מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המסך הזה "27 Asus LED IPS MG279Q https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15966 לצורך משחקים וגם עריכה גראפית ושימוש בתוכנות כמו פוטושופ מאיה מאדבוקס וכו
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי את המסך 22" הזה Xerox XM7 22WF אצל חבר ובדקתי עליו קצת וראיתי שעל הנייר יש לו נתונים יפים מאוד ביחס למחיר (1799) http://www.general.org.il/default.asp?id=359&CatId=88 חיפשתי בהרבה מקומות ולא מצאתי איזה פאנל יש לו... מישהו יודע במקרה?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מתלבט לפני קניה של מסך מחשב בגדלים של 23" ומעלה. ממה שאני רואה פה בפורום, הדגמים המומלצים במחיר סביר (תקנו אותי אם יש עוד אופציות טובות שאני מפספס במחיר שפוי) הם מסכי DELL: U2414M U2312HM רציתי לדעת מה ההבדלים בין המסכים (למשל מה מציין ה H ב 23") האם יש להם אותו פאנל ? כמו כן, למסכי דל יש REV עם החודשים... יודעים מה ההבדלים בין ה REV השונים של המסכים הללו ? כמו כן, שמתי לב שה 24" הוא ביחס 16:10 וה 23" הוא ב 16:9, עד כמה ההבדל מורגש לעבודה במחשב (בכל זאת ה 23" זול יותר). בנוסף לכך הבנתי שבאוקטובר אמור לרדת מס הקניה על מוצרי בידור אלקטרונים ועוד כמה דברים, האם מסכי מחשב נכללים בקטגוריה זו ? ולבסוף, האם אתם יכולים להמליץ על חנות שמוכרת את הדגמים ומוכנה להתחייב שאם יש פיק…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי כרגע לוותר על קניית 2209WA משיקולי תקציב ואני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל (תקציב נע באיזור ה1000 ש"ח) קראתי ביקורות על שניהם אבל להחליט זה לא עזר לי בינתיים. הייתי שמח לשמוע דעות חברי הפורום אשר יש להם נסיון עם אחד משני המסכים או שניהם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבין משדובר בחברה של סימנס? האם המסך הזה, 20", שיש לו רק חיבור VGA, ועומד ב- 5MS, יתאים לעבודת משרד + מידי פעם BF2? יש למישהו ניסיון איתו? כיום אני עובד עם 17" של NU, ומרוצה ממנו יחסית, אבל הוא כבר ישן, והפוג'יטסו הזה מוצע במחיר יחסית אטרקטיבי. אין לי צורך במסכים גדולים יותר. כרטיס המסך הוא 4850 512M (כדי שאוכל מידי פעם גם לשחק קצת). תודה.
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם המסך W1952TQ מומלץ למשחקים הוא שהוא רק בסדר הוא מסך חדש של LG ויש לו 2MS 1:10000 300CM אני לא ממש מבין במסכים ובגלל זה אני שואל תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ארבעת המסכים האלה(בתמונה שצירפתי) שכן כולם באתו מחיר(בערך) ואותו מפרט חוץ מ LG 1952T יש לו קונטרס כפול אבל יש עליו פחות ביקורות,צריך עצה ממביני דבר. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , בעקרון אין לי דרישות מיוחדות , רק שיחזיק הרבה זמן לא ישרפו פיקסלים (או תקעו) ויהיה אפשר לנקות אותו... ושטקסט יראה טוב(שלא יהיה פאנל TN או משהו למרות שאני לא ממש מצליח למצוא את הפאנל של כל מסך או שאני מבין בזה אם זה יותר מדי חשוב)... עדיף אחד שאפשר לעלות ולהוריד בגובה אבל לא חובה. הכרטיס מסך שהוא יתחבר אליו הוא כנראה HD4870 של POWERCOLOR 512 מגה.. עדיף שיהיה בסקאי פיסי כי משם אני קונה. תודה רבה למי שיתן לי רמז למה לחפש
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי בשבע שנים האחרונות אני עובד על viewsonic PF775 כנראה שהסוף שלו קרוב כי הוא התחיל לרצד... אני מעונין להחליף ל LCD ובאופן טבעי viewsonic נראה לי הכי מתאים אבל בחודשים האחרונים אני רואה ש dell טובים לא פחות אין העדפה לחברה מסויימת קראתי את הביקורות/השוואות ות'רדים שלמים וזה נראה שלכולם יש חסרונות אני מחפש מסך 19" עד 20"-איכותי שמתאים לגרפיקה מקצועית ומשחקים מכיוון שאני המון מול המסך אני אתאים את עצמי למחיר המסך בבקשה רק ממי שמבין/מנוסה, תודה
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, בדיוק היום עברתי למסך 19 רחב, samsung 931BW. יש לי כמה שאלות, בחרתי בהגדרות של התצוגה קצב רענון של 85Hz, אך במידע של המסך רשום 60Hz NP 55.9kHz מה אלו המספרים האלו? באיזה קצב רענון מומלץ לעבוד על מסך LCD? שאלה נוספת, כשאני גולש באתרים יש לי שוליים רחבים במסך בגלל שהם לא מותאים לרזולציה של מסך רחב. יש משהו לעשות כדי לפרוס את האתר על כל המסך? תודה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט אם להשתמש ב-ClearType או לא (Asus VW222u)... אשמח לשמוע את דעתכם - אולי יש איזה אקסיומה שבמסכי LCD תמיד משתמשים ב-ClearType או משהו כזה ולא הייתי מודע לזה...
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום אני קניתי מחשב עם כרטיס GTX 1080 שמסוגל להריץ חלק מהמשחקים ב 4K , הבעיה שברוב המקרים הכרטיס לא יחזיק 4K אני יודע שכאשר מורידים את הרזולוציה ל2K יש ירידה באיכות התמונה לעומת מסך 2K יעודי השאלה האם לקנות מסך 2K יעודי , או 4K וכשמשחקים לא ירוצו טוב אני אוריד את הרזולוציה עם ירידה באיכות התמונה תודה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בתקציב של עד 2000 ש"ח שיתאים לעיבוד תמונה (לא מקצועי ולא למטרות הדפסה) ולמשחקים. ה-Dell S2715H נראה טוב, ויש לי זיכוי בבאג שמאפשר לי לקנות אותו כמעט ללא תוספת כסף. האם כדאי בכל זאת ללכת על מסך 27 אחר ולהשאיר את הזיכוי להזדמנות אחרת? אני בסה"כ מרוצה מהמסך שיש כרגע ברשותי (Dell 2209WA) מלבד הגודל שלו, ואם יש סיבה לדחות את הקניה זאת לא ממש בעיה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה המסך שהכי שווה לקנות בתקציב הזה..?? אם אפשר להביא גם הצעה למסך ב1100 ולמסך ב1200 ואולי אני אבחר באחרים.. בכל אחד משלושת התקציבים את המסך שהכי משתלם לקנות..
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר עמדתי ללכת על מסך רגיל, אך מסקרנות בדקתי בקשר למסכים רחבים והבנתי שזה ממש שווה - עוד לא ראיתי תלונה אחת. מה אני עושה במחשב? משחק, מתכנת, מעצב ורואה סרטים. בעצם אני עושה הכל... במסך רחב יש יתרון לכל אחד מהדברים, כיף יותר לשחק במשחקים, חוויה לראות סרטים, נוח לגלוש ושימוש כללי, נוח להשתמש בתוכנות כמו פוטושופ ועוד. אבל קראתי שהדגם הספציפי הזה טוב רק לסרטים ומשחקים. (חבל שאין לי כסף למשהו מתקדם יותר) הבעיה היא, אני לא משחק או רואה סרטים כל הזמן כמובן. רוב הזמן אני מתכנת, ובשביל זה אני גם משתמש בפוטושופ. אני כמובן לא מעצב תלת מימד או משהו, רק אתרים, באנרים וכד'. רציתי לשאול האם בשביל דברים כאלו תהיה לי בעיה עם המסך הזה? והאם תהיה לי בעיה כשאני מתכנת לראות את כל הטקס…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב לי מאוד אמינות של המסך חיבור DVI שיתאים לכרטיס מסך שלי כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe (אפשר לראות את מפרט המחשב שלי) לגבי led או lcd בתקופה האחרונה אני לא בקיא בנושא - בגדול מה שיותר אמין. זמן בין תקלות הכי ארוך. גודל מסך מינימום 19 שיקולי עלות תועלת - 1300 זה סכום מקסימלי, (אם יש מסך ב1300 שנותן לי איכות\תועלת ב5% יותר ממסך שעולה 700 אני יוותר עליו) כמו כן , עדיף שלא יהיה סמסונג - אני לא מרוצה מהפירמה, בעיות בעבר. (אבל אם יש אחריות מעל 3 שנים וספק אמין אז אני אשקול). מהחיפוש בפורום הבנתי שהוא טוב(וזה לא סמסונג -יתרון מבחינתי) , נכון או שטעיתי בדגם? פה אני רואה נוסף לו e , מה זה אומר eips? זה מתאים לdvi שיש לי במחשב? מה הכוונה אחריות רשמ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס שאני בונה עליו יהיה ה +GF9800GTX שיצא בקרוב.. אז ככה הבנתי שזה לא ינצל את ה 24(מדובר ב- DELL ב3200שח) אז אולי כדיי 22(אם לדעתכם עדיף 22 אז אשמח לקבל המלצות -הכיוון משהוא טוב+ אבל לא צריך את ההכי טוב) אני לא יודע מה לעשות.. בבקשה תגיבו
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב וחדש ואיתו גם מסך. אני לא ממש צריך מסך גדול וגם אין לי יותר מדי כסף אז החלטתי ללכת על 17 אינץ. התקציב הוא בערך 1000, אבל אם יש מסך שעולה קצת יותר וההבדל באמת משמעותי אני יכול להתגמש קצת. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ז"א כמו בטלביזיה, שלא ימרח משחק שעובד רק ברזולוציה ביחס של 3:4 ל 9:16 אלא יציג אותם כמו שהם עם שחור בצדדים. (בעיקר עקב התמכרות קשה לסטארקראפט, אני לא רוצה לראותו אותו מרוח לכל ה22 אינץ'..) המסך מיועד למשחקים וסרטים
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
האם ניתן לצפות בטלויזיה עם כ. טלוויזיה (וממיר) דרך מסך LCD כגון ה-LG 1970HR ודומיו? האם ישנן בעיות בנושא הזה? או שזה יכול לפעול בהתאמה מלאה ובאיכות טובה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הי יש לי הזדצנות לקנות את המסך הזה ב400 שקל יד שניה Samsung sync master p2770HD 27 אינץ מישהו מכיר את הדגם הזה ויכול להגיד לי איך הוא מבחינת איכות? נחשב למסך טוב? הוא ישמש כחיבור רק למחשב . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מצליח להחליט, אשמח לעזרה: LG 1752T Viewsonic VA712 או לעלות קצת... LG 1770HQ Samsung 731BF קראתי ש שהאוברדרייב ב ViewSonic יותר טוב... האם חשוב לרדת מתחת ל 8MS? אני מודה, מודה, מודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר כמה שבועות של התענינות במסכים, אני מתכוון להזמין היום שאגיע הביתה את ה VP930 מחנות בשם פילוט בכפר סבא. רציתי לדעת מה בדיוק כדי לי לברר עם בעל החנות לפני הקניה? בדיקת פיקסלים שרופים? אצל מי? איך? למה? אחריות? אשמח לדעת כמה נתונים בסיסים שאוכל לברר בחנות עצמה לפני הקניה. תודה רבה :-)
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אישית מאוד אהבתי את LG במסכי CRT - אני לא יודע איך המצב עומד היום במסכי LCD. אני צריך מסך 17" (או 19") למשחקים, תקציב של עד 1500 ש"ח. אשמח לקבל כמה שיותר המלצות עם פירוטים. העדפה למסכי 17". (בלי רמקולים!)
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם כפי שאתם בטח רואים יש לי במפרט 5970 .. חשבתי לעשות עליו חוויית גיימינג ואני מוכן לשים על זה כסף (והרבה) מחפש 3 מסכי מחשב (מינימום 24 אינץ') ללא שוליים או borderless ללא פלסטיקה שחורה מסביב למסך.. לא אכפת לי איזה סוג פאנל (מצידי שיהיה TN) כמובן זה יהיה בשביל משחקים.. וכמובן עבודה במקביל על מספר שולחנות עבודה.. המסכים יהיו צמודים אחד לשני לכן חשוב שכמה שפחות שוליים יותר טוב.. אשמח להמלצות.. [br]פורסם בתאריך: 2.02.2011 בשעה 21:28:45 כנראה ביקשתי יותר מדי..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-