מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית מחשב שיש לו מסך samsug 793df וכרטיס מסך 6800 gs עכשיו בדקתי בהגדרות וראיתי שקצב רענון המסך הוא 60 hertz והמקסימום שאליו אני יכול להגיע זה 200 hertz רציתי לשאול אם אני ישנה מ-60 הרץ ל- 120 לא יקרה כלום נכון לי ידפק לי המסך או הכ.מסך? העזרה באמת חשובה לי תודה. חשוב לציין זה לא!!! מסך LCD
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. קראתי שבמסך ה20'' דגם 2007FP (פאנל S-IPS) יש רזולוציה אחת שניתן להגדיר, ושהוא גורם לפונטים להיות קטנים ומקובעים. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר בעיקר קריאת טקסטים (במשך שעות...), התעסקות במיילים, מסמכים וכו... סרטים ומשחקים בכלל לא. עם זאת אני מעוניין במסך איכותי שישרת אותי לאורך שנים. אם טקסטים לא יהיו חדים וקלים לקריאה לא עשיתי פה כלום... (כרגע של לי CRT 19'') האם המסך מתאים לצרכים שלי? עד כמה הניגודיות חשובה לטקסטים?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום חברים. השאלה היא אולי קצת טיפשית, אבל בכל זאת.... קניתי טלוויזיה 4K לאחרונה, אבל כאשר הרזולוציה על 4K כל הטקסטים ביישומים שונים ובכלל, מאוד בקטן. בFHD, למשל הכל פיקס ואין לי בעיה לעבוד עם הרזולוציה הזאת בשגרה. השאלה שלי היא האם כאשר אני נמצא ברזולוציית FHD, ונגיד צופה בסרט ביוטיוב או דרך נגן כלשהו, מה שאני רואה זה ב4K? או מונחת לרזולוציה נמוכה יותר? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מסך והציעו לי T220P שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1920x1200 ואני לא מתכוון להשתמש ברזולוציה הזו (לא נראה לי נוח) האם יש טעם לקחת מסך כזה או עדיף לקחת מסך 22" אחר עם רזולוציה של 1680x1050? כלומר מה היתרונות בלעבוד ברזולוציה הטבעית והאם זה משנה לעבודה ברזולוציה יותר נמוכה ד.א. יש לי כרטיס מסך 9800GT 512MB שאני מניח שיסחוב אותו תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני מתכוון להשתמש ברזולוציה של 800X600- ובעיקר לטקסט, האם במקרה זה עדיף לי מסך עם רזולוציה טבעית של 1050X1400 או 1200X1600?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הבנתי שיש בעייה עם מסכי 17-19 שהרז' הטבעית שלהם היא 1280X1024 עם יחס 5:4, אז אם מציגים רז' כלשהי 4:3 התמונה מתעוותת. אז עכשיו יש מסכים רחבים, שכולם פועלים עם רז' ויחס של 16:10. אז כעיקרון, לא אמורה להיות שום בעייה להציג רזולוציה שמתחת למקסימלית, לא? ז"א אם אני עם מסך של 1200P, אז אני יכול לראות 1050P בלי בעייה... בלי שום עיוותים וכו'. זה נכון? כי זה מה שההיגיון אומר... ואם לא, מה ההבדל בין CRT ל LCD שגורם לכך שב LCD חייב רז' טבעית וב CRT לא?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לשים במסך רזולוציה של 1280X720 כאשר אני מחבר כבל DVI המסך מוצג לי רק על חלקו כלומר לרוחב הוא מלא אבל בגובה הוא רק באמצע ולמטה ולמעלה יש פס שחור אין לי אפשרות בהגדרות המסך להגדיל ולהקטין את המסך כלומר Adjust כאשר אני מחבר כבר VGA רגיל D-SUB אני יכול לשים את הרזולוציה שאני רוצה ואני יכול לעשות Adjust כך שהמסך יוצג בגדול השאלה שלי היא למה זה ככה? והאם ישלי אפשרות לחבר כבל DVI אבל ברזולוציה שאני רוצה תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התענייתי לגבי ההבדלים בין עבודה ברזולוציה של 1900*1200 ל 1920*1080. לאחר גיגול קצר מצאתי את הדיון הזה - http://www.sevenforums.com/hardware-devices/30131-1920-x-1080-vs-1900-x-1200-lcd.html האם זה נכון שמסכים שעובדים ברזולוציה של 1920*1080 הם מסכים שמתמשים בפאנלים שיוצרו לטלוויזיות? התחלתי להתעניין לגבי 24" למחשב בבית, וחשבתי לקחת את ה2494HS. אני רואה שכבר עדיף לקחת את הT240, בגלל היתרון של עבודה ב1900*1200. בדיון באותו פורום, fseal כותב שעבודה בפאנלים של1920*1080 נחותה מ1900*1200 בגלל איכות יותר נמוכה, נחיתות בדיוק בצבעים וכד'. אבל הרי כל המסכים בטווח המחיר הזה משתמשים בפאנל TN, ככה שההבדל הכי משמעותי הוא השטח עבודה, או שאני טועה? תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש דרך להציג דפי אינטרנט בצורה יותר נורמאלית ולא שיש "שוליים" ארוכים ללא שום תוכן כאשר עובדים על רזולוציה גדולה?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום... חשבתי לקנות את המסך http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=447&keySearch= והרזולוציה שלו היא 1920X1080 והשאלה שלי היא האם זו רזולציה נורמלית? כי בכל הביקורות שאני רואה למשחקים בודקים רק 1024X768, 1280X1024, 1690X1050, 1920X1200 זה אומר שבמשחקים אני לא אוכל להשתמש בצורה אופטימלית בכל הפיקסלים כי אין הגדרה כזו. לא? למשחקים עדיף לי מסך ברזולוציה של 1200X1080 או 1920X1200? אנ י יודע שזה תלוי במחיר ובכרטיס מסך והכל אבל מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסך 19 אינץ של אסוס vw193d וכרטיס מסך 9600 palit עכשיו יש לי בחירה של איזה רזלוציה לשים עכשיו אני לא יודע לפי מה לבחור את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
היי חברים, אז יש ברשותי כבר שנה את המסך Samsung c27hg70qqm שאני די מרוצה ממנו וגם קניתי אותו בזמנו במחיר מוזל מאוד. נפלה לי הזדמנות כרגע להשיג את המסך LG 27GL850 במחיר מוזל מאוד שוב (1300 ש"ח לצורך העניין) וחשבתי האם שווה לי "לשדרג" את המסך שיש לי למסך הזה? כי אני רואה ביקורות די טובות על ה LG למרות שה HDR שלו פחות טוב מה HDR במסך שלי אבל מצד שני הוא פאנל NANO IPS מול VA, האם זה משמעותית משפיע על איכות הצבעים? את הסמסונג שלי אמכור באותו מחיר שאני קונה את ה LG ככה שאני לא "מפסיד" כסף השאלה אם מבחינת ביצועים/איכות המעבר הזה שווה את הכאב ראש של להתחיל לפתוח מודעות של מכירת יד שנייה על הסמסונג? תודה רבה לעוזרים וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש כיום עם מסך מדגם 22" ASUS MW221C רזו' 1680:1050 שנחשב למסך טוב לפני כ 3-4 שנים . ורציתי לדעת האם המסכים של היום כדוגמת DELL U2312HM בעל רזולוציה FHD יניב לי שיפור ביצועים ?! מבחינת איכות תמונה איכות צבעים וכו ' , והאם יש הבדל משמעותי מבחינת הפאנלים החדשים חוץ מזווית צפייה לקבלת מיטב הגראפיקה במשחקים .
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי חבר שלי רוצה למכור לי את מסך מחשב AOC 24''. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804534 המסך בין 5 שנים ומצבו כמו חדש, ללא שריטות, גם לא נעשה בו שימוש מרובה. בזאפ יש על המסך 2 ביקורות טובות. כמה צריך לעלות מסך כזה עם הנתונים שציינתי. האם המסך איכותי למשחקים וצפייה בסרטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתכוון לרכוש מסך 24'' LCD שיש לו יציאות VGA \ DVI-D אני בעל כרטיס מסך HD2900P HDCP יש לי מתאם לכרטיס מסך DVI2HDMI השאלה היא אם אשים לכרטיס מסך וגם למסך עצמו מתאם DVI2HDMI ואשים לו כבל HDMI האם אראה שינוי באיכות לעומת DVI-D?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את ה-222H ולחבר אליו XBOX360 ב-HDMI ובמקביל ממיר של HOT בקומפונמנט/RGB בלבד. האם אני יכול לחבר אותם במקביל בלי בעיות? ופשוט כמו בטלוויזיה כיום להעביר ערוץ בשביל להחליף ביניהם? יש בעיה כלשהי שאני צריך לדעת אם אני מחבר את הממיר וגם את הXBOX ביחד? האם הוא נתומך ב-1080P? *המסך לא יהיה בכלל קשור למחשב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני קונה את המסך הזה (כניראה) LCD DELL 2407WFP/Ultrasharp Black ורציתי לשאול אם יש איזה שהוא דרך (זולה!!) שבשימוש כטלוויזיה אני יכל להוריד את הרזולוציה ממ גיליתי זהוא משנה את הרזולוציה בהתאם אז זה כבר לא בעיה אבל יש בעיה חדשה, איך אני אמור לישמוע את מה שאומרים בלי רמקולים. אני צריך 2 זוגות רמקולים (אחד למחשב ואחד לממיר) וזה לא טוב, יכל להיות ישי שם איזה שהו חיבור שאני לא יודע מה הוא עושה ואני יכל לחבר אליו רמקולים של מחשב ואז בהתאם ישתנה המצב (אם במצב מחשב זה יעבוד עם המחשב, אם במצב TV זה ישמיע את הצלילים מהTV). החיבורים הם: 15-Pin D-Sub / 24-Pin DVI-D / S-Video / Composite Video / Component Video / USB Connectors אז מה אתם אומרים יש ?
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הייתי בחנות וראיתי שמשתמשים בטלוויזיה גם כמסך מחשב. רציתי לדעת האם יש הבדל איכותי בין מסך שמיועד למחשב לבין מסך טלוויזיה (LCD או פלזמה) שמתמשים בו דה פקטו למחשב. אם אין הבדל אז למה עדיין משתמשים במסכי מחשב?
-
- 4 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
היי חברה יש לי מסך dell במחשב ולאחרונה שיחקתי קצת בהגדרות וראיתי שיש אפשרויות של presnt modes שמשנים את הצבעים ככה שמשחקים נראים יוצר טוב. השאלה שלי היא בגלל שהמוניטור מחובר ישירות לכרטיס מסך עם כבל display port האם זה יכול להשפיע על ביצועים של הכרטיס מסך במשחקים כבדים גרפית? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מסך U2713HM שהיציאת DisplayPort החליטה להפסיק לעבוד, ה DVI עובד סבבה, שה DP מחובר לבד המסך לא מזהה את הסיגנל של המחשב. מן הסתם בדקתי כבלים שונים ומחשבים שונים. התקשרתי לשירות והם אמרו שהם ישלחו מישהו עם מסך אחר ויחליפו במקום. נשמע נחמד אבל הם מביאים לי מסך אחר שאני לא יודע מה הוא עבר לעומת המסך שיש לי שאני יודע שהכל סבבה חוץ מה DP. האם למישהו יש נסיון בזה? האם הם מחליפים למסכים מתוקנים, מסכים חדשים, יש ממה לדאוג? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה רציתי לדעת מה אתם חושבים על המסך הזה http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19medsbqxaa.asp?page=Specifications והאם הוא טוב יותר מ lg 1970hr תודה רבה נ.ב. מה זה Dynamic Contrast
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כרטיס המסך שלי יעבוד עם המסך של DELL 2007FP במשחקים ושימוש רגיל? כמו כן, איך יודעים בכלליות אם כרטיס מסך מסויים מתאים למסך מסויים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רב. בשעה טובה ומוצלחת רכשתי מסך 2243BW. שמעתי שקיימת תוכנה שמבצעת בדיקה של פיקסלים למסך (בדיקה שלוקחת כ - 20 דקות +/-) רציתי לדעת באיזו תוכנה מדובר ואילו ממצאים התוכנה מביאה.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל אני רוצה להגיד שחיפשתי לפני זה בדף פה בפורום אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי - יש לי 2 מסכים, אני רוצה לראות בשניהם איך אני מגדיר את זה ברמה הפיזית (אם זה בכרטיס מסך, חיבורים עצמם) בדרייברים (אם יש צורך בדרייברים כלשהם) ובתוכנה (אם יש תוכנה שצריך להשתמש בה?) תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-