עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gargi,

היי, אני מחפש מסך לחברה שלי, היא מתעסקת בעיקר בגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור וכו') עכשיו הבנתי שלWFP יש כמה גרסאות וכמה תתי דגמים שחלקם מאכזבים. רציתי לדעת מה המשמעות של כל סדרה ובעיקר של A04 שמצאתי אותה מצויינת בדגם באחת החנויות ברשת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by ^NAOR^,

איך הדגם הזה? יש קצת פרטים עליו ראיתי פה שיש ביקורת על samsung T220 יש הבדל בינו לבין ה-P או שזה אותו דבר? תודה מראש!!

3. היי חבר שלי רוצה למכור לי את מסך מחשב AOC 24''. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804534 המסך בין 5 שנים ומצבו כמו חדש, ללא שריטות, גם לא נעשה בו שימוש מרובה. בזאפ יש על המסך 2 ביקורות טובות. כמה צריך לעלות מסך כזה עם הנתונים שציינתי. האם המסך איכותי למשחקים וצפייה בסרטים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. בגלל שאני צריך שניים מהמסך המסויים התקציב שלו בעייתי ורצוי שיהיה בסביבות 2000 שקל. השימוש העיקרי של המסך יהיה לעריכת וידאו ויישומים גרפים כמו פוטושופ ופלאש. אני צריך מסך בגודל 19-21 עם צבעים מהיימנים ועם ניגודיות גבוהה. אני לא צריך פיצ'רים כמו מסך מסתובב, רמקולים פנימיים או יציאות USB. מוכן להתפשר על זוית צפיה וזמן תגובה בטווח ההגיוני. בגלל שמדובר על זוג - עדיף מסך עם שוליים דקים וכפתורים בחלק הקדמי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Mordeth,

במסגרת קניית מחשב חדש אני רוצה לקנות גם מסך, מיועד בעיקר למשחקים וסרטים. המחשב המיועד הוא: מעבד Intel Core i5-750 Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe בעיקרון התקציב הוא עד 1300 ש'ח אבל אני יכול להעלות אותו עד ל1500 במידה וזה באמת ישתלם. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by somsomlo,

מסך זול לעבודה משרדית איזה הכי טוב במחירים האלו? תודה. יש מצב לפאנל טוב במחירים האלה?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  7. Started by koby058,

והאם המסך בלינק יותר טוב מהמסך של דל UltraSharp 2407WFP שכולם ממליצים עליו עם הפאנל e-ips הזה? http://www.pcdc.co.il/Product.asp?Pid=W2486L-PF&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ועל הדרך מישהו יכול להגיד לי מה זה פיבוט?

• 11 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. החברה האמריקאית החלה את צעדיה הראשונים בעולם התצוגה רק לפני כשנה - אך כעת יש לה רעיון ייחודי שעשוי להזניק אותה למקום מכובד בקדמת הבמה של השוק התחרותי לכתבה

9. שלום, מחפש לקנות מסך חדש למחשב החדש שאני עומד לקנות. עד 1300 שקל אך ניתן לחרוג. המחשב אמור להיות מיועד לכל מיני דברים אך גם למשחקים וסרטים וכו'. יש לי כרגע מסך VIEWSONIC E70F ואני דיי מרוצה ממנו. אז אני לא מבין כלכך בכל הדברים של המסך אז אם אני מרוצה מהמסך שלי כיום אני מחפש משהו בסגנון שלא יהיה בעייתי כזה. קיצר משהו נחמד.

10. Started by anat1,

כשאני שמה רזולוציה טבעית 1920X 1080 של המסך אז הכל כזה מטושטש ויש מסגרת שחורה מסביב, אבל כשאני שמה 1680 1050X הכל חד וברור מה אני עושה לא נכון? זו המסגרת השחורה שאני רואה כשאני שמה על הרזולוציה הטבעית של המסך...וכשאני שמה רזולוציה אחרת אז אין את זה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Y2G,

חשוב שיהיה איכותי של חברה מוכרת , לא אוהב מוצרי מדבקה. תקציב עד 1300 ש"ח רצוי פחות. יש חיה כזו? במידה ואין מה מסך 24" מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום, אני מחפש מסך בעיקר עבור עיבוד תמונות, מה שחשוב לי מאד, 1. חדות (הבנתי שמסכי "20 חדים יותר מ "19 ו "22, האם זה נכון?) 2. צבעים וגוונים (הנטיה שלי היא לפנאל S-IPS) 3. יכולת הפרדת גוונים גבוהה 4. שלא יהיו הילות משונות במעברי קונטרסט וצבע איכות התמונות שלי חשובה לי מאד ולמסך יש השלכה ישירה על הפלט הסופי, לכן אני מחפש מסך איכותי וטוב מאד. גודל המסך יקבע בהתאם לתשובות על השאלה בסעיף 1 , תקציב 2000-3500 ש"ח אשמח לקבל כל המלצה, תודה. גל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני לא מבין במסכים לכן אם יש מסך במחיר של עד 1470 בגודל 17 עם זמן תגובה נמוך ו DVI תרשמו אותוViewSonic VG712S MAG E786 LG 1750B LG L1750HQ Nu Tech L721V AOC LM728 SAMSONG 740B השימוש במחשב הוא להכל (כלל משחקים) לא כל כך דחוף יכול להיות אפילו שיהיה לי מזל והמחיר ירד (המסכים שלי מתחילים לעשות בעיות אבל הם עובדים)

