ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום, היום רכשתי HDD נוסף, וכמה שהיה קשה להכניס אותו במארז שלי (compucase 6920 b) בשביל להוציא את כלוב הכוננים, הייתי צריך להוציא את הזכורונת, בשביל להוציא את הזכרונות הייתי צריך לפרק את המאוורר של המעבד. בשביל להכניס את הכלוב עם הHDD השלישי הייתי צריך לפרק את המתח לכ. מסך ועכשיו בכלל הHDD נושק לכ. מסך, ממש מ"מ ביניהם היים אתם מחליפים ? האם על פי המידות, LanCool 60K הזה יהיה יותר נוח משמעותית ? האם הוא יהיה יותר רועש ? (היום יש 2 מאווררים של חברה מוכרת, ברח לי השם. כפי שאתם רואים המחשב לא מפלצת במיוחד מעבד :Q6950 לוח: P5B אני חושב 3 HDD כ. מסך 4890 ספק HX750 וזהו בערך. תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מארז עם חיבורי usb3 מקדימה ואין לי נקודת חיבור של usb3 קידמי בלוח אם (רק usb2). אני מחפש פתרון זול כדי לחבר אותו בכל זאת. ראיתי בקרי PCIE למיניהם אבל כולם עולים ~150~ וזה ממש יקר בשביל מתאם..! יש מתאמים לSATA2 ? צריך רעיונות.. החיבור הוא כזה:
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ברשותי המארז טרנספורמר, וכידוע הכלוב של הדסקים הקשיחים די פוגע באיורור של המאוורר הקדמי. חשבתי על דרך לפתור את הבעיה בלי לחתוך או משהו כזה. ואז ראיתי בפרויקט של ssR, תמונה של מארז ג'נרי ישן שלו, שהכלוב של ה-HD נמצא גבוה יותר איפה שבדרך כלל נמצא הכלוב של הדיסקטים. אז אני חשבתי, אולי אני אוציא את הכלוב של הדיסקים הקשיחים, ואשים את הכונן הקשיח שלי בכלוב של הדיקים או הדיסקטים, אני כבר אחשוב על דרך איך לשים את הדיסקים הקשיחים ( והצעות לא יזיקו ), אבל בקיצור, הוצאת הכלוב ובחירת מקום לדיסק הקשיח זה לא הבעיה, הבעיה היא האם הוצאת הכלוב של ה-HDים מהמארז תפגע במשהו? אפילו קצת? לדוגמא היא תפגע ביציבות של שאר הכלובים ואולי בגלל המשקל הם יתעקמו קצת למטה כי אין את הכלוב של ה-…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדבר אפי אני מעוניין להבין מה ההבדל טכנית בין מתח או אמפר או זרם של חיבור 8 פינים לבין חיבור 6 פינים ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! רציתי לקנות ספק כוח שיתאים למערך CROSS FIRE 7950 OC בנוסף יש לי מעבד 2500K שיעבור OC בעתיד (ל 4.5GH) ראיתי את הספק הזה corsair tx 850w v2 ב KSP שעולה 720 ש"ח אני רוצה ספק שייתן לי מרווח watt ושלא יהיה לחוץ מידי. האם הוא מתאים ? (אם לא אשמח להצעות לספק איכותי ומתאים בטווח של 650-800 ש"ח) תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני כרגע גולה באוסטרליה ומתכנן בניית מחשב חדש. על רוב הקרביים של המחשב כבר הוחלט (Athlon II X4 630, HD5850, וכמה קשיחים, ראו תמונה) ועתה נותר רק הספק. בהרכבת המפרט לא תיכננתי על יותר מ500W-550W אך במהלך חיפושי ניתקלתי בספק 650W של IKONIK ב 103$ ,ולמרות שאני לא מכיר את הספקים של החברה הנ"ל, עושה רושם שלפחות סדרת הVULCAN מקבלת ביקורות מוצלחות למדי ברחבי הרשת (לינקים מצורפים) http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=125 http://www.tweaktown.com/reviews/1688/ikonik_vulcan_1200_watt_modular_power_supply/index.html http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/ikonik-psu-roundup_6.html#sect0 ועל כן לשאלות: - בטווח המחיר שעליו תכננת…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב בפעם הראשונה קניתי מעבד ולוח אם ויש לי את החלקים מהמחשב הישן שלי ורציתי עזרה בעניין המארז והספק אני מחפש מארז וספק ככה שאקבל ביצועים טובים מהמפרט שיש לי וכן אם יש הצעות ספציפיות בנוסף לשיפור המפרט אשמח גם כן מעבד: i7 4790k לוח אם:GigaByte GA-Z97X-Gaming G1 כרטיס מסך: Geforce GTX 480 זכרונות: (Corsair 8GB Vengeance 1600Mhz + kingston HyperX Blu (2x2GB כונן קשיח: WD Caviar Black 1TB אני מתכוון גם להוסיף כרטיס מסך בהמשך ככה שהספק יצטרך לתמוך גם בו תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בעוד כשבועיים מ-TMSFOX בהתחלה הייתי סגור על המארז NZXT Tempest הוא היה יפה ומקרר טוב והוא עלה שם 390 ש''ח שזה זול מאוד יחסית לדגם המארז הזה עכשיו הורידו אותו משם כי לפי מה שהם אומרים קשה לעבוד איתו ולעשות סדר במארז כמו במארזים אחרים .. אני עכשיו מחפש מארז באותו מחיר שיהיה יפה ומקרר טוב .. על מה אתם ממליצים לי? תודה לעוזרים !
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אצרף תמונה של המפרט שלי + תמונה מאוורסט של המתחים + תמונה מhwmonitor האם הספק נחשב טוב ותקין? הסוג של הספק הוא seasonic s12 620w תודה, אהד [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדיף יותר מ HEC 300?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להשיג מארז SilverStone sugo SG05 בארץ \משלוח לארץ במחיר סביר ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד עכשיו ה LIBERTY 400 שירת אותי באופן נהדר , מערכת שבמפרט עם ה OC ו 7900GT קניתי את ה 2900PRO , החזיק עד שעשיתי OC ...היה ברור מאד שהספק לא מחזיק ... אז אני מחפש ספק תחליפי , ונתנו לי כמה הצעות 1. Corsair HX 520W http://tms.co.il/product_info.php?cPath=136_402&products_id=3825 2.Thermaltake Thought Power 600W 52A/12V 4XRails SLI W0103 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=136_137&products_id=4639 תודה על העזרה ....
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבת בין המארז HAF 932 של Cooler Master לבין ה-Tempest של NZXT עכשיו יש לי 8800 GT 2 גיגא ראם E6750 ספק כוח של 550 וואט ומאורר אחד כרגע והמחשב נורא מתחמם אז למערכת הנ"ל איזה מארז עדיף
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את היצירה החדשה של Corsair - מארז mATX שמשלב תכונות מודרניות כמו תאימות לקירור מים, חלון זכוכית מחוסמת וכמובן הרבה מאוד RGB לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט- מעבד: 4570 או 3570 I5. דיסק: קשיח רגיל 7200RPM פלוס SSD. מאווררים: 2/3/4 במארז, 1 במעבד, 1/2 בכרטיס מסך, 1 בספק עצמו. זיכרונות: (הם בכלל צורכים חשמל שיש טעם לספור אותו?) 32GB 4 סטיקים. מקלדת+עכבר. ואולי כמה מכשירים קטנים שמתחברים לUSB, כגון נגן, סלולרי, אולי עוד מכשיר או שניים. כונן אופטי. אני רוצה אופציה בעתיד הרחוק לכרטיס מסך כמו הHD6990 (כשיהיה זול) שצורך בסביבות ה400W בLOAD. הספק שבחרתי הינו S12II 520W, זה רעיון חכם להשתמש בו? אני יודע שמבחינת חשמל הוא יכול לספק יותר, אם נדרש- אבל האם זה רעיון טוב להסתמך על כך לאורך זמן? בתוספת 60 ש"ח ניתן לעלות ל620W, אבל אני כמובן רוצה לחסוך. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, לפני שנה הייתה הפסקת חשמל ואני מעריך שהספק גוסס באיטיות תוך התקפי לב פתאומיים. אחרי הפסקת החשמל, כשהדלקתי את המחשב, המסך היה מאוד כהה ובקושי יכלתי לראות משהו, חיברתי את המחשב למסך הטלוויזיה (LED), כשהמחשב הצליח להופיע על המסך (הופיע רגיל, בלי בעיית בהירות כמו במסך מחשב), לאחר כחצי דקה בערך המחשב קפא לגמרי ועשה רעש מחריש בלי הפסקה עד שכיביתי אותו. כרגע הוא מחובר רק לטלוויזיה, רוב הפעם שאני מנסה להדליק אני שומע את המאוורר עובד באופן לקוי, מנסה להסתובב ונעצר, פעם ב... הוא מצליח לעבוד כמו שצריך, המחשב גם לא מופיע על המסך ברוב הפעמים. אני מניח שהספק הלך קפוט, אני רוצה לקנות חדש וצריך המלצה, המפרט של המחשב: [TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש ספק איכותי ולא גנר'י שיחזיק את המערכת הבאה: 4GB RAM CPU I5 2400 Sandy Bridge כרטיס מסך עד NVIDIA GTS 450 לא מתוכנן המהרה של חלקים (OC) אחריות לספק: 3 שנים ולא שנה. *על הדרך, מה דעתכם על ספקים של Chieftec? עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי... מארז: שיאפשר הכנסה של הספק הנ"ל, הלוח הינו MINI ATX אך אני מחפש מארז לא MINI בהנחה שארצה להוסיף כרטיס מסך (עד GTS450). צבע: שחור, אפשר עם תאורה כחול באם יש. לא מחפש להשקיע עשרות אלפי שקלים... אוורור טוב (מניח שכמו בכל מארז), USB בחזית, ומה עוד? לא בשמיים אני מניח... המטרה היא להשקיע כמה שפחות כסף על 2 החלקים. תקציב: עד 520 ש"ח אבל כמובן עדיף כמה שפחות.... אם יש ב250 ש"ח אז למה לא... חנות: אני צריך גם מK.S.P, גם מSKY…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארג גיימינג כמה שיותר קטן ושקט ולא יקר (עד 400) שיתאים לחלקים הבאים: לוח אם ATX 270x-gamging7 כרטיס מסך asus gtx 1070 ספק EVGA SuperNOVA 650 אני חושב לקנות את Corsair SPEC-01 http://ksp.co.il/?uin=24783 אבל אני לא סגור לגבי גודל הכרטיס אם יתאים למארז הנ"ל. המידות שאני מחפש בערך עומק של עד 45-46 ס"מ . רוחב עד 25 , גובה עד 50 סמ תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה אשמח לקבל המלצה למארז בטווח ה 300 ש"ח (קצת גמיש) בלי ספק כח. (כמובן שעברתי כבר על ההמלצות הקיימות בפורום). דרישות: אני עובד במחשבים ויוצא לי הרבה לפרק דיסקים קשיחים, ולכן אני צריך גישה נוחה לקשיחים. בנוסף אני צריך כמה שיותר מקומות לקשיחים (לפחות 5-6). ודבר אחרון, אני צריך חיבורי USB למעלה או לפחות בחזית העליונה. שקט יכול לעזור בהחלט. קירור פחות חשוב. השימוש בעיקר משרדי ואולי קצת משחקים. אודה לכל תגובה אשר תוכל לקדם את הנושא. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ההורים שלי ביקשו המלצה לאל-פסק לעמדה בודדת שכוללת לא יותר ממחשב אחד, עם ספק של 450W (ואני כנראה מגזים), וDell U2417H, שצורך במקסימום 68W (לפחות על פי המדריך). אני יודע שספקי Line Interactive הם בעצם סוג של "שקר", כיוון, ותקנו אותי אם אני טועה, על אף שהם ישאירו את המחשב דלוק בנפילות חשמל ובקפיצות מתח, המחשב עדיין יקבל את ה"מכה", לעומת ספקי On-Line, אבל כיוון שאין מקום לשכנוע, לצערי, והתקציב הוא מוגבל, האל-פסק המבוקש צריך להיות Line Interactive. מעבר לדרישה הזאת, אין עוד דרישות מיוחדות. כל מה שהוא צריך לעשות זה להשאיר את המחשב והמסך פועלים לעוד כמה דקות (10 והלאה לא יזיקו), על מנת שהם יוכלו לכבות אותם בצורה מסודרת. אשמח להמלצה על דגמים ספציפים (בעיקר כאלה עם …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הייתי ב- 3 חנויות מחשבים ובדקתי מפרט מחשב והספק שהציעו לי בשלושתם זה Ezcool 420W REAL. ואמרו לי שה- LIBERTY לא יחזיק את המפרט שבחרתי. החלקים הבולטים במפרט הם: INTEL E6750. LEADTECH 8800GTS 640MB. 1GB X 2. מה אתם אומרים?? ומארז אני לא יודע כי המחיר של המחשב הוא 4920 ואני צריך מארז זול וטוב בלי אור עד 200 ש"ח. תודה!!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש ספק כח ומארז שקטים. מפרט: Intel Core i5 2500k לוח Z68 כלשהו (ATX) זיכרון 4GB GSkill כרטיס מסך Radeon HD5850 4 הארד-דיסקים מכיוון שיהיו הרבה כוננים קשיחים, חייב שיהיה למארז מערכת בידוד כלשהו לכלוב של הכוננים כדי שהוא לא יווברץ. דרישות נוספות מהמארז שיהיה מאורר היטב, שיהיה מרווח מספיק (אני לא מבקש Full Tower ענקי) ושיהיה אלגנטי. בקשר לספק, אני מניח שאצטרך 450W. אז ליתר ביטחון נלך לכיוון ה 500W שיהיה מרווח שידרוג. ראיתי את הסיסוניק הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400&products_id=11572 האם הוא שקט ואיכותי? יש לי כרגע Enermax MODU425+ והוא מעולה מבחינת השקט. עד כמה הסיסניק רועש יותר אם בכלל? יש אופציות נוספות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי הספק שבכותרת. המפרט הוא i5-4760K 5 מאווררים 2 קשיחים GTX580 אני מעוניין להוסיף כרטיס נוסף GTX580. האם הספק מאפשר לי? במידה ולא, מהו ההספק המקסימלי המומלץ עבור הספק? כמו כן כנראה יוחלף המעבד לi7-4790K הלוח אם יוחלף בקרוב ללוח תומך SLI
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, התעורר צורך להחליף את ספק הכח של אחותי שהיה HEC 300 ששירת אותה נאמנה שנים רבות(כמעט 5 אם אני לא טועה). המחשב שלה ישן ומיושן, ATHLON 64 כלשהו, איזשהו כרטיס מסך ישן נושן גם כן, ג'יגה זיכרון... מאוד מספק אבל מבחינת הצרכים שלה(סטודנטית). אני מחפש ספק *זול* שניתן לקנות באופן *מיידי* ויחזיק את המערכת הזו. תודה מראש לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-