עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. תודה

2. Started by Erez alster,

התקציב שלי יכול להגיע עד כ2000 שקל. ככה אני מתלבט בין הדגם SAMSUNG 19" LCD 931B 5MS +DVI לדגם הזה: SAMSUNG 19" LCD 940BW Wide 4MS +DVI. אני עקרונית ארצה ללכת על הWide Screen בכלל שאני מתכנת רוב הזמן על המחשב ולא משחק. אני אשמח לדעת מה עדיף תודה רבה, ארז.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  3. אני יודע שזה נטחן פה עד אינסוף הנושא, אבל רציתי עזרה קטנה. היום רציתי לקנות את המסך של LG (1970HR) אך בטח כמו שידוע לכולכם, המסך כרגע לא במלאי ממש ולא ניתן להשיג אותו בלפחות עשר חנויות שניסיתי, הסתכלתי על המסך של Samsung ומבחינת צבעים הוא נראה ממש טוב, הבעיה היא שעוד לא ראיתי את ה LG 1970HR , השאלה העיקרית שלי, היא האם לחכות שהמסך יגיע? כי לפי מה שנראה הוא ייחטף מהמדפים לפני שאני אספיק לראות אותו בתצוגה (ואין לי מושג איפה ניתן לראות אותו בתצוגה) ובינתיים את סמסונג ניתן להשיג לעומתו.. האם המסכים משתווים ביכולות? האם יש פאק כלשהו בסמסונג שהאל ג'י יותר טוב ממנו? סך הכל הסמסונג גם נראה מסך ממש טוב. ובאמת השאלה הגדולה אם תהיה אפשרות לראות את הLG בתצוגה איפשהו? ובנוסף שאלה …

4. Started by evman007,

שלום.אני מעוניין מאוד במסך,עקב מחירו הזול וגודלו.השימוש העיקרי הוא סרטים,אינטרנט ומוזיקה. יש למישהו חוות דעת עליו? מישהו ראה אותו בתצוגה של KSP?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by astricks,

המסך מיועד בעיקר למשחקים ועבודה של שעות מרובות מול המחשב

6. Started by summer69,

מצאתי את המסך הזה סתם בגלישה בזאפ: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14662 הלוח הזה שווה את הכסף שלו? היעוד העיקרי הוא משחקים.... כמובן שאפשר כל לוח אחר בתקציב של 1500 ש"ח עדיף שיהיה WideScreen(אבל הבנתי שמסך WideScreen נורמלי עולה לא מעט ) באלי על WideScreen כי הייתי לא מזמן במסיבת רשת ואיזה אחד הביא לשם מסך WideScreen אמנם של MAG ( ) אבל בכל זאת זה היה אחד הקטלניים, אמרתי לעצמי שאם אני קונה בעתיד מסך LCD זה חייב ליהיות WideScreen תודה מראש לעונים

7. Started by idan007,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ורציתי המלצה למסך טוב בתקציב הזה אם זה אפשרי. המסך ישמש למשחקים, סרטים וגם לתוכנות הנדסה מכנית (סולידוורק)

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב אבל יש לי שאלה.. המסך שאני משתמש בו כרגע הוא מסך 17 אינץ' CRT של NEWRON והוא עובד מצויין. עדיין, אני מעוניין במסך חדש מכיוון שמסך זה תופס מקום רב על השולחן שלי וגם 17 אינץ' לא מספק אותי. השימוש הוא שימוש ביתי כמובן. לרוב גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, וגם משחקים מדי פעם. כרגע אני מתלבט בין 3 מסכים: ASUS PW191 EIZO S1910 VIEWSONIC VP930 השאלה שלי היא כזאת - אני יודע שהמסך של אסוס יתפוס את המקום השלישי מבחינת איכות אבל אני נוטה אליו מכיוון שהוא מסך רחב. עכשיו, כמו שהסברתי אני לא הולך להשתמש במסך הזה לעיבוד גרפי או לא יודע מה, שימוש ביתי רגיל.. האם כדאי לי להתפשר ולהעדיף אותו? או שהעובדה שהוא מסך רחב לא משתווה להבדל בין האיכויות של המסכים האחר…

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  9. Started by uguru1969,

האם מישהו יכול להמליץ על תכנת כיוון איכות התצוגה של מסכי LCD תודה

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  10. Started by ben060,

המסך מיועד למחשב- משהו סטנדרטי שיכנס לתקציב רצוי מאוד שלא יהיה ג'נרי כמו MAG או AOC אלא יותר לכיוון של SAMSUNG LG וכו רצוי לא לחרוג מ 1300 שח. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  11. יש לי מסך LCD מעולה, LG1970HR עם 2MS ועם האוכל בא התאבון, אני רוצה גדול יותר ואחרי שהבנתי שאני אוכל לטוס בפלייט סימולטור של מייקרוסופט גם במסך רחב widescreen אז החלטתי שאני אקנה אחד כזה אז התחלטי לחפש ולברר והיום יצא לי לראות את המסך של ?Chi Mei? (גם אני שאלתי "מי?") בגודל 22" עם רזולוציה של 1680X1050 ועם 5ms ואני חייב להגיד שהוא מסך טוב מאוד, אני לא מומחה במסכים אבל ראיתי את המסך בפעולה כברקע רץ סרט ומסביב מסכים נוספים מובילים כמו סמסונג, ויוסוניק וגם המסך שכרגע יש לי LG1970HR והמסך של ?Chi Mei? הראה ביצועים לא פחות טובים ואולי אף טובים יותר, כמובן לדעתי וכל זאת בעין בלתי מזויינת. ועכשיו לדובדבן, זהו מסך גדול "22 ורחב והמחיר שלו ב KSP רק 2350 ש"ח, מאוד מפתה. חיפשתי עליו …

12. Started by Justo,

מישהו מכיר ויודע מה ההבדל בין שני הדגמים והאם לדגם TQ יש גם חיבור DVI? באינטרנט כמעט שלא הצלחתי למצוא תגובות בקשר לדגם ה TQ.. :s05:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by OrGAzmUs,

שניהם כ- 1800-1900. ש"ח. השימוש העיקרי הוא גלישה וסרטים. פחות משחקים. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by InFecT[0]r,

אוקי אני שוקל לקנות את המסך הזה אם תיהיו תגובות טובות אני יקנה אותו היום הוא במחיר סביר מאוד ל32 LCD קודם כל יש אותו לחבר שלי האמת שלא ראיתי אותו אבל הוא אמר מדהים.. אני רוצה לדעת מה אתם אומרים עליו http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2337 שאלות: 1:אני רוצה רק את המסך הזה וזהו לא לחבר אותו במגביל לעוד מסך אני רוצה שיהיה רק 1 זה אפשרי? או שכל ריסט יעלם לי הכל עד לכניסת הווינדוס 2: אני יוכל לקרוא טקסטים חופשי או שיהיה מטושתש כגון גלישה באינטרנט וכו'ל 3: משחקים האם יראו טוב לפי הזמן תגובה שלו הוא מצויין אאה לא אמרתי אל תמליצו לי על מסכים אחרים כי אני לא רוצה ב 5000 ל32 אני כן יקנה אבל כל השאר לא אפילו בפחות כסף ופחות אינץ' חח רק 32 וב5 אלף )))) תו…

• 80 תגובות
    • 8.7k צפיות
  15. Started by BadMan,

אני רוצה לקנות את אחד מהמסכים האלה בחוץ לארף אז אני צריך שמישהו יגיד לי איזה מסך יותר טוב

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Zeliran,

כרטיס המסך הוא geforce 7600 Extreme, ולאחרונה קניתי מסך LCD חדש מדגם fp93gx של benq הבעיה היא כזאת: לכרטיס המסך יש שתי יציאות DVI ולמסך שתי כניסות: אחת של SUB אנלוגי והשניה של DVI דיגיטלי עד עכשיו הייתי משתמש בכבל "אנלוגי" עם מתאם דיגטלי בשביל להשתמש בצג הישן אבל עכשיו הייתי רוצה פשוט להשתמש בכבל דיגיטלי.. אז מה שקורה זה כשאני מחבר כבל אנלוגי, הכל עובד מצויין.. אבל, כשאני משתמש בדיגיטלי אז כמה דברים קורים: 1. אי אפשר להשתמש בכפתור ה auto-adjust (עם אנלוגי הוא עובד) 2. כשאני מחבר את כבל ה DVI עם היציאה השניה של כרטיס המסך, התמונה שמתקבלת משובשת ולא תקינה... למרות שכשמחברים כבל אנלוגי עם מתאם דיגיטלי לאותה יציאה, התמונה נראית בסדר גמור ממ.. עצות? תודה :-)

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  17. Started by Time_Is_Money,

שלום לכולם... מה אתם אומרים על המסך הבא: VIEWSONIC VX2235wm קישור: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx2235wm/ המחיר בזאפ הוא 3400 שקל. שווה את המחיר?? אני משחק בעיקר BF2 ו- COD2. ורואה המון סרטים... תודה ושבת שלום

18. Started by ThaOG,

אני מתלבט בין שניהם. המסך יהיה בעיקר למשחקים.. ככה שתופעת הghostIng מאוד תשפיעה על הבחירה שלי. ההבדל בינהם הוא קצת יותר מ100$. העניין הוא שלא הצלחתי למצוא שום ביקורת על ה EP241W רק שלושה ביקורות של אנשים שקנו אותו בnewegg. ואני לא יודע עד כמה הם אמינות. בעלי ה 2407WFP דעתכם תוכל לעזור לי רבות ככה שאשמח אם תוכלו לומר לי את התרשמותכם מהמסך ואיך הוא מתפקד במשחקים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by KrustyTheKlown,

אני יכול לרכוש דרך העבודה מסך LCD של HP דגם 1740. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF05a/1090685-1122235-1122235-1122235-1122263-12088362.html חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי אותו בקצת יותר מ1000 שח. המחיר שמוצע לי הוא 190$ השימושים העיקריים שלי במחשב הם יותר משרדיים מאשר משחקים כבדים (אולי קמצ צפייה בוידאו אבל לא משהו רציני) כך שאין לי סיבה להשקיע סכום גדול. השאלה היא האם מישהו מכם מכיר את טיב המסך הזה וחושב שהוא נותן תמורה סבירה ביחס למחיר? תודה.

20. Started by evman007,

לא למשחקים,בעיקר לסרטים ואינטרנט,חשבתי על אחד הרחבים של CHI MEI או SAMSUNG 940BW. אפשר המלצות ממי שיש לו אחד מהמסכים? עריכה: גם זה נכנס חזק לשיקולים: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=472837

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by Dj-Insane,

שלום לכולם יום ראשון אני אני רוצה להזמין מסך 19 LCD אני בשבוע האחרון קורא ממש הרבה בפורמים שלכם וקשה לי לגבש דעה לגבי המסך האולטימטיבי בשבילי שימושים: תמונות בעיקר ועבודה משרדית וטיפה סרטים אני מתלבט בין 2 מסכים שראיתי שמדברים עליהם פה המון 1.LG L1970HR Samsung 931BF.2 התקציב התחיל ב 1200 ועלה ל1500 ועכשיו אני מוכן עד 1800 בבקשה חשובה לי מאוד העזרה שלכם כל מי שמכיר, יכול להמליץ לי על מסך שיתאים לי מוזמן לרשום...גם אם יש מסכים יותר טובים מבין השניים שאני מתלבט... תודה רבה חשוב לי...

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  22. מה לדעתכם צריך לבדוק כאשר קונים טלוויזיה LCD מה המשמעותי, ומה פחות משמעותי, ועל מה לשים דגש. אני מעונין לקנות טלוויזיה LCD בגדלים 32 או 37 אינטש מודה לכם על העזרה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by THE FOX,

ניתן לחבר טלווזיות LCD ב VGA ו DVI. מה הרוולוציה המקסימאלית לטלווזיות אלה? וכי חשוב מהי חדות התמונה המתקבלת?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by MONO,

הצרכים שלי הם סרטים בעיקר עבודה שוטפת,אינטרנט וגם משחקים. המפרט שלי יהיה מבוסס קונרו עם כרטיס מסך 7600GS כפי הנראה או משהו אחר באותה רמה +-. מקריאה בפורום הגעתי למסקנה שה-VP930 הוא הדבר הטוב ביותר לצרכים שלי ואני מוכן להשקיע את הסכום הזה. אני רק מתלבט בינו לבין הEIZO שלגביו לא ראיתי תגובות פה. את שניהם ניתן להשיג באותו מחיר בערך 2,300 ש"ח. יש מישהו שמכיר את המסך ויוכל לחוות דעתו עליו ביחס לVP930 בהתאם לצרכים שלי כמובן. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by aviaderi,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VE730BF http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3592 אני לא רואה שום הבדל ביניהם אבל לפי קריאת תגובות בפורום מתקבל הרושם שה-730B עדיף. אשמח אם תסבירו לי מה ההבדלים ואיזה מסך עדיף לקנות מבין שניהם, או האם יש מסך אחר מומלץ במסגרת ה1300-1500 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים