עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by matan147,

שלום יש מסך LG 24 W2453 ואני רוצה לרכוש מסך 27 אינטיש מ רחק הצפיה ממנו היה חצי מטר איזה מסך 27 הכי טוב והכי משתלקם במחיר 2000-2500 שקל רק של חברות מכרות כמו LG DULL וסמסונג ועוד אבל לא חברות מדבקה שהמסך היה יותר חזק במבחינית ביהרות נוגדיות מהמסך שלי ה2453

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני מעוניין שתהיה לי טלויזיה בחדרולהשתדרג במסך LCD חדש .. ומפה אני נכס ל- 2 שאלותי א. מה יותר עדיף שיישמש כמסך וטלווייזה ? לקנות טלוויזיה ולחבר אותה כמסך למחשב או לקנות מסך LCD ולקנות גם כרטיס טלווזיה שישמש גם לצפייה בטלוויזיה בנוסף , מה מה יותר משתלם ? ב . הכרטיס מסך שלי הוא X1600xt אני אסתפק ואהיה חייב לקנות 19 אינץ' נכון ? ג - תביאו לי דגמים (אחרי שאמרתם והגעתם למסקנה מה יהיה יותר משתלם , איכותי ונוח לשימוש ... טלוויזית LCD או מסך LCD + כרטיס טלויזיה ד - במקרה ובחרתם במסך LCD + כרטיס טלויזיה אודה לכם אם תצרפו לי גם כרטיס טלויזיה ואם תוכלו לאמר לי מהה הבדלים........... ה - המסך או הטלויזיה ישמשו לצפיה בסרטים - צייה בערוצי טלויזיה - משחקים וכל השאר (תוכנות תמונות …

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  3. עד 2000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  4. כוננים של מחשב. אם כן, איך? צריך כרטיס מסך מיוחד אואיזה שהוא ציוד נלווה מיוחד.

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  5. שלום יש לי dell inspiron 1250 ואני רוצה לקנות מסך רגיל ולחבר לו.. עכשיו המסך שיש לי במחשב נייד הוא מסך רחב וחיברתי לו סתם מסך 17 אינץ' רגיל שיש לי בבית ולא ראו טוב... בגלל שהתצוגה מתאימה למסך רחב ואני רוצה לקנות מסך לא רחב.. אני רוצה לקנות מסך רגיל 4:3 השאלה שלי האם יש אפשרות להתאים את התצוגה למסך רגיל? ולא למסך רחב? ואני אשמח לקבל המלצות למסכי 19 אינץ' שטוחים 4:3 שיהיה אפשר לראות בהם HD.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  6. אני צריך שהוא יתמוך ברזולוציה של לפחות 1600X1200 ראיתי שיש את המסכים של DELL אבל הבנתי שהם לא כל כך טובים למשחקים תודה מראש לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מה שרשום: )

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  8. יש לי X700 עים חיבור DVI תהיה עדיפות למסך עים חיבור כזה ו19 אינצ' לפחות המסך הוא בעיקר בעיקר לסרטים וקצת למשחקים(כרטיס גרפי מוגבל חחח) המחיר הוא 1500 מקסימום 1600 אני משלם במזומן אז אם זה נמצא באתרי אינטרנט תגידו לי אים יש אפשרות לשלם במזומן... לא אכפת לי איפה ניתן להשיג את המסך אפילו מטרקלין חשמל או שקם אלקטריק.. ותודה והאים המסך הזה טוב מספיק למחיר של 1500 שקל או שאני יכול להשיג יותר טוב ? BENQ FP93GX

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  9. אז ככה אני רוצה לקנות כבר הרבה זמן מסך טוב בגודל 19-21 אינץ שישמש לי בעיקר למשחקים סרטים ואינטרנט אבל בעיקר משחקים וסרטים.... אבל אני ממש אבל ממש לא יודע איזה מסך לבחור אפשר המלצות? תודה רבה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום חבר'ה יקרים בבקשה אני זקוק בדחיפות את דעתכם על מסך LCD של NU2251W PROVIEW האם הוא טוב למישחקים? לסרטים? מה דעתכם על החברה הנ"ל בקשר למסכיםLCD שלה? האם יש לו פאנל NU? שהבנתי מקריאה בפורום שהוא הפשוט ביותר.. אם כן האם עדיין כדאי לירכוש מסך בפאנל מסוג זה? ועוד כל מה שתוכלו להוסיף.. אשמח אם תפרטו בתשובה כמה שיותר ורק אם אתם בטוחים בזה אני סומך עליכם מאוד בעיניין כי המסך מוצג למכירה באתר קניות גדול בארץ (מותר לפרסם שמות ?) במחיר מיבצע של 800 ומשהו שקל והשווי של המסך לפי בדיקה בזאפ הוא הרבה יותר.. אשמח עוד לדעת אם המסך הנ"ל לא עומד בסטנדרטים גבוהים מכל הבחינות אז אשמח לדעת קודם כל אם כדאי לי ללכת על המסכים של החברה פרו ויאוו או להיתמקד בחברה אחרת(יש לציין שי…

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  11. תקציב לא גבוהה עדיפות לאזור ה800-1000 ש"ח הסיבה העיקרית שהמסך הנוכחי מציק לי בעיניים...אחרי קצת קריאה חשבתי על המסך 24GM77-B 24 אבל אחרי המחירים בארץ ויתרתי.. המסך בחו"ל עולה 240$ 1000 ש"ח עם מיסים מקומיים. שליחה עם דואר ומכס והכל, עצמאית לארץ - 1300 ש"ח. רכישה דרך אתר כמו BUY2USA כבר הופכת ל 1750 ש"ח! רכישה של אותו מסך באילת (בלי מע"מ) 1950 ש"ח!! רכישה בחנות רגילה בארץ ב2250 ש"ח!!! :-( ואז הגעתי לדילמה בין TN לIPS שאם הבנתי נכון החסרונות של הראשון הם פלטת הצבעים ושל השני קצב הרענון... האים הIPS מסתדר עם גימינג? אז אשמח לעזרה שלכם המלצות וחוות דעת :-) אני כרגע עם כרטיס radeon hd 6870 מתכנן להחליף אותו בע"ה לכשיתאפשר כנראה ל RX 480 (מחכה לראות ביקורות א…

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by snoop2,

שלום! אני הייתי רוצה לשמוע המלצות למסך LCD רחב (שימו לב - רחב ). בין 19'' - 20''. המחיר שאני יכול להרשות לעצמי כרגע הוא עד 1500 ש"ח. כל המלצה תתקבל בברכה! תודה מראש והמשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  13. שלום יש לי בעיה במסך lg דגם 43ud79 הבעיה משגעת אותי לפני יומיים שמתי לב שיש לי בעיה במסך והיא שחצי ממנו או חלקים ממנו או לפעמים כולו נהיה שחור אני איצרף תמונה של הבעיה היחלפתי כבל displayport איפסתי הגדרות מסך אך זה לא עזר הבעיה נמשכה יומיים אחרי זה היחלפתי מסך שמתי את המסך הבעייתי בצד ובמקרה היה לי מסך חדש של פליפס כשמתי אותו במקומו אין כבר שום בעיה דיברתי איתמול עם שירות הלקוחות של lg ואמרו לי שבעוד שבועיים בא טכנאי לתקן את המסך אז בשביל להיתכונן להגעת הטכנאי היחזרתי את המסך של lg ומה שמוזר כבר שלושה ימים נכון למועד כתיבת הודעה זו אין שום בעיה והמסך עובד תקין חשוב לי לציין שיש לי שני כרטיסי מסך של asus 1080ti לפני שקרתה הבעיה קיבלת…

14. שלום יש לי מסך T220 וכשאני מפעיל משחק לדוגמא כמו פיפא 09 או פרו אוולושן 09 אני רואה אחרי השחקן צל כזה וזה מפריע לעין האם יש משהו לתקן את זה כי אמרו לי שהמסך הזה מריץ משחקים מצוין בתודה ?!!??!

15. שלום אני חדש פה ואני לא מבין כול כך מה שקרה לי במחשב תיראו יש לי המסך הזה חודש ככה ושאני משחק משחקים או שאני בא להחליף רזוליצה זה לא מתחלף וגם ככה במסך רגיל מה אני עושה יש לי מישהו פיתרון או משהו כזה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש מסך בגודל של 19" - 20 " לעבודה גראפית, תוכנות כמו 3D MAX ו MAYA וכו', אפשר גם 2100 או 2200 ש"ח אם זה יעשה את ההבדל מעונין לשמוע את המלצותיכם לדגמים שכדאי לשים עין עליהם...(אני התלהבתי קצת מה SONY אבל אשמח לעוד דיעות) תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. לשום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב שישמש אותי בעיקר לראות סרטים (אבחנה גבוהה בעיקר..) בגדול הבנתי שזה הדגם החדש שיצא.. מה אתם אומרים עליו ? שווה משהו ? ממה שקראתי באתרים אחרים הוא עבר מקצה שיפורים מהדגם הקודם שלו. נראה לי אני הולך עליו.. אשמח לחוות דעות נוספות ... 8)

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  18. קודם כל שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. בימים הקרובים אני מתכנן לרכוש מסך LCD למחשבי החדש ואני מתלבט בין צמד מסכים. הראשון הוא ה-BenQ FP73G http://web.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=418390 והשני הוא Nu Tech L721V http://web.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=378206 חשוב לי לציין שנו טק היא לא "חברה עלומה" סינית או משהו כזה ולמעשה המסכים שלהם זכו בפרסי "מחיר לעומת תועלת" רבים. המחשבים שלהם נחשבים מצויינים. המסך ישמש בעיקר למשחקים ואני עדיין מתלבט תחת איזה כרטיס מסך הוא יפעל - מה שמוביל לשאלה הבאה - > X1800GTO או 7600GS? אני צריך לבחור בין המסכים ובין כרטיסי המסך בהתאם לאיכותם, אבקש לא להתייחס למחיר בהשוואה/בחירה ביניהם תודה מראש, …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. קראתי רוב המאמרים שיכולים לעזור וזה לא ממש עזר לבחור דגם.אני רוצה לקנות מסך 19 אינטש השימוש העיקרי הוא אינטרנט וטקסטיים סרטים פחות ומשחקים כמעט שלא אבל אני לא רוצה לפסול את האפשרות,אני רוצה מסך איכותי כי אני רוצה רוצה מסך שילווה אותי למספר שנים !! תודה מראש!!!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני רוצה לקנות מסך מחשב. השימוש שלי הוא בסיסי: שימושי office, אינטרנט, מעט וידאו, ללא משחקים כלל. התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח אבל אני מעדיף לא להגיע לתקרה אם אין צורך ויש דגם זול מומלץ. מעדיף - 22-24 אינטצ'. וגם - אשמח להמלצות לדגם מסך מעוצב. (אם מישהו מכיר מסך לבן מוצלח אשמח) תודה על העזרה !!! אליק

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום אני מחפש מסך 22 וצמצמתי את האפשרויות לשתיים: סמסונג 2243 BW או LG W2242T שימוש בעיקר לאינטרנט ואופיס. חשוב לי ארגונומיה נוחה ומסך שאוכל לעבוד איתו זמן רב. אם למישהו יש בכל זאת המלצה למשהו אחר בטווח הזה- גם טוב. אשמח לשמוע המלצות מאנשים שמכירים את המסכים האלה תודה!!

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  22. אני מחפש מסך רחב עד 600 שקל 650 שקל לא יותר.. וראיתי את המסך הבא http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=336&ArticleID=887 או את זה של סמסונג.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1637 מה אתם אומרים? איזה יותר כדאי? תודה רבה ...

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  23. ד"א המסך שאני מישתמש בו עכשיו זה LCD17 AOC אני לא יודע כמה הוא עולה אבל אחלה מסך... יכול להיות שאני יקנה עוד אחד כמו זה ... מישו יודע מה המחיר..? המלצות על חברה משו? ;D

24. כרגע ברשותי מסך DELL 2007WFT 20.1' עם פאנל S-IPS רכשתי אותו לפני כ 4 שנים חשוב לי לציין שהמסך משרת אותי באופן כמעט מושלם ( אפס תקלות, איכות צפייה מעולה,אין פיקסלים שרופים) הבעייה היחידה זה הגודל, ברצוני לשדרג ל24 אינץ(עם עדיפות ל 16:10, הבנתי שזה הרבה יותר טוב) ופה נכנסת השאלה האם קיים כרגע מסך באותה הרמת איכות( או לפחות מתקרב) בגודל של 24 ובתקציב של 2K-+? ןכמובן אני רוצה לחבר אותו ב HDMI למחשב אז גם כניסת כזאת חשוב שתהייה במסך הייתי רוצה לקבל המלצה ועם קצת מידע למה דווקא המלצתם על המסך הנ"ל. ( ומבדיקה חפוזה קפץ המתמודד הזה : DELL U2410 24" Wide איך הוא?) תודה רבה מראש!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by POLANI,

רציתי לדעת קצב הרענון (REFRESH RATE ) המומלץ לרזולוציית 768*1024 אני לא שם לב להבדל בין 75 ל 60 . למרות שהמסך ממליץ כל הזמן על רזולוציית 1024*1280 האם לקצב הרענון יש השפעה בצפייה במסך? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים