עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, הגיע הרגע לקנות מסך חדש ואיכותי, התקציב הוא 2500 ש"ח. אני מעוניין במסך HD בגודל 24 או 26 אינטש שיתן יחס עלות מול תועלת הטוב ביותר. שימושים עיקריים: -אינטרנט 70% -סרטים \ סדרות 10% -תלת מימד ועריכת וידאו 15% -משחקים 5% בהתחלה רציתי את ה DELL 24*WFP, אך ירדתי משיקולי מחיר ומלאי של הגרסה החדשה. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by bubugu,

אני כנראה אקנה את המסך הזה בשבוע הבא מה אתם חושבים עליו? השימוש העיקרי יהיה לסרטים, אולי אולי קצת משחקים ולכל מיני תוכנות תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי. אצלי ואצל חבר יש את אותו הכרטיס מסך. GeForce FX 5700LE הוא רכש מסך של סמסונג, אבל הייתה לו בעיה כלשהי עם חיבור המסך לחיבור DVI שבכרטיס מסך. צירפתי תמונה, תוכלו להסתכל ולראות האם החיבור תקין, והאם המסך: Sony 19'' SDM-X95F או Samsung 731BF או Samsung 931C יתאימו לחיבור זה, אנא רק אלו שיודעים בוודאות. תודה. http://www.2send.us/uploads/981fe12172.jpg

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  4. יש לי בעיה עם המסך LG 1970HR, אחרי זמן מסויים שהוא כבוי ואני מדליק אותו הוא מתחיל להבהב בסטים כלומר בהתחלה הוא מהבהב לאט מספר פעמים אחרי זה הפסקה אחרי זה יותר מהר ואז עוד הפסקה ועוד פעם מהר יותר. בדקתי את הכבל חשמל ואת כבל המסך DVI (ניתקתי את הכבלים והדלקתי את המסך). יכול להיות שזה ה adapter? מה זה עוד יכול להיות איך אני יכול לבדוק את זה והאם אפשר לתקן?

5. אני קראתי הרבה ביקורות באינטרנט על המסך הזה (גם כאן), והדעות חלוקות, יש האומרים שהמסך סביר בהחלט לצפיה בסרטים (DVD, DIVX, HD), ויש האומרים שהוא לא טוב לסרטים אך אין דעה/פירוט אמיתי בנושא. אשמח לקבל דעה אמיתית של משתמשים במסך. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום אני מחפש המלצות למסך מחשב מיועד בעיקר לעריכת וידיאו מקצועית, עם מעט גרפיקה וגיימינג. גודל מסך 27 אינץ'. רזולוציה או 1440p QHD אבל אפשרי גם 4K. חשוב שהצבעים יהיו כמה שיותר מדיוקים ישר מהקופסא, ושם הניגודיות תהיה כמה שיותר נכונה וחשוב מאוד שזה מסך שיכול לעזור נגד מאמץ על העיניים (אם קיים דבר כזה בכלל) תקציב עד 2500 ש"ח. תודה

7. יכול להיות שפספסתי משהו, אבל יש דבר אחד שלא כל כך ברור לי- מה לגבי אותם המסכים של מותגים ידועים (כגון סמסונג, LG )שמתפרסמים כל הזמן בקטלוגים של "באג" "אופיס דיפו" וכדומה? האם כולם שם מסכי TN? האם אין שם מסכים "ראויים", שיכולים להתחרות ב-DELL שעליו כולם מדברים? השאלה נשאלת מכיוון שאת המסכים האלה, אין שום בעיה להשיג כמעט בכל חנות שמחזיקה מוצרי מחשב וציוד היקפי... תודה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8838

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לאחר קריאת כל הפורומים/ביקורות ולאחר בחינה פיזית של אופיס/סרטים מול מסכים אחרים רכשתי את הצעצוע הזה ויש לי אותו כחודשיים סה"כ מרוצה מה"צעצוע" וביצועיו ביומיום נקודות שכן הטרידו: כפתורי תפריט בצד לא נוחים תוכנת ה- f-forte manager עבדה רק אחרי שהחלפתי את כרטיס המסך שלי בכרטיס חדש יותר (RADEON HD 3650) ועקב לוח האם הוותיק שלי נאלצתי לחפש גירסת AGP אותם קשה להשיג היום נאלצתי לוותר על חיבור המסך למחשב דרך כרטיס הטלוויזיה החיצוני שלי (IT-901 TV Box) מכיוון שחיבור זה לא איפשר ל- fortemanager לזהות את המסך (דבר שאושר גם ע"י תחנת השרות של הספק , ח.י., אליו הבאתי את המסך לבדיקה) כפי שאמרתי, מעבר לנקודות אלו, המוצר מספק את הסחורה יפה מאוד!

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  10. Started by zy2000,

שלום. אני קונה עבור לקוח שלי מחשב למשחקים . כרטיס המסך במחשב הוא ‏HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E‎ התקציב למסך הוא כאמור בין 800 ל 900 . עדיפות ליצרנים הבאים שמצויים בחנות שבה מבוצעת כל ההזמנה : SUMSUNG LG ASUS ויש להם גם Mag L22H81 LCDTV 21.6" WIDE 8MS HDMI אשמח לעזרה כיצד לבחור

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by crazzywak,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מטליות VIVIAN?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. לשימוש בעיקר בעבודה עם הרבה חלונות במקביל או חלון אחד רחב עם המון פרטים. לסרטים יש לי מקרן FHD ולגיימינג אין לי ממש זמן. חייב להיות IPS כמובן. ראיתי משהו CURVED מבית LG אבל לא רואה לזה יתרון של ממש. היום אני משתמש בשניים או שלושה מסכי 24 אינטש 1920X1200 כך שכל רזולוציה מתחת ל-4K לרוחב היא פחות טובה ממה שיש לי היום. תקציב גמיש כרגע. חבר שלח לי לינק: השוואה למטה. תודה!

13. עם דגש על שני הצדדים של הספקטרום הצרכני, HP חושפת בתערוכת CES את ה-Stream, מיני-מחשב עם תג מחיר עוד יותר קטן, לצד משפחת מסכים חדשה המציעה רזולוציות של 4K ו-5K לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%9e%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%99%d7%aa-5k-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%91%d7%a4/

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  14. Started by redersh,

אתם ממליצים פה על ה-LG L1932TQ http://zap.co.il/models.asp?keyword=LG+L1932TQ&x=26&y=10 שעולה 2100 לערך עם 4ms 1:1400 וכד' שאלתי היא: איך ייתכן שהמסך הזה:LG L1950B שעולה 2130 לערך http://zap.co.il/models.asp?keyword=LG+L1950B+ עם 8ms ו1:700 עולה יותר הייתכן שהוא יותר טוב? הבהירו לי נקודה זו בבקשה דבר נוסף חיפוש בזאפ מוצא יותר חנויות ל-L1950 וכמו כן ה1932 מפורסם רק באתר של LG האמריקאי... מה יותר טוב? תודה עומר

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אהלן, ברצוני לדעת האם ישנו הבדל משמעותי בין שתי מסכים מהדגמים הבאים: סמסונג מהדגם 2494LW לבין הדגם של lg מדגם W2486L לבין הLED אשר רק חוסך מצריכת החשמל? או ישנן הבדלים אחרים אשר גם הם מורגשים? חייב לציין שהמסך הוא לגרפיקה ומשחקים (PS3) דרך HDMI תודה רבה

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by Shoko,

שלום, נשרף לי המסך אחרי הרבה שנים שבהן הוא שירת אותי (סמסונג t220). אני מחפש מסך, עדיפות ל 24" שיחליף אותו. התקציב בכותרת. השימושים הם בעיקר עבודה משרדית וקריאה באינטרנט + צפיה בהרבה סדרות. על מה אתם ממליצים? חשבתי על הדלים החדשים, האם כולם ips? בנוסף ראיתי שכל הדלים החדשים הם 16:9 ולא 16:10 וזה קצת הפריע לי. האם יש חדשים 16:10 ולא ראיתי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by guysfa,

יש לי מסך - L1970HR 19" - 1280*1024 כרטיס מסך 8800GTS 640MB ורציתי לדעת אם אני יכול להציג תצוגת HD מכל סוג שהוא(HDFULL, HDPC, HD וכו') תודה.

