מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים אני מתלבט כמו הרבה אנשים פה, בין סמסונג 931BF ל-LG 1970HR יצא לי לראות את 2 המסכים (לא אחד ליד השני) והמסקנה שלי מבחינת הצבעים של המסכים, שלסמסונג יש צבעים אמיתיים וחיים, ול-LG צבעים חדים. והשאלה שלי למי שיש לו את ה-LG 1970HR, או למי שיצא לו להתנסות עם המסך, לפי הבנתי הצבעים חדים גם בגלל שהמסך מאוד בהיר, וזה שהמסך בהיר לפי מה שאמרו לי-לא נוח לשימוש באינטרנט ובאופיס. אז בעצם, אם מורידים ב-LG את הבהירות, האם גם החדות נפגעת??? תודה...
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
מתי הם מגיעים לארץ ומה המחירים? הLG עולה בחו"ל 370$ http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824005088 והנה ההשוואה בין השניים ועוד 11 מסכים של 22" http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pcpop.com%2Fdoc%2F0%2F174%2F174242.shtml&langpair=zh%7Cen&hl=en&ie=UTF8 Acer AL2216w AOC 210V ASUS MW221U Meiji JT229ZP LG L226WT זה המסך של חברת מאג>>>U.S.-Georgia WB22D BenQ FP222W Samsung 225BW Samsung 226BW ViewSonic VX2235wm ViewSonic VX2245wm
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
אני מחפש עכשיו מסך חדש בסביבות ה1000 ש"ח להחליף את הLG23 הישן שלי וכבר מזמן רציתי לקנות את הDELL אבל ראיתי שהזמן תגובה שלו זה 8MS, זה לא המון ? אמנם המסך לא מיועד למשחקים אבל אם אני אשחק מדי פעם זה יהיה מורגש הזמן תגובה האיטי הזה?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אז קודם כל תגידו לי מזל טוב הזמנתי היום את המסך DELL 2007FP ,עכשו השאלה שלי היא כזו,הזמנתי את זה דרך חנות מחשבים שהזמינה לי אתזה מהיבואן הרישמי (אומנטיק איכות),והבחור שמה אמר לחנות שממנה הזמנתי שזה ממשלוח שהוא קיבל השבוע,אז השאלה שלי האם אני אקבל פנאל S-IPS+REVA04? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הנה החנות: http://www.nextop.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21 עכשיו היא מוכרת מסכים של dell ממש זול יחסית למחירים בשוק אבל הם כותבים שהם לא מוכרים ללקוחות פרטיים אז איך אפשר לקנות מהם או שהם מוכרים רק לחברות ?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
האם המסך asus 22" VW222U 2ms מתאים למשחקים ויציג את המשחקים בצורה טובה? אותה שאלה לגבי סרטים
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
במידה ואני קונה את המסך הזה,אני יכול לחבר ישירות את הממיר של יס אליו ולראות טלוזיה באיכות רגילה לכל דבר? כיוון שלא ראיתי חיבורי RCA במפרט הנושא מאוד חשוב לי כיוון שהמסך הזה עתיד לשמש כטלוזיה.והבנתי שיש אפשרות לקנות מכשיר שנקרא TV BOX שעושה את העבודה עבור מסכים שאינם מסוגלים לקבל שידור ישיר מממיר טלוזיה. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם המסך dell 2009W ה 20 אינץ הוא מסך עם פאנל VA או TN? בבאג הוא עולה 1200 שקל, אם הפאנל מסוג VA הוא מאוד זול ומסך מאוד טוב ואיכותי. האם שווה לי לקנות אותו(אך ורק עם הוא באמת VA) או את ה T220 של SAMSUNG שעולה יותר ממנו ב 50 שקלים? ועוד שאלה. מסך 22 אינץ בכל מצב לא יכול להיות מסך מסוג פאנל VA/IPS? הוא רק TN? תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי, מאחר ואני לא מבין כל כך במסכי מחשב רציתי לקבל את חוות דעתכם על המסך הנ"ל , רוב שימושיי בו הולכים להיות בעיקר בתחום המשחקים והסרטים הנה המפרט שלו כפי שהועתק מהאתר של ksp תודה רבה על העזרה Model L226WTQ Panel TN Size 22W Resolution 1680 x 1050 Pixel Pitch 0.282 x 0.282 Brightness 300 cd/㎡ Contrast Ratio 3000:1(DFC) Viewing Angle 170˚/170˚ Response Time 2ms Display Colors 16.7M Horizontal Frequency 30 ~ 83 kHz Vertical Frequency 56 ~ 75 Hz Video Signal RGB Analog Sync type Separate, Composite, SOG Connectors PC: 15 Pin D-sub, DVI-D Plug & Play DDC: DDC/CI Power Supply AC 90~264 V (47 ~ 63Hz) Power Consumption On: 45W…
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי את המסך NEC 20WGX2 ואני בקרוב אקנה PS3. אני רוצה לחבר את הPS3 למסך הנ"ל מכיוון שהוא המסך הכי טוב בבית [השאר סתם CRT]. בחור בשם ליביו [מHWZONE...] אמר לי שצריך תמיכה בHDCP בשביל שהPS3 יעבוד על המסך. הוא גם אמר שאין לי תמיכה בHDCP וכנראה אני לא אוכל להריץ את הPS3 על המסך. השאלה שלי היא כזאת: האם הוא אומר דברים נכנונים או שהוא הטעה אותי בטעות? תודה לעוזרים.
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך המסך T220 של סאמסונג? הוא טוב? איטי? אמרו לי שהוא מעולה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש פה וראיתי שיש פה אנשים שממש מבינים לכן רציתי לשאול שאלה. ראיתי את המסך dell ultrasharp 2408wfp בארה"ב מחירו יוצא בערך 500 דולר בערך ויש לי קרובה שיכולה להביא לי את המסך ללא מכס. השאלה היא....האם שווה להביא את המסך הזה ב2000 שקל בערך? והאם המחיר מתכוון לרדת בקרוב ירידה דרסטית..? שווה לקנות יותר בחו"ל (מבחינת מחיר) או בארץ מבחינת אחריות ושיש באמת עם מי לדבר שצריך לממש אותה.... ומה קורה מבחינת האחריות בארץ שזה יותר חשוב....מכבדים פה בארץ אחריות של מסך מקורי שנקנה בארה"ב? בנוסף....אני רוצה לקנות כרטיס מסך: EVGA GeForce 9800 GTX+ עם 512 מגה זיכרון ואת כל שאר הנתונים אתם בטח יודעים... הוא יפעיל את המסך כמו שצריך? ויריץ לי משחקים על הרזולוציה הכי גבוהה? מצאתי במ…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אז ככה שמתי לב שב T190P יש רזולוציה גבוהה יותר מ T190, מה זה אומר שהטקסט יהיה חד יותר כמו כן התמונה? או שאין ממש הבדלים בין 2 המסכים?
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
האם המסכים הבאים של דל הם לא עם פאנל TN? (אני משער שהראשון והשלישי הם עם פאנל TN,אבל האם האמצעי הוא עם pva/ips?) E2208WFP Dell UltraSharp2208WFP Dell E248WFP תודה.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש מקומות שבהם רשום שהניגודיות של המסך היא 1:2000 ויש מקומות שבהם רשום שהניגודיות היא 1:1600, איזה מהם נכון? (לי יש מסך כזה ועל האריזה שלו היה רשום 1:1600, אבל ראיתי לפני כמה ימים באיזו חנות מחשבים על אריזה סגורה של מסך כזה שרשום 1:2000...)
