מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
האם יש סיבה לא לחבר מחשב גיימינג לטלוויזיית LED גדולה?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הייתה קניה קבוצתית לפני כ10 שנים בפורום, של מסך 34 אינץ' רחב למשחקים, האם מישהו זוכר איזה מודל זה היה? אני חושב שהסכום המקורי היה בסביבות ה6500 שקל.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים עדיף, מסך SAMSUNG LCD 17, 2MS או SAMSUNG LCD 19, 8MS? שניהם באותו מחיר. או אולי בכלל PROVIEW 19, 5MS WIDE? גם הוא באותו המחיר... תודה. :-)
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לשדרג את מסך המחשב, אבל אני לא בטוח שהמסך החדש ייתמך. כיום יש לי מסך 24" ברזולוציה FHD בתדר 60hz. אני משתמש במחשב רק לצרכים משרדיים, לא גיימינג. המחשב בן 4 עם כרטיס מסך on-borad. אני רוצה לעבור למסך 32" FHD, אבל לכל אלה שנמכרים כיום רשום שהרזולוציה האופטימלית שלהם היא בתדר 75hz. אני מניח שכרטיס מסך כמו שלי לא תומך בתדר כזה ברזולוציה של FHD. השאלה שלי היא האם המסך יעבוד טוב על המחשב שלי? האם הוא לא ירצד בגלל שהתדר לא אופטימלי? תודה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, קניתי שלשום מסך 21.5 של LG (דגם w2234T) האם כדאי לכבות אותו כל סוף יום כשאני מכבה את המחשב? או שכיבוי יומיומי של המסך הורס אותו?.. (המחשב גם כבוי בלילה) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך? הוא טוב? יש לו ביצועים טובים? איך הוא למשחקים? איך הוא לסרטים? הכרטיס מסך 8600GT 512MB יחזיק? אה ודרך אגב, אתם יכולים לעשות אשכול בנעוץ על מסכי 24 אינצ' מומלצים? כמו שעשיתם עם ה22 אינצ'... זה יעזור לדעתי אה ואם הייתם עושים כזה אשכול הT240 היה נכנס? תודה :)
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם מסכי LCD רגילים יכולים להריץ מעל 75 הרץ?ואם כן איזה דגמים ? תודה
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מחר קונה מסך חדש ואני צריך את הדעה שלכם. אני מחפש מסך לצפייה בסרטי HD ומשחקים ברזולוציות יחסית גבוהות כ.מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1Gb GDDR5 PCI-E PO5751GD5H האם אתם חושבים שהמסך הנ"ל יספק את הצרכים שלי? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם , לא מזמן קניתי את המסך ואני חייב להגיד לכם תודה שהמלצתם לי עליו רואים פשוט מדהים בו !!!!!!!!!!! עכשיו יש לי שאלה האם אני יכול לחבר XBOX360 למסך אפילו אם יש לו רק יציאת DVI ??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לגיימינג, ואני רואה שהמסך Dell U2312hm, מאוד נפוץ. השאלה שלי האם הוא טוב לגיימינג וכמה HZ הוא מגיע ברזולוציה מקסימלית [1980X1080] ואם תוכלו להמליץ על מסך לגיימינג, עד 1000~1100 חג שמח!
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי מה נשמע? אני די חדש ויש לי שאלה קטנה לגבי מסכים, יש מסכים שתומכים עד 60HZ ויש מסכים עד 75HZ וכאלו גם 120HZ וכו'. השאלה שלי איך זה משפיע בדיוק בגיימינג? מה ההבדל בין מסך 60HZ לבין 120HZ בגיימינג? איפה זה בא לידי ביטוי בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי XBOX ואני רוצה מסך שינצל אותו כמו שצריך ( 19,20 אינטש ). שיהיה את הכניסה של הXBOX והכל. התקציב שלי הוא בסביבות ה2200 שאפשר לחרוג מעט תודה רבה על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אוקי אז הנה זה: LG W2261V: מחיר: 1065 ש"ח תיאור המוצר: גודל "22 Wide צבע מסך שחור יחס ניגודיות 1:20,000 גודל נקודה 0.248mm זמן תגובה 2ms בהירות 300cd/m² רזולוציה 1920X1080 זוית צפיה 160°/170° כניסות VGA, DVI, HDMI מעמד Tilt Full HD 1080p אחריות: 3 שנים זמן אספקה: עד 21 ימי עבודה לאחר אישור החיוב בחברת האשראי או SAMSUNG 2333SW FULL HD: מחיר: 1070 ש"ח גודל "23 Wide צבע מסך שחור יחס ניגודיות 1:20,000 זמן תגובה 5ms בהירות 300cd/m² רזולוציה 1920X1080 זוית צפיה 160°/170° כניסות VGA, DVI 3 שנות אחריות ע"י חיון - היבואן הרשמי יתרונות המסך: ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1920X1080 Full HD כניסת DVI אוקי אז ככה אני מתלבט בין שניהם השוני בינהם הוא ש: ה-LG הוא 22 אינץ זמן תגובה 2ms …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , חיברתי את המסך לאקסבוקס עם HDMI TO DVI CONVERTER אבל אין לי סאונד באקסבוקס מה עושים ??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקנייה של מסך מחשב שלא יעלה מעל 550 ש"ח כיוון שכבר בזבזתי 1400 שקל על כרטיס מסך וספק כוח אז אני לא רוצה להכביד על המחיר . אם אפשר משהו פשוט בעל 120 Hz שבת שלום.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LCD 19 INCH די חדש ואני לא יודע את הרזולוציה הטבעית שלה ? אני מתלבט בין 1280X1024 לבין 1280X960
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב כמו שכבר כתבתי, אני הולך כנראה לראות את המסך 2209WA.. חח אבל הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי חלש.. 8600gt 512mb...... איך הוא יחזיק אותו במחשקים? יחזיק מעמד? יראו טוב? או שאין טעם לקנות את המסך הזה אם אני לא משדרג את הכרטיס מסך גם כן? תודה מראש =]
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה על הכבלים של המסך שבאים איתם. טוב אז ככה יש לי 2 כבלים 1 כחול ו1 לבן כזה, עכשיו מה ההבדל בין שני הכבלים הללו? ומה יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הכבל DP לא בא עם המסך, ורציתי לדעת אם זה עוזר. ואם זה עוזר, איפה אפשר לקנות אחד? כי בזאפ ראיתי רק בחנות אחת וזה עולה 100 שקל.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לאחרונה הזמנתי מסך של סמסונג מדגם 2494HS, הרזולוציה שלו היא 1920X1080, רציתי לדעת אם זו רזולוציה בעייתית למשחקים ולמערכת ההפעלה או שלא אמורות להיות שום בעיות מיוחדות, וגם למה יש שתי רזולוציות שמיוחסות למסכי FHD?
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ בנוגע למסך לתכנות ולעבודה משרדית. מהו הגודל המומלץ עבור עבודה כזאת? האם זה נכון שעדיף מסך מרובע ולא רחב? תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך LCD של סוני שהוא מחובר למחשב בכבל VGA רגיל, בנוסף יש לי בחדר טלויזיה שאני רוצה לחבר אותה כמסך שני למחשב (אקסטנד). בטלויזיה יש רק חיבור AV/קומופוזיסט רגיל. יש לי במחשב רק יציאה אחת של מסך, ה-VGA. בנוסף יש לי כרטיס עריכת וידאו ובו יש כניסות של קומפוזיסט ו-SVIDEO השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות דבר הפוך? במקום שהכרטיס עריכה רק יקבל וידאו, האם הוא גם יכול להוציא וידאו? ובכך לחבר אותו לטלוזייה כמסך שני? תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 3 מסכים מסך אחד של טלויזיה שמחובר למחשב ועוד מסך של 19' שמחובר למחשב ויש לי מסך של 15' שאני רוצה לחבר גם אותו למחשב. החיבור האחרון שנשאר לי במחשב הוא הS-video ששאלתי את האנשים מבאג הם אמרו שלא קיים כבל כזה , לאחר חיפוש באינטרנט מצאתי שיש כזה. השאלה שלי איפה אני יכול להשיג אותו ועדיף שזה יהיה בחנויות מוכרות שאני פשוט יסע לשם ויקח את זה במקום להזמין מהאינטרנט. תודה טל.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ישלי כרטיס מסך ישן תחת ATI REDON 9200 128MB אני לא גיימר והמקסימום שאני עושה איתו זה סאן אנדרס זוהו ככה שלא ממש מזיז לי, אבל השאלה שלי היא אם אני יקנה מסך 22" HD או לא HD זה יתנגש עם הכרטיס מסך או שזה יהיה רגיל? תודה למי שיענה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
טוב, אני קונה מחשב חדש ואני צריך הצעה למסך טוב. הכרטיס מסך הוא 4870. חשבתי בהתחלה על ה-Dell 2007 אבל הבנתי שהוא כבר לא מיוצר ולהשיג אותו קשה. ואז חשבתי על ה-Asus VW222U שעד לפניי מספר חודשים הציעו אותו ישר אחריי Dell 2007 ובייחוד למשחקים מהירים. לאחרונה ראיתי תגובות רעות עליו, אז אני מתלבט איזה מסך הכי טוב כרגע ועד 22 אינץ'. למה הוא ישמש? ישיבה מרובה על המחשב(7-8 שעות ביום בקלות, חיו של מתכנת) משחקים וסרטים. ח"ח לעוזרים נ.ב. לא יזיק לתת לי מספר מסכים. הכוונה היא, לתת לי גם מסכים טיפה פחות טובים.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-