עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ofer40,

היי רכשתי את הסמסונג 971P לאחר שנים רבות עם מסכי CRT וכרגע אני עובד ברזלוציה של 800X600 עם פונט רגיל. עכשיו ממה שאני יודע במסכי LCD צריך תמיד לעבוד ברזולוציה הטבעית של המסך כדי לראות טוב. אבל ברזולוציה גבוהה הפונטים קטנים מידי לקריאה ואז צריך להגדיל את הפונט. לפי המאמר על ה LCD גודל הפיקסל משפיע על גודל הטקסט לכן מסך עם גודל פיקסל של 0.29 ייתן טקסט גדול יותר ממסך של 0.25 לדוגמא. האם זה אומר שלא אצטרך להגדיר ב WINDOWS פונט גדול יותר? דרך אגב כשניסיתי להגדיר פונט גדול על מסך 19 אינץ' רחב הטקסט לא גדל ונשאר קטן מידי. האם במסך שרכשתי לא תהיה לי בעיה בנושא? תודה

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by pms1,

שלום אני מתלבט בין U2212HM לבין U2312HM שתי שאלות: עד כמה גרוע full hd בגודל 22 אינץ הרי אפשרלהגדיל פונטים תצוגה ? (עיקר השימוש לעבודה משרדית וקריאת מסמכים ) מישהו אמר שהחלוקה הטיבעית ברזולוציה הזאת זה בגודל 22 אינץ האם זה נכון ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  3. אני עד עכשיו עובד עם מסך מאוד קטן 20 אינץ וכואבות לי העיניים ניסיתי לחבר 2 מסכי פלזמה 37/55 ולא הסתדרתי עם האיכות של המסך הרגשתי נפילה רצינית וכאבו לי העיניים וגם הרגיש גדול מאוד סתם והכי הזוי שהדרייבר של המסך עשה לי בעיות ב 2 מסכים "גלילה תקועה פריזים כאלה עם ה 20 אינץ אין את זה , חשבתי על מסך 27 אינץ אבל אני חושש שזה יהיה עדיין קטן כי אני גולש ורואה סרטים בשכיבה מישהו יכול לעזור לי ? תודה .

4. Started by amitozer,

שלום לכולם, לפני כמה ימים שאלתי לגבי עדיפות של מסך 19''-20''. התשובה שקיבלתי היא שכדאי לי כבר לקחת מסך של 22'' כי המחירים הם דומים. שמתי לב שהמחירים באמת לא כל כך שונים, אבל יש לי שאלה לגבי הגודל הרצוי. אני לא כל כך מבין לגבי מסכי מחשב, אבל אני יודע שבמסכי טלויזיה אומרים להחליט איזה גודל טלויזיה לקנות בהתאם לגודל החדר. בהתאם למרחק הישיבה מהטלויזיה. האם במחשב זה לא אותו דבר? האם 22'' זה לא גדול מדי אם אני יושב יחסית קרוב למחשב ולמסך?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  5. אהלן, אני מתלבט כרגע בין מסך Dell 2007FP לבין Samsung 971P. ההתלבטות היחידה כרגע היא גודל הפונטים שאני אראה במסך (אין בעיה של תקציב). הבנתי מקריאה בפורום שבמסכים של 20" הפונטים יראו קטנים יחסית למסכים של 19", זאת בהנחה שמשתמשים ברזולוציה הטבעית של המסכים. בכל מקרה, אני לא מעוניין להשתמש ברזולוציה הטבעית של המסך גם במסך של 19" מכיוון שלטעמי (או לטעם העיניים שלי...) הפונטים עדיין קטנים, לכן אני רוצה לשים את הרזולוציה על 1024x768 (ככה למשל זה מוגדר במקום העבודה שלי בו אני עובד עם מסך 19"). השאלה שלי, ומכיוון שאני לא מתכוון לעבוד עם הרזולוציה הטבעית של המסך, האם הפונטים יראו יותר טוב ב - Dell או ב - Samsung אם אני מגדיר את התצוגה שתעבוד עם 1024x768 ? תודה !

