מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שווה לקחת את ה Samsung 2253BW? קראתי עליו בנעוצים הכרטיס מסך שאני קונה הוא HD4870 תנו הצעות
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך שייקנה תוך כדיי קניית מחשב, אני מניח שהפרטים החיוניים יהיו הכרטיס מסך, ולכן הכרטיס שייקנה הוא HD4850, אך אולי שנה הבאה אשדרג את הכרטיס לכרטיס טוב יותר תומך DX11 אז לא לפסול את זה. הגודל הרצוי הוא 22", או 21.5" אין הבדלים רבים, לא לעבור את ה850 ש"ח כי כמו שאמרתי אני אקנה גם מחשב ולכן העדפתי לשים קצת יותר במחשב מאשר במסך. ראיתי מסך של ASUS בKSP, ב860 ש"ח, גודל 22", הדגם הוא VW223T. אשמח לדעת מה דעתכם על המסך, ובנוסף לכך אם יש המלצה אולי למסך יותר זול שגם יהיה טוב כי זה גם ככה התקציב המקסימלי ביותר. החנויות שאני מעוניין לרכוש בהן הן KSP או IVORY או SKYPC או TMSFOX. אשמח לקבל עזרה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
רכשתי את המסך לפי המלצת הפורום השמח לעזרה בהגדרות. הבנתי שניתן לכוון את המסך להגדרות לתוצוגה טובה יותר עשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי. הדבר היחיד שאני רואה במסך זה הגדרה למצבים מסוימים משחק סרט וכו' השמח לעזרה בנושא תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
I would love to know , if someone here owns the LG L204WT LCD screen and can tell me how it performs to him. i am looking to buy it, though i was hoping to buy the Samsung 205BW but its impossible to find it in israel. unless you know otherwise, and you can tell me where??? thanks!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך מחשב הבעיה שלי היא שהגובה של הספריה שלי מאפשר לי מסך שהוא מקסימום בגובה של 40 ס"מ חיפשתי באתר של LG ובאתרים אחרים מידע על הגובה של המסך שאני רוצה לקנות אבל אני לא יודע אם הגובה שמצויין שם הוא כאשר המצב של המסך הוא גבוה או במצב נמוך (כאילו כשמגביהים ומנמיכים את המסך... אז אם המידות הן כשהמסך מונמך או מוגבה) מדובר במסך L1953TR ואם כבר אני פה אז מישהו מכיר את המסך? איך הוא למשחקים? סרטים? וכו'.... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
למישהו יש את גרסאת הFULL HD ? (T220P) איך היא? אני שוקל לקנות אותה במקום הגרסא הרגילה בגלל שאם אני יקנה אקס בוקס יהיה לי למה לחבר
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
ועוד שאלה - מהו המחיר הסביר למסך זה? תודות!
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המלצתם בקישור שכדאי לשקול לקנות CMV. אבל באתר KSP המחיר הוא למזומן והמחיר לאשראי יקר יותר אז כאן כבר באה השאלה אם בעצם לא כדאי לי לקנות כבר מסך של חברה מוכרת יותר. תוכלו להמליץ לי שוב ולהגיד לי מה תהיה עבורי הקנייה הכדאית? אני שוקל לקנות 19" אבל גם 17" בא בחשבון כי זה מסך לעסק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227356.new#new
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שיש T220 בכמה מעלות בערך אפשר לכוון אותו כלפי מטה?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם... תגידו יש לכם הצעות למסך מגע למחשב שאתם יודעים שהוא טוב? משהו מומלץ
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך 24" שיתאים בעיקר למשחקים, ואחרי זה לעבודה משרדית (אינטרנט, מסמכים). צפייה בסרטים או עבודה גראפית לא חשובים כלל. שקלתי את ה- 2408WFP, אבל הלאג שלו די מדאיג אותי, ואני לא יודע מתי ה- A01 יגיע. חשבתי על ה- 24" החדש של HP, ה- HP LP2475W. הוא קיבל ביקורות מצוינות ב- Prad.de וב- TFTCentral.co.uk. גם הוא עוד לא הגיע לארץ (בנתיים?), למישהו יש איזשהו מידע לגבי מועד ההגעה שלו, אם יש כזה? אם הוא יגיע לפני ה- A01 של ה- Dell, אני מניח שאקנה אותו, כי הוא נראה לי כמו אלטרנטיבה לדל, הלא כך? במידה והוא לא תחליף לדל, אשמח מאוד להמלצות. אני לא מעוניין ב- TN. עוד אפשרות היא שאני אלך ל- Notebookclub ואראה אם הלאג מפריע לי (אני משחק הרבה, והרבה FPS - אבל לא ברמה תחרותית)…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אחרי חיפוש מעמיק הגעתי לכמה דגמים מובילים בתקציב של סביב ה1500 שקל. החלטתי ללכת על 23'', השאלה היא איזה אחד לבחור? נתחיל עם PHILIPS 230C1HSB 1450 שקל. יחס ניגודיות 1:12000 זמן תגובה של 2ms :!: http://www.bernard.co.il/Product.asp?productid=2040 http://www.p4c.philips.com/files/2/230c1hsb_00/230c1hsb_00_pss_eng.pdf אחריו מגיע הLG E2360V-PN עם העיצוב המדהים 1150 שקל. יחס ניגודיות 1:5000000 :shock: זמן תגובה של 5ms http://www.blitzreview.com/monitor/lg-e2360v-pn.html http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-led-monitor-E2360V-PN.jsp ולבסוף יש את הבחירה הבטוחה של Samsung P2350 1220 שקל. יחס ניגודיות 1:50000 זמן תגובה 2ms http://ww…
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אין לי בעיה עם המחיר (גם הפרש של כמה מאות שקלים) אבל איזה מסך טוב יותר ? אשמח להמלצה לפני שידרוג מסך ישן (ומצויין) של Dell UltraSharp 2007FP בגודל 20 אינץ (מסך 4:3) למסך המדובר. תודה מראש, דרור .
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. לפני שבועיים נעזרתי בפורום בקשר קניית מסך (בסוף חבר קנה סמסונג 2333). והיום הלך לעולמו המסך שלי. אני כבר שמתי עין על מסך dell 2311, הבנתי שיש לו כבר מחליף 2312 וקשה למצוא אותו במלאי. חיפשתי מידע לגבי הדגם החדש אך לא מצאתי סיקור נורמאלי. מה יש להגיד עליו? האם הוא באותה רמה של איכות תמונה ובנייה כמו 2311, יותר טוב או פחות? כל מידע יעזור. שורה תחתונה האם כדי ללכת על הדגם החדש או לנסות למצוא את הישן
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך הנ"ל, האם כדאי לקנות אותו? המחיר שלו דיי טוב(יחסית). אבל הבנתי שלא חסרות לו בעיות, ויש כמה גרסאות של המסך. אשמח לקבל עזרה, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנושא הכי טחון בפורום אני יודע.. אז ככה לפני כחודש עברתי על הפורום החלטתי לקנות בתקציב שיש לי LG1970HR כי זה מה שהמליצו וראיתי אותו בחנות והוא נראה נחמד. בינתיים המימון שלי קצת התעכב נכנסתי להתעדכן ועכשיו הוא כבר לא משהו בגלל הפאנל. ניסיתי לראות מה הכי מומלץ והלכתי לאיבוד. הקיצור מחפש מסך לסרטים,משחקי וטקסט (בסדר זה) באיזור של המחיר של הLG 1970HR תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אהלן קניתי מסך חדש CMV 221D, שאני עוד לא סגור לגביו. בכל מקרה, כאשר התמונה הזו היתה ברקע (כ TILE - כלומר הרבה פעמים), המסך ממש מרצד. תנסו גם אתם לשים אותה ב WALLPAPER, ותגידו אם גם שלכם מרצד. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית עכשיו את הU2311H ואני רוצה לקנות אחד גם לאבא שלי, לפי מה שאני מבין U2312HM זה הדגם החדש של U2311H רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם ואיזה מסך יותר טוב נכון להיום לשימושים של סרטים ועבודה משרדית ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך LCD 22" של סמסונג ורציתי לשאול אם אני נגיד משאיר את המסך דולק למשך הרבה זמן כשהשומר מסך מוגדר להתחיל לעבוד אחרי 5 דקות (והמסך מתכבה לגמרי אחרי 30 דק') אז המסך שלי יכול לאבד צבעים ("לדהות") או שייגרם לו נזק בכל אופן שהוא? *השאלה נשאלת כיוון שהיה לי מסך LCD של LG 19" ואחרי שנתיים-שלוש של שימוש הוא "דהה" קרי איבד צבעים באופן חלקי כך שאם נגיד יש צבע שבהיר אבל לא ממש לבן אז במסך ההוא רואים אותו כרגע לבן. (בסה"כ אפשר לעבוד איתו פשוט האיכות ירדה). תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות benq xl2420t, מה אתם אומרים עליו?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
מה אתם אומרים לפי הנתונים הוא טוב יש לו 2 ms וניגודיות 1:2000 מישהו פה קנה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505474
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, אני רוצה מסך 22 לקריאת מסמכים. לא חשוב לי זמן תגובה אבל כן משנה לי יכולת סיבוב ב 90 מעלות. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מסך הייתם ממליצים למפרט למעלה ? (גודל ?)... (רזולוציה ?)...
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לשדרג את חווית הגיימינג שלי ואני מתלבט בין 3 מסכים – ASUS ROG SWIFT PG278Q – WQHD – 4500 ₪. Samsung U28D590D– 4K – 2800 ₪. BenQ LED XL2720Z – 1080P FHD 3200 ₪. הראשון מגיע בייבוא ולכן המחיר אסטרונומי. דבר ראשון, יש לי SLI 780 GTX ומערכת תומכת בכבוד בכל המסכים הנ"ל. אני בעיקר קונה בגלל שלא חוכמה להריץ BF4 ב200 FPS עם מסך 60hz. מתלבט בעיקר בין מרחב עבודה וצבעים מרהיבים יותר לבין קצב הרענון . חשוב לציין המסכים הנ"ל כולם 1ms. אשמח להצעות והערות\הארות בונות, עמית.
-
- 24 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך, התקציב כ1350 ש"ח (320$). המליצו לי על הסמסונג 931bf, מה אתם אומרים? נדב.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-