מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה, חבר שלי הוא גיימר מתקדם פלוס ובזמנו הוא קנה את ה SAMSUNG 730B 8MS והוא עד היום משחק משחקים על רזולוציות גבוהות ואין מריחות וסרטים הוא נהנה מכל רגע, עכשיו אני חשבתי לעצמי, אין לי 2500 ש"ח למסך אז רציתי לשאול - מה המסך הכי זול שנותן תמורה הכי טובה לכסף, כלומר שיספק את הצרכים שלי כגיימר בינוני ומעלה, ברמה של 730B, ויעלה לי כמה שפחות כסף, אין תקציב מוגבל אבל לפי ZAP מה יהיה הכי זול ויתאים, אשמח להצעות גם 17" וגם 19" כי אולי ההבדל במחיר יהיה שווה... תודה מראש על שיתוף הפעולה... עריכה: הכי חשוב שחכתי לציין שיהיה לו DVI...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קבלתי את המסך החדש שלי LG1970HR שלפי המפרט יש לו ניגודיות 1:1600 ומה אני רואה על הקופסה? מדבקה עליה כתוב בפירוש ניגודיות 1:2000 מה זה ? פנל חדש? מישהו יודע במה מדובר?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניראה לי מסך טוב.. במחיר לא הכי גבוה http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=24222 עם 1:700 ו-4MS
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=9003939 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10961 בדקתי ולשניהם יש 16.77 מליון צבעים. שניהם יש זוית צפיה מצויינת. Contrast Ratio בשתי המכים טוב (בסוני 1:1000 בשני 1:700) ל NEWVISION יש DVI (לסוני אין). את שניהם אפשר לקנות בפחות מ 1400 שקל
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מאוד מרוצה מהמסך אבל לא יודע למה כשאני מנסה לשחק עם ההגדרות שלו ( באמצעות הכפתורים ) ישנם לא מעט אופציות שלא ניתן כלל לשנותם, לדוגמא בהגדרות של ה Picture אני יכול לשחק עם ה Brightness אבל לא יכול לשחק בהגדרות ה Contrast. ישנם עוד הגדרות שפשוט לא ניתן לשנות. נסיתי להתקין את התוכנה של סמסונג ה Magic Tune שבאמצעותה ניתן להגדיר את אותן ההגדרות אך באמצעות תוכנה אך גם שם ההגדרות לא נתינות לשינוי וכמו כן התוכנה גורמת לתקיעה מוחלטת של המסך ורק ריסטרט למחשב עוזר. אודה לתגובות האם כבר עכשיו אני צריך להפעיל את האחריות? המסך אצלי בסה"כ יומיים.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מצטער שאין לי מצלמה ואני לא יכול לצלם אבל תדעו לכם שהמסך מדהים ביופיו. המסך מגיע עם CABLE MANAGEMENT שזה פצצה, כל הכבלים(DVI,USB HUB,POWER) עוברים בפנים ויוצאים ככבל 1. השליטה על כיונון המסך מצויינת ונעשית בעזרת ג'ויסטיק מגניב כזה בקדמת המסך, ויש גם מצבים קבועים מראש. (אבל בעזרת התוכנה של המסך אני לא צריך להשתמש בהם) מבחינת ביצועים, אין פיקסלים שרופים, ותצוגת הDVM מעולה!! (לא מפוצצת מדי כמו של הASUS אבל תורמת המון למסך, הבהירות והCONTRAST מצויינים) גם בווינדוס וגם במשחקים - יש לציין במיוחד במשחקים, איזה צבעים איזה קצב (בעיקר משחק UT, NFSMW וAOE3) אין מריחות בכלל(4MS), הזוויות צפייה מעולות אין מצב שאני לא רואה את המסך מהצד. בקשר לכתב, הכתב ברור …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כידוע לכם, אני קונה טלויזית LCD בקרוב, השאלה שלי היא כזו- את הטלויזיה אני מתכוון לחבר למחשב בשביל לראות סרטים ב HDTV (לא נכנס על DVD של 4.7 ג'יגה, מן הסתם) אז רציתי לשאול- האם יש הבדל קריטי בין האיכות בחיבור VGA ל DVI? במסך המחשב שלי, סאמסונג 730B, ההבדל נראה לעין רק באיכות הטקסטים, וזהו. מה לגבי הטלויזיה? o_O
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שפטרתי את הבעיה הקודמת עם הריצוד יש לי בעיה אחרת אז ככה (אני אחזור על מה שרשמתי בהודעה הקודמת) יש לי מחשב נייד lg חדש חדש יש לי אותו 5 חודשים עלה לי 7000 ש"ח עכשיו המסך של המחשב נייד הוא "15 רזולוציה 1024*768 בעל 60 הרץ עכשיו הLCD בעל "17 עכשיו כדי שיראו טוב צריך לשים 1280*1024 בעל 60 הרץ אז מה שאני צריך זה שהמסכים יעבדו על הרזולוציה המתאימה להם כי ברזולוציה של המסך LCD אז במסך של הנייד זה ענק וצריך להזיז את העבכר לצדדים כדי לראות חלק מהדברים ואם זה ברזולוציה של המסך של הנייד אז במסך LCD לא רואים טוב מה עושיייייייים?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
במה חיבור DVI יותר טוב מהחיבור הקודם שנחשב כבר ישן?(שכחתי את שמו)?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב נייד lg חדש חדש יש לי אותו 5 חודשים עלה לי 7000 ש"ח עכשיו המסך של המחשב נייד הוא "15 רזולוציה 1024*768 בעל 60 הרץ עכשיו הLCD בעל "17 עכישו כדי שיראו טוב צריך לשים 1280*1024 בעל 60 הרץ עכשיו ברגע שפותחים חלוןוהוא בצבע לבן הוא מרצד ממש קצת אבל מרצד ורואים ונגיד פותחים חלון יעני נגיד נכנסים למחשב שלי אז המסך מרצד שממש רואים עד שנפתח החלון והבעיה לא במסך כי חיברתי אותו במחשב נייח בבית ועובד כמו כדול מה אפשר לעשות? איך אפשר לתקן? תודה מראש לכולם ויום טוב!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3083 תודה לעונים ..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הזמנתי מסך LCD 19 אינצ' - LG L1932TQ. ובגלל שאמרו לי שהמסך הזה בכלל לא מומלץ, רציתי את דעתכם בנושא (יש לי יום-יומיים לשנות את ההזמנה). אני מחפש מסך שיהיה מתאים לגלישה באינטרנט, OFFICE, וגרפיקה (בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור), למרות שאם אפשר, שיהיה גם מתאים למשחקים. תוכלו להציע לי על מסך מתאים? תודה נ.ב: מה רע במסך שהזמנתי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז הלכתי לבדוק מסכים וראיתי את המסך הזה ונדלקתי עליו רואים בו מדהים-מדהים-מדהים אז רק רציתי לשאול איך תתבטא הבעיה במשחקים בגלל שהוא רחב....יש מצב שמשחקים ממש לא ייעבדו? וגם רציתי לדעת באיזה דרך אני אוכל לחבר אותו כמסך טלוויזיה רגיל לממיר ? אגב, אני חדש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לנקות מסך LCD עם המטליות הרכות שמשמשות לניקוי תינוקות? הבד הוא רך וגם טיפה לח/רטוב. אפשר? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
התקציב הוא 5,500 ש"ח, וגודל המסך הוא 26" וחובה HD!! חשבתי עליהם: LG 26LC2 LA26R51B Samsung הם טובים? או שיש יותר טוב במחיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למסך LCD 32 לסלון הכי טוב שיש בשוק שאתם הכי ממליצים עליו מכל הבחינות (ניגודיות,צבעים,זוית צפייה וכו')
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שאלה נורא בסיסית שלא בטוח שיש לה תשובה טובה בארץ: האם מישהו מכיר מקום שבו יש מבחר גדול יחסית של מסכים בתצוגה כך שניתן יהיה להתרשם מהם (והוא לא אופיס דיפו...)? עם כל הכבוד לסקירות באינטרנט, בבחירת מסך אין כמו התרשמות אישית ונראה שקשה לעשות את זה בארץ.
-
- 0 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מחפש מסך 19 איכותי: קונטרסט גבוהה, אפורים ושחורים, זווית רחבה, גיימר וסרטים 2700 ש"ח. אמור להחליף Trinitron 21 בינתיים לא התרשמתי ממה שראיתי לעומת ה- Trinitron (מלבד הגודל) ולא רוצה להתאכזב. כרגע ה- 970P בראש הרשימה (מתוך השוואה) - אך עדיין לא יצא לי לבדוק אותו מקרוב. יש למישהוא ניסיון אישי עם מסך זה? איך הוא מתמודד עם סרטים חשוכים? משחקים? שווה את המחיר? האם ישנם המלצות (מניסיון אישי) למסך אלטרנטיבי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מסך רחב 19" עדיף לקנות? מסכים במחיר 1300 כמו: AL1916WS של ACER INF192 - של Infinity Nu Tech W921A או אחד הדגמים של MAG: MAG LCD 19" WIDE T906WA Mag P906WA LCD MAG 19 T906W או להשקיע קצת יותר ולקנות 4MS שראיתי עליו ביקורות טובות כאן SAMSUNG LCD 19 940BW אין שימוש מיוחד למסך - לא למשחקים לא לסרטים ( אולי יהיה אבל לא הרבה ולא רציני) יותר טקסט אינטרנט תמונות.... כמו כן - אני צריך כרטיס מסך מתאים - DVI לא הכרחי בשבילי... רק שיתמוך ברזולוציה ושיהיה מתאים למסך רחב בכמה שפחות כסף ... אשמח גם לקישורים להשוואות רלוונטיות ברשת בקשר למסכים רחבים...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש.. ולא החלטתי איזה מסך לקנות אני רוצה מסך 22 אינטש עד 32 אינטש משהו ביניהם עד 6000 שקל.. המחשב בעיקר למשחקים והרבה סרטים.. לא משנה לי עם יהיה רחב או לא בכלל הציעו לי לקנות טלוויזית LCD אז אני לא ידוע אם לקנות מסך מחשב רגיל גדול LCD או טלווזית LCD יש את הבעיה שאי אפשר לשנות מרזולוציה טבעית ככה שאם הרזולוציה של המסך גבוהה אני לא אראה טוב בווינדוס אז מה אתם ממליצים לעשות?! מה לקנות?!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מסך lcd של lg שמצאתי בnewegg אך יש לי מספר שאלות 1) מה זמן הרענון שצריך להיות לlcd (מסכי מחשב lcd זה 8-4ms)? 2) האם אפשר לחבר אותה ישירות לקיר - לשקע (ללא צורך במחשב)? 3) עדיף לשקיע בHD הי דיפנישין טי וי או שזה מיותר??? פרטים של הטלוויזיה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E1685000035 חפשתי את הפורום אבל נראה לי שזה הפורום הכי רלוונטי לנושא זה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD, כרגע אני מתלבט בין VP930b, Sumsung 940bw, lg 1970hr ההחלטה שלי לקניית אחד המסכים תתבצע מבחינת הכסף ומבחינה של איך הכרטיס שלי ( 6800GT ) יחזיק מעמד ברזולוציות האלה ולכמה זמן שני המסכים שהם לא WS עובדים על 1280x1024 וWS עובד על 1440x900 שזה רזולוציה אפילו יותר גבוהה אני רוצה לשמוע דעה ממישהו מכם על מה שהולך לקרות בעתיד , והאם באמת שווה לקנות מסך בעל רזולוציה גבוהה שהרי יתן לך את הצורך לשדרג את הכרטיס מסך כל שנה. וגם האם יש ביקורות כל שהן שנעשו על המסכים האלה עם כרטיסי מסך יחסית מיושנים .. ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב למשחקים ועכשיו אני רוצה לקנות מסך! תחילה רציתי לקנות LCD TV 26 , אבל מכיוון שבידיוק ליד המחשב יש לי טלוויזיה, החלטתי שלא שווה לקנות LCD TV כי אני בכלל לא אשתמש בטלוויזיה והאופציות של המסך!!! לכן החלטתי ללכת על מוניטור רגיל וטוב: זה המסך: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454744 שמעתי עליו המון ביקורות טובות, אבל גם דעתכם חשובה לי... לכן אשמח לשמוע תגובות לפני שאני קונה! תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-