מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום ...אני קונה מסך סמסונג 226BW ורציתי לדעת כיצד אני יכול להפוך אותו גם לטלוויזיה ושיראו בו באיכות טובה?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 22 זול ורציתי לדעת האם המסך 228WFP שווה ב 1500 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
רציתי לקנות מסך 24" של DELL דגם 2407WFP, הוצע לי לקנות באותו המחיר את הדגם 27" של DELL האם זה נוח לעבוד עם מסך 27"? זה לא גדול מידי? עיקר השימוש שלי הוא סרטים, WORD ותכנות... תודה אופיר
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון כואבות לי קצת העיניים בזמן שאני על המחשב. יצא לי להיות בחנות מחשבים כשקניתי מחשב עם דודה שלי ואיכשהו העלתי את הבעיה בפני המוכר כהתלבטנו על גודל המסך שעדיף לדודה שלי. הוא אמר לי שכאב העינים שלי יכול להיות בגלל שהמסך שלי לא טוב מספיק ושאמרתי לו את סוג המסך הוא אמר שזה כניראה זה. המסך שלי: AOC 19" 1:3000 2MS 197vk2aoc הסיבה שאני חושב שהוא צודק היא שבזמן שאני יושב על מחשבים ניידים או על מסכים אחרים אני לא מרגיש כאב או עייפות. מה דעתכם? האם כדאי לי להחליף מסך? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי מחשב עם המסך הנ"ל ואני כמובן מאד מרוצה. עכשיו אני רוצה להשתדרג לdual עם עוד מסך כזה, אבל כבר לא מוכרים אותו (לפחות בארץ...) אני צריך מסך של אסוס בערך באותן המידות (514-401-228) כדי שזה יראה פחות או יותר סביר אחד ליד השני. אפשר עזרה? אולי מישהו יודע למה הפסיקו למכור את האסוס mw221c או אולי יודע איך כן אפשר להשיג אותו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום כרגע אני משתמש במחשב "הישן" שלי במסך BENQ FP731 מסך טוב איכות צבע טובה רק הוא כואב קצת בעיניים כשאני קורא , כואב קצת הרבה אני מעוניין לדעת בערך איזה הבדל יש בינו לבין המסכים הבאים ואיזה פאנל המסך הזה המסכים להשוואה: 226BW E228WFP 2007WFP L226WTQ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אתם חושבים שהכרטיס LEADTEK PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT יחזיק את המסך או שצריך לקנות GTX??
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ביום רביעי אני מזמין את המסך ויש לי כמה שאלות לפני.. אני רוצה לחבר אותו לממיר של יס זה אפשרי ? ( ללא כרטיס טלוויזיה ) ואני רוצה שיהיה פאנל s-ips ואני קונה את זה ב- iqpc אז נגיד אני ישאל אותם אם זה s-sips והם יגידו לי כן אז יש מצב שהם משקרים ? יש איזה דרך לבדוק את זה במקום ? תודה ומיצטער על החפירה חחח...
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עובד המון עם אפטר אפקטס (פוסט פרודקשן\אנימציה) ופוטושופ. כמו כן אני משחק במשחקים די כבדים עם כרטיס GEFORCE 8800GTS ,ורוצה לראות סרטים\סדרות ב-HD. חשבתי להשקיע במסך DELL 2407 שעולה כרגע 3600שח. הבעיה שכל מיני REVIEWS מדברים על GHOSTING ועוד כל מיני מונחים שאני לא מכיר כי עד היום עבדתי עם CRT 17 אינץ. אשמח אם מישהו יתן לי המצלמה לגבי המסך. כמובן ש EIZO הוא הפתרון האידיאלי בשבילי אבל זה ממש מעבר לתקציב. (אני סגור על 24 אינץ). תודה מראש לכל המתייחסים והעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך הזה http://skypc.co.il/pl_product~OP-RD09-4442~9~0.htm עכשיו רציתי לדעת אם יש למסך הזה אפשרות תליה על הקיר? ואם כן באיזה חנות(או אם יש בSKYPC) אני יכול לקנות את המתלה. ואם יש בגודל הזה(23") ובטווח מחיר הזה מסך משתלם יותר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22" בסביבות 1200 ש"ח וההתלבטות היא בין 2209WA לבין U2311H. - כנראה אני אלך על ה2209WA בגלל הרזולוציה. רציתי להבין למה אנשים מעדיפים ללכת על מסכי FHD כשרוב האנשים מרגישים שתוכן המסך(טקטסים, השולחן עבודה) קטן מיידי? (הרי אם אני אקנה מסך FHD ואבחר ברזולוציה נמוכה יותר מהרזולוציה הטבעית של המסך הכל יראה פחות חד).
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום ויש לי שאלה.... השבוע יש לי יומהולדת וקנו לי מתנה מסך LCD FP2226W PROVIEW רציתי לדעת אם בחרתי מסך טוב? או שכדאי להחליף? אישית אני רואה בו מצוין והוא לא רע 22".... אה ועוד שאלה מה זה חיבור DVI-D? קבלתי עם המסך כבל לחיבור הזה ואני לא יודע לאן מחברים אותו... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך הנ"ל http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5930 מבקש חוות דעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי מסך מדגם X193W שיש לו כניסה של DVI האם זה אומר שאני יכול לראות בו תכנים באיכות HD? הכרטיס מסך שיש לי במחשב הוא ATI READON 4850
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם המסך הזה יכול להיות טלוויזיה ?http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=255 זאת אומרת לחבר אליו ממיר יס כמו לכל טלוויזיה רגילה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
הזמנתי מ-חול את המסך של LG דגם L194WT עכשיו לי יש בבית כרטיס מסך geforce 4 ללא חיבור DVI שיש במסך. רציתי אז לדעת אם יש למסך הזה גם חיבור רגיל חוץ מה-DVI שיכול להתחבר רגיל למחשב שלי או יש במסך רק DVI..?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
קניתי את המסך לא מזמן.... זה מסך מחשב+טלוויזיה ותליתי אותו על זרוע ברקן ונשארה עליו רגלית קטנה.... 1.איך אני מוריד אותה? (יש ברגים, אבל חשבתי להתייעץ עם מישהו שעשה את זה כבר) שמתי לב שיש שידורי עיד"ן DVB בתוך הסמסונג.....דיברתי עם נותן האחריות ונאמר לי שאי אפשר להפעיל אותם. 2. איך אני מפעיל אותם בכל זאת ? אם בכלל אפשר להפעיל אותם....
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם המסך הזה הוא טוב בשביל משחקים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ראיתי בתגובות של זאפ שהמסך עובד ברזולציה אחת 1050על1600 משהו כזה. אמרו שאם משנים התמונה לא יוצאת טוב. הדבר נכון? ואם זה נכון אם זה נכון גם למשחקים? או רק בוינדווס
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
הוא מנצל את הכרטיס 1900xt? השאלה הזאת באה לי בגלל שני דיונים ששאלו משהו כזה אבל אני שואל למסך הספציפי הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ה-LCD של Samsung 731BF הוא המסך הטוב ביותר שאני יכול למצוא במחיר של כ-1,400 ש"ח? טוב יותר מהמתחרה באותו מחיר של LG או כל חברה אחרת? תגובות והצעות יתקבלו בשמחה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
איך המסך הזה לחבר שלי ואין עוד תקציב התקציב הוא עד 1000 ואין אפשרות לגלוש איך המסך הזה יחסית לתקציב חבר שלי לא משחק וכאלה הוא בעיקר באינטרנט וסירטונים וסרטים איך המסך הזה? ועוד שאלה האם זה מגיעה עם קבל dvi? שיט טעות שלי הייתי עייף ששלחתי את ההודעה אז שכחתי לשים את הלינק מצטער הנה וסליחה http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1DEBLM9J.L2T72 תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף הW2261VP של LG או ה T220P של סמסונג? השימושים בעיקר משחקים אבל סרטים לעיתים די קרובות... שתיהם תומכים בפול HD?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנו את המסך http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=26741 השאלה אם בתור אחד שהשימושים שלו זה סרטים ומשחקים זה יהיה מסך מושלם? כי ראית שיש לו 6MS כשלמסכי TN יש 2MS מה שמביא אותי ממה לשאול אותכם לפני קניה זה כי הגיע REV A01 לארץ, ואני לא חושב שמחיר של המסך ירד משמעותית יותר.. מה אתם אומרים? ועוד שאלה אם אני מוריד סרטים שהם 1080P FULL HD אני אראה אותם באיכות הזאת? ומה זה המסך הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14991 מה יותר טוב בשבילי?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-