עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה.. ל-T220P יש רזולוציה 1920X1220 אבל יש לו 5ms ל-T220 יש רזולוציה 1680X1050 ויש לו 2ms היתרון הברור של T220 הוא הזמן תגובה , אך היתרון של T220P זה רזולוציה והניגודיות איזה מבינהם עדיך לקחת .? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yabbee,

מבקשת המלצה למסך טלוויזיה 32'' למטרת גיימינג וצפייה בסרטים, בחיבור ללפטופ. מרחק צפייה כ2.5-3 מטרים. אשמח להמלצות על גודל מסך, סוג מסך והחיבורים הדרושים. התקציב מוגבל!!! תודה.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  3. היי. יש לי מסך SyncMaster XL2370HD, כשאני צופה בטלוויזיה או מחבר קונסולה, התמונה טובה, אבל כשאני מחבר את הנייד, התמונה של הDESKTOP וגלישה בדפדפן ממש נוראית, הצלליות של העכבר והטקסט, במקום להיות שחורות, הן לבנות. כשאני מפעיל משחק או סרט בנייד, התמונה גם בסדר כמו בטלוויזיה ובקונסולה. כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 5650 מה יכולה להיות הבעיה - כרטיס מסך, הגדרות? עריכה: ניסיתי 2 כבלי HDMI, אחד שבא עם XBOX360, והשני שבא עם ממיר HD של הוט. הגדרות של כרטיס מסך והטלוויזיה על default.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  4. Started by Baruh92,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם ! חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ועם המחשב הוא צריך גם מסך LCD 19. בעקרון המחשב הולך לאחים שלו הקטנים אז השימושים יהיו משחקים ואינטרנט אופיס ושימושים בסיסים. חשוב לציין שהם ממש לא הולכים להריץ משחקים כבדים רק פיפא ומשחקים דומים לא כבדים, אולי GTA החדש שהיצא גג!! בקשר לתקציב אני צריך לבנות לו גם מפרט וגם ככה המסך מגביל אותי אז השאיפה היא כמה שפחות, גג 1400! שוב עדיף פחות ושיענה על הצרכים הנ"ל אם יש עוד נתון שצריך בשביל לבחור את המסך המתאים תגידו לי. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  5. שלום לכולם, יש מישהו מאזור ת"א שמחזיק במסך הנ"ל ומוכן לארח אותי להתרשמות לפני קניה? אם כן, אנ שלחו לי מסר בפרטי. תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by shloosh,

אני רוצה להזמין את ה-222H ולחבר אליו XBOX360 ב-HDMI ובמקביל ממיר של HOT בקומפונמנט/RGB בלבד. האם אני יכול לחבר אותם במקביל בלי בעיות? ופשוט כמו בטלוויזיה כיום להעביר ערוץ בשביל להחליף ביניהם? יש בעיה כלשהי שאני צריך לדעת אם אני מחבר את הממיר וגם את הXBOX ביחד? האם הוא נתומך ב-1080P? *המסך לא יהיה בכלל קשור למחשב. תודה רבה!

7. צהריים טובים, אני רוכש מחשב חדש שישמש עבור משחקים כבדים ועריכת 2D (פוטושופ למיניהם וכן עריכת וידאו) ואני מעונין כמובן לרכוש עבורו מסך בגודל 23"/24" בטווח מחירים של עד 1,500 ש"ח (אם צריך לחרוג אשמח שיצוין שקיימת אפשרות). ראיתי המלצות רבות על Dell, אם מדובר בדגם ה-2410 והדגמים החדשים 2312hm וכן 2412hm, שניהם עם תאורת LED. אני מבין שמסכי IPS מעניקים איכות תמונה וצבעים טובים יותר, אולם זמן התגובה שלהם גבוה יותר (מפאנל TN, למשל) ופחות מותאמים עבור משחקים? עד כמה זה קריטי? דבר נוסף, הבנתי שה-2312hm בעל זמן שהות (delay time) נמוך ביותר, עד כמה זה משמעותי? ודבר אחרון ומאוד חשוב לי, למי שמכיר את המסכים באופן קצת יותר אישי ומעמיק, עד כמה הצבעים במסך מדוייקים וניטרילים? זה חשו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eranir,

שתי שאלות בנוגע למסך הנ"ל: ראשית, מישהו יודע מתי יצא ה-rev הבא של המסך? שנית, כל מי שיודע על חנות המחזיקה את המסך בתצוגה, שירשום פה בבקשה. תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  9. מידע לגבי איכות המסך בעבודה כללית אינטרנט וכו ובסרטים ומשחקים תודה מראש .....!

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Eizo אמורים להיות הטובים ביותר- אם גם היקרים ביותר... האם אין משהו שווה ערך? שמעתי שגם לזירוקס יש מסך מוצלח.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  11. Started by davidb252,

שלום שלום, אני עומד לרכוש מסך LCD בפעם הראשונה. שמעתי על תופעת ה"פיקסלים המתים" ורציתי לשאול בהקשר זה שתי שאלות: 1. עד כמה מקובל לפתוח את המסך בחנות לפני הרכישה, לחבר אותו ולבדוק "פיקסלים מתים"? האם זו בקשה סבירה? 2. איך בדיוק מוצאים את הפיקסלים המתים? פשוט לפתוח חלון לבן לגמרי ולחפש בעין בלתי מזוינת "נקודות שחורות", או שזה יותר מסובך מזה? תודה, דוד

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The_SurfeR,

אני מחפש מסך LCD בגודל 19 (עדיף רגיל בגלל שתכלס השטח מסך יותר גדול וגם בגלל שהכרטיס מסך ישן R9600P ככה שהפריימים לא יפלו חזק ברזולוציות רחבות) בעיקר למשחקים מכל הסוגים והתקציב עד 1600. הזווית ראייה לא חשובה.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  13. בוקר טוב חברה. הגיע המסך אבל לצערי הכבל שמחבר לחשמל לא מתאים.. ולא ראיתי שהגיע מתאם כלשהו. אז איך לחבר לחשמל? אפשר להשתמש בכבל של המסך קודם שלי או שזה יכול לגרום לנזק?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  14. שלום, ברצוני לקנות מסך LCD בגודל 17 אינץ' חדש וזול יחסית. המסך ישמש לעבודה משרדית וקצת משחקים (וגם הם בסיגנון Sims). בנוסף אין חובה לחיבור DVI, לעומת זאת הייתי רוצה שהוא יהיה אמין ומחברה טובה. על מה הייתם ממליצים? ראיתי את ה- LG L1719S, איך הוא למשל? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by uvdude,

יש לי כרגע מסך CRT 17" של MAG. אבל אני בקרוב משדרג את המחשב ולכן הולך לפנק את עצמי עד הסוף. אני רוצה לקנות מסך LCD. אני צריך שהוא יהיה טוב בכל התחומים: שימוש ביתי רגיל, קצת משחקים, קצת גרפיקה - בקיצור, טוב בהכל, ולא מצטיין בשום דבר מיוחד (אם כן אז מה טוב ) בעקרון אני מחפש דגם טוב של חברה מוכרת שיספק לי ביצועים סבירים פלוס. התקציב באיזור ה1500 ש"ח נראה לי ריאלי, לא? אני גמיש בעניין המחיר, לעומת זאת. אז על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  16. אתם ממליצים לי עליו במחיר הזה? ועוד 22 אינץ'? יועד למשחקים וקריאת תקטסטים בעיר הכל במחשב... מה אתם אומרים במחיר של 1215 מאייבורי.

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Philips 240BW8EB Chimi 222H Sumsung 2043 הייתי רוצה המלצות והן ביקורות לגביי המסכים האלו שכן הבנתי שהם "האיכותיים" מבן פנאלי הTN, אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות השימוש העיקרי: גלישה באינטרנט, סרטים, משחקים, קצת פוטושופ, בעצם הכל. הקריטריונים שלי הם: מסך שלפחות יהיה "22 כי אני אוהב לראות סרטים במיטה שזה בדיוק מול המחשב שלי. איכות התמונה תיהיה טובה ככל האפשר (שכן התקציב הוא לTN) שמשחקים ירוצו טוב עם כמה שפחות מריחות. (ברשותי 8800GTS) איכותי שיחזיק לכמה שיותר זמן.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  18. אני יודע שההמלצות פה חמות ביותר על הדל... ביקשתי לראות אותו בחנות ואת האמת שלא התרשמתי. לא ראיתי את החדות עליה כולם מדברים (ואני דיי פדנט בנושא).... יכול להיות שזה היה כרטיס המסך שאליו חיברו אותו. פעם הבאה נראה לי שאני פשוט אגיע עם המחשב שלי לחנות! בכל מקרה עד אז- יש המלצות נוספות על מסכים מוצלחים? ובמה הם נחותים מהדל המדובר. LG w2286L? אשמח לתגובות! שבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=471978 מה אתם אומרים על המסך? יש משהו יותר טוב במחיר הזה +-? מה טוב בו מה מיוחד בו? משחקים ובעיקר סרטים.

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by Arik.G,

שלום, מישהו נתקל בבעיה כזאת אולי? ניסיתי למצוא דברים דומים ברשת ולא הצלחתי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by yarin153,

לא ידעתי איפה עדיף לשאול את זה אז חשבתי שפה הכי רלוונטי. קניתי את הטלוויזיה הזאת : LG 42LB569Y השבוע חברתי את הטלוויזיה למחשב אבל כשאני שם את הטלוויזיה על הגדרות של 1080*1920 ו60HZ אני רואה רק ב80 אחוז מהמסך (באיכות מקסימלית) לעומת זאת ב50HZ המסך מלא אבל איכות ירודה ביותר מצב נוסף הוא שבו הרזולוציה היא 1280 ו60HZ והאיכות טובה אבל רזולוציה נמוכה (אבל המסך מלא) כרגע אני על 1280 כי זאת האיכות הכי טובה שאני רואה סרט במסך מלא כרגע אבל אני מחפש פתרון לבעיה הכרטיס מסך שלי זה ATI READON 5670 - - - תגובה אוחדה: - - - איכשהו אחרי שעות של חיפושים , חמש דק' אחרי שאני כותב את הפוסט הזה נתקלתי בשאילתה הנכונה בגוגל ומצאתי את הפתרון פשוט מורידים את הV בSCALING של הדרייבר CCC ובוחרים א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום חברים, אני צריך המלצה על מסך טוב לגיימינג. התקציב שלי הוא 1,300 ש"ח * הכרטיס מסך שלי AMD Readon Gigabyte 7970 3gb OC * זה המפרט המלא של המחשב שלי, קניתי אותו לפני שנה וחצי: http://www.tms.co.il/preview/order/13665 חשבתי על המסך הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14552 קישור לאתר היצרן: http://gaming.benq.com/gaming-monitor/rl2455hm/#skip

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by jeyjey,

2 בעיות יותר נכון בעיה ראשונה היא שלפעמים (בד"כ אחרי שאני יוצא ממשחק) התמונה רועדת וזזה מצד לצד בעיה שניה שלפעמים יש קו כזה בצבע אפור בהיר שעובר לגובה המסך, הוא עובר רק על טקסטים ולא על תמונות ובעצם "מעלים" פיקסלים מהאות (באות ו' הוא מעלים את כל האות) שתי הבעיות נפתרות ע"י כיבוי והדלקה של המסך אבל זה נמאס כבר כל שעה לכבות ולהדליק את המסך איך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by mikyl,

אני מחפש מסך בין 21 ל-24, תקציב בסביבות 1500 ש"ח. השימושים הם תוכנות הנדסיות, גלישה, סרטים. לא לגיימינג. מתגובות בפורום ראיתי, שהמלצות הן לכיוון Dell U2412M. עד כמה הוא נחות (מעשית) לשימושים הנ"ל מ-U2410?

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  25. Started by gtf,

איך אני בודק אם יש לי במסך פיקסלים שרופים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.