ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
האם ספק ישן בעל חיבור 20 פינים יעבוד על לוח חדש בעל חיבור 24 פינים? הבנתי שה 4 פינים הנוספים הם עבור אקסטרה כוח לחיבור PCI-E לכרטיס מסך, המחשב מדובר ישתמש בכרטיס מובנה, האם יעבוד? האם מסוכן ליציבות המערכת? המחשב המדובר: Intel Pentium G3220 MSI H81M-E33
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי לפני חודשיים את כל החלקים במחשב, חוץ ממארז ועכשיו אני צריך להחליט על המארז. רצוי מארז שקט יחסית ולא הכי יקר. החומרה שלי: CPU - I5 4590 MotherBoard - GA H97M D3H Memory - 8GB GPU - GTX 750 Transcend 128 GB SATA III 6Gb/s 2.5-Inch Solid State Drive TS128GSSD370 2 HD COOLER - ARCTIC Freezer 13
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המערכת כוללת מעבד E6750 בתדר של 3.4GHZ (אין לי בעיה להוריד את האוברקלוק) , וקשיח אחד של WD אם יש עוד גורמים שאתם צריכים לדעת , תגידו
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לקראת ההפסקות היזומות הצפויות נכנסתי ללחץ כשגיליתי שהאל פסק הותיק של ADVice שלי קרס. אני מחפש אל פסק טוב אבל אם אפשר מחיר שפוי למערכת שלפי eXtreme Power Supply Calculator Lite צורכת כ 500W. (ספק Seasonic s12i 620w) ראיתי את האלפסק הזה של KEBO ואת זה של ROSTEC ששניהם סביב ה 550 שח ולעומת זאת את ה APC הזה שמומלץ מכל כיוון ועולה בהתאם- כמעט 900 ש"ח. עד כמה כדאי להשקיע את ה 350 אקסטרא- למישהו יש ניסיון עם החברות האלה? יש למישהו המלצה אחרת באזור ה 600 שח בבקשה? כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבת בין המארז HAF 932 של Cooler Master לבין ה-Tempest של NZXT עכשיו יש לי 8800 GT 2 גיגא ראם E6750 ספק כוח של 550 וואט ומאורר אחד כרגע והמחשב נורא מתחמם אז למערכת הנ"ל איזה מארז עדיף
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת כבן שנתיים הכוללת מעבד Q9550,4GB,וכרטיס מסך שהולך להשתדרג בקרוב ל6850. העניין הוא שיש לי ספק G&T ATX-500WCE-P4 מקריאה פה בפורום הבנתי שהספקים הג'נארים האלה ממש ממש גרועים.יש טעם להחליף? לא נתקלתי עם בעיות במחשב,רציתי לדעת אם לטווח הארוך פוגם? אם צריך להחליף...לאיזה ספק בדיוק? מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשדרג את המחשב והזמנתי היום כרטיס מסך חדש ועכשיו אני גם צריך לקנות ספק כח שיתאים למערכת שלי. אני מאוד אשמח לשמוע המלצות לספקים בתקציב של עד 500 ש"ח, (אם יש ספק מומלץ שחורג מהתקציב אז אני יכול להוסיף עוד כסף). המערכת: מעבד - Intel i7 2600K (כרגע ללא OC אבל אני אעשה בעתיד) לוח אם - Intel DP67BG כרטיס מסך - sapphire 6950 2GB (היום הזמנתי אותו ברגע שיגיע אני מתכוון לפתוח אותו ל- 6970) ספק כח שמותקן כרגע - Thermaltake TR2 430W תודה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ספק בקופסה יפה ועליה - וגם על מדבקת הספק - יש השם ZUMAX www.zumaxpower.com באתר יש ציון לכך שמדובר בקו מוצרים של חברת EPOWER www.epowertec.com אבל על הקופסה עצמה יש גם סמל קטן והכיתוב TOPOWER ואנחנו יודעים שיש מותג כזה www.topower.com והמפיץ בישראל הרשום באתר של TOPOWER הוא אותו אחד המפיץ הרשום באתר של ZUMAX. בגיגול מהיר מצאתי כמה דברים, כולל איזכור השם EPOWER כיצרן של סדרת המותג ZUMAX אבל גם TOPOWER כמותג -אחות של EPOWER. אז מי מייצר מה ובעבור מי ואיך כל המותגים הללו מסתדרים? ומה הדעה הכללית על המוצרים הנושאים השם ZUMAX?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את היצירה החדשה של Corsair - מארז mATX שמשלב תכונות מודרניות כמו תאימות לקירור מים, חלון זכוכית מחוסמת וכמובן הרבה מאוד RGB לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את הספק לפני כחודשיים וביום שקיבלתי אותו הפעלתי את התוכנה של הלוח אם והופיעה הזהרה שמשהו לא בסדר במתחים.. בכל אופן אמרתם לי שזה כנראה רק חיישן והכל בסדר.. עכשיו בזמן האחרון המחשב עשה בעיות עם ההדלקה שלו.. פשוט היה מסרב להידלק למשך זמן רב עד שפתאום היה נדלק אותו הדבר קרה לי היום ורציתי לבדוק מה הבעיה ושמתי לב שבחיבור ללוח אם (20 פינים) חסר פין! יש 20 חוטים אבל שניים מהחוטים מחוברים יחד.. ופשוט יש מקום אחד ריק! האם זו הבעיה? החלפתי לספק ג'נרי שהיה לי בבית ועכשיו המחשב עובד..... מה אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם הספק Hec 300W שמגיע עם המארז יספיק כדי להחזיק את המפרט הזה? לא מתוכנן שום אוברקלוקינג ;D Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4MB Box SAPPHIRE RADEON X1900GT 256MB PCI-E G.Skill DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 4-4-4-12 GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY WD 160GB 7200RPM 8MB JB NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK COMPUCASE CI-6A19 BLACK (אני מודע לכך שהמפרט לא מאוזן)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את ה HX520 כבר מספר שנים (4-5?) ובסופ"ש הלכו לי שני דיסקים כנראה בגללו. אני זקוק לספק איכותי בהספק דומה (500-600W) למחשב הכולל 6-8 דיסקים, i5 מואץ ל4.5 וכרטיס מסך פשוט (Asus R7 250). מה שמאוד חשוב לי הוא כבלים ארוכים וקונקטורים איכותיים לדיסקים כדי להמנע מהתקלות האחרונות.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחר בדיקות אני חושב שהספק שיש לי היום לא עומד בעומס בזמן משחקים. חשבתי להחליף אותו בספק הזה SeaSonic 600W 80+ SS-600ET האם הספק הזה יחזיק ומומלץ? המפרט שלי. עבד AMD Phenom II X4 955 כרטיס מסך ATI AMD Radeon HD 7870 לוח אם GA-MA78LMT-US2H זיכרון 8G ספק כוח SeaSonic 500W תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/PowerSupply/Default.aspx מאוד מרשים, הרי GIGABYTE היא חברה מאוד איכותית. מצפה לספקים האלו.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות לפי המצלות רבות שראיתי בפורום שלכם את הFSP 60GLN שמתאים גם לתקציב שלי (זה למחשב של חבר) הבנתי שיש איזושהי בעיה עם החיבורים ללוח...האם תוכלו לומר לי אם תהייה לי בעיה לחבר אותו לP4 PRESCOTT 478 ,לוח GIGABYTE GA 8IPE1000-G v4 או שאני צריך לקנות מתאם כמו שראיתי בחיפוש שעשיתי. אגב, האם יש לכם המלצות יותר טובות למפרט בתקציב עד 200 שקל? תודה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הספק שלי התקלקל ואני צריך לקנות ספק חדש וזול כמה שאפשר שיחזיק מערכת עם כרטיס 4870x2 , מעבד e8400 תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה לכולם: אני בונה מערכת משחקים מבוססת מיקרו ATX (פורמט של לוח אם קטנים למי שלא מכיר ממש) 1. האם ספק 400 ואט מספיק כדי להחזיק מערכת סבירה היום (C2DUO ו-8800GTS) אני מחוייב להשתמש ספק בפורמט SFX עקב גודל המערכת, ומצעתי ספק של חברת SilenX (החברה של הספקים של ה-SFF של שאטל) http://www.excaliberpc.com/SilenX_IXM-40-14_-_Ixtrema_Micro/IXM-40-14/partinfo-id-571864.html 2.האם הספק הזה טוב למערכת? ג'נרי או איכותי? תודה למי שיכול לעזור
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה רועש זה יותר בין הגרסה עם החלון לבין האחת בלי? כי אני מעדיף שהמארז יהיה שקט אבל אם אפשר גם אז שיהיה חלון. אם יש עוד מארזים שקטים (אבל עם תמיכה בראדיאטורים ןI/O טוב (מיקרופון ואוזניות בנפרד 4 USB וכו) ומערכת קירור טובה) אשמח לקבל הצעות גם.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט הוא כזה: מעבד i3 8 גגיגה זיכרון דיסק ssd בודד של256 , או דיסק אחד של טרה בודד עוד לא החלטתי. לוח אם של גיגהבייט h81 . מחפש מארז וספק, עדיף שיהיו יחסית שקטים. חשבתי על הננוקסיה דיפ סיילנס אבל נראה לי שזה די יקר. בכל מקרה זה צריך להיות מtms - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.tms.co.il/product/13521 איך המארז הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף כונן קשיח למחשב, ובגלל שככל הידוע לי הספק שלי גבולי, עולה בי חשש מסויים. המפרט: מעבד i5-650 שעבר אוברקלוק קל. כרטיס מסך hd 6850. ssd קטן יחסית למערכת הפעלה ותוכניות. דיסק קשיח 320 ג"ב שמיועד לאחסון. ויש כמובן מאווררים שגם הם צורכים קצת חשמל (אחד לקירור של המעבד ושניים למארז). הספק הוא 450 וואט antec neo eco. החלטתי שאני מעוניין להוסיף דיסק קשיח נוסף של 320 ג"ב למטרת גיבוי (למקרה שהדיסק הקיים יתקלקל, נכנסתי קצת לסרטים מזה בזמן האחרון). הדיסק הקשיח הזה כמובן רוב הזמן יהיה במנוחה, ורק אחת לכמה זמן אעתיק אליו קבצים . אשמח לקבל חוות דעת לגבי התאמת הספק למערכת, ועד כמה קשיח נוסף עלול ליצור בעיות מבחינת צריכת חשמל.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם מתוך סקירה בGuru3d-קישור ראשי:http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-295-review-bfg/1 ציטוט: Power Consumption We'll now show you some tests we have done on overall power consumption of the PC. Looking at it from a performance versus wattage point of view, the power consumption is not as bad as I expected it to be. Again, the card according to NVIDIA has a TDP of roughly 289 Watts. The methodology is simple: We have a device constantly monitoring the power draw from the PC. After we have run all our tests and benchmarks we look at the recorded maximum peak; and that's the bulls-eye you need to observe as the power peak is extremely important. Bear in mind th…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מענויין להזמין ספק מ NEWEGG השאלה שלי , בספקים שאני רואה שם לדוגמה (תמונה מצורפת 1) אין את הסוויץ' שמשנה את המתח שמשנה את ה INPUT לדוגמה תמונה 2 . השאלה האם הספקים היום יודעים לזהות את המתח שנכנס אליהם (ללא הסוויץ' ) או שיש סוויץ' אבל מוסתר או שיש גירסה אירופאית ויש גירסה לארה"ב ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בעוד כשבועיים מ-TMSFOX בהתחלה הייתי סגור על המארז NZXT Tempest הוא היה יפה ומקרר טוב והוא עלה שם 390 ש''ח שזה זול מאוד יחסית לדגם המארז הזה עכשיו הורידו אותו משם כי לפי מה שהם אומרים קשה לעבוד איתו ולעשות סדר במארז כמו במארזים אחרים .. אני עכשיו מחפש מארז באותו מחיר שיהיה יפה ומקרר טוב .. על מה אתם ממליצים לי? תודה לעוזרים !
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
@Animor מצורפת תמונה עם חיבורים מהספק שלך. *אני מעריך שאצלך בדומה ל750W מסילת 12V אחת הולכת לכל המערכת חוץ מכרטיסי המסך. (זה אתר סקירות רציני, מעריך שהם צודקים, זה לא רשום על הספק או במדריך לפי מה שראיתי). הספק הזה מבוסס על פלטפורמת G של סיסוניק בעלת מסילה אחת. במקרה שלך יש כבל אחד שמתפצל ל2 לכן בכל מקרה 2 יגיעו ממסילה אחת. גם אם לא זה יגיע ממסילה אחת. שים לב שכל מסילה מוגדרת 30A זה360W. יותר מחצי ממה ש2 המסילות מוגדרות יחד 45A. זה נועד להבטיח ניצול טוב של ההספק המקסימלי במסילות, נכון במסילה בודדת ניתן להגיע לניצול עדיף, אבל זה הבדל גדול מאשר כל מסילה מוגדרת כחצי מההספק המקסימלי. בנוסף ה12V ביחד מסוגל להגיע…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! תוכלו לתת לי את כל השמות למארזים הכי טובים? ותוכלו לתת לי גם שמות של מארזים שקטים? תודה לעוזרים..!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-