עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by parAzoid,

שלום לכולם. יש ברשותי את המסך NEC 20WGX2 ואני בקרוב אקנה PS3. אני רוצה לחבר את הPS3 למסך הנ"ל מכיוון שהוא המסך הכי טוב בבית [השאר סתם CRT]. בחור בשם ליביו [מHWZONE...] אמר לי שצריך תמיכה בHDCP בשביל שהPS3 יעבוד על המסך. הוא גם אמר שאין לי תמיכה בHDCP וכנראה אני לא אוכל להריץ את הPS3 על המסך. השאלה שלי היא כזאת: האם הוא אומר דברים נכנונים או שהוא הטעה אותי בטעות? תודה לעוזרים.

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by eyalll,

היי רציתי לדעת איך המסך T220 של סאמסונג? הוא טוב? איטי? אמרו לי שהוא מעולה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by Oren22a,

שלום אני דיי חדש פה וראיתי שיש פה אנשים שממש מבינים לכן רציתי לשאול שאלה. ראיתי את המסך dell ultrasharp 2408wfp בארה"ב מחירו יוצא בערך 500 דולר בערך ויש לי קרובה שיכולה להביא לי את המסך ללא מכס. השאלה היא....האם שווה להביא את המסך הזה ב2000 שקל בערך? והאם המחיר מתכוון לרדת בקרוב ירידה דרסטית..? שווה לקנות יותר בחו"ל (מבחינת מחיר) או בארץ מבחינת אחריות ושיש באמת עם מי לדבר שצריך לממש אותה.... ומה קורה מבחינת האחריות בארץ שזה יותר חשוב....מכבדים פה בארץ אחריות של מסך מקורי שנקנה בארה"ב? בנוסף....אני רוצה לקנות כרטיס מסך: EVGA GeForce 9800 GTX+ עם 512 מגה זיכרון ואת כל שאר הנתונים אתם בטח יודעים... הוא יפעיל את המסך כמו שצריך? ויריץ לי משחקים על הרזולוציה הכי גבוהה? מצאתי במ…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by ivgeni6,

אז ככה שמתי לב שב T190P יש רזולוציה גבוהה יותר מ T190, מה זה אומר שהטקסט יהיה חד יותר כמו כן התמונה? או שאין ממש הבדלים בין 2 המסכים?

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  5. האם המסכים הבאים של דל הם לא עם פאנל TN? (אני משער שהראשון והשלישי הם עם פאנל TN,אבל האם האמצעי הוא עם pva/ips?) E2208WFP Dell UltraSharp2208WFP Dell E248WFP תודה.

6. Started by orkir,

יש מקומות שבהם רשום שהניגודיות של המסך היא 1:2000 ויש מקומות שבהם רשום שהניגודיות היא 1:1600, איזה מהם נכון? (לי יש מסך כזה ועל האריזה שלו היה רשום 1:1600, אבל ראיתי לפני כמה ימים באיזו חנות מחשבים על אריזה סגורה של מסך כזה שרשום 1:2000...)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום רב ברשותי מסך 22 אינץ' של חברת סמסונג. אני מאוד מרוצה מהמסך אך הענין הוא שלאחרונה התחלתי יותר ויותר לשחק במחשב ואני למעשה שם לב שרזולצית ברירת המחדל של המסך גבוהה מאוד ומכבידה לי על המחשב.ברשותי כמו כן כרטיס מסך GEFORCE 9800. גם כשאני מנסה לשחק עם הרזולוציה במשחקים ולשחק על רזולוציה נמוכה יותר אני מקבל חצאי מסך וכדומה ולא ניתן לשחק כך. השאלה שלי אם פשוט זה המצב הכללי כשמדובר ב 22 אינץ' והאם רק כרטיס מסך איכותי יותר ויקר יותר פותר את הנושא או שיש אפשרות לשחק ברזולוציה נמוכה יותר אך בצורה שהמשחק נפרס סימטרית על המסך.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by casio888,

מזה הרצים? יש 75 הרץ יש 60 ואני יכול לבחור בין 5 סוגים השאלה מזה נותן לי? המסך שלי הוא אסוס 19 אינץ vw193d והכרטיס מסך 9600

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  9. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784601 VS. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801778 ההבדל הוא אמנם 400 ש"ח (פי 1.5 מהמחיר של הדל) אבל כל הביקורות שמצאתי עליו בחו"ל פשוט מהללות אותו (יותר מאשר את הדל) האם באמת הדל יותר טוב? או שזה עניין של תמורה לכסף וה-LG אכן טוב יותר? שניהם ממה שאני מבין ללא תקן לתליה, אך ל-LG יש חיבור HDMI שזה יתרון. והאם עד המחיר של ה-LG (גבול עליון שאני יכול למתוח אליו) יש משהו יותר משתלם?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. ברצוני לרכוש בקרוב מסך 22 אינטץ' וזה סופי ,או Samsung 226BW או ViewSonic VX2235wm. רוב הסיכווים את ה 2235 . [אני קונה 2 מסכים ל-2 מחשבים]. יש לי שני מחשבים ואני רציתי לדעת האם המסכים יעבדו כמו שצריך בשניהם ויתנו את התצוגה הנדרשת מהם בכרטיסי מסך הבאים : ג'יפורס 2 , וג'יפורס 6600 GT . נ.ב נא להתייחס לשאלה זו בלבד ולא להמליץ על מסכים אחרי וכו' כי את המסכים הללו אני יכול לארגן במחיר שמשתלם לי אישית מיבואן ולכן חבל על הוויכוח. תודה רבה .

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by nozza,

רכשתי את המסך לאחר קריאת ההמלצות המצויינות לגבי ה viewsonic VP930 . התמונה באמת מרשימה אך אתה חייב לשבת ממש מול המסך מאחר וצפייה בזווית, אפילו קטנה, מוסיפה קצת תאורת רקע שמפחיתה מהקונטרסט (השחור כבר אינו כ"כ כהה). האם זה מצב תקין? אם כן, מה המשמעות של 170 המעלות המופיעים בנתונים לגבי המסך?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  12. ראיתי שהעלו את המחיר של המסך ברוב החנויות (לבערך 1750 ש"ח) ושמעתי שמפסיקים לייבא את המסך הזה לארץ. השאלות שלי הם: 1) למה רוצים להפסיק לייבא את המסך הזה לארץ? 2) האם כדי לקנות אותו עכשיו במחיר הגבוה לפני שהוא יעלם מהחנויות? 3) האם יש לו יורש ראוי באופק שיחליף אותו ? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by afe123,

שלום לכולם אני מתעניין במסך LG 22EA53T. השאלה שלי נוגעת לזמן תגובה של המסך הזה. באתר של LG ישראל זמן התגובה הוא 14 MS לעומת זאת באתר היבואן הרשמי של LG בארץ (ח.י אלקטרוניקה) זמן התגובה הוא 5 MS . באתר LG בארצות הברית הזמן הוא גם 5 MS אבל השם הוא מעט שונה 22EA53T-P . התקשרתי ליבואן ונאמר לי שהם עומדים מאחורי הזמן באתר שלהם ושאין להם שליטה על האתר של LG מה שקצת מוזר כי את הטלפון ליבואן לקחתי מאתר של LG מה גם שהם רוצים למכור ולכן אני לא יודע עד כמה אני יכול לסמוך עליהם בייחוד כשלא מצאתי את המסך הזה באף תצוגה כך שאני חייב להסתמך על הנתונים הכתובים בלבד. אני רק אוסיף שבאתר LG יש דגם אחר דומה ( 22EA53QV ) שזמן תגובה שלו הוא 5 MS ויש לו יציאת HDMI והוא יקר יותר (מדובר ב 200 ₪…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום לכולם. מה הזמן תגובה המקובל במסכים אם פאנל AH-IPS? האם יכול להיות מצב שנמכר דגם חדש של LG אם זמן תגובה 14MS G2G ?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by LOOSE,

הבנתי שכבל HDMI מגביל אותי מבחינת FPS כשמדובר ברזולוציות גבוהות ולכן רציתי לדעת האם זה אפשרי להשתמש ב DisplayPort to HDMI Adapter עלמנת לקבל ביצועים גבוהים יותר או שאני בעצם חייב להשתמש בכבל DP 1.2 ללא ההמרה? (מה שלא מתאפשר לי)

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by dudyphoto,

שלום לכם הזמנתי את ה DELL U2711 אני חובב צילום ומשקיע שעות רבות מול המסך בעיבודים גרפיים הבנתי מכמה פרורומים כולל זה שע"מ למצל את מלוא הרזולוציה של המסך הנ"ל אני אמור לחבר אותו כ DUAL DVI לא ממש הבנתי למה הכוונה, אני יודע שלמסך יש 2 יציאות DVI אז זה אומר שאני אמור לחברת אותו עם כבל המתחבר לשניהם ובקצה השני (לכרטיס מסך) זה מתחבר לכניס אחת?? זה נשמע לי תמוה עצם השאלה אם בכלל קיים כבל כזה או שמא מדובר בכבל DVI יעודי ? אודה לכם אם על העזרה לסגור את הפינה הזו, מן הסתם אני אמור לרכוש כבל DVI בנפרד לכן הייתי רוצה לודא לפני שאני קונה תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by blindside,

קניתי מסך חדש ויש לי שאלה האם כפתור הAUTO על המסך אינו אמור להגיב כאשר המסך מחובר דרך חיבור DVI???? בחנות ראיתי את המסך (לא את שלי ספציפי)והכפתור הגיב אבל הוא היה מחובר דרך D-SUB

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  18. שלום, יש לי מסך שתומך בHD, המסך ללא רמקולים ולכן יש לו יציאות AGP וDVI. השאלה שלי היא כזאת, האם יש איזשהי דרך לחבר למסך XBOX נגיד? או לדוגמא ממיר? יש משהו בסיגנון חוט מצד אחד DVI ומצד שני הפין הצהוב(שיש בטלויזיות צהוב שזה וידיאו ולבן ואדום)? ואם לא, האם יש איזשהי דרך אחרת? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות מסך מחשב חדש בגודל 22' או יותר ורציתי לקבל מידע לגבי חיבור ה-HDMI בדגמים הקצת יותר יקרים. האם הוא איכותי יותר מאשר ה-DVI (יש לי כרטיס מסך מהדור האחרון עם יציאת HDMI)? חשוב לציין שהשימוש של המסך יהיה בתור מסך מחשב לכל דבר והוא לא יתופקד בתור טלוויזיה. תודה!

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  20. מישהו התנסה עם המסך הזה? אני מעוניין לקנות אותו כדי לחבר אותו לHTPC בסופו של דבר. השאלה היא איך המסך הזה? בעיקר איכות תמונה. המסך יחובר למחשב דרך HDMI השאלה היא האם הממיר (של HOT) יתחבר למחשב אם זה אפשרי בכלל? או לטלוויזיה עצמה? ובכלל מה אתם חושבים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by Yarden,

שלום רב, אני מקווה שאני לא שואל כאן שאלה מטומטמת לחלוטין אבל אני אובד עצות: יש לי מסך 24 אינץ' samsung syncmaster 2433 ואני מנסה לחבר אליו PS3, המסך הגיע עם אדפטור של DVI TO HDMI שאליו צריך לחבר את הצד השני של כבל הHDMI של ה PS3 ע"מ לקבל תמונה. הבעיה היא שבחלקו האחורי של המסך הנ"ל אין מספיק מקום ע"מ לחבר או להכניס את כבל הHDMI ביחד עם האדפטור( החיבורים "שקועים" בין שני חלקים מעוגלים..). האם אני אידיוט גמור שעושה משהו לא נכון??

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום.. לפני כחודש בערך קניתי מחשב חדש הכרטיס מסך שלי הוא HD4870 והוא מחובר למסך CRT 17 ישן מאוד אפילו לא שטוח. עכשיו השאלה הראשונה שלי אם יש הבדלים בחיבורים שאני מחבר את הכרטיס למסך (זאת אומרת אם אני ישתמש במתאם DVI לVGA רגיל או מתאם HDMI אני ירגיש הבדל בגרפיקה ובמשחקים על אותו המסך?) השאלה השניה שלי היא איזה מסך אתם ממליצים לי בתקציב של 1000 ש"ח אני מתלבט בין 22 ל20.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by Yanai_Gaf,

שלום, אני כנראה עוד כמה ימים קונה Dell U2412M ואני הולך לחבר אותו למחשב דרך DVI ולממיר דרך HDMI. השאלה שלי היא, כיוון שלמסך אין רמקולים מובנים, איך אני מקבל סאונד מהממיר? יש לי כרגע במחשב מערכת 2.1 שמתחברת דרך PL רגיל. אפשר לחבר אותה איכשהו ככה שתספק לי סאונד גם מהמחשב וגם מהממיר? רסיבר לא בא בחשבון, אין תקציב. אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אם אני קונה למשל את אחד מהמסכים האלה : Benq XL2430T או Asus VG248QE איך אני מקבל מצב של מקסימום רזולוציה של 1920X1080 עם 144HRZ ? האם היציאות של ה DVI, HDMIו ה DP כולן תומכות בזה ? אם לא אז איזה כן ? אם כן, האם צריך כאבל מיוחד ? DP 1.2 או HDMI 2.0 ? אני מחפש כבר שעות מידע ויש מלא סתירות בין מה שכתוב באינטרנט.

25. Started by guya2007,

היי, החלטתי ללכת על מסך סוני, הדגם הכי מומלץ פה נראה לי.. SONY SDM-X95FB השאלה שלי, אם אני מחבר את המסך בחיבור DVI האם זה משפיע על איכות הצפייה, כמובן כשיש לי כניסה כזו בכרטיס מסך, והשאלה השניה, אני רואה שאתם מדברים פה על הרבה פאנלים,ושיש גם אחד כזה בסוני, מה הפאנלים האלו? מה תפקידם? תודה..

• 3 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים