מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
2007FP יהי רק עוד כשבועיים.... יש מקום שבו מצאתי 2001FP והשאלה האם מישהו יודע על הבדלים בינהם. לפי נתונים טכניים שניהם 16MS S-IPS
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
התקציב הוא 1200 ש"ח. השימוש הוא בעיקר לעבודה ומדיי פעם משחקים אני יודע שקשה למצוא מסכים טובים בצבע לבן אבל לא נראה לי שיש לי ברירה אחרת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי עליו ביקורות ממש טובות, אבל לא מצאתי אף מקום שמוכר אותו, מישהו מכיר?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, עשיתי טעות ורכשתי טלוויזיה כצג ראשי למחשב וניופאן מסכימים לעשות לי טריידאין מול טלוויזיה אחרת. אני זקוק להמלצה בעבור דגם עדכני של טלוויזיה מחברת טושיבה\פיילוט\האייר עם ציפוי ANTIGLEAR. תקציב עד 2000 עד 3000 ש"ח גג והגודל לא משנה!@ אבל שיהיה בין 27 ל40 אינץ. דבר נוסף שהוא לא פחות חשוב זה עניין ה TIMEOUT - כיבוי אוטומטי של המסך כאשר אין אות בחיבור HDMI (מיועד כצג ראשי למחשב) פשוט מסתבר שחיבור DVI כבר לא קיים בטלוויזיות.. יחד עם זאת VGA בגדליי טלוויזיה מתבטא בקווים מגעילים ככה שזו לא אופציה. כל התכונות האילו קשות מאוד לסינון כיוון שבדרך כלל הם לא מצוינות בשום מקום ובאתרים השונים, לכן אני זקוק לעזרתכם. *שאר התכונות לא חשובות כלל. שרק יהיה ברזולוציית FHD. כל השאר לא רלוו…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שזה משפר את מהירות התגובה אבל לא הבנתי איך אני מפעיל את זה? ולמה הוא נכבה לי אוטומתית כאשר אני שם על 1024X768 יש ריבוע כזה באמצע והוא רושם לא רזולוציה ממלצת ונכבה אחרי דקה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני לא הכי מבין במסכים אבל ראיתי כמה דגמים בזאפ AOC E2343F בבאג אמרו לי שזה מסך לד בזאפ לא רשום AOC E2350SDA Philips 232EL2SB LG W2346T LG E2341T בעיקרון העתקתי מכאן http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db55019=2957751&db4147=4152&orderby=price&db187910=187951&db187910=187935&db187910=187947&db187910=187949 איזה מהם הכי טוב מה אני צריך לחפש כי לכולם כמעט אותו מפרט בעיקר לגלישה וסרטים לא יותר מזה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב לי יש כרטיס מסך GT9800 ולאח שלי הקטן Hd3600 עכשיו לי יש את המסך של MAG 19 אינטצ' מליפני כשנתיים בערך ולו יש LG 19 אינטצ' FLATRON L17190S גם מליפני שנתיים לפי הנתונים של הכרטיס מסך שלי בטיפה יותר טוב וגם המעבד שלי יותר טוב אפילו כל החלקים של המחשב שלי יותר טובים כי שלי חדש .. עכשיו שנינו משחקים בפיפא 09 על הכי גבוה והוא רואה יותר יפה מאצלי .. גם הגראפיקה אצלו רואים יותר טוב וגם אצלי יש תיקעות כאלה יעני אם אני מוסר כדור רחוק אז המסך צריך לזוז ואני קולט שיש לו תקיעות בתזוזה זה ניראה לכם קשור למסך ?! בבקשה תגובות .[br]פורסם בתאריך: 7.03.2009 בשעה 02:25:10 בבקשה תעזרו לי זה דחוף [br]פורסם בתאריך: 7.03.2009 בשעה 13:47:21בבקשה תענו לי למה אתם לא עונים? אני מתחנן תענו ל…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מתלבט בין הגרסאות של דל (רחב או לא) ורציתי להיות בטוח במשהו: אם אני צופה בווידאו 4:3 על מסך 20 אינץ' רחב זה פחות או יותר כמו לראות אותו על מסך 17 אינץ' לא? מאחר ורוב מה שאני רואה מיועד לטלוויזיה (קולנוע רואים בקולנוע, אין מסך בעולם שיכול להחליף את ההרגשה) היתרון של 16:10 נעלם בווידאו רגיל.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ועם איזה דיוק ניתן לכוון לו את הsharpness? אני יודע שבRev00 זה הולך בקפיצות של 10 נקודות, זאת אומרת שלא ניתן לכייל אותו כדי שיתאים לעבודה עם גרפיקה כי במצב כזה הוא לא יכול לעבור אפילו את הטסטים הבסיסיים. האם זה תוקן בrevisions חדשים יותר?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי בעיתון שיש במגה במבצע מסך 22" של dell. מבדיקה שעשיתי מצאתי שיש רק דגם אחד של dell 22" : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 המחיר הכי זול בזאפ הוא 2069 , במגה הוא נמכר ב1699!!! מישהו ראה פעם את המסך? מכיר אותו? יכול לתת עליו חוות דית ולהגיד לי האם הוא שווה את המחיר? ההתלבטות שלי כרגע היא בינו לבין הCMV , השאלה היא אם הוא יותר טוב מהCMV ומצדיק לשלם 300 שקל יותר... שאלה נוספת היא אם צריך כרטיס מסך מיוחד למסך כזה הוא שהכרטיס מסך שיש לי כרגע יספיק? יש לי geforce fx5200.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה מאד, יש לי מסך של DELL S2440L, כאשר אני מפעיל את המאוורר(תקרה)המסך מראה מסך שחור לכמה שניות(2-3) כאילו מנתקים את הכבל HDMI ומחברים. זה לא בעיה בכבל, כי ניסיתי כבר 4 כבלי HDMI שונים... במה הבעיה?במסך?בחשמל בחדר?בתדרים? ??? אם מישהו חווה את הבעיה, או שיכול לעזור, אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 2,200 שקל גג. המסך מיועד לעבודות משרד, תכנות, גיימינג, סרטים. אני מעדיף מסך מעל גודל של 20' אינץ'. אני כבר ממש רוצה לסגור עסקה ... תודה רבה רבה לעוזרים. עריכה: שחכתי לציין שאני רוצה שלמסך יהיה תמיכה ב HDCP
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם המסך הנ"ל יכול לשמשל גם כטלויזיה? ז"א לחבר אליו את הממיר או משהו כזה ולראות בו טלויזיה? אם לא, האם יש מסך אחר בסביבות ה 2000 שקל + - שכן יכול לפעול גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב (לא בו זמנית). תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום ויש לי שאלה.... השבוע יש לי יומהולדת וקנו לי מתנה מסך LCD FP2226W PROVIEW רציתי לדעת אם בחרתי מסך טוב? או שכדאי להחליף? אישית אני רואה בו מצוין והוא לא רע 22".... אה ועוד שאלה מה זה חיבור DVI-D? קבלתי עם המסך כבל לחיבור הזה ואני לא יודע לאן מחברים אותו... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני רואה שיש לי 4 עיגולים שחורים על המסך זה 100% פיקסלים שרופים... איך אני יכול לדעת במדויק כמה פיקסלים שרופים יש לי..? היתקשרתי לחנות ממנה קניתי את המסך והם אמרו לי שהם מחליפים את המסך אם יש מעל 21 פיקסלים שרופים.. אני לא יודע לעשות, הם אמרו לי להביא להם את המסך והם יבדקו. אבל הבעייה שאני נמצא בחיפה והחנות בת''א. ואני לא רוצה לנסוע סתם אם המסך, אם אני נוסע אז שיחליפו לי אותו ישר. תודה מראש, יניב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כדי לא לעשות סלט, אני אעתיק את התוכן של הבקשה משרשור אחר שהגבתי בו: בעקבות תגובה של QttP, הבנתי שהמחיר הרבה יותר גבוה מהתקציב. לכן אני כרגע בלתי מוגבל בתקציב, עד שאדע מה טווח המחירים של מסכים אלו.. הערה נוספת: עדיפות למסכים של LG או Samsung אם קיימים.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי בהשוואה שערכו כי האסוס הכי מומלץ, אבל הוא לא זמין בארץ. איזה מסך כדאי לקנות במקומו, שייתן את התצוגה הטובה ביותר לשימושים של משחקים, אופיס ושיטוט באינטרנט (סרטים אני לא אראה דרך המסך הזה)?
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
השימושים: גרפיקה ממוחשבת ומשחקים. האם זה הגיוני מבחינת התקציב?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי, שמעתי ש-ViewSonic VP930 הוא בין המסכים הטובים ביותר ואני מעוניין לקנות אותו. רציתי לדעת אם יש LCD בגודל 19 אינץ' שטוב יותר ממנו גם במשחקים וגם בסרטים. תודה לעוזרים.
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום תותחים, אני מעוניין לקנות מסך מחשב 28-30 אינ'ץ הכי זול שאני יכול שיענה על הצרכים שלי. השימוש היחיד שאני אעשה במסך זה הוא לשחק פוקר על כמות גדולה של שולחנות בו זמנית. כיום יש לי מסך 24 אינ'ץ ובו אני יכול לשחק על 9 שולחנות פוקר במקביל. בכל שולחן ישנם מספרים סטיסטים קטנים שאותם אני צריך לראות. הבעיה הראשונה : 9 שולחנות במקביל זה לא מספיק לי ואני מעוניין לשחק על 12 או 16 שולחנות בו זמנית. הבעיה השניה : כיום המספרים הסטיסטים מופיעים בקטן מאוד ובמידה ואני אקנה מסך גדול יותר אני אוכל לראות אותם טוב יותר. חשבתי לקנות מסך 28-29-30 אינ'ץ 4K. שאלות : 1. על איזה מסך אתם ממליצים (קצב רענון מסך לא נראה לי רלוונטי לשימ…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ViewSonic ?VX922 19 or LG L1970HR מחכה לתשובה , תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה המרחק המקסימלי שהמסך יכול להיות מהמחשב מבלי שתיפגע האיכות ובלי שיהיה צורך בהגברת האות? DVI-DVI, כרטיס מסך GTX 260 (אני מתייחס כמובן לאורך הכבל)
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי חברים, אז נראה לי שזה המסך שאני עומד לרכוש בשבוע הקרוב. רציתי לדעת האם הבחירה נכונה והאם עלי לדעת דברים כמו גרסא אחרונה תאריך יצור ו ...... מה לגבי מתחרים.... מי הם? המחיר הנמוך ביותר שני יכול להשיג אותו הוא 2385 ש"ח. מחיר טוב? תודה.
-
- 35 תגובות
- 10k צפיות
-
-
אני גר בפתח תקווה והייתי רוצה לראות את שני המסכים לפני שאני מחליט איפה ניתן לראות אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-