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מסך 22 אינץ' של חברת סמסונג. אני מאוד מרוצה מהמסך אך הענין הוא שלאחרונה התחלתי יותר ויותר לשחק במחשב ואני למעשה שם לב שרזולצית ברירת המחדל של המסך גבוהה מאוד ומכבידה לי על המחשב.ברשותי כמו כן כרטיס מסך GEFORCE 9800. גם כשאני מנסה לשחק עם הרזולוציה במשחקים ולשחק על רזולוציה נמוכה יותר אני מקבל חצאי מסך וכדומה ולא ניתן לשחק כך. השאלה שלי אם פשוט זה המצב הכללי כשמדובר ב 22 אינץ' והאם רק כרטיס מסך איכותי יותר ויקר יותר פותר את הנושא או שיש אפשרות לשחק ברזולוציה נמוכה יותר אך בצורה שהמשחק נפרס סימטרית על המסך.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מזה הרצים? יש 75 הרץ יש 60 ואני יכול לבחור בין 5 סוגים השאלה מזה נותן לי? המסך שלי הוא אסוס 19 אינץ vw193d והכרטיס מסך 9600
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784601 VS. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801778 ההבדל הוא אמנם 400 ש"ח (פי 1.5 מהמחיר של הדל) אבל כל הביקורות שמצאתי עליו בחו"ל פשוט מהללות אותו (יותר מאשר את הדל) האם באמת הדל יותר טוב? או שזה עניין של תמורה לכסף וה-LG אכן טוב יותר? שניהם ממה שאני מבין ללא תקן לתליה, אך ל-LG יש חיבור HDMI שזה יתרון. והאם עד המחיר של ה-LG (גבול עליון שאני יכול למתוח אליו) יש משהו יותר משתלם?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש בקרוב מסך 22 אינטץ' וזה סופי ,או Samsung 226BW או ViewSonic VX2235wm. רוב הסיכווים את ה 2235 . [אני קונה 2 מסכים ל-2 מחשבים]. יש לי שני מחשבים ואני רציתי לדעת האם המסכים יעבדו כמו שצריך בשניהם ויתנו את התצוגה הנדרשת מהם בכרטיסי מסך הבאים : ג'יפורס 2 , וג'יפורס 6600 GT . נ.ב נא להתייחס לשאלה זו בלבד ולא להמליץ על מסכים אחרי וכו' כי את המסכים הללו אני יכול לארגן במחיר שמשתלם לי אישית מיבואן ולכן חבל על הוויכוח. תודה רבה .
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי את המסך לאחר קריאת ההמלצות המצויינות לגבי ה viewsonic VP930 . התמונה באמת מרשימה אך אתה חייב לשבת ממש מול המסך מאחר וצפייה בזווית, אפילו קטנה, מוסיפה קצת תאורת רקע שמפחיתה מהקונטרסט (השחור כבר אינו כ"כ כהה). האם זה מצב תקין? אם כן, מה המשמעות של 170 המעלות המופיעים בנתונים לגבי המסך?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
ראיתי שהעלו את המחיר של המסך ברוב החנויות (לבערך 1750 ש"ח) ושמעתי שמפסיקים לייבא את המסך הזה לארץ. השאלות שלי הם: 1) למה רוצים להפסיק לייבא את המסך הזה לארץ? 2) האם כדי לקנות אותו עכשיו במחיר הגבוה לפני שהוא יעלם מהחנויות? 3) האם יש לו יורש ראוי באופק שיחליף אותו ? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעניין במסך LG 22EA53T. השאלה שלי נוגעת לזמן תגובה של המסך הזה. באתר של LG ישראל זמן התגובה הוא 14 MS לעומת זאת באתר היבואן הרשמי של LG בארץ (ח.י אלקטרוניקה) זמן התגובה הוא 5 MS . באתר LG בארצות הברית הזמן הוא גם 5 MS אבל השם הוא מעט שונה 22EA53T-P . התקשרתי ליבואן ונאמר לי שהם עומדים מאחורי הזמן באתר שלהם ושאין להם שליטה על האתר של LG מה שקצת מוזר כי את הטלפון ליבואן לקחתי מאתר של LG מה גם שהם רוצים למכור ולכן אני לא יודע עד כמה אני יכול לסמוך עליהם בייחוד כשלא מצאתי את המסך הזה באף תצוגה כך שאני חייב להסתמך על הנתונים הכתובים בלבד. אני רק אוסיף שבאתר LG יש דגם אחר דומה ( 22EA53QV ) שזמן תגובה שלו הוא 5 MS ויש לו יציאת HDMI והוא יקר יותר (מדובר ב 200 ₪…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. מה הזמן תגובה המקובל במסכים אם פאנל AH-IPS? האם יכול להיות מצב שנמכר דגם חדש של LG אם זמן תגובה 14MS G2G ?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הבנתי שכבל HDMI מגביל אותי מבחינת FPS כשמדובר ברזולוציות גבוהות ולכן רציתי לדעת האם זה אפשרי להשתמש ב DisplayPort to HDMI Adapter עלמנת לקבל ביצועים גבוהים יותר או שאני בעצם חייב להשתמש בכבל DP 1.2 ללא ההמרה? (מה שלא מתאפשר לי)
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-