עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכם ! בעבר הומלץ לי בפורום זה אחרי חיפושים רבים על המארז NZXT LEXA ,פירסמתי תרד בפורום מפרטי מחשב ואחראי הפורום אומר לי שה-LEXA לא מומלץ ובכלל לא שקט ושלא ערכתי תחקיר טוב בנושא והמארז בכלל לא מה שאני מחפש.. עכשיו רציתי לשאול אתכם האם זה נכון ואם כן איזה מארז אחר יש שדומה במראה ל-LEXA אך שקט לגמרי..אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי אני ממש רוצה כבר לקנות מחשב אני כבר חצי שנה בתהליך הזה של להחליט על מפרט, וכול פעם מישהו אחר בפורום משנה את דעתי. אגב אם בסוף אשאר עם הלקסה אז זה המעבד שאני אקח וזה הקירור שלו: Core 2 Quad Q6600 Box Intel THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme +Scythe 120mm MINEBEA אשמח לקבל גם את חוות דעתכם על השילוב אם הוא יהיה מספיק חזק ושקט דיו..(מבחנתי זאת אומרת ש…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. בשאיפה למערכת זולה (~2500) תכננתי גם מארז תקציבי. יש סיכוי שיעבוד טוב? לעצתכם אודה. הנה הפרטים: המערכת: מעבד E2160 לוח P35 DS3 זכרון 2G HD - 320 WD כונן DVD כרטיס מסך מבוסס HD2600XT (גיגבייט כנראה, ללא מאוורר) OC - סטוק ל~3G המארזים / ספקים עליהם חשבתי (~250 ש"ח) - Foxconn FSP/350W - http://tms.co.il/product_info.php?cPath=25_98&products_id=4567 HEC Compucase 300W - http://tms.co.il/product_info.php?cPath=25_93&products_id=4271 במחיר הזה הציעו לי מארז צאג (?) עם ספק גנרי של 488W או ב KSP מארז שלהם עם ספק גולד (?) מה אתם אומרים ? אפשר לעמוד בתקציה הזה ולהשאר בחיים (הCPU) ? ... אגב, מארזים כאלו - ניתן "להשכיב" לטובת HTPC ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by kobi63,

אני וחבר התערבנו על משהו וגם התווכחנו האם הספק הזה מסוגל לייצר 72A בארבעת מסילות ה12V שלו. אז ככה, לי יש אותו ואני לא בטוח שהוא מחזיק את ה4870 למרות שאמרו לי שהוא יחזיק בלי בעיות גם CF. ג'נרי או לא, זה עדיין 1050W וממה שאני קורא על הקופסא של הספק(יכול להיות שהם כתבו משהו לא נכון בכוונה?) שיש 4 מסילות של 12V שבשתי הראשונות זה של 20A ובשניים האחרות זה 36A. אני לא ממש יודע איך לקרוא את זה אבל זה מה שרשום בOUTPUT על הקופסא של הספק ב- CURRENT COMBINED WATTAGE. עכשיו, זה מה שגורם לי לבעיות עם ה4870 והאם הוא באמת מייצר כמו שהוא כותב שהוא מייצר?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by maXopka,

מחפש כבל מעביר ממולקס לסאטא X10 לערימת דיסקים בטור. עד עכשיו מצאתי רק ל4 סאטות המיוצרים בייצור המוני. קיים משהו שירווה את הצמאון שלי ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. השאלה בכותרת. ה 2 מאווררים שלו יספיקו לקיץ הנעים בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by danvis,

אהלן כולם, ספקים זה תחום די חלש אצלי אז אני אשמח לחוות דעת על הספקים הבאים בתחום של 550-650. הם אמורים לתמוך ב-OC של 2500K וכרטיס מסך GTX570 באופן כללי. רעש פחות משנה, איכות זה מה שמשנה לי. HEC Cougar 550Watt Power Supply Model COUGAR-550CM HEC Win 600Watt Power Supply Model WIN+600 Enermax NAXN 550W Active PFC PSU ENR-102 - איך האח הגדול שלו הגרסא 600 FPS 80? שווה לחצות את ה-400 ש"ח בשבילו? CoolerMaster GX 650W PSU RS-650-ACAA-E3 Thermaltake TR2 RX 550W MODULAR W0134RE Antec Neo Eco 620C 620W 80+ power supply - יקר יותר, רק אם הוא באמת איכותי ביותר, שווה לחצות את ה-400 בשבילו? אני יודע שיש ספקים נוספים שלא כללתי כגון ה-FSP 550 או ה-Antec TruePowerTrio שאני יודע שהם ספקי…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by DarkLloth,

http://www.cmstorm.com/en/products/chassis/scout/images/

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. intel i7-6700K asus hero viii z170 kingston ddr4 8GBX2 צורב סמסונג רגיל gigabyte gtx 970 g1 gaming

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. המערכת השלמה בפרופיל, כשהכרטיס הוא HD 4870. הבנתי שאני אגיע ל~345W, ושהספק מספיק איכותי, אבל אני רוצא לודא. יחזיק או לא?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מחפש מארז שיסנן הרבה אבק יחסית ויאוור את המערכת בצורה הכי טובה שאפשר הכנסת אוויר נקייה זריזה ושקטה כמה שיותר אירפלאוו

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Skippy,

האם יש לו ספק ג'נרי? המארז עצמו איכותי, אבל אני לא יודע אם הספק שלו שווה משהו...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. ברצוני לדעת, איך מתאימים כרטיס מסך לספק כח. לדוגמא יש כרטיס מסך שכתוב עליו: Minimum 500W or greater system power supply (with a minimum 12V current rating of 30A) השאלה שלי: איך מחשבים את הספק מסילת ה 12V, אם יש ספק כח שהנתונים שלו הם כך: האם זה מספיק? האם מחשבים את שני המסילות (12) ביחד? (22.0A + 22.0A = 44A ) ואז זה אומר שזה בהתאם לדרישות? או שמחשבים בנפרד ואז זה לא מספיק (22.0 A כשבדרישות דרוש 30A ) ואיפה נכנס פה ה W ? לדוגמא פה: מה אומר המספר ( 600Wׁ) שכתוב מתחת ה 12 V ? קראתי קצת בפורומים וראיתי שיש מושג שאומר שמחברים את שני המסילות ביחד? מה זה אומר? באמת משהו פיזי או שפשוט מחשבים ביחד? אם אפשר לפשט את העניין, השאלה היא שאלה כללית.. אני מקווה שלא ס…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. איזה כרטיס אני יכול להריץ עליו? או עד כמה וואט לכרטיס? מערכת עם i5 3 דיסקים ו3 מאווררים.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אהלן, אולי השאלה קצת טיפשית, אבל לא מצאתי תשובה בשום מקום... מה היתרונות והחסרונות של דלת בקדמת המארז? על מה זה משפיע? למשל ההבדל העיקרי הנראה לעין בין מארזי Element G ו-Element S של ThermalTake הוא הדלת הקדמית. מה בעצם היא עושה? תודה וסופ"ש נעים!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by dotans,

שלום לכולם איך המארזים האלה של COMPUCASE - 6C60 http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=59 6C28 http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=61 ביחס ל 6A19 ? http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by simon_hr,

שלום,ובוקר טוב חבר שלי הביא לי את המארז ColorsIt ATX-G8023C-E7 רציתי לדעת איך הוא ? פשוט לא מצאתי עליו כלום ברשת ואם יש אפשרות גם למפרט שלו אני ישמח =]

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני נמצא היום בנהריה וחקבתי לקנות לי ספק כוח נורמלי. למי שזוכר הדרישות הן די עלובות- להחזיק כרטיס 4870 אחד ומעבד פנום מרובע מהדור הראשון. שאר המפרט סטנדרטי לחלוטין. אני מניח ש450 וואט יספיקו, וכאמור אני לא בררן מדי כי גם ככה אין לי כמעט זמן לשחק אפילו משחקי קז'ואל. רצוי מאוד שיהיה זול, ואמין (יש מבצעים, לא?) אני לא בדיוק בקיא, אשמח לעצתכם. תודה וכל טוב

18. Started by frank053,

שלום לכולם. סוף סוף החלטתי לקנות אל פסק. אחרי שקראתי את מה שכתוב בפורום הזה על הנושא, הגעתי למסקנה, שמה שהכי יתאים לי, זה Gamatronic SmartCompact 750VA (http://www.gamatronic.co.il/?id=13). מה שאני צריך, זה בארך 10 דקות עבודה של המחשב + מסך, והכי חשוב, שיתכבה באופן מסודר במקרה של תקלה. ועוד דבר, הייתי מעדיף שהאל פסק יתאים גם במקרה שאני אשדרג את המחשב בעוד שנה-שנתיים. הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם על הבחירה שלי, ואולי תציעו לי משהו יותר טוב, אם יש בזה צורך. התקציב לא ממש משנה (אבל גם לא להגזים... ). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ylazarev,

