עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by NosNos22,

אני קונה טליווזיה DLP TOSHIBA דגם 62CM9 והבנתי שהוא לא HDTV אלא HD READY ,,שאלתי טכנאי של ניופאן והוא אמר לי שאין הבדל בכלל אבל אני רוצה להיות בטוח אני מעוניין בעיקר בכדי לשחק ב XBOX360 ו PS3 ולצפות בקבצי HD ו טליוויזיה ב HIGH DEFENITION אבל הכי חשוב זה הקונסולות האם התפקוד של ה קונסולות החדשות ייפגע אם זה יהיה רק HD READY תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by JamesKOng,

שלום, לא מזמן רכשתי את המסך הנהדר הזה ה-REVISION הוא A3... עכשיו יש קבצי ווידאו שהוא לא מראה על מסך מלא אלא על שלושת רבעי המסך.... איך אני מסדר את זה ?? אני משתמש ב- VLC וגם ב- CLASSIC MEDIA PLAYER

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by scot,

קיבלתי את ה- EIZO לפני מס' ימים ורציתי לדעת אם החיישן של האור המותקן בו עובד אוטמטית או שצריך להפעיל אותו בדרך כלשהי (כי לא שמתי לב שהוא עושה משהו) באמצעות הדיסק אולי? בנוסף , שמתי לב לכך שאין לי את כל אופציות התצוגה בתוכנה המצורפת (כמו c-booster )

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by nir-z,

תכננתי לקנות מסך של EIZO מדגם CE210W לצרכי גרפיקה. נאמר לי שהמסך לא מיוצר יותר ולא קיים במלאי והוצע לי כתחליף דגם CG222W. הבעיה עם התחליף היא ה-GAMUT הרחב שלו כשרציתי מסך לעבודה ב-SRGB. יש לי שתי שאלות: א- מה אומר הנתון כיסוי Gamut : sRGB-%97 , RGB-%92 ב- האם יש המלצה למסך אחר בגבולות התקציב שלי (6500 ש"ח)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by (G),

הייתי במרדנית וביררתי בקשר למסך ואמרו לי שכבר לא כותבים A,S על המסך ואין דרך לבדוק, האם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  6. Started by ziv,

מה ההבדל בין 1080P ל-1080i רק רציתי לדעת תודה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  7. Started by tidan31,

שלום! ברשותי צג lcd 30 של dell ניתקתי אותו מהחשמל לאחר מכן ניקיתי אותו בעזרת מטלית מיקרופייבר + מעט מים בעת הניקוי כנראה שהפעלתי קצת לחץ על המסך והוא נידחף קלות פנימה וחזר חזרה למצב נורמלי ביררתי בפורום ואמרו לי שזה מצב נורמלי אבל לנקות בעדינות ולא להפעיל יותר מידי לחץ חיברתי חזרה את החשמל והפעלתי את המסך לאחר מכן שמתי אותו על שומר מסך בעל רקע שחור וכיביתי את האור ושמתי לב שבשני הצדדים של המסך יש רווחים קטנים ואתה רואה תאורה שיוצאת משם ברצוני לציין שאני יוצא משומר המסך ועל קטע שחור אין לי שום זליגות אור במסך האם זה מצב תקין?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  8. Started by DeeKay,

האם הטכנולוגיה מוטמעת בפאנל עצמו או ע"י יצרנית צד שלישי - ז"א אחרי ש-LG לדוגמא, מקבלת פאנל, היא קובעת את ערך ה-Overdrive שלו או יצרנית הפאנל כבר עשתה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by orlupo,

שלום, אני מתעניין ברכישה של המסך DELL 2007WFP. רציתי לדעת האם יש חשיבות ל-REV של המסך? מהו ה-REV הכי חדש? בתודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by Armageddon1,

לא יודע אם נכון להשתמש במילה כיול , אין לי מכשיר כיול ואני לא מבין בזה . אבל ראיתי בכל מיני אתרים ופורומים שנותנים הגדרות מסוייומות ויש גם קובץ icc\icm מצורף . עד כמה זה יכול באמת להשפיע על הצבעים והאיכות תמונה אם אני מוריד כאלה קבצים ומעלה אותם ב color management ? יש איזה תוכנת כיול חינמית שפחות או יותר מכיילת את המסך? או שזה בכלל לא משנה למשתמש ביתי שלא מתעסק עם גרפיקה ותוכנות גרפיות ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. ראיתי שדיברו פה בפורום שלא בטוח איזה פאנל מקבלים כאשר קונים את המסך? כאילו לא בטוח שאני מקבל S-IPS? איך אני יכול לוודא שאני קונה את המסך הנ"ל עם פאנל S-IPS? זה קשור לחנות?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by tenana,

אני חושש מלקנות את המסך בעיקר בגלל העובדה שהוא רחב, ולפי המסך שראיתי של ה19, הוא היה לי פשוט קטן מדי באורך שלו. השאלה שלי לאיזה סוג של מסך רגיל אני יכול להשוות את האורך (רק של הצג בלי המעמד) של המסך? כלומר אם האורך של מסך 17 אינץ' באורך (סתם זורק מספר) הוא 20 סנטימטר ואם נגיד במסך הזה של ה20 אינץ' האורך הוא 19 סנטימטר אז זה יהיה פחות או יותר סביר לעבוד עליו.. יהיה לי קשה לעבוד פשוט עם מסך רחב אבל קטן לאורך..

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by jorylit,

יש לי בעייה שאני משחק במשחק רשת כלשהו ואני משוטט לדוגמה במפה אני מרגיש שהתמונה נמרחת(מטושטשת), בסך הכל העיניים שלי קצת כואבות, אולי אני יושב קרוב מידי למסך, לאיזה מרחק כדאי לשבת מול המסך? במסך הקודם שלי הCRT היה לי קצב רענון של 100,יכול להיות שהעין שלי לא התרגלה לקצב רענון 60?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by asafgolan,

מדוע במסכי מחשב רחבים הAR הוא 16:10 ולא 16:9?

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  15. Started by dcoolman,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך geforce 230 gt, המסך שלי התקלקל ואני זקוק למסך חדש, אני בעיקר משתמש בו בשביל משחקים וסרטים. לאחר חיפוש בפורום, נראה כי המסך המומלץ הוא dell u2312hm , ואני חושב לקנות אותו, אבל בן דוד שלי אמר לי שבגלל הכרטיס מסך שלי אני אאבד כ-40% מה frame rate במשחקים במסך החדש (dell u2312hm) ורציתי לשאול האם זה משהו שאני אשים לב אליו או שלא כדי להתחשב בזה?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  16. Started by Snirs69,

רכשתי את המסך והוא כבר אצלי בבית... זה Samsung 226BW עם פנל מסוג C. הייתי רוצה עזרה לגבי הכיול שלו כי ראיתי שיש כמה כיולים למסך הזה... הייתי רוצה לדעת איזה הכי טוב... בנוסף המסך גורם לי לכאבי ראש ועיניים.. מישהו יודע למה זה קורה ואם הבעיה היא בהגדרה מסויימת במסך?! בתודה מראש שניר :->

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  17. שלום. אני קונה מחשב בקרוב, עם המסך SAMSUNG 2333SW FULL HD - ככל הנראה (במידה ויש הצעות אחרות במחיר הזה - 1100 ש"ח אשמח) רציתי לדעת האם אפשר לחבר למסך הזה ממיר דיגיטלי ושהוא ישמש גם כטלוויזיה? במידה וכן האם האיכות תהיה טובה פחות כשרואים טלוויזיה, מאשר מסך שהוא לא FHD? נניח 22 אינץ'? תודה רבה..

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by thebenjamin,

הוא זהה לT240 ההבדל רק בגודל? יש לי הצעה לקנות אותו ב1,650 שקל.. שווה?

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  19. Started by goldan,

שלום, אני רואה שכבר במשך שנים ממליצים פה על ה-U2311H אני מבין שהוא מסך טוב, אבל הוא קצת מיושן. האם הטכנולוגיה של המסכים מתקדמת כל כך לאט (ביחס לשאר רכיבי החומרה) שכעבור כמה שנים אחרי יציאת הדגם הוא עדיין הכי טוב במחיר שלו?

• 26 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by AmL1,

יש אפשרות לתלות אותו על הקיר? אם כן אז איך? תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  21. Started by moran679,

שלום, לפני קצת יותר משנה קניתי את המסך Dell 2007FP, יש לו עכשיו 3 פיקסלים שרופים (שראיתי, אולי יש יותר) וקצת סימנים על המסך משיפשופים עם טישו. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם האחריות בDELL, אם יתנו לי להחליף את המסך במצב הזה ואם כן אז במה יחליפו לי אותו, כבר לא מייצרים את הדגם הזה יותר. והאם לדעתכם במקרה שזה כן בגדר החלפה, אם אפשר להוסיף קצת כסף ולקבל את ה2408WFP ואם כן אז אם זה כדאי \ אם יש מסך יותר טוב של DELL שאפשר להחליף אליו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by argorny,

שלום ותודה לעוזרים, יש ברשותי מסך סוני מדגם SDM-HS75P יש לי פיקסל אחד מת יש למסכי סוני אחריות על תקלה מסוג זה? ואם יש מסך עם יותר פיקסלים מתים האם האחריות תקפה לגבי זה?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by WHITE_ZOMBIE4,

האם אי ניקוי של המסך מאבק (לא בהכרח על הצג עצמו אלא גם מאחוריו\מעליו (איפה שיש את ה'חורי אוורור') יכולה לגרום לנזק כלשהוא במצטבר?,יש לי המון אבק מאחורי המסך.ולא חסר גם מעליו ואיפה שיש את החורים האלה של האוורור כנראה..אבל אני לא רוצה לנקות שם...הצג עצמו דיי נקי כי אותו אני מנקה אחת לכמה זמן...אבל שאר המסך מלא אבק....מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by haimvrt,

אני רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים של היום אבל המסך הוא ישן דגם: sampo alphascan 712 הוא על הגזדרות 1024 על 768 ריענון מסך 85 השאלה שלי היא האם במסך ישן כזה שווה לשחק משחקים של היום האם יהיה הבדל בגרפיקה בין מסך ישן כמו שיש לי למסך חדש?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  25. היי, אני רואה שבמסכים בעלי ה-HD המלא ברזולוציה של 1920X1080 גודל 24 אינץ' גודל הפיקסל שלו ל קטן יותר ממסגים בגודל של 20 אינץ' שהרזולוציה שלהם היא 1680X1050, ואותו דבר גם לגבי חלק ממסכי 30 אינץ' עם 2560X1600 ( אני מדבר על פיקסל בגודל 0.25 ומ"מ בערך... ) אז האם העובדה הזאת אומרת שמסכי 20אינץ' עם 1680X1050 משתווים באיכות צפייה שלהם למסכי full HD???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים