מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום. קודם כל, אני לא מאלה שכותבים דחוףףף!!!11אחדאחד , אני פשוט צריך עזרה בדחיפות, מצטער אם זה נשמע אחרת :\ . אז ככה, אבא שלי מעוניין לקנות לעצמו מסך למחשב, והוא ראה בעיתון את שני אלו : 1. acer 19" TFT 5MS 1440X900 pixels @ 75Hz 1:700 Contrast מחיר 1199 ¤. 2. Deawoo 8MS 1:700 contrast מחיר 1199 ¤. איך המסכים האלו? השימוש הוא משרדי בלבד ולא משחקים או משהו כזה. האם יש מסכים טובים יותר בסביבות המחיר הזה? בתודה, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני אשתמש במסך הרבה למשחקים גלישה וסרטים איזה מביניהם יותר טוב/עדיף חפשתי ביקורות ושני המסכים לא מאכזבים אז לשאלה שלי איזה מביניהם יותר מתאים לשימוש יום יומי
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=129&CatCode הטלויזיה אמורה ליהיות מחוברת ל XBOX360, בגלל זה צריך HD ורזולוציה גבוהה ולפחות 8MS . סך הכל המחיר נראה טוב, יש למישהו ניסיון איתה ? ובטוח שיראו בה יותר טוב מה 21" CRT הנוכחית כן ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע על VP930 ב2150 שח אבל יש לי שתי בעיות איתו: 1. אחריות רק ב 7 פיקסלים שרופים נראית לי גבוהה מדי 2. שמעתי שמסכי VS סובלים מאפקט "צריבת תמונה" האם זה נכון? האם יש מסכים אחרים בטווח הזה? אם לא, מהו מסך TN עם זווית צפיה רחבה ואיכות צבעים טובה? אני לא משחק בכלל והסרטים שאני רואה הם בסגנון אינגמר ברגמן 8) כך שזמן תגובה חשוב לי הרבה פחות מזווית צפייה ואיכות צבעים.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדרישה היחידה שיש לי היא רזולוציה של 1600X1200. היעוד של המחשב הוא בעיקר להפעלת תוכנות בלי גרפיקה כבדה, וצפייה בסרטים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי מסך של VIEWSONIC דגם VP930 שהוא באחריות ויש לו פיקסל שרוף, השאלה שלי היא איך המעבדות שירות פה בארץ (שאצלי הם אומניטק) מתמודדים עם בעיה כזאת? מחליפים את כל המסך למסך חדש? מצליחים לתקן את הפיקסל השרוף? מחליפים פאנל? מה הם עושים? ד"א, זה כבר המסך השני של החברה הזאת שנהרס לי... אני לא חושב שאני יתקרב אליהם שוב אז למי שחושב לקנות שייקח לתשומת ליבו
-
- 27 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
או של כל חברה של CMV, אני רוצה לדעת האם אתם מרוצים מהאיכות שלו? המסך שלי יהיה טוב למשחקים? ולקריאת טקסטים? וכל הדברים שעושים במחשב? ואם ביום הקנייה אני בא לבית ורואה שפיסקל שרוף, הם יחליפו לי? ואני יכול אולי בחנות להחליף? להגיד להם לבדוק לי אותו לפני. (ואתם יודעים על איזו חנות מדובר)
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק להמלצה למסך Lcd 19", והדרישות ממנו מאוד ספציפיות: הוא בעיקר ישמש לקריאת מסמכים, גלישה באתרים ועריכה של מסמכים, ולכן חשובה איכות צפייה בטקסט. אני מוכן לגלוש קצת מהתקציב וזאת בתנאי שהמסך יעמוד בדרישות. איזה מסך לדעתכם יתאים לדרישה זו באופן הטוב ביותר? שקלתי את ה- vp930b, יש משהו מתאים יותר? תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
DELL 1907FP Viewsonic VX922 או בכלל מסך אחר? מיועד לעבודה משרדית ומשחקים. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
סופסוף ראיתי אותו בתצוגה היום. מסך מהמם הוא לא ענקי, אפשר לשבת לידו בשולחן ואיכות הצבעים מעולה. המוכר בדיוק הציג עליו סרט ורואים נהדר ללא מריחות וגם סצינות חשוכות נראות נהדר. וזה עוד ברזולוציה לא טבעית (כרטיס מסך מימי הביניים). זווית הצפייה היא בערך 120 מעלות לפני שהצבעים מתחילים להשתנות. הרבה יותר טוב מכל מסך שראיתי עד עכשיו. גם טקסט נראה עליו חד וברור. המסך הזה היה כמובן SIPS גרסא A02. מהמשלוח הקודם. המסכים שיש להם ממשלוח חדש כך שהם יכולים להיות SPVA אבל ראיתי שהם כולם תוצרת מקסיקו. היה נדמה לי אן שבאמת SIPS מגיעים מקסיקו וSPVA מגיעים מסין? בכל מקרה אם מישהו מתלבט בינו לבין ה"CMV 22 ה dell איכותי יותר (בכל מקרה לכו לראות בעצמכם)
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב מיועד להורים של אישתי גיימרים הם לא אז אם אפשר ב1500 ש"ח עדיף אבל התקציב עד 1800 מה שחשוב שזה יהיה מסך של חברה סבירה ולא "זבל" שמתפרק (פלסטיקה ירודה צבע מתקלף וכו) זמן תגובה לא רלוונטי ויש חשיבות לאסתטיקה כמו כן יש חשיבות לרמקולים מובנים עם SOUND ברור ולא חלש מדי.