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. Started by eyalha,

שלום, אני כבר תקופה מנסה לבנות מפרט, התקציב הוא 7000 ש"ח, לא מתוכנן OC ואם אני מוציא כל כך הרבה כסף שאין לי זה למשחקים בדרישות גבוהות : לאחר שיטוט מרובה בפורום הבנתי שהמסך 2007WTP הוא פשוט מסך מעולה ושהפאנל שלו מעולה (מחשב למשחקים) הצלחתי איכשהו לסדר את המפרט, לרדת במעבד, לוותר על מקלדת עכבר ורמקולים טובים לרדת בהרד דיסק כדי לאפשר למסך המדובר להיכנס בתקציב.. השארתי כ1200 שקל לכרטיס מסך שיירכש בעוד שבועיים שלוש, 8600 GT /GTS תלוי מה יעלה ככה.. עכשיו אני מבין שהשילוב של הכרטיס מסך הזה ושל המסך המדובר הוא לא טוב מפני שיש למסכים בגודל כזה (20') לקנות 8800, מה שאין סיכוי שאני יכול לקנות יחד עם המסך הזה. כך שהשילוב של הכ.מסך והמסך שאני הולך לקנות לא טובים ואני לא אוכל לשחק…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by sharon500,

שלום, יש לי את המסך הנ"ל - ASUS MW221U לאבא שלי יש את המכשיר של הכיול מסכים EYE ONE ואני מעוניין להשתמש בו כדי לכייל את המסך שלי כדי לקבל תוצאות טובות. למישהו יש מדריך או משהו כזה? (רצוי בעברית אבל גם אנשלית זה טוב) דרך אגב יש לי עוד שאלה, מה זה sRGB והאם המסך שלי תומך בזה? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by SilentBob,

אחרי שסייעה לטכנולוגיית ה-IPS להפוך לסטנדרט במסכי ה-FullHD, משיקה היצרנית האמריקאית מסך 24 אינץ\' איכותי במחיר סביר - עם רזולוציה כמו זו של הסמארטפונים שלנו לכתבה: http://hwzone.co.il/dell-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-wqhd-%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%99-%d7%9c%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. צריך המלצה למסך 24 , למטרת סרטים בעיקר, גלישה באינטרנט, ומעט מאוד משחקים ... חשוב שתהיה רזולוציה של 1920X1080 לפחות, וסוג הפנאל פחות משנה לבחור, כי אני יודע שהדעה הרווחת בפורום היא ללכת על פנאל איכותי כ IPS , אבל התקציב לא מאפשר גם 24 גם FULL HD וגם פנאל איכותי . לכן העדיפות היא ל 24, FULL HD ופנאל פחות איכותי . תקציב 1500 ש"ח . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  19. המחיר עליה ירד לאחרונה.האם יש מתחרות רציניות במחיר הזה?(עד 5000). http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3488#

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by mistaarvim,

איך הוא בתור מסך למשחקי מחשב, וורד וסרטים.. ובכלל בכלליות מה היתרונות שלו ומה החסרונות, כמובן שלא בתור קנייה עכשיווית כי קניתי אותו כבר מזמן ויצאו הרבה שיכלולים מאז, אני רוצה לדעת איפה הוא עומד כיום..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם רכשתי השבוע אזוס vw221u ורציתי לדעת אם יש לכם המלצות לכוון המסך בכדי להוציא ממנו קצת יותר...

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  22. אני פשוט בהרגשה שכולם פה רוצים DELL. מישהו יכול להסביר לי למה?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by mp91,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך של DELL 24 אינג' או 27 אינג'. אני מתעסק עם פוטושופ הרבה. איזה מסך אתם ממליצים- שמעתי על DELL שהם מצויינים אבל איזה סוג בדיוק לא הבנתי כי יש כמה. התקציב הוא בין 1000 ל 2000 ואני גם גמיש קצת. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, רציתי להתייעץ בנוגע למסך לתכנות ולעבודה משרדית. מהו הגודל המומלץ עבור עבודה כזאת? האם זה נכון שעדיף מסך מרובע ולא רחב? תודה..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מה המצב ? אני מעוניין בהמלצה למסך עד 2000 שקלים שייועד למשחקים וגלישה סרטים אני לא אראה על המסך הזה רק משחקים וגלישה. 19 אינץ' ומעלה אין לי בעיה עם רחב או רגיל. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.