עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by benyben,

שלום. עלי לבחור בין שני ספקי הכוח הללו (המחיר אותו מחיר עבורי - שניהם חדשים): 1. Antec TruePower 550 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817371020 זה ספק מודולרי לפי הבנתי. 2. Corsair 750 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139006&Tpk=corsair%20tx%20750 איננו מודולרי. איזה מבין שניהם עלי לבחור? האם העובדה שאחד חזק יותר משמעה שעלי לבחור בו? לעומת ה Corsair החזק נמצא ה Antec המודולרי. אשמח לשמוע עצתכם תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מארז בלי קישוטים מיותרים + ספק טוב שיחזיקו את המפרט הזה. אני אשמח אם מישהו יסביר לי למה הספק שבא עם Antec TX1050B 500W לא מספיק טוב, אף פעם לא התעניינתי מספיק במתחים וכאלה...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by erezMASTER,

שלום, בימים הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב, ובחיפושי אחר החלקים המתאימים נתקלתי במארז הנ"ל. לדעתי (ללא כל ידע מקצועי אלא דעה אישית לגמרי, חשוב להזכיר ) זהו המארז הכי משתלם, יפה, שקט (זאת ע"פ כתבה שראתי באינטרנט), והעיקר בעל הקירור הכי טוב שראיתי. מה דעתכם, ומה יש לכם להציע אם לדעתכם אני טועה בדעתי? בהצעותיכם התייחסו לכך שאני אוהב מארזים יפים ומושכים עם עם דגש חזק על קירור מעולה! תודה, erezMASTER *אנא הביאו את הצעותיכם מהאתר Pandas.co.il תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום , הייתי רוצה בבקשה ממשהו שמבין בספקים ... שיוכל בבקשה להסתכל על הרשימה של הספקים+מארז המצורפת ולעזור לי לבחור מארז+ספק בשביל המפרט שלי.... המפרט שלי הוא מעבד אינטל E6300 לוח אם 965P S3 גיגה זיכרון כרטיס מסך 7600GT . צורתו של המארז לא חשובה לי מה שחשוב זה הספק שמצורף אליו..... העניין הוא שאני מוגבל בתקציב אז המשוואה צריכה להיות ספק טוב במינימום מחיר.....באתר המחירים הם לא בשקלים אז ככה שתתיחסו למחירים כאילו הם בארץ....כי בערך המחירים זהים. http://www.datacom-ke.sk/default.asp?cls=spresenttrees&strid=82 תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by IdolAdmin,

בנתיים אני הולך על ה ארורה 570 ב777 שקל..כי ההבדל מחיר בינו לבין הארורה הרגיל או מארזים אחרים טובים קטן (סביבות ה100 שקל) אז אין לי בעיה להשקיע קצת יותר אפילו בשביל מארז שאני לא הכי צריך אבל אני יהנה ממנו לאורררררך זמן.. השאלה אם הוא באמת טוב למחירו ויותר טוב מאחרים..האם יש מארז יפה טוב וזול כמוהו שעדיף לי ללכת עליו? ושאלה נוספת מה הבדל בין ה570 והארורה הרגיל? (E6600, ABIT IN9-32X-Maxd, g.skill 2X1GB, EVGA KO 8800GTS 640MB) כנראה גם ספק ‏ToughPower W0103 600W PFC 24pin)

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by cyberX,

המפרט שלי רשום בצד, אשמח לאל-פסק טוב שאתם יודעים שהוא לא איזה חנטריש שמתקלל תוך חודשיים, משהו שיחזיק כמה שיותר זמן מעמד, עם אחראיות כמובן אם אתם חושבים ש-400 ש"ח זה לא מספיק אנא ציינו זאת. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 19.01.2011 בשעה 18:53:11 מישהו?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Be BEN,

מה עדיף? 1. SEASONIC S12EP 550W שנראה לי שאין לו תקן ארד אפילו שעולה 430שח 2. SEASONIC M12II 500W BRONZE - MODULAR שעולה 470שח 3. OCZ Z-SERIES 550WATT RETAIL עם תקן SILVER עולה 470שח אישית בעד ה OCZ בגלל התקן 80+ SILVER חיפשתי ביקורת עליו אבל לא מצאתי עדיין אז בדקתי על אחיו הגדול לאותו סדרה OCZ Z-SERIES 650WATT והביקורות מצויינות, בדקתי 3 אתרים שונים ובכולם הוא קיבל ציון מצויין http://www.pureoverclock.com/review.php?id=867&page=6 לפני הזמנה אז אני חייב להחליט בתודה מראש בן

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מחפש מארז וספק כוח שמתאימים למפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE עכבר: LOGITECH MX-518 GAMING GRADE OPTICAL MOUSE רמקולים ואוזניות: ALTEC-LANSING 2.1 ATP3 אאמ קיבלתי המלצה על מארז RAIDMAX RX9 SE BLACK w/o PSU וספק ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מה אתה אומרים?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Conroe,

מה כדאי לי לקנות? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3239 או http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1609 אני מחפש במארז: 1) מחיר טוב 2) עיצוב יפה (דלת מקדימה וחלון) 3) מתאים ל 8800GTS (הסופרנו מתאים?) 4) זרימת אוויר דיי טובה שניהם עולים בסביבות אותו מחיר.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by dd7,

הציעו לי פה ספק FSP 300W LGA775 24pin SATA 12cm שעולה 190 ואת המארז הזה HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver שעולה 240 שזה ביחד 430 למערכת הזאתי (לוח אם- 550 -ASROCK מעבד- 1180 - e6300 זכרונות- 650- ?1GB Corsair? כרטיס מסך- 1350 -256 mb 1950 pro צורב- 200 - LG DVD±RW GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) ארדיס - 340 - Deskstar 160GB Sata II ) עכשיו אני רוצה את המארז הזה שבא עם ספק 400w http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4228 שעולה 500 1. הספק הזה פחות טוב או יותר טוב 2. האם החברה הזאת מוכרת

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Seraphim,

שלום, כרגע ברשותי ספק 380W של אנטק אשר מתחיל להזדקן ואינני חושב שהוא יעמוד בעומס של שדרוג כרטיס מסך שאני מתכנן לבצע בקרוב, שלא לציין שהוא לא מצויד במחברי כוח תואמים לכרטיסי מסך חדשים או ללוחות החדשים ביותר. כרגע המערכת שברשותי היא: E6450, לוח Asus P5K, שני כוננים קשיחים, שני כוננים אופטיים וכרטיס מסך 7900GS. כבר עכשיו אני חושב שאני סובל ממגבלות בהמהרת המערכת מאחר שהעלאת מתחים מתונה אפילו יוצרת חוסר יציבות של המערכת. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך ל-8800GT ואני רוצה ספק אשר יהיה מסוגל להחזיק את המערכת המשודרגת כולל המהרה (לא דרסטית) ביציבות ובנוסף שיהיה מספיק לשדרוג תיאורטי של המערכת כולה בעוד כשנה נניח כך שלא אאלץ לשדרג את הספק בשנית בפרק זמן כה קצר. ממה שהסתכלתי בנתי…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Spirox,

שלום לכולם, שאלה כללית: אם גובה מקרר הCPU שלי הוא 165מ"מ והגובה המקסימלי המתאפשר במארז הוא 165מ"מ גם, האם זה בסדר או שכדאי לבחור במארז אחר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by psu,

בימים האחרונים הספק כח שלי מתחיל להוציא ריח חלש של "שרוף". אבל הוא עדיין עובד כרגיל. היו לי מספר הפסקות חשמל בחודש האחרון בגלל חברת החשמל והעומסים שלה, אולי הייתי מייחס את זה בתור הסיבה. יש לציין שיש לו גם כפתור של אוורור חזק יותר וכשאני מפעיל אותו הריח נעלם. מה בדיוק קרה לו לדעתכם? הוא יכול להחזיק עוד זמן? יש לי אחריות עליו מחברת טק דאטה, לדעתם יחליפו לי אותו למרות שהוא לא נשרף סופית והוא עדיין עובד? הספק חזק בהרבה מדרישות המפרט וזה לא נראה לי בגלל איזה עומס של מתח שהוא לא עומד בו.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by D@Nte,

היי, אני מחפש מארז שדבר ראשון יהיה מאוורר מספיק ושקט ושיהיה קל לנקות אותו אם בכלל יש את הצורך (ואנ י מעדיף שלא יהיה צורך) ! יש לי כיום שיום לאחר שמנקים אותו משמיע רעשים ומתחמם כמו הר געש משום דבר. אם יש את האפשרות כמובן שאני גם מעוניין שהוא יהיה יפה (עיצוב מגניב ואולי אורות וזה). אבל שוב, שיהיה שקט ומאוורר ! בקשר לתקציב, אני לא ממש מבין בתקציבים לדברים האלו וכמובן שאני לא הולך לבזבז אלפים על מארז, פשוט משהו שיעשה את העבודה במינימום עלות. (ראיתי פה דיונים שממוצע במחירים בהם זה 500 אבל אני לא רוצה סתם לזרוק מספרים אז אני מאמין בכם). המפרט שאני הולך לקנות עם המארז הוא : מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤843 קירור למעבד: Zalman 9500 Led S775 - ר…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום יש לי אלפסק Ippon Backpower Pro 850VA Arista לאחרונה היו כמה פעמים בהן הוא התחיל להשמיע צפצופים קבועים מהירים שנפסקו לאחר זמן קצר (בדרך כלל דקה או שתיים) ולפעמים נמשכו יותר (במקרים האלה סגרתי את המחשב). קורה ללא קשר לכמות העומס על המחשב. לפי החוברת זה אומר שיש עומס יתר עליו. לפי תוכנת הבקרה בזמן הצפצופים היה עומס של פחות מ50% ושבכלל יש הפסקת חשמל (בפועל לא הייתה). מישהו נתקל במקרה כזה ויודע מה ניתן לעשות? (נגמרה האחריות). לצורכי בדיקה, כיביתי את החשמל, והצפצופים של האלפסק היו שונים (צפצופים איטיים) ובמקרה הזה גם שמעתי את הרעש שנוצר מהשימוש בסוללה (מן זמזום) שלא היה בזמן הצפצופים המהירים. יש לי אלפסק נוסף שדורש החלפת סוללה. הסוללה היא 12v 7ah. ראיתי שיש של כמה חברות …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, אני קונה מחשב חדש מבוסס על מעבד intel E6600. אני לא עושה OC, ובסך הכל אני צריך מארז בגודל בינוני (לא TOWER) וספק שקטים, ש"יעשו את העבודה" במחיר סביר. אני לא כל כך מבין בתחום המארזים והספקים כך שאשמח לקבל חוות דעת על המוצרים. תודה מראש על העזרה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי הזמנתי מחשב ומה שמעקב את הקניה שלי כרגע זה המארז - CM 690 (לשם השינוי , לא ה 8800GT ) , הוא אמור להגיע עוד בערך שבועיים , יש איתו כרגע מחסור במלאי . רציתי לשאול איזה עוד מארזים אני יכול לקחת כאלטרנטיבה ל CM 690 , אולי אתם מכירים מארזים נוספים שיש עליהם המלצות . אני מחפש מארז בלי חלון , בגודל של Mid או Full tower , ושיתאים גם לכרטיס מסך (8800GT) , בסכום של עד 800 שקל . *אני לא כל כך אוהב את הסידרה של ENERMAX Chakra , לא כל כך הטעם שלי . אשמח לשמוע את הצעותיכם , לילה טוב , נדב .

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by guypld,

טוב אז אניממש לפני קניה ועדין לא סגור על מארז במפרט כזה Q6600 OCZ Vendetta 2 GIGABYTE GA-P35-DS3L Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling http://tms.co.il/product/5233 כמו שראיתי באתר , אתם ממליצים על סונטה 3, אני גם חושב בכיוון אבל חושש מהצפיפות במארז בגלל הקירור של המעבד שהוא גדול יחסית, והקירור הפאסיבי של הכרטיס מסך גם לוקח חלק גדול. מה אתם ממליצים. אני מתכוון להוציא על מארז + ספק בין 600 ל700 ש"ח לא יותר מזה הגודל והנוחות חשובים, כי אני מרכיב לבד את המחשב. אבל גם השקט הוא גורם די מכריע בבחירה שלי(אז צריך להתחזב באוורור שמקבלים, ואם צריך להוסיף). תודה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. המפרט הכמעט סופי נראה כך מעבד I5 לוח אם אינטל DP55WG כרטיס מסך רדיאון 5850 באורך של 24 ס"מ ספק סיסוניק 650W זיכרון 4G במהירות 1066 דיסק קשיח 1T של סמסונג לאחר מעקב ממושך על תגובות בפורומים השונים וקריאת מאמרים רלונטיים צמצמתי את רשימת המארזים שבאים בחשבון לחמשת הבאים: 1) מארז של EZCOOL בדגם L-800 ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 55X21X48 2) מארז של ANTEC בדגם 900/2 ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 47X22X49 3) מארז של NZXT בדגם WHISPER ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 56X21X52 4) מארז של COOLERMASTER בדגם HAF922 ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 56X25X50 5) מארז של COOLERMASTER בדגם HAF932 ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 58X23X54 סנטימטרים כמובן אשמח לקבל את תגובותיכם המקצועיות בנושא שמאוד חשוב …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Asaf.Y,

שלום, אני צריך למחשב השני בבית ספק כוח חדש, השאלה מה עדיף בין שני אלה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4016 או זה? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1536 עריכה: הספק צריך להתאים גם לחיבור חיצוני לכרטיס מסך בעתיד.. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. לא מצאתי כאמור ביקורות על המארז של TMS שבא בבאנדל עם ספק http://www.tms.co.il/product/11900 אני מניח שהם לא מייצרים אותו אצלהם אלא רק שמים את הלוגו שלהם, אז אם למישהו יש ביקורת על המארז בכללי או החברה שמייצרת אותו אני מאוד אשמח

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מחשב גיימינג אמנם די ישן (בן שנתיים) אבל עדיין מספק: מעבד ארבע ליבות, 8800GTX וכו. הספק 500W שלי מת אחרי שהוספתי עוד סטיק זיכרון (מצחיק...) אני מחפש בדחיפות המלצות לספק של לפחות 600W **איכותי** שימשיך איתי גם למחשב הבא. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שבוע טוב לכולם. יש ברשותי מיני שרת ביתי שמספק למספר מחשבים שירות ושיתוף. מדי פעם נופל החשמל בביתי בגלל חברת חשמל או סיבות אחרות והמערכת נפגעת כמו שידוע לנו.. בגלל חוזר ידע בנושא UPS היתי שמח שתסבירו לי בכמה מילים על תפקידו בגדול ואיך זה עובד.ותעזר לי לבחור UPS טוב שיתאים למשימה הנל ;D שלא היה יקר וגם לא פשוט. (חשוב מהחנות KSP למרות שאם יש חנות אחרת קרובה זה גם טוב) לינק לחנות: http://www.ksp.co.il/hmain.php מפרט: Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz 1066MHz @ OC 15% 3Ghz Gigabyte GA-EP31-DS3L 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Chanel 1066Mhz @ 1134Mhz Point Of View Geforce 8400GS 256MB GDDR2 DVI Seagate 1.5 TB, 7200 RPM, SATA-II Seagate 1.5 TB, 7200 RPM, SATA-II Seagate 1.…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מה עדיף.. TRITON? או SOPRANO ?????? או שכדאי להשקיע עוד 200 ומשהו שקל וולכת על הgigabyte AURORA?????

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by roiv11,

אהלן אני רוצה לקנות מארז חדש... עד 600 ללא חריגה. הייתי רוצה שהמארז יהיה שקט. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.