אהלן, אני מחפש מארז שיהיה כמה שיותר שקט.. יש לי כרגע מארז בלי שם ואני מתחרפן ממנו.. הפאנלים שלו נכנסים לויברציות מההארדיסק ועושים רעש וגם זרימת האויר אני מנחש לא מדהימה כי המעבד מתחמם במהירות גם אחרי נקיון יסודי.. אז מה שאני מחפש זה מארז עם מקומות למאווררי 12cm בלבד (הבנתי שהם הכי שקטים), עדיף עם פילטרים לאבק אבל זה פחות חשוב לי, וגם שההארדיסקים יהיו מבודדים מהשלדה.. בידוד רעש בדפנות גם נשמע טוב אם זה באמת עוזר. יש חיה כזו?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Money_Man,

המערכת: E6300 זיכרון 2GB DDR2 667MHZ כרטיס מסך X1950 PRO שני הספקים שקטים במיוחד... לעומת זאת הTAGAN הוא 480W לעומת ה400W של הליברטי..ככה שהטגן יכול גם להחזיק אולי מערכת עתידית.. 400W לא נשמע לי הרבה היום.. הטגן עולה 530...הליברטי 500... לעומת זאת הליברטי הוא מודולרי...אבל כמה כבר כבלים לא יהיו מחוברים לספק? זה כזה יהיה משמעותי? ולא יכול להיווצר בעיות של ניתוק הכבלים? נראה לי כרגע ללכת על הTAGAN...כי יש לו שם בין לאומי כספק איכותי ועוד שעשו בדיקות כבר לU01 גם פה באתר... מה דעתכם? יש למישהו נסיון עם אחד הספקים? (אגב ראיתי פה שליברטי מת למישהו...אולי הוא לא אמין? או שזה מקרה יחיד?)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שאלה בבקשה: כל המארזים האלה עם הדלת מקדימה שסוגרת את הפאנל של הכוננים - כאשר היא סגורה זה לא מפריע לשאיבת האויר ע"י המאוורר הקדמי כך שצריך להשאיר אותה פתוחה בכל מקרה - ואז למה צריך אותה בכלל... (הכוונה לדלת כמו שיש באנטק P182 וב TT EUREKA למשל ?????

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. המליצו לי על ה-FRACTAL DESIGN DEFINE R5 TITANIUM-W המארז הישן שלי הוא ה-Antec P183 V3. אוהב אותו מאוד. למרות שיכול להעיד שחלקים ממנו לא היו עמידים מספיק (הדלת / פילטר למטה לא נסגרת) האם יש מארז יותר טוב מה-R5, במחיר עד 1200 ש"ח (1,000 לפני מע"מ), הזמין לרכישה בארץ? רצוי מאוד משהו שלא עולה ברוחב שלו על 20-21 ס"מ.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מה דעתכם על ה-Enermax CS-335TA ב-200 ש"ח (ללא ספק הכוח)? העיצוב שלו מרשים לדעתי. יש מקום ל-2 מאווררים בגודל 80 מ"מ מאחורה, מאוורר אחד בגודל 80 מ"מ מקדימה ומאוורר אחד בגודל 80 מ"מ בצד. עם זאת, ישנו בקר מהירות למאווררים אליו מחברים אותם וגם צג המציג את טמפרטורת המארז. http://www.planetamd64.com/lofiversion/index.php/t9453.html

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by matthew,

אני משדרג את המחשב ואני דיי בטוח שאני חייב ספק כוח חדש. המערכת תהיה: מעבד: AMD Athlon II X4 640 Quad Core Processor AM3 3.0GHZ זיכרון: 4GB DDR2 כרטיס מסך: MSI GeForce GTX 460 Fermi Cyclone OC 725MHZ 768MB GDDR5 וחוצמיזה הרגיל, כונן DVD אחד, הארד דיסק 500GB הספק הנוכחי הוא HEC 400W, זה יספיק? יהיה גבולי? אני יודע שהכרטיס מסך הזה יעמיס עליו יותר מה 7600GT הקודם. השאלה היא כמה אני צריך, 550 מספיק או שכדאי כבר ללכת על 650 בשביל לשריין לשדרוגים עתידיים? ואיזו חברה בתקציב של 400 גג...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. יש לו מאחורה שני מאווררים אז הוא לא אמור להיות ממש טוב?.. איך הוא בקירור וכו'.. אמממ ועוד שאלה איך הוא לעומת הרייד מאקס סיגיטה?. http://www.xoxide.com/sunbeam-samurai-case-silver.html http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Samurai/samurai.htm [br]פורסם בתאריך: 29.06.2007 בשעה 13:38:37 אנשים בבקשה עזרה... ???

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.