עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. זקוק לעזרה בהתאמת ספק למפרט. כרגע, אני לא יודע איזה הספק אני צריך לקחת. רצוי שהספק יהיה ממותג אמין ומוכר, שיהיה שקט ואמין. תקציב עד 400 ש"ח. המפרט לגיימינג ולא מתוכנן OC. המפרט: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Scythe Mugen 3 Rev B SCMG3100 Gigabyte GA-Z77X-D3H Socket 1155 Z77 CHIPSET G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz NT Dual Channel CL9-9-9-24 LG GH24 GH24NS90 SATA x24 SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm Crucial SSD M4 Sata3 120GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 Lian Li PC-7FNB Black Aluminum W/o PSU Club3D nVIDIA GeForce GTX 260 (216 Processor Cores) 896MB DDR3 PCIe (ממחשב ישן) תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by D@Nte,

היי, אני מחפש מארז שדבר ראשון יהיה מאוורר מספיק ושקט ושיהיה קל לנקות אותו אם בכלל יש את הצורך (ואנ י מעדיף שלא יהיה צורך) ! יש לי כיום שיום לאחר שמנקים אותו משמיע רעשים ומתחמם כמו הר געש משום דבר. אם יש את האפשרות כמובן שאני גם מעוניין שהוא יהיה יפה (עיצוב מגניב ואולי אורות וזה). אבל שוב, שיהיה שקט ומאוורר ! בקשר לתקציב, אני לא ממש מבין בתקציבים לדברים האלו וכמובן שאני לא הולך לבזבז אלפים על מארז, פשוט משהו שיעשה את העבודה במינימום עלות. (ראיתי פה דיונים שממוצע במחירים בהם זה 500 אבל אני לא רוצה סתם לזרוק מספרים אז אני מאמין בכם). המפרט שאני הולך לקנות עם המארז הוא : מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤843 קירור למעבד: Zalman 9500 Led S775 - ר…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Rbix,

שלום חברים,מחפש המלצה לספק כח מודולרי אמין וטוב. הספק 550W.תקציב 400-500 ש"ח.תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. שלום , הייתי רוצה בבקשה ממשהו שמבין בספקים ... שיוכל בבקשה להסתכל על הרשימה של הספקים+מארז המצורפת ולעזור לי לבחור מארז+ספק בשביל המפרט שלי.... המפרט שלי הוא מעבד אינטל E6300 לוח אם 965P S3 גיגה זיכרון כרטיס מסך 7600GT . צורתו של המארז לא חשובה לי מה שחשוב זה הספק שמצורף אליו..... העניין הוא שאני מוגבל בתקציב אז המשוואה צריכה להיות ספק טוב במינימום מחיר.....באתר המחירים הם לא בשקלים אז ככה שתתיחסו למחירים כאילו הם בארץ....כי בערך המחירים זהים. http://www.datacom-ke.sk/default.asp?cls=spresenttrees&strid=82 תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by EroSenin,

איזה ספק הכי חזק ויציב מבין הרשימה? האם הספקים יחזיקו גם מעבדי פיריין בעתיד?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by amit16114,

קניתי ספק של LIBERTY 400W בהמלצתכם פה. ועכשיו נשאר לי לקנות מארז חדש. המערכת שלי כנראה תהיה בעתיד הקרוב מאוד ככה: 6400E 7600GS לוח כנראה הGIGABYTE 965DS-3. אני צריך מארז שקט איכותי בנוי טוב נוח לפירוק ושיהיה גם יפה ועיצובי. וכמובן שיהיה קריר עד כמה שניתן. על השקט אפשר קצת להתפשר עם זה בא על חשבון הקירור. בתודה... חשבתי על הGIGABYTE POSDION. מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by roiv11,

אהלן אני רוצה לקנות מארז חדש... עד 600 ללא חריגה. הייתי רוצה שהמארז יהיה שקט. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום יש לי אלפסק Ippon Backpower Pro 850VA Arista לאחרונה היו כמה פעמים בהן הוא התחיל להשמיע צפצופים קבועים מהירים שנפסקו לאחר זמן קצר (בדרך כלל דקה או שתיים) ולפעמים נמשכו יותר (במקרים האלה סגרתי את המחשב). קורה ללא קשר לכמות העומס על המחשב. לפי החוברת זה אומר שיש עומס יתר עליו. לפי תוכנת הבקרה בזמן הצפצופים היה עומס של פחות מ50% ושבכלל יש הפסקת חשמל (בפועל לא הייתה). מישהו נתקל במקרה כזה ויודע מה ניתן לעשות? (נגמרה האחריות). לצורכי בדיקה, כיביתי את החשמל, והצפצופים של האלפסק היו שונים (צפצופים איטיים) ובמקרה הזה גם שמעתי את הרעש שנוצר מהשימוש בסוללה (מן זמזום) שלא היה בזמן הצפצופים המהירים. יש לי אלפסק נוסף שדורש החלפת סוללה. הסוללה היא 12v 7ah. ראיתי שיש של כמה חברות …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by נץ,

רכשתי מחשב חדש בחנות ידועה שהרבה מפרטים מצוטטים ממנה בפורום כולל הרכבה בתשלום. המארז מסוג ANTEC300 בו ספק כוח מותקן בתחתית המארז (הספק שנרכש: FSP Epsilon 80Plus 450W ) אך לצערי הספק הותקן הפוך, כלומר מאוורר הספק פונה לרצפת המארז וכמעט צמוד לרצפה. השאלה היא האם זה בעל משמעות המחייבת להתעקש שהחנות תפרק את כל החיבורים ותהפוך את הספק כך שהמאוורר יפנה כלפי מעלה. המחשב הזה נרכש עבור בן של חברים והגיע אלי ע"י שליח. בדרך כלל אני מרכיב מחשב לבד מחלקים אך במקרה זה העדפתי שהחנות תבצע הרכבה בתשלום כי המחשב לא נשאר ברשותי, ולכן אני לא רוצה לפרקו בעצמי וע"י כך אולי לפגום באחריות החנות. בהוראות היצרן למארז כתוב שצריך להפוך את הספק כך שהמאוורר יפנה כלפי מעלה: With the case upright, p…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by gal1304,

שלום רב אני מעוניין לקנות את המפרט הבא כמדייה סנטר לסלון. בחרתי את המפרט הבא הכולל מארז לגונה הכולל ספק 300W . האם משהו מכיר את הספק הנ"ל-שקט/אמינות/ניצולת חשמל? גל מפרט (עדיין מתלבט האם ללכת על מפרט מקביל של אינטל-קצת מפחד מAMD -אולי תפיגו את החששות ) AMD Athlon II X2 250 Box לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-UD2H כונן קשיח Samsung HD502HI Eco Green 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז כולל ספק Enermax Laguna Black 300W הרכבת מערכת מחשב + בדיקה http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=29 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1820¤

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום אנשים, בשבוע הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני מחפש מארז שיחזיק את המחשב כולל OC (לא משהו אקסטרים), יהיה מאוורר יחסית ויהיה לא רועש. ישנם כמה מארזים שהסתכלתי עליהם ואני אשמח להמלצה שלכם: CM690/590 - הבנתי שמאווררים היטב אבל רועשים. NZXT Hush - הבנתי ששקט אבל רותח. CM sileo 500 - שמעתי שהוא מעט יותר טוב מה-HUSH גם בשקט וגם באוורור. Antec 300 - יש לו מאווררים שיכולים להיות שקטים אבל במצב הזה הם בקושי דוחפים אוויר. בנוסף אמרו לי שהוא לא משתיק כל כך את הרכיבים שבפנים. המערכת שהמארז אמור להחזיק בכללי היא: AMD 720BE Gigabyte 790X-UD4 Palit 4870 sonic 1gb SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 אני אשמח להמלצות שלכם... ואם יש לכם מארזים טובים שלא נכללים ברשימה כמובן …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by eran1243,

שלום, אבקש ספק כוח 400W או ספק 500W עד 250 שקלים, ניתן לחרוג ב 50 ש"ח -אם צריך את המפרט שלי אז יש בפרופיל תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by manticore,

אני חייב בדחיפות לקנות את הספק הזה של חברת דל cx305p-00 מוכרים את הספקים של החברה הזאת בארץ? אם כן אז איפה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Asaf.Y,

שלום, אני צריך למחשב השני בבית ספק כוח חדש, השאלה מה עדיף בין שני אלה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4016 או זה? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1536 עריכה: הספק צריך להתאים גם לחיבור חיצוני לכרטיס מסך בעתיד.. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by haims84,

שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב את המפרט הבא - Intel Core i5-4570 4 X 3.2GHz 6MB 1333MHz LGA 1150 Box מאוורר למעבד ZALMAN CNPS10X Optima GIGABYTE GA-H87M-HD3 MSI AMD Radeon R9 290 4GD5 ספק כח ANTEC™ Power Supply EA-650D 650W ACTIVE PFC,SATA בתוספת 12GB זכרון קיים על מארז של COOLER MASTER II ADVANCE עם SSD 840 EVO 120G ורציתי לדעת שהספק הנ"ל מספיק חזק ואיכותי להחזיק את המפרט . תודה, חיים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by anthrax88,

