עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום. ברשותי מחשב ישן (נקנה לפני 6 שנים, ושודרג רבות) לאחרונה המחשב התחיל לעשות בעיות בהדלקתו. נראה כי תחילה הספק אינו מספק מספיק מתח לרכיבים, ואפילו מאווררי המארז אינם נדלקים. אחרי המתנה של 5 דקות, LEDים המחוברים בUSB מתחילים לרצד, וכיבוי והפעלה של המתג האחורי של הספק גורם ללדים לפעול כרגיל. כשהלד של העכבר דולק בצורה רציפה המחשב יכול להידלק. הספק בן 3 שנים. בעומס מלא הספק מתפקד מצויין. מה יכולה להיות הבעייה? בברכה, אור כהן

2. Started by captaincaveman,

זה הרבה מאוד קרטון הרבה מאוד מקום לחומרה מורכב בערך מסתבר שהם שלחו לי את גרסת ה-110V אז כרגע בדיונים על איך להשמיש את זה בארץ. או שילחו לי power brick מתאים ל-220 או שאשתמש בטרנספורמטור. מזל ששמתי לב לפני שחיברתי לחשמל...

3. האם הספקSapphire Pure 625W Modular יתאים למערכת הזאת? והאם אוכל לקבל ביקורות על המארז NZXT HADES שקט הכי חשוב והאם gtx480 במערך sli יוכל להיכנס במארז הזה? תודה לכולם מראש! AMD PHENOM II X6 BLACK EDITION 1090T 3.2GHZ 125W 9MB AM3 Coolit ECO A.L.C CPU Water-Cooling System Innovision Ge Force GTX480 1536mg GDDR5 PATRIOT PGV34G1333ELK Sector5 Gaming 4GB Dual Channel 1333MHZ DDR3 CL9 GA-890GDA-UD3H GIGABYTE Creative x-Fi Titanium PCI-E NZXT HADES VIEWSONIC VX2268wm 22" LCD ואיך הספק הזה? מודולרי HEC Cougar700 700W

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by GUY550,

כותרת^ לא עושה OC (אם זה קשור בכלל) תודות לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום חברים , לפני התלבטות קשה אשמח לדעתכם בענין ברצוני לרכוש מארז COOLER MASTER COSMOS II כרגע אני רוצה לעבוד איתו עם המפרט הקיים שלי די צנוע ובעתיד לשדרג למפרט רציני בהרבה חשבתי על זה שהמארז הוא הבסיס להכל ובדרך כלל אני מחפש את הטוב ביותר קונה מוכר קונה מוכר וכו' אז נכון המערכת שלי צנוע אבל זה לקנות לפעם אחת משהו מצוין ודי ההתלבטות היא בגלל שהבנתי מאנשים שהמארז הנ"ל מתאים לפלטפורמות אקסטרים בלבד??? והם אומרים שזה מצחיק להלביש פלטפורמה כמו שלי על מארז שכזה למרות כך ראיתי תמונות מבלוגים רבים וסרטונים ביוטיוב עם נתונים דומים מה דעתכם ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכם מתוך סקירה בGuru3d-קישור ראשי:http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-295-review-bfg/1 ציטוט: Power Consumption We'll now show you some tests we have done on overall power consumption of the PC. Looking at it from a performance versus wattage point of view, the power consumption is not as bad as I expected it to be. Again, the card according to NVIDIA has a TDP of roughly 289 Watts. The methodology is simple: We have a device constantly monitoring the power draw from the PC. After we have run all our tests and benchmarks we look at the recorded maximum peak; and that's the bulls-eye you need to observe as the power peak is extremely important. Bear in mind th…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by DjMorpheu5,

שלום. יש לי בעיה לאחר שהתקנתי את- Asus Top 460 GTX שבא אם oc קטן. אחרי ששיחקתי במשחקים, כל פעם ה-core של הכרטיס יורד ל- 405 ghz מ-700, ורק אחרי ריסט הכל חזר. אחרי חיפושים בגוגל מצאתי די הרבה אנשים עם אותה בעיה, וכנראה שזה מצביע על ספק כח חלש מידי. וכנראה שזה נכון (אתם המומכים תגידו לי) כי הורדתי את oc מהמעבד שהיה ב- 3.2, לסטוק- 2.66, והבעיה עם כ.מסך נפתרה, עכשיו אני יכול לעשות oc מעל 900 mhz בלי שום בעיות, בלי שיפול. המעבד ומערכת בצד.אז אם באמת הבעיה זה הספק, אז תמליצו לי משהוא טוב שלא יגביל. מקודם היה לי את- 8800gts 320mb עם oc ועבד בלי בעיות. אני רוצה לעשות oc למעבד לאזור 3.8ghz וכמובן להשאר עם oc לכ.מסך. יש לי את- Enermax Liberty 500w ששמעתי שהוא לא הכי מומלץ. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by cyberX,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1004 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: Fractal Design Core 1500 USB3.0 Black כמות: 1 - מחיר: ₪359 ספק כוח: SeaSonic ECO 500W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 34A / 12V Single Rail 220V Only כמות: 1 - מחיר: ₪306 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - SAMSUNG DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB - משומש,אחריות עד 01.12.16 כמות: 1 - מחיר: ₪748 סה"כ: ₪3055 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ha,

יש לי את ה HX520 כבר מספר שנים (4-5?) ובסופ"ש הלכו לי שני דיסקים כנראה בגללו. אני זקוק לספק איכותי בהספק דומה (500-600W) למחשב הכולל 6-8 דיסקים, i5 מואץ ל4.5 וכרטיס מסך פשוט (Asus R7 250). מה שמאוד חשוב לי הוא כבלים ארוכים וקונקטורים איכותיים לדיסקים כדי להמנע מהתקלות האחרונות.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by gilad121,

אני צריך המלצה למארז וספק . מעבד q9550 או e8600 ,עדיין לא סגור , שיעברו אובקלוק די רציני. כמה שאני יגיע. כרטיס מסך 295 . הספק צריך להיות מודולרי ושקט מאוד . המארז צריך להיות קריר מאוד אבל גם שקט . שקט זה אומר בשבילי לפחות כמו NZXT LEXA. חשבתי על ספק enermax MODU82+ 625W אבל ראיתי בביקורות על ה295 שממליצים ספק של 700w . באתר של bfg כתוב מינימום 680w.(עם מעבד I7 אקסרים) מה אתם אומרים ? לגבי מארז חשבתי על CM HAF 932 . הוא יתאים לדרישות שלי? המלצות אחרות ? לא רשמתי תקציב כי אני לא יודע איזה ספק אני יצטרך לדרישות שלי ..

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by esaly,

שלום! אני מעוניין לקנות לפי המצלות רבות שראיתי בפורום שלכם את הFSP 60GLN שמתאים גם לתקציב שלי (זה למחשב של חבר) הבנתי שיש איזושהי בעיה עם החיבורים ללוח...האם תוכלו לומר לי אם תהייה לי בעיה לחבר אותו לP4 PRESCOTT 478 ,לוח GIGABYTE GA 8IPE1000-G v4 או שאני צריך לקנות מתאם כמו שראיתי בחיפוש שעשיתי. אגב, האם יש לכם המלצות יותר טובות למפרט בתקציב עד 200 שקל? תודה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. הפרטים לפי האתר: http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply עולה כ - 570 ש"ח תודה..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Ovid,

הספק שלי התקלקל ואני צריך לקנות ספק חדש וזול כמה שאפשר שיחזיק מערכת עם כרטיס 4870x2 , מעבד e8400 תודה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by avid,

שלום, המארז שהזמנתי לא מתאים ללוח. אני צריך להחזיר תשובה לחנות על עדכון ההזמנה. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מארז עם פלטרים ומאווררים כך שיתאים ללוח ATX (לדוגמה: GA-z77-D3h), ספק בחלק תחתון, יתאים לכרטיס GTX 660 או דומה. תודה רבה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ben060,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1142 זה מה שנכנס בתקציב של 300 שח בערך. יש יותר טובים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. כמו בכותרת, אני עושה פרוייקט מודינג ואני צריך ספק כוח של שרת 300W מינימום, יש למישהו מושג מי כן מוכר? בחיפוש חפיף KSP ואייבורי לא הביאו תוצאות

17. Started by MatanFrenkel,

אני חשבתי והגעתי למסקנה שתמורת סכום כסף לא רציני (4870 מאוד זול עכשיו) אני אוכל להגדיל את הביצועים שלי בצורה משמעותית, המפרט שלי בצד, ואני מתכנן רכישה של עוד 4870, השאלה היא האם הספק שלי יעמוד בזה? ואם צריך אז איזה ספק כדי לרכוש?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. קניתי מחשב חדש עם המארז הזה והוא מגיע עם 2 כפתורים שכל אחד שולט על מאוורר, ויש להם 3 אופציות חלש מכובה או חזק, מה מומלץ לעשות? 1)אין אפשרות לתת למחשב להחליט מתי להגביר או להחליש את עוצמת המאווררים? 2) זה בסדר להשאיר את זה תמיד על חלש(המחשב דולק 24\7)?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם, כרגע יש ברשותי מארז מעולה של Thermaltake שאהבתי אותו מהרגע הראשון אבל (וזה אבל גדול) לצערי הוא קטן מידי.. אם אני לא טועה הוא Mid Tower (בגודל) וזה לא נוח, יש בלאגן עם החוטים אין מקום להכניס את היד ולהתחיל אפילו לנסות לסדר... הכרטיס מסך (שבחתימה..) אולי לא הכי חדש אבל בגודל שלו לא היה מבייש גם זוג כרטיסי מסך. המארז הקיים שלי הוא: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000BWA מארז מעולה שלא הייתי חושב פעמים והייתי משאיר אותו, ממש מעולה! אבל לי הוא לא יתאים... ואחרי הכול הוא אצלי תקופה מלאה אז הגיע הזמן... הדרישות מהמארז החדש לא גדולות: חלון צד שקוף ומלא (לא רבע או איקס) Full Tower שכמו שהבנתם אין לי בררה.. בנוגע למאוררים אין לי בעיה לגבי הכמות אבל לגבי הרעש זה בע…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. זה המפרט, הבקשות והשאלות שלי אחריו... לוח אם ga-ep43-ds3l זיכרון gskill ddr2 800mhz cl4 pi 4gb (2x2gb) מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB כרטיסי מסך‏ GTX 280 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II x2 צורבים‏ LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מאווררים וגופי קירור‏ Zalman CNPS9300 AT מארזים‏ Thermaltake Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black ספקי כוח‏ Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 3 Year Warranty מקלדות‏ Logitech Natural Ergonomic Keyboard 4000 - Retail 1. הבנתי שהספק והמאוורר שיש במפרט לא הכי, אשמח לשמוע מה אתם מציעים. 2. לגבי המארז חשבתי על מה שיש במפרט או על סופרנו היקר (700 ש"ח) מה אתם…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום בהמשך למאמר הקודם (http://ilsh.no-ip.info/?p=63) פירסמתי באתר שלי את המאמר הבא בסידרה שדן בבחירת ספק הכוח למחשב: http://ilsh.no-ip.info/?p=82 לשימושכם... אילן נ.ב. המאמר הראשון (בחירת המארז) פורסם באדיבות ליאור קפלן כאן: http://www.guides.co.il/download.php?guide=66

22. Started by none77,

@Animor מצורפת תמונה עם חיבורים מהספק שלך. *אני מעריך שאצלך בדומה ל750W מסילת 12V אחת הולכת לכל המערכת חוץ מכרטיסי המסך. (זה אתר סקירות רציני, מעריך שהם צודקים, זה לא רשום על הספק או במדריך לפי מה שראיתי). הספק הזה מבוסס על פלטפורמת G של סיסוניק בעלת מסילה אחת. במקרה שלך יש כבל אחד שמתפצל ל2 לכן בכל מקרה 2 יגיעו ממסילה אחת. גם אם לא זה יגיע ממסילה אחת. שים לב שכל מסילה מוגדרת 30A זה360W. יותר מחצי ממה ש2 המסילות מוגדרות יחד 45A. זה נועד להבטיח ניצול טוב של ההספק המקסימלי במסילות, נכון במסילה בודדת ניתן להגיע לניצול עדיף, אבל זה הבדל גדול מאשר כל מסילה מוגדרת כחצי מההספק המקסימלי. בנוסף ה12V ביחד מסוגל להגיע…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם יש לאחי מחשב כבן שנה וחצי ואתמול קניתי לו כרטיס מסך חדש ועוד סטיק זיכרון חדש. המפרט של המחשב הוא כזה: Intel core i3 550 3.2Ghz (s1156) Asus P7H55-M LX Kingston 2GB 1333Mhz שני HDD פנימיים של 500GB הארדיסק חיצוני HDD 1TB (מחובר ב-USB רוב הזמן) 2 DVD-RW PSU golden tiger 450W 2-3 12cm fans כרגע יש לו במחשב כרטיס מסך Nvidia 8600GT. הכרטיס המסך החדש שקניתי לו הוא Gigabyte geforce GTX650 OC 2GB והזיכרון הנוסף הוא KIngston 4GB 1333Mhz שאלתי היא - האם הספק הנוכחי של 450W יספיק על מנת להחזיק את המחשב הזה? יש לי ספק רזרבי של 500W ואני לא רוצה לעשות בלאגן ולהחליף אלא אם כן הדבר הוא ממש הכרחי. כמובן שבנוסף מחוברים כ-4-5 דברים בחיבורי USB - מ…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by דני אופיר,

http://www.gigabyte.com.tw/Products/PowerSupply/Default.aspx מאוד מרשים, הרי GIGABYTE היא חברה מאוד איכותית. מצפה לספקים האלו.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by shanibh3,

היי, למישהו יש ניסיון או רעיונות באיך להוסיף SSD למארז הזה? (HTPC DH101 THERMALTAKE) הוא תומך ב-2 כוננים של 3.5 (שכרגע מאוכלסים) יש איזה טיפים לשיפצור? (וולקרו או דבק דו"צ או משהו יותר רובסטי?) תודה!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.