עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by GeforceFX,

שלום המסך שלי מת היום לאחר 7 שנים של עבודה LG 795 FT+. אני מעוניין לקנות מסך LCD "19 למשחקים כבדים אז 2MS יהיה מצויין ו...זהו מה אתם ממליצים?

• 36 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. תארתי כאן תופעה שאני מבחין בה במסך החדש שקניתי (L1970HR של LG), אבל הייתה קיימת גם במסכי LCD אחרים שהיו לי. דווקא במסך הזה, שהוא משמעותית יותר טוב ויקר היא בולטת יותר. מדובר על "בלוקיזציה של צבע", אשר מופיעה כאשר העין נעה על פני המסך. התופעה בולטת כאשר יש תנועה במסך עצמו, כי אז העין זזה כדי לתפוס פוקוס, אבל ניתן להבחין בה גם כשהתמונה סטטית - אם העיניים חולפות מהר על פני המוניטור. מדובר בהפיכה של הצבע למעיין "לוח שח-מט" כאשר ה"לבן" הוא הצבע המקורי וה"שחור" הוא גוון אחד יותר כהה. אין לטעות - אין הכוונה למשהו עד כדי כך בולט אשר משנה לחלוטין את הצבעים, אך עדיין מדובר בתופעה ברורה וקיימת. 1. כאמור - מצאתי את התופעה גם במסכי LCD אחרים. 2. ניסיתי את המסך עם כרטיסי מסך אחרים, אמנ…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by dor700,

מחפש חוות דעת על המסך הזה הSAMSUNG 931BF . תודה על התיקון

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by a-v-i,

היי, חבר צריך מסך 17". חשבנו על ה LG 1752T.. ישנה בעיה קטנה. ישנו מדף שתלוי מעל השולחן. הרווח בין השולחן למדף הוא 34 ס"מ ולכן חשוב שהמסך לא יעבור את הגובה הזה. יש למישהו את המסך הנ"ל או את ה 1750 ויכול למדוד את הגובה שלו? והאם יש אפשרות לכוון את הגובה שלו? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Aviko,

מעדיף שיהיה חברה מותגת עם אבא עם אמא..... ושיהיה סביר מבחינת הקצב רענון שיהיה יותר מ8... תודה, אבי O0 O0 O0 O0 O0 O0 :anim-jjd:

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  6. שלום לכולם! אני מחפש המלצה למסך 19 אינץ' שיסחוב לי כמו שצריך במשחקים. המסך יתפקד עם כרטיס מסך מתקדם יחסית בטווח מחירים של 1000-1400 ש"ח (כנראה X1900). התקציב שלי למסך הוא עד 2000 ש"ח ובינתיים ממה שראיתי המסכים הכי מעניינים הם ה-LG L1970HR והסמסונג 931BF. ההבדל היחיד שראיתי ביניהם הוא בניגודיות שבה הסמסונג מנצח עם 1:2000 לעומת 1:1600 ב-LG. בכל מקרה, זמן תגובה של 2 MS זה הכרחי למשחקים כבדים או שגם 4 יספיק לי? ובין 2 המסכים הללו אני ארגיש הבדל כלשהו או שעדיף לי לחסוך את הסכום לכרטיס מסך קצת יותר טוב? תודה מראש! מתן

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by erwrxstier,

הבנתי שviewsonic חברה טובה אבל מרוב דגמים ניהיה לי באלגן בראש, איזה דגם הכי טוב לשימוש משרדי בתקציב הנל? יש משהו יותר טוב מviewsonic בקטגוריה? אשמח לשמוע המלצות כמו כן גם לכרטיס מסך פשוט עד 500שקל שיהיה pci-express ושיהיה טוב לצפייה בסרטים ולמשחקים קלים תודה מראש,אלי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הכותרת מדברת בעד עצמה.... 8)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by אנדראה,

שלום, קנינו היום מסך סמסונג 931BF בגבול העליון והתחתון של המסך יש מוקרן מעין אור. זה בולט בעיקר כשרואים סרטים בפורמט קולנועי ואז הסטריפים השחורים למעלה ולמטה מקבלים מעין הילה לבנה (זה לא קשור לכך ששחור ב-LCD הוא לא אבסולוטי, כי זה קורה רק בקצוות של השחור) מאוד מאכזב האם הבעיה מוכרת למישהו? תודה

10. Started by קים,

איך אפשר לדעת את זמן התגובה של המסך אם היצרן נותן רק את ה - GTG? באתר היצרן של NEOVO מצויין שזמן התגובה של מסך neovo f-419 הוא 4MS (GTG). כאשר הכוונה אפור לאפור. איך אפשר לדעת את זמן התגובה האמיתי (ISO)? האם יש איזה מדד לפיו ניתן לדעת את ה - ISO של המסך לפי ה - GTG שלו? תודה על נחשול תגובותיכם המהירות.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by barak_i,

היי אני צריך עזרה דחוף בין 2 מסכים: LG 1719S או Samsung 740N תודה לשלוח לכם לינקים?

