עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by סער_שי,

א. יש ריצודים של נקודות לבנות בחלקים הכהים של המסך (כנראה רק שם ניתן להבחין בזה). כשהמסך שחור ממש רואים ריצוד נוראי של נקודות לבנות. ייתכן שזה הכרטיס מסך כי חיברתי למחשב הישן שלי וזה לא היה. מה יכולה להיות הסיבה? ב. המסך לא עובד עם DVI. איך מתקינים את זה שהוא כן יעבוד איתו? ג. למה לעזאזל כשיש תנועה של צבע על המסך, יש סוג של "הפרעה" בצבעוניות, כמו לוח שחמט של צבע דומה - השתבצות כזו של הצבע עצמו? זה קרה לי גם במסכים קודמים (AOC ו-MAG) אבל חשבתי שזה בגלל הזמן תגובה שלהם (8), אז איך זה ייתכן שזה ככה גם ב-LG ולפני שמישהו קופץ - התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך ואת הדרייבר של המסך.

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by SpEcToR,

מצאתי פיקסל שרוף אחד... קניתי את המסך באולסייל.. מה לעשות? אם יש פיקסל שרוף אחד.. אפשר להחליף מסך?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Guarding angel,

מבקש קצת חוות דעת מיודעי דבר על החברה הזאת...

4. יש לי שאלה די חשובה. הזמנתי מחשב (גם ציוד היקפי) וקניתי מסך LG1970HR. האם כדאי לי לבקש מהם בחנות לחבר את המסך ולבדוק שאין פיקסלים שרופים? ואם כן באיזו דרך לבדוק זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by Xilver,

רציתי לדעת מה יותר טוב, אם ה- ms גבוה יותר, או נמוך יותר. ובניגודיות, ככל שהמספר השמאלי גבוה יותר ככה זה יותר טוב? למשל אם זה: 600:1 ואם יש 1000:1 אז ה- 1000 יותר טוב? זה דחוף בבקשה...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי שאלה ראשונה: האם ה-730B הוא הבחירה הטובה ביותר בתקציב(ה-740B אני מעדיף שלא לקחת אותו מטעמי נוחות של קרבה לבית) למטרות גיימינג סדרות סרטים ואינטרנט שאלה שנייה- עמוד שני תודה מראש לעונים.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by [NOS],

ולמה יש הבדל כ"כ בין המסכים של אסוס למסכים של LG או סמסונג ?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  8. DVI או לא DVI זה כזה משנה? הרבה אומרים שאין בכלל הבדל יש פה מישהו שיודע אחרת?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. כותרת אני כבר לא יכול אני נידלק בחדדררר מירוב חום אפילו הורדתי את כל הoc והורדתי מתח של המעבד ל1.35

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Xilver,

אני רוצה לדעת מה מהם יותר טוב, כי המפרט של הראשון (731BF) יותר טוב מהשני (760BF) אבל המחיר שלו גבוה יותר, ואני לא מבין את זה. המפרט של 731BF: 17" זמן תגובה: 2MS רזולוציה: 1024x1280 יחס ניגודיות: 1:2000 תמיכה בצבעים: 16.2 מיליון. המפרט של SyncMaster 760BF: 17" זמן תגובה: 4MS ניגודיות: 700:1 ולא רשום תמיכה בצבעים ואת הרזולוציה. מה יותר טוב מביניהם?

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by mystikal,

אהלן אני בונה מערכת לעריכה , קומפוזיטינג ותלת מימד הציעו לי מסך lcd viewsonic vp930 בטענה שזה מסך מצויין לצרכים שלי. אני חייב שהמסך יהיה מדוייק מאוד מבחינת צבעים (בשביל תיקונה צבע וכו) ושלא יהיו שם מריחות חס וחלילה , כל פריים וחצי פריים קריטיים בקומפוזיטינג. האם המסך הזה יספק את רצונותי ? האם יש המלצות למשהו אחר? אולי לא lcd בכל זאת ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by hofzeluches,

דגמים וחברות מומלצות יתקבלו בברכה אם אפשר גם לקבל הסברים על הפרמטרים שמשפיעים על איכות התמונה.. כמו ניגודיות, זמן תגובה, בהירות, זוית ראיה.. ומה בערך כל פרמטר אומר

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by dvirl,

שלום חברים יקרים לאחר חיפוש ממושך בפורום נראה לי בברור כי המסך המומלץ למסכי 19 אינץ בתקציב של 2000 ש"ח המיועד למשחקים הינו ה - LG 1970HR אבל !!! אני גם מתכנת וחשוב לי תצוגה חדה ונקיה של TEXT ופונטים קטנים ובזה על פי ביקורות שקראתי ב - PCMAGAZINE ועוד אתרים בחו"ל המסך מקבל ציונים נמוכים מאד!!! הייתי מעוניין לקבל המלצה על מסך שמצטיין בשני התחומים וכן לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם את ה - LG האם הביקורות השליליות אכן צודקות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1111&CategoryID=138&Page=1 תנו לי קצת פידבקים על המוצר החדש שקניתי

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by parker8,

זה המפרט שלו: מסך מחברת Samsung דגם 931Bf גודל מסך: "19 חיבור אנלוגי ודיגטלי גודל נקודה: 0.294 מ"מ רוזולוציה מקסימלית: 1280X1024 כמות צבעים: 16.7 מיליון רמת בהירות: CD/M2 300 יחס קונטרסט: 1:2000 זוית צפיה אופקית/אנכית: 160/160 זמן תגובה: 2ms צבע: לבן שנהב יחס הקונטרסט וזמן התגובה בהחלט קורצים לעין.... מה גם שהמחיר שלו בארץ הוא 1960 ש"ח! (בדקתי בנועה) האם הוא מתחרו של ה-LG 1970HR, ואולי הוא אף מנצח אותו? מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אם נגיד יש למישהו מסך בלי DVI ויש לו כרטיס מסך כמו X1900 אז הוא לא יכול להפיק ממנו את כל התועלת?..סתם מעניין לדעת לי באופן אישי יש 19 אינץ' של NEOVO עם DVI ככה שזה לא ממש משנה לי אבל אני רוצה לדעת ברמה הטכנית תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  17. עומדים להגיע בשנה הקרובה מסכים חדשים של 24 אינטש ומעלה?? מסכים ששווה לחכות בשבילם..

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by סער_שי,

קניתי את הדגם הזה והוא פשוט מדהים ביופיו! אבל גם בחנות וגם בבית לא הצלחתי לקפל בחזרה את ה"מעמד". כלומר, הצלחתי לקפל אבל הוא לא נשאר במקום ונפתח חזרה. יש אפשר לנעול אותו כשהוא מקופל? בנוסף, בחלקים הכהים (צבעים כהים ובעיקר בשחור) יש ריצודים של נקודות לבנות קטנות. התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך ואת הדרייבר של המסך וזה עדיין ככה. מישהו מכיר את הבעיה? מה עושים?

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  19. לא רק בגלל הביקורות,אלה למי שיש נסיון איתם תודה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371758

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by gadits,

מה דעתכם על 2 המסכים האלה http://www.pcchip.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=10015 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3239 איזה מבין שניהם עדיף לי?!?! או שאולי יש לכם בכלל המלצה על משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by dino,

אהלן אנשים, אני שוקל לקנות את ה-Samsung 940BW, המסך הוא בפורמט רחב. שמועות אומרות שיש בעיות במסכים האלו במשחקים, האם זה נכון? בנוסף אני אשמח לשמוע חוות דעת על המסך. תודה, מתן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by amit_amit,

שלום לכולם אני מחפש מסכי LCD עם מראה מרשים שזה לא סתם ריבוע על רגל מסכנה אלא משהו כמו הסוני SDM-HS95S שזה אחד המסכים הכי יפים שיש או סוני סדרת HX או הסמסונג 960 BF שכרגע לא ראיתי פה ביקורות טובות עליו אז זה הסגנון של המסכים שאני מחפש, המסך אמור לשמש גם לטקסט וגם למשחקים וסרטים אשמח לקבל עוד רעיונות עמית

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by eyal00,

יש מסך יותר טוב מהסמסונג הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2212&products_id=11882 התקציב הוא בערך המחיר של הסמסונג +- תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dante123,

שלום חברי הפורום פיקסלים שרופים במסך יכולים להגיע מכל חברה,בכל דגם.אולי היה מסך אחד שנדפק ביצור. כך חשבתי עד היום.אני צודק?יש דגם שאין לו בכלל פיקסלים שרופים? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by kobibo,

רוב מסכי ה LCD תומכים ב 16 מיליון צבעים ורציתי לדעת אם יש לי אופציה בהגדרות המסך לשים את הגדרת הצבע ל 32 מיליון ,האם אראה שינוי כלשהו או שבגלל שהמסך תומך רק ב 16 מליון צבעים אין שום ערך לכך?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים