מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
קניתי מסך חדש - t220p והצבעים לא נראים טוב ויש קצת מריחות בממשחקים. הבנתי שצריך לעשות לו כיול. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הצלחתי להתבלבל בין המושגים הדומים מדוע לא מציינים את דגם המסך ביכולת תצוגת FPS אלה בHZ ? מה למעשה ההבדל בין FPS לHZ ? למה לא מודדים תמונות בקצב רענון של HZ?
-
- 7 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
איך המסך הזה? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-e2407wfp.htm
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מישהו יודע איך הם וכמה הם עולים (לא מצאתי בזאפ)? האם גם בהם יש בעית ורוד כמו ב 2410? מחפש מסך עם פאנל איכותי (IPS?) בגודל 22-24, לא סגור על תקציב מסוים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך כנראה על LG L1750B , ראיתי אותו ואת הסמסונג 730B בחנות ואהבתי יותר את הLG , הבנתי ששניהם מומלצים במחיר הזה. מישהו יודע אולי מה מדיניות החלפת הפיקסלים של LG ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
טוב אני חייב להגיד לכם מסך מדהים.. דבר ראשון בהתחלה חשבתי לקנות CHIMEI בגלל הביקורות הטובות עליו באתר....זה שטויות הייתי בחנות של KSP ראיתי אותו מול איזה LG 19" לא זוכר איזה דגם אבל לא משהו הכי מפציץ בקיצר במסך של CHIMEI ראו זוועתי..צבע דהוי לא חד בכלל פשוט גרוע.. טוב אז המשכתי לחפש אמרתי אם אני קונה זה רק רחב ורציתי משהו איכותי אז עזבתי את כל הTNים וראיתי שהמסך הזה פשוט הכי איכותי שיש בכל האתר חומרה גדול הוא במקומות הראשונים עם איכויות עצמות וגם יש לו USB וחיבור טלוויזיה שזה ממש אחלה והבנתי שזה המסך שאני רוצה חיפשתי באינטרנט מחירים ובסוף קניתי בחנות PCCENTER חנות נחמדה בראשון קניתי שם סידרתי תחדר חיברתי תמסך והוא ממש מדהים דבר ראשון אנשים אם אתם מתלבטים בין רחב לרגיל...ר…
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
התקציב הוא בסביבות ה-5000-6000 ש"ח +-... המסך אמור לשמש למשחקים וסרטים בעיקר, לכן אני מתלבט אם ללכת על LCD שהוא גם יכול לשמש כ-TV ואז לחסוך קניית כרטיס טלווזיה... אם אני הולך על LCD TV כך גם גודל המסך בתקציב הזה הוא גם יותר גדול-אפשרי להשיג 26 אינץ' במחיר הזה לא? השאלה היא איך המסך יתפקד במשחקים.... מה אתם ממליצים? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש מסך איכותי למחשב אשר יחליף גם את מסך הטלוויזיה הישן שלי. התקציב למטרה הוא עד 4000 ש"ח מטרת המסך היא, כפי שנאמר למשחקים לא כבדים, וצפייה בשידורי טלוויזיה. מספר שאלות נוספות: האם יש הבדל בין שיטות חיבור מסך המחשב לטלוויזיה ( כלומר, חיבור באמצעות כרטיס מסך, כרטיס טלוויזיה, ממיר צד שלישי ). אשמח להערותיכם והארותיכם.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל ללכת על מסך הזה Eizo S1931SH http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=464563 http://www.eizo.com/products/lcd/s1931_21/index.asp הוא עולה ¤ 2,686 בקניה חכמה בזאפ עד עכשיו צפיתי בטלויזית LCD 26' ועכשיו אני רוצה לשדרג שתי שאלות 1. איך הוא בהשוואה לאחרים באותה רמה אפילו הצעות עם נטיה למעלה יתקבלו (: 2. השאלה אם שווה להעלות קצת את האינטשים למשהו יותר גדול והאם יש דברים יותר איכותיים באותו טווח מחיר אולי מקסימום עד 3000 אלף תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מסך 17 עד 1000 שקל יש לי כרטיס מסך 8800GT של גי'גה בייט תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם בשתי הגרסאות (רחבה ורגילה) של המסך יש את אותו הפאנל (s-ips)? בפנדה מציינים שרק ב-wfp יש פאנל s-ips. אם לא, איזה פאנל יש ב-2007fp? ולגבי מסך נוסף: איזה פאנל יש ב-Eizo 1931sh? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שזה נדיר למצוא מסך רגיל שתומך בזה, אבל אם אתם מכירים צג LCD איכותי ונחמד שישרת אותי for years to come שיכול לתמול בחיבור שכזה, אשמח לדעת thanks a heap! EDIT ותודה רבה לGnome היקר ששלח לי לינק : )
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אחרי שנים שלא היו מסכי 27" IPS נורמלים במחיר של פחות מ 2800 שקלים, שמתי לב שלאחרונה דל השיקו את הדגם הנ"ל במחיר 200$ פחות מהדגם הקודם U2711 ובאתר שלהם אחרי הנחה זה בכלל עולה רק 559$ (כ 2100 שקל). א. מדוע ההפרש מחירים כלכך גדול בין שתי מסכי IPS של 27" ? ב. חנויות בארץ עדיין מוכרות אותו במחירים של 3100 ש"ח ומעלה, מישהו מרים פה קניה קבוצתית ? יש סיכוי להורדת המחיר למחיר סביר בתקופה הקרובה לדעתכם ? ג. הוא לא הושק בכל העולם עדיין ? איך אין לו דף ב NEWEGG למשל ?
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, מחפש שתי מסכי מחשב 24אינצ' שמיועדים למשחקים ולעבודה משרדית התקציב בין 800-950שח - עם העדפה כמובן ל800. (1600-1800 לשניהם)
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חברה אני מחפש מסך 4K לגיימינג, דברים שחשוב לי שהיו בו: צבעים טובים פאנל IPS זמן תגובה מנימליסטי ככול האפשר רזולוציית 4K תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הבהירות של המסך, יותר גבוה יותר טוב או יותר נמוך? הכוונה ל cd/m².
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קיבלתי לפני חצי שעה את הסמסונג 2253BW, הרכבתי את הכל רק שיש לי בעיה עם כבל החשמל! מצד אחד הוא נכנס למסך, אבל מצד שני אין לי איפה לשים אותו! צורת החיבור שלו (שני פסים והשלישי מעוגל) לא מתאימה לשום כבל שיש לי. מה צריך לקנות כדי לסדר את העניין ולא הייתי אמור לקבל את זה עם המסך?!
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מחפש מסך LCD שיוכל גם להתחבר לממיר היס שלי. (ממיר רגיל, לא HD) גודל נדרש - 24 (אפשר גם 23) מה האפשרויות שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני חדש באתר. אני רוצה לקנות מסך למשחקים שיעמוד גם במשחקים בהם התמונה כולה זזה מהר (בסגנון FPS למשל). קראתי את ההמלצות באתר ואני נוטה לכוון U2312HM . נאמר כמה פעמים שאין חשיבות לזמן התגובה הגבוה (8ms) ורציתי לדעת האם ידוע למישהו מניסיון אישי אם גם במשחקים תזזיתיים בהם התמונה כולה זזה במהירות זמן התגובה לא מורגש. קראתי עוד כמה תגובות בנושא, יש לא מעט תלונות על "מריחות" תמונה ב U2312HM. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב במסך כשהמסך שחור אז החלקים הממש צמודים לדפנות קצת יותר מוארים מהאמצע של המסך, כאילו יש מן מסגרת חיצונית מוארת יותר מהמרכז. למה זה?
-
אוקיי, בזמן האחרון הMAG 15 אינצ' (LCD כמובן) עושה בעיות קשות עם מסכים שחורים ולאחר הרבה נסיונות עם מספר מחשבים וסידורי חשמל ומתאמים הוא לא עבד ונגמרה האחריות, החלטתי ללכת בתומי על 1970HR... אני מתקשר לבאג לבקש שישמרו לי אחד בצד ואני כבר מגיע, ולהפתעתי הרבה, אזל המלאי שלהם חוץ מ2 אחרונים בצפון !-!-! אני מתקשר לכל החנויות וכולן אומרות שהמלאי יגיע לארץ רק מ10 באוקטובר, די מבאס אני יכול לחכות איזה שבוע (ככה לפחות באג אמרה שיגיע המלאי אליה לאחר יום כיפור) אך הנני שואל אם לא עדיף כבר לקחת את הגירסת 17 אינצ', או ששוווה לחכות? חוץ מזה, הרבה אנשים אמרו לי ש19 זה מוגזם אז אני צריך ללכת לראות במציאות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה שלי איתו היא שלפעמים, בלי קשר לכלום, המסך נהפך לשחור למשהו כמו שנייה ואז חוזר לעצמו. למישהו אחר זה קרה/מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה... קניתי מחשב חדש לא מזמן אבל מסך עדיין לא קניתי... עשיתי סקר שוק בין כל מיני סוגי מסכים ועד שהגעתי למסך טוב שאני רוצה ומעוניין היו כאלה ששללו אותו... עכשיו הבקשה שלי אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא מסך טוב (העדפה ל-LG ו-SAMSUNG) במחיר של עד 1300-1400 ש"ח... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב 27 ברזולוציית 2K רציתי לדעת חוות דעת על DELL U2715H, אני משתמש במחשב ללימודים ולעריכת וידיאו בעיקר עם PREMIERE תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-