עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by RLM,

מבדיקה זריזה בZAP, ראיתי שכמעט לכל מסכי ה17' וה19' רזולוציה מקסימלית זהה, 1280X1024 (מסכים רגילים, 4:3, או5:6 ליתר דיוק) ולרוב מסכי ה20' וה22' רזולוציה מקסימלית זהה, 1680X1050. (מסכים רחבים, 16:10) וגם עם ה24 ו26.. 1920X1200 עכשיו השאלה המתבקשת היא..למה זה ככה? בעצם אפשר להגיד שמסך 17' הוא בעל גודל נקודה קטן יותר, וצפיפות פיקסלים גבוהה יותר, מבמסכי ה19' מה שהופך את התמונה שהוא מציג לאיכותית ומדוייקת יותר. ואותו דבר עם ה20 ו22, וה24,26. לא? למה לא מנצלים את הגודל ומוסיפים עוד פיקסלים? זה לא מפריע במסכים הגדולים יותר שהפיקסלים גדולים יותר? גם במסכים היותר יקרים, עדיין לא עוברים את הרזולוציות של המסכים ב"גרסאות" הקטנות יותר... יש איזה קטע טכני שלא מאפשר את זה? למה שמסכי 19' …

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  2. Started by ArchDevil,

טוב עוד מעט אניחוזר לישראל בעוד 20 יום ואנני רוצה לרכוש תמסך DELL 2209WA אבל שמעתי שעוד מעט הוא יוצא מפס היצור האם זה נכון? אם עדיין אני יקנה אותו ותיהיה לי אחריות אם יהיו חייבים לתקן\להחליף תמסך לא משנה גם אם לא מייצרים אותו עוד נכון? ואיך הוא לגיימינג?

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by asaf_azar,

למה מסכיםרחבים תמיד זולים יותר ממסכים שהם אותו הדגם רק רגילים? איזה מסך מתאים יותר למשחקים? ומישהו יכול להמליץ על LCD 20 אינץ מהכאן: http://www.reut.co.il/heb/index.php?manager=products יש 2 עמודים... תודה רבה. ורק מהחנות הזאת כי דוד שלי טכנאי מחשבים והוא קונה משם

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, עלות של מסך LCD 21" מתחילה בערך ב 3500.. עלות של טלויזיה LCD 21" מתחילה בערך ב 2500.. מה ההבדלים בין מסך LCD לטלויזית LCD? למה העלות של טלויזיה יותר זולה ממסך למחשב? אפשר להשיג טלויזיות במידות יותר גדולות ממסכי LCD וברזולוציות דומות ומפרטים דומים ובמחיר יותר זול ממסכי LCD יש סיבה? מה ההבדלים העיקריים? תודה ;D

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by 3pac,

ראיתי שיש מבצע על מסך MAG HV724AW ב500 ש"ח. אני צריך מסך בעיקר לאינטרנט וקצת למשחקים קטנים (משחקי רשת,ומשחקי איתמר וכו') המסך הזה שווה משהו ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, באתר בקרביץ יש מבצע על מסך CHIMEI 228D (22") בפחות מ 800 ש"ח, זה המפרט שלו כפי שכתוב באתר שלהם: מהירות תגובה 5ms בהירות 300cd/m2 ניגודיות 1:4000 סה"כ הצבעים16.7 מיליון רזולוציה מקסימאלית +1680X1050 / WSXGA זווית צפייה 170 מעלות במאוזן, 160 מעלות במאונך כניסה אנלוגית D-SUB כניסה דיגיטאלית DVI-D רמקולים מובנים מישהו יכול לחוות את דעתו על המסך והמחיר? יש למישהו הצעה למסך 22" אחר באותה סביבת מחיר? (לא מצאתי את המסך בסקירת המסכים, אלא רק מסכים אחרים של Chimei) בתודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 26.01.2009 בשעה 15:19:08 עוד מסך -מצאתי באתר הקניות של תפוז את דגם ה NU2251W של ProView, גם באיזור ה 800 ש"ח. מה דעתכם עליו? מה עדיף מבין השניים? http://www.getit.co.il/ie…

7. Started by ivgeni6,

המסך הזה הוא רגיל או רחב? כי בכל מקום אני רואה כתוב משו אחר

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  8. Started by eran256,

איפה מיצרים אותו? והאם רק לי יש מסגרת דקה של זליגת אור?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by Dam0ni0N,

שלום לכולם כמו שאתם רואים אני קונה מסך בתקציב של עד 1300 שקל ועם אפשר גם פחות. אני רוצה שהוא יהיה לפחות 19'. אני גר בקרייות. תודה לעוזרים מחכה לתשובה

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by omerz90,

שלום, האם אני יוכל לתלות את המסך Samsung P2370 על המתקן תליה הזה: http://exp.shopy.co.il/products/142431? אם לא נמקו בבקשה.

