ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
אני מאוהב בסונטה של אנטק. מארז שקט כמו נינג'ה. באייבורי וKSP מוכרים את המארז עם ספק כח של 500W, "מארז Antec דגם Sonata III 500 כולל מאוורר 12 ס"מ וספק כח 500W 80+ Bronze A.PFC" 1. מישהו יודע של איזו חברה הספק הזה? 2. האם 500W יספיקו למפרט עם HD Radeon 6850 i5 2500 תודה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
המפרט: i5 2400 8gb g.skill ram gigabyte ga-z68xud3h-b3 אני רוצה לקנות את HD 6850 היום מ KSP OR IVORY רציתי לרכוש גם ספק בסביבות ה 300 ש"ח אפשרי או שזה גבולי וחייב יותר יקר? המחשב לא מיועד ל OC
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, לצערי אני צריך להחליף ספק במחשב הבא: E8400 2X2GB DDR2 800MHZ GEFORCE 210 512MB 2 כונני דיסקים (CD+DVD) 2 הארדיסקים ב-7200RPM האם ספק 400W של HEC או COOLER-MASTER יספיק למערכת הזו? אני רוצה לצאת במינימום נזק כספי :-\
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תנו לי המלצה על ספק חזק שעומד בעומסים אך לא במחיר מופקע , זה המפרט - נועד למשחקים כבדים !! מעבד : Intel - i7 2700K ******** לוח אם : Gigabyte GA-Z77X-UD5H WiFi ****** כרטיס מסך - Gigabyte HD7950 Windforce X3 ****************** זכרון + קירור לזכרונות 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel + Turbulence II ****************** הארד דיסק : WD 500 GB ***************** מארז - Antec DF-85 ***************** קירור מים למעבד : Corsair H80 ****************
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע טוב לכולם ! ברצוני לרכוש את המארז SilverStone SG02F http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=182&area=en אבל אני לא מצליח למצוא אף חנות מחשבים באינטרנט שיש לה את המארז הנ'ל. באתר של SilverStone יש אופציה ל where to buy, וכאשר אני מסמן לו ישראל, הוא מציג לי את נעה מחשבים,סקאי פי סי,פלונטר,זיג זאג ופנדה מחשבים,ולפי מה שאני יודע סקאי פשטו רגל וגם פנדה ובזיג זאג ובנעה מחשבים לא מצאתי את המארז בחיפוש באתר. אני מוכן לקנות מחו'ל אבל גם כאן אני לא מצאתי אתר ששולח לישראל, ב ebay יש את המארז אבל המשלוח הוא 100 דולר,והמארז עולה בסביבות 60~70 דולר S: אשמח לקבל אתרים ששולחים לישראל והמשלוח הוא סביר (: בתודה מראש,אור.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן קינה של מחשב חדש ואני צריך מארז עד 400 שקל אבל רצוי מאוד מאוד שלא להשתמש בהכל מה שהציעו לי הוא המארז Cooler Master Storm Scout אבל אם יש אחד יותר טוב או יותר זול שהוא גם טוב אז תודה
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי את כרטיס המסך הבא - http://www.twintech3d.com/en/products_features.asp?num=235 מהמחשב הישן , הוא בעל 2 חיבורי 6 PIN ואני חושב שהגירסא הזו היא 65nm לפי האתר של NVIDIA הכרטיס צורך 141W ומומלץ ספק כח 450W http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-9800-gtx-plus/specifications שאר המפרט של המחשב הוא : Q8300 ASUS G41 4GB DDR3 1TB HDD האם הספק כח ANTEC 380W יצליח להחזיק את המערכת?? תודה
