עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום, יש ברשותי מארז 3D aurora מבית Gigabyte ואני רוצה לחבר כרטיס PCI כלומר כרטיס הרחבה אני מבין שבמארז הזה על מנת ישנו איזשהוא טריק שצריך לפתוח ציר כזה ואז פשוט לשלוף את המתכת ולהכניס את הכרטיס ושוב לסגור הנה תמונה http://www.hardwarezone.com.au/img/data/articles/2005/1728/ExpansionSlotLock.jpg השאלה בעצם איזה תנועה או כיצד ניתן לפתור את זה ניסיתי כמה מיני תנועות אבל אני לא רוצה להרוס את זה לכן העדפתי לשאול לפני כן אם למישהו יש מארז כזה או מארז אחר שמשתמש בטריק הזה או פשוט יודע יכול להסביר לי איזה תנועה בדיוק צריך לעשות? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, מפרט קיים: GIGABYTE Poseidon BLACK FSP 400W 24pin SATA 12cm PN Noise Killer DFI LanParty DK P45-T2RS Plus Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHZ 6MB Scythe Infinity OCZ DDR2 4096MB Reaper HPC Edition Dual Channel 1066MHZ 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII SEAGATE ST3500410AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB DVDRW Pioneer DVR-212 18X SATA Dual Layer BLACK DVD SONY X16 EXTRA SHORT BLACK PNY GeForce 8800GT 512MB GDDR3 PCI-E אני מתכנן לשדרג את הכרטיס מסך הקיים (8800GT 512MB) ל-4890 ולכן אני רוצה לשדרג לספק אחר. יש לציין שאני מתכנן OC. אני מתלבט בין הספקים האלה: SeaSonic 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2180 PCPOWER&COOLING S…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום אנשים, בשבוע הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני מחפש מארז שיחזיק את המחשב כולל OC (לא משהו אקסטרים), יהיה מאוורר יחסית ויהיה לא רועש. ישנם כמה מארזים שהסתכלתי עליהם ואני אשמח להמלצה שלכם: CM690/590 - הבנתי שמאווררים היטב אבל רועשים. NZXT Hush - הבנתי ששקט אבל רותח. CM sileo 500 - שמעתי שהוא מעט יותר טוב מה-HUSH גם בשקט וגם באוורור. Antec 300 - יש לו מאווררים שיכולים להיות שקטים אבל במצב הזה הם בקושי דוחפים אוויר. בנוסף אמרו לי שהוא לא משתיק כל כך את הרכיבים שבפנים. המערכת שהמארז אמור להחזיק בכללי היא: AMD 720BE Gigabyte 790X-UD4 Palit 4870 sonic 1gb SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 אני אשמח להמלצות שלכם... ואם יש לכם מארזים טובים שלא נכללים ברשימה כמובן …

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אורח rotem956
    Started by אורח rotem956,

הי, אני מעוניין לקנות אל פסק חדש אחרי שהישן נמצא אצלי כבר כחמש שנים והתחיל לעשות בעיות של צבירת מתח בשנה האחרונה. לא כל כך מבין בתחום. אין לי צרכים מיוחדים, מדובר על מחשב נייח חדש (כמה חודשים אצלי) ודי סטנדרטי. אשמח לקבל המלצות. תודה. גל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by erezMASTER,

שלום, בימים הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב, ובחיפושי אחר החלקים המתאימים נתקלתי במארז הנ"ל. לדעתי (ללא כל ידע מקצועי אלא דעה אישית לגמרי, חשוב להזכיר ) זהו המארז הכי משתלם, יפה, שקט (זאת ע"פ כתבה שראתי באינטרנט), והעיקר בעל הקירור הכי טוב שראיתי. מה דעתכם, ומה יש לכם להציע אם לדעתכם אני טועה בדעתי? בהצעותיכם התייחסו לכך שאני אוהב מארזים יפים ומושכים עם עם דגש חזק על קירור מעולה! תודה, erezMASTER *אנא הביאו את הצעותיכם מהאתר Pandas.co.il תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני מחפש ספק עד 600 שקל שמיועד לגיימינג (עומד לקנות כרטיס מסך GTX970 מחברה טובה. מה אתם אומרים על שני אלה? Antec TP-750C עולה 590 שקל http://www.sitcomnet.co.il/items/332539 SeaSonic M12II-850 עולה 589 http://www.1pc.co.il/product-6620-%D7%A1%D7%A4%D7%A7_%D7%9B%D7%97_%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_SeaSonic_M12II_850.aspx תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by נדבוס,

שלום חברים, אני חדש כאן, אז אני בטוח שהשאלה כבר נשאלה, אבל בכל זאת - מחפש מארז מרווח, מאוורר, לא רועש, ניהול כבלים טוב, הרבה יציאות/כניסות, USB 3 למישהו יש המלצה ? תקציב ~800 ש"ח תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by DORAZABI,

אז ככה אולי זה ישמע טיפשי אבל כרגע יש לי את הNZXT כימרה 410, הסיבה שאני רוצה להחליף אותו כי הוא גדול מדי, החומר שלו עשוי מפלסטיק זול ולא נוח, והוא לא הכי שקט, אני תמיד שומע את המאווררים מאומצים גם לאחר שאני מסיים לשחק ומוריד את העוצמה שלהם. אני רוצה מארז בתקציב של עד 500 שקלים ללא ספק כי כבר בא לי ספק עם הפנטום,רצוי שיהיה מתכתי ומחוזק היטב ולא מכוער מדי ושקט מאוד. נ.ב הכרטיס שלי GTX 770

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by salea656,

שלום, קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך כונן קשיח וספק כוח רק מעבד i7 2600k זכרון 8 ג'יגה (2x4GB) לוח אם p8 h67 m pro מאזר thermaltake v6 עכשיו אני מתלבט אם אני צריך ספק חדש (כנראה שכן) ואיזה אני צריך יש לי 3 כוננים קשיחים, אחד מהם זה IDE כרטיס מסך 8400s 2 צורבים, אחד מהם IDE יש לי ספק cidev 500W אני כנראה אוסיף עוד כונן קשיח ובעתיד אני אחליף את הכרטיס מסך זה מספיק טוב? אם אני צריך אחד יותר טוב איזה מומלץ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. עד עכשיו הספק שלי 400W ליברטי שירת אותי נאמן (ועדיין משרת את המחשב הישן) עם 0 תקלות. אני מחפש ספק למע' הזו שגם ברמה של הליברטי התותחי בטווח מחירים הזה של 300-360 שח' (500W ומעלה). שקט, חזק ושעושה את העבודה כמו שצריך! המחשב משמש למחשקים-עבודה משרדית-וכמו כן יהיה OC , ובעתיד גם כ.המסך יוחלף לדגם חדש-שזו הסיבה העיקרית להחלפת ספק כח. פרט נוסף וחשוב לא פחות - המחשב דולק כל שעות היממה , כל ימות השבוע! להלן המע' שלי: I5 760 2.8GH GIGABYTE P55 USB3 4096 GSKILL NT F3 500 GB+250GB WD PALIT 4850 SONIC להלן 3 הדגמים : ANTEC TRUEPOWER NEW 550W COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 550W SEASONIC S12II 520W BRONZE אודה לעזרה בבקשה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by shahar0592,

אני חושב לקנות את המארז הזה אבל אני לא מצליח להבין איך לשלוט ב-RGB לו הייתי שמח לעזרה בנושא

12. Started by Conroe,

מה כדאי לי לקנות? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3239 או http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1609 אני מחפש במארז: 1) מחיר טוב 2) עיצוב יפה (דלת מקדימה וחלון) 3) מתאים ל 8800GTS (הסופרנו מתאים?) 4) זרימת אוויר דיי טובה שניהם עולים בסביבות אותו מחיר.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by liram21,

