עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by kobibo,

נדפק לי ספק כוח מסוג Thermaltake ToughtPower 600W ששירת אותי נאמנה 5 שנים בעבודה יום-יומית של המחשב. לא יודע אם קיים עדין. אבל אני מחפש ספק כוח איכותי לא יקר שחייבים להיות בו בנוסף גם: 8 Pin PCI-E Connector 6 Pin PCI-E Connector עבור כרטיס מסך מדגם ATI Radeon 2900HD חנות במרכז. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by blizzard20,

אהלן. יש לי במחשב כרגע כונן דיסקים וכונן קשיח. אני רוצה להוסיף כונן קשיח נוסף, אך מהספק כוח יוצאים רק 2 כבלים של חשמל, אחד מחובר לכונן הקשיח הנוכחי והשני לכונן הדיסקים. אני מדבר כמובן על החיבור חשמל השחור הדק (לא זוכר את שמו המקצועי) ולא ללבן השקוף עם ה 4 פינים. מה הדרך להוסיף חיבור כזה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מחפש מאוורר טוב בין 100- 120 שקל אני לא מתכנן לעשות OC למעבד בכלל! האם אני צריך בכל זאת להשקיע במאוורר או שהסטוק מספיק לצרכים האלה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ofer40,

היי אני רוצה להחליף את המחשב הישן שכבר עושה בעיות וההתלבטות הראשונה שלי איזה מארז לבחור. אני מחפש מארז מידי עם איורור מעולה כי המחשב נמצא בחדר יחסית חם בעיקר בקיץ. באיזה מארז כדאי לבחור? אם המארז גם כולל ספק טוב אז לא צריך להוציא עוד כסף. המחשב מיועד לשימושים סטנדרטיים וגם HD. תודה

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  5. או שיש פתרון אחר? זה מאוד נוח הכניסות מקדימה ואני רוצה שזה ימשיך לעבוד, גם במחיר קנייה של מארז או לוח. אז מה הפתרון לבעיה?

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  6. שלום ושבת שלום.! אני הולך לקנות את המפרט הבא שבוע הבא: מעבד: Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Box כמות: 1 - מחיר: ₪311 לוח אם: MSI H61M-P20 HDMI VGA כמות: 1 - מחיר: ₪232 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪170 ספק כוח: Seasonic 350W SS-350ES Active PFC 80+ Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪186 (או שאני אקח את הFSP 350W ב-136 שקל) זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪103 כרטיס מסך: MSI GTX460 2GB GDDR5 HDMI DVI BULK - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪399 הסוגיה היחידה שאני לא סגור עליה היא סוגיית המארז: אני הולך לשים גג 200 שקל בנושא. המארזים שחשבתי עליהם: 1. ht…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mavingadol,

אני מעוניין להחליף מארז למארז גדול ומרווח יותר , שקט ובעל אפשרות לסדר כבלים בצורה טובה יותר ממה שיש לי עכשיו הציעו לי את המארז Themaltake Element S במחיר של 365 ש"ח . יש אחד שעולה 399 ש"ח ויש לו עוד מאוורים . האם יש למשהו נסיון עם המארז הזה ? , מבחינת שקט וסידור כבלים . הראו לי אותו בחנות והוא נראה ממש מרשים ויפה עם הרבה מקומות לחלקים. מה אתם חושבים עליו ? איזו גירסה כדאי לי לקנות ב 365 ש"ח או ב 399ש"ח ? מבין גדול

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by Lirans,

שלום יש לי UPS מדגם Ippon Backpower Arista 850VA לפני כשלושה חודשים התחיל לצפצף פעם בחודש, כל פעם בזמן משחק. כשאני יוצא מהמשחק הוא נרגע תוך דקה בערך. לפי תוכנת הבקרה של הUPS יש נפילת חשמל. לפני חודש כשזה קרה החלפתי את הסוללה לחדשה מאותו סוג והיום זה קרה שוב. ניסיתי לחבר את כבל החשמל לשקע אחר ולא עזר (הוא מחובר ביחד עם עוד UPS למפצל חשמל והחלפתי ביניהם). את הכבל עצמו לא ניתן להחליף מכיוון שהוא מחובר מבפנים. ניתן לעשות איתו משהו, מעבר ללקנות חדש? (נגמרה האחריות) תודה

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  9. מחפש מארז MINI TOWER שקט ואלגנטי למערכת ALL AROUND שאני בונה . יש את ה Lian Li PC-A04 ואת ה SilverStone Temjin TJ08-E שאין ספק שעונים להגדרה אלגנטי , לעומת זאת יש את ה Fractal Design Define Mini שעונה להגדרה שקט. אשמח לשמוע חוות דעת לכאן או לכאן או בכלל על אופציות למארז מומלץ שלא חשבתי עליהן תודה מראש ,דרור

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. הוא נראה באמת מרשים אבל אני ראיתי אותו רק בתמונות ויש לי שלושה דברים שלא הבנתי . 1האם בכל פעם שאני רוצה להוציא דיסק מהcd או להכניס אני צריך לפתוח את הדלת של המארז,זאת אומרת האם ראיתי נכון שהמארז חוסם את הסידירום? 2 ומה לגבי המאווררים מקדימה הדלת לא חוסמת אותם?מאיפה בדיוק הם מקבלים אוויר? (שמהתמונות נראה שהדלת חוסמת גם אותם) 3 מה לגבי כפתורי ההדלקה וריסט האם גם אותם הוא חוסם?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום רב, בעקבות מספר תקלות ושונות של "קפיאות" והפעלות מחדש באופן בלתי צפוי שתמיד מקושרות בדרך כלשהי לכרטיס המסך ATI Radeon™ HD 4850, אחרי שכבר ניסיתי כמעט הכל, עדכון כל הדרייברים במחשב, החלפת "מפענחי" וידיאו ועדכונם ועוד עדכון כללי של מערכת הפעלה וניקוי כללי של המחשב פיזית מאבק ומבחינת תוכנה ניקוי קבצים זמניים ותיקוני "רישום". יש לציין ששללתי כמובן גם טמפ' גבוהה של כרטיס המסך וליתר ביטחון שדרגתי את גוף הקירור הג'נרי שהגיע עם הכרטיס והטמפ' שלו תקינה כעת. התקלה מתרחשת בעת הפעלת סרטי HD או הפעלת משחקים שונים, אך באופן השוטף של המחשב הכל תקין ולא מתרחשות תקלות שונות. מפרט המחשב הכולל הינו: Intel® Core™2 Duo Processor E6300 GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-945P-S3 AT…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by eladiko,

אני קונה מחשב חדש והמארז שאני רוצה לקנות הוא: Thermaltake Armor A60 black לפי מה שראיתי המארז מגיע עם שלושה מאווררים. מחיר המארז הוא בסביבות ה-400 שקלים. האם הוא שווה את המחיר? לא קראתי עליו ביקורות בעייתיות, האם הוא שקט? מבחינת פתרונות קירור הבנתי שהוא מעולה, אני שוקל להוסיף מאוורר צידי. אשמח לשמוע דעות / הצעות למארזים אחרים בתקציב דומה.. (mid tower)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by purpleman2k,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על מארז HTPC בטווח מחיר סביר שיכול להכיל לוח אם מסוג ATX (לא מיני, לא מיקרו). כרגע מצאתי רק את המארזים LC10 ו-LC17 של SilverStone ועוד מארז (מכוער ממש) של חברה שקוראים לה Frontier. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Yakim Peled,

הי, עלה בדעתי לקנות פנל סולארי קטן כמו זה למטרת טעינת טלפונים ניידים ואולי גם דברים נוספים. 1. האם מותר להביא אותו לארץ? 2. אם כן, האם אצטרך לשלם מכס? 3. איזה מחבר אצטרך לקנות כדי שיהיה לי שקע חשמלי רגיל? 4. האם יש דברים נוספים שאני צריך לדעת? 5. האם יש דגמים מומלצים? בעיקרון חשבתי לשים אותו במרפסת מכיוון שהוא די קטן. תודה מראש. אגב, אני לא ממש משוכנע שזה הפורום המתאים אבל נראה לי שהוא הכי מתאים (או הכי פחות לא מתאים ;D ). אם טעיתי, אנא העבירו אותו.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שלום, ברשותי מחשב ישן (כבן 4 שנים), בשלב זה קניתי כרטיס מסך יד שניה 9800GT אך לצערי אין לי בספק הנוכחי חיבור 6Pins. כמו כן, המארז הנוכחי קטן יחסית והכרטיס נכנס בו בלחץ. אני מעוניין במארז והספק הבאים: אני דיי מרוצה מהמארז ומה שהוא נותן (חשוב לי תאימות עתידית כגון USB 3.0 וכו'). האם הספק הנ"ל מספיק חזק/טוב למערכת הנוכחית שלי (כולל הכרטיס מסך) והאם הוא יהיה מספיק טוב בעתיד במידה ואשדרג למעבד חזק יותר כגון i5. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מארז: Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 - מחיר: ₪271 ספק כוח: Ippon 450W PFC Bottom assembly, 120mm, 4*Sata, PCI-E, Mesh, Temp control , Black coating כמות: 1 - מחיר: ₪118 סה"כ: ₪389 . המחירים הינם כ…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אני קונה בחודשיים הקרובים מחשב חדש, ומעוניין במארז גדול ומרווח לעבודה, בעל מקום להרבה קשיחי 3.5", אבל גם מקום ל-SSD אחד בגודל של 2.5". שמתי עין על המארזים של Cooler Master, שזוכים לביקורות טובות ברחבי העולם ועונים על הדרישות האלה, אבל אני לא יודע כמה הם שקטים (אני ישן באותו חדר עם המחשב). חוץ מזה, אני צריך ספק כוח שיחזיק 2500K של אינטל באוברקלוק, ואת כרטיס המסך הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3357 לא בטוח שאני אעשה SLI של שניים כאלה, סביר להניח שעוד שנתיים או שלוש אני אשדרג כרטיס מסך. בכל מקרה ספק שיחזיק את זה. לא חובה להשתמש בכל התקציב, הוא גבוה לגמישות...

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. היי, מצאתי בגרופון את הדיל הזה ורציתי לדעת מה אתם חושבים על האל פסק הזה והאם משתלם לקנות אותו. האם אני צריך למערכת שכתובה למטה את ה800VA או ה1000VA? האם אפשר לחבר לאל פסק בנוסף למחשב, מסך וראוטר? במידה וכן, כמה זמן ה800VA יחזיק את כל המערכת בהפסקת חשמל? אשמח לשמוע את דעתכם. זה המחשב:AMD Phenom 2 955 3.2Ghz,Sapphire ATI Radeon HD5850 1GB Vapor-XOC Edition,Dell 2209WA 22",Samsung F3 500GB 16MB,A-Data 4GB DDR3-1333 CL9,Seasonic 620W,Gigabyte GA-MA770T-UD3,Lancool PC-K56B,Logitech G25,Logitech Wave,Microsoft Habu

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  18. שלום חברים, בזמן הקרוב אני מתכנן על בנית מחשב חדש והשאלה שלי היא האם הספק הקיים שלי (Seasonic S12-430) יעשה את העבודה עם המפרט המתכונן. המפרט המתוכנן: מעבד: Intel i7 3770K לוח אם: אינטל תואם למעבד כרטיס גרפי: ללא (אנצל את יכולות המעבד בתחום) מארז: Antec Solo/SonataII כוננים קשיחים: WD 1TB + Intel SSD תודה!

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by strifer,

האם למישהו כאן יצא לחבר את הלוח אם הזה למארז הזה ולהגיד לי האם הוא מתאים או לא?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אורח
    Started by אורח,

האם הספק הזה: Seasonic X-760 760W יחזיק את המערכת הבאה: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K OC @ 4.5 Gigabyte GA-Z77X-UD3H Crucial 128G SSD Marvell M4 3 דיסקים קשיחים 1 טרה של סמסונג. 680 GTX SLI 8Gb DDR3

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by ballcall2,

אז ככה, קניתי היום corsair 500r חדש, ומבחינות מסוימות הוא ממש אחלה- יופי, איכות בנייה, סידור כבלים. אבל יש בו כמה פאקים מעצבנים: - יש בלמעלה של המארז מקום להתקין שני מאווררים. למקומות שבהם שמים מאווררים יש חור מיוחד, לא סטנדרטי, ולכן צריך להם ברגים ספציפיים. corsair מצרפת ברגים וטוענת שאלו מתאימים להשמת מאווררים נוספים במארז, אבל בעצם הם לא מתאימים. ראיתי שהמון אנשים באינטרנט נתקלים באותה בעיה, ומעצבן ש-corsair לא דואגת לעדכן את הלקוחות שקונים. עכשיו אני בעצם לא אוכל לשים מאווררים למעלה... - corsair שמו standoffים של הלוח-אם כברירת מחדל ללוח אם מסוג ATX. עכשיו לי יש לוח m-atx אז הייתי צריך להחליף אותם. הקטע שזה כמעט בלתי אפשרי להוציא אותם- הם מוברגים מאוד מאוד חזק, ולא מצ…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by mrBezos,

היי, אני מחפש מארז בעל התכונות הבאות: מארז בסביבות ה300 ש"ח, שומר על קור, נראה טוב (אורות בצבעים, לדים ובלאגן יתקבלו בברכה), חלון בצד, לא צפוף מבפנים ושקט שמתאים למפרט הזה, אם יש בעיה אחרת אתם מוזמנים להעיר: דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=15488 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10258 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H61M-D2H-USB3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, VGA, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14856 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://ww…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by adi518,

באוברקלוק.נט ראיתי מישהו שבנה מחשב פשוט מדהים עם המארז הזה...אחרי ש"גיליתי" את המארז הזה והתחלתי לחשוב על קירור מים הבנתי בעיה שיש עם הפרקטל R3 וזה שבעייתי לעשות לו קירור מים בלי לעשות מודינג כלשהו למארז ואני לא כזה חובב של מודינג שכולל חיתוך של המארז. :\ שתי בעיות: 1. הסילברסטון מאד מאד יקר (פי 3 המחיר של הפרקטל) 2. היבואן הפלגמט לא מביא את הדגם עם החלון (נו באמת...) בקיצור, אני חושב להחליף את הפרקטל במארז הזה. עוד תמונות: http://www.hardwarecanucks.com/forum/case-mods-worklog-gallery/51291-forever-alone-build.html אחרי שראיתי את זה, התאהבתי במארז.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  24. היי במחשב שלי המארז הוא antec 300 שקניתי עם המחשב שלי שהוא בן חצי שנה אני מפעם לפעם רוצה לשדרג חלקים או להחליפם לחלוטין וגם לנקות אבק פעם בכמה חודשים הבעיה היא שהמארז הזה לא מתאים לשדרוגים ולהפך הוא גם עושה בעיות (למשל כשאני ארצה להחליף כרטיס מסך אני מאוד מוגבל באורך של הכרטיס או אם אני ארצה להוסיף קירור מים אז בחלק מהמקרים זה אותו מצב...) בקיצור אני שוקל להחליף את המארז הזה למשהו יותר טוב כמו antec 1100 שאחרי בדיקה מעמיקה גיליתי שהוא הכי מתאים לי הוא מתאים יותר לשידרוגים שעתידיים לקרות וגם הוא מציע דברים שב-300 (סידור כבלים הרבה יותר טוב לדוגמא..) השאלה שלי היא האם כדאי להחליף מארז במחשב אצי שנה אחרי שקניתי אותו או לחכות קצת?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  25. שלום, המליצו לי על המארזים האלה: Cooler Master 690 2 Advance Black Cooler Master Storm Sniper Black Antec One Mid Tower Gaming Black Case לאלו מביניהם שיש מסנני אבק, האם מסנני האבק הללו ניתנים לפירוק וניקוי? האם המארזים הללו נחשבים לקרירים ושקטים? בעיקרון אם אתם יודעים על מארזים עדיפים מבחינת קירור שקט וסינון אבק עד~ 500 ש"ח אעריך מאד אם תמליצו לי עליהם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים