ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
תראו איזו בעיה מוזרה יש לי. יש לי הארדיסק SATA מסויים שבמחשב אחר עובד מעולה, ובמחשב השני הוא אמנם עובד, אבל הוא מקרטע לגמרי ואי אפשר לעשות איתו כלום, למרות שהמחשב האחר הוא נחשב ליחסית טוב ולא לישן. מה שעוד יותר מוזר הוא שבמחשב השני, שיש בעיה עם הארדיסק SATA, הארדיסק של IDE פועל מצויין גם במחשב השני, והוא לא מקרטע בכלל. מה יכול להיות ההסבר שבמחשב אחר הארדיסק פועל מצויין, ובמחשב השני הוא מקרטע לגמרי? אני חושב שהספק כח במחשב האחר פגום. כי הוא גם עושה רעשים מוזרים כשמדליקים את המחשב. לכן אני חושב שהספק כח לא מזרים מספיק מתח להארדיסק ה-SATA דרך החיבור SATA של החוט בספק כח. איך ניתן לבדוק אם הספק כח תקין או לא? והאם זה גרם נזק להארדיסק במידה והספק כח לא סיפק מספיק מתח להאר…
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום ניסתי למצוא תוכנה שבודקת את המתחים של הספק האם קיימת תוכנה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעיה ממש מוזרה עם כונן קשיח עם חיבור SATA. כשאני מחבר אותו, הוא עובד בהתחלה בסדר..אבל אחרי רבע שעה-חצי שעה, פתאום הארדיסק נתקע ולא מגיב..אחרי זה אני עושה ריסטרט, וזה מגיע לי לחלון שזה טוען את מערכת ההפעלה XP, אבל המערכת לא עולה..בקיצור, לאחר מכן אני מחליף את הבקר SATA בלוח אם לבקר אחר (יש לי 4 חיבורי SATA בלוח אם) אחרי שאני מחליף לבקר אחר, מערכת ההפעלה פתאום עולה..אבל שוב אחרי רבע שעה-חצי שעה חוזרת שוב הבעיה שזה נתקע..וברגע שאני עושה ריסטרט זה טוען את הווינדוס ולא עולה..ושוב אם אני מחליף לעוד בקר ואחרי זה לבקר האחרון, זה עדיין עושה את אותה הבעיה שאחרי רבע שעה-חצי שעה זה נהיה איטי ולא עולה יותר.בהארדיסק בחיבור IDE אין לי את הבעיה הזאת..זה טוען חלק ולא נתקע ב…
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לקנות ספק כוח שיתאים למערך CROSS FIRE 7950 OC בנוסף יש לי מעבד 2500K שיעבור OC בעתיד (ל 4.5GH) ראיתי את הספק הזה corsair tx 850w v2 ב KSP שעולה 720 ש"ח אני רוצה ספק שייתן לי מרווח watt ושלא יהיה לחוץ מידי. האם הוא מתאים ? (אם לא אשמח להצעות לספק איכותי ומתאים בטווח של 650-800 ש"ח) תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! חיפשתי איזה סקיצה שאיתה אני מבקש עזרה למציאת מארז אבל לא מצאתי. אני מחפש להזמין מארז מחו"ל רציתי לדעת מאיפה ניתן להזמין בחו"ל??, חשוב לי שהיה קריר מאוד עם אופציות למאווררים כמה שאפשר,שהיה מחומרים טובים כמובן מארז גדול. לא משנה לי חברה או דגם או עיצוב אתם תציעו אני כבר יבחר,אני מתעסק ב OC. תקציב אין תציעו משהו טוב אם אני יראה לנכון אז אין בעיה עם הכסף.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אז כרגע בלי לפתוח פה הכל עובד טוב. אבל מחר אני רוצה לקנות מעבד חדש וכנראה שאני לא יוכל לעשות זאת בגלל שהספק שלי הוא רק 400W. אני יביא לכם את המפרט שלי נכון לעכשיו ואם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי אם אני יוכל לקנות את המעבד או לא. הספק: Enermax liberty - ELT400AWT לוא אם : ga-965p-s3 מעבד : Intel core 2 E6420 כרטיס מסך : HD 4890 Vapor-x הארד דיסק 1 של 250GB 2 זכרונות של 1GB ram בסה"כ - 2gb ram יש כונן תקליטורים ו2מאווררים + 4לדים בכל מאורר. המעבד שאני רוצה לקנות זה :Intel Core2 Quad Q9450 @ 2.66GHz יש לו צריכה של 40W יותר מהמעבד שיש לי עכשיו אז יכול להיות שזה לא יתאים. השאלה אם לקנות את המעבד או לא מבחינת צריכת W ?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למארז חדש Full-Tower יש לי : 2xhd6970 אז שיהיה קריר ואם אפשרי שגם שקט אבל זה לא קריטי. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב למשחקים ואני מחפש מארז איכותי אליו עם קירור טוב (מתוכנן OC למעבד i5 3570k אם זה עוזר). המארז צריך להיות עם חלון גדול, חלק ונקי-בלי קשקושים על החלון (שיראו את חלקי המחשב טוב). שיהיה עיצוב יפה עם לדים. גודל ATX מתכנן לשים שני כוננים קשיחים תקציב עד 600 (אפשר לחרוג אם יש המלצה טובה) תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום אני מחזיק כיום במערכת p4 2.8ghz , 1xgb ram corsair , geforce 6200 512ram , x2 samsung 103sj 1TB ( raid 0 ) + 1 WD 120gb , MB JETWAY 478 (X 2 80mm fan( include CPU עם ספק גנרי של KSP 500W V12 20PIN ATX כמובן ניתן לשים לב שזו מערכת ישנה, אני יודע, אבל עדיין היא מחזיקה אצלי יפה מה שהולך לקרות בזמן הקרוב הוא שאני הולך לקבל כמה חלקים למחשב הזה ש"ישפרו " אותו עד המקסימום האפשרי כגון : p4 3.4ghz, geforce 7950 512ram, 2x 1gb ocz והשאלה שלי היא : האם הספק שקיים אצלי מספיק בישביל המערכת שתיהיה בסופו של דבר ? במידה ולא, ואני אלך לקנות ספק חדש זה יהיה של SEASONIC ואין שום וויכוח על כך אבל מאחר ואני קונה כבר ספק הייתי מעדיף שאני אקנה כזה ספק, מודולארי, שיוכל…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ורוצה לדעת מה המקסימום שהספק EA-380D Green יכול להתמודד איתו, המעבד הוא I3 2100, לינק לספק: http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjIxMg== תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש למשהוא נסיון עם הספק הזה? http://www.tms.co.il/product/7943 מעניין אותי בעיקר: 1. רמת רעש 2. מתח אמיתי שהוא מספק 3. אייכותי? או שיש המלצה על כרטיס אחר שעדיף במחיר של 400 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ספק עד 750W,מה המומלץ היום?/איזו חברה? לשימוש heavy duty.
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום מתי שכתוב במפרט הלוח אם: CPU x 1 / System x 4 FAN connectors זה אומר שיש לי אפשרות לשים מאוורר אחד למעבד וגם אפשרות לחבר ארבעה מאווררים שבאים עם המארז? או ארבעה בנוסף למארז? איפה בכלל מחברים את המאווררים שבאים עם המארז-ישירות לספק כוח או ללוח אם?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום הציעו לי מפרט מחשב מסויים, ואני די מתעניין בו. הבעייה שאני חושב שהמחשב צריך יותר מתח מאשר מה שהציעו לי. זה המפרט: MSI P67A-C43 B3 P67 CHIPSET Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3/4GB Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3/4GB Intel Sandy Bridge i5 3570K Tray + Cooler Master Hyper 212 Evo Antec NEO ECO 620W זה מה שאני חושב שלא יספיק או יספיק בקושי למחשב שלי SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm Sandisk SSD SDSSDX-120G-G25 Extreme 120GB 550/510 ASUS DRW-24B1ST x24 Black זה כל המפרט (ללא המארז). עכשיו קחו בחשבון שאני מתכנן לעשות המהרה די רצינית (בסביבות הג'יגה הרץ), ושהדגם של הכרטיס מסך שלי (ASUS GTX580…
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות את המארז White Graphite Series 600t של קורסיאר. אני פשוט רואה שאזל המלאי בארץ ורציתי לשאול אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג אותו ?בארץ או בחו"ל+משלוח לישראל תודה.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי אני אשמח לקבל המלצה לספק כוח של חברה מוכרת ואמינה. הספק אמור להחזק את המערכת הנוכחית+אופציה לOC בעתיד. I7 3.4GHZ G.SKILL GB16 DDR3 -1600 WD 1TB NVIDIA GTX480 גבולות התקציב הם עד 500-600 שח(כאשר אפשרי להזמין גם מחול אם המחיר משתלם כמובן).
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי. יש לי ספק כוח FSP Everest 700W שעושה לא מעט בעיות בשימוש במערך כרטיסים, כגון רעשים וקפיצות מתח. פתחתי על זה אשכול בעבר ואמרו לי שהספק לא איכותי וכדאי להחליף. החלטתי, בתור פתרון זמני עד שאני משיג ספק אחר במחיר טוב ביד 2, לנסות Dual PSU עם ספק אחר שיש לי Hiper 425W כדי להוריד מהעומס על ה FSP. עשיתי ככה: ניתקתי את כרטיס המסך השני מהספק, וחיברתי אותו לHiper באמצעות חיבור PCIE 6 אחד ומתאם מולקס בשביל החיבור השני. קיצרתי בין הפין הירוק לשחור במחבר 24 פין, ואז חיברתי לחשמל. הHiper התחיל לעבוד והלדים הירוקים נדלקו על הכרטיס מה שאומר שהוא מקבל זרם תקין. ואז כשהפעלתי את המחשב (והFSP התחיל לעבוד), המחשב פעל לכמה שניות ואז נכבה. לא הדלקתי אותו שוב כי הבנתי שלא חיברתי משהו טוב, א…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על הספק www.ivory.co.il/catalog.php?id=5942 http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/cougar_cm/ הספק בשביל המערכת הזאת - מעבד: I5 750 לוח אם: DP55WB של Intel כרטיס מסך : GeForce GTX550 Ti
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש מארז סולידי לא מצועצע בלי אורות וכו שיהיה שקט. כמו כן מארז שיאפשר הוצאה והכנסה נוחה של דיסקים קשיחים וגישה נוחה אליהם כמו כן יציאות USB 3 בקדמת המחשב כמו כן לא חובה אבל חיבור אוזניות ומיקרופון מקדימה. לגבי הספק אשמח לספק הכי חזק גם אם זה יהיה אוברקיל בתקציב שישאר מה 1000 ש"ח פחות המארז. כרגע זה המפרט שלי: AMD ATHLON 2 X3 435 GA-770TA-UD3 4GB פטריוט זיכרון 2 דיסקים קשיחים של סיגייט בגודל 1TB כל אחד. כרטיס מסך 4850 מתכנן לשדרג ל 6850 כרטיס RAID של VIA צורב של LG אשמח לספק שיאפשר שידרוג למפרט שלי מבלי שיהיה צורך להחליף ספ' לכן אשמח לקבל המלצה לספק החזק והטוב ביותר לאחר בחירה של המארז.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המארז ורציתי לדעת אם תהיה בעיה לחבר יותר מ-5 כוננים קשיחים ?ראיתי שיש לו רק 5 מגירות . תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H ומארז Fractal Design R3. הגיוני שחיבור ה-USB3 הקדמי לא יעבוד לי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב הוא 800 ש"ח בערך Core i5 2500k 3.3Ghz Z68XP-UD3 S12II-520 Crucial m4 128GB SSD 2TB Barracuda 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 hd6950 2GB אשמח לעזרה תודה רבה!!
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה-FRACTAL DESIGN ARC MIDI ל-DEFINE R3, בין היתר בגלל שאינני בטוח שניתן לפרט ב-R3 את כלוב הכוננים לטובת זרימת אויר טובה יותר וכרטיסים גרפיים ארוכים יותר כפי שניתן ב-ARC. בנוסף, אני מעוניין במארז שקט, וה-R3 בהחלט יכול לענות על כך, אבל מן הסתם הוא חם יותר מה-ARC בגלל היותו סגור יותר לטובת הפחתת רעש. עד כמה רועש ה-ARC ביחס ל-R3? עד כמה חם יותר ה-R3 מה-ARC?
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הסדרות השונות של HEC? ובין סדרת CX לGS של קרוסר? איך הספק הזה נחשב?ACbel PCA009 Ipower 85H 550W איך בוחרים במידה ויש כמה חברות טובות עם מספר ספקים טובים?!! ;D תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לרכוש ספק כח, מרוב חברות והספקים הבחירה מתקשה. התקציב בין 300 ל 400 ש"ח, אם יהיה צורך להוסיף על זה אני אקח בחשבון. הספק יהיה עבוור החומרה הבא, (המחשב עדיין לא נרכש) לוח אם מבוסס ציפסט Z68 מעבד סדרה I5 זכרונות 1333 2*4GB 2 דיסקים קישחים - טרה וחמש מאות כרטיס מסך 450GS או 550TI צורב אני מבקש הצעות רק עבור ספקי כח. אם אפשר לפי דירוג ,מהכי מומלץ לפחות. FSP, EZCOOL SEASONIC SS-550ET שלש שנים אחריות ANTEC 520W NEO ECO שלש שנים אחריות HEC COUGAR 550-CM בצבע כתום, שלש שנים אחריות קיים עוד ספקים בשוק, העדיפות על שלש שנים אחריות ומעלה. מה אתם ממליצים לי ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-