עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Kataklystic,

השאלה שלי היא האם המסך הנ"ל יכול להציג תמונה של HD1080P עם מפרט מחשב שמסוגל להתמודד עם זה... מהנסיון שלי עם מפרט של המחשב שיש לי כרגע (אני קונה מחשב חדש תוך איזה שבוע) והמסך הזה שקניתי לפני כמה חודשים הוא מציג בצורה מעולה 720P ו1080P התמונה בחלק מהקטעים זזה קצת לאט ומוציאה את הסרט מסינכרון.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by tenana,

התקנתי את התוכנות Natural Color וMagic Tune ומשום מה כל פעם שניסיתי להשתמש בהם נתקע לי המחשב, כלומר הצלחתי כבר להפעיל את התוכנה אבל לאחר כמה דקות שימוש בתוכנה היא נתקעה :\ ואיתה כל המחשב.. רציתי לדעת אם לעוד מישהו זה קרה לפניכן? ורציתי בנוסף לדעת האם יש לחצן כלשהו שמכוון את המסך בצורה אידיאלית? או שאם יש בתוכנות משהו שמכוון אותו אוטומטית?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אשמח לקבל המלצות על איזה מסך משתלם יותר. מיועד למישחקים, אינטרנט וקריאה רבה של מסמכים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכל חברי הפורום וערב טוב. ראיתי מספר מתעניינים לגבי ה-DELL U2410. בעקבות הקניה הקבוצתית הקודמת, חשבתי לארגן אחת עבור האח הגדול של ה-u2311. מה דעתכם? אני מעוניין במסך, אם יש עוד מעוניינים נוכל לקבל הנחה בסדר גודל כפול מהמסך הקודם.(ההנחה היא כמובן באחוזים, והמחיר של ה-U2410 הוא יותר מפי 2 מהU2311ׂׂ). מי שמעוניין שירשום פה, במידה ויהיו לפחות עשרה יהיה על מה לדבר. fakeman noam128 noam128 benbmx666 גמני yonizaf בינתיים הכמות היא 6 מסכים(חסרים 4 אנשים). אם יש אנשים שלא סגורים על עצמם(לא מבחינת דגם, מבחינת מחיר-כמובן ההנחה לא תהייה יותר מ-400 שקל יש לקחת בחשבון) שירשמו ואני אוסיף אותם זה רק יגרום לחנות יותר להתגמש. יאללה חברים כל מי שמעוניין שיצטרף ..! אולי תביאו…

• 73 תגובות
    • 9.3k צפיות
  5. אחים שלי ואני רוצים לקנות מתנה לאבא אבל אנחנו לא מבינים הרבה במסכים, ראיתי שיש נטייה לקטול את המסכים בגודל 20 אינטש כי הרזולציה שלהם היא 1600X900 ולא 1680X1050 כמה זה משנה? המסך הכי טוב שמצאתי שתואם לדרישות הוא http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=726985 אם תיהיה סיבה מספיק טובה אפשר לחרוג מתקציב וגם לא חובה שזה יהיה LG אם יש משהו יותר טוב פשוט אצלנו בבית יש הרבה LG

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  6. Started by rafip77,

שלום, ברשותי מסך הנ"ל כבר שנתיים או שלוש בערך לאחרונה הוא מתקשה להידלק... לאחר מספר פעמים על לחיצת כפתור ההדלקה הוא קצת מהבהב ואז נדלק.. כמעט ואני לא מצליח להדליק אותו. מה הבעיה ? ניתן לתקן ? איפה ובזול ? (הבעיה היא במסך ולא במחשב מאחר ובדקתי זאת בוודאות) תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by white_rider,

שלום רב למישהו יש נסיון עם המסכים החדשים של LG שמשלבים IPS ו LED?? איך הם לעומת ה IPSים של DELL??? אני מתלבט בין: DELL Dell U2311H UltraSharp LCD IPS 23'' DVI DP WideScreen‎ ל- LG IPS236V 23'' LED IPS 5ms DVI HDMI WideScreen Black‎ האם ה LG שווה את הפרש המחיר?? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. Started by klayton,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10560 מוזר שהאחריות 3 שנים במקום 5 בד"כ

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by RefUser,

שלום לכולם, גיליתי היום במסך סוג של נקודת אור שנראה כאילו זו נורית קטנה בחלק האחורי של המסך(מאחורי התצוגה עצמה), בחלק שדי קרוב למסגרת המסך. בד"כ רואים אותה כשהרקע המוצג כולו לבן. האם זה פיקסל שרוף? ושאלה נוספת, האם מסך עם פיקסל שרוף סופו שיהיו בו פיקסלים שרופים נוספים? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by lsl,

אני מחפש מסך ב1000 ש''ח אם יש משהו טוב בפחות אז עדיף לא ניתן לחרוג אני פשוט לא יודע מאיפה להתחיל אפילו (מה לבדוק), אשמח להסבר על הפרטרים וחשיבותם המסך מחובר למחשב נייד (חייב hdmi ) אני מעדיף מסך fhd אם נכנס בתקציב אם צריך עוד משהו אשמח לתת תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by GanJaval,

קניתי מסך מהמבצע של בזק שידרגתי את המהירות וקניתי מסך במבצע ב 790 שקל . הדגם : Samsung LCD 931B עדיין לא קיבלתי אותו באסה . בקיצור מה אתם אומרים שווה את הכסף ? אפשר קצת מידע עליו האם הוא טוב רע .? איך הוא למשחקים ? אני עד עכשיו היתי אם מסך של סמסונג 793df האם אני ירגיש הבדל לטובה או לרעה ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by shlomibandit,

אהלן , מעוניין לקנות מסך נוסף ל29 שברשותי , יש לי מסך של LG 75 הרץ 2560 x1080 אולטרה וויד. מתלבט על המסך שלי ג'יגה בייט 34 אולטרה וויד 144 הרץ 3440 x1440פאנל VA. האם מומלץ? לגיימינג ומשרדי? יראה טוב למרות הגודל והרזולחציה השונה? כרטיס מסך 5700xt

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by Dima67,

קיי, שלום. אני בתקציב דל ואני לא כזה מבין גדול במסכים. הבחירה הסופית שלי ירדה ל-3 מסכים (די זולים): Samsung 2233BW Asus VW223T Benq E2200HD מה אתם ממליצים לי? מה אתם לא ממליצים לי? אני אשמח לעזרה. D= יש עוד מסכים שאתם ממליצים לי עד 900 שקלים? עריכה: הא כן, כרטיס מסך HD4870, בעיקר משחקים ואינטרנט, ממש ממש קצת פוטושופ.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  14. כלומר אני יחבר אליו ממיר של יס... כמו אצל השכנים שלי ורואים ממש טוב יש להם מסך אחר אבל יותר גדול אני חושב... מה אתם אומרים על זה? L226WTQ

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  15. כמובן שעדיף לתקציב לא גבוה. עברתי על הפורום ואני יודע שיש המלצות גורפות ל-DELL. אך האם למי שלא הולך לראות סרטים ולא משחק במשחקים במחשב הזה זה באמת נחוץ? האם יש מסך 22" זול יותר ומספיק טוב למסמכים? תודה!!

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by Torian,

אתמול קניתי מסך חדש, של חברת benQ דגם FP93G X+. הפעלתי אותו בדיוק לפי ההוראות, הכל היה בסדר כשלאחר שעה של פעולה פתאום התגלתה נקודה שחורה קטנה במסך וזה לא היה לכלוך אחרי עוד שעה התגלו עוד כ 3 נקודות, 2 מהם שחורות ואחת צבעונית כזאת שבולטת יותר מהשחורות, זה נורמלי למסך חדש? אני צריך להחליף אותו נכון ? אשמח לקבל טיפה מידע על כל הקטע הזה של הפיקסלים, ואם יש דרך לתקן את זה ומה אומר הנקודות השחורות שכמעט לא רואים אבל עדייין רואים לעומת הנקודות הצבעוניות הבולטות לעיניים ומפריעות... תודה רבה לעוזרים מראש, עריכה: לא ראיתי שקיים sub - forum רק למסכי מחשב אם אפשר להעביר אשמח, סליחה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום לכם. קניתי מחשב לא מזמן ואני רוצה מסך חדש... הכרטיס מסך הוא 4870. תחילה רציתי ללכת על מסך 22 אינץ' (2243 או 2253), אבל אז ראיתי ששני אינץ' פחות שווים בסביבות ה-400 שקל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion 2043 עולה 795 שקלים ב-KSP כרגע... האם שווה לקחת אותו? או שלקחת 22 אינץ'? או בכלל מסך אחר לגמרי... התקציב בסביבות ה-1000 ש"ח ואפשר קצת להתגמש מעלה. תודה רבה מראש =)

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by oozy,

אני מחפש את המסך הטוב ביותר בתקציב שצויין בכותרת ואני צריך שיתמוך ברזולצייה של 1600X1200

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by R0tem1,

אני צריך מחשב לאח הקטן שלי, אין שימושים מיוחדים דרישות: 17-19 אינטצ' יחס של 3X4 זמן תגובה 12 ML ומטה כולל DVI ללא רמקולים יחס ניגודיות 1:700 ומעלה כולל מסכים שעולים קצת יותר וזמינים בפומביות עדיפות קטנה לזיגזג www.zigzag2000.co.il אם הם לא יקרים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by omersh83,

p2314h p2414h מה מומלץ מבין המסכים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by chatin,

קניתי את המסך הזה .. הוא נראה פצצה אבל נסיתי לכוון את הצבעים אם התוכנה שהם הביאו אבל לא הצלחתי להגיע לצבעים יפים משהו יכול לתת את הערכים העידיאלים שצרכים להיות ... הוא גם קצת מסנבר אז הורדתי את הבהירות לכמעט חצי

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  22. אני מחפש מסך 24 אינטש עם רזולוציה 1920*1200. יש את אופציות הTN בסביבות 1600 ש"ח, סמסונג T240. באיזור ה-3000 שקל יש את הדל 2408WFP עם פנל VA, וקצת בפחות כסף ממנו את הפיליפס Philips 240PW9EB עם פנל H-IPS. כמה קישורים רלוונטים: http://monitortest.blogspot.com/ http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2144004 http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1033534091 אתמול מצאתי את אופציית ה-HP LP2475W http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06a/382087-382087-64283-3884471-3884471-3648442.html http://techreport.com/discussions.x/15999 http://www.productwiki.com/hp-lp2475w שגם מציע פנל IPS, גם ארגונומיה מצויינת ושפע כניסות, רק מה, לא מיובא לארץ עדיין. דיברתי עם HP ואמרו …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. מרחק הישיבה שלי מול המסך הוא כ-40 ס"מ ... האם 20.1 אינץ' של דל זה גדול מידי ? אני יודע שבטלויזיה רגילה צריך לשבת מרחק מסוים ממנה כדי לראות בצורה אופטימלית..האם כך גם לגבי LCD?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. חשבתי שמישהו יביא לי מסך מחו"ל, איפה שהוא נמצא זה זול, ואין לו בעיה להביא. אבל אז חשבתי שבמזוודה רגילה מסך מחשב בגודל 24"/25" יכול אולי להינזק בעת המשלוח לארץ (בהנחה שהמזוודה בכלל תגיע לארץ ולא יהיה טעות והיא תגיע למדינה אחרת ואז לארץ אחרי כמה ימים חבולה ופתוחה). אז אני מבין שזה לא ריאלי ועדיף להשתמש בחברת משלוח עם ביטוח כן ? (מישהו הביא מסך כזה ארצה בטיסה?)

25. Started by Y-T-M,

אז מה הכי עדיף משלושתם? השימוש הוא להכל סרטים גם סרטי HD ,משחקים, גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ לפעמים.. תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.