עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by 3emi,

המסך שלי שאני עובד איתו איזה 10+ שנים אני חושב פשוט מת הייתי חייב לקנות משהו המסך שהיה שלי היה מעולה פשוט עם פאנל S-PVA איכות צבעים מושלמת וכל זווית שרק תרצה והכי חשוב מקדימה הלכתי על Dell UltraSharp U2412M 24 חייב להגיד שאני מנסה אותו עכשיו כמה זמן ובא לי להחזיר אותו אלף המסך מזכיר לי מסך TN אתה מסתכל מקדימה ורואה עננות של אפקט שאתה מקבל שאתה מסתכל מהצד על מסך TN ומזיז את הראש ובכלל יש ענן כזה שנדמה יושב על כל המסך בהרגשה חשבתי לפי מה שקראתי על IPS שיש זוויות צפיה אבל כמו שאמרתי אפילו מקדימה יש בעיתיות ומהצד פשוט רואים ישר אפקט זהה ל TN שבקושי אפשר בכלל להבחין במשהו שמוצג על המסך בהסתכלות קלה מהצד נגיד ב Alien Isolation גם אם היה לפני באמצע המסך איזה חייזר כל מה …

• 35 תגובות
    • 6.3k צפיות
  2. מאחר וכל התקציב שלי נגמר על המסך (EZIO S2431W) אני יכול להרשות לעצמי להתשמש רק בתוכנת כיול ולא בחומרה. אשמח אם תוכלו לתת לי מושג באיזו תוכנה להשתמש ואיך להשתמש. מחיר או חינמיות התוכנה היא לא פונקציה. המומחים פה בפורום המליצו להתשמש ב-QuickGamma ושמעתי גם על DisplayMate. תודה על כל המלצה!

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by moshe1980@gmail.com,

http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=FJ-2240&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0 מה אתם חושבים על המסך?....עוברות בי כרגע הרבה חארטות כי הפאנל הוא לא IPS האם העובדה שהוא LED זה ישפר את האיכות שלו במשחקים וסרטים? וגם העובדה שהוא 2MS גרמה לי להעדיף אותו ...האם במסך IPS ההבדל הוא כזה קריטי??? אין לי תקציב ל- IPS והייתי חייב להתפשר...האם במחיר הקניה שהוא 780 אני יכול להביא משהו אחר כי אני עדיין יכול לבטל את העיסקה ומה דעתכם על FUJICOM בכול מה שנוגע במסכים... תודה רבה ...מחכה לתגובות כמה שיותר מהר כי אני עוד יכול לשנות את ההזמנה...

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. אהלן חברה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח, קניתי אתמול LCD מדגם : LG 32LC2R, ואני מעביר בין המחשב לטלוויזה בעזרת כבל HDMI-DVI, עכשיו ניסיתי להחליף רזולצויה, עידכנתי דרייבר ( BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB ) , ועדיין אני לא רואה את כל שולחן העבודה שלי על הטלוויזיה... מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי גם תפונקציה הזאתי של ה HDTV DESKOTOP RESIZE אבל זה לא משפיע זה כאילו אנלא עושה כלום .. בבקשה עזרה !!!

5. Started by Tuki sheishmor alay,

בשבוע שעבר קיבלתי את המסך L2000CP של LG עם פאנל S-IPS (כמדומני). סך הכל אני מרוצה מאיכות הצבעים וניתן למור שהתמונה מרגישה "חיה" יותר. כאשר ראיתי סרט ובחלק העליון והתחתון של התמונה היו פסים שחורים ניתן היה ממש להבחין (במיוחד למטה) במעין תאורה אחורית של המסך והשחור היה מואר. ניסיתי לצלם תמונה אבל זה לא המחיש את מה שרואים בעין. האם זה תקין? האם מישהו חווה משהו דומה עם דגם זה או מסך דומה אחר?

6. זה ישנה משהו בכלל? פשוט חיברתי אותו וזה עובד. ובקשר למסך- עברנו ממסך 17" שטוח(לא דק) שהוא די איכותי, ואני לא נדהם יותר מדי מהמסך החדש, הוא בסדר... במשחקים וסרטים רואים בסדר...

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by big mam@,

שאלה ראשונה- עשיתי קנייה טובה לדעתכם? שאלה שנייה- מה הקצב רענון שמומלץ למסכי lcd. יש 60-75HZ

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by mtn9,

קניתי את המסך היום מהיבואן, עלה לי 1600 שקל במקום ב1800-1900 שמוכרים בחנויות.. מצתער בתמונות על האיכות הגרועה זה מה שיש בLG8300... וגם שהתמונה האחרונה יצאה חשוכה חוות דעת : אני פשוט חייב להגיד שבמסך הזה יש איכות תמונה פשוט מדהימה, נבדק ליד ה226BW והאיכות של הLG יותר טובה. אני עדיין לא מבין למה אנשים אומרים שאין הבדלים משמעותיים בין מסך 22" TN שנמכר ב1300 שקל למסך 22" TN שנמכר ב1700 נגיד. אני מסתכל על מסך של מאג שנמכר בזול ואני פשוט נגעל מהאיכות הזוועתית, לעומת זאת במסכים כמו ה226BW, LG, וMW221C יש איכות תמונה הרבה הרבה יותר טובה. המסך מגיע אם כבל חשמל, כבל DVI וכבל VGA. אני משתמש בו בDVI עם ה6200 שלי. במסך יש גם כל מיני פיצ'רים מגניבים, למשל שאפשר בלחיצת כפתור לעבו…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מה אני בדיוק צריך לעשות עלמנת לכוון את המסך ? התעסקתי רק עם מה שיש בו (בהירות,קונטרסט וכו') האם צריך להתקין איזשהו דרייבר ?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  10. יש עיוות לא קטן בצבעים בצפייה זויתית במסך. כמו-כן ציפיתי לשיפור דראמטי ביחס למסך ה LCD הקודם שלי והאמת שאני קצת מאוכזב - השיפור לא בולט לעין. מה שגורם לי לחשוד שאולי לא מדובר בפאנל S-IPS.. האם יש דרך לדעת בודאות את סוג הפאנל?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by 100100,

האמת שקניתי על עיוור קצת, רציתי לקנות NEC אבל הכיס שלי רצה אחרת. ואני שמח לראות עכשיו ביקורת טובה עליו פה בדביק קניתי ב850 כולל משלוח ביבואן רשמי, אני מקווה שזה זול. שאלות: 1. הקטע של הסיבוב, אני מבין שזה משמש לוורד וכאלו דברים , השאלה , המסך מזהה את ההפיכה ומשנה את התצוגה לארוכה? (פשוט זה נשמע לי משוכלל מידי כדי להיות אמיתי) 2. למה תמיד נראה לי שהטלויזיה 21 השמנה שפה שלידי היא הרבה יותר גדולה מהתמונות שאני רואה של המסך 22 הזה? 3.רשום שהוא תומך לתליה על הקיר, איפה אני קונה בזול מתקן להצמדה לקיר שמולי (שיהיה צמוד , לא רגלית כזאת שיוצאת מהקיר) 4.תגידו לי שהבחירה נכונה כדי שיהיה לי הרגשה טובה זה היה ספונטני.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by FuZuL,

היום הבאתי אותו מהחנות.. אחלה מסך בלי בעיות בלי כלום.. עכשיו שאלה.. יש לי כרטיס מסך 7600GT AGP.. אני מתחבר עם DVI.. איזה רזולוציה אני אמור להשים? עכשיו אני על המקסימום של המסך.. רואים קטן אבל נאי יכול להתרגל.. השאלה היא אם יש משהו יותר טוב ? או משהו שאתם ממליצים..? תודה !

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by RGod,

נקנה ב קוסמוס ב 1250 אני יודע שאין לא חיבור DVI אבל אני לא צריך זה רק למי שעוסק בצילום מקצועי בעיקר .... המסך נירא בן זונה עובד חבל על הזמן אני מרוצה . מה דעתכם אליו ?בדקתי גם LG ו BENQ ה BENQ ישר ניפסל למרות שעלה רק 990 ה LG היה גם טוב וגם בלי DVI אותו מחיר 1732 עם אני לא טועה אבל העדפתי SANSUNG .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי את המסך יומיים ורוצה לדעת: 1. איך בודקים אם יש פיקסל/ים שרופים? 2. איך מנקים את המסך...באיזו שיטה? חומרים מיוחדים? 3. האם אסור לגעת במסך? האם זה מקלקל ( שנידע) THX

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ma4351,

ע"פ מה שהבנתי מסכי 20 עדיפים לעיצוב גרפי מכיוון שיש בהם פאנל יותר איכותי..אך מכיוון שהתקציב שלי הוא רק 1000+ אז לפי הבנתי אין מסך איכותי לעיצוב גרפי במחיר הזה לכן חשבתי ללכת כבר על 22 רחב שלפחות אהנה ממנו בסרטים וגם שיהיה יותר מרחב עבודה עם התוכנות של עיצוב גרפי, עד היום הייתי עם המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=372590 והסתדרתי איתו לא רע בעיצוב גרפי, אמנם הצבעים לא היו הכי תואמים את צבעי ההדפסה אבל בכל זאת הסתדרתי.. מסקנתי מהנאצר לעיל היא לקנות מסך 22 איכותי כמה שניתן במחיר שלי ואסתדר איתו גם בעבודות הגרפיקה שאני עושה וגם אהנה ממנו בסרטים ומשחקים..מה אתם אומרים? אני צודק בתיאוריה שלי? אשמח לחוות דעת והמלצות על מסכים במחיר לעיל..

• 51 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by shlomolol,

שלום, לאחר התלבטויות רבות קניתי את הסמסונג המדובר. התרשמות ראשונית: קודם כל הדברים נכתבים עם הסתייגות זהירה כי מדובר בשימוש של מס' ימים. המסך הקודם שלי היה CRT 17 אינצ', וזה שינוי משמעותי. כך שצריך לקחת בחשבון תקופת הסתגלות מסוימת. כמו כן אני לא מומחה למסכים, אני יוזר פשוט שכותב מה שהוא מרגיש. ככה...ראשית, בהשוואה ל CRT: המסך קודם כל ענק... אבל זה לא חכמה. ב CRT התחושה היתה יותר חלקה ושלמה, כאילו הפיקסלים יותר השתלבו זה בזה, כמו כן זויות הצפיה היו מושלמות. הצבעים יותר אמיתיים, במיוחד צבעים בהירים: תכלת בהיר, סגול בהיר... וכו'. אין מה לעשות - מבחינת צפיה נטו CRT עדיין נותן יותר לדעתי. ולמסך עצמו: בT220P התמונה חדה מאוד, זויות הצפיה יותר טובות מהנייד הישן שלי אבל עדיין מוג…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Bartleby,

לא קיבלתי חוברת עם המסך של הוראות הפעלה אז יש לי כמה שאלות: 1. איך מנמיכים מרימים אותו? ובכלל, איך מזיזים את המסך כדי לקבל זוית יותר נוחה? 2. הצבעים בסרטים נורא חזקים. איך מנמיכים את זה? 3. הרזולוציה האופטימלית היא 1280x1024. אני לא מוצא אותה בתפריטי תצוגה של חלק מהמשחקים. מה מומלץ במקרה כזה? מעל או מתחת? 4.בנוגע לשאלה 3, האם הרזולוציה האופטימלית שלו היא גם המקסימלית ב-windows? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by dudu26,

ה- OSD לא עובד לי...! אני לוחץ על מקש 1 וכלום לא קורה. התוכנות הותקנו כמו שצריך. הוא עבד אתמול! האם יכול להיות לזה קשר עם תוכנה כלשהי? הלפפפ! זה מסך ה-LCD הראשון שלי. הפעלתי כמה סרטי DIVX באיכות גבוהה מאוד יחסית והפיקסול בתמונה ממש היסטרי. הופתעתי לרעה. אני לא מאמין שזה רק המסך הספציפי הזה אבל בהחלט - הבדל אדיר בין זה לבין CRT. ובעיה שלישית שככל הנראה איאלץ לספוג: ה- "X" הידוע (מסתבר) המוצג כעננים בהירים בקצוות המסך, בתמונות שחורות. מקור רלוונטי: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1032685 "The X effect". ממש בולט לעין. מלבד אלו הכל בסדר... אודה לעזרתכם לגבי ה-OSD.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by tomeryh,

אז ככה קניתי את הXEROX וכשאני מסתכל עליו העיניים שלי כואבות , הוא זוהר יותר מידי. שמתי את ההגדרות הכל על האמצע ופרופיל נורמאל. לפני שאני מחזיר את המסך יש איזה שהיא דרך לכוון אותו?? תודה!! אל תעירו לי בקשר לפאנל אני יודע שTN זה לא משהו, אבל היסתכלתי על הרבה מסכי TN והם לא הכאיבו לי בעיניים, ואין לי כסף למסך עם פאנל איכותי

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. קניתי 17 קמו שארו לי אנשיםפ והוא לא 17 כי אני מדליק ויש שם קתוב אסוס ולא קטוב לי מאג 17 איך אני מטקן?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  21. Started by yoni_h,

טוב מזל טוב לי, התחדשתי סוף סוף במסך העצבני הזה! בתור אחד שהיה לו תמיד מסך 17'', זה פשוט עולם אחר! חשבתי שזה לא יהיה בשבילי כזה הבדל גדול, אבל זה פשוט יותר כיף שיש לך מסך כזה! הכל גדול יותר ויפה, ושלא לדבר על הצבעים המדהימים שלו! תמונות FULL HD נראות בו כלכך טוב!!! קיצר ממליץ לכולם לקנות אותו. הבעיה היחידה בו ששמתי לב אליה היא כששמתי מסך שחור לבדיקת פיקסלים שרופים, שמתי לב לזליגה של אור בפינה הימנית התחתונה במסך וגם בשמאלית, כאילו האור של הנורית כיבוי מדליפה אור ממנה. אתם הייתם מחליפים אותו בגלל דבר כזה? אם יחליפו לי אותו, הם יכולים להבטיח לי שהוא בדוק מגיע אטום ללא שום זליגה של אור?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by tal_be,

שלום לכולם, קניתי את ה 2209WA ויש לי כמה שאלות: 1. סיבוב המסך: מה לעשות אחרי שאני מסובב את המסך (PIVOT) (אני מתכוון איך אני מסובב את התצוגה עצמה של המחשב שתהיה במצב מאונך? 2. איך אני נועל את תזוזת המסך למטה ולמעלה (אם זה אפשרי). 3. מצאתי פיקסל שרוף! מה לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  23. טוב אז היום קיבלתי את המסך הנ"ל וכמו שהכותרת אומרת, אני שואל עם איזה חיבור כדאי להשתמש, הכחול או הלבן? הבנתי שאחד מהם הוא חיבור אנאלוגי ואחד הוא דיגיטלי, אני לא מבין כל כך בדברים האלה אז אשמח אם תסבירו לי קצת ותגידו באיזה עדיף להשתמש.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by Royz,

מה הדרך הכי טובה לכייל אותו? ומה זה ה gaming mode וכל זה? האם יש צורך כל פעם להחליף ל gaming mode שמשחקים? מה לעשות עם "Sharpness" ?

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  25. שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת רכשתי אתמול את מסך ה Samsung T240. היו לי הרבה התלבטויות לגבי איזה מסך לקנות, היה לי ברור שזה יהיה מסך בגודל 24 אינטש וכמו מרבית חבריי הפורום גם אני לטשתי עיינים לכיוון ה Dell 2408WFP אבל המחיר היקר והעיכוב בהודעה על העדכון החדש הכריעו. לבסוף החלטתי שאם אני לא קונה את ה Dell, אני אלך על תקציב צנוע יותר של עד 2000 ש"ח. עשיתי את סקר השוק הנדרש, כולל התייעצויות בפורום הזה ולבסוף החלטתי ללכת על Samsug T240. אז התרשמות: 1. בהירות: מצויינת, פרטים חדים, טקסט ואתרי אינטרנט נראים מדהים. 2. זוויות צפייה: 160 מכל צד וגם מלמעלה נראה מצויין (מלמטה למי שזה מפריע המסך מחשיך). 3. קצב רענון: לא נרשמה ולו מריחה אחת בסרטים או משחקים. 4. מרחב עבודה: מד…

• 1 תגובה
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.