עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני די אוהב את מסכי DELL ו HP ועיקר התלבטות היא בין שני מסכי DELL, אז ככה ... לשימוש כללי (כולל גיימניג) אני מתלבט אם להשקיע ולקחת את ה U2713HM או להסתפק ב U2412M,אני יודע שזה לא אותו סדר גודל של מחיר אבל אני רוצה להבין האם ההבדלים באיכות המתקבלת היא משמעותית,ז"א האם הU2713HM הוא איכותי יותר לעומת ה U2412M בלא קשר לגודל הפיזי. בנוסף האם לדעתכם יש יתרון למסך 27" על מסך 24 בהקשר של בעיקר בפוטושופ וגיימיניג כאשר הישיבה היא בערך 80-100 ס"מ מהמסך. ישודך למחשב חזק יחסית עם כרטיס GTX770 או 7970/50

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by B166ER,

האם המסך הזה הוא טוב בשביל משחקים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by yotamavi,

קניתי אתמול את הLCD 32 של פיליפס שחיכיתי לה כל כך רציתי לדעת אם אני מחבר אותה למחשב בכבל DVI TO HDMI זה יישדר אות באיכות של HDMI לHDMI רק בלי הסאונד? ורציתי לדעת אם כדאי להשקיע בכבל מזהב 24 קראט או לקנות אחד פשוט. אין בכלל מרחק בין המחשב למסך, רק מהרצפה לגובה של הLCD (לא גבוה בכלל) ואם אפשר בבקשה הצעות לכבלים מתאימים.

4. Started by $Ariel$,

היי, אני חושב לקנות את המסך הזה ("17) ורציתי לדעת מה חושבים עליו פה בפורום. לעומת מסכי 17" אחרים באיזור העלויות של 600-800 ש"ח...

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  5. שלום לכולם באתר הזה http://62.90.166.152/lg/ ראיתי דגם חדש של LG שהגיע לארץ במהדורה מיוחדת. לפי דעתי הוא ממש יפה, ובעל עיצום מיוחד. ראיתי שאת הכאבל לא מחברים בעזרת חוטים, מה זאת אומרת בדיוק? המחיר שלו טיפה יקר - יש סיכוי שהוא ירד בחודשים הקרובים? איך המסך הזה במשחקים לעומת מסכים כמו CMV וDELL. עוד שאלה : האם אפשר להפוך מסך LCD, לדוגמא הנ"ל או CMV וכ'ו, לטלוויזיה? יש אפשרות לחבר ממיר וכ'ו? ומה זה בדיוק פאנל ואיך הוא משפיע על המסך? ראיתי שלל סוגי פאנלים ולא הבנתי מה השימוש שלו ..... תודה

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  6. בעקבות מעבר לדירה קומפקטית במיוחד והשדרוג ההולך וקרב של המסך הישן שלי החלטתי להיפטר מהטלביזיה הישנה שהייתה לי ואני מתכוון להשתמש במסך המחשב החדש שלי כמסך גם לטלביזיה. את החיבור לטלביזיה אני אני מתכוון לעשות דרך כרטיס TV ככה, שלמעשה כל מסך בא בחשבון. מקריאה בפורום ראיתי שבמסכים עם פאנל VA יש את זוויות הצפיה הטובות ביותר, לכן החלטתי שהמסך חייב להיות עם פאנל מסוג זה. עכשיו אני מתלבט בין שני מסכים: 1. ViewSonic VP930 2. Samsung SyncMaster 971P מי מהם יותר מתאים לשימושים הבאים: 70% מהזמן המסך ישמש כמחשב - ליישומים של גרפיקה והרבה טקטס, ללא משחקים. 30% מהזמן כמסך טלביזיה. מהביקורות שקראתי נראה שהViewSonic יותר טוב, אבל האפשרות של הסמסונג להתכוונן לכל הזוויות האפשריות נראית לי…

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by avishai1b,

איך הsamsung T240?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ofer40,

היי האם אפשר לראות בעין בלתי מזוינת את ההבדל באיכות בין שני החיבורים? האם מישהו עשה השוואה אחד מול השני על אותו מסך? כרגע אני מחובר בסמסונע 971P באנאלוגי עם מתאם בגלל הבעיה שיש ב DVI לפני שה WINDOWS עולה. אני מתקשה לראות את ההבדלים ללא השוואה בין שני החיבורים בזמן אמיתי לכן אני שואל אם מישהו הצליח לעשות בדיקה כזאת. תודה מראש

9. [הבעיות פשוט ממשיכות לצוץ אצלי ;_;] שלום רב לשוכני הפורום. לפני שאתם חובטים בפניכם עם איזה facepalm מכל הלב, דעו שנאלצתי לחבר את המסך לכרטיס המסך של לוח האם עקב חוסר ברירה. המאוורר של כרטיס המסך שלי(Geforce 7300GS) הלך לעולמו היום בבוקר, ומן הסתם, אי אפשר להמשיך בלעדיו. אני אקנה כרטיס מסך חדש בקרוב, אבל עד אז...... ובכן, קשה לי לתאר את הבעיה במדוייק משום שאינני מתמצא בכל העניין ולכן אני מבקש סליחה מראש עם ההסבר שלי לא יהיה ברור מספיק או ישמע(יקרא) מעט מוזר. נתחיל מההתחלה: המסך, כמו שציינתי בכותרת, הוא Dell2408wfp, לוח האם הוא Intel Guardfish DQ965GF והחיבור הוא VGA - האפשרות היחידה. כמו שאתם יכולים להסיק יש תמונה(שורות אלה נכתבות אל מול המסך), אבל זה כאילו המחשב לא מזהה …

10. יש כרטיס מסך ישן (6600 geforce) אבל עם שני חיבורי DVI. אבל זה נראה כאילו רק החיבור הראשון עובד , השני בכלל לא מגיב. ניסיתי לעשות שני מסכים (שעל שניהם אפילו יוצג אותו דבר) , והמסך שמחובר לחיבור DVI השני לא פועל. למישוה יש פתרון? יכול להיות שלכרטיס מסך "אין כח" להפעיל עוד מסך?

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by ShaySolomon,

שלום , אני קונה עכשיו מחשב חדש - ועם זאת כמובן , מסך חדש . אני מחפש משהו שיתאים להרצת משחקים כבדים , סרטים ומוטימדיה אחרת . גודל : 21-24 מחיר : 1000-1500 ( אם יש משהו מומלץ אך יקר יותר אני אשמח לשמוע גם עליו . ) מה המסך המומלץ ביותר כיום ? תודה

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  12. Started by rov,

האם מסכי המחשב של Dell לסוגיהם השונים ניתנים לתליה ? יש מאחוריהם מתקן VESA ?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  13. איך המסכים של ASUS בכללי? הם נראים מצויין לפי מה שראיתי תודה לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by inspire2006,

אילו מבין 2 המסכים הנ"ל הוא המתאים ביותר לצפייה בסרטים? אני מתכוון לרכוש את אחד מהם והמטרה של המסך תהיה בעיקר לצפייה בסרטי HD. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by player_1,

אם למישהו כאןן יש את המסך הנ"ל שבבקשה יגיד את חוות דעתו מהמסך האם הוא מתאים למשחקים האם הוא נוח לעבודה יומיומית אייזה כרטיס צריך בשביל לשחק בו הרזולציה המקסימלית http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3709

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by etgar818,

אני החלטתי לשדרג את המחשב והובכן..... אולי גם את המסך בכל מקרה... איזה מסך הכי מומלץ (יחס מחיר : מוצר שלא תחשבו שאני עומד לבזבז 3000 על מסך) לגיימינג 23 אינצ' יעשה את העבודה העיקר שיהיה זמן תגובה טוב ו-color correction טוב תודה לעוזרים

17. Started by guya2007,

שלום, אני צריך המלצה מחברי הפורום, אני עומד לקנות מחשב חדש, ונתקעתי בבחירת מסך... אני צריך מסך בגודל 19 אינץ. ההתלבטות שלי, היא איזה לקנות רחב או רגיל (4:3). האמת שאני לא פריק של משחקים, אולי פה ושם, בעיקר לאינטרנט, מידי פעם לראות סרט במחשב.. מה ההבדלים ביניהם? ועד כמה חשוב המילי שניות לדקה? אם אני אקנה רחב, איך תהיה לי תצוגרת דפי האינטרנט, ויש לכם מסך להמליץ לי עד 1500 תודה..