יש ברשותי ספק של antec vp550p הלך לי המעבד והזיכרונות, יש מצב בגלל הספק, השאלה האם זה ספק מספיק לכרטיס מסך הנ״ל ? אם לא אז אם אפשר קישור לקייאספי או אייבורי איזה ספק ממלץ שלא יהיה יקר מדי ( ספק שיספיק על בטוח למחשב שלי ) - - - תגובה אוחדה: - - - יכי על הקופסא של הכרטיס מסך בדרישות רשום, לפחות 750 וואט, הגיוני ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by jfkk,

שבת שלום יש לי בעיה עם ספק הכח המחשב היה דלוק כל הלילה . בבקר המחשב היה כבוי ניסתי להדליק את המחשב לא נדלק . פרקתי מתח מהספק -המחשב נדלק.(מספר פעמים זה קרה לי ) האם יכול להיות בעיה ספק . נתונים כרטיס מסך 8600gt מעבד-e2160 לוח אמ-foxconn 945g7ad תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם, במארזים אני יחסית מסתדר, אבל בנוגע לספקים אין לי שמץ. לכן אצטרך את עזרתכם, עזרת דניס וXtract . כיום אני מחזיק בספק שמגיע עם המארז של Radimax Scorpio שהוא 400W.. אני לא כל-כך בטוח בקשר ליכולתיו וכאן באתי לשאול. אני מעוניין בספק שיחזיק לי כמות רבה של מאווררים (כול המקומות שיש במארז של אורוורה 570 - את זה אני את האמת לא יודע.. מישהו יודע כמה מקומות יש שמה?). כמו כן, אני מעניין בספק שיחזיק מערכת חזקה (GTS והבאים אחריו). אם אני כבר קונה ספק הייתי שמח לספק איכותי במיוחד שיחזיק אותי גם לשנים הבאות. דיברתי עם KSP בניסיון להשיג את Thermaltake Tough Power והמוצר איננו במלאי והם גם לא יקבלו אותו בקרוב.. יש הצעות אחרות? כמו כן, יש סיבה לקנות ספק או שהריידמקס בסדר? …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Mr.positive,

האם ספק הכוח של המארז ANTEC SONATA-II 450W יהיה טוב למפרט : CORE 2 DUO E6300 1.86 Ghz TRAY 2MB 775/1066 GA-965G-DS3 MEMORY-1Gb KIT (512 X2) 800mhz Geil 169$ Western Digital 250Gb 16MB NEC 5170A BLACK (+DVD-RAM X12) X18 VGA - Saphire ATI RADEON X1900XT 256 mb ddr3 VIVO Retail Dual DVI תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by almog4543,

שיהיה הרבה מקום במארז ואם אפשר או ANTEC או NZXT אם יש למישהו מארזים טובים יותר אני ישמח

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. עשיתי בדיקות מאמץ של המעבד ו GPU ביחד לא למשך זמן ארוך... ולא היתה בעייה אני דווקא די רוצה לקנות חדש אבל יש כאלה ברשת שאומרים שאם אין בעייה עם הספק חבל לקנות חדש כי יש הגנות חשבתי לקנות RM750X או Antec EarthWatts GOLD PRO 750W כרגע המחשב עם מעבד 10400F RX 580 הצריכה הכוללת של המחשב לפי אתר 350W אני מחכה לירידה במחיר של 10900K ובטח בעתיד הדי רחוק לקנות כרטיס מסך יותר רציני תודה על התייעצות

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ShaharSi,

אני מעוניין לקנות ספק כ fsp aurum 750w gold מודולרי.. האם יש למישהו דעה למה לא לקנות אותו וכן לקנות seasonic?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני מחליף מחשב בימים אלו ויש לי את הכרטיס הנ"ל. הכרטיס נכנס בקושי למארז הקיים שלי - Antec Sonata 3. האם יש סיכוי שהוא יכול לא להיכנס למארזי Mid-ATX אחרים? כמו כן, האם אתם רואים מניעה בלהישאר עם המארז הקיים בהנחה ואחליף ספק ומאווררים? (המארז בן 7)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. שלום אני מחפש UPS מתאים למערכת שלי כאשר בעת הפסקת חשמל אין צורך ביותר מכמה דקות (רק כדי לסגור את המחשב באופן סדיר). אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון עם מכשירים של חברות שונות. בנוסף בקישור הזה יש כמה ספקים בתקציב שלי. האם כדאי לקנות אחד מהם? http://goldtop.co.il/category.asp?catid=929&PropValue=PROP234VALUE1180 תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by tiger2014,

[h=1]SeaSonic SSP-650RT 650W Gold[/h]האם אני יוכל להריץ עליו מערכת עם כרטיס מסך GIGABYTE R9 270X 4GB DDR5? http://ksp.co.il/?uin=18381

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים