עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by somsomlo,

עם רגלית שתאפשר הגבהה של המסך.

2. Started by gta_man,

אני מעוניין לקנות מסך LCD,ואני חושב שאלך על זה: BenQ LCD 19" 8ms ניגודיות של 1:550, בהירות של 250cd/m2... שווה לי לקנות אותו?

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  3. עיי אני צך לשאול שאלה על משהו בנוגע לכבל שמחברים איתו תמסך למחשב אבל אני לא יודע מה בדיוק השאלה. תודה לעוזרים 8)

4. שלום, ברשותי מסך ips 1080p 60 Hz משרדי משהו של דל. וכרטיס 1080 ti. אני מעוניין לשדרג את החוויה למסך 144 Hz. אני משחק משחקי fps בין היתר..אבל ממש לא רק..ובטח לא בצורה תחרותית. חשובים לי מאוד הביצועים (לכן חושש ממעבר ל1440p)..אבל לא פחות-איכות התמונה..נהנה מאוד לקחת את הזמן ולהתרשם מהנופים (ממתין בקוצר רוח לrdr 2),לכן חושש קצת מפאנלי TN. אז ככה, אני מחפש מסך 1080p בגודל של לא יותר מ-24-5 אינץ' נתקלתי במסך הזה (הלינקים מksp מטעמי נוחות..לאו דווקא אקנה משם): https://ksp.co.il/?uin=41175&select=.1304..230..432..2533.&txt_search= יש למישהו נסיון איתו? יש לו פאנל va עם קואנטום דוט שאמורה לשפר…

5. Started by Gal1992y,

המסך ברזולוציית 1920*1200 האם השם הזה טוב ? מה הרזולוציה המקסימלית לHD4850 ? מה המסך המומלץ עד 1300 שקל לHD4850 ? תודה רבה וחג שמח עריכה : יש לי עוד שאלה קיבלתי עם הכרטיס מסך מן מתאם כזה ששמעביר מהDVI לHDMI עכשיו זה ישנה משהו אם אני יחבר את המסך לכרטיס מסך ככה DVI->DVI או DVI->HDMI או שזה לא ישנה ?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  6. ההתלבטות היא בין המסכים בגלל שהמחירים דומים. אני עובד עם גרפיקה 3D ותכנות. אני מבקש את דעתכם המקצועית על כל אחד מהם כולל איזה פנל יש להםץ תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by indescrimonous,

שלום, בעקרון קניתי לא מזמן את ה-U2311H ויש לי שני פיקסלים שרופים. עד כמה נדיר לקבל פיקסלים שרופים במסך הזה, ומה הסיכוי אם אני אקבל אחד חדש לקבל פיקסלים שרופים שוב? תודה.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by vourt,

הי, 2 מסכים 34 אינצ', שימוש בעיקר למשחקים, יש בשניהם G-Sync והבדל מחירים גדול של + - 1,100 ש"ח. 1. מסך מחשב לגיימרים LG 34GL750-B 34'' LED 2. מסך מחשב קעור לגיימרים Dell Alienware AW3418DW 34'' LED IPS מישהו התנסה עם שניהם או אחד מהם ויכול להמליץ אם כן או לא? תודה !

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  9. Started by tkamin,

שלום רב, מתלבט בין המסך של יונדאי שרשום בנושא ההודעה לבין מסך LG W2242T - שני המסכים הוצעו לי באותו מחיר באייבורי יחד עם המחשב שרכשתי שם אבל נאמר שלי שהקונטרסט הסטטי של יונדאי יותר טוב - 1000 לעומת 800 של LG אך לא מצאתי נתונים ברשת שמאמתים את זה. מצפיה במסכים עצמם בחנות נראה שהLG ממש זוהר בקצוות וגם מורח חלק מהצבעים גם לא בתנועה מהירה (פשוט לא חד). כמו כן אמרו לי שהמסך של HYUNDAI מגיע עם 4 שנות אחריות. בקיצור - מישהו מכיר את מסך HYUNDAI ויכול לתת המלצות/ביקורות עליו? ממש לא מכיר ודואג לפול על משהו בלאי... אני מבין שגם הLG לא מסך ברמה גבוהה אבל זה היה מגבלת התקציב לנושא... אשמח לתשובתכם, בוקר טוב, צביקה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Yakim Peled,

שלום לכולם, אני צלם חובב והיום יש לי מסך MAG 996PF(מסוג CRT) שמשמש אותי יפה בשנים האחרונות, בעיקר לעיבוד תמונה. לאחרונה רציתי למכור מספר עדשות וידיד שלי הציע לי סמסונג 960BF (משומש, מצב טוב מאד) כחלק מהתשלום על אחת מהעדשות שלי. היתרונות עבורי: מסך גדול יותר. פחות מקום על השולחן. אמכור את העדשה. החסרונות עבורי: לא ממש תכננתי להחליף מסך. אם אמכור את העדשה למישהו אחר, אקבל את מלוא התמורה בכסף. מצד שני, היא עומדת למכירה כבר לא מעט זמן. העניין הוא שבעיקרון, בהנחה ונגיע למחיר מוסכם, אין לי בעיה לעשות את ההחלפה. כסף או מוצר שימושי זה אותו הדבר עבורי. עכשיו מגיעות השאלות. 1. באופן עקרוני, למעט נושא הגודל, האם השדרוג יהיה משמעותי מבחינת איכות התמונה? התיחסות ממישהו עם ניסיון ב…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  11. או אם יש המלצה על מסך 22" טוב יותר בתקציב עד1500 אני אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  12. Started by yanivgold,

כתוב שיש לו 32 ביט כלומר 16.77 מיליון צבעים http://www.pchardware.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10793

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  13. כרטיה ראשון שהוצע: PCX - QUADRO FX560 128MB 128BIT DDR3 - LEADTEK והשני: POWER COLOR - X1950 PRO 512MB GDDR3 ARCHTIC COOLING מה דעתכם - מה עדיף מבין שניהם? היייעוד הוא לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו MAYA, 3D MAX וכו'..... בנוסף אם אפשר לשאול איזה מסך מומלץ לקנות בשביל עבודה עם התוכנות ועם מחשב שתומך התוכנות הנ"ל? תודה מראש לכולם - אחלללללללה פורום שבעולם יש פה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום. רציתי לדעת מה כדאי לי לקחת מבין 3 המסכים הבאים: Samsung 17" LCD 2MS Samsung 19" LCD 8MS ProView 19" LCD 5MS WIDE אני קונה מחשב למשחקים ואני צריך לבחור מסך אחד מבין אלו. מה אתה אומרים? אני מפחד שה-WIDE יהיה לי דפוק כי הוא רחב ואז אני לא יאהב אותו... ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by erezpp,

מספר שאלות של מתחיל, אני מעוניין לרכוש את ה DELL 2408WFP משום שאני רוכש מסך אחת ל 5 שנים ואז את ההכי טוב. שאלותי: 1. האם זה המסך הכי טוב היום בגדלים 22-24 אינטש? 2. רוב הזמן אני אשתמש בו כמסך מחשב (גלישה ואופיס) אך אני מעוניין להשתמש בו מעט (כשעה ביום) גם כמסך טלוויזיה המחובר לממיר של יס - כיצד אני מבצע חיבור זה ואיך אני עובר מתצורת מסך מחשב לממיר ולהיפך. 3. כיום אין לי כרטיס מסך אלא אני משתמש במה שבא עם לוח האם. האם ואיזה כרטיס מסך מומלץ לרכוש? 4. מה אתם ממליצים לרכוש כמערכת סאונד (בתקציב של כמה מאות ש"ח) תודה מראש על עזרתכם הנדיבה, ארז

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  16. אז ככה,לא מזמן קניתי תמסך LG 1970HR והוא סבבה אבל אני מחפש מסך גדול יותר. גלשתי בכמה פורומים וראיתי המלצות חוזרות על מסכים גדולים אלו: Dell 2007WFP -http://zap.co.il/model.asp?model_id=469711 ו DELL E228WFP - http://zap.co.il/model.asp?model_id=502783 הדל הראשון הוא 22 אינטש וזה בערך מה שאני מחפש. אבל הזהירו אותי שהוא לא מאוד איכותי והמסך השני שהוא רק 20.1 אינטש הרבה יותר טוב ממנו רציתי לדעת אם יש עוד מסכים 22 אינטש טובים במחיר של עד 2300 שקל או שעדיף להתפשר על המסך הקטן יותר שהוא 20.1 ודבר אחרון,אין הבדל גדול בין 19 ל 20.1 נכון? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  17. Started by Cynicoren,

שלום, אני מחזיק כרטיס 7850HD. לא משנה באיזה משחק אני משחק, הFPS מגביל עצמו ל 60 (בשל המסך?), בעוד שבבדיקה בOCCT ה FPS מגיע ל 124 ונשאר שם יציב. האם יש פתרון לשחק בFPS גבוהים יותר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by יניב51,

אבא שלי רכש היום את המסך מבאג, עוד לא פתחנו אותו ( וסביר להניח שנפתח עוד איזה חודשיים אחרי כל השיפוצים ), ועדיין לא מאוחר להתחרט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8531&perur=4 יש לו היום מסך 24" של סמסונג, ניראה לי ה 2433BW ( מגיע עם שלט ), והמסך דיי צורב לו בעיניים והצבעים לא משהו. אז בקיצור, איך ה XL2370? מה מיוחד בזה שהוא מסך LED ( חוץ מזה שהוא ממש דק ) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. גרפיקאית זקוקה למסך איכותי, עבודה רצינית על פוטושופ. חשוב פאנל איכותי ודיוק בצבעים כמה שניתן בתקציב זה. במשרד היא עובדת על 22" אבל אני מניח שהכי שווה היום לקנות 24" ברזולציה 1920 או משהו דומה. טווח מחירים 1000-1500 שח. מה הולך היום בשוק שלנו? עדיין רק דל?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני מעוניין במסך שייעודו הוא: משחקים וטקסט (סרטים כמעט ולא). אני מעוניין שהוא יהיה איכותי, וממעקב ארוך אחר ההמלצות בפורום אני נוטה לכיוון הדל 2407 (שיתחלף ל-2408 בקרוב). כדי להנות מהמסך אני אצטרך להשאיר אותו ברזולוציה הטבעית שלו 1200X1920. אני חושש שיווצר מצב שבו על מנת להנות ממשחק חדש שיוצא אני אצטרך לשדרג את הכרטיס מסך כל כמה חודשים. זה כמובן לא בא בחשבון.אני מעוניין לשדרג את המחשב אחת לשנתיים. האם אתם ממליצים לי להתפשר על גודל המסך (20 אינץ' או 19 אפילו) על מנת שאני אוכל להנות ממשחקים לאורך זמן?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by יורם,

אני רוצה לקנות מסך יש לי כרטיס מסך HD4850 איך המסך הזה הוא טוב יש לו פול HD http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=447&keySearch=

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by deluxe,

האם יש תוכנה מומלצת לבדיקת תקינות מסך? תוכנה שעוזרת לבדוק איזה פיקסלים שרופים/בעיתיים מבחינת בהירות שלהם וכל דבר אחר.... תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Vlad3,

אני מת לקנות תמסך הזה, הוא "25 1440p. בקיצור, הוא מושלם כמסך משנה.

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. לא כל כך קשור לפורום אבל לא מצאתי פורום אחר וכאן ראיתי שאנשים מדברים על זה שהם הריצו סרטי HD על המסך שלהם חיפשתי סרטים כאלה בנרות לא מצאתי מישהו יכול להגיד לי איזה סרטים יצא לHD?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.