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  18. Started by dp86,

שלום לכולם , אשמח לקבל המלצה למסך מחשב גדול , חשוב לציין שאני עובד הרבה שעות על המחשב במהלך היום . שימוש עיקרי , עבודה , בין היתר גם צפיה בסרטים וכו' . המסך יהיה מחובר גם למחשב ווינדוס וגם למחשב לינוקס באמצעות KVM switch . תקציב, עד 2000 , אם יש משהו ממש מומלץ מוכן "להתגמש" עוד 500-700 שקל למעלה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Iv0ry,

אח שלי רוצה מסך טוב לגימינג של סמסונג עם זמן תגובה של 2 מיליסקנד (אני יודע שאין הבדל בין 5 ל-2 אבל משום מה הוא מתעקש) עם אפשרות לחבר פליסטשן 3 האם המסך נחשב טוב לתקציב? יש מסך עדיף ממנו ב-1000-1200 ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by KingYog,

היי, אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD בעיקר לצפיה ב-DVD , ב-HD (מוריד מהאינטרנט) ואחבר אותה גם למחשב. תודה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by integral,

המלצתכם? כמובן רק יבואן רשמי עם שרות טוב, רצוי בבית (כמו למשל ה VIP של ח.י.)

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by bentaly,

השימושים שלי הם 50% מהזמן צפיה בסרטים ו- 50% מהזמן שימושים משרדיים (תכנות/קריאת טקסטים/גלישה). לפעמים אני נמצא שעות ארוכות ברצף מול המסך. שני דברים שאני לא עושה עם המחשב הם: 1.משחקים (מקסימום פקמן) 2.גרפיקה. במחשב יש לי כרטיס מסך פשוט on-board. השאלות שלי: 1. איזה מסך מומלץ למטרות הנ"ל? 2. בקריאת טקסטים אני אוהב פונטים גדולים חדים וברורים, בלי "ריכוך" או הגדלה מלאכותית שגורמים לטישטוש. מצד שני אני מעונין בצפיה חלקה בסרטים - כמה שפחות מריחות, פיקסולים, קפיצות וכו'. איזו רזולוציה עדיף לקחת? כמו של ה- T220 או של ה- T220p? (צריך לציין שלרוב אני צופה בסרטים באיכות שאיננה HD). 3. 2243BW או T220 - מי מהם יתאים לי יותר? (לא שאני סגור עליהם, אבל זה הכיוון הכללי). תודה.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  23. תודה חוץ מזה האם מחירי המסכים אמורים לרדת בזמן הקרוב? שוב תודה נעם

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by ceyal99,

אהלן, אני מעוניין לקנות מסך 19 שטוח, אין לי דרישות לאיכות גבוהה - רק אופיס ואינטרנט חצי שעה ביום. יש מלא מסכים של 1100-1200 שקל. מי הכי טוב? איזה חברה הכי טובה? תודה! אייל

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  25. אני קונה עכשיו מחשב חדש, ומחפש מסך LCD עד 1500 ש"ח. בהתחלה חשבתי על Samsung 931BF, כיוון שכבר קניתי אותו בעבר (להורים שלי), ונראה שהוא מתאים לצרכיי (נראה טוב בעבודה שוטפת ובמשחקים). פניתי אל החנות ואמרתי שאני מחפש מסך 19 אינצ' או לחילופין מסך 20 אינץ' רחב, במחיר הנ"ל. המליצו לי על Proview FP226AFW 22, ב-1485 ש"ח (בערך אותו מחיר כמו ה-931BF). התהייה שלי היא מהו ההבדל באיכות בין שני המסכים. ראיתי שמשמיצים פה מאוד את המסכים של Proview (לא ממש מסבירים למה), ומצד שני גם משמיצים את מסכי ה-TN באותה מידה... אז אני תוהה אם ההפרש באיכות כזה משמעותי. נ.ב: האם יש הבדל בין TN ל-TFT, או שזה פשוט מינוח אחר?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.