יש לי את המפרט הזה: השאלה שלי היא: כמה וואט של הספק אני צריך למערכת הזו ? חשוב לציין שיש תיכנון לOC והאם הספק Corsair CX500W Active PFC 12cm Fan יספיק למערכת הזו או שצריך להביא אחד יותר חזק ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אלפסק של אדווייס נניח דגם 750 שעולה בערך 450 שח...שאמור להגן מפני קפיצות מתח על מחשב נייד בלי סוללה... הבנתי שחייבים לחבר את האלפסק כל הזמן לחשמל כדי לשמור על הסוללה גיבוי שלו מרגע הקניה, העניין שאני מנתק את המחשב נייד (נייד ללא סוללה או עם סוללה , אם זה משנה משהו) מהאלפסק בלילה. א. כמה חשמל האלפסק צורך כשאין לו צרכן מחובר אליו ? ( המגבלה של האלפסק הזה היא 500 וואט אם איני טועה) האם הוא צורך כל הזמן 500 וואט או בהתאם לצרכן שמחובר אליו ? ומה קורה כשאין צרכן מחובר אליו ? ב. מה יקרה אם אנתק לגמרי את האלפסק לשבוע או יותר מהחשמל , האם הסוללת גיבוי תגמר ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by טל משעלי,

שלום, לאחר שהמחשב שלי עבר OC ובבדיקות יציבות הוא עמד מעולה הבדיקה האמיתית הרצה של המחשב עם הסימולטור שלרוב איתו אני עובד עם המחשב FSX. אז אחרי כמה קריסות למסך כחול עם שגיאה whea_uncorrectable_error 0124 ובדיקה של כל הדברים שיכולים להשפיע הגיע המסכנה שהוא לא עומד בלחץ או יותר נכון בפיקים שמצריכים כמות חשמל או להפך כמות חשמל נמוכה. בקיצור זה המחשב: Z97X Gaming 7 Core i5 4690K (4.5Ghz 1.245V) Gigabyte GTX 770OC 4GB 16GB RAM 1600MHZ זהו בגדול התקציב הוא עד 550שח . זהו ספק שאני כרגע חושב עליו [h=1]SeaSonic 620W 80+ Bronze M12II EVO[/h]

16. Started by dor_guy,

שלום, אני צריך מארז שיהיה בעל קירור טוב (אין בעיה אם צריך להוסיף עוד מאוורר) נראה לי שעדיף שהספק כוח יהיה למטה. לא מעניין אותי חלונות\לדים. הצבע שלו צריך להיות שחור ועדיף מט. והכי חשוב שקט. החלקים שיהיו בפנים: לוח אם : ‏ASUS P5Q-EM מעבד: QX9770 קירור למעבד: ‏Mugen II Scythe ‎ ובעתיד אני אוסיף כ.מסך : ‏ Sapphire ‎HD 5770 מעבד: אני עדיין לא יודע ( פתוח להמלצות) האופציות שראיתי עד עכשיו: 185 ‏Compucase 66RC Hec ספק תחתו 195 Luxo M1000 gigabyte ספק תחתון 190 ‏Elite 334 Black CoolerMaster ספק עליון 195 ‏EN2-TAC Ikonik‎ ספק תחתון לא מצאתי ביקורות על המארזים האלו. פתוח גם לאופציות אחרות, אבל זה הכיוון העיצובי. תודה, גיא

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני מחליף מחשב בימים אלו ויש לי את הכרטיס הנ"ל. הכרטיס נכנס בקושי למארז הקיים שלי - Antec Sonata 3. האם יש סיכוי שהוא יכול לא להיכנס למארזי Mid-ATX אחרים? כמו כן, האם אתם רואים מניעה בלהישאר עם המארז הקיים בהנחה ואחליף ספק ומאווררים? (המארז בן 7)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. האם ספק - antee basiq 300 w מתאים למעבד -i3-4160 3M Cache, 3.60 GHz s1150 tray תוגנ

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by D@Nte,

היי, אני מחפש מארז שדבר ראשון יהיה מאוורר מספיק ושקט ושיהיה קל לנקות אותו אם בכלל יש את הצורך (ואנ י מעדיף שלא יהיה צורך) ! יש לי כיום שיום לאחר שמנקים אותו משמיע רעשים ומתחמם כמו הר געש משום דבר. אם יש את האפשרות כמובן שאני גם מעוניין שהוא יהיה יפה (עיצוב מגניב ואולי אורות וזה). אבל שוב, שיהיה שקט ומאוורר ! בקשר לתקציב, אני לא ממש מבין בתקציבים לדברים האלו וכמובן שאני לא הולך לבזבז אלפים על מארז, פשוט משהו שיעשה את העבודה במינימום עלות. (ראיתי פה דיונים שממוצע במחירים בהם זה 500 אבל אני לא רוצה סתם לזרוק מספרים אז אני מאמין בכם). המפרט שאני הולך לקנות עם המארז הוא : מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤843 קירור למעבד: Zalman 9500 Led S775 - ר…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. בעקבות מספר בעיות חומרה שהופיעו ב- NAS בן השנתיים ומשהו שלי וכשהמקום הפנוי שבו הולך ומצטמצם, התחלתי לחשוב על הדור הבא, שיהיה better, stronger, faster. Gentlemen, we can rebuild him! We have the technology. 8) והפעם אני הולך ללמוד מהניסיון ולא לחזור על הטעויות שעשיתי בפעם הקודמת. הפעם יהיו טעויות חדשות! כבר יש לי רעיונות בנוגע למערכת ההפעלה, למעבד, ללוח האם, לדיסקים, אבל כל זה יבוא אח"כ. השלב הראשום הוא לבחור מארז וספק. המארז אמור להיות קטן ככל האפשר ועדיין להחזיק שישה דיסקים (לא צריך לשמור מקום להתקני 5.25" או לפלופי - לא יהיו כאלו) עם איוורור לכלוב הכוננים ועם פילטרי אבק לכל כפתח כניסת אוויר רציני, שקט ככל האפשר וכמובן זול. הספק לא צריך להיות חזק - גם בהערכות הכי מופ…

21. המפרט הכמעט סופי נראה כך מעבד I5 לוח אם אינטל DP55WG כרטיס מסך רדיאון 5850 באורך של 24 ס"מ ספק סיסוניק 650W זיכרון 4G במהירות 1066 דיסק קשיח 1T של סמסונג לאחר מעקב ממושך על תגובות בפורומים השונים וקריאת מאמרים רלונטיים צמצמתי את רשימת המארזים שבאים בחשבון לחמשת הבאים: 1) מארז של EZCOOL בדגם L-800 ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 55X21X48 2) מארז של ANTEC בדגם 900/2 ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 47X22X49 3) מארז של NZXT בדגם WHISPER ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 56X21X52 4) מארז של COOLERMASTER בדגם HAF922 ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 56X25X50 5) מארז של COOLERMASTER בדגם HAF932 ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 58X23X54 סנטימטרים כמובן אשמח לקבל את תגובותיכם המקצועיות בנושא שמאוד חשוב …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Motherboard: ASUS P5N32 SLI-Deluxe CPU: Intel Pentium D 3.0MHz 930 Graphic Card: NVIDIA XFX GeForce 7800GT 256MB Memory: OCZ 1GBx2 2048 DDR2 667MHz 4-4-4-8 HDD: Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Sound Card: Creative Audigy 2 ZS Power Supply: OCZ PowerStream SLI-Ready 520W System: Microsoft Windows XP Professional SP2 CPU Cooler: Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan VGA Cooler: Zalman VF900-Cu Case: SunBeam Transformer Black case אז אחרי 6 שנים הספק של OCZ החליט שלא בא לו לעבוד יותר איזה ספק כוח אתם ממליצים שיחזיק את המחשב בצורה יעילה וטובה במינימום כסף פלוס יציאת חשמל ישירות לכרטיס מסך ? תודה לכולם !

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ElroyD,

אני מחפש מארז Full Tower/Mid Tower לא יודע בדיוק איזה מהם אבל חשוב לי שיהיה לו קירור מעולה,יפה, מסנני אבק ודיי שקט מקסימום 300שקל בלי חריגות תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by alexbmw,

אני לא סגור לאיזה פורום זה מתאים יותר, לפה או לקירור, אבל בכל זות. אז ככה, מעבר לרכיבים שקטים יותר, ומאווררים שקטים יותר, אילו אופציות יש בשביל לעשות את המארז שקט יותר? ,אני מדבר על מארזים בכללי ולא על מארז ספציפי. נ.ב: העדפה לדברים שיש בבית ואפשר לקמבן לבד.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום, אני קונה מחשב חדש מבוסס על מעבד intel E6600. אני לא עושה OC, ובסך הכל אני צריך מארז בגודל בינוני (לא TOWER) וספק שקטים, ש"יעשו את העבודה" במחיר סביר. אני לא כל כך מבין בתחום המארזים והספקים כך שאשמח לקבל חוות דעת על המוצרים. תודה מראש על העזרה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.