=9239 אם 400 עם שם, טוב מ500 גנרי אני אסתפק ב400 תודה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550745.0

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים