עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by bugosdckh,

היום אני רוצה ללכת לקנות מסך רציתי שתגידו לי מה כדאי בין הבאים: l1919s 1950SQ 1952T הכל של חברת LG תודה

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  2. Started by mrsmith,

הציעו לי את שני המסכים האלו. אשמח לקבל המלצות לגבי הבחירה בינהם. תודה, ירון.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by adirze,

בכל החנויות שראיתי שמוכרים את המסך רשום שיש לו ניגודיות של 1000:1 ובהירות של250 cd/m ובאתר הרשמי של viewsonic רשום שהניגודיות של המסך היא 1300:1 והבהירות היא 300 cd/m מתוך הנחה שהנכון הוא האתר של viewsonic מאיפה ניתן להשיג את המסך עם הנתונים האלה והאם זו גרסה חדשה או משהו כזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  4. חבר'ה החלטתי להחליף את הCRT שלי בגלל חוסר מקום בשולחן וגם בגלל שהוא די ישן ושרוט.. ראיתי את המסך הזה בנעה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 וזה נראה מחיר מעולה יחסית למוצר!! מסך "19 עם זמן תגובה של 2MS.. במחיר כזה.. הבעיה שאני לא ממש מבין במחירים ובמוצרים מתחרים.. לכן אני פונה אליכם. האם זה כדאי? האם המחיר טוב? האם אפשר למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה? אשמח לשמוע תגובות (ולינקים אם אפשר).. המסך ישמש בעיקר למשחקים ובנוסף לגלישה באינטרנט.. סרטים לא ממש כי אני רואה על הטלויזיה.. תודה

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום, מחפש מסך זול וטוב שישמש אותי למטרות מאוד רגילות ומשרדיות, כמו: גלישה באינטרנט, עבודה באופיס וכדומה. הדרישה היחידה שלי שהטקסט יהיה חד וברור ככל האפשר. לא מעניין אותי צבעים, אלא פונטים חדים וברורים כמו ב CRT רגיל. הגודל 17 או 19, לפי המלצתכם. אני לא הולך לצפות בסרטים (מחובר לטלויזיה), לערוך גרפיקה או לשחק דרכו. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by kuBBia,

המסך מיועד לסבא שלי שיש לו בעיות ראיה ולכן עדיף ,אם יש כזה, מסך שעובד טוב ברזולוציה של 800X600 לא צריך את המסך הכי חדש מספיק זמן תגובה של 16-8 כי זה מיועד רק לצורך גלישה באינטרנט אבל כמובן שיהיה מסך טוב וברור. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by noambaum,

שלום לכולם! אני מחפש מסך למשחקים שיהיה טוב גם לעבודות אופיס ואינטרנט. מסך עם פאנל MVA כי שמעתי שהם הכי מומלצים ובעלי צבעים מדהימים. אם אתם מכירים כאלו מסכים אנא המליצו בבקשה. אשמח לכל הערה והארה . יום טוב

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  8. יש לי את כרטיס המסך שבכותרת. יעבוד טוב עם מסך כמו ה - LG1970 שקיבל פה ככ הרבה המלצות?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  9. Started by RGod,

נקנה ב קוסמוס ב 1250 אני יודע שאין לא חיבור DVI אבל אני לא צריך זה רק למי שעוסק בצילום מקצועי בעיקר .... המסך נירא בן זונה עובד חבל על הזמן אני מרוצה . מה דעתכם אליו ?בדקתי גם LG ו BENQ ה BENQ ישר ניפסל למרות שעלה רק 990 ה LG היה גם טוב וגם בלי DVI אותו מחיר 1732 עם אני לא טועה אבל העדפתי SANSUNG .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by a-v-i,

היי, חבר צריך מסך 17". חשבנו על ה LG 1752T.. ישנה בעיה קטנה. ישנו מדף שתלוי מעל השולחן. הרווח בין השולחן למדף הוא 34 ס"מ ולכן חשוב שהמסך לא יעבור את הגובה הזה. יש למישהו את המסך הנ"ל או את ה 1750 ויכול למדוד את הגובה שלו? והאם יש אפשרות לכוון את הגובה שלו? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by RGod,

צריך המלצה למסך חדש LCD תקציב 1300 שח יצאות אנלוגי ו דיגיטלי תודה המסך בעיקר למשחקים יש לי 2 רעיונות samsung 740N 17 או LG 1719S מה יותר מומלץ??

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  12. Started by slater,

ראיתי את המסך הזה במחיר נוח מאוד ורציתי לשאול, מה אתם חושבים עליו? המסך הזה טוב?הוא עדיף על 17 אינץ' טוב?

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  13. אני זקוק למסך LCD 17 אינצ' עם זמן תגובה מהיר 4ms\8ms וניגודיות טובה 1:600\או יותר... כבר בחרתי מודל (Samsung 17 LCD SyncMaster 730BF ) וגם מצאתי אותו במחיר טוב 1400 שקל בערך, אבל חבר אמר לי שיש מסכים יותר טובים במחיר הזה (1400 ש"ח) אז אני צריך חוות דעת לגבי המסך הזה ואם יש מסכים יותר טובים במחיר הזה עד 1400 ש"ח אולי קצת יותר. אם אפשר לתת לי מספר מסכים, תודה. המסך ישמש למשחקים וסרטים ברזולוציה 1280x1024

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Pav3l,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD ויש לי התלבטות קטנה בין הדגמים הבאים... Samsung SyncMaster 730B Samsung 740B האמת שלא מצאתי כמעט הבדל בינהם ואני מעוניין לשמוע מה אתם ממליצים יותר ולמה? והאם המסך 740N לא טוב יותר? או שבכלל עדיף לקחת LG? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Imtheman,

שבת שלום . קניתי מסך LCD אבל משום מה לא היה שם כבל RGB . אז ניסיתי לחבר את המסך עם כבל DVI . אבל זה לא עובד יש איזה שהם הגדרות שצריך להגדיר או שהוא חייב גם את הכבל RGB ?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  16. חשבתי על המסך : L1752T LG מה דעתכם? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. 1 יש לי את המסך NEC 20WGX2 שמחובר לשני מחשבים עם KVM ולאחר כל ריסט הרזולוציה משתנה. 2 אני עובד עם 2 המחשבים ברזולוציה 1680X1050. במחשב אחד יש לי כרטיס מסך X1800GTO2 ובשני יש לי 9600XT ובמחשב עם ה-9600XT רואים פחות טוב,מה הסיבה ?? 3 האם יש אפשרות לחיבור 2 המחשבים עם ה-KVM שיש לי בחיבור DVI ??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by RGod,

אני רוצה להחליף את ה SAMSUNG 740N שקניתי ביום חמישי למה ?כי יש לו בעיות צבע בחלק העליון לא יודע ממה זה וגם הדיסק של הדרייברים לא עובד בכלל ? איזה מסך ממולץ לקחת באותו מחיר 1200 1300 הפעם עם DVI

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by adirze,

אני צריך שתמליצו על איזה מבין המסכים האלה כדאי ללכת, אני מבין שמבחינת איכות הVP930 לוקח אבל הקטע שכמעט ואי אפשר לראות את המסך לפני שקונים אותו דיי מטריד אותי, להזמין מסך מבלי לראות אותו לפני כן. לעומת זאת את השניים האחרים ניתן לראות כמעט בכל חנות שמוכרת מסכים. תודה לכולם על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Booobb,

שלום לכולם, ברשותי מסך ViewSonic VP930 שנקנה לפני כ 8 חודש ופתאום היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב המסך מראה תמונה מאוד לא נקיה (לא מוצא את המילה המתאימה).. כאילו מישהו בא ושיחק עם ההגדרות של הצבע. בדקתי בהגדרות וכלום לא השתנה. חיברתי את המסך למחשב אחר ועדיין המסך מזייף בצבעים, מכאן אני מבין שהבעיה היא במסך. ניסיתי לכוון גם בהגדרות של המסך באמצעות הכפתורים של המסך (כלומר בלי לגעת במחשב) אך לשווא. הפעלתי את PerfectSuite, התוכנה שהגיע עם המסך ושם בלשונית ה Color כיוונתי את ה Color Temperatur ל 7500K והמסך חזר להיות כפי שהיה. אך כל פעם שאני מאתחל את המחשב או מכבה ומדליק את המסך, המסך חוזר להיות כפי שהיה (למרות שהוא נשאר מוגדר כ 7500K). עכשיו אני לא יודע מה לעשות, כי מצד אחד לאחר…

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  21. Started by yair71,

מה דעתכם על מסך זה? האם למישהו יש? במבצע לעובדי מפעל מסויים מוכרת חברה ידועה ביותר את המסך ב-1000 שקל ב-10 תשלומים. ומקבלים מייד

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by uguru1969,

איזה מסך יותר טוב לעבודה שוטפת באוטוקד ,צפיה בסרטים וכמובן משחקים תודה הבדל של כ-200 שקלים בינהם לטובת eizo

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום האם יש מסך של LG בגודל 19 שמגיע בצבע שחור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by סער_שי,

אני מתכוון בעיקר לזמן התגובה. שניהם מצהירים 2MS אבל נראה כי ב-LG מדובר במקרה קצה, ולפי מה ששמעתי הנתונים של ה-VIEWSONIC מרשימים גם בשחור-לבן-שחור וכיוצא. יש לי את ה-L1970HR ואני נהנה ממנו אבל הזמן תגובה לא מרשים אותי בהכרח. אני מבחין במריחות בלי ספק. אני תוהה אם זה פשוט משהו שאין לו פיתרון עד שהטכנולוגייה תגיע לפחות מ-1MS, או שה-VX922 מציג שיפור משמעותי מהבחינה הזו. אני שוקל למכור את שלי ולהחליף, אבל זה כמובן כרוך בהפסד כספי לא מבוטל ורציתי לדעת האם הוא כדאי. מאוד חשוב לי זמן התגובה ואני מאוד מבחין בו, אבל אני לא רוצה למכור את ה-LG שלי בחצי מחיר, לקנות VS שעולה יותר ממנו, ובסוף לגלות שההבדל לא מורגש כמעט. אז? (ובבקשה לא אנשים ש"לא מבחינים בשום מריחות" גם ב-8MS... אתם …

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  25. Started by wow,

לאחרונה רכשתי את המסך NEC 20WGX2 החוויה בסרטם ובמיוחד במשחקים פשוט מדהימה,לגבי אתרים אז לא כולם תומכים במסך רחב (HWZONE למשל לא),פתאום רואים את העולם ברחב יותר (בדומה לראייה שלנו) ואין לי מושג איך הסתדרתי קודם עם הצ'יקמוק שהיה לי. לכל המתלבטים למיניהם ששוקלים איזה ומה בדיוק לקנות אני ממליץ בחום.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים