עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Eliya,

רשום בכותרת הכל שיהיה רזולוציה 1920X1200 למשחקים וסרטים ב1400 אולי חריגה קטנה גם טוב אשמח לשמוע הצעות

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. זה קורה בזמן משחק. החלפתי את המאוורר שמטרתו לקרר את המעבד וניקיתי את המחשב פירמטתי ובכל זאת הבעיה נמשכת, ניסיתי לשחק על הגדרות נמוכות וזה לא עזר, אחרי שעה-שעה וחצי של משחק זה מופיע. פרטי המערכת: Microsoft Windows XP Home Edtion Version 2002 Service Pack 3 Computer: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz 2.67 Ghz, 1.98 of RAM טמפרטורת המחשב ובזמן משחק: בזמן משחק:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לחברים, מעוניין לקבל עזרה בבחירת מסך LCD למחשב, 17' מספיק. התקציב הוא עד 1400 ש"ח. נכון לעכשיו המחשב הוא מחשב בין שלוש, מספיק לצרכים הבסיסיים, גלישה, מיילים, כתיבת מסמכים סרטים וכו'. אני מניח שבעתיד יוחלף המחשב אך השימוש יהיה זהה. אין צפי לשימוש במשחקים, בבדאי לא משחקים עם דרישות גבוהות. במשרד אני משתמש במסך Mag S776I שעושה את העבודה, האם לרכוש מסך זהה גם לבית או יש אלטרנטיבה עדיפה ? אשמח להמלצות. * ברור לי בתקציב הנ"ל לא אקבל משהו איכותי ביותר, אך עדיין מעוניין לבחור את המסך הכי טוב שאוכל לקבל תמורת כספי במובני איכות תמונה, אמינות, אחריות וכו'. תודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by davidcohen,

היי אני רוצה לקנות מסך 22 אינג' , עד היום עבדתי על 15 אינג' ורציתי לדעת אם 22 אינג' הוא לא גדול מידי ביחס למרחק ישיבה. מה המרחק שצריך להיות בין הראש למסך בגודל 22 אינג' ? תודה

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  5. Started by semi-t,

היי לאחרונה רכשתי מסך לעמדה שלי בעבודה והמחשב מסרב לזהות אותו כרחב, כלומר נותן לי אפשרות לכוון את הרזולוציות רק כאלה של מסך "רגיל" כמו 1280x1024 וכד' במקום הרזולוציה הטבעית שלו שהיא 1440x900. ניסיתי להתקין דרייברים מהאתר של סמסונג, מהאתר של DELL (המחשב בעבודה), של אינטל, כלום לא עוזר. הוא מזהה אותו כרגיל, ולמרות שהתמונה נפרשת על כל המסך, היא לא נראית טבעית וזה מפריע לעיניים.. אני בכלל לא מבין את הקטע של מסכים רחבים ובכלל יחס של 16:10 כמו המסך הזה זה לא טבעי.. מה לעשות? אם לא אצליח לסדר את העניין אז אולי תוכלו להמליץ לי במקום על מסך "רגיל" 3:4 עם פאנל איכותי יותר מ-TN? כי זה גם די מציק לי לעיניים - אצלי בבית יש DELL 2007FP והאיכות מורגשת. אבל אני לא מחפש מסך בכזה מחיר לעבו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מתכנן לקנות את ה-2209 של דל מפנדה. לפני שמתקשר ושואל אותם מה הם מציעים במקרה ומוצא פיקסלים מתים רוצה לשמוע מכם, נאמר ומוצא פיקסל מת אחד, במיקום רע כמו אמצע המסך, לגיטימי לבקש החלפה? יש איזה סטנדרט נהוג בארץ או שזה מאוד משתנה ותלוי במדיניות יבואן או חנות? מישהו יודע אולי איך נוהגים פנדה? ועוד בנוגע למסך הזה, האם עליי לחפש revision מסויים או שזה לא קריטי. תודה

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by RJ1,

אפשר המלצה למסך 19? אני קונה שני מסכים. אחד את הדל 22 ועוד אחד שחייב להיות בגודל 19, אז אני אשמח לדעת איזה מסכים טובים יש בגודל הזה.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by GLP,

איזה מסך 19" מומלץ ב1200 ש"ח לצורך קריאת מסמכים, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים? אולי עדיף בכלל 17"? תודה

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש אשר ישמש אותי בעיקר לעריכת תמונות (עבודה במרחב הצבע SRGB) וגלישה ומעט לסרטים ולמשחקים איטיים יחסית (RPG). התקציב המבוקש הוא לא לחרוג בהרבה מ-3500 ש"ח. מקריאה וחיפוש שכבר עשיתי מצאתי המלצה על ה-Eizo S2431WE וה-NEC LCD2470WNX אבל.. מעבר לחריגה של כ-1000 ש"ח במחיר, הייתי רוצה שהוא ישמש גם כטלוויזיה בחדר בחיבור לממיר HD של HOT ואני לא מצליח להבין האם המסכים הללו תומכים בכך. בנוסף, אני משתמש בלפ-טופ עם כרטיס מסך nVidia 8600M GT 256MB ואין לי כוונה לשנות אותו בעתיד הקרוב (בהקשר של הרזולוציה המקסימאלית האפשרית). האם הוא מתאים לכך וינצל את כל גודלם או שצריך לרדת בגודל? האם יש המלצות נוספות שלא יצא לי להתקל בהן (ואם במחיר זול יותר, מה טוב)? מי מבי…

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by Denton,

שלום לכולם נכון לעכשיו יש לי T220 ובגדול אני מרוצה ממנו (רואה הרבה סרטיםHD ומשחק בעיקר) אבל ממרחק של 1.2 מטר הוא נראה לי קטן מדי. חשבתי אולי לשדרג ל T260HD מה אתם אומרים? יש מסכים עדיפים בתקציב?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  11. Started by N.Y,

בניתי עכשיו מחשב חדש, לא רלוונטי שאני ארשום את כל המפרט אבל בקיצור זה מחשב חזק... הכרטיס הוא HD4870 512MB של Sapphire... אני רוצה עכשיו לקנות מסך ואני לא יודע איזה מסך הכי יתאים לכרטיס הזה במחינת רזולוציה... אני רוצה מסך 24 אבל אני מפחד שזה יהיה גדול מדי...

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  12. היי, יש ברשותי מסך 4K 27" 60Hz . משתמש עבור סרטים ב 4K ומשחקים. משחקים לא ממש רצים ב 4K אצלי... האם אפשרי לחבר שני מסכים - אחד למשחקים, מסך 2K עם מהירות ריענון גבוהה (~144Hz) ואחד לסרטים ? אני עם I7 4770 GTX 780Ti תדה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. האם הוא עלול לשנות את צבעו באיזור הזה(כמו מסך CRT?)? כרגע אני לא רואה שום השפעה של הרמקולים, אך האם יש השפעה ארוכת טווח? תודה!

14. אני מודע לעובדה שיש המון דיונים פה על מסכים רחבים של 20 ו22 אינץ', וקראתי חלק נכבד מהם, אך הרגשתי שאני מעוניין לפתוח נושא משלי כיוון שאני עוד בספק האם כדאי לי לקנות מסך חדש או לא. כרגע אני משתמש במסך LG 1960TR שהוא 19 אינץ'. אני כבר מספר שנים מפטנז על לקנות לעצמי מסך רחב אך זה לא בדיוק הסתדר. ראיתי שהרבה ממליצים על המסכים של סמסונג (2253BW וה T220 & T220P) ועל מספר מסכים נוספים (לא זוכר את הדגמים). השאלה שלי, האם אני ארגיש הבדל מבחינת איכות התמונה? רציתי לדעת איך המסך שלי בהשוואה לאחד המסכים האלה כדי להחליט סופית אם משתלם לי לקנות מסך חדש או לא. בעיקרון אני צופה הרבה בסרטים וסדרות במחשב (המחשב זה למעשה הטלויזיה שלי) והייתי מעוניין להתחיל צפות גם בפורמטים כבדים יותר …

• 25 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. שלום, בהתאם למפרט הבא שמצאתי בפורום: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=263933 איזה מסך מחשב מומלץ? עד 1200₪ תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by snapdragon,

בשביל לקנות מסך פיבוט (שמסתובב ב90 מעלות) האם אני צריך כרטיס מסך תומך ? האם GF6600 תומך ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by RonCohen,

אני רוצה לקנות את הטלויזיה LG LD460 עם המסך IPS אבל אני רוצה לדעת אם אפשר לשחק איתו גם יחסית מקרות זה אומר חצי מטר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by TrancEnergY,

שלום.... אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים שהרכיבים העיקריים שלו הם: Intel - E6600 ASUS - P5B Deluxe GeForce 8800 GTs הדילמה היחידה שנותרה לי היא בחירה של מסך שישיג את הביצועים הטובים ביותר ביחס למפרט וכמובן לדרישות כרטיס המסך כמו כן המחשב ישמש בעיקר למשחקים כך שאני לא מעוניין במסך רחב כי הבנתי שלא כל המשחקים תומכים בזה התקציב הוא עד 2500

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by TrancEnergY,

DELL 2007FP המסך הזה מגיע גם בשתי סוגים פאנלים כמו הרחב או יש לו רק סוג אחד של פאנל?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  20. שלום חברים, אשמח לחוכמת ההמונים שלכם. יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI אחת ואני רוצה לחבר שני מסכים ולעבוד איתם בצורה כזאת שהמסכים מחלקים את שולחן העבודה ולא מעתיקים אותו ( Extended ולא Duplicated). כיצד ניתן לעשות זאת? האם יש מתאם מיוחד לכך? תודה

21. שלום, יש לי שאלה כללית לגבי מסכי 22" עם רזולותיית 1920X1200. האם כאשר יורדים לרזולוציה 1680X1050 יש ירידה בחדות? כלומר, האם זה מסך 22" רגיל שבסה"כ יכול לתמוך ב-1080P או שמא זה מסך 22" שהפכו אותו למסך 23"?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  22. כבר הרבה זמן שלא הייתי פה ושוק המסכים השתנה מאד, כך שאני לא ממש מכיר את ההיצע שיש היום בשוק. בזמנו היה את מסך ה v930 של Viewsonic שנחשב מסך ה All Around הטוב ביותר. האם יש לו יורש ? האם יש כיום מסך אחד שמציע מהירות תגובה טובה, ניגודיות טובה, פנל שאינו TN, איכות טובה הן בטקסט והן במשחקים ושלא עולה יותר מ 2000 שקל ? או שכיום יש רק מסכי 22" ומעלה עם פנל TN שעולים 3000 שקל ומעלה ?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  23. שלום שאלתי את השאלה בפורום "ניידים" אבל לא קבלתי עדיין תשובה שפתרה את הבעייה. יש לי נייד של HP עם מסך שבור. אני רוצה להשתמש בו כמחשב media center המחובר לטלויזיה. במסך של המחשב הנייד אי אפשר לקראות כמעט כלום. כאשר מחברים את המחשב ב=HDMI או ב-VGA לטלויזיה או למסך LCD רגיל אפשר לראות מה קורה במחשב רק מרגע ש-Windows עולה. אי אפשר לראות את ה-BIOS או להעלות את המחשב ב-safe mode. תחילה חשבתי שהבעייה היא בטלויזיה שלא מציגה את האות האנאלוגי או משהו כזה אבל לא נראה לי שעם מסך חיצוני "רגיל" זה היה אמור לקרות. שיחקתי עם גם המקש המחליף בין מצבי תצוגה (Fn+F4 אצלי) - גם זה לא עזר. אני רוצה להיכנס ל-Bios וכרגע לא מצליח כלל. יש איזשהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by taltarablus,

הטכנולוגיה, שפותחה על ידי AMD ומוצבת אל מול טכנולוגיית ה-GSync של Nvidia, תוצע במסכים זולים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-freesync-%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9-%d7%94%d7%91%d7%90/

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי, יש לי היום SAMSUNG 2253BW בגודל 22" שהוא סביר כל עוד אני יושב בדיוק מולו (בעיקר בגובה) - ואז הצבעים ממש משתנים כל סנטימטר שאני מזיז את הראש... אני מחפש מסך שיתן לי צבעים אחידים בזווית ראיה שהיא לא רק 90 בדיוק (גם אופקי וגם אנכי). שימוש המסך הוא כללי וגם פוטושופ (הרבה שעות ביום מול המסך) רצוי גם מצב PIVOT לקרוא עמודי A4 על המסך. אני כנראה אחבר את שני המסכים במקביל, האם זה אומר שכדאי לי לקנות מסך 22" 1650X1050 (כמו הנוכחי)? תקציב 1500 - גמיש. תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.