מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני מנסהלחבר מסך שיש בו יציאת display port ללפטופ לנובו thinkbook 15 G2 שיש בו 2 כניסות של usb -c, אחת מהן thunderbolt 4. קניתי את הכבל הזה https://ksp.co.il/web/item/48025 אבל המחשב לא מזהה. יכול להיות שצריך מתאם? או משהו אחר? תודה
-
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
השימושים: משחקים וסרטים וגלישה וכו' 17 או 19 אינץ' מקסימום 1400 ש"ח אשמח אם תתנו לי את הדגמים המשתלמים ביותר במחיר הזה גם של ה 17 וגם של ה 19
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי אני מחפש זרוע למסך עד 28 אינץ' איכותית. הבנתי שיש בעיות עם זרועות שהם לא מחזיקים את המסך והמסך נוטה מטה, מה שיוצר טילט מעצבן. בזאפ וגם באמזון העירו על הבעיה הזו. אני מדבר על מקרים שבהם המסך במשקל נמוך מהרף שמוצהר על הזרוע ועדיין היא נוטה מטה (איכות חומרים ירודה) מישהו יכול להמליץ על זרוע שלא עושה את הבעיות האלה? אני גם מחפש זרוע עם תקן VESA 75X75 בלבד, מעוניין לרכוש את המסך הזה: https://ksp.co.il/web/item/187372 והבנתי שהזרועות עם VESA 100 לא נכנסת טוב. אם מישהו מכיר מתאם SPACER שהוא מתאם VESA 100 TO 75 - גם טוב. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
תקציב של 1500-1800ש"ח, לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכו') וצפיה בסרטים. ראיתי שהמסכים הללו מומלצים ונכנסים לי בתקציב, איזה מהם יכול להתאים לי והאם יש עוד מסכים שאני יכול לקחת בחשבון? Philips 200W6CS Samsung 971P Samsung 226BW Viewsonic VP930 תודה.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שמעתי דברים טובים על המסך.והאמת שגם יצא לי לראות אותו אצל חבר והוא נראה לא רע. מה דעתכם המקצועית?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מסך 2007FP לפני כשבועיים ישירות מCMS (היבואן הרשמי). הגעתי השבוע מהצבא וראיתי כי המסך הוא אפור ולא שחור כמו לרוב האנשים וכתוב על גבי המסך 2007FPb מה זה אמור להגיד לי? ד.א., כיצד אני יודע איזה REV יש לי ואיפה ניתן לראות את ההבדלים בין הREV?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מסך crt של LG העונה לדגם E900B בכל מקרה כרגע הוא עומד על mhz 60 , שאלתי אם אפשר להעלות ל85 , ?....כאילו העלתי , אבל אני לא בטוח כמה זה בריא למסך עצמו?...
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, מדובר במסך בן 6 לערך של LG, הדגם המדויק במפרט בצד. מצורף ווידאו של מה שקורה, התפריט שקופץ משתנה בכל פעם ואי אפשר להוריד אותו ידינית. הוא פשוט נעלם מעצמו ואז מופיע ומשתגע שוב באופן אקראי. הכפתורים תקינים, זה לא שאחד מהם לחוץ קבוע. שומעים טיק "בריא" כשלוחצים על כל אחד מהם. http://youtu.be/wNtlC_Tzb60 זה קורה די הרבה וממש מפריע לעבוד\לשחק. רעיונות לפני שאני קונה מסך חדש?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך LCD 19 וראיתי את מסך ה NU L922A שהוא יחסית זול כ 1150 שקל עם זמן של 8MS עד כמה שזכור לי עוד מהתקופה שהייתי מנוי על PCPLUS הוא קיבל ציונים מעולים על תצוגה וערך\עלות וקיבל את נבחר הסדרה. מה אתם אומרים??? ואיזה מסך 19 עד 1300 שקלים אתם ממליצים אין לי יכולת לחרוג מה 1300 ש"ח או שבכלל להישאר עם ה LG17F700B שלי???
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=244 מחיר טוב אבל אין לו DVI ... זה משנה משהו? יש משהו מומלץ יותר במחיר הזה בערך? שווה להוסיף קצת בשביל ה 1907FP ?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
הי, מסך ה 2407WFP של DELL בגירסאותיו השונות מאוד פופולארי גם כאן בפורום. חשבתי אולי להיפטר מטלווזיה 25" שיושבת ליד מסך המחשב שלי ולעבור למסך מחשב גדול שיחליף את שניהם. הקטע הוא שגם ה25 די קטנה והמסכים הטובים ממש יקרים. גודל 24 לא ייתן יתרון משמעותי בסרטים אבל אולי יכול להוות תחליף. גלשתי קצת בגוגל לחפש מידע וראיתי כל מיני מידות סותרות, - מה שאני מבקש בבקשה ממכם - לאנשים בעלי המסך, היתי שמח אם מישהו יכול לבדוק לי את הגודל המדוייק של התצוגה (רק התצוגה - בלי המיסגרת) בעזרת מטר, ואני מדבר על אורך ורוחב בסנטימטרים. אשמח גם למידות של כל המסך (כי ראיתי נתונים סותרים). דבר שני - רציתי לקבל חוות דעת למי שמשתמש עם המסך בתור טלווזיה - בעיקר ממיר של YES והוט כמובן, השאלה היא איך זה ב…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי לכולם. אני מתכוון לקנות את ה DELL 2412. הדבר היחיד שמפריע לי הוא עניין מרחק הישיבה מהמחשב. אני מניח שיש כאן לא מעט אנשים בעלי מסכים בגודל ''24 ומעלה ואולי אפילו בעלי הדגם הספציפי הנ"ל, שמניחים את המחשב על שולחן העבודה ויושבים מולו במרחק קצר יחסית של כמטר או פחות כאשר הם עובדים/גולשים/משחקים וכו'. הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם: האם ישיבה במרחק עבודה סטנדרטי כזה לא מפריעה לחווית הצפייה או לעיניים? האם בכלל כדאי לקנות צג גדול יחסית במרחק עבודה כזה, או רק כשהעבודה מולו מתבצעת במרחק מינימאלי מסוים? תודה, דורון.
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 19 אינצ' ומעלה (20 ו-22) גם רלוונטי. מטרות השימוש לפי סדר עדיפויות: 1. צפיה בתמונות, בנוסף עריכה (אני מצלם עם Canon 5D בחוג צילום. חובבן מתקדם..). 2. צפיה בסרטים (Divx/Xvid ושות'). 3. משחקים (מעט). כמובן שבין השאר חשוב לי להיות מסוגל לכתוב מסמכי וורד ולקרוא מידע באינטרנט בלי לפרק את הרשתית מתוך מאמץ. הייתי מעונין לקבל תשובה בשני חלקים: א. תמורה עבור כסף - המסך הטוב ביותר בקטגוריה. ב. תחום המחירים הבינוני-גבוהה. תודה מראש, חג שמח.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שחרשתי את הפורום והסתכלתי גם במידע באתרים אחרים צימצמתי בשעה טובה את הרשימה ל-3 מסכים: לשימוש כללי ולמשחקים, פחות לסרטים, עם PIVOT (...כי זה מגניב) העדיפויות שלי מהראשונה לאחרונה- 1. LG L1932P , לפי מה שקראתי באתרים הכי טוב מבין השלושה למשחקים וצבעים טובים יחסית,אבל לא מי יודע בסרטים ובזוויות צפיה אנכיות, אין עליו יותר מידי חוות דעת בפורום כאן, אולי בכל זאת מישהו יכול לחוות את דעתו..? 2. SAMSUNG 971P , פאנל טוב וכל מה שמתלווה לזה, לא הכי טוב למשחקים 3. וכמובן, VIEWSONIC VP930B , כנראה המסך הכי מומלץ פה אבל גם לו יש את הבעיות שלו לפעמים בכל מקרה אם הסמסונג לא היה עושה בעיות במשחקים הייתי בוודאות הולך עליו, השאלה עד כמה זה קריטי? ואם איכות הצבע כזו הרבה יותר…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מסך מדגמי DELL, סדרת U כנראה. אשמח להמלצה למסך שנותן את התמורה המקסימלית ביחס "איכות-מחיר" עד 1500 ש"ח. חנות רצויה בארץ - מעדיף לקנות באייבורי. עוד חודש אני טס לאירופה(פראג, ברלין) האם משתלם לקחת מסך בחו"ל ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני בדרך לקנות מסך חדש לשימוש ביתי , פה ושם סרטים, ובעיקר בעיקר סתם לגלישה באינטרנט ואני רוצה להתעייץ לגבי כמה סוגיות, א) איזה גודל הכי בריא לעיניים, אין לי בעיות בעיניים (טפו טפו) והכל טוב ויפה אבל כששאלתי תח'ברה חלק אמרו שהכי טוב 22 אינץ' וחלק אמרו ש-22' זה גדול מדי וקשה להתרגל, אז מבחינה בריאותית, האם יש משמעות כלשהי? ללכת ל 20, 22? מה מי וכו' ב) איזה מסך עדיף MAT או GLASY, גלאסי זה עם הציפוי זכוכית כמו של LCD טלווזיה ומאט זה בלי זה. השיקול הראשוני הוא מבחינת בריאות עיניים, השני הוא נוחות, בהתאם לצרכים. מצפה להסברים עיניינים, תודה
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש את זה באופיס דיפו, נראה לי מחיר אחלה הנתונים שלו טובים אבל הרזולוציה אם אני זוכר היא 1440 על 900 משהו כזה איך זה, האם זה מספק ל HDTV כי בעתיד אני רוצה לחבר אותו ל PS3 אם לא מספיק יש איזה מסך יותר מומלץ (מסך רחב)
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מסך זה יתאים לשימושים שלי?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש עזרתכם (לאחר שראיתי המסכים המומלצים בקטגוריה) , אני יכול לרכוש את המסך SAMSUNG 2243BW ב800 ש"ח חדש לחלוטין מח.י . השימושים: מקסימום צפייה בסרטים. חשיבות: חדות ואיכות צבע. כדאי? זה המסך בשבילי?
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
אני לא יודע עד כמה זה קשור לפה, אבל לא מזיק לשאול... יש לי מסך טלווזיה ''32 LCD FULL HD Samsung דגם: LA32B530 http://www.getit.co.il/Prod/53242/ האם הוא ישמש גם כצג מחשב טוב מספיק וינצל את היכולות של המחשב? זה הכרטיס מסך שלי Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1218
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הבעיה הכי מוזרה שראיתי בחיים שלי.... שאני מכבה את המסך ומדליק אותו הוא עושה היבהובים כאלה בלי להפסיק איזה שעתיים אם לא יותר.. כרגע המסך לא מהבהב אבל שמתי לב למשהו מוזר. תמיד שאני שם רקע כהה או אתר כהה שחור או משהו שלא בהיר הוא מהבהב.. למשל אני נכנס לאתר TORRENTLEECי שזה כהה הוא מהבהב כי טורנטליץ שחור . שאני ניכנס לוואלה נגיד אז זה טובבב...
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום רב לאנשי הפורום ! במהלך חיפושי אחר מסך לעבודתי הגעתי לפורום בהמלצה של חבר. קראתי כתבות רלוונטיות בנושא זה באתר (כל הכבוד על המידע המקיף והמעמיק) והתוודעתי לשיקולים רבים אליהם לא הייתי מודע כלל ועיקר ומצאתי את עצמי יודע הרבה יותר אך גם מבולבל יותר באשר לבחירת מסך מתאים. אשמח אם תוכלו לסייע לי לבחור מסך מתאים לעבודתי. רקע: אני מנהל מדיה וגרפיקה בבית תוכנה. בין יתר עיסוקי אני וובמאסטר (מאפיון, עיצוב, ביצוע ותחזוק) של אתרי החברה. עד היום עבדתי עם שני מסכים במקביל, העיקרי מסך 19 LCD והמשני CRT 19. עיקר עבודתי על כלי עיצוב וביצוע גרפיים ועיצוב, פיתוח ותחזוקת אתרי אינטרנט. בעקבות שינויים שנעשים באתרי החברה גיליתי כי שטח העבודה בתוכנת הפוטושופ כאשר אני על 100% גודל (1:1) אינ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יכול להיות שהמסך הזה עוד לא בארץ ? ושיגיע מה יהיה מחירו ? http://www.pcworld.com/article/id,138852-page,1-c,monitors/article.html - האם הוא טוב יותר מה vx2235wm של VIEWSONIC ? - האם הוא טוב יותר מה 2253BW החדיש ? 10x
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-