עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הגיע לי המסך LGW2353V ויש לו חיבור HD וגם DVI, אני מעוניין לדעת אם אני יחבר אותו בחיבור DVI אל HD יהיה הבדל בתמונה בין DVI אל DVI תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Domestic,

שלום. יש ברשותי מסך LCD 19" של סמסונג, מדגם 940BW, מסך רחב. עכשיו, רציתי לשאול משהו, על כמה להגדיר את השלושה צבעים כחול, אדום, וירוק? כרגע ברירת מחדל הם על 50 כל אחד, האם צריך להיות אחד יותר מהשני? האם צריך להגביר אותם ליותר שהם יהיו שווים? אני פשוט רוצה לראות הכי טוב ולהוציא מהמסך הזה את הThe Best מה שנקרא. מה צריך לעשות בשביל זה? ועוד משהו, בחדות(sharpness), זה היה ברירת מחדל 72, העלתי את זה ל100 ורואים באמת יותר חדות, האם זה בסדר? או שצריך להוריד קצת? והבהירות(brightness), שמתי גם על 100. האם צריך להוריד? הניגוד(contrast), נמצא אצלי על 75. האם צריך לעלות או להוריד ? הmagicColor נמצא על Off. אממ וזהו בעקרון. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by anat1,

כשאני שמה רזולוציה טבעית 1920X 1080 של המסך אז הכל כזה מטושטש ויש מסגרת שחורה מסביב, אבל כשאני שמה 1680 1050X הכל חד וברור מה אני עושה לא נכון? זו המסגרת השחורה שאני רואה כשאני שמה על הרזולוציה הטבעית של המסך...וכשאני שמה רזולוציה אחרת אז אין את זה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. שלום! קניתי את המסך הזה: LG WT2242T ונראה לי שבשימוש הרגיל הוא בהיר מידי אבל בסרטים כשיש סצינה שהיא אפילו מעט חשוכה אז כל מה שבגוון של שחור לא נראה הכי ברור השאלה שלי היא אם זה בגלל שהמסך פשוט או שזה עניין של לשחק עם ההגדרות? ואם זה הגדרות אז את מה אני צריך לשנות? יש סיכוי שזה בגלל שלא התקנתי את הדרייבר שבא עם המסך?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  5. רציתי לדעת אם אני מזמין את המסך הזה ( Asus VG278HE ) מאמזון הוא יפעל פה בארץ? אני שואל כי יש דברים שצריך לבדוק כמו אם אתה קונה DVD בחו"ל לא תמיד הוא עובד פה בארץ

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. טוב אני כשבוע-שבועיים רחוק מלקנות את המסך הזה, קראתי על אחיו הקטן (E207WFP) וצודק mcfly שאומר שהפאנל שלו ממש לא שווה את המסך הזה. הדבר שמדאיג אותי בקשר ל 2007 הוא זמן התגובה שלו (16ms), האם מישהו יכול להביא לי תשובה חד משמעית שזמן התגובה זה לא פוגע? אני יודע שלמשחקים זמן תגובה נמוך זה דבר קריטי. כרגע יש לי מסך CTX PR711F, מחובר עם המחשב לאל פסק שלי, שאלתי היא, האם ה 2007 לוקח יותר "מיץ" מאשר מסך 17 אינ'ץ ממוצע? אם כן מה ההבדל?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by STRENGTH,

יש הבדל בחדות התמונה במסכי LCD נגיד במסכים של סאמסונג תיהיה תמונה חדה יותר מהמסכים של LG ? ואולי במסכים המבוססים על פאנל E-IPS תיהיה תמונה חדה יותר בכללי ממסכי ה-TN? אף פעם לא הזכירו את הפרט הזה במסכי LCD תמיד מדברים על ה CONTRAST צבעים וזמני תגובה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by arnonas,

מה זה דאבל פוסטינג

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by maors3,

שלום למסך ישמילמטה חיבור USB אשר לפי הוראות ההתקנה יש לחברו למחשב חוץ מהחיבור DVI שאני מישתמש השאלהלמה הוא נועד חיבור ה USB?

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  10. קניתי את המסך Dell U2312HM ואני מחובר עכשיו בחיבור VGA אבל אני רוצה לחבר אותו במחיבור HDMI (יש לי GTX570), הבעיה היא שלא מצאתי על המסך מקום לחבר את הHDMI, ובנוסף גם לא קיבלתי את הכבל הזה עם המסך, יכול להיות שהוא מחובר לי כבר בHD בלי החיבור הזה? דרך אגב, האם אני ירגיש הבדל עם אני יעבור לHDMI?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. חשבתי לקנות מחשב חדש אבל אין לי מקום בתקציב למסך, אז חשבתי להישאר עם המסך שיש לי עכשיו (CRT 17) וכאשר אני ירצה לשחק או לראות סרט, אני יוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה (LCD 27).. בקיצור השאלה שלי היא האם אני יראה טוב על טלוויזיה LCD 27 אינ'ץ ברזולוציה של 1366x768?? והאם אני יוכל לשחק משחקים ברזולוציה של 1600X1200 עלייה?? דרך אגב הכטיס מסך שלי הוא GeForce 8800. תודה רבה לכל העוזרים..

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  12. קניתי לא מזמן טלווזית LCD עם תמיכה בHD READY ורציתי לדעת איך אני בדיוק מחבר את הכרטיס מסך דרך חיבור הHD לטלווזיה? יש לי את ה7600GT של לידיטק וקיבלתי איתו מן כבלים שמתחברים לכרטיס מסך ומתפצלים ל3 כבלים אחד בצבע אדום ואחד בירוק ואחד בכחול עכשיו זה חיבור נקבה איך זכר שמתחבר לטלווזיה אז עם איזה כבל בדיוק אני מחבר אותו? (לא דרך DVI או VGA רק דרך יציאה הHDTV OUT יש בכרטיס מסך) הינה תמונות מהכבל אם זה עוזר לכם http://rotter.name/User_files/nor/4535e37978771c262.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4535e37978771c261.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4535e359781906f13.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4535e359781906f12.jpg תודה רבה

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  13. אהלן. ניסיתי לחבר היום את המחשב לטלוויזיה , ושיניתי דבריבר מהמסך של המחשב - לטלוויזיה (כרטסי ישן של NVIDIA). עכשיו אין לי תמונה על המסך של הטלוויזיה - מה אפשר לעשות ? כדי להחזיר את זה למחשב ? יש איזה משהוא לאפס או משהוא בסגנון?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  14. שלום, יש לי בקשה קצת חריגה מבעלי הצג Dell 2007FP או Dell 2407WFP אני שוקל לקנות את אחד הצגים האלו, ואני אשמח אם מישהו יוכל לאפשר לי לבוא אליו ולראות איך הצג נראה (רק 2 דקות של טקסטים / גלישה, ועוד 2 דקות של סרט או משחק). אני מאיזור רחובות אז מי שגר רחוק זה לא רלוונטי, יש לי רכב אז אין לי בעיה להגיע, ואשמח לבוא לראות את הצג מתישהו בשעות הערב, או אם אפשר מתישהו בסופ"ש זה בכלל עדיף. תודה מראש, ליאור.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by orentz,

שלום לחברי הפורום יש לי שאלה בקשר לחיבור display port יש לי יציאה כזאת במסך ורציתי לדעת מה ההבדל בין החיבור הזה ו hdmi ומה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tal_p,

מישהו מכיר את החנות NEW PRICE??? http://www.newprice.co.il/Page.asp?page=198 ניסיון של מישהו איתם??

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  17. Started by vila,

שלום, האם מישהו מכיר את הLG 2286L LED. ראיתי אותו בחנות במחיר של 800 ש"ח מעודפים. המלצות\אזהרות? תודה!

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by GODFATHER4,

אבא שלי שמע על ה-LG ממישהו שהפיקסלים נשרפו לו והוא כנראה יורד מה-LG הוא רוצה לקנות את זה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410907 זה מסך טוב?...הוא 2MS עם DVI.....

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by מאור247,

אם יש לי מסך עם חיבור dvi אז צריך לחבר רק אותו לכרטיס מסך או גם אותו וגם את החיבור הכחול.... מכיוון שכאשר אני מדליק ת'מחשב מתי שה DVI מחובר אז אני לא רואה את מסך ה BOOT .... רק כאשר המערכת הפעלה עולה..... אז אני רואה (את המסך הכחול של ה welcome)

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by kelazar,

מה דעתכם על המסך? מה מחיר טוב בשבילו? ומה ההסדל בינו לבין L1952TQ תודה מראש, חן

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  21. Started by pushok25,

קניתי את המסך הזה ובחנות הכל היה סבבה... הבאתי אותו הביתה ובבית בכל הסרטים יש מריחות צבע (פיקסלים נראים בבירור) ואפילו בתמונות רואים אזורים מפוקסלים... במסך הישן שלי CRT Sony G200 הכל רץ טוב... האם הבעיה היא במסך ? או שאולי בכרטיס מסך ? יש לי כרטיס מסך מובנה על לוח של Gigabyte ... אולי בגלל החיבור ? (החיבור הוא חיבור אנאלוגי) תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by baruch28,

נכון שזה מאייבורי ויש פה כאלה שלא אוהבים אבל איך המסך הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1566&CatCode=139 מי יכול לתת בעד ונגד בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by itamar0020,

שלום אני לא יודע עם זה קשור אבל אני רוצה לקנות מסך 22 אינץ' ויש לי כרטיס מסך FX5200 שאלתי האם המסך יעבוד בצורה תקינה עם כרטיס זה מכיוון שהוא ישן?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  24. Started by Yaniv_sosner,

איזה מסך יותר איכותי...? DELL E228WFP 22'' LCD 5MS 1:800 או Samsung 226BW ''22 LCD 2MS 1:3000

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  25. מישהו יודע את האורך והגובה של מסך 22" WIDE ?! ושל 19" רגיל ?! בתודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים