מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
http://www.engadget.com/2010/02/02/nec-multisync-pa241w-brings-full-1920-x-1200-ips-glory-to-the-we/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט עם לקנות אותו בכלל התקציב 1200 ש"ח כל המלצה ודעה יתקבלו בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני קצת אבוד בנושא לאחר המון שנים רק עם לפטופים, אני מעוניין במסך 27" שישמש בעיקר לקריאת מסמכים, גלישה באינטרט וצפיה ביו טיוב, ללא גיימינג ודברים בסגנון, כן חשוב לי שהמסך יהיה איכותי מבחינת איכות תמונה וצבעים, אני עובד על מקבוק פרו ואני רגיל למסך איכותי. פה אני צריך את עזרתכם כי אין כיום איפה לגשת ולראות בעיניים מסך שרוצים לקנות, כמה קריטי ההבדל בין QHD ל FHD לצרכים שלי? האם אני בכלל ארגיש בהבדל? ועל איזה נתונים של מפרט טכני חשוב להסתכל כאשר אני מחפש מסך לצרכים שציינתי? לא מצליח להבין מה חשוב יותר ומה חשוב פחות אשמח לכל עזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום!! השאלה הזאת תקועה אצלי כבר מלא זמן ועוד לא מצאתי את התשובה מישהו חייב לענות לי קיימות שתי אפשרויות לציין תדירות ריענון תצוגה של מסך: MS (מאיות השניה) והרץ, וככל שמספר ההרצים הוא יותר גבוה, כך מספר ה-MS הוא נמוך יותר... שאלתי: מה היחס (אם אפשר לקרוא לזה כך) בין הרצים ומאיות השניה? לדוגמא: כמה MS זה 85 הרץ? או: כמה הרצים זה 4 MS? בתודה, אוריאל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 20-22, עם רזולוציה של 1920/1600X1200 במחיר של 2000 ש"ח. השאלה היא האם המסכים האלה קיימים עדין, או שיש רק מסכים מדגמים ישנים, וכדאי לי כבר לקנות מסך רחב? הדבר העיקרי שמרתיע אותי במסכים רחבים זה שהם מעוותים את התמונה, ולא רק במשחקים אלה גם בdesktop. אפשרי לבטל את זה?(זאת אומרת שאני אשתמש בכל שטח המסך, והתמונה לא "תמרח" על המסך? האם אופציה כזאת קיימת גם בdesktop?)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש שלי מסך 20 אינצ' של לנקו שהוא גם טלווזיה ואני צריך דריבר זה גם טלווזיה וגם מסך למחשב חיברתי את המסך למחשב ורואים בו לא טוב נראה לי צריך איזה דריבר למסך... חיפשתי באתר של לנקו דריברים למסך אבל לא מצאתי הדגם של המסך LLCD-20HB תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לפני יומים קניתי את המסך של סמסונג 206BW וראיתי כמה בפורום שאומרים שהם רואים את הסרטים באיכות HD, מה הכוונה והאם גם אני יכול לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
התענייתי לגבי ההבדלים בין עבודה ברזולוציה של 1900*1200 ל 1920*1080. לאחר גיגול קצר מצאתי את הדיון הזה - http://www.sevenforums.com/hardware-devices/30131-1920-x-1080-vs-1900-x-1200-lcd.html האם זה נכון שמסכים שעובדים ברזולוציה של 1920*1080 הם מסכים שמתמשים בפאנלים שיוצרו לטלוויזיות? התחלתי להתעניין לגבי 24" למחשב בבית, וחשבתי לקחת את ה2494HS. אני רואה שכבר עדיף לקחת את הT240, בגלל היתרון של עבודה ב1900*1200. בדיון באותו פורום, fseal כותב שעבודה בפאנלים של1920*1080 נחותה מ1900*1200 בגלל איכות יותר נמוכה, נחיתות בדיוק בצבעים וכד'. אבל הרי כל המסכים בטווח המחיר הזה משתמשים בפאנל TN, ככה שההבדל הכי משמעותי הוא השטח עבודה, או שאני טועה? תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אז לאחרונה החלטתי לקנות מחשב חדש לשמחתי.והתקציב עומד על 4000 ש"ח. אחרי גישוש ברשת הבנתי שבסכון כזה לא אוכל לקבל גם מסך טוב וגם מערכת חזקה. לכן לדאבוני החלטתי לוותר על מסך ולקנות בעתיד בעזרת השם, ובנתיים אקנה לי CRT. הכרטיס מסך שאקנה: Radeon HD 5770 1024MB GDDR5 Sapphire השאלה שלי זה האם בזמן שאחבר את המחשב ל CRT לא אוכל בכלל לשחק משחקים? או שפשוט האכות תהיה ירודה... תודה רבה מראש גיא.
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש מסך מחשב בגדלים 19-20 אינץ' לא רחב בתקציב של כ-2500 ש"ח. כמובן שאם קיים מסך עם חריגה של עד 500 שקלים שיהווה עילוי מבחינת יחס עלות/תועלת, אשמח להשקיע יותר. בכל אופן הרצון הוא במסך שאינו רחב, וכן אין צורך במסך גדול יותר, שכן לא יעשה בו שימוש נרחב לצפייה בסרטים, ובטח שלא מרחוק. לאחר עיון נרחב בפורום, ומעט ביקורות מהעולם צימצמתי את התלבטותי ל-3 מסכים עיקריים, הנעים סביב אותם מחירים, פחות או יותר: Philips 200P7ES Dell 2007FP Eizo S1931SH כמובן שאם קיימים דגמים מתאימים יותר, אשמח לשמוע עליהם, אני פתוח לחלוטין להצעותיכם. השימוש המרכזי במסך יהיה אינטרנט, תוכנות לעריכת תמונות, ותוכנות אחרות כלליות (אופיס ודומיהן). כמו כן רצוי שיהיה מתאים גם למשחקים …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרבה אנשים כאן אומרים שפאנל TN זה זבל, ועדיף לקנות פאנל PVA (הרבה יותר יקר). יש לי מסך ASUS MW221u בגודל "22 עם פאנל TN. אני צופה במסך שלי הרבה בסרטים (גם Full HD), ורואים ממש מצויין (גם מהצדדים). במה בדיוק מסך עם פאנל PVA יותר טוב מהמסך שלי עם פאנל TN, והאם ההבדל באמת מורגש?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ברשותי מסך דל 2209WA כשנתיים ו 9 חודשים, כלומר עוד 3 חודשים נגמרת לי האחריות. לפני כמה ימים הבחנתי בכתם כזה על המסך במיוחד שיש רקע אפור או שאני מוריד בהירות לא מפריע לי כל כך אבל ברור שזאת בעיה במסך וזה לא אמור להיות ככה. מה עושים האם יש טעם להפעיל אחריות למרות נשאר לי רק 3 חודשים לאחריות ?מה המדיניות שלהם בנושא מנסיונכם?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני בנתיים בלי מסך ואני רוצה לקנות מסך אני רוצה 22 אינץ' מה שאני עומד לקנות זה 2253bw ב1600 שקל איך הוא בהשוואה ל226bw אם פאנל A ואיך הוא בכללי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
אני שוקל לרכוש מסך 24 לשימוש כללי וטיפול בתמונות EIZO מציעה כמה מסכי 24. לצרכים שלי הפרט החשוב הוא איכות הצגת התמונה בייחוד בתחום הכהה יש סיבה לא ללכת על הדגם הזול S2401W ? לא מצאתי על S2401W סקירות ברשת. אשמח לקישורים מה ההבדל המשמעותי מול הדגם S2431W ? המקבל תגובות טובות בתחום איכות התצוגה אבל מחוץ לגבולות התקציב כמו כן אשמח להמלצה למסך באיכות מקבילה באותו טווח מחירים (עד 5000 ש"ח) ה DELL 2408WFP-HC אולי שווה את מה שהוא נותן במחיר המחיר אבל לא מומלץ כבחירה מועדפת לעיבוד תמונה
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שימוש כללי, גלישה באינטרנט וכיו"ב. איזה מהם עדיף? המחיר כמעט זהה...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מסך 4K. כיום אני מסך LED IPS ממוצע כמה שאלות: האם שווה באמת להשקיע לפאנל IPS? באמת MERE MORTALS יודעים להבדיל? יש כמה מסכים זולים של סמסונג שבאים גם עם פריסינק פאנל TN כמובן, השאלה מישהו פה ראה את המסך הזה במציאות? ובאופן כללי על איזה מסך אתם ממליצים? עדיפות למשהו שיש בארץ תודה עריכה: אלו המסכים ששמתי עין עליהם לאחר ביקורות ושיט באינטרנט Asus PG27AQ 27'' LED IPS Samsung U28E590D 28'' 4k LED