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  12. שלום לכולם, אני נכנס לדירה החדשה שלי עוד 3 חודשים ואני רוצה לבנות סלון מולטימדיה (מחשב בסלון, עם רשת אלחוטית, שמחובר לטלויזיה ישירות) בבית החדש המפרט שלי הוא: 1. מחשב פנטיום 4 עם גיגה זכרון 2. מחשב פנטיום 3 עם 300 מגה זכרון 3. טלויזיה LCD או פלזמה שאני רוצה לקנות בעזרת העיצות שלכם. אני רוצה לבנות את הסלון בצורה כזאת: מחשב מספר 2 יהיה בסלון, מחובר לטלויזיה. אני אתקין עליו תוכנת MEDIA CENTER ואני אשלוט עליו עם שלט שאני אקנה בשביל זה. מחשב מספר 1 יהיה בחדר עבודה וישלח את כל מה שאני אוריד למחשב מספר 2 באמצעות הרשת האלחוטית שאני אתקין בבית. מרחק ישיבה מהטלויזיה הוא בערך 3 מטר, אולי קצת יותר. ומאוד חשוב לי שאני אוכל לתלות את הטלויזיה על הקיר. אני מוכן להשקיע עד סכום של 8000 שקל…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by אנדראה,

שלום לכולם, 2 שאלות: מי היבואן של מסכי סמסונג? האם מסך BF931 קיים רק בצבע שחור? תודה

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  14. Started by royko7,

מה התחנה הבאה במסכי LCD 0MS?

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by huckaujy,

תודה

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  16. Started by liel3,

אני מתלבט מה לקנות יחד עם מחשב שאני קונה, יש לי 3 מסכים: 1. samsung 930B 2. EIZO S1910/AS 3. VIEWSONIC VP930B לפני שאתם קופצים וממליצים על ה - EIZO או אולי על ה - VP930B , נכון שיש הבדל בין 2 האחרונים לבין ה - 930B וכמובן שיש הפרש במחיר. השאלה היא, האם למשתמש ממוצע כמוני, (אינטרנט, קצת משחקים, תוכנות..) מספיק ה 930B, או שעדיף להשקיע במסכים היקרים? מבקש תשובות מפורטות! תודה

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  17. Started by liel3,

אני מתלבט מה לקנות יחד עם מחשב שאני קונה, יש לי 3 מסכים: 1. samsung 930B 2. EIZO S1910/AS 3. VIEWSONIC VP930B לפני שאתם קופצים וממליצים על ה - EIZO או אולי על ה - VP930B , נכון שיש הבדל בין 2 האחרונים לבין ה - 930B וכמובן שיש הפרש במחיר. השאלה היא, האם למשתמש ממוצע כמוני, (אינטרנט, קצת משחקים, תוכנות..) מספיק ה 930B, או שעדיף להשקיע במסכים היקרים? מבקש תשובות מפורטות! תודה

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  18. Started by OutRaGe,

היי עקב שינוי קל בתקציב אני הולך על 19" השימוש העיקרי במסך הוא בערך....הכל, משחקים, סרטים, אינטרנט, וכו' לכן אני נוטה לכיוון ה-LG מכיוון ששמעתי לא מעט ביקורות על ה-Viewsonic שהצבעים והאיכות תמונה שלו בסביבת וינדווס לא הכי הכי השאלה אם ה-LG מספיק טוב למשחקים וסרטים, כלומר בלי מריחות וכו' וכרגע יש לי X800XL, לא יהיה בעיות עם 19 אינץ' בקטע של לעבוד עם רזולוציה לא נייטיב יותר מאשר יהיו עם 17 ? (לא שכזה יש לי בעיה לעבוד על נייטיב במשחקים, הפעלתי פיר על 1280*960 ופעל חלק..אבל בכל זאת בעתיד אני יצטרך לרדת ברזולוציה) תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by rangerman,

מישהו מכיר את המסך הזה ויכול להמליץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני קונה מסך 19 אינטצ' ב1500-2000 שקל מה עדיף L1932TQ LG או FP91GX BENQ אני משחק משחקים..תודה

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  21. על איזה מסך אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  22. Started by ep-120,

אני צריך ככה או LCD עם HD מלא (הכי טוב) או מסך מחשב שהוא גם TV ואז המחיר צריך להיות כולל רמקולים עם שלט (1000-1500 ככה, יש לי כבר כמה אפשרויות אז זה בסדר) יש לכם הצעות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לחבר שלי יש את המסך הזה והוא מחפש מתאם את החשמל וכל מה שצריך מאיפה אפשר להשיג ? http://cgi.ebay.com/Apple-20-Cinema-Display-LCD-Flat-Panel-A1038-ADC-MINT_W0QQitemZ280019592134QQcmdZViewItem [זה הקישור שמצאתי בקשר למסך]

24. Started by Mingi,

samsung 731BF 17" זמן תגובה: 2ms ניגודיות: 1:2000 חיבור: דיגיטלי ואנלוגי בהירות: 300Cd/m^2 רזולוציה: 1024X1280 3 שנים אחריות סביבות ה1500 ש"ח +-.. משתלם? למישהו יש הצעה טובה יותר ? אני אשמח...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by קים,

למישהו יש את ה neovo f419? רוצה חוות דעת לפני קניה ב - 1500שח'. התלבטות בינו לבין fp 91GX BENQ. מה מומלץ עד המחיר הזה? שיהיה לפחות 8MS ו DVI .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.