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי יוזר עם קצת בעיות ראיה ויש לו מסך מיוחד http://www.cnet.com/products/nec-multisync-90gx2-lcd-monitor-19-series/specs/ המסך הזה ממש חד ומבריק. אני רוצה להזמין לו מסך חדש יותר גדל (23-24 אינטש). אבל אני רוצה שזה יהיה מסך דומה למסך ולטכנולוגיה שיש לו. השאלה שלי היא מה אני אמור לחפש במפרט של המסכים האחרים? אני לא מוצא שום דבר מיוחד במפרט של מסך הNEC שיש לו כרגע... מודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by iwantdell,

יש לי 2 מסכים ברזולוציות שונות. באחד מהם הכל מאוד חד ובסדר ובשני יותר גדול ומטושטש. אני מניח שזה בגלל הגדרות ה DPI הזהות בחלונות 8.1. יש אפליקציות כמו כרום שזה הרבה יותר מעצבן / מטושטש ויש מקומות שזה סביל (חלונות רגיל). מה הדרך המומלצת להתמודד עם הבעיה, הגדרות DPI שונות לכל מסך, או האם עדיין יש אופציות לשחק עם ה CLEARTEXT ?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. יש לי הרבה זמן מסך LCD,הייתי נוהג לנקות אותו מדיי פעם,אבל אני מפחד להרוס אותו בסוף (יש לי מעין ספוגית ניקוי מיוחדת שקניתי בחו"ל,אבל לא יודע לא אוהב להתעסק עם המסך וזה).פעם אחרונה שניקיתי אותו הייתה בסביבות לפני כמעט שנה,השאלה היא מהן ההשלכות של אי ניקוי של המסך?,יש שכבה של אבק עליו,אבל מצד שני לא 'מרגישים' שיש אבק עליו,האיכות של התמונה עדיין גבוהה ודיי חדה...ולא הכי שמתי לב להבדל כשהמסך היה נקי מאבק וכשהוא מכוסה באבק עכשיו...(רק כשהוא מכובה והמסך שחור אז אני רואה את כל האבק שיש עליו...) בכל אופן למה כל כך חשוב לנקות את המסך מאבק? זה יכול לגרום לו נזק או משו אם לא מנקים אותו? או שזה רק בגלל שהאבק מוריד מחדות המסך\איכות התמונה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sagim194,

אולי אני יקנה מסך מחשב במקום מה שיש לי ( 17 אינץ של lg חמוד) יש לי כרטיס מסך HD4870 והמטרה זה למשחקים בעיקר וקצת לסרטים. אפשר לחרוג מאט אם זה שוה את זה . חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=680601 אשמח להמלצות.

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  22. היי, היום התפרסמה מודעה של סופרסל על מכירת מסך סמסןנג 20 5 MS 1:15000 האם כדאי לרכוש ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. טוב, באמת שאינני מבין במסכים כלל. אבל אני מבין שהתקציב שלי יחסית נמוך. התקציב הוא: 550 ש"ח ומוכן לנוע עד 650 וקצת. אני לא בהכרך צריך מסך גדול, ואם הכסף הזה אני לא מאמין שאני יגיע רחוק יותר מ 19". אני צריך את המסך הטוב ביותר בתקציב הנ"ל לכבוד מחשב גיימינג. אם זה משנה, כרטיס מסך: Sapphire HD 5770. הערות נוספות: כמובן שאני מעדיף ממותג אמין וטוב כמו LG או Sumsung, ViewSonic וכו'... בקיצור, המלצה שלכם. המון תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך חדש (DELL E228WFP לצורך העניין) , אני לא צריך המלצה על מסך , מה שאני רוצה לדעת זה אם המסך יעבוד לי טוב עם הכרטיס מסך המובנה שיש לי על הלוח אם מסוג GIGABYTE INTEL 945GCM/1333MHZ . האם הוא תומך ברזולציה שצריך ובפורמט רחב 16:9 ? נסיונות לברר ברשת לא העלו תשובה חד משמעית וגם מוכרים שונים אמרו דברים שונים . אם מישהו יודע את התשובה בוודאות אני אשמח . אני כבר חייב להחליף מסך.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב שטוח. אין צורך במסך לגרפיקאי או גיימר מטורף אבל עדיין אני רוצה מסך טוב ואמין בערך בגודל 20-22 אינץ' על מה לשים דגש? ניגודיות? קצב ריענון? פירמה? אשמח לקבל טיפים לבחירה נכונה והמלצות. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.