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל 19"-20" ששימושו העיקרי יהיה הצגת טקסטים (גלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים וכו'). התקציב הוא 2000 ש"ח, אך אתם בהחלט לא חייבים לנצל את כולו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי DELL 2209WA פאנל e-IPS. יש באפשרותי לרכוש מסך חדש למחשב אחר ולירוש לאותו מחשב את ה DELL שלי, השאלה הנשאלת כמובן האם כדאי? בגדול אני לא קונה את המסך בארץ אלא בארה"ב (גר שם), אני מתלבט בין כמה דגמים אבל כולם עם פאנל TN, מצד שני רובם LED+/FHD. השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, מעט סרטים, משחקים כלל לא (פעם-פעמיים בשנה). אלו הם השיקולים שלי: 24" Samsung SyncMaster 2494LW 1080p Widescreen LCD Monitor 23.6" ASUS MS246H Widescreen LCD Monitor w/ HDMI 24" Samsung BX2440X Widescreen 1080p LED-Backlit LCD Monitor ASUS VH236H 23" Widescreen Full HD LCD Monitor 25.5" ASUS VW266H 1080p LCD Monitor יש גם אפשרות לרכוש את הדגם הזה 23" Dell UltraSharp U2311H eIPS 1080…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר במסך 20" שאני יכול לקנות אותו במבצע ב2200 ש"ח (מבצע של עובדים). הנתונים על הנייר לא רעים. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415703 דבר אחד חשוב-אני בקושי משחק על המחשב....לצערי אין זמן! אבל עובד על אפליקציות מרובות מסכים: פרמייר, פוטושופ, ויזואל סטודיו. או שלקנות מסך מוכר ואיכותי 19" כמו L1970HR במחיר זהה? תודה, ביי :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נכנס לדירה החדשה שלי עוד 3 חודשים ואני רוצה לבנות סלון מולטימדיה (מחשב בסלון, עם רשת אלחוטית, שמחובר לטלויזיה ישירות) בבית החדש המפרט שלי הוא: 1. מחשב פנטיום 4 עם גיגה זכרון 2. מחשב פנטיום 3 עם 300 מגה זכרון 3. טלויזיה LCD או פלזמה שאני רוצה לקנות בעזרת העיצות שלכם. אני רוצה לבנות את הסלון בצורה כזאת: מחשב מספר 2 יהיה בסלון, מחובר לטלויזיה. אני אתקין עליו תוכנת MEDIA CENTER ואני אשלוט עליו עם שלט שאני אקנה בשביל זה. מחשב מספר 1 יהיה בחדר עבודה וישלח את כל מה שאני אוריד למחשב מספר 2 באמצעות הרשת האלחוטית שאני אתקין בבית. מרחק ישיבה מהטלויזיה הוא בערך 3 מטר, אולי קצת יותר. ומאוד חשוב לי שאני אוכל לתלות את הטלויזיה על הקיר. אני מוכן להשקיע עד סכום של 8000 שקל…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אז החלטתי גם לקנות מסך חדש. יש לי התלבטות בין 2 מסכים שהם בערך אותו מחיר. SAMSUNG 2243EWX זמן תגובה 5 מילי שניה Samsung 2253BW זמן תגובה 2 מילי שניה המחשב מיועד למשחקים. השאלה היא האם זמן התגובה הוא קריטי?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איזה מסך כדאי לקנות בסביבות המחיר הזה (1200 ש"ח) שיהיה 20 אינץ', ושיהיה רחב עדיף כמובן, או שעדיף לקנות מסך 19 אינץ' עם תפקוד הרבה יותר טוב, אני לא ממש מבין בזה אז.. תודה רבה רבה לעוזרים, יום טוב!
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-