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מישהו יודע האם המארז הזה צפוי להגיע לארץ? אם כן אני משער שהוא יתומחר ב450 ש"ח פלוס מינוס אני אישית נורא הייתי רוצה לראות אותו מגיע מכיוון שנורא התרשמתי ממנו בביקורות וגם העיצוב שלו יפה.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ספק של Antec EA-500D 500W בין 3 ורציתי לדעת האם הוא יהיה טוב למערכת חדשה מבוססת Ivy bridge וכרטיס מסך 6870 או שעדיף להחליף את הספק? ואם כן אז למה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ספק חדש מכיוון שהספק הנוכחי של שנוי במחלוקת וגם אני רוצה שהספק יספיק לכרטיס המסך שאני הולך לקנות http://www.tms.co.il/product/11016 וכמובן שאני הולך לפתוח אותו ע"י מתג .. שאר המפרט : ספק תקציב: 300 מעבד: Intel Core i7-2600 לוח אם: Motherboard Name ECS H67H2-M3 הספק: בתמונות [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי ב- I7-3930K, ואני מחפש לו חלקים משלימים. מה שאני הולך לשים בתוך המארז יהיה: - כרטיס גרפי יחיד, מסתמן radeon 6870 - לוח אם ATX, עוד לא סגור איזה, אבל אני חושק ב- Asus Sabertooth X79 או ב-Asus P9X79 Deluxe, לא סגור אבל זה הכיוון. - כונן SSD יחיד ועוד שלושה HDD (בתור התחלה, זה עשוי לגדול לחמישה בהמשך). - אני מעוניין לתקוע שם גם קירור למעבד: Zalman CNPS11X Extreme, אני עוד לא בטוח שהוא ממש מתאים למערכת. אני מקווה לאחד או שניים - חיבורי USB3 מקדימה ואולי גם איזה esata, אבל לא קריטי, מקסימום ניקנה פאנל בהמשך. שקט לא ממש קריטי משום שאני מתכוון לכבות אותו בלילה, אבל לא יזיק שיהיה שקט. אוברקלוקינג ככל הנראה יתבצע אבל לא יותר מבינוני, אני לא מתכוון לבדוק את הגבו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף כונן קשיח למחשב, ובגלל שככל הידוע לי הספק שלי גבולי, עולה בי חשש מסויים. המפרט: מעבד i5-650 שעבר אוברקלוק קל. כרטיס מסך hd 6850. ssd קטן יחסית למערכת הפעלה ותוכניות. דיסק קשיח 320 ג"ב שמיועד לאחסון. ויש כמובן מאווררים שגם הם צורכים קצת חשמל (אחד לקירור של המעבד ושניים למארז). הספק הוא 450 וואט antec neo eco. החלטתי שאני מעוניין להוסיף דיסק קשיח נוסף של 320 ג"ב למטרת גיבוי (למקרה שהדיסק הקיים יתקלקל, נכנסתי קצת לסרטים מזה בזמן האחרון). הדיסק הקשיח הזה כמובן רוב הזמן יהיה במנוחה, ורק אחת לכמה זמן אעתיק אליו קבצים . אשמח לקבל חוות דעת לגבי התאמת הספק למערכת, ועד כמה קשיח נוסף עלול ליצור בעיות מבחינת צריכת חשמל.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף מאזר למערז גדול יותר שיחיל את הכ.מסך כגון hd6970 X 2וכמון שיהיה מעוברר יותר מהמארז הנוכחי שלי. אשמך לקבל חוות דעת על המארז Chaser MK-I וגם המלצה על מארז דומה. עניין המחיר אינו מהווה שיקול. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
האם במארז http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3134 יכול להכנס ספק כח זה : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/spk-fsp-350w-60hcn-p-12755 אני בונה מערכת שקטה בתקציב נמוך וחשבתי שזה פתרון טוב. או שיש אפשרויות יותר טובות בתקציב עד 400 ש"ח לספק ומארז ביחד ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב לעריכת אודיו עם 6 דיסקים קשיחים, לוח אם Gigabyte GA-H67A-UD3H עם i7 2600 וכרטיס מסך Gigabyte GeForce 210. רציתי בבקשה לדעת האם הספק SeaSonic S12 II 430W יספיק למערכת הזו או שיש צורך בספק חזק יותר. במידה וצריך ספק חזק יותר חשבתי לבחור ב- SeaSonic SS-500ET רציתי לדעת האם הוא שקט כמו ה-430, שאיתו יש לי נסיון והוא חרישי דבר שמאוד נחוץ לנו במחשב לעריכת אודיו. בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש ספק טוב ואכותי ולא ספק ג'נרי - עד 150ש שיחזיק תמערכת הבאה - מעבד: I5 750 לוח אם: DP55WB של Intel היה לי ספק: 500W NEOTech - התקלקל כרטיס מסך : GeForce GTX550 Ti תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום במארז מותקן חמישה מאוורים אחד על המעבד אחד בקידמת המחשב עם 12"כלפי פנים מתחת לhdd אחד מאחורה 8"מתחת לספק הכח אחד על דופן המארז 8" חלק תחתון ואחד בספק . לאחר ביצוע ניקוי מאבק עדיין יש רעש בהדלקותו של המחשב כמו של טרקטור לאחר כמה דקות נפסק מה ניתן לעשות כדי למנוע את "הקידוח "הזה -אין חסימה של המארז. ואיך ניתן לבדוק את זרימת האוויר בתוך למחשב-בכל המאוורים- אלה צריכים להוציא אוויר מהמחשב ולהוריד טמפרטורה האם כדאי להוסיף עוד מאוורר ללוח האם בחיבור של fan. תודה hubb
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש באתר אם זה לא המקום הנכון אני ממש מצטער אני רוצה לשאול איזה ספק כח אני צריך ל570gtx תודה על תגובותכם תגידו 600 w ג'נרי יחזיק?? מפרט: intel core i5 650 ddr3 4giga 1333mhz עוד משהו אני יערוך
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות מחשב השבוע המפרט די סגור חוץ ממארז,ספק,מאוורר למעבד. התקציב הכללי שלי הוא3200+. דרישות: מארז HTPC - *שקט כמה שיותר הדבר הכי חשוב לי-אם יש צורך להחליף מאווררים אין בעיה *יציאת USB 3.0 מקדימה (אם יש USB2 ואפשר לקנות חלק למרה לUSB 3.0 מEBAY אין לי בעיה) *אפשרות לשליטה על ידי שלט (הרמוני) (יש לי שלט אוניברסלי אינפרה אדום Harman Kardon TC 30 http://www.harmankardon.com/resources/Brands/harmankardon/Products/ProductRelatedDocuments/en-US/OwnersManual/TC30%20OM%20rev4-7-06.pdf ) -גם פה אם יש צורך לקנות חלק כדי שזה יפעל על XBMC מאייביי למשל זה גם בסדר. עשיתי קצת חיפושים וantec NSK 2480 או Fusion Remote נורא לטעמי וגם silverstone GD06 .מה אתם אומרים…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המארז צריך להיות בדרגת שקט של 7-8 פחות או יותר ושיוכל להכיל כרטיס gtx 570 חשוב מאוד שישמור על קירור כל המערכת במיוחד במדינה חמה כמו שלנו. תקציב-עד 350 ש''ח חנות מועדפת-TMS תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=14651 הוא נחשב ספק טוב?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ספק כוח של HEC 500W אני חושב. מידי פעם הספק מתחיל להרעיש ממש, לפעמים זה מפסיק לבד ולפעמים רק אם אני נותן לו כמה מכות... ניסיתי לנקות אותו מאבק בלי לפתוח את הספק עצמו וזה לא עזר. בזמן האחרון הוא התחיל להרעיש לעתים קרובות יותר ואני כבר מחוץ לתקופת האחריות. אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח תודה מראש ...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו מה יותר טוב אני הולך לקנות עוד שעה ככה לאחי Antec VP450 450Watt או Enermax NAXN 450W אם אפשר לענות מהר בגלל שאני הולך לקנות עוד מעט ;D
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום זה היה יום חם יחסית לתקופה..ורציתי לבדוק את הטמפרטורה של הספק שלי לראות עם הוא בטווח הנורמל(אצלי זה מארז מהסוג שהספק למעלה ובדרך כלל את הספקים מהסידרה הזאת של 80GOLD שמים במארז שהוא ישב למטה) אז רציתי לראות עם זה לא מריע לו מבחינת טמפרטורה ושהכל בסדר(זה גם בפק שלמי שמכיר את הסידרה הזאת של סיסוניק אז המאוורר שלו לא פועל כל הזמן..רוב הזמן הוא לא עובד רק תחת עומס כבד הוא נידלק כדי לשמור על שקט) איזה תוכנה אני יכול לבדוק את זה?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-