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
בבדיקה שעשיתי גיליתי שע"פ היצרן המסך הנ"ל מגיע עם 8MS אבל בחיפוש לקניה בזאפ רשום שהוא 5MS מה הרעיון???? והאם המסך הזה טוב למשחקים וגרפיקה. תודה לעונים (ואני בשלבי קנייה מתקדמים)
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מחפש מסך 19" LCD לא רחב עד 1400 שח לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. אשמח להמלצותיכם.
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
רכשתי את המסך Samsung 731BF 2MS 1:2000 אבל יש בעיה שאני מחבר את המודם לUSB הוא מרצד וגם הוא כזה נתקע ז"א שאני גולל דף באינטרנט הוא נתקע כזה לא יורד חלק מישהו יודע מה הבעיה? קיבלתי דרייורים אבל בגלל שהמחשב שהוא מחובר אליו בעל כרטיס מסך מובנה הוא לא מזהה את הכרטיס בעת ההתקנה אבל גם שהתקנתי את הדרייורים במחשב אחר זה לא עזר
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני צריך מסך חדש שישמש אותי למשחקים, אינטרנט וסרטים המפרט שלי הוא AMD 64 3000 , 6800GT , לא משהו אני יודע המחיר צריך להיות נורמאלי אני פשוט לא מבין במחירים של מסכים ... אני ראיתי לפני 3 חודשים מסך 17" של אסוס בבאג שראו בוא ממש ממש טוב , אז חשבתי לקנות את האסוס הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6479 מה אתם אומרים ?
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ההיתי מעוניין לקבל חוות דעת על המסך ASUS 22 LCD MW221U 2Ms המסך מיועד בעיקר למשחקים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי מסך LCD מסוג LG L1970HR שמתי לב שהתצוגה נורא נורא בהירה (יש להדגיש כי זהו מסך ה LCD הראשון שלי). האם צריך להתרגל לכך ? או שצריך לשנות את הגדרות הבהירות, והניגודיות, במסך ? אם כן, אז מישהו יכול לתת לי ערכים אופטימליים (בעיקר למשחקים) ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש אפשרות תצוגה מיוחדת במסך הזה לצפייה בסרטים שמשפרת בצורה פלאית את התצוגה בסרטים במחשב. תלחצו בכפתור של המסך היכן שכתוב: ENGINE אחרי זה על + (source), עד שתראו שכתוב FILM ואז תלחצו על AUTO/SET. המצב הזה טוב רק לסרטים אחרי זה כמובן שתחזירו למצב הרגיל באותה צורה.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני כבר החלטתי הרבה מזמן על ה L194WT אבל אני כבר מחכה שבועיים למסך זה ונודע לי לאחרונה שזה מגיע רק באמצע החודש הבא . התחלתי להפש תחליפים אחרים למסך זה והכי נראה כדא זה ה CMV (אני צריל רחב ) ...וגם מסך זה זמין מיידי ...אז החלטתי שההחלטה שלי תהיה פנויה על התגובות שלכם ...תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש שתי טלויזיות LCD. אחת תשמש בעיקר לצפייה בכבלים אנלוגיים(עם אופציה לדיגיטלי בעתיד). הטלויזיה הזו צריכה להיות בגדלים של בין 20-22 אינץ'. השניה תשמש לצפיה בערוצים 11 ו22 בוודאות, לצפייה בDVD בתדירות גבוהה ועם אופציה לכבלים. אותה אני מחפש בגדלים של בין 22-27 אינץ'. שתי הטלויזיות ישמשו לצפייה ממרחק של 2-3 מטרים מהן. השניה תהיה תלויה על הקיר. כרגע אין הגבלת תקציב, ואני מעוניין לדעת את הדגמים הטובים ביותר המתאימים לכל קטגורייה שקיימים בשוק.
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
על מנת שאוכל להתרשם ממנו בטרם קניה בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
תעזרו לי הלך לי המסך הישן ואני צריך לקנות דחוף מסך אם יש לכם המלצות נוספות בכיף אני צריך את המסך גם לסרטים ומשחקים למי יש את החדות הכי טובה? תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש דבר כזה , אני רוצה לקנות Lg l194wt אבל אין במסך זה אפשרות PIVOT , יש משהו אחר שמשתווה לביצועים שלו עם PIVOT שיהיה הפרש מחיר עד 300 ש"ח .....תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשחב שלי יש יציאת DVI נוספת ...ככה הבנתי. המטרה - מסך נוסף למחשב שאוכל להשתמש בתור טלוויזיה בעתיד. יש הרבה דברים שאין לי מושג בהם ... מושגים טכנים.. קיצר חשבתי אולי מישהו יתן לי מושג מה לחפש. ??? איזה יציאות/כניסות צריך שייהיה ....רזולוציה הבנתי שלפחות 1024*768 . מה עוד ? יצתרך לחבר אליו כרטיס טלויזיה .... עם או בלי רמקולים ? תודה מראש על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום רב. גיסי מעוניין ב LCD לחדר השינה, 90% הצפייה תהיה ב YES/HOT (כרגע YES). ואולי DVD פעם ב.. (יש לו פלאזה בסלון אז לא נראה לי). עכשיו הציעו לו את הטלוזיה הבאה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=369922 הוא אומר שרואים בה טוב, אבל אני לא בעדה כיוון שהוא מחברה לא מוכרת (אולי כן?). קראתי במספר פורומים ואמרתי לו שכדאי לו ליראות את המסך הבא: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=17077&ref=Zap יש לכם עוד המלצות לLCD שרואים בהם YES/HOT באיכות טובה? עד תקציב 5.5K תודה רבה. אסף .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-