עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני מענויין להזמין ספק מ NEWEGG השאלה שלי , בספקים שאני רואה שם לדוגמה (תמונה מצורפת 1) אין את הסוויץ' שמשנה את המתח שמשנה את ה INPUT לדוגמה תמונה 2 . השאלה האם הספקים היום יודעים לזהות את המתח שנכנס אליהם (ללא הסוויץ' ) או שיש סוויץ' אבל מוסתר או שיש גירסה אירופאית ויש גירסה לארה"ב ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by yaloner,

שלום לכולם, בהמלצת הפורום קניתי את ה-CM690, קיבלתי אותו והוא נראה ממש טוב בעיניי. הבעיה היא שהמיקום הייחודי של הספק בו (בתחתית הפאנל האחורי - למי שלא מכיר) קצת לא מתאים כנראה לתיכנוני לוחות-אם וספקים סטנדרטיים. נוצר מצב שהכבלים של ה-FSP350-60GLN שלי לא מגיעים למקומם בלוח האם. ה-24 פינים מגיע בלחץ (כולל מתיחה לא אידאלית), אבל ה-8 פינים פשוט לא קרוב אפילו. יש למישהו איזה פתרון ? לא מתאים לי לקנות ספק אחר בגלל הקטע התכנוני הזה...

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by none77,

@Animor מצורפת תמונה עם חיבורים מהספק שלך. *אני מעריך שאצלך בדומה ל750W מסילת 12V אחת הולכת לכל המערכת חוץ מכרטיסי המסך. (זה אתר סקירות רציני, מעריך שהם צודקים, זה לא רשום על הספק או במדריך לפי מה שראיתי). הספק הזה מבוסס על פלטפורמת G של סיסוניק בעלת מסילה אחת. במקרה שלך יש כבל אחד שמתפצל ל2 לכן בכל מקרה 2 יגיעו ממסילה אחת. גם אם לא זה יגיע ממסילה אחת. שים לב שכל מסילה מוגדרת 30A זה360W. יותר מחצי ממה ש2 המסילות מוגדרות יחד 45A. זה נועד להבטיח ניצול טוב של ההספק המקסימלי במסילות, נכון במסילה בודדת ניתן להגיע לניצול עדיף, אבל זה הבדל גדול מאשר כל מסילה מוגדרת כחצי מההספק המקסימלי. בנוסף ה12V ביחד מסוגל להגיע…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by slowdive,

הי, אני בתהליכי הרכבה למחשב שלא ישמש למשחקים. מעבד intel core 2 duo E6300 לוח בצ'יפסט 945 (עוד לא סגור על דגם,כנראה הS3 של GIGABYTE) זכרון 677 512X2 HD 160GB (עוד לא סגור על חברה) כרטיס מסך הכי זול שיכיל יציאת DVI (כנראה 6200 כלשהו) שני מאווררים שקטים למארז,כנראה של AC המטרה העיקרית היא ספק שקט . המחשב כולו אמור להיות בעוצמת ווליום של שרוך לנעל דבר שני אני רוצה ספק שיעמוד בקפיצות מתח(לא נפילות-לזה יש UPS) אלא שקפיצה רגעית לא תעשה RESET קשה לי להגדיר תקציב כי אני לא יודע איזה הספק אני צריך לדרישות אבל משהו כמה שיותר זול שהוא לא ג'נרי

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מה דעתכם על- Huntkey Hespers H403 יחד עם ספק 400w ? [295 שח"] לא שמעתי על החברה הזאת huntkey [למרות שבחנות אמרו שזה טוב.. לכו תסמכו עליהם] חשוב שיהיה מארז איכותי ושקט עם סינון אבק וכמובן הספק אין לזלזל בו אם זה לא מספיק טוב אז מה יהיה טוב במקום? [בסביבות אותו מחיר 300 פלוס מינוס] תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by SavageNahum,

האם הספק Hec 300W שמגיע עם המארז יספיק כדי להחזיק את המפרט הזה? לא מתוכנן שום אוברקלוקינג ;D Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4MB Box SAPPHIRE RADEON X1900GT 256MB PCI-E G.Skill DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 4-4-4-12 GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY WD 160GB 7200RPM 8MB JB NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK COMPUCASE CI-6A19 BLACK (אני מודע לכך שהמפרט לא מאוזן)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי, אני מחפש מארז ל-htpc שאני מעוניין לבנות. ראיתי מארזים במפרטים וכולם מאד שמנים, כמו זה : http://www.silverstonetek.com/products/lc17/frnt-view/LC17.jpg חחח. כזה מפלצת בחיים לא יכנס אלי לסלון... אני מחפש מארז דק, חצי מהגובה של מה שיש בתמונה. משהו בסגנון הדיוידיים של ימינו. האם יש כזה דבר ? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. ^ פשוט הגעתי למסקנה שהוא יקר בארץ ואני רוצה אותו מאד מאד. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by oshikv,

שלום לכולם, במהלך השבועיים האחרונים, אני חווה המון בעיות בחשמל עקב מזג האוויר. לפעמים מדובר בהפסקת חשמל ארוכה ולעיתים מדובר בנפילה של שניה שמספיקה לתת למחשב איזה "ספייק" שמפיל אותו. החלטתי לקנות אל פסק רק שאני לא ממש יודע מה לקנות ולא בא לי ליפול עם זה. קראתי איזשהו מדריך ועשיתי חישוב די פשוט של - ספק כח במחשב - 500W מסך מחשב - 36W מדפסת - 32W ראוטר - אין לי מושג אבל אני מניח שזה די זניח מבחינת צריכת החשמל אז חישבתי אותו לפי 20W את הנתונים הללו הכפלתי ב 1.4 והגעתי ל 823. האם זה אומר שאני צריך לקנות אל פסק של 850 או שכמקדם ביטחון, אני צריך אל פסק של 1000? (ולפי מה שהבנתי יש קפיצה משמעותית במחיר שמדובר ב 1000). אודה לתשובה מהירה, כל יום שעובר המחשב שלי סופג עוד נפילה ואני …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Slash87,

אם כתוב לי +3.3V(36A), +5V(30A), +12V1(18A), +12V2(18A), +12V3(18A), +12V4(18A איך אני יודע כמה אמפר הוא נותן? ע"פ מה שנופל על המסילה של ה 12? כאן יש 72 אמפר??

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. חברה אני צריך עזרה - אני צריך להעביר לחו''ל מחשב נייח ( יש לי עד יום שישי לסיים עם הכל - אז הזמן די ללוחץ עלי... ). המחשב כרגע נמצא במארז ממתכת די גדול,ודי כבד דבר שיקשה על העברתו. תקציב די גמיש - ~400 ... אני מחפש מארז שיהיה יותר קטן אם אפשר - אבל עדיין שיהיה מקום לאיזה שני מאוררים שקטים ( העדפה ל120 אבל זה תלוי בגודל המארז כמובן ...). המטרה שלי היא היא שאני אוכל להעלות את המחשב איתי למטוס ולא עם המזוודות - כי אז אני לא יודע באיזה מצב זה יגיע. השקט חשוב - כמו שציינתי , כי המחשב ידלוק כמעט תמיד. נראה לי שאני גם אחליף את הספק הג'נרי למשהו קצת יותר טוב - אם יש הצעות אני אשמח. טוב אז פרטים על המחשב ( תגידו לי אם צריך עוד פרטים ) : לוח אם : intel corporation D850MV , מעבד: פנ…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by roynany015,

לפחות 2 פתחים מקדימה 5.25 ועוד מקומות לדיסקים פנימיים 3.5 הדגש שקט סגור אבל צריך קירור כלשהו פנימי

13. Started by ha,

יש לי את ה HX520 כבר מספר שנים (4-5?) ובסופ"ש הלכו לי שני דיסקים כנראה בגללו. אני זקוק לספק איכותי בהספק דומה (500-600W) למחשב הכולל 6-8 דיסקים, i5 מואץ ל4.5 וכרטיס מסך פשוט (Asus R7 250). מה שמאוד חשוב לי הוא כבלים ארוכים וקונקטורים איכותיים לדיסקים כדי להמנע מהתקלות האחרונות.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by esaly,

שלום! אני מעוניין לקנות לפי המצלות רבות שראיתי בפורום שלכם את הFSP 60GLN שמתאים גם לתקציב שלי (זה למחשב של חבר) הבנתי שיש איזושהי בעיה עם החיבורים ללוח...האם תוכלו לומר לי אם תהייה לי בעיה לחבר אותו לP4 PRESCOTT 478 ,לוח GIGABYTE GA 8IPE1000-G v4 או שאני צריך לקנות מתאם כמו שראיתי בחיפוש שעשיתי. אגב, האם יש לכם המלצות יותר טובות למפרט בתקציב עד 200 שקל? תודה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by דני אופיר,

האם הספק הזה יוכל להפעיל מחשב למשחקים כבדים (Conroe ו- כרטיס DX10) וגם שניים או שלושה כוננים קשיחים, שני כונני DVD, מערכת קרור מים? או שאני יצטרך יותר מ520? אני פשוט אוהב את התכונות של הספק הזה (אור כחול במאוור, כבלים זוהרים בUV).. אם יש עוד ספק כזה שאפשר להשיג בארץ ויש לו יותר כוח אז תראו לי.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Ovid,

הספק שלי התקלקל ואני צריך לקנות ספק חדש וזול כמה שאפשר שיחזיק מערכת עם כרטיס 4870x2 , מעבד e8400 תודה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ashafir,

הנה מפרט שלי : מעבד: AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION - BOX - זמין במלאי ₪761 http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=5557 לוח אם: GIGABYTE GA-890GPA-UD3H - זמין במלאי ₪727 http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=6381 זיכרון: KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪265 http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=6376 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪864 http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=7819 צורב DVD: LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪106 http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=4716 מארז ‏HAF932 Full Tower Black Case (No PSU) יחידה 1 …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by LazyCat,

שלום לכולם, יש לי אפשרות לרכוש במחיר טוב 2 אל פסק של אדוויס. דגמים AIN2000 AON 1KVA הראשון הינו 1200W אינטרקטיב והשני 900W אונליין הבדל המחיר ביניהם הוא כ- 270שח (האינטרקטיב זול יותר כמובן). מה כדאי לרכוש?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by imperious,

אני קונה מחשב חדש בעוד כשבועיים מ-TMSFOX בהתחלה הייתי סגור על המארז NZXT Tempest הוא היה יפה ומקרר טוב והוא עלה שם 390 ש''ח שזה זול מאוד יחסית לדגם המארז הזה עכשיו הורידו אותו משם כי לפי מה שהם אומרים קשה לעבוד איתו ולעשות סדר במארז כמו במארזים אחרים .. אני עכשיו מחפש מארז באותו מחיר שיהיה יפה ומקרר טוב .. על מה אתם ממליצים לי? תודה לעוזרים !

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכם מתוך סקירה בGuru3d-קישור ראשי:http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-295-review-bfg/1 ציטוט: Power Consumption We'll now show you some tests we have done on overall power consumption of the PC. Looking at it from a performance versus wattage point of view, the power consumption is not as bad as I expected it to be. Again, the card according to NVIDIA has a TDP of roughly 289 Watts. The methodology is simple: We have a device constantly monitoring the power draw from the PC. After we have run all our tests and benchmarks we look at the recorded maximum peak; and that's the bulls-eye you need to observe as the power peak is extremely important. Bear in mind th…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום, לאחר בדיקות אני חושב שהספק שיש לי היום לא עומד בעומס בזמן משחקים. חשבתי להחליף אותו בספק הזה SeaSonic 600W 80+ SS-600ET האם הספק הזה יחזיק ומומלץ? המפרט שלי. עבד AMD Phenom II X4 955 כרטיס מסך ATI AMD Radeon HD 7870 לוח אם GA-MA78LMT-US2H זיכרון 8G ספק כוח SeaSonic 500W תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by דני אופיר,

http://www.gigabyte.com.tw/Products/PowerSupply/Default.aspx מאוד מרשים, הרי GIGABYTE היא חברה מאוד איכותית. מצפה לספקים האלו.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, לאחר החלפת ספק כוח ישן ב thermaletake litepower 700W חיישן המעבד שלי פשוט מציג טמפרטורה כפולה ושגויה. יש לי חיישן פיזי של kamameter שמחובר לתוך צלעות המעבד והוא מציג לי טמפ' תקינה של 40 מעלות צלזיוס. אך הביוס ותוכנות אחרות מראים לי טמפ שגויה של 87 מעלות רק לגביי המעבד.טמפ' הדיסק הקשיח, לוח האם וכרטיס המסך מוצגות בצורה תקינה. כל מערכות המחשב עובדות בצורה תקינה המאווררים עובדים כראוי עם מהירות סיבוב תקינה כולל המעבד. מדובר בלוח אם של msi neo2 combo. מצ"ב תמונה של הטמפ בביוס כולל המתחים. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by yonir,

אני חושב לקנות את המחשב הבא מ- KSP: (אני יודע שאין להם מארזים/ספקים משהו.. :-\) (תתעלמו מהמארז, שמתי אותו בינתיים) איזה מארז+ספק כדאי לקנות? רצוי שיהיה זול (עד כ-300 ש"ח לשניהם) אלא אם כן אתם חושבים שזה ממש קריטי ושווה תוספת גדולה יותר למחיר. תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מדבר אפי אני מעוניין להבין מה ההבדל טכנית בין מתח או אמפר או זרם של חיבור 8 פינים לבין חיבור 6 פינים ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.