11. Started by Iv0ry,

איך המסך למשחקים? האם מספק תמורה טובה למחיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691092 במידה ויש מסך יותר טוב מבחינת עלות/תועלת נא לכתוב תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by adirze,

בכל החנויות שראיתי שמוכרים את המסך רשום שיש לו ניגודיות של 1000:1 ובהירות של250 cd/m ובאתר הרשמי של viewsonic רשום שהניגודיות של המסך היא 1300:1 והבהירות היא 300 cd/m מתוך הנחה שהנכון הוא האתר של viewsonic מאיפה ניתן להשיג את המסך עם הנתונים האלה והאם זו גרסה חדשה או משהו כזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by haim652,

שלום, יש לי מסך Samsung T220P. עכשיו יש לי (אני לא יודע אם זה בעיה או שככה זה), אבל המסך שלי לפחות פעמיים עד 3 פעמים ביום חייב להכבות לבד אוטומטית מבלי שאני יחכה באותו באמצע, משחק או לא חשוב איפה, בלי שום הודעה מוקדמת, ואני לא יכול להדליק אותו למשך כ10 שניות לפחות, רק אחרי 10 שניות שעוברות אני צריך להדליק אותו לבד. מישה יודע משהו על זה? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by gtf,

מה עושה הניגודיות ומה ההבדל בין ניגודיות של 1:700 שזה נחשב לדי טוב לבין 1:1400?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yoni_h,

אם אני קונה עכשיו מסך חדש 23'', כנראה שאצטרך גם להחליף את הכרטיס מסך הקיים כדי שיחזיק לי את הרזולוציה של המסך החדש? בנוגע לסרטי וידאו, יש הבדל ממשי באיכות תמונת הוידאו בין כרטיסי מסך שונים? כרגע יש לי מסך 17'' עם כרטיס מסך GEFORCE 9400GT 1GB. למשחקים אני כמעט בטוח שאצטרך כרטיס מסך חדש, אבל מה בנוגע לסרטי HD, או סרטים בכללי? תודה מראש לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by orentz,

שלום ברשותי מסך lg w2486l כשאני מחבר למחשב עם כבל HDMI אני רואה במאפיני תצוגה hdmi (analog) כשמחובר בDVI אני רואה digital האם ככה זה אמור להיות? סליחה על הבורות אבל אם אני לא טועה HDMI הוא חיבור דיגיטלי

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  17. Started by Bori4ka,

קניתי מחשב חדש, עם חימור HDMI בכרטיס מסך, אבל במסך אין חימור HDMI, יש רק DVI והרגיל, השאלה שלי כזאת, עם אני יקנה את המתאם הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26936 זה יתן לי איזשהו שיפור ? כי המסך תומך ב FULL HD תודה

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  18. שאלה יש לי בבית מחשב נייח, בעבודה מחשב נייד עם חיבור usbc. אם אני קונה מסך עם חיבור usb c שמתאים לחיבור מחשב נייד, את המקלדת והעכבר מחבר דרך המסך, אז האם שאני אחבר את המחשב נייד למסך דרך חיבור usb c אני אוכל לעבוד איתו ועם המקלדת/ עכבר של הנייח? צריך התאמות? איך מתבצע המעבר של המסך מהנייח לנייח, על ידי בחירה של המקור או משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. אם אני מחבר תחנת עגינה של מחשב נייד (dell latitude e4300) אל המסך בחיבור של DVI-D ל DVI-D, האם השידור הוא אכן דיגיטלי? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. אורח
    Started by אורח,

מה ההבדל בין החיבור האנלוגי ולדיגיטלי כשאני מחבר את המסך? ומה עדיף?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  21. Started by llime,

אתמול ראיתי אצל חבר מסך DELL 2407-hc ע"מ להתרשם מן המסך לפני שאני קונה אותו (או את מחליפו ה-2408 ),המסך היה אחרי כיול עם קליברטור . המסך לטעמי היה בהיר מדי אך חוץ מזה הכל נראה יחסית בסדר. חשבתי לתומי ,שבהירות אפשר תמיד להוריד.כשחזרתי עיינתי ב"24 אינץ' של אושר" ומצאתי את הציטוט הבא: כלומר,הורדת הבהירות תיפגע ביחס הניגודיות.... שאלתי היא האם במסך שהזכרתי בפוסט קודם :NEC 2470WNX ,אין בעיה מסוג זה.קישור בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589636 תודה לכל מי שיוכל לענות. אגב, האם ה-2707 של DELL שומר טוב יותר על יחס הניגודיות?

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  22. Started by TalSedaka,

שלום, אני יודע שזה לא קשור למסכים אבל מצאתי פורום מתאים לדיון הזה. אם אני אחבר מתאם למסך מDSUB לDVI ואחבר קבל DVI למחשב האם זה יפגע בביצועים? ואותו דבר די הפוך אם אני אחבר במחשב מתאם מDVI לDSUB ואחבר קבל DSUB למחשב - האם זה יפגע בביצועים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by asaf_azar,

אני מתכנן לקנות lcd 19'' ולהצמיד אילו איזה 8800 או החדשים שייצאו. האם זה יהיה מעל ומעבר למסך כזה(שהרזולוציה המקס' היא 1024 על 1280) ואני אראה הבדלים משמעותיים בגרפיקה נגיד בין הרזולוציה הזאת לבין 1200X1600? או ש1024X1280 זה מספיק לגרפיקה פצץ?(באיזה מסכים משתמשים להצגת קרייסיס?) קצת חפרתי.... אפילו קצת הרבה

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Dolmiti,

שלום אני שוקל לרכוש מחשב נייד עם רזולוציה נמוכה 1366*768 HD למעשה אצפה בו בסרטים דרך הטלויזיה החכמה שלי ולא אשתמש במסך של המחשב הנייד האם מסך הלפטופ יפגע באיכות הסרט שיוקרן על הטלויזיה הגדולה?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by Iv0ry,

לדגם קוראים DELL 1908 הנה תמונה http://elink2.gnt.ee/productimages/DELL-1908FP.jpg השאלה שלי אם שווה לי לקנות אותו ב-600 ש"ח? (משיגים לי בהנחה) בבקשה להתייחס לנתונים הטכניים.. שחכתי לציין שברשותי כרטיס HD4850 שישתמש במסך הזה. האם כדאי 19" בשביל גיימינג ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.