עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by anthrax88,

יש ברשותי ספק של antec vp550p הלך לי המעבד והזיכרונות, יש מצב בגלל הספק, השאלה האם זה ספק מספיק לכרטיס מסך הנ״ל ? אם לא אז אם אפשר קישור לקייאספי או אייבורי איזה ספק ממלץ שלא יהיה יקר מדי ( ספק שיספיק על בטוח למחשב שלי ) - - - תגובה אוחדה: - - - יכי על הקופסא של הכרטיס מסך בדרישות רשום, לפחות 750 וואט, הגיוני ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by manticore,

אני חייב בדחיפות לקנות את הספק הזה של חברת דל cx305p-00 מוכרים את הספקים של החברה הזאת בארץ? אם כן אז איפה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by haims84,

שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב את המפרט הבא - Intel Core i5-4570 4 X 3.2GHz 6MB 1333MHz LGA 1150 Box מאוורר למעבד ZALMAN CNPS10X Optima GIGABYTE GA-H87M-HD3 MSI AMD Radeon R9 290 4GD5 ספק כח ANTEC™ Power Supply EA-650D 650W ACTIVE PFC,SATA בתוספת 12GB זכרון קיים על מארז של COOLER MASTER II ADVANCE עם SSD 840 EVO 120G ורציתי לדעת שהספק הנ"ל מספיק חזק ואיכותי להחזיק את המפרט . תודה, חיים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Mr.positive,

האם ספק הכוח של המארז ANTEC SONATA-II 450W יהיה טוב למפרט : CORE 2 DUO E6300 1.86 Ghz TRAY 2MB 775/1066 GA-965G-DS3 MEMORY-1Gb KIT (512 X2) 800mhz Geil 169$ Western Digital 250Gb 16MB NEC 5170A BLACK (+DVD-RAM X12) X18 VGA - Saphire ATI RADEON X1900XT 256 mb ddr3 VIVO Retail Dual DVI תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ShaharSi,

אני מעוניין לקנות ספק כ fsp aurum 750w gold מודולרי.. האם יש למישהו דעה למה לא לקנות אותו וכן לקנות seasonic?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by tiger2014,

[h=1]SeaSonic SSP-650RT 650W Gold[/h]האם אני יוכל להריץ עליו מערכת עם כרטיס מסך GIGABYTE R9 270X 4GB DDR5? http://ksp.co.il/?uin=18381

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by jfkk,

שבת שלום יש לי בעיה עם ספק הכח המחשב היה דלוק כל הלילה . בבקר המחשב היה כבוי ניסתי להדליק את המחשב לא נדלק . פרקתי מתח מהספק -המחשב נדלק.(מספר פעמים זה קרה לי ) האם יכול להיות בעיה ספק . נתונים כרטיס מסך 8600gt מעבד-e2160 לוח אמ-foxconn 945g7ad תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שאלה לבעלי מארז Fractal Design Define R3- כדי להתקין SSD צריך להסיר את הלוח אם? ואם אפשר כמה מילים על המארז (שימוש שוטף וכו'), בתור צרכנים. תודה לעונים!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by guypld,

טוב אז אניממש לפני קניה ועדין לא סגור על מארז במפרט כזה Q6600 OCZ Vendetta 2 GIGABYTE GA-P35-DS3L Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling http://tms.co.il/product/5233 כמו שראיתי באתר , אתם ממליצים על סונטה 3, אני גם חושב בכיוון אבל חושש מהצפיפות במארז בגלל הקירור של המעבד שהוא גדול יחסית, והקירור הפאסיבי של הכרטיס מסך גם לוקח חלק גדול. מה אתם ממליצים. אני מתכוון להוציא על מארז + ספק בין 600 ל700 ש"ח לא יותר מזה הגודל והנוחות חשובים, כי אני מרכיב לבד את המחשב. אבל גם השקט הוא גורם די מכריע בבחירה שלי(אז צריך להתחזב באוורור שמקבלים, ואם צריך להוסיף). תודה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום יש לי אלפסק Ippon Backpower Pro 850VA Arista לאחרונה היו כמה פעמים בהן הוא התחיל להשמיע צפצופים קבועים מהירים שנפסקו לאחר זמן קצר (בדרך כלל דקה או שתיים) ולפעמים נמשכו יותר (במקרים האלה סגרתי את המחשב). קורה ללא קשר לכמות העומס על המחשב. לפי החוברת זה אומר שיש עומס יתר עליו. לפי תוכנת הבקרה בזמן הצפצופים היה עומס של פחות מ50% ושבכלל יש הפסקת חשמל (בפועל לא הייתה). מישהו נתקל במקרה כזה ויודע מה ניתן לעשות? (נגמרה האחריות). לצורכי בדיקה, כיביתי את החשמל, והצפצופים של האלפסק היו שונים (צפצופים איטיים) ובמקרה הזה גם שמעתי את הרעש שנוצר מהשימוש בסוללה (מן זמזום) שלא היה בזמן הצפצופים המהירים. יש לי אלפסק נוסף שדורש החלפת סוללה. הסוללה היא 12v 7ah. ראיתי שיש של כמה חברות …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Boris_yo,

אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות אל-פסק ממגן וסוללה של מחשב נייד. אם מגן גם מייצב מתח, אז למה לא להשאיר סוללה בתוך מחשב נייד כדי ליצור אל-פסק אפקט? האם אופציה זאת גם נכונה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום רב, במחשב שעליו אני מדבר מותקן כרגע ספק JSP-Tech EZ-Cool 300W Real שכאשר הוא מחובר לחשמל ואני מפעיל את הלחצן שלו מאחור, כבר נשמע מין צפצוף גבוה, עוד לפני שבכלל הפעלתי את המחשב. כאשר אני מפעיל את המחשב, לא תמיד הוא נדלק בפעם הראשונה, צריך לכבות ולנסות מס' פעמים, נדלק בפעם השניה, שלישית, רביעית ולפעמים בפעם החמישית. חוששני שהספק מתקרב לסוף חייו ואיני מעוניין שיהיה בלאגן. מדובר על מחשב בעל לוח MSI MS-7528-010 MSI Intel G31M3-F מעבד E5200 2 סטיקים של זכרונות 1G צורב DVD מאוורר 120mm מכניס אוויר, מאוורר 80mm מוציא אוויר, מאוורר AC Freezer 7 על הגוף קירור של המעבד. כרטיס רשת אלחוטי פנימי PCI כונן קשיח IDE נפח 500G כונן קשיח נוסף SATA נפח 500G כונן קשיח נוסף (מע' הפעלה) SAT…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Asaf.Y,

שלום, אני צריך למחשב השני בבית ספק כוח חדש, השאלה מה עדיף בין שני אלה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4016 או זה? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1536 עריכה: הספק צריך להתאים גם לחיבור חיצוני לכרטיס מסך בעתיד.. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, אני קונה מחשב חדש מבוסס על מעבד intel E6600. אני לא עושה OC, ובסך הכל אני צריך מארז בגודל בינוני (לא TOWER) וספק שקטים, ש"יעשו את העבודה" במחיר סביר. אני לא כל כך מבין בתחום המארזים והספקים כך שאשמח לקבל חוות דעת על המוצרים. תודה מראש על העזרה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by amit16114,

קניתי ספק של LIBERTY 400W בהמלצתכם פה. ועכשיו נשאר לי לקנות מארז חדש. המערכת שלי כנראה תהיה בעתיד הקרוב מאוד ככה: 6400E 7600GS לוח כנראה הGIGABYTE 965DS-3. אני צריך מארז שקט איכותי בנוי טוב נוח לפירוק ושיהיה גם יפה ועיצובי. וכמובן שיהיה קריר עד כמה שניתן. על השקט אפשר קצת להתפשר עם זה בא על חשבון הקירור. בתודה... חשבתי על הGIGABYTE POSDION. מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by natanbs,

שלום חברים, אני רוצה להרכיב מחשב חדש: לוח אם GA P55A UD3 מעבד CORE I5 760 זיכרון 2*2GB Hyper X Blu KHX1600C9AD3B1\2G Kingston דיסק WD10FAEX SATAIII כרטיס מסך GV N460OC 768I צורב ASUS איזה גודל ספק מתאים למערכת הזו, על איזה ספק - כח הייתם ממליצים? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by dd7,

הציעו לי פה ספק FSP 300W LGA775 24pin SATA 12cm שעולה 190 ואת המארז הזה HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver שעולה 240 שזה ביחד 430 למערכת הזאתי (לוח אם- 550 -ASROCK מעבד- 1180 - e6300 זכרונות- 650- ?1GB Corsair? כרטיס מסך- 1350 -256 mb 1950 pro צורב- 200 - LG DVD±RW GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) ארדיס - 340 - Deskstar 160GB Sata II ) עכשיו אני רוצה את המארז הזה שבא עם ספק 400w http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4228 שעולה 500 1. הספק הזה פחות טוב או יותר טוב 2. האם החברה הזאת מוכרת

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום אנשים, בשבוע הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני מחפש מארז שיחזיק את המחשב כולל OC (לא משהו אקסטרים), יהיה מאוורר יחסית ויהיה לא רועש. ישנם כמה מארזים שהסתכלתי עליהם ואני אשמח להמלצה שלכם: CM690/590 - הבנתי שמאווררים היטב אבל רועשים. NZXT Hush - הבנתי ששקט אבל רותח. CM sileo 500 - שמעתי שהוא מעט יותר טוב מה-HUSH גם בשקט וגם באוורור. Antec 300 - יש לו מאווררים שיכולים להיות שקטים אבל במצב הזה הם בקושי דוחפים אוויר. בנוסף אמרו לי שהוא לא משתיק כל כך את הרכיבים שבפנים. המערכת שהמארז אמור להחזיק בכללי היא: AMD 720BE Gigabyte 790X-UD4 Palit 4870 sonic 1gb SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 אני אשמח להמלצות שלכם... ואם יש לכם מארזים טובים שלא נכללים ברשימה כמובן …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ORLY9992,

אני רוצה לבחון ולבדוק דגמים בעצמי לכן אני שואלת? מאוורר של מארז: זה המארז http://ksp.co.il/?uin=20268 1. איזה חברה אחת או שתיים הכי מומלצות של מאוורר למארז- סכום של 50-80 ש"ח. 2. הבנתי שמאוורר טוב צריך להיות מוציא כמה שיותר אוויר במינימום רעש. זאת אומרת מסתובב מהר אבל לא מידי, לכן? כמה מומלץ שיהיה ה- RPM ( מהירות הסיבוב )? 3. איך אני בוחרת דגם טוב ? מלבד רמת איוורור ביחס לרעש. סוג חיבור (מה מומלץ? ) אופן הלבשה - איזה? חומר המאוורר - מה צריך שיהיה רשום באנגלית ? 4. יש דגמים שרשום בהם רמת איוורור ורמת רעש -רגיל ,ולצד זה כתוב גם איוורור ורעש עם L.N.A ,מה זה אומר? - - - תגובה אוחדה: - - -

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by RazRoNvidia,

היי לכם אני מקווה שהשאלה לא מטומטמת אבל בקשר ללוח אם שיושב בתוך המארז ניתן להסיר ולהרכיב מחדש כל לוח אם על כל מארז כל שהוא או שיש מארזים עם מגבלות כשלהן...... אני בונה מחשב חדש אז אני צריך קצת מידע... תודה שבת שלום....

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by gal1304,

שלום רב אני מעוניין לקנות את המפרט הבא כמדייה סנטר לסלון. בחרתי את המפרט הבא הכולל מארז לגונה הכולל ספק 300W . האם משהו מכיר את הספק הנ"ל-שקט/אמינות/ניצולת חשמל? גל מפרט (עדיין מתלבט האם ללכת על מפרט מקביל של אינטל-קצת מפחד מAMD -אולי תפיגו את החששות ) AMD Athlon II X2 250 Box לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-UD2H כונן קשיח Samsung HD502HI Eco Green 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז כולל ספק Enermax Laguna Black 300W הרכבת מערכת מחשב + בדיקה http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=29 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1820¤

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by borat1924,

שלום לכולם, אני קונה בקרוב את הספק הזה: http://ksp.co.il/?uin=10263 ראיתי שיש לו מאחורה מצב של היברידי ונורמלי, הבנתי שההיברידי שקט, אך לא ממש הבנתי את זה. מישהו יכול להסביר לי מה זה ההיברידי הזה? ומה יותר כדאי? מצב היברידי או נורמלי? תודה! נ.ב הכרטיס מסך שאקנה באותו היום הוא: http://ksp.co.il/?uin=21868

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by benyben,

שלום. עלי לבחור בין שני ספקי הכוח הללו (המחיר אותו מחיר עבורי - שניהם חדשים): 1. Antec TruePower 550 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817371020 זה ספק מודולרי לפי הבנתי. 2. Corsair 750 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139006&Tpk=corsair%20tx%20750 איננו מודולרי. איזה מבין שניהם עלי לבחור? האם העובדה שאחד חזק יותר משמעה שעלי לבחור בו? לעומת ה Corsair החזק נמצא ה Antec המודולרי. אשמח לשמוע עצתכם תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם, במארזים אני יחסית מסתדר, אבל בנוגע לספקים אין לי שמץ. לכן אצטרך את עזרתכם, עזרת דניס וXtract . כיום אני מחזיק בספק שמגיע עם המארז של Radimax Scorpio שהוא 400W.. אני לא כל-כך בטוח בקשר ליכולתיו וכאן באתי לשאול. אני מעוניין בספק שיחזיק לי כמות רבה של מאווררים (כול המקומות שיש במארז של אורוורה 570 - את זה אני את האמת לא יודע.. מישהו יודע כמה מקומות יש שמה?). כמו כן, אני מעניין בספק שיחזיק מערכת חזקה (GTS והבאים אחריו). אם אני כבר קונה ספק הייתי שמח לספק איכותי במיוחד שיחזיק אותי גם לשנים הבאות. דיברתי עם KSP בניסיון להשיג את Thermaltake Tough Power והמוצר איננו במלאי והם גם לא יקבלו אותו בקרוב.. יש הצעות אחרות? כמו כן, יש סיבה לקנות ספק או שהריידמקס בסדר? …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני מחליף מחשב בימים אלו ויש לי את הכרטיס הנ"ל. הכרטיס נכנס בקושי למארז הקיים שלי - Antec Sonata 3. האם יש סיכוי שהוא יכול לא להיכנס למארזי Mid-ATX אחרים? כמו כן, האם אתם רואים מניעה בלהישאר עם המארז הקיים בהנחה ואחליף ספק ומאווררים? (המארז בן 7)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.