עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by kobi31,

שלום לכול העוזרים אני רוצה לקנות מסך איכותי לעבודות גרפיקה 3D ן ADOBE RGB. התקציב שלי הוא + - בטווח של 3100. רציתי לדעת אם הוא מתאים לדרישות או שכדאי ללכת על הDELL2408 WFP שדי דומה לטווח המחיר ולפנל. בנוסף רציתי לדעת האם 2" למעלה (כמו ב-DELL) באמת משנים משהו?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by yair12,

שלום רציתי לדעת אם יש למישהו את המסך הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777992 ואם כן מה אתם אומרים עליו והאם שווה לקנות אותו

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  3. אני בקושי משחק משחקים, אולי בעתיד אקנה PS5, מה שכן הייתי רוצה מסך טוב לצפייה בסרטים ובשימוש גללי. אין לי בעיה להשקיע סכום כזה כל עוד המסך הזה ייתן איכות יותר טובה גם בצפייה בסדרות ושימוש כללי. האם גם מסך של סביבות 800 +- יכול לספק את אותה איכות או שבכל אופן המסך הזה של סמסונג גובר עליו גם בשימוש כללי?

4. שלום לכולם, כבר הרבה זמן שאני מחפש לשדרג את המסך שיש לי ( DELL U2312HM) למסך FHD, לא גדול יותר מ24", ולא להוציא עליו 2000-4000 ש"ח.. חבר בחו"ל מצא לי מישהו שמוכר את המסך באזור 1500 ש"ח כולל משלוח. במוכר אומר שהמסך בן שנה ושלושה חודשים, במצב מצוין, נמכר בגלל עליה ל1440P, ללא פקסלים שרופים\שריטות או כל נזק אחר. BENQ הרשמית כבר הפסיקו למכור אותו, בחנויות בישראל אפשר אולי למצוא עוד אחד שנשכח במחסן, אבל בעלות של 3200ש"ח... מה אתם חושבים שעלי לעשות? אני חושש בענין האחריות , אם חלילה צריך - גטר לא ידברו איתי בכלל, נכון? מבחינת המוכר - אקנה דרך פייפל אז אני מניח שיש לי סוג של ביטוח אם לא מגיע\מגיע תקול, אבל עדיין אצטרך להתעסק עם לשלוח את זה חזרה ומכס וב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BH20062,

רציתי לדעת אם זה לא משנה איזה חברה של הכבל , בין אם הוא עלה 46 שך לבין אם הוא עולה 150 ש"ח וכן הלאה.. האם הכבל שאני קניתי שעלה לי 46 ש"ח הוא מבחינת איכות על המסך ..יהווה איכות פחות טובה מהכבל שעולה 150 ש"ח שיהווה איכות גבוהה יותר? או שאלה פשוטה יותר,האם הכבל שקניתי בזול יהיה באותה איכות כמו של כבל יקר יותר..?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by ykg,

היי קניתי היום את המסך הנ"ל והגיע איתו כאבל בקצה אחד הוא USB ובקצה השני הוא מרובע כזה, מזכיר חיבור של מדפסת. ניסית לחבר את הקצה USB למסך אבל אין תצוגה. למה משמש הכבל הזה? האם ניתן לחבר את המסך הזה למחשב ב-USB? https://www.google.co.il/search?q=usb+hub&espv=2&biw=1920&bih=951&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj_zoS3krHJAhXEUhQKHbLbBnMQ_AUIBigB#tbm=isch&q=usb+printer+cable&imgrc=sbOFgIEGTwL7NM%3A זה הכבל.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Clicker7,

כמו בכותרת לפני כשנה קניתי 940B החזרתי אותו לא מזמן למימוש אחריות.. ובמקומו קילתי 930BF אז מה כדי להישאר אם ה930BF או להחליף ב940B ?? הדבר היחידי שמפריעהלי (אבל גם לא ממש) שב930BF אין PIVOT

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by LolliPop12,

לגבי U2414H. אם נוגעים במסך הרבה עם הידיים, בתצוגה וכל זה.. האם זה יפגע בו לדעתכם או שלא וזה רק יצור טביעות אצבע ולא מעבר?

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  9. אני יודע שקצב הרענון לא קיים במסכי LCD, אבל לאחרונה החליפו לי מסך בנייד וכשאני קורא מהמסך החדש (תמונה סטטית) אני מרגיש בדיוק כמו המצב של קצב רענון נמוך ב- CRT - לא רואה פסים שחורים לרוחב המסך, אבל הגירוי בעיניים מציק. כמו שבמסכי CRT, חלק שמים לב וחלק לא גם כאן המצב דומה, זו הסיבה שלא חזרתי למעבדה עם הבעייה כי לדעתי הם יגידו שלהם הכל נראה תקין. אחרי שקראתי קצת על מסכי LCD, הבנתי שהמנורה שמקרינה את האור היא מנורת פלורסנט בד"כ. האם יכול להיות שהיא מהבהבת? מה אמורה להיות התדירות שלה ואיך מודדים אם זה תקין ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. נגיד ואני קונה מסך, והופיע לי פיקסל שרוף, מדיניות ההחלפה היא מעל 3 פיקסלים. יש אפשרות לשרוף פקסלים בצורה מכוונת?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by scylla,

שלום לכולם, אבא שלי התחדש במחשב משרדי חדש, ועל הדרך גם החליף מסך. הוא החליט שהוא לא רוצה להשאיר אותי גלמוד וקנה גם לי מחשב. קנינו בחנות "אש מחשבים" בכפ"ס, שהם אולי לא הכי זולים אבל השירות שלהם ברמה אחרת מכל החנויות בשוק. יש לציין שעל כל מוצר הם מתחייבים להחליף בלי שאלות במידה ואנחנו לא מרוצים. כולל על פיקסל אחד שרוף. אז ככה: 1. המסך שאבא שלי לקח בהמלצתם - AOC 2216VA, אני יודע שAOC לא חברה מי יודע מה... השאלה היא, לשימוש משרדי בלבד, לא להרבה שעות, לצרכן הכי פחות בררן שיש. איך המסך? 2. המסך שאני לקחתי בהמלצת הפורום בעיקר - סמסונג 2243BW, יש משהו שאני צריך לדעת לפני ההתקנה? כיול? שימוש בPIVOT? המחשב שלי די מיושן אבל אני לא מתכנן בזמן הקרוב להריץ משחקים. תהיה בעיה בעבודה שוטפ…

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  12. Started by EAD,

רציתי לדעת אם יש לי מסך איכותי (NEC 26 החדש) LCD H-IPS וכו'. יש לי צורך בקולורימטר ? מה בעם הוא עושה או נותן? בהנחה שאני לא משתמש במסך לצורך דפוס, הוצאה לאור, עריכת תמונות מתקדמת וכו', אלא רק לסרטים, משחקים ועבודה במחשב (גלישה ברשת, תכנות ואופיס) יש סיבה להשיג כזה או שבכלל זה יתרום משהו עבורי? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by Alex_1k,

איך הוא למשחקים וסרטים ? יש לו אופציה של סיבוב ב90 מעלות?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by kakolokia,

אני עומד לקנות את המסך Dell 2209wa ויש לי שאלה לגביו: יש לי מסך לא רחב lg בבית דגם (17 אינץ') L1730S וזמן התגובה שלו הוא 12ms שהוא BtB נראה לי והDELL הוא 6ms GtG.. אז ככה באיזה מסך אני אקבל זמן תגובה מהיר יותר בהתחשב שהDell הוא רחב וה Lg לא, וגם הDell גדול יותר.. ושאלה נוספת - האם אני ארגיש הבדל במהירות בין הDELL הזה ל samsung t220? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Kataklystic,

השאלה שלי היא האם המסך הנ"ל יכול להציג תמונה של HD1080P עם מפרט מחשב שמסוגל להתמודד עם זה... מהנסיון שלי עם מפרט של המחשב שיש לי כרגע (אני קונה מחשב חדש תוך איזה שבוע) והמסך הזה שקניתי לפני כמה חודשים הוא מציג בצורה מעולה 720P ו1080P התמונה בחלק מהקטעים זזה קצת לאט ומוציאה את הסרט מסינכרון.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by or2077,

שלום, אני רוצה לקנת מסך מחשב 22 אינץ' שימש גם כמסך מחשב וגם יהיה אפשר לחבר אותו לDVD.... אני כנראה אקנה את הDVD הזה של APEX כי אני מכיר אותם והם לא מאכזבים: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=589441 ויש לו כניסת HDMI וראיתי כמה מסכים שאני יכול לקנות עם יצאת HDMI http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZHG216B http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJ222H http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IQ8BDC5B3 השאלה היא אם אני יכול לחבר את הDVD בHDMI ואת המחשב בVGA ואני אוכל להעביר בינהם? ועוד שאלה אם נגיד אני קונה מסך בלי HDMI רק VGA וDVI ואני מחבר את הDVD למסך עם כבל DVI TO HDMI כזה נגיד http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1LIU2V800HDMIDVI איך זה יעבוד…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by Domovoi,

רציתי לדעת אם יש את הקטע של ה NATIVE RES ב OLED כמו ב LCD . או שכל הRESOLUTIONS נראות טוב כמו בCRT.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by or1020,

בעצתכם רכשתי היום DELL U4210. ותודה על כל העזרה בלבטים! אך הנה שאלותיים: א. במצב PIVOT המסך עצמו מסתובב על צירו אך התמונה נשארת מאונכת. איך גורמים לתמונה להסתובב יחד עם המסך? ב. איך מכיילים את המסך? הבנתי שזה מוסיף הרבה. תודה!

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by mc_elad,

לפי מה ששמעתי יש למסך ארגונומיה פשוטה... למה הכוונה בדיוק... **אני יודע מה זה ארגונומיה... פשוטה הכוונה היא שהמסך לא זז או כן זז?? אשמח לקבל עזרה..

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  20. Started by asaf_azar,

האם פנאל TN באמת נורא כמו שאומרים ואיך זה בא לידי ביטוי? ואם אני אקנה מסך רחב זה יעשה לי בעיות עם משחקים ואני אצטרץ להוריד פאצט'ים ושטויות כאלה?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  21. Started by Dr__MIKO,

שלום קניתי השבוע מסך samsung 971p באופיס דיפו. אתמול גיליתי דליפת אור קלה באחת הפינות. עכשיו השאלה שלי- למי אני פונה? לאופיס דיפו או ליבואן של סמסונג בארץ? תום

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  22. יש לי מסך LG Flatron 17' [דגם L1732TQ] השאלה היא האם יהיה הבדל באיכות התמונה אם אני יחליף בין הכבל הרגיל מהמחשב למסך שהוא כבל D [הכחול הרגיל] לבין כבל DVI ? השאלה צצה לי לאחר החלפת כ. מסך לחדש.... לידע כללי תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם . רציתי לשאול האם פאנל lcd ips טוב כמו מסך crt איכותי? אני כבר בזבזתי כסף על שתי מסכי lcd פאנל tn פשוט זוועה של איכות . אני כבר לא יודע אם כדאי לי לחזור ל crt . או להשקיע את ה 1800 שקל בפאנל ips שעדיין לא ראיתי בעניים בשום חנות . כי כולם שמים שם מן הסתם מסכי tn בתצוגות .שמתי עין על ה 2209WA יש פה מישהו שהיה לו מסך מסוג ips שיכול לתת חוות דעת רצינית עליו בהשוואה ל crt

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  24. Started by lampit,

שלומות. ראיתי באתר של p1000 להלן הקישור: http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=LCD_Monitors_UpTo_19&AuctionId=4939727 מסך samsung 932b plus לאור הביקורת הטובה שראיתי באתר על ה 932b רציתי לדעת אם זה אותו המסך (האם הplus הוא לא חתול בשק), והאם בכלל כדאי או רצוי להזמין מסך מאתר כזה ? או לחילופין ללכת על ה931b שמחירו די דומה וביצועיו (כפי שהבנתי) די דומים גם כן ? תודות ויום נעים

25. Started by shimon-med,

שלום, ברשותי מסך 22 של איזה חברה גנרית, 1680X1050. אני בתקופת בחינות די ממושכת, וגם במהלך השנה עובד שעות רבות מול המסך ולומד. בתקופות אינטסיביות של עבודה מול המסך, קרי מסביבות 8 בבוקר עד 10-11 בלילה אני חווה צריבה בעיניים, ובהסתכלות רואים מספר שטפי דם בשתי העיניים. א. רציתי לדעת האם מישהו חווה את התופעה, מישהו מכיר ויודע האם זה קשור? ב. האם יש טיפול, למשל לעשות את הרקע כהה יותר, זום של המסמכים או משהו אחר? ג. האם מסך שונה יקטין את התופעה, האם העובדה כי מדובר בפאנל TN מחמיר את התופעה? אני מוכן להשקיע את הכסף בלקנות מסך עם פאנל איכותי באם זה יעזור לפתור את הבעיה. תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.