ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,706 דיונים בפורום זה
-
לא עם גומיות וספוגים אלא באמצעות פיתרון של חברה מסחרית.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי ספק כוח שמשום מה לא מפעיל לי את המחשב. פתחתי אותו ובדקתי את הפיוז,הפיוז תקין. פעם מישהו אמר לי שאני יכול לבדוק את הספק בלבד ע"י גישור 2 חוטים בספק עצמו (היציאות שמתחברות ללוח אם). מישהו יודע איך עושים את זה בדיוק? תודה ושבוע טוב!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי המארז הנ"ל ויש לי בעיה. נעלם לי הכונן הנשלף של הפלופי ואני מחפש חדש כזה. מאיפה אני יכול להשיג..?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי אל-פסק מתוצרת "אדוויס" ,שאותו רכשתי לפני מספר שנים (לא זכור לי מתי במדויק) על פניו נראה שהכול תקין, אבל עד כמה שידוע לי כאשר המצבר מתרוקן, המכשיר כבר לא מתפקד (לפחות לא בצורה מלאה) השאלה שלי, כיצד ניתן לדעת שהמכשיר עדיין מעניק הגנה שלמה למחשב ולמסך, מבחינת נפילות מתח וברקים. תודה רבה
-
- 27 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
איך אפשר לחבר מאוורר לספק כוח ללא חיבור ללוח אם? הבנתי שצריך לעשות גישור עם חוט על חיבור 24 פין של הספק, אבל אני לא יודע בין אילו חוטים צריך לגשר. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הוא מרעיש כמו לא יודע מה, אפילו עם מוסיקה שומעים אותו. אני יודע שזה בגלל שהמארז לא מחוזק מספיק בגלל שכשאני מניח עליו משהו די כבר (2-3 קילו) הרעש מפסיק. פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
איך ניתן לעשות בדיקה לדעת עם הספק כוח עובד בסדר או שיש ורך בהחלפה שלו למשהו יותר רציני?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://store.antec.com/Product/darkFleet/df-35/0-761345-15231-0.aspx יש פה תמונות של המארז, החור היחיד להעברת כבלים מוסתר על ידי הספק בכלל, אני לא מבין למה הכוונה במשפט "in a blacked-out interior with cable routing" שכתוב בתיאור, על איזה קייבל ראוטינג הם מדברים, מה הם לא יודעים באיזה גדלים ספקים באים היום שהם עשו חור בדיוק איפה שהספק? אני מצטער שקניתי את המארז, פשוט מלא כבלים שוכבים למטה וחוסמים את המאוורר התחתון, בזמן שבמארז הישן שלי שנקנה לפני שנתיים עם המחשב הקודם, ושעלה 200 שקל פחות ה CM 590 עשיתי סידור שבקושי ראו כבלים, ואללה לא מבין את ההגיון קראתי בהרבה ביקורות שזה מארז שאפשרי לעשות בו סידור כבלים, חבל שלא הסתכלתי טוב בתמונות, ועוד בדקתי ובאח הגדול של המארז הזה, ה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כך יש לי את הספק Enermax PRO82+ 525W ולוח אם של אסוס [p5q pro] איך אפשר לשלוט על מאורר הספק ראיתי שיש פונקציה שנקראית [speedGuard באתר הבית של המוצר http://www.enermax.com.tw/english/Product_Display1.asp?PrID=95 לא יודע אם זה אוטומטי או צריך להפעיל את זה [הספק די רועש כרגע] תודה לכול העונים .. ובוקר טוב.
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני לא מבין בשיט בספקי כוח, רציתי לדעת על מה אני צריך להתסכל בכדי לדעת שהספק כוח שמציעים לי הוא טוב או לא. אשמח לעזרה תודה ולילה טוב
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אם יש ספק כוח עם זרם של 100A במסילות ה12V (ארבע מסילות של 25A), איך אני יכול לחשב מה ההספק המקסימלי שיכול להיות מסופק לרכיב על הלוח אם, למשל אם הוא מקבל וולט אחד ( למשל מעבד)? כלומר, כמה אמפרים כל וולט אחד מספק? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בסביבת העבודה שלי יש 4 מחשבים, לכל מחשב 2 מסכים, ומדובר בworkstations חזקים שעובדים 24/7. הגיע הזמן לקנות UPS, אבל אני לא יודע מאיפה מתחילים. למישהו יש המלצה על חנות/טכנאי שיכול לעזור? רב תודות!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך בוחרים מארז ? ואיך בוחרים ספק כח ? 200 - 300W משרדי ? , 300 - 1000W משחקים ? ואיך יודעים איזה חברה לקחת ? ויש תקנים ATX 2.1 , 2.2 , 2.3 יש כל מיני .
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
התלבטתי אם לפתוח את ההודעה פה או במפרטי מחשב, אני מקווה שזה המקום המתאים שאלה מאוד פשוטה איך אני בוחר את ההספק של ספק הכח אותו אני בוחר להרכבת המחשב? לוקחים את סכום ההספקים של כל הרכיבים? אני יודע רק את ההספק של כרטיס המסך והמעבד (כשאני מסתכל על הפרטים של הרכיבים). תודה מראש,
-
- 21 תגובות
- 17k צפיות
-
-
מה חשוב בספק? איך יודעים להתאים אותו לחלקים האחרים במחשב? למה הוא צריך להיות מותאם, האם רק למעבד? או גם למעבד וגם לכרטיס מסך? וכו'.... מה הפרמטרים שחשובים שם, ואילו חברות מובילות היום? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מקווה שזהו הפורום הנכון, אם לא מנהלים בבקשה העבירו למקום הנכון. החורף מגיע ואיתו הפסקות החשמל. רציתי לדעת האם אפשר שלאחר הפסקת חשמל המחשב ישאר כבוי? עובד עם מחשב דואל קור של אינטל ומ"ע XP sp3 . בנוסף, מה ניתן לעשות ע"מ להגן על המחשב, החומרה ומסך lcd מנזקי הפסקות חשמל מלבד ups? תודה.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
-
נדלקתי על המארז הזה , נראה לי שקט , איכותי , עם קירור טוב וסידור כבלים נחמד . יש למישהו ניסיון עם המארז הזה ויכול לתת חוות דעת ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
186-220 בחול שקל. בארץ קרוב ל400, המחירים בארץ בזאפ לא מעודכנים או מה? 1 - האם הוא טוב? 2 - מהי יחס תועלת למחיר והאם יש יותר טוב באותו מחר [ הוא יד 2 מצב מצויין כמו חדש] 3 - האם הוא יוכל להחזיק 6300 512mb x800 asrock dual-vsta ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אני רוצה לקנות מחשב וממש חשוב לי השקט, הבנתי כי בתקציב שלי (425ש"ח פלוס מינוס) למארז ה Antec Solo הוא הבחירה המומלצת. לכן רק רציתי לשאול לגבי כמה שקט הוא? האם הוא מקרר טוב? הרי יש לו רק מאוורר אחד... האם הוא מספיק גדול? (אני לא הולך להכניס שם המון דברים אבל שלא יהיה צפוף או ממש קטן) ולבסוף האם יש מארז אחר שאתה ממליצים בלי לחרוג את ה 450ש"ח גג... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3239&Pname=NZXT הוא עדיף על פני ה CM532? והאם הוא שקט?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
[h=1]Corsair CP-9020015-EU CX750[/h]האם מדובר בספק איכותי? האם הוא יכול להחזיק מערכת כמון שלי? (מפרט בחתימה) כמו גם האם בעתיד הוא יוכל להחזיק כרטיס מסך כמו Gigabyte 7970 OC 3GB?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הספק שבנושא משתווה לספק כמו SeaSonic S12EP-550? כי ראיתי איפה שהוא בפורום שאחד המנהלים או משהו אמר שהוא שווה באיכות ל FSP 450W Everest רק שבאותו מחיר מקבלים 550W במקום 450W זה באמת ספק איכותי? הוא יחזיק מחשב להרבה זמן בלי שיקרה לו כלום?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-