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. Started by TheReaper,

איך הם מבחינת הפאנל? האם כולם מגיעים עם TN? ונניח שאני רוצה להשתמש בהם כטלוויזיה ממרחק של 2 מטר~. אין לי YES HD אז האם תהיה בעיה?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  7. Started by Red Sparowes,

בעת התקנה של דרייור של המסך samsung bx 2335 אני נישאל אנלוגי דיגיטלי באיזה אפשריות להבחור אני בחיבור dvi

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shay33,

היי חברים, רכשתי לפני יומיים את המסך לאחר המלצות רציתי לשאול אם זה תקין שחדות המסך לא משהו בכלל ויש הרגשה מוזרה שהוא מסנוור כמובן ששיחקתי עם ההגדרות (בהירות, חדות וכו) יכול להיות שהמסך פגום / אני לא רגיל לpls?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by beni125,

אני מתכנן לקנות או את המסך הנ"ל או את האח הגדול 2407 השאלה היא האם ה 2007 יכול לשאת רזולוציה ואיכות של 1080p ו full hd ואותו דבר לגבי ה2407 אם אני משקיע במסך זה לטווח של איזה שנתיים שלוש כי עוד שנתיים אני מחליף מחשב נותן את שלי לאחי וקונה מסך כנראה את ה30 של אפל מחול אז בכל זאת אני רוצה שיהיה לו מסך טוב ושהוא יוכל לראות סרטים באיכות טובה גם עוד שנתיים שלוש אני קונה את המסך עם ההורים ואנילא יודע עם זה שווה את ההשקעה של ה 4 אינץ "בשביל אחי" ולכן אני רוצה לדעת אם 2007 יכול לתמוך ב full hd כי אם כן אני מעדיף להשקיע פחות ולקנות אותו

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש טלוויזיית LCD 20" . קראתי שאפשר לחבר את ה DELL 2007WFP ישירות לממיר (של יס במקרה שלי) ואז הוא משמש למעשה כטלוויזיה. אני יודע שרזולוציית השידור בארץ נמוכה לעומת הרזלוציה הגבוהה של המסך. הוא ישמש כטלוויזיה אז הצפייה תהיה ממרחק מסויים (אני חושב שמשהו כמו 2-3 מטר ). השאלה שלי היא לגבי האיכות. איכות הצפייה תהיה טובה? או שעדיף לקנות טלוויזית LCD ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Impact,

היי. בקרוב אני קונה מסך 19', ונקנתי בשני המסכים: .T190p T190. ההבדל בניהם זה הרזולוציה והקונסרקט. רציתי לדעת אם אני אקנה את ה T190p (בעל ה 1650*1080), אז הכרטיס מסך שלי יתאמץ ממש במשחקים (4870)? כי ככל שהרזולוציה גבוהה יותר אז הביצועים נמוכים יותר. איך זה הולך בשני המסכים האלה? ב P אני יכול להוריד ל 1440*900 נגיד במשחקים בלי שהאיכות תיהרס? תודה, כי זה חשוב לי מאוד.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by cobmetal,

שלום ולילה טובה לחברי הפורום הזמנתי מחשב וכרגע אני מחפש מסך , אני מעוניין למצוא את ה2209 , למרות שאני יודע שכרגע די קשה להשיג אותו , השאלה שלי היא : בכל פורום ואתר שראיתי שעדין מוכר אותו מצויין שהמסך הוא 5 מילי , למרות שבאתר של דל זה 6 מילי זמן תגובה , האם יש איזשהם רוויזיות שונות למסכים או משהו בסגנון ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by RPCOOL,

הוא מנצל את הGTX275 עד הסוף? יש לו פאנל IPS לא TN נכון? הוא המסך 22" הכי טוב שאפשר להשיג בעד 1600~1700? תודה.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  14. Started by Elad91,

רציתי לדעת האם בארץ מוכרים רק את הVP930-3 והאם ההבדל בינו לבין הVP930 הרגיל במשחקים הוא גדול, כי ראיתי בביקורת של בגירה שיש הבדל בין המריחות, אני רק לא יודע עד כמה הוא משמעותי ושמים לב אליו כשמשחקים.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD 22" למשחקים. הסתכלתי וראיתי שיש המלצה רווחת ל-SAMSUNG 2243. הסתכלתי על המפרט שלו, ואני לא מצליח להבין הבדלים קטנים בין דגמים שונים. למשל, ראיתי שבין ה-2243 לבין ה-2253 יש הבדל בזמן התגובה (2 מאיות מול 5 מאיות). אבל מה למשל ההבדל בין ה-2253 לבין הSYNCMASTER T220? למה יש כל כך הרבה דגמים שונים עם הבדלים מינוריים (שאני בכלל לא יודע מה הם)? אה וכן, איזה מסך לקנות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by adief5,

שלום אנשים אני מתלבט כמו הרבה אנשים פה, בין סמסונג 931BF ל-LG 1970HR יצא לי לראות את 2 המסכים (לא אחד ליד השני) והמסקנה שלי מבחינת הצבעים של המסכים, שלסמסונג יש צבעים אמיתיים וחיים, ול-LG צבעים חדים. והשאלה שלי למי שיש לו את ה-LG 1970HR, או למי שיצא לו להתנסות עם המסך, לפי הבנתי הצבעים חדים גם בגלל שהמסך מאוד בהיר, וזה שהמסך בהיר לפי מה שאמרו לי-לא נוח לשימוש באינטרנט ובאופיס. אז בעצם, אם מורידים ב-LG את הבהירות, האם גם החדות נפגעת??? תודה...

17. Started by VortexD,

מתי הם מגיעים לארץ ומה המחירים? הLG עולה בחו"ל 370$ http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824005088 והנה ההשוואה בין השניים ועוד 11 מסכים של 22" http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pcpop.com%2Fdoc%2F0%2F174%2F174242.shtml&langpair=zh%7Cen&hl=en&ie=UTF8 Acer AL2216w AOC 210V ASUS MW221U Meiji JT229ZP LG L226WT זה המסך של חברת מאג>>>U.S.-Georgia WB22D BenQ FP222W Samsung 225BW Samsung 226BW ViewSonic VX2235wm ViewSonic VX2245wm

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by ori24,

שלום רב, איך המסך הזה למשחקים כבדים? מתכון לשלב אותו עם הGTX770. ושאלה חשובה נוספת, האם זמן התגובה שלו 8ms,לא איטי מידי בשביל משחקים?

• 60 תגובות
    • 8.9k צפיות
  19. Started by Harbi,

אני מחפש עכשיו מסך חדש בסביבות ה1000 ש"ח להחליף את הLG23 הישן שלי וכבר מזמן רציתי לקנות את הDELL אבל ראיתי שהזמן תגובה שלו זה 8MS, זה לא המון ? אמנם המסך לא מיועד למשחקים אבל אם אני אשחק מדי פעם זה יהיה מורגש הזמן תגובה האיטי הזה?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by RisingStar,

אז קודם כל תגידו לי מזל טוב הזמנתי היום את המסך DELL 2007FP ,עכשו השאלה שלי היא כזו,הזמנתי את זה דרך חנות מחשבים שהזמינה לי אתזה מהיבואן הרישמי (אומנטיק איכות),והבחור שמה אמר לחנות שממנה הזמנתי שזה ממשלוח שהוא קיבל השבוע,אז השאלה שלי האם אני אקבל פנאל S-IPS+REVA04? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by galav1,

הנה החנות: http://www.nextop.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21 עכשיו היא מוכרת מסכים של dell ממש זול יחסית למחירים בשוק אבל הם כותבים שהם לא מוכרים ללקוחות פרטיים אז איך אפשר לקנות מהם או שהם מוכרים רק לחברות ?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by kaspersky,

האם המסך asus 22" VW222U 2ms מתאים למשחקים ויציג את המשחקים בצורה טובה? אותה שאלה לגבי סרטים

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  23. במידה ואני קונה את המסך הזה,אני יכול לחבר ישירות את הממיר של יס אליו ולראות טלוזיה באיכות רגילה לכל דבר? כיוון שלא ראיתי חיבורי RCA במפרט הנושא מאוד חשוב לי כיוון שהמסך הזה עתיד לשמש כטלוזיה.והבנתי שיש אפשרות לקנות מכשיר שנקרא TV BOX שעושה את העבודה עבור מסכים שאינם מסוגלים לקבל שידור ישיר מממיר טלוזיה. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eladh16,

שלום לכולם. האם המסך dell 2009W ה 20 אינץ הוא מסך עם פאנל VA או TN? בבאג הוא עולה 1200 שקל, אם הפאנל מסוג VA הוא מאוד זול ומסך מאוד טוב ואיכותי. האם שווה לי לקנות אותו(אך ורק עם הוא באמת VA) או את ה T220 של SAMSUNG שעולה יותר ממנו ב 50 שקלים? ועוד שאלה. מסך 22 אינץ בכל מצב לא יכול להיות מסך מסוג פאנל VA/IPS? הוא רק TN? תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  25. Started by Rulez,

היי, מאחר ואני לא מבין כל כך במסכי מחשב רציתי לקבל את חוות דעתכם על המסך הנ"ל , רוב שימושיי בו הולכים להיות בעיקר בתחום המשחקים והסרטים הנה המפרט שלו כפי שהועתק מהאתר של ksp תודה רבה על העזרה Model L226WTQ Panel TN Size 22W Resolution 1680 x 1050 Pixel Pitch 0.282 x 0.282 Brightness 300 cd/㎡ Contrast Ratio 3000:1(DFC) Viewing Angle 170˚/170˚ Response Time 2ms Display Colors 16.7M Horizontal Frequency 30 ~ 83 kHz Vertical Frequency 56 ~ 75 Hz Video Signal RGB Analog Sync type Separate, Composite, SOG Connectors PC: 15 Pin D-sub, DVI-D Plug & Play DDC: DDC/CI Power Supply AC 90~264 V (47 ~ 63Hz) Power Consumption On: 45W…

• 11 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים